11 Юни, 2020 14:35 7 358 33

Репортерът на Слави Трифонов: Имаше ежедневни брифинги, за да се насажда страх

  • станислав балабанов-
  • 7/8 тв-
  • брифинги-
  • нощ-
  • ген. мутафчийски

'Противоречията за коронавируса на Националния оперативен щаб ме накараха да започна да ходя на брифингите и да питам съвсем нормални въпроси от обществен интерес'', поясни журналистът

Репортерът на Слави Трифонов: Имаше ежедневни брифинги, за да се насажда страх - 1
Кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

”Премиерът Бойко Борисов разигра цирк, че иска да ме слуша и да защити свободата на словото, когато изгони Севдалина Арнаудова. Целта ми никога не е била да изнервям Щаба. Изнервянето си го обяснявам с истинността на въпросите, защото всички имаме семейства и аз също съм се притеснявал'', това заяви журналистът от 7/8 TV Станислав Балабанов в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', което се излъчва по ТВ Евроком.

''Противоречията за коронавируса на Националния оперативен щаб ме накараха да започна да ходя на брифингите и да питам съвсем нормални въпроси от обществен интерес. Статистиките до момента са в ущърб на Щаба'', поясни журналистът.

"Имаше умисъл за ежедневните брифинги, защото чрез страх могат да се контролира голям кръг от хора. Цялото това нещо беше създадено, за да се сплашат хората. Здравната ни система не беше подготвена за това. Пример за това беше болницата във Видин, която пламна. Страх се насаждаше умишлено, за да може да спазват едни мерки", допълни журналистът.

Цялото интервю на Люба Кулезич със Станислав Балабанов можете да изгледате след 1:24:50 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 управление на чернокожите бунтове

    29 8 Отговор
    Не бре Балабанка, просто без глашатаи, никой нямаше да повярва в Пунтамарата. Все им е едно дали сте напълнили гащите от страх.
  • 2 гОсТ

    60 16 Отговор
    Рядко го допускаха до тея брифинги, тъй като задаваше неудобни въпроси. Па и на единия от брифингите на малкия Шиши, задаваше много точни въпроси и беше бая по-добре подготвен от министърчето. Но в крайна сметка мисирките го оплюваха.

    Коментиран от #15, #16

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Корона глад

    37 14 Отговор
    С изключение на един двама всички задаваха въпросите които им бях спуснати от Баце
  • 5 Criminal

    11 2 Отговор
    Станьо, ко правиш там бре ???
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Корона чирус

    31 16 Отговор
    Този така блесна с интелект, че срина рейтинга на шефа си под морското равнище...Нищо де щом учиндолския го е взел значи може и да му е писнало и да е решил да се самоубие... политически
  • 8 Жеков

    4 8 Отговор

    До коментар #3 от "не знам":

    Ами той за тва го е взел...
  • 9 ЧАКАМЕ ВАКСИНАТА С ЧИПОВЕТЕ

    19 16 Отговор
    ЩАБА ОБЯСНЯВАХА ПОДРОБНО КАТО НА МАЛОУМНИ И МИСИРКИТЕ И ТОА ПУЯК ВСЕКИ ДЕН ЗАДАВАХА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ И ОТ ТЪПИ, ПО-ТЪПИ ВЪПРОСИ? ШОУТО БЕШЕ ПО-ДОБРО ОТ ТОВА В 7/8.
  • 10 ПЕНКО

    7 9 Отговор
    КАК СЕ САМОЗАЩИЩАВА НЯКОЙ ОТ НЕЩО, ОТ КОЕТО НЯМА СТРАХ !?!?
  • 11 ПЕНКО

    10 11 Отговор
    КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РЕПОРТЕР И ПОРТЕР ???
  • 12 bbb

    20 25 Отговор
    Тоя е абсолютен наглец като всички в това предаване
  • 13 Еее

    20 26 Отговор
    Ако пипнеш това вирусчето и останеш в болница 28 дена лечение после друга песен ще запееш.
  • 14 Я... Я

    23 20 Отговор
    Ти момче си най добрият репортер в брифингите. Продължаваи така. Готен си.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Изтрихте 15,сега изтрийте и 16

    15 9 Отговор
    Слави си направи харакири и явно само той не го е разбрал и триещите коментарите.
  • 18 Сега поне много неща са ми ясни

    5 1 Отговор
    Модератори мили.
  • 19 Опа

    10 14 Отговор
    Само където на брифингите дори тези от щаба не можеха да вземат думата от теб. Не че казваха нещо умно, ама и ти ги подмина. Е целта е изпълнена, сега си известен
  • 20 Този чешит

    14 16 Отговор
    под обществен интерес разбира интереса на Слави. Не знам дали е изнервял щаба, но изнерви колегите си и зрителите, които искаха да чуят нещо смислено. Противоречие има само в главата на шефа му, на който 20 години хем му се иска, хем не му стиска да стане политик. Слави макар да не е твърде интелигентен и образован ,не е прост и разбира, че не става за това и злобее. Разбираемо е но прекалява, слуша изкукалите си т.н. сценаристи и ГУБИ!

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 15 и 16 коментари

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Този чешит":

    казваха същото, но ги изтриха. Да видим твоя колко минути ще се задържи. Много ми е любопитно.

    Коментиран от #23

  • 23 Сигурно

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "15 и 16 коментари":

    докато си изпият кафето...Дано после забравят!

    Коментиран от #25

  • 24 ПАТРИОТ

    7 7 Отговор
    "МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СТРАХ" - уважаеми матросовци на НОЩ, това е заглавие на песен на трио НЛО - ако имате време и желание да избистрите малко затлаченото си сиво вещество, чуйте я.Ако ли не, продължавайте да тънете в страх и заблуда и с нетърпение да поемате следващата лъжа на НОЩ.
  • 25 Опа

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Сигурно":

    Не бе,има между тях някой на който жена му не му е дала и всичко му е криво и те така
  • 26 Масова психоза

    11 8 Отговор
    Балабанов малко са тези като теб които задават правилните въпроси без страх браво защото другите се наакват само като видят Б. Б
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Абв

    4 2 Отговор
    Помните ли как учиндолския се гънеше като червей пред Бойко. Голям цирк беше. Беше интервюто на века. И тоя се гласи да ни управлява.
  • 30 Драги ми Смехурко,

    4 1 Отговор
    Ако си Патриот, ще помислиш малко за народа си. А мен не ми пука за вируса, защото съм поживял доста и съм се плашил достатъчно. Служил съм в бойно поделение, бачкал съм години наред, яхтен шкипер съм и съм се срещал със стихиите . Не ме е страх за мен, а за такива, като теб, които ще се затрият от глупост, за нищо, че ще повлекат и маса народ след себе си. Ако не стане така - супер, но ако стане...? Кой ще отговаря? Теб няма да те има - Мангъров ли, Костов, Слави ли или неговите дърдорковцги. Народа е казал: На чужд г..з, сто тояги са малко.
  • 31 Хрис8525

    0 0 Отговор
    Леле чалгаджията е събрал изметта на телевизиите. Де що има изгонени, всичките са при него и пак никой не ги гледа.
  • 32 Журналист

    0 0 Отговор
    Колега Балабанов, на няколко брифинга чух въпросите ви. Ако сте учили сериозно принципите на журналистиката, ще знаете, че тонът на една пресконференция о двете страни, трябва да бъде доброжелателен, да няма скрити лоши чувства, да не се афишира омраза, недоверие, да се изнасят факти, без да се налага сила. Вие не поддържахте този добър тон, искахте да докажете, че екипа на щаба скриват истината, лъжат, търсехте на всяка цена скандала. Лошото беше, че проличаваше и факта, че изпълнявате заповеди и поръчка на собственика на ТВ в която сте служител. Лично аз и семейството ми веднъж гледахме вашата ТВ точно 2 минути. Не е тайна, че рейтинга ви много слаб и не сте сериозно медия
  • 33 Политолог

    0 0 Отговор
    След като вие и ТВ на Слави Трифонов станахте смешни и жалки, нямате сериозен медиен принос в България, без аудитория, сега търсете изява в други ТВ и се правите на нешастни и репрсирани
    Жалко за вас и Слави
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове