Last news in Fakti

10 Юни, 2020 12:10 7 760 68

Божков: Прокуратурата бездейства по сигнала ми, ще дам доказателствата на ЕК

  • васил божков

Ще продължа да търся справедливост и обективност и чрез правните комисии към ЕС, отговарящи за подобен род проблеми, пише той

Божков: Прокуратурата бездейства по сигнала ми, ще дам доказателствата на ЕК - 1

Миналата седмица сигналът ми за рекет, злоупотреба с власт и изнудване е предаден и на българската Прокуратура, която бездейства. Това съобщи преди минути в профила си Васил Божков.

"Все още никой от тяхна страна не ме е потърсил на посочения адрес и телефон, за да свидетелствам и да предоставя доказателства.

Ще продължа да търся справедливост и обективност и чрез правните комисии към ЕС, отговарящи за подобен род проблеми. Сигналът ми е подаден и до департамент Legal services към Европейската комисия. В техните правомощия е да назначат трима независими прокурора за независимо разследване.

Ще предоставя доказателствата, записите и свидетелските показания по този случай на компетентните институции. Така ще предотвратя натиск и изчезване на свидетели, заличаване на следите и унищожаване на доказателствата", допълва бизнесменът, който е в Дубай от януари.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    116 7 Отговор
    Тази Шайка трябва да бъде изгонена. Видовден е 15.6

    Коментиран от #24

  • 2 1244

    99 4 Отговор
    Давай но по бързо
  • 3 жгт

    102 9 Отговор
    Браво, ако направиш така може и да се замисли народа да гласува за твоя партия!
  • 4 zeus

    112 4 Отговор
    Баце е послушко, от ЕС си затварят очите за престъпленията му, понеже им играе по свирката.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Загрижен

    105 6 Отговор
    Точно това всички нормални български граждани чакаме да направиш. Давай череп, счупи кокалите на шайката и престъпника от Банкя!!!

    Коментиран от #22, #23

  • 7 .........

    12 83 Отговор
    Какво ни го показвате тоя ма*мун всеки ден??

    Коментиран от #12, #17, #52, #64

  • 8 Заинтересован

    60 1 Отговор
    Ето и черно на бяло, да не излезе сега пак Цв.Н. и да писка, че видиш ли само разни извадки от телефона вади В.Б.
  • 9 Борислав

    70 0 Отговор
    Факт е че сме най бедната страна в Европа. Факт е че сме най корумпирана страна в Европа. Факт са и задкулисията и явните злоупотреби с власт. Мнимите реформи, монополизацията на почти всички стратегически икономически и стопански сфери. Мними назначения в държавната администрация включително и прокуратура. И всичко това е ужасно.
  • 10 Гост

    59 5 Отговор
    Ама още ли чакаш бе, череп? Мислехме, че си го направил вече.

    Коментиран от #20

  • 11 козата

    18 46 Отговор
    Не се вързвайте на театрото на злодеите от БКП ДС!
    Измамника 30годин дели парсата с копоите.
    75годин ви карат като овце, бееееееееее, бееееееееее

    Коментиран от #33

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ivan

    54 3 Отговор
    Божков има пари ще ги поръча тия, като очистят вожда шайката сама ще се разпадне.

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Behemoth

    54 3 Отговор
    Абе Баце е с телефон на десет години и без кирилица,Горанов са го пуснали да пази една къща срещу покрив ....как да повярвам в тия думи?

    Коментиран от #44

  • 17 Лол

    10 33 Отговор

    До коментар #7 от ".........":

    Бкп-то цвилят,цвилят грух,грух....
  • 18 Лол

    5 36 Отговор

    До коментар #14 от "ivan":

    Нема пари вече.Има още няколко талончета за търкане,мое му върже.
  • 19 Външната бариера

    53 1 Отговор
    Тука вече няма съспенс ,но ми е интересно защо около Борисов все такива абсурдни сделки – 6 апартамента, луксозни мезонети, вили и могили? Човек би си помислил, че почти всички в ГЕРБ перат пари. И дали няма да бъде далеч от истината?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Майна

    45 4 Отговор
    Постъпи като джентълмен...Адмирации ,Божков, то си ...НА ДРУГО НИВО
  • 22 Тиберий

    33 0 Отговор

    До коментар #6 от "Загрижен":

    Мале мила оле майко че и черно на бяло БулюБулю леле леле
  • 23 #НеБъдетеБалами

    43 3 Отговор

    До коментар #6 от "Загрижен":

    Да чакаме ли Божков или някой друг като освободител на Орлов мост с хляб и сол? Поне веднъж да опровергаем Станислав Стратиев, че сме най-освобождаваният народ в историята. Дано да можем. Иначе ни чака лошо. Чакат ни Пеевски и Доган с техните харпии във властта. До живот.

    Коментиран от #31

  • 24 jailbreak 5.0

    42 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Не сме мафиотска държава ако това имате предвид. За мафиотите все пак има ценности. Приятелството се цени, а предателството на приятел се наказва. При нашенските разбойници е обратното. Предателството се цени, а приятелството се наказва. За тях приятелството не означава нищо. Има само далавера, изгода, алъш-вериш. Днес ти е приятел, утре те предава за жълти стотинки и забива нож в гърба ти. В гърба. Никога няма да се изправи лице в лице с теб. Няма значение какво си направил за него или какво си му дал. Той живее с убеждението, че всичко му е позволено и всичко му се полага. Пожелава жената ти – взема я. Не за да я обича. За временно ползване. Пожелава имота ти – взема го. Не за да го има за себе си, а за да го нямаш ти. Пожелава труда ти – взема го. Представя постиженията ти за негови, но те остават единствените му постижения. Умът обаче не може да ти вземе.
  • 25 Барцалонченко

    34 0 Отговор
    Пращай, дано се сетят, че е време да му спрат кранчето с фондовете, че и за вируса ваичко ще замине по разни къщи
  • 26 друсаното афро

    40 5 Отговор
    Интелектуалната гвардия на ГЕРБ пищи на умряло вече. Все пак някъде Черепа ги е нацелил. В паниката си вече забравят да напомнят, че ГЕРБ ни пази от комунистите, което очевидно не е евтино занимание..
  • 27 Русофилите да ми облизват ташаците

    9 23 Отговор
    Публикувано във факти.бг: след като съм ходил по голяма нужда и да се оплачат на арменски поп със смс на кирилица:)
  • 28 Лол

    9 43 Отговор
    Тоя череп не може да изкаже 5 изречения в мини изявленията му в нета,политик ще става...ноу комент.Некой му ги пише рано на кафенце по 5 думички на кръст,че иначе се задухва

    Коментиран от #41

  • 29 Bai nudals

    14 9 Отговор
    Действай,вече и успех.Знаеш зара,се обръща сега е ред на Боко вече да метне дубара.
  • 30 Parol d’onor

    31 2 Отговор
    Цветеслава Гълъбова: Мили фб приятели, припомнете ми, моля, САМО един ден без герберска ВОНЯ от наглост, скандали и яко крадене! Нашето отечество тези го превърнаха във вомиториум /vomitus – от лат.ез. повръщам/. Но, повръщат не те, макар че системно преяждат, а ние – повръщаме кръв от бедност и мизерия 😠😠😠
  • 31 Загрижен

    17 4 Отговор

    До коментар #23 от "#НеБъдетеБалами":

    Пич, ако си мислиш, че не знам, че черепа е бандит на N-та степен, не си познал. Аз единствено очаквам един друг да се изпотрошат. Разбира се, очаквам и да се разберат. До скоро бяха авери в кражбите. НО ако си мислиш, че ще ходя да се бия пред МС, парламент или на Дондуков си във фатална грешка. 96 протестирах... Време е други да го правят. Аз да протестирам, да се бия с милиционерите, а такива шушляци като теб и близо два милиона "мили сънародници" с овчи глави и телешки поглед да обират лаврите, никога повече. Ти с какво си по-различен от всяка една клавиатурна мишка? С нищо!!!

    Коментиран от #38

  • 32 Лилия

    13 3 Отговор
    Защо не ги е дал досега? А, този политически проект, който иска да прави, ще бъде ли по-различен с нещо от всеки друг проект до сега, или просто задкулисието му го развалиха?
  • 33 Комшията отсреща

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "козата":

    Представям си те как врещиш като коза. Отива ти ника. .
  • 34 Пламен Иванов

    35 0 Отговор
    Ако Божков отправи послание, към тези които търкаха талони, да пуснат бюлетина за него ще стане весело. За останалите е ясно, че май той е единствения който истински иска да им разкаже играта на ГерБойковците, ако му паднат. Няма значение, че бил от подземния свят, то сегашните да не би да са от друг. Важно е да бъде убедителен. За сега им къса нервите и ги клати, та може и карантината да върнат. На тях до там им стига акъла.
  • 35 Ако четеш

    12 0 Отговор
    А ти какво очакваш да действа !?!? И във фейчки ли вярваш ? Какво още чакаш, че не си ги дал на ЕК ?? То стана ясно, че изтървахте момента за сделка те смятат, че са те победили ! Ти, какво имаш още да губиш?
  • 36 30 години никъв те няма , сега ревеш

    6 19 Отговор
    Смешния Български народ вярва на престъпника Божков, каква идилия😂 сега и у Европа като те осъдят не че нямаш черен печак от САЩ още преди 30-се години, защо ли🤔 а да щот си честен бизнесмен и нямаш представа какво се случва в БГ ъндърграунда😉
  • 37 Лол

    11 1 Отговор
    Готино е да си политик.Плащаш на раята по 500кинта и знаеш,че всеки тр да яде,да ходи до тоалетната,да пуска крушката,да се облича и да има надежда.Та даваш по 500кинта и после им продаваш ядене,дрехи,ток,вода,сапун и за надежда с останалите 5 кинта талончетааа.И им взимаш не 500кинта ,а 1500 ,щото между другото си им пуснал 1-2 бързи кредита.Беремед брат ми.

    Коментиран от #39, #46

  • 38 ти пък що си мислиш че си различен

    13 0 Отговор

    До коментар #31 от "Загрижен":

    Българите като тебе са пред телевизора. Пият ракия и бира и се почесват: Дали Череп ще свали правителството до петък, мааму деъбъ, или шъ чакаме още… Пресмятат му и милионите, цъкат и се чудят как е живота в Абу Даби. Хихикат какво ще стане ако Божков и Пеевски се засекат в Дубай. Наздраве.. и #никогаповече
  • 39 Лол

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "Лол":

    А между другото ги обръсваш и с некой друг данък-сиреч рекет.

    Коментиран от #43

  • 40 Божков кошмара на Шайката

    21 2 Отговор
    А сега да видим какво ще пишат платените в интернет. За ББ става тясно ама много тясно Барселона разследване, Брюксел разследване Гешев разбира се спи. Лошо лошо другари от Шайката. Рано или късно трябва бг народ да се събуди и да измете еднокнижника. Поне сутринта разбрахме че ББ освен че не може да чете, не може и да пише на кирилица........
  • 41 Лилия

    2 10 Отговор

    До коментар #28 от "Лол":

    Добре е да напише само една дума-в коя европейска държава може да стане политик някой като него?
  • 42 1 от 20-те % недебили

    11 1 Отговор
    Разбраха се! Черепа се връща като депутат с имунитет. И очевидно това е решено - ще си създаде партия, ще инвестира в нея, и ще мине сам 4%. Съвсем ясно видима е промяната. Той вече не вади документи и доказателства, както беше започнал, а "зави" към това, че ще бори олигархията с политически проект. Това е по същество спиране на разкриването на реалните факти, което всички очакваха.
    Днес се получи нова маневра в тази игра - Божков по същество "изпържи" Мая Манолова. От чата с Бойко Борисов, в който си говорят за футболисти - това е новината. За Бойко е смешно, като премиер да се занимава със селекцията на треторазряден отбор. Но нищо повече няма компрометиращо. Междувременно Черепа отново громи полическата система и се заканва да я срине. Утре ще бъде обявен политическия му проект.
  • 43 Загрижен

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "Лол":

    Ти дори не си и пич. К'во ми преписваш чужди думи от други сайтове. Вземи се напрегни малко. И не че ти дължа обяснение, но не пия бира, не пия ракия, не пия въобще. А теб те съветвам, като си толкова ербап, давай, протестирай. По принцип така е редно. Ама да ми казваш, какво да правя или да не правя, а нЕма нужда. И дай снимка, че много твърдят, че са били на протеста, ама на протеста от масата пред ТВ-то. Аз поне не го твърдя и не надъхвам хората по форуми и други канали.
  • 44 Мускетар

    15 0 Отговор

    До коментар #16 от "Behemoth":

    Това да ни е само кусура. Скандалите, които Бойко създаде около Васил Божков, брутално започнаха да къртят авторитета ни по света. Този път агенция "Блумбърг" - собственост на близкия до русофобската Демократическа партия Майкъл Блумбърг, публикува широка статия. По-късно тя бе копирана от друг динозавър на новините - MSN, което я превръща в "Интернет бомба". Накратко - ставаме за чудовищен резил по света. В публикацията сме посочени като "най-корумпираната" държава в Европа, а също - и че мафията държи правителството. Божков е представен като ренегат, изхвърлен от властта, и заел се да свали самата власт.
  • 45 Николина Щерева

    6 10 Отговор
    Ела си бе Божков , ела , че откога съм се затъжила да търкам билетчета.

    Коментиран от #56

  • 46 Пламен Иванчев

    2 6 Отговор

    До коментар #37 от "Лол":

    Нещо си се объркал. Политиците не дават пари ,да не си по времето на кумализма да ти дават по 5лв бай-тошовски. Изкарваш колкото можеш, ако си кадърен ,ако не си , чакаш от политиците.
  • 47 Наивен

    1 9 Отговор
    Що не се прибереш та да видиш как бездейства прокуратурата ?Нали си невинен ?

    Коментиран от #54, #55

  • 48 Алфа Ромео

    18 0 Отговор
    Както казаха някой познавачи на Божков това не е Цветан Василев, но го има и това че ЕС под натиска на ФАЩ си затварят очите за злоупотребите на хунтата защото прокарват интересите на ФАЩ в България без грам да им пука за благоденствието на народа.

    Коментиран от #49

  • 49 Алфа Ромео

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "Алфа Ромео":

    Но този път да се надяваме че ще имат събитията по-интересна развръзка.
  • 50 коце

    5 4 Отговор
    А нас какво трябва да ни интересува и да правим агитна на един, или друг, след като пари от тази работа няма да вземем?
    Един взел парите на друг, трети бизнеса на четвърти, плачат - шумят в нета и медийте... хубаво, но мен не ме бърка, по-богат - или по-беден от тая работа няма да стана! Правя агитка на всеки, който подобри значително финансовото ми състояние... и аз искам да пека гъзето на плажа в Дубай, да пуша скъпи пури и да карам коли за 500 000лв да имам, каквото си пожелая и да не мисля, за кредити, сметки и прочее... е хубу никой не ми го осигури това - нема оферти< ми да се оправят тогава - не ми пука ни за едните - ни за другите!!!
  • 51 бис

    6 0 Отговор
    ми какво чакаш бе човек
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Донето

    11 0 Отговор
    Давай Череп!!! Мачкай хунтата докрай! С теб сме!!!
  • 54 Обективен

    9 1 Отговор

    До коментар #47 от "Наивен":

    Тя и Иванчева е невинна, но и скалъпиха 20 г. пандиз.

    Коментиран от #58

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Малкия билетопродавач.

    6 0 Отговор

    До коментар #45 от "Николина Щерева":

    Като си много умна, защо си ги търкала тези билетчета?
  • 57 миш

    5 1 Отговор
    Залагайте,колко години ,ще има партия ГЕРБ?
  • 58 lванчев

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "Обективен":

    Тя сега в затвора ли е? Мисля, беше се кандидатирала наскоро за кметица?!?
  • 59 Здрасти

    3 0 Отговор
    Дано да успеете Гн Божков
    Дано да зарубличите тая шайка бандити като
    Б. Б В.Г идр.
  • 60 Здрасти

    2 0 Отговор
    Дано да успеете Гн Божков
    Дано да зарубличите тая шайка бандити като
    Б. Б В.Г идр.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Здрасти

    4 1 Отговор
    Ей тия мойте сънародници някой много тъпи бе как може да се сърдит на гн Божков за билетите
    Сърдете се на Бойко Б и на Валери Симеонов те са виновни за неизплатените награди
  • 63 Гражданин

    1 5 Отговор
    Не ни показвайте и не ни занимавайте с този страхлив престъпник.Спрете.
  • 64 Усмивката

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от ".........":

    Мълчи бе аноним
  • 65 тулуп

    0 0 Отговор
    бойко с твойте пари плаща и на началниците в европа
  • 66 колипрасето

    0 0 Отговор
    коледа е……...
  • 67 Mango

    1 0 Отговор
    Abeeee toq BOJKOV NE BESHE LI CHEREPA SHEFA NA VSICHKI TIQ BOIKOVZI ,NIKOI OT GERP NITO BOJKOV IMAT NESHTO OBSHTO S ISTINSKOTO DNK NA NARODA NIE SME TEZI KOITO TRQBVA DA SE IZCHISTIM OT ZQLATA TAQ POMIQ
  • 68 VASIL LEVSKI

    1 0 Отговор
    KOITO KRADE OT NARODNITE PARI/SMART/. Vasil Levski.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове