Last news in Fakti

4 Април, 2020 20:35 11 908 144

Медицинският съвет към кабинета прекратява дейността си

  • медицински съвет-
  • разпуска-
  • коста костов

Съветът е изпълнил своята задача

Медицинският съвет към кабинета прекратява дейността си - 1
Снимка: БГНЕС

Създаденият към кабинета медицински съвет, от който се очакваше допълнителна медицинска експертиза в борбата с коронавируса, прекратява дейността си, съобщи Би Ти Ви. Медията цитира изказване на председателя на съвета проф. Коста Костов, което е потвърдено и от други членове на съвета.

Според Костов медицинският съвет е изпълнил задачата си да напише алгоритми за лечението и след като това вече е факт, съветът може да се разпусне. Съветът изготви 400 страници доклад, който включва медицинска информация за изследвания, проучвания и всичко, което се случва в дагностиката, симптоматика и терапиите на инфекията коронавирус COVID-19.

До разпускането на съвета се стигна след серия от остри сблъсъци с членовете на националния щаб. Още със сформирането си съветът влезе в остро противоречие с щаба по темата използване на бързи тестове. Стигна се до закани от страна на началника на щаба ген. Венцислав Мутафийски, че няма да позволи търгаши да подвеждат държавата за закупуване на тестове, които не са точни.

По темата с бързите тестове бе намерено компромисно решение-масово тестване да се прави в края на епидемията, но последва още по-остър сблъсък - по цялостната стратегия на щаба около мерките и отлагането на пика. Д-р Атанас Мангъров от съвета настоява да се върви към изграждане на колективен имунитет чрез облекчаване на мерките.

"Да пуснем младите напред означава да кажем: Тези ще умрат, тези ще живеят. Аз моето дете няма да си го пусна. Това, което Мангъров говори, е невъзможно и всички държави се отказаха да го правят, когато започнаха да мрат хората. Кажете му, че не съм съгласен да демобилизира хората. Той говори това, което хората искат да чуят. Кажи колко ще умрат и посочи с името си кои са тези хора като си професор", реагира остро премиерът Бойко Борисов.

Медицинският съвет е създаден с решение на МС, още няма данни то да е отменено. Членовете на съвета са готови и занапред да помагат, уверява в интервю пред Дарик радио проф. Коста Костов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възмутен от пп ГРОБ

    279 38 Отговор
    Вас ви употребиха и ви изхвърлиха като мръсни дамски превръзки, професоре !

    Коментиран от #125

  • 2 Някой си

    266 33 Отговор
    Ами не върви по свирката на Бибитко и генералчето му хирург явно!
    Мангъров - Министър-Председател!
    Генералчетата от пожарната и болницата - ОСТАВКА!
    Калинките да почват да бегат!
  • 3 Гост

    274 27 Отговор
    Няма такьв смях,Тиквата им е свил ,,сьрмите,, :),на безгрьбначните амеби.....Май,наистина Мангьров ще се окаже,свестен човек и лекар
  • 4 закривай

    205 19 Отговор
    Нека да оставим всичко в ръцете на коремния хирург и тенисиста и да се надяваме Холерата да ни довърши преди да са извадили огнехвъргачките за дезинфекция.
  • 5 Вироса

    37 72 Отговор
    Не купувайте нищо китайско

    Коментиран от #111

  • 6 габровец от варна

    66 19 Отговор
    Било квот било,плащайте ни хонорарите и до следващия вирус.
  • 7 Възмутен от пп ГРОБ

    101 15 Отговор
    Държавата на 3-мата женерала :)
  • 8 Бат Бойко

    188 9 Отговор
    Уволни ги, че не слушкат. Аз съм прост и в щаба трябва да са прости. НОЩ. ХА ХА ХА ХА ХА!
  • 9 I'm not a robot

    192 13 Отговор
    Станаха неудобни на черния мундир генерала- чекист Майтапчийски.
    Казват истини неудонби за властта.
  • 10 Ръмпези

    195 22 Отговор
    ТОВА, КОЕТО МАНГЪРОВ ГОВОРИ Е НАЙ-ПРАВИЛНО. И ПОНЕЖЕ ВИЕ НЯМАТЕ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ А САМО КОПИРАТЕ ЧУЖДО КАК ДА ВИ ИМАТ ДОВЕРИЕ ГРАЖДАНИТЕ...ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС САМО ЗА ПРОФЕСИЯ...ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОЗОРЛИВОСТ И ЛОГИКА...ШМАТКИ...

    Коментиран от #23, #119

  • 11 Цако

    133 9 Отговор
    В стила на тиквата: взех каквото можах, вече не ми трябват е и ви изхвърлям.
  • 12 Последния софиянец

    110 12 Отговор
    Медицинския съвет си е свършил работата. Коронавируса е победен. От понеделник тръгваме на работа. ХА ХА ХА ХА!
  • 13 То е ясно

    150 8 Отговор
    Кой не играе с Тиквоний -ВЪНКА !
  • 14 Zizi Zomb

    180 11 Отговор
    Държава която се управлява от тежки комплексари и калинки не може да търпи нормалните.
  • 15 Гост

    117 9 Отговор
    Много бързо карантираха Мангъра.
  • 16 Рошко

    97 9 Отговор
    То кабинета ако се изолира за неопределено време, и вируса ше избега веднага
  • 17 3544

    35 24 Отговор
    Само не разбирам защо всеки предложил стаден имунитет които е неизбежен се пази от такъв, пази семейства, близки? Ами нали и те ще го изкарат рано или късно.Последно време ръста на починалите е под 65г.Три седмици съм се пазил надеждата ми е след Великден всички прибрали се от чужбина и заразени да са или преболедували или настанени за лечение .Така ако излезем ще има по-малка вероятност до зараза .Но ме притеснява ,че около празниците ще се приберат и много други от чужбина Празнувайте си в чужбина ,моля!А този съвет беше напълно излишен или една голяма част от него-зъболекар ,адвокатка, икономист, психиатърка ,психоложка ,собственика на Дарик радио и още излишни но не успях даже да ги запомня.
  • 18 Behemoth

    103 9 Отговор
    Стария номер на Тиквата една напред две назад...движение да има...употребява и захвърля хората...чудя им се на акъла що му се връзват ...
  • 19 Демократ либерал

    34 17 Отговор
    Много се задържахте!
  • 20 Уди Кълвача

    137 10 Отговор
    Умните отстъпиха на простите е това е станало!

    Коментиран от #28

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 7256

    28 123 Отговор
    Само не мога да си представя мрънкащете срещу Борисов как щяха да обиждат и да пишат за геноцид ако Борисов бе закъснял с мерките или предпочел от началото стадния имунитет и днес ви се съобщаваха едни големи цифри и статистики с починали .Не заслужавате даже и Борисов да ви управлява .Скоро не очаквайте някой нормален да си заложи името, нервите и времето за да управлява такъв народ, който винаги е недоволен, няма вариант в който да е доволен каквото и да се направи то винаги е грешно

    Коментиран от #32, #67

  • 23 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    115 16 Отговор

    До коментар #10 от "Ръмпези":

    мангъроф е прав но неудобен и затова го ритнаха а и до кога ще се крием май юни или докато вече няма нищо за кражба

    Коментиран от #117

  • 24 Дръвчо

    107 11 Отговор
    Освободиха ги защото като лекари не виждат смисъл в извънредните идиотизми на управляващите. Като заплашени от репресии граждани ще си мълчът и ще викат, че всичко е точно. Ами щом лексрите са си свършили работата значи сме излекувани. Ура.
  • 25 Centurion

    111 11 Отговор
    Медицинският съвет спира дейност щото не обслужва намеренията на кабинета и щаба!!!На професионалистите им затварят устата ,остават Дилетантите да "ръководят спасението " на народа.
  • 26 ИМПЕРИАЛИСТ

    95 7 Отговор
    По-добре така, отколкото да ги последва съдбата на "МИШО БИРАТА" и Ваньо Танов...

    Коментиран от #30

  • 27 явно

    103 7 Отговор
    в съвета са попаднали светни хора и добри професионалисти които са оспорили глупавите мерки на боко целящи удължаване на карантината с цел заграбване на 10-те млрд кредит .
  • 28 7995

    96 10 Отговор

    До коментар #20 от "Уди Кълвача":

    По-точно простите максимално бързо уволниха умните за да могат да си крадат на спокойствие от милиардите помощи и дълг които ще се вземат в близкият месец.

    Коментиран от #40, #61

  • 29 БигДик

    103 11 Отговор
    Фуражки срещу Учени. Простотия срещу Разум. Трябва много сериозна сеч на милиционери, военни и всякаква трудно завършила четвърти клас паплач. Бандитите от ГРОБ никога не са били толкова задружни, предусещайки края си. Без бой няма да се дадат, затова трябва да го ядат! Здрав бой, до посиняване и изтръпване за следващите 500 години, та държи влага и на пра-пра-пра-внуците им!

    Коментиран от #85

  • 30 Дельо хайдутин

    29 3 Отговор

    До коментар #26 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Има време. Като излязат от прожекторите ще почнат да ги чистят един по един. На стари хора колко им трябва.
  • 31 Благодаря

    73 8 Отговор
    на съвета за свършената работа! Не съм сигурен, че калинките на Боко ще прочетат написаното от специалистите. Заети са милиционерските душици с блокиране на коментари, които не са удобни за властта.
  • 32 ррр

    13 1 Отговор

    До коментар #22 от "7256":

    Име , авторитет ,за кого си говорите сам не ни е ясно?!

    Коментиран от #38

  • 33 робеспиер

    68 10 Отговор
    Коста, май се доста заблуди,че знаещи специалисти ще се преборят с простотията и нагаждачеството на униформите с пагони и техния необразован "ВОЖД".
  • 34 Както обикновено

    73 9 Отговор
    в България се случва. Явно хирурга Мутафчийски разбира повече от вируси, отколкото Мангъров. Няма все още тест точно са civid19. Има тестове за коронавируси изобщо, но те са си постоянно в нас. Дано някой ме е разбрал, защото е дълго за обяснение.

    Коментиран от #35, #47, #49, #56, #57

  • 35 до 34

    16 58 Отговор

    До коментар #34 от "Както обикновено":

    Те и СЗО са некадърници значи в България е най-голямото светило във вирусологията -Мангъров
  • 36 Генералисимус

    65 9 Отговор
    Борисов, Вие сте срам за българия!!!
  • 37 Всички мъже,

    80 5 Отговор
    Преминали през българска казарма знаят добре: Продължителното носене на фуражка уврежда трайно мозъка

    Коментиран от #64

  • 38 до 32

    9 3 Отговор

    До коментар #32 от "ррр":

    Като не разбираш нищо защо ми обръщаш внимание Може да пиша и търся внимание от психиатърката в екипа
  • 39 Питане

    64 4 Отговор
    Защо толкова агресивно отказват да тестват хората наред и масово???

    Коментиран от #138

  • 40 Уди Кълвача

    61 1 Отговор

    До коментар #28 от "7995":

    Мой познат вчера е ходил до,, Рай***банк" да търси кредит от безлихвените от 1500 лв и му казали, че не дават защото още не се знаело!

    Коментиран от #81

  • 41 Боко щабара

    53 5 Отговор
    Аз съм прост, вие сте умни и затова НЕ се разбираме! Приключваааам ви !
  • 42 Бачо Киро

    37 6 Отговор
    Абе алоууу, никакви дофтори и спицЯлисти не им тряят в щаба и отдел Тиквеник, вий ко си мислитИ? ЧуекЪ пУжЪрникЪр цялЪ страна управлявЪ без бъкел да отбира, виЙ ся за Идин вирус ли? Па нал' си има и дофтур, дженералис кат негУ, е ма ся, бил хирург, голям праз... Я ги майни тия вирусолози и разбирачи, кво разбират те от милиарди, пардон, от вируси...
  • 43 me be re

    11 8 Отговор
    И колко ни струваше това начинание ?

    Коментиран от #74

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Нострадамус

    52 3 Отговор
    И накра ще стане така: богатите ще станат още по богати, бедните още по-бедни, ще изкупят и голяма част собственост на хората, а пък една част , мир на праха им, какво им пука!!!

    Коментиран от #59

  • 46 Нулев пациент

    66 4 Отговор
    Не знам на генерал "Годжи" с какви глупости му пълнят главата, и какви постове сънува, но ако доцент Мангъров излезе на политическата сцена след грабежа, цирка и репресиите, ще стане интересно.
  • 47 ИМПЕРИАЛИСТ

    54 7 Отговор

    До коментар #34 от "Както обикновено":

    Просто отказват да играят по престъпния сценарий за разлика от гербавите ТИКВИ...При хoрaтa cлeд 68 гoдини cмъртнocттa рязкo cкaчa и e мнoгo удoбнo зa мaнипулaтoритe вcичкo дa прeпишaт нa СОVID-19........ Нa гoдинa в Бългaрия си умират по oкoлo 110 000 (cтo и дeceт хиляди) души или cрeднo пo триcтa 300 нa дeн, a oт грип нoрмaлeн прeз ceзoнa oкoлo 2500 души... Хората сме прocтo-смъртни, не сме столетници като костенурките да живеем по 100-150, 200 години , колкото и да ни се иска...
    Тези от съвета сега трябва много да внимават за да не ги последва съдбата на "МИШО БИРАТА" и Ваньо Танов!

    Коментиран от #54

  • 48 От дивия северозапад

    20 66 Отговор
    Тука пишете яко глупости. Ама тоя Мангъров са го изпуснали от некой психодиспансер.Тоя си е чисто ненормален.Кой е този откачалник който ще поеме такава отговорност да се пробва със стаден имонитет. Ами ако почне яко мор?После какво?

    Коментиран от #70, #113, #126

  • 49 Е как го

    7 29 Отговор

    До коментар #34 от "Както обикновено":

    Установяват, този Ко 19 тогава? Според твоето твърдение излиза , че няма такова животно? Хирургът срещу какво се бори? Според теб срещу нещо което го няма ли?

    Коментиран от #73, #76

  • 50 Сталин

    21 1 Отговор
    Абе аз щях да ви науча хубаво!
  • 51 безумни глупости

    8 9 Отговор
    натискат да решават като стане зле кои да живее и кои не - да пътуват вс - искат да се правят на господ -за вс които не са разбрали какво се случва
  • 52 Незнам бе

    28 2 Отговор
    Имам и котка, и куче, ако ми направят тест за корона ще е полижителен, нищо че не съм болен. Според ветеринара, имаме доста анти тела и сме изкарали такива, покрай животните.
  • 53 Гневен

    59 5 Отговор
    Сега отговорността е изцяло върху министерски съвет и така наречения щаб. Вървим към неизбежна тотална икономическа криза, след нея следва политическа криза, мислете от сега кого ще избирате, видя се че тези за нищо нестават .
    Доцент Мангъров им даде рецепта за работеща икономика и ефективна борба с вироса, но те предпочетоха да си играят политически игрички. На есен ще си сърбат попарата.

    Коментиран от #110

  • 54 безумни глупости

    9 2 Отговор

    До коментар #47 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    точно те искат да играят - не им дадоха
  • 55 Нов Девиз

    57 5 Отговор
    От Щаба:
    "СТОЙ СИ В КЪЩИ. УМРИ ЗДРАВ ОТ ЗАЕМИ И ГЛАД"
  • 56 някой

    8 21 Отговор

    До коментар #34 от "Както обикновено":

    Айде стига с тоя клип, знаеш за кой клип става дума, в медицинската част има неистини,за останалото и аз съм съгласен, ама това е положението. Клипа не дава отговор за хилядите умиращи на ден в Италия,Франция и Испания.Излиза ,според говорещия в клипчето,че те си умират от тия циркулиращите корона вируси,щото теста не хваща ковид 19 , ...иначе на първо гледане и аз се замислих.

    Коментиран от #62

  • 57 Твърдиш,

    27 1 Отговор

    До коментар #34 от "Както обикновено":

    Че няма такъв вирус, щом няма тест за него! А стига бе! От какво ни пазат генералите тогава?

    Коментиран от #71, #127

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 6327

    29 5 Отговор

    До коментар #45 от "Нострадамус":

    Че то това се случва след всяка "световна криза"- нищо ново... Сега обаче настанаха интересни времена:

    - ФАЩ пуснаха вирусчето в Китай и постигнаха много ограничен ефект, дори и дума не става за някакъв успех.
    - ФАЩ видяха, че с Китай не става схемата и пуснаха вирусчето в Италия- там номерът мина успешно и сега цялата икономика на ЕС ще се върне минимум 5, а при нас и 15г. назад.
    - ФАЩ обаче седнаха на същия дебел чеп дето начукаха на всички и сега там ще измрат като бесни псета поне 50 000 (а като нищо и над 100 000) човека- Бог да ги прости краварите дето ще измрат в мъки щото там здравеопазването е на ниво МИНУС 17, дори и спрямо нашето.
    - разбира се в същото време тече петролна война + търговската война ФАЩ-Китай/ЕС никой не я е отменял + още куп други важни неща се случват в момента ама не се обсъждат щото заповедите са "паникьосайте стадото уфтци с тоя вирус за да си извъртим далаверите за ТРИЛИОНИ $ спокойно"

    Както казах в интересни времена се случи да живеем, но едни хора са казали, че това хич не е хубаво за простият човек- познай що....
  • 60 Обикновен човек

    19 5 Отговор
    Знаете ли кое наистина е интересно за короната?Вирусът заразява предимно тези дето са непушачи според статистиката в Китай едва 1.4 процента от заразените са пушачи .Това защо не го казват и пишат тези дървени философи ама ни пилят мозъците да спрем цигарите щото имунитетът ще се срине и ще се заразим по бързо !Пълни некадърници ,тия незнаят истината щото са невежи и тъпи и тяхната простотия ще ни унищожи по бързо от вируса!!!!!!

    Коментиран от #77, #86

  • 61 безумни глупости

    3 22 Отговор

    До коментар #28 от "7995":

    не е простите уволниха умнуте - а умните искха да се правят на богове и да решанат - същите умни оглозгват здравната система

    Коментиран от #108

  • 62 Георги

    32 2 Отговор

    До коментар #56 от "някой":

    Къде ги видя тия хиляди умиращи на ден в Италия и Франция бе за 100 дена от началото на "пандемията" смъртните случаи във цял свят са 45 000.

    Коментиран от #83

  • 63 Четохте ли

    41 5 Отговор
    Какво препоръчва Тоя индивид Мутафчийски? Не ходете по хотели! Там ще се заразите! Ако имах хотел щях да заведа дело срещу този пишман администратор! Все едно да кажеш да не ходят на ресторант, че там ще си отрежат пръстите с ножа! Несъобразителен, неадекватен и поради това опасен! И тъй, докторите си тръгват, навиха им сърмите, защото на генералите не им изнася какво им казват и, че не пеят в хора! Сега си останахме само с НОЩ и баш генерала Борисов!
  • 64 Въпросче

    21 2 Отговор

    До коментар #37 от "Всички мъже,":

    А носенето на фес,чалма или каскет помага ли? Или може би маска?
  • 65 Жабоко Боко

    26 2 Отговор
    На премиерО от кога се заинтересува от хората дали ще умрат или ще живеят ?
  • 66 7777

    24 0 Отговор
    Вируса вече щом го има той няма да изчезне, дали ще се заразим сега, след месец или три, Идеята явно им е да не е накуп, а пък и какви хианави ползи имат някои хора от извънредното положение...
  • 67 Тъпчо

    3 9 Отговор

    До коментар #22 от "7256":

    Браво точно така един разумен коментар
  • 68 Хотели

    10 37 Отговор
    Нека Мангъров да влиза в инфекциозните отделения без маска и да гради имунитет без право на респиратори! Относно всички желаещи да работят е ще ви зарадвам- няма да работите докато другите държави не се излекуват. В момента се виждат точно кои звена допринасят за вътрешния пазар. Бързите тестове от Китай струват милиони и са 80% менте. Аз пари на китайци не съм съгласен да давам.

    Коментиран от #82

  • 69 абе

    21 0 Отговор
    нашият ``аз аз`` ....Той е вируса ...!
  • 70 Тъпчо

    0 4 Отговор

    До коментар #48 от "От дивия северозапад":

    Точно така
  • 71 Гневен

    30 5 Отговор

    До коментар #57 от "Твърдиш,":

    Генералите разбраха, че народа иска да бъде спасяван и затова го спасяват, чрез ограничаване на правата и затваряне по домовете и ограничаване на правото да се трудиш, следкато световната рецесия стане необратима същите ще получат заповед за спиране на експиримента, тогава голяма част от народа ще бъде без работа и без пари, но ще бъдат истински щастливи, че са останали живи. Играчите могат да получат награда грами за сценарий и режисура.

    Коментиран от #116

  • 72 Логично

    35 6 Отговор
    Боклуците изхвърлят читавите хора, които са информирани професионални. Защо нито веднъж Муф и Боко не споменах Южна Корея и Япония, например. Да ни кажат какво се прави там, та всичко работи, улиците са пълни с хора, а заразените и жертвите са минимално число. Стига с Италия. Има други по-светли примери, ама на шайката не изнася да се говори за тях.

    Коментиран от #98, #101

  • 73 Както обикновено

    22 0 Отговор

    До коментар #49 от "Е как го":

    Не четеш внимателно. Covid19 го има, но точно за него тестове няма. Тестовете са за известните коронавируси.
  • 74 Бачо Киро

    35 4 Отговор

    До коментар #43 от "me be re":

    До момента 5 милиарда от уж +1.5 на - 3.5 и още 10 заем. Това без никакви пари дадени за хората, които са натирени в къщи. За после ще видим. Къде опукаха 5 милиарда за няма и месец, като нищо на никого не дават и Господ не може да ти каже.
  • 75 Гого

    41 7 Отговор
    Ами така е. Хората мислещи с главите си ги отстраняват. Остават само тези, които имат грапав език и се мазнят на шефа Борисов. За седмицата в която този екип работи, изготви доклад от 400 страници. Питам какъв доклад и от колко страници изготви екипа на Мутафчийски за месец време? Не съм чул нещо. Няма и да чуя. И вие няма да чуете. Този екип може само да се явява по медиите и да говори едно и също от сутрин до вечер и да се държи нагло и безочливо. И остава опиянен от властта си. Питам се какво ли ще правят след като кризата отмине? Покрити с презрението. Те друго не заслужават. Герои на нищо правенето. Повтарят си мантрата от сутрин до вечер- едно и също. Не излизайте и това е. Някой да е чул за някакви мерки, за внесени лекарства, за опити за лечение? Каквото се появи в света, тотално се отрича, че не изпробвано, че това, или онова. Имам чувството, че тези хора не желаят кризата да свърши за да им отмине царството. Ама това се пише на гърба на хората, които вече изнемогват и не могат да хранят семействата си. Не знам колко ще измрат от корона вируса, но може би ще има много, които ще измрат от глад. Май това иска Борисов и сие екип. Някой да е чел, или видял по света да излизат някакви хора и от сутрин до вечечер да плещят едно и също? Навсякъде само президенти, министри и министър председатели се обръщат към нацията и разясняват ситуацията. Само тук едни послушковци, които премахват кадърните и мислещите.
  • 76 Бачо Киро

    21 1 Отговор

    До коментар #49 от "Е как го":

    Специалистите ти обясниха, че с тест Covid19 не можеш да хванеш, а само дали имаш вирусно ДНК в теб. За да стане трябва да е в лаборатория, да могат да изолират всичко останало и чак тогава да тестват. Затова и посмъртно няма как да тестват всички, отделно че тогава статистиката им за % жертви хептен отиде в канала...
  • 77 Отказах цигарите

    21 2 Отговор

    До коментар #60 от "Обикновен човек":

    преди 3 години. От тогава всяка зима боледувам от грип, а преди 30 години, не знаех какво е това грип. Не съм лекар, но това са фактите при мен. Мисля, че никотина убива вирусите още в устата.

    Коментиран от #91

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 КПСС-БКП

    31 4 Отговор
    Държавата ни се управляеа от некадърници и корумпирани нещастници ! Не вярвам на нито една тяхна дума ! С нищо не са се справили и сега няма да се справят.
  • 80 вмирисан парцалив руски комунист

    13 41 Отговор
    Браво, браво! Точно така се прави. А вие не помирисали барут червени пудели, трябва да научите една истина. Във военно време командирът е един. Един е и щабът, който разработва ситуацията. Тая сбирщнина , наречена Медицински съвет, още след първия си брифинг подписа смъртната си присъда. Взеха се на сериозно и решиха, че могат да противоречат на Щаб - а. Това се нарича двувластие и винаги завършва трагично. Недоразумението Радев пръв се опита да разколебае вярата на хората в мерките взети до сега. Сега спокойно може да прибере останките от съвета. Жалко, че повечето в бившия медицински съвет са свестни и много ценни специалисти. Едва ли някой от тях, освен един двама нарциси, ще се съгласи да работи с недоразумение като президента. Мангъров ги изигра. Не беше разбрал обаче с кого си има работа.

    Коментиран от #93, #99, #107

  • 81 еййй Ули

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Уди Кълвача":

    Ти поне си нормален!,,,,
  • 82 ааа не

    44 6 Отговор

    До коментар #68 от "Хотели":

    Д-р Мангъров не е излизал от среда пълна с вируси и всякакви инфекции , той от десетилетия е при заразата и когато някой от тия "разбирачи" закъса викат него да ги лекува , ясно ли ти е !

    Коментиран от #90, #92

  • 83 някой

    7 22 Отговор

    До коментар #62 от "Георги":

    Какво ми бекаш бе,неграмотно човече.15 352 починали в Италия за три седмици малко ти се вижда? Коментара ми беше към друг коментиращ и той знае за какво става на въпрос.На тебе никой не ти е искал мнението.

    Коментиран от #87

  • 84 Кореняк Софиянец

    21 3 Отговор
    Искам на Витоша.
  • 85 Фридрих

    7 40 Отговор

    До коментар #29 от "БигДик":

    Това ли измислихте гениите , дето едва завършихте пети клас. Не ми приказвайте за бой, защото отдавна не съм мачкал комунистически търтеи. Събрал съм ви много и не само аз. Ще гризете яко дървото, дето още на 10 ноември трябваше да изгризете. Много наперихте гребен бе. Как пък изведнъж поумняхте толкова ? Свирайте се по дупките и кочините си, защото отново ГЕРБ ще е на власт и след тези избори. И познайте кой ще е министър- председател.
  • 86 666

    10 2 Отговор

    До коментар #60 от "Обикновен човек":

    Има истина в това за пушачите. Даже и Бойко в една от конференциите каза ,че кашля от цигарите. Пропушил е ;)
  • 87 Хахаха

    27 2 Отговор

    До коментар #83 от "някой":

    Миналата година март месец в Италия са починали 38 000 души, та тези 15 000 сега май малко изглеждат
  • 88 Р. Овч.

    5 37 Отговор
    Отървахме се от червения съвет. Ураааааааа. Айде у лево червени каскети.
  • 89 Р. Овч.

    4 33 Отговор
    Отървахме се от червения съвет. Ураааааааа. Айде у лево червени каскети.
  • 90 чамчо

    9 26 Отговор

    До коментар #82 от "ааа не":

    Явно тази среда не му е повлияла добре. Част от вирусите яко са се заселили в мозъка му. Че му и личи. Да не би всички да се вдетениха , че да ходят при детски лекар, пък бил той и виросолог ? Влез в мрежата и му виж служебната биография. Виж кои са били рецензентите на доцентурата и професурата му. Виж колко време има реален стаж и тогава мрънкай червена твар....

    Коментиран от #102

  • 91 pepy

    22 3 Отговор

    До коментар #77 от "Отказах цигарите":

    "... преди 30 години, не знаех какво е това грип..."

    Може пък да е и от ЕГН-то. Знае ли човек...
  • 92 Огнян Тр

    11 12 Отговор

    До коментар #82 от "ааа не":

    Студентите му викаха "Скелетор". Чисто комунистическо келеме е. Не го хвали чак толкова. Всички знаем кой го направи професор.

    Коментиран от #97

  • 93 котопакси

    15 5 Отговор

    До коментар #80 от "вмирисан парцалив руски комунист":

    Не дай си боже по времена воина да ни ръководи генералът пъпеш че тогава сме загубили не сражението ами и цялата война .
  • 94 Бай Ганьо

    21 1 Отговор
    Що, никой не казва колко хиляди са тесвани досега в България???...
  • 95 бос

    14 2 Отговор
    Да се готви следващият - стаба по короновируса чака го същата съдба.
  • 96 Бай Ганьо

    19 0 Отговор
    Що, никой не казва колко хиляди са тесвани досега в България???...
  • 97 Луд математик

    11 15 Отговор

    До коментар #92 от "Огнян Тр":

    Не можа да стане професор. За малко. Даже на врата си беше сложил табелка, че е професор и си беше направил печат за подпис. Аз имам отпечатък от този печат в книжката си. Толкова си беше повярвал. Чист, промъкнал се доцент е.
  • 98 pepy

    14 1 Отговор

    До коментар #72 от "Логично":

    Испания - 124 736
    Италия - 124 632
    Германия - 95 651
    ...
    Южна Корея - 10 150
    Япония - 3 500
    ...
  • 99 ИМПЕРИАЛИСТ

    23 8 Отговор

    До коментар #80 от "вмирисан парцалив руски комунист":

    ............ нe рaзбрa ли, чe в България епидемия НЯМА???
    Oт тoзи кaпaн излизaнe НЯМА, eпидeмиятa НЯМА дa oтминe дoкaтo нe кaжe Мутафчийски...
    ИНФOРМAЦИЯТA E ВЛACТ и упрaвлявaщитe гo знaят мнoгo дoбрe!
  • 100 Независим

    16 1 Отговор
    Тук стана много интересно.Както знаем съветът бе създаден по решение на министерството.От тук нататък тръгнаха разприте и недоразуменията помежду им.Е аджиба раята на кого да вярва и слуша.Стана като в цигански парламент или български.С една дума яжте пиите и си носете новите дрехи,е това го знаем..
  • 101 4943

    13 1 Отговор

    До коментар #72 от "Логично":

    То по същата логика да сравнявам един японец ,южно кореец и дори китаец с теб-нито с културата ,нито с образованието, нита на свършена от тях работа мога да направя сравнение с теб и с загубено време по мрънкане и недоволство не мога. Между другото от вчера в Япония започна рекорден ръст на регистрирани заболели Във всяка една държава започва в различен период. От два вена над 300 регистрирани всеки момент се очаква и там да се обяви извънредно положение.Информацията постоянно се променя спрямо бързото разпространение на заразата
  • 102 ааа не

    20 7 Отговор

    До коментар #90 от "чамчо":

    Ти нормален ли си бе , защо пишеш лъжи , а че лекува деца от вирусите е още по-голяма отговорност отколкото да седи в кабинета на някой институт или да прави коремни операции ! Впрочем , я да видим как някой бързо стана от под.полковник генерал .
  • 103 ХХХ

    26 4 Отговор
    А, НЯКОЙ ДА ЧУ ПО ЦЕНТРАЛНАТА ЕМИСИЯ НОВИНИ ОТ ТАЗИ ВЕЧЕР ПО БТВ, ЧЕ СЕ ГОТВЯТ ДА ВНЕДРЯТ В БЪЛГАРИЯ ИЗРАЕЛСКА СИСТЕМА ЗА МАААСОВО СЛЕДЕНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ???!!!....РАЗБИРА СЕ ПОД ПРЕДТЕКСТА И ЧРЕЗ СТРАХЪТ ОТ КОРОНАВИРУС..!!!

    Коментиран от #105

  • 104 Павел

    19 3 Отговор
    Ами Баце си остава с баш спИциалистините: " Глaвният здрaвeн инcпeктoр д-р Aнгeл Кунчeв: Нямa oпacнocт кoрoнaвируcът дa дoйдe у нac.. В тoвa ни увeри нa 21 януaри т.г. нacтoящият члeн нa Нaциoнaлния кризиceн щaб" 29 ФЕВРУАРИ т.г. - " Ген. Мутафчийски: Грипът тип "Б" е по-опасен от коронавируса По думите му сме преживели далеч по-опасни инфекции през 2002 г. и 2012 г"
  • 105 Факт!

    12 0 Отговор

    До коментар #103 от "ХХХ":

    Ако евреин скача през прозореца по-добре го последвай със сигурност го прави да спечели.
  • 106 До 39

    6 1 Отговор
    Няма такъв вирус и значи няма такъв тест.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 До тъпака ,мислещ се за Бог

    12 3 Отговор

    До коментар #61 от "безумни глупости":

    Неграмотнико,ясно е защо според теб само Боко може да е Господ.Но с калинките и мисирките какво ще правиме?
  • 109 илия

    13 2 Отговор
    Абе Бойко твоето дете е на хумана , къде ще го пускаш .
  • 110 7756

    12 3 Отговор

    До коментар #53 от "Гневен":

    Стига с тая икономика, като идея нямате от икономиката. От кога света зависи от икономиката на България? Явно съм под карантина няколко века.На всякъде хлопнаха кипенците без износ нямаме икономика. Само на вътрешен пазар можем да разчитаме ,но и за там почти нищо не произвеждаме без внос.Другия вариант е мотиките и на къра
  • 111 Вироса е тъп

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Вироса":

    Пише се вируса,а не вироса
  • 112 Жоро

    15 5 Отговор
    тиквата е супер умен събира около него от простите най простите и ги води с него като панаирски мечки
  • 113 Граматиков

    11 1 Отговор

    До коментар #48 от "От дивия северозапад":

    Не е имонитет,а е имунитет.Що за неграмотност и примитивизъм?
  • 114 Боко 1

    18 2 Отговор
    Е тва е.Опита се да ги вкара в играта,обаче се оказа че хората имат някакъв морал ,за разлика от него и резултата е налице.
  • 115 Аз полковника

    19 3 Отговор
    Няма вирус бе хора..... Ще ни уморят за пари

    Коментиран от #124

  • 116 Боко 1

    12 3 Отговор

    До коментар #71 от "Гневен":

    И след това ще са щастливи че взимат цели 50% от предишната си заплата.Все пак е по добре от нищо.....И заживели щастливо и доволно...
  • 117 А италия?

    6 18 Отговор

    До коментар #23 от "ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА":

    Това че тук не мрем като пилци е само благодарение на бързата реакция на властта!! Във всяка една страна се отказаха от метода на колективния имунитет защото не работи! При този сценарии 1 милион българи биха умряли! Ти ли ще им подпалиш после гробовете? Идиоти такива....

    Коментиран от #131

  • 118 Румпелщилцхен

    16 5 Отговор
    Професор по вирусология казва какво да се направи, но на Тиквуний не му изнася. Глупак дава съвети на доктора как да лекува. Ужас!
  • 119 Р.радев

    5 8 Отговор

    До коментар #10 от "Ръмпези":

    Шматка за същата прозорливост като Английската в началото ли говориш?!Младите напред,и много смърт поради недостиг до медицинско обслужване?!Прав е Бойко,материалът не става,прост народ...
  • 120 q2z

    3 4 Отговор
    1.всички казват"Дай ми пари не акъл" 2.що е вирус? 3Протести няма да има.
  • 121 Мафията не търпи умни

    14 4 Отговор
    Много ясно, че ще ги уволнят....мафията ще направи всичко възможно да става точно противоположното на логиката, защото ще им лъснат орсаните задници на тиквите. Целта е всяване на страх и примирение с диктаторските мерки, далавери и кражби по време на тези ненужни мерки. Целта е фалиране на държавата, за да се замаскира 10 годишното неадекватно и криминално управление на държавата. Целта е и да не се позволи машинно гласуване, и още какво ли не
  • 122 Кредитът на доверие

    9 2 Отговор
    на ГЕРБ & СДС & ВМРО е НАПЪЛНО ИЗЧЕРПЪН и РАВЕН на НУЛА "0"%.
  • 123 Дърт Гербер

    9 3 Отговор
    Абе престанете да мрънкате. Ние сме си подсигурили и внуците на внуците, а това че по-умни от нас не търпим е факт. Ние решаваме къде се намира Пекин!
  • 124 2698

    7 2 Отговор

    До коментар #115 от "Аз полковника":

    Не е като да няма вирус, но положението е 1, максимум 2 идеи по-тежко от сезонният грип- просто е нов вирус и трябва време да се преборим с него.
    Но пък, че ще ни изтребят и ще ни върнат икономиката 15г. назад за да спечелят няколко още милиона е безспорно, 146% вярно...
  • 125 Аз съм реалист

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Възмутен от пп ГРОБ":

    Така е, кой не слушка боцко всезнайко, си ходи у дома
  • 126 Уж си мъж

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "От дивия северозапад":

    а не разбираш, ми то и без това ще почне, много бързаш, изчакай малко
  • 127 А стига бе

    7 0 Отговор

    До коментар #57 от "Твърдиш,":

    Ти верно си мислиш, че генералите те пазят, я най добре изтрезней и се наспи
  • 128 Зайко Байко многознайко

    8 0 Отговор
    Предвижването на населението води до още по-масово разпространение на инфекцията! От една страна ще се заразят много хора , някои от които ще придобият имунитет а други вероятно ще умрат! Така се получава т. н. атенуиране (отслабване) на вируса и по-лесно изграждане на т.н. стаден имунитет! Как става това някои от преболедувалите продължавт да са заразоносители или заразоотделители, при следващите заразени клиничната картина няма да бъде толкова изразена но те вече ще са заразени и от по слаб по качества вирус ! Качествата които определят един биологичен агент ( вируси, рикетции, хламидии, бактерии , протозои , паразити и т.н.) са 1. ВИРУЛЕНТНОСТ. 2.ПАТОГЕННОСТ. Вирулентноста е способноста на биологичният агент да прониква и заразява своя гостоприемник (животните и хората ), патогенноста е възможност на биологичният агент да предизвиква промени в органите и структурите на гостоприемника и така да предизвиква болест или смърт на гостоприемника! За да има заразяване обаче е необходим още един компонент във веригата, и това са възприемчиви или не животни и хора , които повлияват от една страна инфекциозния процес а от друга епидемиологичния (хората) и епизоотологичния (животните) процес. За да се осъществи инфекция освен биологичен агент е нужно да има и възприемчив организъм, който по един или друг начин се бори срещу биологичния агент със своите структури и физиологични процеси (недопускане проникването чрез пропердиновата бариера, киселинноста на лигавици
  • 129 Зайко Байко многознайко

    8 0 Отговор
    те и кожата, лизоцимът, ексудацията, шпутума и т. н.) влезъл обаче в организма на хората и животните биологичния агент предизвиква промени в имунната система (защитната ни система) първо се образуват т.н. имуноглобулини от клас М т.н. млади антитела а по късно имуноглобулини от клас G. Количеството им и качеството им по нататък обуславят инфекциозния и патологичните процеси в гостоприемника оказвайки роля в изхода от процеса, оздравяване или смърт на гостоприемника! Уважение към проф. Мутафчийски , но да си вземе в екипа един вирусолог и епидемиолог да му обяснят тези неща! Мерките които се определят в зависимост от процесите са КАРАНТИНА и ИЗОЛАЦИЯ! Карантинират се здрави хора и животни! Изолират се вече заболели хора и животни! От строгоста на мерките зависи и забавянето или ускоряването на разпространението! Ако не ви е ясно питайте и си останете със здраве!
  • 130 МИХАЙЛОВ

    9 1 Отговор
    ...ЕТО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС
    И ЗА КАКВО СЕ ПЕНЯВИ
    И ПРАВИ СЦЕНИ И ЦИРКОВЕ
    БАШ БАНДИТА И БАШ МАФИОТА
    МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛЯ
    НА БЪЛГАРИЯ
    И ШЕФА НА МАФИОТСКАТА
    ХУНТА ГЕРБ - БОЙКО
    МЕТОДИЕВ БОРИСОВ...
    ...СХЕМАТА НА ТОЯ
    ЖАЛЪК, ГНУСЕН,
    ГЛУПАВ, НО БЕЗГРАНИЧНО
    НАГЪЛ И ПОДЪЛ
    ГЕНЕРАЛ РЕКЕТЬОР
    И МАРШАЛ МАФИОТ
    И ЕНИЧАР, ЛАКЕЙ
    И ПОДЛОГА НА САЩ
    Е СЛЕДНАТА:
    ...ДЪЛГО ВРЕМЕ
    ДА СЕ ПРАВЯТ МНОГО МАЛКО
    ТЕСТОВЕ ДНЕВНО
    ЗА КОРОНАВИРУС...
    ...И СЪОТВЕТНО БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ДА СИ ОСТАВА
    УЖ МАЛЪК
    И МНОООООГО БАВНО
    ДА СЕ ПОКАЧВА....
    ...ФАКТ Е,
    ЧЕ ЗА СЕГА В БЪЛГАРИЯ
    ОБЩО ДО СЕГА СА ИЗВЪРШЕНИ
    ПО- МАЛКО ОТ ХИЛЯДА ТЕСТА
    САМО НА ВЕЧЕ ОЧЕВИДНО
    ТЕЖКО БОЛНИ
    И НА ДЕПУТАТИ, МИНИСТРИ,
    СЪДИИ, ПРОКУРОРИ,
    БОГАТАШИ БИЗНЕСМЕНИ
    И РАЗНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ...
    ...БЪЛГАРИЯ Е НА СРАМНОТО
    И УНИЗИТЕЛНО 177 МЯСТО В СВЕТА
    ПО БРОЙ НА ИЗВЪРШЕНИ ТЕСТОВЕ
    ЗА КОРОНА ВИРУС... 177 МЯСТО...
    ...ХУНТАТА ГЕРБ
    ПОСТЕПЕННО БАВНО ЩЕ УВЕЛИЧАВА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ТЕСТОВЕ
    И ЛОГИЧНО ПРИ ПОВЕЧЕ ТЕСТОВЕ
    БАВНО И ПОСТЕПЕННО
    ЩЕ НАРАСТВА И БРОЯ
    НА УСТАНОВЕНИТЕ ЗАРАЗЕНИ...
    ...ТАКА ХУНТАТА ГЕРБ
    ЩЕ УДЪЛЖИ УМИШЛЕНО ЗНАЧИТЕЛНО ПЕРИОДА
    НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ
    ПОРАДИ НАРАСТВАЩИЯ БРОЙ ЗАРАЗЕНИ...
    ...В ТОЗИ ДЪЪЪЪЛЪГ ПЕРИОД
    ХУНТАТА ГЕРБ
    ЩЕ РАЗИГРАВА ЦИРК И ТЕАТЪР
    КАКВА ПРОДЪЛЖИТЕЛНА
    ХРАБРА И ТРУДНА
    БОРБА ВОДИ
    ЗА СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА...
    ...ПО ДЪЛГИЯ ПЕРИОД
    ЩЕ Е ОТЛИЧЕН ПОВОД
    ХУНТАТА ГЕРБ
    ДА ПРИЛАПА ПОВЕЧЕ
    МИЛИАРДИ ЕВРА
    УЖ ЗА ТАЯ ТЕЖКА БОРБА...
    ...ДА СЕ ДОУНИЩОЖИ
    ДРЕБНИ

    Коментиран от #133

  • 131 4445

    9 2 Отговор

    До коментар #117 от "А италия?":

    Ей, цървул гнусен, що не се обесиш някъде от страх? Или по-добре да скочиш от висок мост- избирай си сам, важното е да си пукнал в близките 3 дни и да не ми дишаш въздуха...

    Да те открехна:

    - по света ОФИЦИАЛНО има 1,2 милиона заразени
    - всички казват "реалните цифри са поне х10"
    - ОК, нека да са "х10"
    - стигаме до 12,5 милиона болни
    - умрели дотук за 4 месеца- 65 000 човека
    - и пак всички казват, че цифрите за "умрели от корона-та" са завишени поне с 30%- просто 80-годишна бабичка с 13 болести може да си умре и от 3 капки студен дъжд.
    - но нека всички да са умрели от корона-та, аз съм ларж и не се заяждам за дреболии кой от к'во е умрял.
    - при "цифри х10" смъртността от тоя лош вирус излиза около 0.5%
    - ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ, че то това е в рамките на статистическата грешка бе да го еВа
    - питайте СЗО колко % е смъртността от сезонният грип- в ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА от на корона-та
    - питайте СЗО и колко е бройката на умрелите от грип- "скромно" 6-цифрено число (и то всяка година) започващо с МИНИМУМ 5** ***, а в последните години и със 6** ***

    Коментиран от #136, #144

  • 132 Неразбрал

    6 2 Отговор
    Колко му е голямо детето, къде живея и как няма да го пуска? И друго ли има 👶?
  • 133 Хунта

    9 1 Отговор

    До коментар #130 от "МИХАЙЛОВ":

    Даже и хунта не са. Само ще свършат мръсната работа, а после с ББ ще постъпят както той с бушоните и ще гледа, като ТЖ на 10.10.89.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Костоффф Льо Бастон

    4 1 Отговор
    Чудна работа имах чууудна и сега к.р!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 123

    3 1 Отговор
    барбаганю оставка
  • 138 Шекспир

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "Питане":

    Защото само за няколко дни заразените ще скочат с хиляди.Това не е удобно на властта.

    Коментиран от #141

  • 139 дедо Риц

    4 0 Отговор
    Гледахте филма:,, Как един простак хързулна трика умни мъже,,
  • 140 123

    2 1 Отговор
    Корона вируса не е толкова страшен по страшен е вируса Герб а и змията хапе най лошо като умира
  • 141 Гневен

    2 1 Отговор

    До коментар #138 от "Шекспир":

    Ти да не си ясновидец? От къде знаеш колко са заразените и колко ще се заразят? С 1000 теста на 6млн. население каква информация имаш- никаква. Доцент Мангъров предложи как да се направи снимка на моментното състояние, но никой не иска да го слуша. Без истинска информация за състоянието няма как да вземеш вярно решение. Можеш само да изпълняваш заповедди от вън, което най вероятно става. Доцента също предложи на базата на опита който има, какво трябва да се направи, но пак не го слушат. Даде им решение за работеща икономика и ефективна борба с вироса и пак не го слушат. Накрая кой ще бъде виновен питам?
  • 142 доню донев

    1 1 Отговор
    коремен хирург,финансист и пожарникар
  • 143 Ееееех Българио!!!!!

    1 2 Отговор
    Нашата отдавна ограбенаи унижена държава и народ, не защото нямаме качества и неразбиране ситуацията, а защото сме лъгани и унижавани десетилетия, смазвани от идеологии и осртии в крайна сметка да забавяли нашето духъвно и обществено развитие. Турците за 500 години са ни върнали многи назад, след тях и останалите дошли да ни подарят свободата, методично са убивали качества като достойнство, честност, гордост, лична отговорност заменяйкия я с обща такава. Така по стълбичката на властта започват да се катерят безлични, бедни духъвно, алчни и страхливи егоисти, готови на фелацио на Вожда за пари и сладки местенца, загърбвайки всичко човешко! Раха за 30-40 години във властта навлезе една крайно егоистична маса безличница, с малки изключения, предатели и придсжници за които бългсрина е превърнат в плебс и нищо други. Квинтесенцията на всичко това е премиера Борисов, чиито психична девиацията е повече от ясна! И за да задовокява низките си желания, за неограничена власт и пари, унищожава безмилостно всичко нормално и свободомислещи! Всичко което е на различно мнение от неговото. Така жертва България за да властва безгранично и безкрайно!!
  • 144 Да гледаме реално

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "4445":

    Братле, дори да има изкривяване на статистиката, погледни колко държави болниците им са вече препълнени, че дори построиха няколко за да приемат допълнително. Мисля, че това е по-важното. И това е при положение, че има крути мерки. Ами ако нямаше такива?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове