Last news in Fakti

7 Юни, 2020 13:50 50 774 91

Кой е собственикът на "Алепу вилидж"?

  • алепу вилидж-
  • собственик-
  • борислав сарандев

Предметът на дейност на дружеството е "изграждане и експлоатация на хотелски комплекс с двуетажно вилообразно строителство, хотелиерство и ресторантьорство"

Кой е собственикът на "Алепу вилидж"? - 1

Собственик на земята, където се строи на плажа Алепу, е фирмата "Алепу Вилидж", установи проверка на ABCnews.bg. Тя притежава апетитни урбанизирани терени на първа линия в местността Алепу.

Теренът на това място е свлачищен и е направено брегоукрепване.
Става въпрос за терени, които са били апортирани от община Созопол в публично-частна фирма през 2005 г., след което отстъпени на частниците на скандално ниска цена.

Фирмата, получила терените, е контролирана от управителите на ПЛАСТИМО АД, които са тясно свързани с масонския шеф и агент на ДС Борислав Сарандев. Реалната собственост обаче е скрита зад офшорки в Белиз. 

През 2005 г. при предишния кмет на Созопол общината апортира в "Алепу Вилидж" 34% от капитала на фирмата, под формата на "изоставени ниви". За тогава се твърди, че са давани по 5000 евро на общински съветник. Малка подробност е, че нивите са на първа линия до плажа. Общо 29,171 декара са оценени тогава на 1 225 200 лв. (по 40 лв. на кв. м).

Предметът на дейност на дружеството е "изграждане и експлоатация на хотелски комплекс с двуетажно вилообразно строителство, хотелиерство и ресторантьорство". По същото време апортът е оформен като кредит с ипотека, като кредитодател е Община Созопол, а задължени лица се явяват "Алепу Вилидж", "Интел БФ" ООД и "Черноморска Лизингова Компания".

Всички тези фирми са свързани с едни и същи лица. Две години по-късно Община Созопол продава на "Алепу Вилидж" АД различни идеални части в четирите имота. След като "Алепу Вилидж" се сдобива окончателно с “износените” терени, техният статут се променя в урбанизирана територия за курортно строителство, хотели и др.

От сателитните карти се вижда, че през тези земи минава път към Св. Тома, който обаче липсва в Кадастъра. Все пак между земите и плажа е оставена тънка ивица общинска земя за "второстепенна улица". Сделката с "износената" земя в крайна сметка е твърде изгодна за "Алепу Вилидж". В разгара на имотния бум фирмата се сдобива със златни терени до плажа срещу 44 евро на кв. метър. При това без да се смятат идеалните части, придобити от Общината гратис. 

Кои са собствениците на “Алепу Вилидж”? По 14% в дружеството "Алепу Вилидж" държат директно Кристиян Христов и Пламен Марков, които освен ПЛАСТИМО, въртят разностранен бизнес. Пламен Марков е местен, който може да се похвали с последен модел "Мерцедес" S-класа купе с тунинг "Брабус" за около 250 000 лева.

Останалите 72% са поделени между фирмите К КЕПИТАЛ АД и Г И М КОНСУЛТ АД, чиито управители са Христов, Марков и Борислав Сарандев. Последният е масонски шеф и е разкрит като агент "Романов" от ДС. Тримата са и в надзорния съвет на самоковската фабрика ПЛАСТИМО АД, притежавана от К КЕПИТАЛ АД и Г И М КОНСУЛТ. Двете фирми пък са собственост на офшорки от Белиз, представлявани от собственика на пловдивския ресторант "Хеброс" Георги Ташев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 123 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хрониките на герберлунгия

    367 48 Отговор
    Същия е собственика, този на барселонската къща.

    Коментиран от #10, #41, #70

  • 2 незнаен

    281 37 Отговор
    Как кой, на Баце некой биричед.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Божков

    315 18 Отговор
    В България не съществува прокуратура. #къдееритонът

    Коментиран от #61

  • 5 1234578

    290 10 Отговор
    Ако се бяхте поразровили още малко, съм сигурен, че трохите ще ви отведат до Прасчо. Все пак е замесен кмет на ДПС и общински съветници. Т.е. замесена е политока/партия.
  • 6 И аз това се питам кой е

    219 33 Отговор
    е собственика на пп ГРОБ?
  • 7 истина е

    291 22 Отговор
    Най-долната и корумпирана държава ,управлявана от мафията , а 90% от населението са роби !

    Коментиран от #17, #31

  • 8 И защо

    174 12 Отговор
    другарите крият собствеността чрез Северна Америка ?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 1234578

    194 19 Отговор

    До коментар #1 от "Хрониките на герберлунгия":

    Аз пък подозирам, че не е на братовчед на Баце, а е на братовчед на ортака на Баце - Прасчо. Защото помагалият кмет, не от ГЕРБ, а е от ДПС.

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Усмивката

    201 13 Отговор
    Знаши фащам Георги Ташев на менгеме. Обикновенно. Шлосерско. И цялата истина ще ви я поднеса на другия ден . Не както глав. Прокурора. Който вече една година,, проверява" Горанов
  • 13 Хрониките на герберлунгия

    184 12 Отговор

    До коментар #10 от "1234578":

    А пък аз подозирам, че дпс управлява от името на герб.
  • 14 Усмивката

    196 12 Отговор
    Адмирации за автора на статията и на ,,Факти". Така трябва да бъде изнасяна всяка истина. За да се освободим от гнета на ченгетата и бившата ДС
  • 15 що що що

    196 8 Отговор
    И сега само гледайте как НИЩО няма да се случи!Ех Българиьо.....Това в която и да е нормална държава се беше случило щеше да бъде изринато до основи.
  • 16 ДОКОГА?!?!

    208 6 Отговор
    МАСОНИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!!!!!! ДОКОГАААААААААААА????? ПОМОЩ!!!! SOS ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!
  • 17 Не е истина

    44 96 Отговор

    До коментар #7 от "истина е":

    Не сме най-долната държава и не сме най-долният народ. Макар и да си донякъде прав за робите. Бих спорил за процента им, не за наличието. А дори и да бяхме долна държава, толкова ли ти е акъла та плюеш срещу вятъра? Плюейки срещу България и българите плюеш върху себеси. Български народ, циганин и рубладжия са различни неща, макар последните две да са почти едно и също. С тази разлика, че циганите защитават роднините си, а рубладжиите ги предават.
  • 18 Тази година

    68 2 Отговор
    Птички а от догодина всички
  • 19 Даааа

    133 3 Отговор
    Въобще не съм се съмнявал в направеното откритие. То случайни хора с подобна собственост, с възможности за прехвърляне на общинска собственост в частна, в България няма и не може да има. До един са производни на Държавна сигурност. Жалко за майка България. Срам и позор за Прехода и неговите Политичедки Организатори. Пунта мара за народа.

    Коментиран от #22

  • 20 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    77 17 Отговор
    МАЙ БАЦЕТО ТРЕБЕ ДА ИДЕ ДО АЛЕПО. ДА ОПРАЙ БАКИИТЕ НА БИВШИЯ КМЕТ.....НАЛИ ДРУГАРИ
  • 21 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    117 4 Отговор
    Вече много държави в Европа ЗАБРАНИХА АНОНИМНИ ОФШОРКИ ДА ПРИТЕЖАВАТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ДА УЧАСТВАТ В ДЪРЖАВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ !!!!!! При приемането на закона се дава 6 месеца за ИЗПЪЛНЕНИЕТО МУ

    Коментиран от #24

  • 22 Усмивката

    110 4 Отговор

    До коментар #19 от "Даааа":

    За това ,,Прехода" бе наречен ...КРИМИНАЛЕН. .. и стана криминален заради ...о парадокс..... Заради ДС....казано по народно му... от ченгетата. Тия дето бяха насители на морала 45 години. .. А Борисов не бе ли и той от това потекло..... Ааааааа . Ясно
  • 23 Кой68.........до

    36 54 Отговор
    коментари:1..10...13...Когато този имот е придобит при управлението на Тройната коалиция със премиер С . Станишев.Така че си прегледайте опорните точки и поограмотете се.Манджата загаря.Б.Б може да се обвини че не е спрял строежа?!Но когато е узаконено всичко преди 15 год...

    Коментиран от #25, #28

  • 24 оня

    50 1 Отговор

    До коментар #21 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Вярно е но.... те няма да си го променят! 3ащото те имат най-голяма изгода от това!
  • 25 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    43 36 Отговор

    До коментар #23 от "Кой68.........до":

    ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ.....КАЖИ ИСТИНАТА ЗА ИМОТА....НЕ СИ ТРАЙ

    Коментиран от #30, #32

  • 26 Усмивката

    81 11 Отговор
    Така е . Прав си. Но истинсаката цел с която е придобит имота е строеж. А строежите се иуздават в настоящо. А именно. ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И бОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
  • 27 габровец от варна

    81 5 Отговор
    Че как няма да е замесено бившето ДС? То те си управляват все още,дето се вика правителството в сянка.Гледайте само къв хубав хотел ще изтупат догодина.Дотогава всичко ще е отшумяло...
  • 28 Усмивката

    68 6 Отговор

    До коментар #23 от "Кой68.........до":

    Деруго, с което имам да те подсетя е ... че . Закона позволява закупуване на земи и сега с офшорки. Какво им пречеше на ГЕРБ до сега да премахнат този закон... пок БСП ЛИ?... Ей . Много сте лукави бе.

    Коментиран от #34

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Усмивката

    65 5 Отговор

    До коментар #25 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП":

    Нека обшина Созопол каже истината за разрешението на строежа. Какво искаш да ти каже станишев по този въпрос. Станишев не издава разрешения
  • 31 Колко пъти

    61 4 Отговор

    До коментар #7 от "истина е":

    съм питал, защо другите бивши соц. държави са по добре от нас? и няма адекватен отговор, в отговора се крие 90% роби.
  • 32 100 тоаги

    40 4 Отговор

    До коментар #25 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП":

    на този който се прави на улав за политическото минало на ГЕРБ-грабливите.
  • 33 Има ли изненадани?

    75 0 Отговор
    Моделът е известен. Ако имахме прокуратура, сега всички щяха да са на топло.
  • 34 Кой68

    54 18 Отговор

    До коментар #28 от "Усмивката":

    Кмет на Созопол 2003-2007г. е от ДПС - Ремзи.Управлявали са БСП-НДСВ-ДПС със мин.председател С.Станишев...Това са фактите които не се вписват във вашите опорни точки...

    Коментиран от #35, #37, #72

  • 35 Усмивката

    71 5 Отговор

    До коментар #34 от "Кой68":

    ДПС е неофициалния партиор в управлението на ГЕРБ. Какво има да ти кажа по този въпрос. Доган придоива имоти и то скандални при управлението на ГЕРБ. Сляп ли си или глух за да ти чета какво се случва последните дни. Кметът на Биргас е обхождал всички представители в Бургас за да гласуват за превръщане еди път в частен. Ами кеят в морето . Как се строи , щом са опозиция на ГЕРБ

    Коментиран от #39

  • 36 Човек

    65 1 Отговор
    Алепу не е ли в защитена зона от Натура 2000???
  • 37 Да така е

    72 1 Отговор

    До коментар #34 от "Кой68":

    За да може да се строи в Алепу Първо е трябвало общинската собственост да се промени в Частна!!!!! А ТОВА СТАВА ПО ВРЕМЕТО НА ДПС КМЕТА НА СОЗОПОЛ!!!!! ТАКА НЕ Е ЧУДНО , ЧЕ ТОЗИ СТРОЕЖ Е НА МАСОНИТЕ ОТ ДПС!!!

    Коментиран от #40

  • 38 Иван

    63 2 Отговор
    Само да не се окаже, че турците са ни купили за 40лв на квадрат и ние да не знаем?
  • 39 Panzer

    37 19 Отговор

    До коментар #35 от "Усмивката":

    Не се плюнчи тролчо, всички знаем при кой ДПС стана наистина незаобиколим фактор (за малоумници и късопаметните- уточтявам Тройната антибългарска предателска коалиция, водена официално от вас, и където щяхте да минете и без турчалята, заедно с НДСВ, но предателски не се разбрахте с царчетата, а управлявахте с мандата на ДПС). А всеки знае че в 90% от незаконните сделки по морето са дълбоката БСП- а именно ДС с мутренските и извращения, и ДПС. Пускайте се че един паляк Ви прави смешни 10г. Вече. Маршшшшшш

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ПЕЕВ

    19 9 Отговор

    До коментар #1 от "Хрониките на герберлунгия":

    ТИ ПРОЧЕТЕЛИ Я СТАТИЯТА ИЛИ ЗАРАБОТВАШ ХОНОРАР.АГЕНТ РОМАНОВ,БКП ДА ТИ ГОВОРЯТ НЕЩО.
  • 42 Усмивката

    46 6 Отговор

    До коментар #39 от "Panzer":

    Ако не стига ум кажи. Ще ти помогнем . Погледни откога Бортисов не се е скарвал с Доган. Последния път твърдеше че дДоган го е препоръчал . Какво се случи , та вече 11 години няма никакво напрежение . Това са сложни мафиотски взаимивръзки които е смешно да тълкуваш по този наивен .идеилестичен начин. Но на добре и подробно го описа Осман Октай. . Малко са хората които са запознати . Повечето не са живи поради злополучни обстоятелства . А ти ми говориш за приятелстава и врагове в политиката. Знаеш ли кой беше Ахмет Емин. Личния и диверен и лизък на Ахмет Доган. Самопростреля се.
  • 43 София мафия

    34 2 Отговор
    Пак стоУични бандити. Затова в България хората масово наричат съвремието "софийско робство"
  • 44 Папаз комита

    30 9 Отговор
    Естествено че са замесени бившата дс и червените
  • 45 СПГ

    38 9 Отговор
    Гербер трол ако не лъже няма да си получи парите. Ремэи е кмет от шайката на раэБойко ГЕРБ
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Николай Петров

    47 9 Отговор
    Рушветите от Божков, които Севда Мулето носи. Пойна птичка от Алепу, рушветите от Божков, рекета и кражбите Боко Тиквата трупа в LGT Bank, Лихтенщайн. Кьовеши може да го разкове, ако ЕНП й позволи. Меркел също има достъп, ако поиска. Американците със сигурност трябва да го направят и да се отърват от този срам и провал.
  • 48 Човек

    45 14 Отговор
    Панайот Рейзи е бившият Кмет на Созопол от ГЕРБ. ПРЕЗ 2005Г., Когато е ппехвърлева общинската собственост в публично- частна, той е бил начело на Общинския съвет в Созопол. Не е от ДПС. А ОТ ГЕРБ.

    Коментиран от #59, #71, #86

  • 49 Независим

    30 20 Отговор
    Далаверата е от 2005 г.Какъв Бойко какви пет лева.

    Коментиран от #62

  • 50 КОНСТАНТИНОВ

    53 3 Отговор
    ТЕЗИ ДАЛАВЕРИ СА ВУЗМОЖНИ ЕДИНСТВЕН В СТРАНА УПРАВЛЯВАНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ.
  • 51 Петрос

    3 27 Отговор
    ГБС са просто изпълнители, а не инвеститори. Това дебело трябва да се подчертае, а кой е собственикът какво значение има? Свлачището си го има и трябва да се укрепи ... и всичко изглежда и е законно
  • 52 Масон

    8 4 Отговор
    Не, това не може да бъде истина...Изключено :)
  • 53 Баба

    27 0 Отговор
    Така е в блока в който живея изгониха болно но кротко момче на улицата за да настанят човек на личност от об.триадица
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 SPARTAK

    16 1 Отговор
    РЕВОЛВЕР-ЛЮЦИЯ
  • 56 Магелан

    25 1 Отговор
    Докога в тази държава ще витае духа на бившите комунистически куки ,садисти ,убийци и мародери от ДС.В България се знае кой кой е,и какво е измародерствал от този нещастен найвен народ.Всичко това на Алепу и Ст.Тома и Дюни е на Друга известна кука от ДС.Агент КОЦЕ.Георги Първанов.
  • 57 Антикомунист

    17 23 Отговор
    Кой каквато мръсотия направи в държавата е "виновен" Борисов , той е най големия " крадец" трябва да е надминал Бил Гейтс. Помислете колко червени има в управлението на държавата, които " сигурно" работят за България и всеобщото благо. Стига като латерни все една и съща песен сте пели.Просто сте безинтересни и досадни.
  • 58 Дфгх

    27 2 Отговор
    До 31-ви: Другите соц.страни са по-добре от нас, понеже си отвориха досиетата. В БГ Костов не го направи, това е повратната точка за всичко случило се в тая държава т.е.трансформация на политическа в икономическа власт на комунистите /за тях живота не е ценност, видя се и сега...то няма ковит за тях, и чернобил нямаше за тях да не се стресират🙂
  • 59 Кой68

    9 1 Отговор

    До коментар #48 от "Човек":

    2011г. е избран от листата на ГЕРБа втори е от листата на БСП....Прегледай и си актуализирай опорните брътвежи.....
  • 60 София мафия

    6 0 Отговор

    До коментар #54 от "Емил":

    И в коя друга клоака отидоха? Да не би на друго място да е различно?
  • 61 Asdfg

    12 4 Отговор

    До коментар #4 от "Божков":

    Да,вярно...Гешеееев, къде е РИТОНА? Гешев, спиш ли?
  • 62 Asdfg

    16 8 Отговор

    До коментар #49 от "Независим":

    Виж коментар 48. Не разбираш ли, че най-голямото КРАДЕНЕ, ГРАБЕНЕ е от ГЕРБ!
  • 63 Иван Боянов

    10 0 Отговор
    Да не ви застигне биещото сърце на партията .....полицията
  • 64 Реалист

    19 1 Отговор
    Ето затова младите и кадърни хора са съветвани от родителите си да бягат с 200 от тази мафиотска държава . Кадърен човек няма място в ббббългария .
  • 65 Реалист

    13 1 Отговор
    Ето затова младите и кадърни хора са съветвани от родителите си да бягат с 200 от тази мафиотска държава . Кадърен човек няма място в ббббългария .
  • 66 Бате Гошо

    4 0 Отговор
    Ша даните Сарандя
  • 67 Данъплачещ

    12 3 Отговор
    Оказва се,четази плетеница е много сложна,за което Каскетът вероятно ще я загърби и ще бори битовата престъпност(два шамара,80лв.,неплатена издръжка...)
    Работа колкото искаш!

    Коментиран от #69

  • 68 Варна

    12 5 Отговор
    Сделката е свързана с най- високото ниво на властта, иначе всички дружно от общината до министрите, които са отговорни няма да говорят дружно тъпотии по телевизията. Сделката е пряко свързана със селяндура от Банкя. Каса е се за Цветелина Бориславова.- Тя е истинският собственик
  • 69 Каскетски

    15 1 Отговор

    До коментар #67 от "Данъплачещ":

    ... изнасилена баба за 20 лева и буркан кисели крастевички, пребит дядо за 120 лева до смърт - работа колко искаш, но кагато са твоите баба и дядо друга песен ще запееш ТРОЛЧЕ!!!!
  • 70 Георги!

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хрониките на герберлунгия":

    Станишев беше по заменките за свои хора от БСП тип " Кон за кокошка" при което бюджета ни загубил 2-3 милиарда по данни от пресата.Мина година и чета,че не можели да намерят оценители за разликата в цените между чукари в балкана и първа линия по морето....?
  • 71 Георги!

    14 3 Отговор

    До коментар #48 от "Човек":

    Другарите Баневи окупираха кк "Русака" и морето,с областен управител на Добрич от ДПС.При тая далавера отново ДПС,зад които стои БКП- БСП комунисти!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Къде са държавните органи

    8 1 Отговор
    Публично частното партньорство е форма за ограбване на държавното или общинското от частни лица и трябва да се забрани или законово да бъде бъде направено така, че да се гледа под лупа и то продължително във времето на експлоатация на тези обекти. За конкретният случай е важно да се разбере действителният собственик и кой стои зад него и тогава всичко ще стане ясно.
  • 75 baihui

    12 0 Отговор
    Като взривите тая кочина, собственика сам ще се обади.
  • 76 Политолог

    9 2 Отговор
    Собственици, бивши служители на ДС и БКП
  • 77 едни и същи

    13 0 Отговор
    Мафия! Пълно срастване на властта и престъпни групировки!
  • 78 Консерватор

    7 0 Отговор
    Корупцията в България ще създава нов тип проблеми – дадени пари, взети пари, продадени парцели, загубени пари, за НИЩО – money for nothing! А това ще изнерви и двете страни!
  • 79 Дългият

    10 0 Отговор
    Гешев...не мачкай каскета ами действай...
  • 80 незнайко

    5 6 Отговор
    40 лева после 88 лева на квадратен МЕТЪР . Това изобщо не е евтино и е висока пазарна цена за тогава !!! Защо заблуждавате народа ???
  • 81 ФИРМА ОТ ГЕРБ

    10 0 Отговор
    що туземците казват , ЧЕ ТАМ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СВЛАЧИЩЕ ?
  • 82 lyubo

    16 0 Отговор
    подпорна стена набира камериерки
  • 83 СТЕНИ И ОБЕМИ

    12 0 Отговор
    СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ГЕШЕВ Е ГЛУХ СЛЯП И НЯМ ..... КАТО ЦАЦАРОВ
  • 84 Шлюбка

    11 0 Отговор
    Моля ти се Боже...дай кураж на българите да вземат по едно дърво!!!Аман вече от мафията...
  • 85 Byg

    8 2 Отговор
    2005 , тъмните години на бсп и дпс , на дпс / бсп /ндсв , мишок до мишока , доносници агенти и прочие боклуци с пари от компартията , боклук който ГЕРБ все по успешно сортира в местата за държане на отпадъци.
  • 86 До Панайот Рейзи

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Човек":

    Панчо, приготви 50000 $ и ги сложи зад саксията пред кабинета на кмета на СГО. Му,ха,ха!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ДОКО

    4 2 Отговор
    СОБСТВЕНИЦИ НА АЛЕПУ СА ГЕНЕРАЛА БОКО КРАДЛИВОТО И ВЛАДКО ВАМПИРСКИ..ВЪРТЯТ СИ ПАРИЧКИТЕ ТА АЛЕПУ НЕ ИМ Е ПОСЛЕДНАТА ОБЕКТ ВАЖНИ СЪЩО И ДЪРЖАВНИТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ..
  • 89 Аха

    4 0 Отговор
    Ясно, наши хора. А ние с гайдите в Гърция.
  • 90 Старата школата

    1 0 Отговор
    ДО НЕЗНАЙКО-80.ХУБАВА ЗЕМЯ,КАТО ТАЗИ,СТРУВА 150-200 ЕВРА НА КВ.МЕТЪР.ЗАМИСЛИ СЕ,КАКВИ 88 ЛЕВА МИСЛИШ?
  • 91 123

    1 0 Отговор
    Брат на братовчеда на хората из общините из бургаските области. То е ясно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове