Last news in Fakti

18 Юни, 2020 12:37 3 638 15

Първи смъртен случай с коронавирус във Варна

  • варна-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • заразени

Починал е 55-годишен пастор, върнал се от огнище на заразата в Родопите

Първи смъртен случай с коронавирус във Варна - 1
Снимка: БГНЕС

Пасторът, който преди два дни беше диагностициран с коронавирус във Варна е починал, съобщава ДНЕС+. Той е бил приет в болница в тежко състояние. Пробата на съпругата му също се е оказала положителна, но при нея симтоматиката е била по-слабо изразена. 

Varna24.bg съобщи, че 55-годишният мъж се завърна от огнище на коронавируса в Родопите и бе приет в болница със затруднено дишане, кашлица, висока температура и силна отпадналост. Вчера стана ясно, че двама от хората, с които е контактувал, са също заразени, сред тях и съпругата му. Няма информация дали новият случай за Варна от днес има връзка с установените лица, контактували с пастора-баптист.

По информация на областният управител Стоян Пасев вчера са били взети 37 проби за коронавирус във Варна. Няма информация от РЗИ-Варна за резултатите от тях.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАЙДЕ НА ИМУНИТЕТА

    23 10 Отговор
    а няма кови няма. МАНГЪРОВ ЛИ ГО Е ЛЕКУВАЛ. ТОВА СА ПОСЛЕДСТВИЯТА КО.АТО СЛУШАТЕ ПСЕВДОДОЦЕНТА МАНГЪРОВ. БЕГАЙТЕ С РОДОПИТЕ ДА ДОБИВАТЕ ИМУНИТЕТ. ПАСТОРА ПО ПРИЗИВА НА МАНГЪРОВ ВЕЧЕ ДОБИ ВЕЧЕН ИМУНИТЕТ. ЛЕКА МУ ПРЪСТ.

    Коментиран от #15

  • 2 Алах го е наказал

    5 8 Отговор
    Какво търси християнски поп сред мюсулмани? Похристиянчвал ли ги е?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Българи сме бе бате - от Столипиново!

    11 2 Отговор
    Сега всичко сиган.н видя че трябва носи мацка на нос. Вай, вай, вай!
  • 5 Който нож вади от нож умира

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "ДЯВОЛСКАТА ЦЪРКВА":

    Вирусът е комунистическо-православен

    Коментиран от #6

  • 6 ПРИЛЕПА ОТ УХАН

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "Който нож вади от нож умира":

    ДА АМА НЕ, СЪЗДАДЕН Е В САЩ И АНГЛИЯ ОЩЕ 2015 ГОДИНА ДАЖЕ ПАТЕНТОВАН УЖ КАТО ВАКСИНА ЗА ЛЕЧЕНИЕ. ИМА МНОГО ДОКУМЕНТИ ТРОЛЕ НЕУК.
  • 7 ВАРНА

    15 7 Отговор
    БРАВО МАНГЪРОВ С ТВОЯ ИМУНИТЕТ УБИ ОЩЕ ЕДИН ЧОВЕК. ПАСТОРА ОСТАВИ ТРИ ДЕЦА СИРАЦИ. ПРОСТО МИ Е ПОЗНАТ И СЪМ КОНТАКТУВАЛ С НЕГО ПРЕДИ ГОДИНА КОГАТО СЕ ВРЪЩАШЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ ОТ САЩ. БЛАГОДАРИМ ТИ МАНГЪРОВ, ДАНО ТЕ ЗАСТИГНЕ СЪДБАТА НА ПОВЯРВАЛИЯ ПАСТОР. ДАНО ЖЕНА МУ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА, ЧЕ ДА НЕ СА ПЪЛНИ СИРАЦИ.

    Коментиран от #12

  • 8 БГ матриал

    7 1 Отговор
    Няма корона морона. Слушайте ветеринаря Пламен Пасков.
  • 9 Антимилиционер

    5 4 Отговор
    Слушайте Мангъра, за да се очисти България от мухала и гнилото. Това е решението ни за просперитет и прогрес. Дарвин за всеки тъпан.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 лошо

    4 0 Отговор
    Веднъж завинаги си оправете статиите. Бил ли е в Перущица този човек, ако е бил там, не е баптист, а евангелист, както се разбра. А това ще е много лошо защото това са хора, контактували с много други,, ако е в махалата отиде. Ако са били на сбирка и са го разнесли из страната, трябва да се действа много бързо за да се хванат контактните лица, иначе ще ви пламнат още 50 огнища.
  • 12 защо се подвеждат

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "ВАРНА":

    Да почива в мир, но защо вярва в Мангъров, щото така е по-лесно и приятно? Не е ли добре хора, които имат такава отговорност и ходят сред много хора, като лекари, пастори, да не са толкова самонадеяни и да помислят ако не за своето здраве, то за здравето на другите? А не да вярват на конспирации и да не ползват предпазни средства. Така може да убият някого.

    Коментиран от #13

  • 13 ЗАЩОТО НЕ СМЕ ВСЕЗНАЙКОВЦИ

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "защо се подвеждат":

    АЗ КАТО НЕУК И НЕЗНАЕЩ В ТАЗИ НАСОКА ТРЯБВА ДА СЕ ДОВЕРЯ НА ДОЦЕНТ ИЛИ ПРОФЕСОВ ВРЯЛ И КИПЯЛ ВЪВ ВИРУСНИТЕ НАУКИ. НА КОГО ДА СЕ ДОВЕРЯ НА БОЙКО С МИЛИОНИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО ДЕТО ВИКА НЯМА ПАРИ, НЯМА ПАРИ. КАК ДА ИМА КАТО ГИ Е ОТКРАДНАЛ. АЗ АКО МОГА САМ ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВАМ И САМ ЩЕ СИ НАРАВЯ ОПЕРАЦИЯ. ХОРАТА СЕ ДОВЕРЯВАТ НА ТОЯ ЛЪЖЛИВ ДОЦЕНТ ЩОТО ГО ДОПУСКАТ ДО ТЕЛЕВИЗИЯ ДО ВЕСТНИЦИ, ДО СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ. ЛЪЖИ БЪЛВАТ ОТ ТАМ.

    Коментиран от #14

  • 14 информация има

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "ЗАЩОТО НЕ СМЕ ВСЕЗНАЙКОВЦИ":

    Който иска да чете, достатъчно информация има, за да има едно наум. Има доста други лекари, които се изказват в България и чужбина сериозно за епидемията.Има много хора във фейсбук, които живеят в чужбина, в най-различни страни и писаха, какво става, как техни приятели и роднини боледуват и умират. Другите държави не бързат да свалят нито мерки, нито маски.
    Явно някои хора се програмират да вярват на това, което искат. Това обаче не е много добра стратегия за оцеляване, особено ако създава рискове и за други. Живей си живота, но нищо не ти пречи да се пазиш на обществени места.
  • 15 Да цитирам ли

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХАЙДЕ НА ИМУНИТЕТА":

    Генерала през първите дни на заразата? Разликата е, че Мангъров си остана на принципите, а въпросният коремен хирург смени убежденията си по няколко пъти - естествено е, разбира се.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове