4 Април, 2020 06:35 9 385 121

Костадин Костадинов: Държавата иска да ни пречупи, но това няма как да стане

  • костадин костадинов-
  • възраждане-
  • обвинение

Лидерът на ''Възраждане'' заяви, че няма възможност да плати паричната си гаранция

Костадин Костадинов: Държавата иска да ни пречупи, но това няма как да стане - 1
Снимка: БГНЕС

''Първо трябва да видим какво ще каже съдът, защото ние обжалвахме във вторник. Тази гаранция за мен е непосилна и аз няма как да я платя. Прокуратурата още не изпратила документация в съда. Не знам, когато отиде, дали съдът ще вземе решението по най-бързия начин'', това заяви в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком лидерът на партия ''Възраждане'' Костадин Костадинов по повод приличането му като обвиняем от страна на прокуратурата. Причината за това е изказване на Костадинов в същата телевизия, но в предаването ''Делници''. В него, според прокуратурата, лидерът на ''Възраждане'' е направил изказвания, които будят неоснователна тревога у гражданите в условията на извънредно положение. На Костадинов е определена мярка за неотклонение, която е парична гаранция в размер на 20 000 лева.

''Доколкото разбирам има заповед, която разпорежда на съдилищата да разглеждат само определен тип дела. Такъв тип за намаляне мярки, съдът не разглежда. За мен сумата е непосилна. Ако българският съд не разгледа жалбата ми, аз няма да ги внеса. Те са длъжни да излязат с решение. Ако излязат с решение, ще бъде платена, нямам друг избор'', сподели Костадинов.

''Ние поискахме отвод на разследващия полицай, защото още като влязхоме при него той звънна по телефона и каза: ''Шефе, да ти докладвам за този случай. Очевидно е, че има някакъв субективен подход. За мен не е тайна, че това е политически скалъпена история, политическа репресия'', заяви още той.

''В момента върви процедура по привикване на наши членове от цялата страна заради участието им на протеста ни на 27 януари. Как са се предвижили, защо са били на протеста'', съобщи лидерът на ''Възраждане''.

''Има още едно производство, привикват се свидетели от цялата страна. Срещу ''Възраждане'', като най-голямата опозиционна сила, българската държава оказва натиск. Искат да спрем да говорим това, което говорим и правим в момента. Искат да ни пречупят, но това няма как да стане. През годините хората, ако някой ставаше по-силен - или го купуваха, или се опитваха да го пречупят. При нас и двете неща няма как да станат, защото нашата цел е възраждането на страната.'', заяви пред Диков общинският съветник от Варна.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телевизора на Елвис

    80 13 Отговор
    Абе, нещо никой не коментира, що така?
  • 2 789

    53 95 Отговор
    Попитах радио " Ереван ", босът на тая партия агент на Кремъл ли е или не, те отговориха, питайте радио Ташкент, питам радио Ташкент те отговарят , обадете се на вашия Пингвин, той знае най-добре! Сега седя и се чудя, на кого в българския политически живот казват Пингвина? Моля помогнете. Благодаря предварително.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Русороб

    62 93 Отговор
    Звънни в мацква може и орден за ти дадат

    Коментиран от #6

  • 5 Костя К

    84 128 Отговор
    Е ,ако "партия Възраждане" е най голямата опозиционна партия (съгл. думите на Копейкин) ,то ГЕРБ наистина са непоклатими ! Партия от един файтон хора ,всички на рублеви заРплати ,платими от руското посолство ( е ,и на хонорари от нЕкои олигарси) няма как да са фактор ,нито като опозиция ,нито като алтернатива. Профи протестърчета ,които за пари - ще олюят и собствените си майки.

    Коментиран от #17, #22, #44, #96, #110

  • 6 Говедороб

    83 41 Отговор

    До коментар #4 от "Русороб":

    Не по добре на Цорос нали от там ти плащат на теб
  • 7 dynamo

    61 102 Отговор
    Много го мяза на лумпен този мъж.

    Коментиран от #15, #117

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Научете се

    55 7 Отговор
    Държавата и властта са различни неща.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 123123

    102 33 Отговор
    Това е съдбата на неудобните в политиката.Репресии,докато се наведат пред някой от богоизбраните.Трудно се рита срещу ръжена.Трябва сърце,дух а и..д.пе.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Усмивката

    77 13 Отговор
    Хареса ми една скоропоговорка .....„Във време на измама казването на истината е революционно действие.” ..от Джордж Оруел. И оща..е„Ние не унищожаваме враговете си. Ние ги променяме.”..„Понякога първото задължение на интелигентните хора е да потвърдят очевидното.”...,,и нещо ЗЛОбодневно...,,„Здравият разум не се поддава на статистика.”

    Коментиран от #20, #30

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Един там

    109 54 Отговор
    ГЕРБерастките тролове са налазили. Русофил бил, незннам си какъв бил, а всъщност човека е патриот, ама не като онези, които крепят на Винету топките, а истински. Изгледайте някое негово интервю и елате да си говорим пак!

    Коментиран от #27

  • 17 Пижо

    40 23 Отговор

    До коментар #5 от "Костя К":

    Докато има такива Плюнки като теб,някои
    трябва да оплюват майките си,а такива като
    теб за центове са готови да се Радват по един
    “особен”начин на майките си....
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 КПСС

    71 48 Отговор
    С такива продажни нищожества и Българомразци като тоя Нежняк,оня мухльо-Коремното,Импексовия Айдук,Майчето Галева и говорителя на мустакатия циганин в Сърбия,...Бойко ще управлява още 20 год.

    Коментиран от #76, #91

  • 20 Пако

    46 28 Отговор

    До коментар #14 от "Усмивката":

    Дали този който ти е сложил минуса,е разбрал
    това което си написал???Аз мисля ,че не,
    Той инстинктивно чука минус,когато види че,
    коментара не величае вожда Слънце..
  • 21 костя

    65 54 Отговор
    копейкин е продажник и двуличник!Той отчаяно драпа да плюска народна пара!Да се знае от всички!
  • 22 Ххх

    83 47 Отговор

    До коментар #5 от "Костя К":

    ГЕРБ били непоклатими ? А дали щяха да са такива, ако не вършеха изборни измами ? Ако не купуваха гласове ? Ако чрез политически, съдебен натиск и финансови облаги не си осигуряваха поредните патерици за мнозинство в парламента ? Предполагам, още отсега се оглеждат за нови послушковци и подлоги, готови да жертват доверието на избирателите си в името на постове във властта и охолно и сито преживяване през следващия мандат. А Възраждане изглежда няма как да се впише в тази категория. Костадинов няма да го купите, той няма да стане поредния ви златен пръст, оставил в кошчето предизборните си обещания. И затова ви стяга чепикът. Затова гледате на криво и риете земята като бик пред червения плащ на матадора. Защото, така или иначе, у нас има националистически вот. Има немалко хора, които биха желали да гласуват за извънсистемна партия. А така наречените Обединени патриоти са бита карта. Те по категоричен начин доказаха, че предизборните им обещания са едни голи приказки, колкото да се класират, да имат приличен брой депутати, за да получат в последствие прилично парче от баницата - като властови позиции и материално обогатяване. Така че проблемът къде ще отиде националистическият вот няма как да не ви тревожи. Тревожете се, плюйте, обиждайте, това са ваши характерни черти. Но пилците на есен се броят - по - точно - на следващите парламентарни избори. А ако се окаже, че подходяща патерица липсва ?

    Коментиран от #26, #28, #48

  • 23 Спас

    59 56 Отговор
    Костя Копейкин що не поиска малко рубли от господаря си , за да си плати гаранцията?!

    Коментиран от #24, #32, #46, #59

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гост

    47 19 Отговор
    Държавните институции след като не разрешават проблемите ни,постоянно се стига до недостиг на пари и се теглят кредити и продължават да работят по един и същи начин от години и се вижда до къде стигнахме,не е ли престъпление да се вземат заплати за неуспешно свършена работа и в същото това време да ни глобяват и наказват защото ние не следваме правилата?
    Е приятели,аз чак такъв балък и мазохист не съм!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Анонимен

    52 30 Отговор

    До коментар #22 от "Ххх":

    Абсолютно те подкрепям.Когато някой от тълпата е различен и щръкне над другите,започват да го забиват като пирон да е със стадото,че овцете да не започнат да мислят критично и да се събудят.
    Това е било винаги правено срещу хората,които са с различно мислене и виждане за нещата от живота.
    Цялата система за да не се разбере колко е болна вече ни разболяха с един измислен вирус и сега ще се втурнат да печатат отново пари да спасяват богатите себе си от постоянните лъжи в които ни вкарват да живеем и робуваме.
    Сега вируса ще прикрие лъжите им и ще е изкупителната жертва,но с едни и същи действия няма как да не се стигне отново до криза/рецесия.
    Има си и много положителни неща всичко това зависи кой как ще го погледне.
  • 29 Попа

    52 11 Отговор
    Разликата между Бойко Борисов и Костадин Костадинов е, че един от тях не лъже. А сега познайте Кой? И без отговори като: Каракачанов, Доган, Марешки, Цеко Сифона и такива разни.

    Коментиран от #31

  • 30 Гост

    21 4 Отговор

    До коментар #14 от "Усмивката":

    Няма по-голям враг от самият теб!
    Светът изън теб е твое отражение,ако гледаш навън спиш,ако гледаш навътре се пробуждаш.
    Следвай себе си,защото ако следваш стадото ще газиш в тор.
    Като следваш тези,които ти казват как и какво да правиш и те сгрешат ти ли плащаш за техните грешки?
  • 31 НКВД

    39 29 Отговор

    До коментар #29 от "Попа":

    РЕШЕТНИКОВ!😂
    ПИТАЙ ПРИВАТИЗАТОРКАТА-ТРАВЕСТИТ... ИМПЕКСА
  • 32 Мас

    7 2 Отговор

    До коментар #23 от "Спас":

    На теб дават ли ти?
  • 33 странно

    40 30 Отговор
    Копейкиновият слугинаж още не се е активирал.Явно не им е платил за днеска.Изяжте ме,копейки!

    Коментиран от #84

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 До кога ще спим?

    27 20 Отговор
    Имайки предвид българите какви заплати и пенсии вземат спрямо останалите държави в ЕС и ръста на смъртност,извънредното положение в България идва с огромно закъснение.

    Коментиран от #38

  • 36 Вики

    43 44 Отговор
    Защо този уж адвокат се прави, че не разбира закона? Както важи за нас, така важи и за него! Мястото му е в затвора. И всички, който са му се вързали, че ще си пътуват защото се правят на "политици", пак мястото им е там! Този Костадин нито едно нещо за хората не е направил. И изказванията му се редуват: глупост-лъжа. Обиколи партиите...
  • 37 ГЕЙ КЛУБ "ПОЗИТАНО"

    26 26 Отговор

    До коментар #34 от "Ххх":

    Карай по опорните точки и недей да плещиш глупости защото ни излагаш.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 SSsss

    50 45 Отговор
    Запомнете го добре този човек Костадинов.Когато изметем тази паплач от парламента(ние народа), ГЕРБ,БСП,ДПС и псевдопатриоти,които предадоха и продадоха България на чужди интереси,за собствено облагоденстване,Този човек ще ги гони до дупка,за да си платят за всичко сторено.А иначе му гледах интервюто и има само изказване на мнение,но не и подстрекаване.Този с каскета е просто марионетка на власта а репресиите срещу хората и свободата на словото са последния опит на диктатора да се задържи на власт.

    Коментиран от #41, #42, #50, #82, #102

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Личи си ,че си..

    29 26 Отговор

    До коментар #39 от "SSsss":

    Г ей!
    Копейкин А бала, тоже
  • 43 Варненец

    44 34 Отговор
    Сега,този мишок да отиде при Радев да вземе пари на заем,за да си плати гаранцията. Срамувам се че във Варна има такива лица,които.....

    Коментиран от #45

  • 44 Ххххх

    30 15 Отговор

    До коментар #5 от "Костя К":

    За съжаление толкова са хората с мааалко мозък, морал и социално съзнание в България . Както каза Иво Христов, 90% явно по-прости и от тиквата, щом си го избират

    Коментиран от #116

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Све

    14 33 Отговор

    До коментар #23 от "Спас":

    Защото господарят му е българският народ , КОЙТО Е БЕДЕН И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП . А като ви чета простотиите , ме хваща срам че съм българин ! Овце

    Коментиран от #54

  • 47 VVV

    29 23 Отговор
    Тиквата и мафията герб уреваха орталъка че вируса ще ни избие .А прокурора на герб налага цензура на други партии . Кога ще видим дело срещу боко тиквата ??? На испанската прокуратура ли да се надяваме ,щото наща била на герб ???
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Българин

    40 32 Отговор
    Крайно време е руските боклуци да бъдат изринати!

    Коментиран от #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Партизанския отряд

    31 41 Отговор
    Слава ПП ВЪЗРАЖДАНЕ Слава Костатин Костадинов най достойния българин!Победа!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ЛАПАЙ СИРЕНЯСАЛИЯ

    25 14 Отговор

    До коментар #46 от "Све":

    ШУМКАР

    Коментиран от #55

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Усмивката

    28 26 Отговор
    България бе пред уникалната въсможност да излезе като пръв победител от коронавирусът. Но липсата на пари и големото разграбване бе сред основните причини. И сега , всеки дръзнал да посочи този факт е пратен в Русия или в кръжока на русофилите. Демагогията на ГЕРБ по нищо не се различава от тази на Комунистите. Всичко е изкривено и цензурирано.....,,„Докато не се осъзнаят, никога няма да се бунтуват.” Дж Ор

    Коментиран от #109

  • 57 Червени боклуци.

    36 29 Отговор
    Костя е лумпен, маргинал и престъпник. Мястото
    му е в затвора, естествено.
  • 58 6789

    28 24 Отговор
    ВEЧEРEН ЧAC OТ 20,00 ЧACA ДO 6,00 ЧACA!БEЗ НEГO НЯМA ДA МИНE!БЪЛГAРИНA CE E НAУЧИЛ ДA НE CПAЗВA ПРAВИЛA,ЗAЩOТO НЯМA КOНТРOЛ.AКТOВE,ГЛOБИ,ЗAТВOР!В ПРOТИВEН CЛУЧAЙ ЩE ПOCЛEДВAМE УЧACТТA НA ИТAЛИЯ И ИCПAНИЯ.НE ИЗЛИЗAЙТE БEЗ ПРИЧИНA ПO УЛИЦИТE OCВEН ЗA ХРAНA И ЛEКAРCТВА!

    Коментиран от #61

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Буууухахааа

    19 16 Отговор

    До коментар #53 от "Партизанския отряд":

    Ще Смачкаш...керестето с дупарата,Ге Йзер!
    Нали сте 7 пасивняка в Хомо Дружинката"Възраждане", нежен😂

    Коментиран от #64, #114

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Филче

    2 1 Отговор
    Не бе бате!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 3333

    21 19 Отговор
    В демократична държава не могат да се случват такива неща, всеки може да изказва своето мнение, който събере най много последователи управлява, толкова е просто. Няма да откриваме топлата вода сега.
  • 66 Давид

    36 13 Отговор
    Този и Слави Трифонов са поредните марионетки на прехода . Трябва смяна на кукловодите .

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Индикатор

    31 28 Отговор
    Какъв е Костадинов в случеят въобще не е важно. А забелязваме ли тенденцията? А гледайхте ли въпросното предаване? Казвам ви! Действията на прокуратурата в случеят са изцяло репресивни и нямат за цел защита на държавата и народа!!!
  • 70 Червени боклуци.

    38 13 Отговор
    БСП-партията на милиардерите-капиталисти, 'заграбили алчно на човека труда.' Червената шайка-терористи, БеСеПедерастите и техните тролове са организирана престъпна група. Трябва да се залавят и екзекутират на националния стадион 'Васил Левски '
  • 71 Усмивката

    18 30 Отговор
    Как да оббясним шизофренното поведение на правителството. От една страна предижда строги санкции за нарушителите на карантината. От друга, допуска , съвсем безотговорно , на групи и масово на наши съграждани от други райони по света , където бушува вирусът. политиката очевидно е за обслужване престъпни намерения. И това са маргиналите които посочват слабостите и пороците. Сред тях е и обявения за русороб Румен Радев.,,Запазването на мира и сигурността" са думи изречени и по сходство с най коментираните диктатори на ,Мадуро и Ген Бойко Методиев Борисов
  • 72 Матей

    23 24 Отговор
    Какво могат да направят възрожденците при това положение,почти нищо,с елементарния ход за изв.положение разбойниците си оправиха играта.Вероятно имат и план за напред,спуснат от едно посолство.Така че никакви движения,партии,спонтанни метежи са малко вероятни.Поради липса на резервни фондове изтеглят тлъст заем и да подхранват предимно свои хора,за безработните им стига обезщетението,а като свърши след половин-една година,да му мислят.Дотогава я камилата,я камиларя.

    Коментиран от #74

  • 73 оня с коня

    37 25 Отговор
    НЕДОПУСТИМО Е Демонстрация на подобна Наглост на РУСКИТЕ СЛУГИ в България.Явно че си въобразяват че Времето се е върнало някакси ПРЕДИ 10.Ноември и чл.1 от Конституцията си съществува,а МВР и ДС колят и бесят с Благословията на БКП,но Е ВРЕМЕ не за "Възраждане",а за "ОЗАПТВАНЕ"!И твърди нахалника Рубльов/гарантирано отдавна не е "Копейкин"/ че 20 хил. гаранция са "непосилни" за него знае че извади ли ги,хората ще се попитата "Аааа...тоя от къде има такива "джобни" пари,пък се прави на "Недоволен от немотията"...От друга страна обаче Костя смело заявява,че Определи ли Сада Гаранцията,то тя "Ще се плати" - неизвестно от Кого.Да е ясно обаче на такъв тип "Руски борци за ПОВТОРНО Българско Освобождение",че щом ще се правят на Българският Навални",спрямо тях ще бъдат прилагани и СЪЩИТЕ Мерки каквито ползва Путин в Русия - БЕЗКОМПРОМИСНО И РЕШИТЕЛНО!
  • 74 Stormtrooper

    34 15 Отговор

    До коментар #72 от "Матей":

    Основната цел на възрожденците ни, е била да формират национално самосъзнание във времето на империите. Какви възрожденци са тези, които служат на друга държава?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Несъгласен

    23 17 Отговор

    До коментар #19 от "КПСС":

    О, той пък Тиквун е един българолюб - пази, Боже! С такива "лидери" врагове не ни трябват...
  • 77 Миланов

    29 12 Отговор
    Хаха, перхидриления пудел на Курнелия пак ли скимти...
  • 78 Че ГоБара

    24 14 Отговор
    Коце Маца ли ще ни поведе,напред в боя ,тоз червен сърфист?!
  • 79 Триииииииий,!!!

    8 2 Отговор
    Трииииий. Робе! Трииииий!
  • 80 гост

    16 16 Отговор
    Този си спомням, че щеше да убива русофоби, тролове и всеки, който не мисли като него в лагери и с народен съд. Също от всяка трагедия се опитва да вади политически дивиденти: чумата по свинете, беше обявил, че уж щеше да има воден режим във Варна, яхна протеста на ресторантьорите и мед. сестрите(те се разграничиха от него), повтаря излизане от ЕС и НАТО, без да разясни и грам колко милиарди загуби ще ни струва това и за капак внася допълнителна паника и стахове, относно вируса и последващата криза. Сегашните трябва да се сменят и да са по затворите, трябва да сближим отношенията си с Русия(но не и да им станем роби), трябва да спрем да си подаряваме ресурсите на други държави и да горим тук боклука им...но нека бъде в лицето на друг политик, защото този, определено не му пука за нищо друго освен за неговите интереси и няма да се поколебае да унищожи всеки, който каже нещо, което не му харесва, дори това да е половината народ.
  • 81 Слави Славов

    21 31 Отговор
    Адмирации за смелостта г.Костадинов!Малко са хората способни да се изправят срещу шайката на Барба Боко!Бъдете сигурен,че огромна част от народа ви подкрепя!За съжаление и заблудени има много,но те са главно от облажилите се от герберското управление.Финансово малко хора могат да ви помогнат,но не се отказвайте от борбата и продължавайте смело напред!Надявям се все пак,че някой ще се сети да направи сметка за набиране на пари за вашата гаранция и ще ви помогнем!Бъдете здрав!
  • 82 ЪЪъъъ

    24 12 Отговор

    До коментар #39 от "SSsss":

    SSsss - това да не са фрагменти от вчерашната нечленоразделна реч на президентчето ви?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 pepy

    29 13 Отговор

    До коментар #33 от "странно":

    "Копейкиновият слугинаж още не се е активирал..."

    Няма как да се активира - бройката е незначителна и е активна... Само липсата на регистрация им позволява да имитират масовост... да си подават "топката" един на друг, да се надъхват и т.н.

    Самият Копейкин пък е излишно и безсмислено да се коментира...

    Коментиран от #86, #89

  • 85 Днес в Барселона

    13 9 Отговор
    Медиите пишат, че нашия премиер слънце е единственият в света на такъв пост, който не знае нито един чужд език. То трябва мозък в главата да има човек, а не бръмбари. Вече знаят цял свят, че ни управлява такъв индивид.

    Коментиран от #121

  • 86 ГРАО

    19 6 Отговор

    До коментар #84 от "pepy":

    При преброяване на населението, в анкетата да има въпрос дали си русофил. Да им се затвори устенцата по въпроса, че нали твърдят, че са 150% от населението.
  • 87 Мария

    9 21 Отговор
    Питам ви от къде на къде му турихте на Костадинов името Копейкин и от къде знаете че е с руска протекция Не може така да си говорите на бъдева без да сте сигурни Та нали човекът се бори за нас българите не е тръгнал да оправя руснаците Вие сте злобни неинформирани хора

    Коментиран от #88

  • 88 Лилия

    23 7 Отговор

    До коментар #87 от "Мария":

    Излизане от ЕС и НАТО, е в интерес само и единствено на една страна и тя не е наща.
  • 89 споко

    17 4 Отговор

    До коментар #84 от "pepy":

    Ей сега ще изпълзят червеите.Костя е купил кафе и цигари и почват да тракат.
  • 90 Бибиткин

    16 9 Отговор
    Копейкин отваря бузките за руска валута
  • 91 стоян

    5 5 Отговор

    До коментар #19 от "КПСС":

    До 19 ком -Браво -хубаво си ги описал тия продажници
  • 92 беге комунизъм

    9 6 Отговор
    вас ли да ви пречупи бе клошари, че вие сте си умрели от глад, и така както сте в момента, за какво и е на държавата да се занимава с вас, шутове в служба на дебеланата от село Крушовица, и бандата дърти ченгета на Позитано 20, айде разкарайте се от общественото внимание, стига сте вдигали шум с вашата простотия
  • 93 Един леко замислен

    7 4 Отговор
    До всички по долу, които не го харесват тоя дето се изявява като опозиция и не са платени тролове и/или обикновени безмислени откъм съществуване хейтъри:
    Моля пишете Вие за кого сте и ЗАЩО, че да се ориентирам. Ако няма отговори значи сте в посочените две категории. Благодаря предварително.

    Коментиран от #95

  • 94 Чук и Гек

    9 6 Отговор
    Запомнете, дженита! Русия за всеки автентичен българин не е чужда държава! Ние сме за тях духовна майка, дали сме им писменост, те са ни освобождавали! Цар Борис и Адолф Хитлер разбраха, че българи и руси не могат да бъдат врагове, Джендерюгин не иска да го поеме! да е нещо друго, до ви го набутам, а то акъл, морал и чест! Как да ви го натъкна, като не поемате! А Коста не е най сполучливия персонаж между приятелите на Русия! Да стои в ареста, като не е хванал планината навреме!

    Коментиран от #103

  • 95 габровец от варна

    4 9 Отговор

    До коментар #93 от "Един леко замислен":

    Лично аз съм за НИКОГО. цялата крадлива,лицемерна и проста пасмина от какъвто и да било цвят трябва да се изрине веднъж завинаги!

    Коментиран от #98

  • 96 Долорес

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Костя К":

    Мрън, мрън ... файда от такива като теб - йок. Нещо полезно свърши ли днес...или изобщо?
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Мислителя

    8 1 Отговор

    До коментар #95 от "габровец от варна":

    Моля за по-смислени отговори.
    Не си от никого- т.е нито управляващи, нито опозиция или....
    Да се измете кой -управляващите или всички политици, вкл. и такива като тоз дето никога не са управлявали.
    И тогава какво- анархия, родовообщинен строй или внасяме марсианци, или...
    пс..Отговора ти засега те поставя в група 2 хейтърите

    Коментиран от #99

  • 99 габровец от варна

    4 2 Отговор

    До коментар #98 от "Мислителя":

    Както ти изнася такъв ме наричай.Омръзна ми 30 години всякакви'експерти'да експериментират.Като трябва не от Марс,отвъд Слънчевата система ще търсим.

    Коментиран от #107

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Аве Адолф Хайлллл

    9 3 Отговор
    А ,платената проруска подлога била жива , точно се чудех , как така още не е изпълзял от дупчицата .....

    Коментиран от #104

  • 102 Аве Адолф Хайлллл

    7 3 Отговор

    До коментар #39 от "SSsss":

    Вече казах, хапчетата от психодиспансера , да си ги пиете преди да седнете пред клавиатурата .....
  • 103 Червената шапчица

    5 5 Отговор

    До коментар #94 от "Чук и Гек":

    А сега,байо,обясни на нас невежите,почему Гитлер е уважавал българите и техните доведени "братя" русите?
    '
    '
    До оня по горе потребител,дето се чуди,каква креатура е варненската Коце Маца....Ми той е с цвета на шапчицата ми червена,полит. проститутка.Една нова бялка,като Волният Сидераст,готов да яхне вълната на промените...в тези опасни и смутни времена на промяна.

    Коментиран от #106

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 К р за всички гробарски тролове

    4 3 Отговор

    До коментар #104 от "Партизанския отряд":

    гледам че сте се активизирали какво става да не сте се притеснили нещо
  • 106 Партизанския отряд

    6 8 Отговор

    До коментар #103 от "Червената шапчица":

    Джендър такъв ти си полит проститутка к р за гробарските тролове и свобода за единствения достоен политик К.Константиов.
  • 107 Спиращ да мисли

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "габровец от варна":

    Много смислен отговор и то единствен. В резюме- никой в България и света не е достоен за теб. А на какви изисквания трябва да отговарят тия извън слънчевата система, ако случайно срещна такива?
    И мисля стана ясно какви са писалите -тролове и тук там хейтър. Живи и здрави.
    ПС..Не използвам учтива форма, за да не помисли някой, че говоря на повече от един човек.:)

    Коментиран от #108

  • 108 габровец от варна

    2 2 Отговор

    До коментар #107 от "Спиращ да мисли":

    Честност,сър,честност!Досега нито един политик не е признал,че е сгрешил.Ако е,то е било под нечии натиск.Както казах одеве омръзна ми от нови политици с мислене за велики неща и неизпълними ако не невъзможни неща.
  • 109 Ей тъпак

    0 1 Отговор

    До коментар #56 от "Усмивката":

    Престани с тези кретени ми!
  • 110 Кенеди

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "Костя К":

    Щом ГЕРБ се уплаши от тази малка ПП Възраждане да ги затваря Гешев . Ниско им падна нивото, фашизъм
  • 111 тирбушон

    6 5 Отговор
    Това е безобразие и нетърпимост срещу демократичните ценности и показва ясно че Репресиите са ЛИЦЕТО на Режима Б. Б -прикрита в лъжа НЕОТОТАЛИТАРНА ДИКТАТУРА !!!!!
  • 112 Тошко

    4 5 Отговор
    В заглавието Копейки казва, че държавата искала да го "пречупи", не, не може главата му е чугунена и тя трябва и може да бъде счупена!
  • 113 ПРЕДАТЕЛИИИИИИ

    0 1 Отговор
    Вce oщe имa публикaции зa тeжкoтo eжeднeвиe нa руcнaцитe. Тe oбaчe cтaвaт видимo пo-рeдки. Зa пoлитoлoзитe Влaдимир Путин прecтaнa дa cъщecтвувa. Пo мeдиитe нacтъпи "Мъртвo вълнeниe". Въпрoc нa oцeлявaнe. Първo - личнo, кoлeктивнoтo зa ceгa нe e c прeдимcтвo. Врeмeтo нa кaрaнтинaтa ce тoчи бeзкрaй. Тaзи принудитeлнa пaузa ни кaрa дa миcлим.

    Трябвaшe ли дa ce cтигнe дo бeдcтвeнo пoлoжeниe, зa дa рaзбeрe "Cвeтът", чe бeз Руcия нe мoжe?
  • 114 Обещавам

    0 1 Отговор

    До коментар #60 от "Буууухахааа":

    Обещаваме да те превъзпитаме...с подходящи методики.
  • 115 Горо

    1 2 Отговор
    Аз например си спомням, че не малко време Костадин Костадинов бе функционер на бутафорната партийка на бургаския хитрец Валерката Кабелчето НФСБ, която веднага след влизането си в парламента се превърна в "Национален фронт за спасение на Бойко". Костадинов не бе включен в изборните листи и затова реши да направи собствен политически проект. Но неговата фразеология и гръмки обещания направо копират похватите на Симеонов и Каракачанов да се заиграват с патриотичните чувства на българите, а после да им покажат на дело, че единственото, което ги интересува е собственото благополучие.
  • 116 Бостан

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Ххххх":

    Герб спечели с 700000души /според теб прости / а кауна с 1200000души по прости
  • 117 Едва ли повече

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "dynamo":

    Едва ли повече мяза на лумпен от Карадайъ , Борисов , Радан Кънев , Яни Янев, Каракачанов , Валери Симеонов и Коритаров ... тия всичките, като заговорят и веднага се установява ,че като малки са изкарали менингит и вследствие на това са завършили училище за бавноразвиващи се.
  • 118 Xxxx

    2 0 Отговор
    Тук няма “истински факти”, но изобилстват плювни на високо платени соросоиди - продажници на България , супер хейтъри... тотално заблудени, лесно подкупваеми! Жалко!... Но има много честни и свестни хора, които добре усещат сърцето на малкото смели, като Костадинов, Пл Пасков, Дренчев и др. които се жертват, за да ви дадат и на Вас - свобода! Справеливостта е на път да възтържествува на световно ниво! Слепци, като вас - кукли на конци, не виждат това!.. Но знайте, истината и доброто са винаги по-силни от лъжата и омразата! И за съзнателно направеното зло.., което правите вие тук, срещу заплащане... накрая се плаща много скъпо! Има закон за равновесието - карма! Не е нужно някой друг да ви съди - вашата висша душа ще ви осъди да преживеете, това зло, което сега причинявате несправедливо на единствените малко, които сега се грижат и за вас! Много сте прозрачни и вие, които сте изтрили явно изказванията “за” Костадинов, а сте добавили целенасочено много долнопробни плюнки! Може и това мнение да изтриете от тук, но то остава като енергия и ще работи за справеливостта! Пожелавам ви, да се усетите на време, че видов ден е дошъл вече!... спрете да сеете отровни семена в собствения си живот, защото ще боли като ги жънете! Поклон на Костадинов! Ти, Костадине си обичан от тези, които имат сърца и разум! Това е важното! И те са много вече! Смело напред, приятелю! (Макар и да не те познавам в личен план). България ще я бъде и то славно и... заради такива като Костади
  • 119 Хххх

    1 0 Отговор
    Предупреден съм, че ще ми бъде изтрит коментара като обиден?!... Явно... е обиден за обиждащите Костадинов?!... Защо не са изтрити всичките коментари, обидни за Кпстадинов?! Защо сте изтрили толкова много коментари? Явно са били в защита на Костадинов!!!

    Коментиран от #120

  • 120 Хххх

    2 0 Отговор

    До коментар #119 от "Хххх":

    Всичко, което не е срещу Костадинов е заслужило да бъде изтрито? Така ли? Защо ви е тогава мнението на хората? ,
  • 121 1234нн

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Днес в Барселона":

    А защо трябва да учи, след като има преводачи,м?
    Не всеки може да учи език, особено ако не е млад.
    Имайте предвид, че много интелигентните
    хора и особено отличниците
    и знаещи много езици, не винаги
    се справят добре в живота..
    докато посредствените ученици са много
    по-обиграни, прагматични,
    умеят да владеят масите и са добри лидери.
    Ярък пример за това е българският филм "Двойникът".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове