Last news in Fakti

22 Април, 2020 13:11 11 468 70

Адвокат с теория как ще се измъкне майката на убиеца на Милен Цветков

  • десислава пешева

Нищо чудно публично да обяви, че ще се грижи дори за сирачето на Цветков

Адвокат с теория как ще се измъкне майката на убиеца на Милен Цветков - 1

Топ адвокатът Тодор Кръстев сподели своята теория за сценария, по който ще се измъкне майката на килърът на Милен Цветков - Десислава Пешева. Той описа подробно стъпките в публикация на личния си профил във "Фейсбук".

Публикуваме думите му без редакторска намеса:

Отново не искам да ви развалям настроението, но ще се опитам да ви разкажа какво ще се случи с родителката на убиеца на Милен Цветков.

След задържането и за 24 часа и бе наложена гаранция от 100 000 лева. Размерът на гаранцията задължително ще бъде обжалван. Най-вероятно ще бъде намалена поне наполовина, а дори и повече. Защитата и ще представи доказателства, че тя не е собственик, а работи само на заплата. Най-вероятно въпросната заплата по ведомост не е фрапантно голяма. Тези хора докарват големите си пари не по ведомост.

След това с оглед очертаващата се "кръвнина", която семейството предполага, че ще плаща, ще започне трескаво прехвърляне на имоти и активи на трети лица. Е, някои от имотите и активите ще изгорят, няма да се върнат по план след това в семейството, но това са разчетени рискове при такива операции.

След това, по време на делото, ще се представят "мощни" доказателства за щедрото спомоществователство през годините на мамата. Ще се поръчат и медийни публикации в тази насока. Нещо повече, нищо чудно публично да обяви, че ще се грижи дори за сирачето на Цветков.

Е, предполагам, че грижата към детето ще бъде колкото грижата на фигуриста Ставински, към осакатеното за цял живот момиче от него. Тоест, спорадична и малка. Ще има и отворени писма на приятелки /подобни имат приятелки навсякъде/, които надълго и широко ще обясняват, как е започнала от нулата, за да стане това, което е, а и колко, ама колко добър човек е. И не на последно място, ще се намесят докторите.

Ще бъде болна от всичко - вярвайте ми. И това няма да се направи с цел промяна на мярка и т.н. , а с пиар цел - тоест, вижте, колко зле е жената от всичко, което и се струпа. Та, това е. С две думи, както казваше баба ми - жалко за умрелия. А, живите, живите, за тях пак ще има отлежала карнобатска на терасата, на поредния петзвезден хотел, след немного време.

Адвокат с теория как ще се измъкне майката на убиеца на Милен Цветков


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 42 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мана небесна

    77 5 Отговор
    Как ще се измъкне ли, както винаги до сега с европарламата.
  • 2 Боклуци

    82 5 Отговор
    са цялата фамилия, ама с пари.
  • 3 Ха ха ха ха ха ха

    52 5 Отговор
    С теория ли ?
    Конкретна абсурдистанска реалност.
  • 4 Бг.реалност

    45 5 Отговор
    Какво ОЩЕ трябва да стане,колко още хора трябва да бъдат убити от комплексарите зад волана ? ДОКОГА ще се случват подобен род инциденти ? Българина винаги е имал проблеми със спазването на ред,обществени норми на поведение и винаги е демонстрирал,че е над установените правила. Това е факт и е част от днк-то независимо кой го отрича. Всяко едно правителство чудесно осъзнава и знае това. Законите в абсурдистан трябва да бъдат напаснати към родната народопсихология и прилагането им да бъде в подобни случаи бързо,адекватно и безкомпромисно. И накрая ПАК стигаме до реалноста,такава каквато се е оформила благодарение на поредното ни правителство от доказани престъпници. Иначе претенциите на всички в бг.са до небесата и на думи по-велики от нас нЕма,но само ако се поогледа човек и може да 🤮 и вътрешностите.
  • 5 алкохолът пътя към ада

    48 4 Отговор
    На тази дори няма да й се наложи да продава къща и автомобил, та да си плати гаранцията. Всеки ден пияндетата й пълнят касата.
  • 6 един

    80 2 Отговор
    Така е за съжаление. Затова изходът е само един- око за око, зъб за зъб. Правосъдие в БГ НЕ СЪЩЕСТВУВА.

    Коментиран от #34, #40

  • 7 ани

    48 3 Отговор
    Много точно ,правдиво,написано за съжаление!За това бандитите се чувстват недосегаеми и си правят каквото пожелаят.
  • 8 Адвокат на дявола

    40 5 Отговор
    Убиеца е пълнолетен а майка му не може да отговаря за действията му

    Коментиран от #14, #32, #35

  • 9 габровец от варна

    45 3 Отговор
    Вече сигурно адвокатите са я наредили както трябва.Всичко си е наред,само да мине шоуто за пред хората.И айде,всичко постепенно ще отшуми.
  • 10 иврупеица

    25 3 Отговор
    Тук ,удари десетката.НО,след като законите в "Няма такава държава"са удобни за престъпниците, никога няма да се променят нещата................Вервайте ми,беше казал един цар ,учител на сегашния цар(Цар Тиква)
  • 11 Кккк

    31 3 Отговор
    Трябва да започнат и по тротоара да ви газят за да се размърдате малко мили мишоци.
  • 12 МОЗЪЧЕ

    31 2 Отговор
    АБЕ И ТЯ НЕ Е ПРЕДПОЛАГАЛА КАКЪВ ТЪПАК Е ИЗНОСИЛА ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА СКОЧИ ОТ НЕЙДЕ ВИСОКО -- МЕТНАЛ СЕ Е ПОВЕЧЕ НА БАЩА СИ ОТРОЧЕТО КАТО ИЗЛЕЗЕ ЩЕ СТАНЕ ДЕПУТАТ А ТОВА ЩЕ Е МАКС. СЛЕД 3 ГОДИНИ
  • 13 Бой&ко

    26 3 Отговор
    А за есокорта на МВР по магистрала Тракия при който загинаха двама шофьори на камиони? Лед било имало мъгла, ала бала.
  • 14 Може може

    19 4 Отговор

    До коментар #8 от "Адвокат на дявола":

    По ЗДП който предостави МПС на пиян или дрогиран носи наказателна отговорност.

    Коментиран от #24

  • 15 budnaera.com

    22 2 Отговор
    За да разберете по-добре теорията "как ще се измъкне майката" потърсете в нета една снимчица на вожда и учителя със .... свидетеля/очевидеца на "катастрофата" .Одма сте разбрали теорията!

    Коментиран от #16, #20

  • 16 BOKOVID-BG

    22 2 Отговор

    До коментар #15 от "budnaera.com":

    ХА ХА ХА Случайният свидетел на катастрофата с Милен Цветков! Ей така, съвсем случаен!
  • 17 8334

    2 5 Отговор
    Бойко Борисов в Троянския манастир ....................... ;
    Знаете, че като кажем нещо, то утре ще стане
  • 18 А бе

    26 3 Отговор
    И тая я знаем как се е издигнала. Във всяка фирма има по една кака дето седи в скута на шефа и е или директорка или съдружничка като тази мадам. Само като я видях каква е засукана ми стана ясно с Миньо какви взаимоотношения имат.
  • 19 Последния софиянец

    2 43 Отговор
    Стига сте плюли жената умници такива вместо да седите тук идвайте на протест в защита на Кристиян много сте прости всичките тук.
  • 20 свидетелят на последния наркоман

    21 4 Отговор

    До коментар #15 от "budnaera.com":

    Случайности, драги приятели, чисти случайности.
    Това, което виждате, не е Бойко Борисов.
    Това не е Боко Борисов….това не е….
    Това е геврек!

    Коментиран от #29

  • 21 Бой&ко

    23 3 Отговор
    Ако наказанието беше от 15до20години затвор едва ли някой би си позволил да пие да се дрогирва и да кара.
  • 22 Майката, бабата, дядото

    23 3 Отговор
    Само глупости. Дрисльото е на 22 и ще лежи. Майката е подведена под отговорност, защото автомобила с който убиха Цветков е служебке и е собственост на фирмата на майката. Точка..

    Коментиран от #37

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Миризлив пор

    23 4 Отговор

    До коментар #14 от "Може може":

    Ето тук е разковничето. Хлапето е пълнолетно, отговаря за действията си. Взело е колата трезво и без да е друсано така, че майката няма какво да я дърпат. А колкото до това с наркотиците - дори и седмица след като си употребявал пак теста е положителен. Така че никой не е застрахован когато си дава колата на някой какво е било преди 3-4 дена или какво ще е след 12 часа.
  • 25 ❤️❤️❤️

    5 19 Отговор
    Майката е невинна!!! ❤️❤️❤️
  • 26 Тъпо

    21 4 Отговор
    Тъпо.Еми как ще се измъкне?На 22 години е синчето-пълнолетен и носи отговорност за действията си.На 22г. няма държава в света,в която родителите да носят отговорност освен ако не е със специални нужди.
  • 27 Наблюдател

    14 2 Отговор
    Това не е теория а е текуща практика в българското т.н. "правораздаване"!
  • 28 ген. Майтапчийски

    15 2 Отговор
    Вече стана ясно, че нашите милиционери немогат да докажат че Шапиро е било дрогирано. Смех. Така че и и майката и синът ще се измъкнат леко.
  • 29 Все друг ви е виновен

    6 12 Отговор

    До коментар #20 от "свидетелят на последния наркоман":

    Борисов ли е виновен за възпитанието на твоите деца/ако имаш такива/?Да ти пращат тогава всяка седмица закрила на детето за да наблюдават как ги възпитаваш за да носи после друг отговорност?Или и искате като е Норвегия?

    Коментиран от #36

  • 30 само да попитам нещо

    14 0 Отговор
    Дали заради присъствието на депутатския син в колата полицията, иначе охотно говореща за мерките за влизане и излизане от София, още не е дала възможност да бъде питана от журналисти по темата?
  • 31 Последния софиянец

    19 1 Отговор
    В България винаги умрелия е виновен, щото не може да се защити.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Диамантената ръка

    6 8 Отговор
    Майка му носи отговорност за възпитанието му, наказателна няма за какво.
  • 34 Рошко

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "един":

    Точно +
  • 35 Хлъц

    15 3 Отговор

    До коментар #8 от "Адвокат на дявола":

    Пич,как не е отговрна? Автомобила е с регистрация по талон,като фирмен.Тоест- това не е движима собственост на физическо лице.По закон,всяка фирмена кола е закупена със цел за извършване на определена дейност,свързана само и единствено с пряката дейност на фирмата.Примерно превоз на товари и пътници, персонален автомобил свързан с превоз на самия собственик в еженевната му дейност.Но в работно време, и при определени условия.Затова се води като актив на фирмата.Съответно се ползват данъчни облекчения,и др.В случая,тя носи отговрност като собственик на това недвижимо имущество- не е осъществила контрол върху ползването му съгласно закона. Фактора че е майка,а той- нейн син няма никаква правна тежест.За другите съпътстващи нарушения,като плащане на гражданска отговорност същия ,или последващ ден- не коментирам.Овъртяла се е до темето отвсякъде.Но за едно е прав адвоката.Помни се до читиридесет! Делото ще се влачи с години,и ще финализира почти по тази схема.

    Коментиран от #57

  • 36 gangnam BG style

    6 5 Отговор

    До коментар #29 от "Все друг ви е виновен":

    На мен ли така ми се струва или вие нещо местите темата? Къде е фалшив свидетел, който се прегръща с другаря Борисов на кадрото, къде е възпитание и закрила на детето? Човека ви е дал даже и сайта - влизате и гледате! Нещо,а???

    Коментиран от #42

  • 37 Фирмен admin

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Майката, бабата, дядото":

    Никаква логика! Няма да издържи в съда!

    Коментиран от #39

  • 38 отговарям

    17 1 Отговор
    Щом колата е фирмена трябва да има заповед за правоуправление поименна. Трябва и пътен лист. А сега де? Сигурно вече са издадени със стара дата, детенцето назначено на работа с трудов договор регистриран в НОИ.
  • 39 Обоснови се

    12 1 Отговор

    До коментар #37 от "Фирмен admin":

    Автомобила в случая е врьзката между шофьора и майка му. Кое не ти е ясно? След като е служебен автомобил би следвало тя като собственик на фирмата да представи документи за техническа изправност и най-вече как се е озовал в рьцете на сина и. Назначен ли е вьв фирмата. Пьтен лист, маршрут....и тн.
  • 40 Неееее за тях трябва

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "един":

    око за две зъб за чене
  • 41 на дъното

    7 1 Отговор
    Наглото мафиотско общество , което се самоназовава ВЛАСТ се е подсигурило с всичко. Калпави закони като врата в пустиня, пробити подзаконови правилници, изисвания за нескончаеми експертизи, безбройни отводи, отлагания на дела, с цел лапане на повече заплати, бонуси и корупционни практики. Ред е те да си понесат камъните към дъното.
  • 42 Все друг ви е виновен

    9 2 Отговор

    До коментар #36 от "gangnam BG style":

    Майка ти ли носи отговорност за действията ти още?Какво не разбрахте и за какво да гледам каквото и да е?22 г. пълнолетен носи отговорност за действията си и трябва да си понесе наказанието,а не майката.Майката може да носи отговорност за нещо,което няма общо с катастрофата и не защото му е майка,а собственик на автомобила.Възпитаваш до 7 г. в момента в които тръгне на училище,каквото и да правиш губиш контрол.Когато в училище на улицата и на всякъде обществото толерира такива като този 22годишния с богати родители и скъпи придобивки.Когато детето ти се прибира и ти казва,защо като знае повече и е учило повече съученика му със скъпия телефон макар нищо да не знае има по-висока оценка.Общестеото в БГ е такова то толерира такива много преди Борисов.Общество в което ВИПове са плеймейтки,а елита кифли с купени дипломи,пълно с неграмотни журналисти,млади учителки със силикон и корекции,първокласнички напудрени,гримирани и облечени като фолк звезди.В училищата как се ходи-с грим,деколтета до пъпа,къси гащи и поли.Е,какво очаквате да завършат училище като монахини и монаси ли?Когато има опити да се въведат някакви правила и контрол,скачате за нарушаване на права,диктатура,а когато всичко излезе извън граници и се случи нещо непоправимо друг е виновен.И пак се продължава до следващата трагедия и пак се търси друг виновен.Всяка държава съществува не защото има управляващи,а общество!
  • 43 Приятелка пред съда

    1 17 Отговор
    Свобода за майката! Тя е невинна до доказване на противното! Много добра, състрадателна и щедра към бедните хора жена е! Лично я познавам! Раздала е милиони за благотворителност! Моля Ви пуснете я!

    Коментиран от #46

  • 44 Балъка BG

    4 0 Отговор
    Част от краденото към веригата адвокат , прокурор , съдия и всичко е как требе.Справка имоти по гръцкото крайбрежие на магистрати.
  • 45 Адв Марковски

    5 2 Отговор
    Сега ще ви кажа пък как ще се измъкне на мама момчето. Ще се "докаже", че катастрофата е причинила на Милен Цветков само леки телесни повреди и не е непосредствената причина за смъртта му. Тоест може да не се стигне дори до плащане на кръвнина, една лека условна присъда, забрана да шофира година, две (което познайте как ще се спазва) и отново сме в играта...... Освен това според записите от охранителните камери, видни "експерти" ще докажат, че скоростта е била в порядъка на 40-50 км/ч. някои от събраните доказателства ще бъдат изгубени в хода на разследването и така.....
  • 46 Съдия ПЛАЗМОДИЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Приятелка пред съда":

    Аз съм състрадателен човек само да ми възложат случая и ще оправим работата
  • 47 Случаен

    2 2 Отговор
    Тя какво общо има въобще? За какво я съдят? Колата е нейна, и? Престъпление е да се отстъпва на роднина личния автомобил?
  • 48 Действителност

    3 1 Отговор
    Няма такава държава,в която родители да носят отговорност за 22 годишното "дете" и съответно да има от етноса 22 годишни дядовци и баби.В същото време в болници да има изоставени от децата си възрастни на 70 г.,които след придобиване на имущество отказват грижи за тях.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 оцелял от турското робство

    11 1 Отговор
    Тази жена е наказана още като се е пръкнало това ла...........но. Да родиш и отгледаш убиец е огромно наказание, ако има някаква съвест, разбира се.
  • 51 Паралакс

    7 0 Отговор
    Госпожо Пешева, българската дума е убиец, не килър.
  • 52 хм...

    1 2 Отговор
    Има разлика между "собственик" и "управител" на фирма. Ако тя се води само "собственик", а "управителя" е друг - изобщо не могат да я подгонят за колата - ще търсят управителя. Вече ако се води и "управител" по-може, ама едва ли е така. Отделно лесно може да се оформи със задна дата някой "бушон" който (ужким) е решил да се даде колата на келешчето.

    Но дори и до това няма да се стигне, защото наистина е престъпление е да се даде кола на дрогиран, но САМО ако даващия знае че онзи е дрогиран. Което в случая е недоказуемо.

    Не е престъпление да се даде служебна кола на външен за фирмата човек, както не е и престъпление да се ползва за лични нужди, даже въведоха данъци за ползването на служебни коли, техника и дори консумативи за неслужебни (лични) цели.
    Всичко което не е изрично забранено е разрешено все пак.
    Може да се окаже че не са плащани въпросните данъци и т.н., но това са дреболии - ще си ги платят и готово.

    На практика всичко това с майката и другите двама в колата е само шум за замазване на общественото недоволство - никой от тях няма да бъде наказан реално. Важното е по-простите хора да си кажат "браво, бойко ги подгони гадовете", а че след месец тихомълком всичко ще утихне и бойко ще си пие карнобатската повечето няма и да забележат.

    Дано поне дрогираното шофьорче влезе поне за малко в пандиза, ама едва ли, не и в бойкова българия...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Паралакс

    4 3 Отговор
    Майката не е виновна за катастрофата.
  • 55 Тарикат

    0 0 Отговор
    Тоя всички набърка в схемата-журналисти,доктори,
    само дето забрави тарикатите адвокатчета като него,дето са в дъното на всички.
    Или пък това беше оферта тя да го наеме него?
  • 56 волен сидеров

    5 0 Отговор
    нема да се плашите ,има Господ,спокойно
  • 57 Диоген IV

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "Хлъц":

    Ако ще са виновни родителите-добре,давай.Ами родителите на депутатското отроче,което купонясва по време на извънредно положение,дрогира се ,не е попречило на драйвъра-убиец да шофира,не оказва помощ,бяга от местопрестъпление,все геройски постъпки ,за които ,в половината европейски страни ,се дава ефективна присъда.Колата била фирмена,а на Баце джипа се водеше,ако не се лъжа,на горското,на епископа линкълна,на някаква фирма.Те със сигурност пускат пътни листове.Убиецът да си понесе най сурово наказание,но да се насочва гнева на хората върху майката ,не бива.

    Коментиран от #62

  • 58 В затвора и майката родила и отгледала

    5 1 Отговор
    САТАНИСТЧЕ.

    Коментиран от #59

  • 59 Да се намери и бащата направил

    8 0 Отговор

    До коментар #58 от "В затвора и майката родила и отгледала":

    На тая САТАНИСТЧЕ и той в затвора.
  • 60 6768

    5 0 Отговор
    На 22 г.-дете,значи до 18 г. е бебе,над 30 г.-пубертет,над 40 -тинейджър,50 г.-младеж,60г.-средна възраст,70г.-зряла възраст-ами що мрънкате нормално е пенсионната възраст да се вдига минимум над 80г.Тя майката най тинейджърка,я да видим и нейните родители така ли са я учили да възпитава детето?
  • 61 Циганин

    7 1 Отговор
    По-добре да я съди мешерето, присъдата е краткаа и ясна кръв за кръв.

    Коментиран от #63

  • 62 Вьрви народе възродени

    6 1 Отговор

    До коментар #57 от "Диоген IV":

    Майката милионерка много добре е знаела , че глезеното й синче се дрогира, защото накоманските изцепки си ги е демонстрирал яко още като непьлнолетен. А "депутатското отроче" и приятелката СА БЪРЗАЛИ ДА ОФЕЙКАТ ЗА ДА СКРИЯТ НАРКОТИЦИТЕ.
  • 63 Пенка

    6 1 Отговор

    До коментар #61 от "Циганин":

    Линчуване и смърт за подобни убийци иначе ще има още такива
  • 64 Петър Янев

    2 0 Отговор
    И това малоумното искало да го пуснат да продължи да си учи в Германия :(
  • 65 Алкохолик

    3 1 Отговор
    БОЙКОТ на винпром Карнобат, да живее домашната парцуца!!!!
  • 66 SAAB 95

    1 0 Отговор
    Адски е прав за жалост човека....
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 @@@@@@

    0 1 Отговор
    Мойте извинения, но майката няма вина за наказателна отговорност! Не бива да бъде съдена поради това, че друг е убил Цветков! Прекалявате!
    Нейната вина се състой в тива, че е отгледала и възпитала идиот и тя ще си понесе последствията за това не като влезе в затвора, а като изгуби сина си, който ще е на топло, надявам се за дълго!
    Щото иначе по всеобщата логика, която върлува - всички сме виновни, че сме съградили общество, в което е допуснато това да се случи!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове