Last news in Fakti

11 Юни, 2020 18:05 3 302 27

Какво печели обществото от това, че Васил Божков и Бойко Борисов се забавляват?

  • васил божков-
  • бойко борисов-
  • смс-и

Това запита пиар експертът Весислава Танчева

Какво печели обществото от това, че Васил Божков и Бойко Борисов се забавляват? - 1
Кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''Това не е питане за нова партия, а конвертируема анкета. 37 000 от гласувалите са "за" Божков. Аз съм изненадана от този висок процент. Човекът се бори за собствените си интереси, но мога да видя в него политически лидер'', това заяви в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', излъчващо се по ТВ Евроком, пиар експертът Весислава Танчева.

''Цялата риторика на Божков е заемка. Някой му е казал, че ако говори така, ще постигне успех. Дори Бареков е пример за това, че дори с много пари не може да вкараш управляваща партия, а балансьор. На мястото на Божков и аз бих постъпила така. В България всичко е политика - и за добро, и за лошо'', добави Танчева.

''Но какво печели от това обществото?'', запита тя, а след това добави: ''И Божков се забавлява, и Борисов се забавлява.''

''Този тип комуникация през Фейсбук, на час по лъжичка, на ден по паничка, превръща българската политика във водевил, в радиопиеска. Ще стигнем дотам, че на изборите все по-малко хора ще гласуват'', смята Танчева.

Целия разговор на Люба Кулезич с Весислава Танчева можете да изгледате след 51:40 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борислав

    33 2 Отговор
    Обществото нищо не печели а губи, губи икономически, губи морално и дано да загуби и търпение.
  • 2 Актуална Антена

    31 2 Отговор
    Абе на Бойко хич не му е забавно. Защото Божков дели на едно. И некой ще духа супата в най скоро време.
  • 3 Ммммммм

    26 1 Отговор
    Да видим кой ще се смее последен
  • 4 Активист на БКП

    34 2 Отговор
    Божков не бил политик !!! Щото па Бойчето е един политик....
  • 5 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    29 0 Отговор
    В България няма общество. Има пихтиеста маса

    Коментиран от #26

  • 6 гост

    5 10 Отговор
    Днес всички се изредиха в този сайт,остана Хаджигенов,Огите от Фрог,Цеков и Терзиев от Сега и моля за извинение ако пропускам някой.
  • 7 Каква

    22 1 Отговор
    забава , ма госпожа ? Не подценявай обществото ни , което е гневно и на ръба на търпението си !
  • 8 тумора

    18 3 Отговор
    гроб трябва се изреже....
  • 9 Karosel

    4 17 Отговор
    Този цирк се режисира от черепо и то много непохватно. Вече и патките в патарника разбраха, че най-големият престъпник на прехода се опитва да се изкара светец. А където ограби българите, е за това му ръкопляскат ватенките.

    Коментиран от #15

  • 10 Актуална Антена

    11 3 Отговор
    Самото удържавяване на нещо което не е фалирало си е престъпление. Бойко доказа че с нищо не е по долу от хунтата от 1944г
  • 11 Българин

    22 2 Отговор
    Щом охранител на Тодор Живков с IQ на папая може стане политик значи всеки може, даже и животни

    Коментиран от #17

  • 12 Усмивката

    14 3 Отговор
    Чудни са ми такива ,,експерти" . Ми ако бяхте на негово място не бихте ли постъпили точно така. Да . кореспондира със прокуратурата чрез феиса. Но това е обяснима и нетолкова рядка практика по света. Тук цари диктатура. и режим на един самопровъзгласил се диктатор. Институциите са изцяло приспани или под негов комтрол. Може ли истината да излезе в такива условия. Елементарно Какво бихте сторили на негово място. Лесно се коментира от топлия стол

    Коментиран от #16

  • 13 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Който се забавлява от фарс печели!
  • 14 И тая овца

    6 1 Отговор
    Се изходи с мнение.
  • 15 А сега де?

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Karosel":

    И кого е ограбил? Доказан факт е че е изплЩал печалбите от хазартните си бизнеси.
  • 16 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Усмивката":

    Къде това е практика по света,че ми стана интересно?Всички избягали от правосъдието по СВЕТА се крият от правосъдието в страната извършили престъпление обикновено.Нали не казвате ,че само Божков,Василев ,Галеви са избягалите в целият свят,защото нямало правосъдие в България.

    Коментиран от #22

  • 17 оня с коня

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    Според тебе какво пък беше АйКю-то на Бай Тошо,управлявал БГ ДЕСЕТИЛЕТИЯ? Много хора тук обаче казват,че при него бяхме "Добре".Сега ДРУГИ Хора казват че са "Добре" което е Справедливо,защото в Природата трябва да има Равновесие и Айкютата на Управляващите нямат НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ за това.

    Коментиран от #19

  • 18 Behemoth

    4 1 Отговор
    Ба на Баце ни муй много весело...
  • 19 До Конникът без глава

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Тодор Живков беше политик отвсякъде, за разлика от сегашните несретници. Но ти нямаш база за сравнение, а пък и без " глава" не мислиш, а само галопираш.

    Коментиран от #21

  • 20 бвф

    2 1 Отговор
    Обществото в Бг обича да гледа сеир. От това разбира, с това се занимава. И генерира трафик, плюс и минус по форумите.
  • 21 оня с коня

    2 4 Отговор

    До коментар #19 от "До Конникът без глава":

    Т.Живков НЕ БЕШЕ "политик" както се изразяваш,а най-обикновена Кукла на Руски конци.И понеже БГ на 2 Пъти Фалира при Неговото Управление като при Втория път за Москва заминаха и 30 ТОНА Българско злато от Хазната за покриване на поредния Руски заем/няма да обяснявам при какъв Убийствен лихвен % са отпускани Руските заеми/.Живков поиска и Трети заем,Русия отказа,след което Той ЗАЛОЖИ Цяла БГ ей-така - ВА БАНК,на който Залог Руският държ.Глава по него време СЕ ИЗСМЯ и го определи като "Хитрец",който иска да обеси Бедна България на врата на Руската Икономика!Ама съм "нямал База за сравнение" както казваш...ВЪТШНИЯТ ДЪЛГ е Абсолютната База за сравнение ,като по Тоя Показател В МОМЕНТА БГ е ОТЛИЧНИК в Цяла Европа!

    Коментиран от #24

  • 22 Усмивката

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Ти кое наричаш правосъдие . Това нашето ли. Всички които трябваше да преминат през правосъдието преминаха през куршума. Как пък един за 30 години не видя правосъдие. Всички тръбваше или да бъдат застреляни като кучета на улицата или да умрът от студена бира. или да се самозастрелят сами един път в тилъ и един път в челото. Е.... как нема да избяга божков. И как да се свърже с прокуратурата . по мръсния канал ли?И между другото постъпката му е много правилна. Първо се обръща към българските институции и след това към европейските.
  • 23 Aнгел

    1 3 Отговор
    Божков като държи на правосъдието да си дойде и да си каже каквото има.Целия цирк е пунта мара.Ако е виновен и имахме държава досега да го бяха докарали в торбата и онзи от съседната държава.
  • 24 До Конникът без глава

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    Това трябва е списвано от големия" политолог"Антон Тодоров. Вземи прочети нещо,което отговаря на истината, ама то без глава е трудно.
  • 25 Роси

    0 0 Отговор
    Как ще се забавлява Божков - той е ограбен, бизнесът му унищожен, разпродават антиките му на черния пазар, близките му са в затвор без присъда? Опитва се да оцелее и да намери справедливост, едва ли му е много весело.
  • 26 Възраждане днес е невъзможно !

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Народа няма зад кого да застане. Никой не заста за народните интереси а всеки се придържа към един и същи ТРЕНД - стремеж за място на яслата с ЯРМАТА !
  • 27 ККостадинов е ШМЕКЕР както и Иво Христов

    0 0 Отговор
    Словестни ЕКВЕЛИБРИСТИ , които не срещат реакция от аудиторията за сапунените балони които се джибуркат с висока скорост безпрестанно. Обикновенният слушател не е в състояние на реагира на безконтролният порой от несвързани и смислени словоизлеяния! И така керванът им върви и обвинят народа че е непросветен ! А причината доказва - следствието а следствието - причината ! Иво и Коцето са щастливци че не си попаднал на хесап , дето да нямаш възможност да шикалкавят и гъкнат ! А Иво е и брутално и нагло нахален обиждайки народа като невеж ! Та нали ти фъргаш Образованието сред него , защо дирята от труда ти не се вижда ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове