25 Юни, 2020 14:57 21 662 90

Борисов: Дали са 1 млн. лева за снимката, дето спя

  • троян-
  • бойко борисов-
  • снимки от спалня

Борисов се пошегува с кметицата на Троян, че ако има някакви есемеси с него да ги трие, че става страшно

Борисов: Дали са 1 млн. лева за снимката, дето спя - 1
Снимка: фейсбук

Един милион са дали за снимката, на която премиерът спи. Това съобщи Борисов при посешението си в текстилен завод в Троян

„Ако си познаеш някъде завивката или чаршафите, да знаеш, че е твоята, и аз вече не знам как спя и къде ме снимат“, пошегува се премиерът със собственика на фабриката, докато обикаляше халетата, снимаше се с възторжени шивачки и приемаше подаръците им - за внуците, за дъщерята и за кучето.

И съобщи: "Давали са по 1 млн. лв. за снимки как спя". 

При посещението си в Троян премиерът Бойко Борисов бе поканен за почетен гост във водеща фирма за текстил в Троян. Компанията е една от най-големите в производството на домашен текстил в страната и водеща в Европа.

Премиерът благодари лично на шивачките в цеха, че по време на кризата са произвели 65 хиляди маски на ден и не са почивали, за да може държавата да се справи с епидемията.

Кметът на Троян похвали собственика на фирмата, че в най-тежките моменти на кризата са внесени всички данъци, освен това са направили много дарения за болниците.

„Ако ние на жълтите павета правим глупости, вие тук си се разбирате“, заключи премиерът и отново отчете добрата им работа. Той се снима с всички шивачки, които го помолиха.

На финал Борисов се пошегува с кметицата на Троян, че ако има някакви есемеси с него да ги трие, че става страшно. "Трий, че виж какво става. Да не лъснеш с някой есемес", каза премиерът.

Борисов получи подаръци за внуците - малки възглавнички, както и за кучето - едно огромно легло. Подарък имаше и за дъщеря му. „Ако си познаеш някъде завивката или чаршафите, да знаеш, че е твоята, и аз вече не знам как спя и къде ме снимат“, пошегува се премиерът и съобщи, че давали по 1 млн. лв. за снимки как спи.

Подаръци имаше и за министрите, които придружават премиера, но без армаган остана зам.-министър Николай Нанков.

Собственикът на фабриката поиска връзка с Околовръстното на София, защото се минава през циганската махала и е страшно, а Борисов заяви, че се прави. 

„Дойдох, за да кажа едно голямо благодаря за маските - по 65 000 на ден“. С тези думи министър-председателят Бойко Борисов се обърна към ръководството и работниците на предприятието “Калинел” ЕООД в Троян. В най-тежкия период на кризата, породена от коронавируса, фирмата активно произвеждаше маски и направи дарение, с което съвместно с общината подпомогна преоборудването на двете болници в региона. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Собственикът на предприятието Марин Радевски изтъкна, че в завода работят над 1600 човека, а сред служителите има работници и от Киргизстан и Виетнам. По думите му в региона безработица на практика няма. Кметът на Троян Донка Михайлова отбеляза, че на територията на общината се оформя бизнес зона от малки и микро предприятия, а опасенията ѝ за сериозен спад на инвестиционния интерес заради кризата от COVID-19 не са се оправдали.

„Гледайте какъв голям завод, какъв хубав град“, каза още премиерът Борисов, докато разглеждаше най-голямото индустриално предприятие в област Ловеч, което е и най-големият работодател в региона.

Фирмата е водеща в производството на домашен текстил в Европа и е една от най-големите компании в страната. Специализирана е в производството на декоративни възглавници, възглавници за спане, завивки, протектори и калъфи за матраци. Клиенти на предприятието са водещи световни търговски вериги.

Премиерът Борисов разгледа производствените площи и даде висока оценка на новото и модерно оборудване. А от ръководството на предприятието изтъкнаха, че за 10 години оборотът им е нараснал почти 3 пъти.

Основната фабрика и администрацията на фирмата се намират в Троян, но предприятието разполага с производствени центрове в Червен Бряг и във Враня, Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 57 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мата Хари

    147 15 Отговор
    И да триете и да не триете, партийни книжки да късате, все тая.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хрониките на герберлунгия

    220 41 Отговор
    Прост ама прост, Боже смили се над България. Отърви ни от него.

    Коментиран от #17

  • 4 Рашка с чашка

    198 15 Отговор
    Кой е дал? Нали уж снимките бяха фалшиви?

    Коментиран от #15

  • 5 big

    134 14 Отговор
    Той пък откъде знае? Да не би да е делил този милион, заплата няма, а глоби трябва да плаща! Хайде кажи и другото, кой те снима?

    Коментиран от #12

  • 6 въпросче

    66 18 Отговор
    Борисов получи подаръци за внуците - малки възглавнички, както и за кучето - едно огромно легло. ДУМИЧКАТА ГОЛЯМ,ГОЛЯМА,ГОЛЯМО НЕ ВИ ЛИ Е ПОЗНАТА? А всичко дори и незначително трябва да е ОГРОМНО. Огромна е планетата Юпитер,огромно е небесното пространство.
  • 7 Пепи

    87 13 Отговор
    А стига бе много си дигна цената тая снимка струва точно 1.50 лева
  • 8 да де

    123 18 Отговор
    Тъй, тъй всичко ще си каже , а за ония милиони и златото в чекмеджето се прави на оапан.
  • 9 пройчо

    103 14 Отговор
    ".. докато обикаляше халетата, снимаше се с възторжени шивачки и приемаше подаръците им - за внуците, за дъщерята и за кучето...... ******Епигон на другара Вълко Че.рвенков!.
  • 10 Данка Радева

    127 17 Отговор
    Наглостта на Тулуп@ вече минава всякакви граници, колко точно пари и злато има в шкафчето бе мут@@ това е важното а не дали мис долни гащи или кмета на Симитли са те снимали . Няма ли да се намери някой който да го пита и защо спи с пистолет на шкафчето като престъпник?????? Това с дрона може да го разправя на лумп@нит@ симпатизанти на Шайката........те вярват..... Нормален човек се хваща за главата след подобно обяснение......
  • 11 67666

    108 12 Отговор
    "...докато обикаляше халетата, снимаше се с възторжени шивачки и приемаше подаръците им - за внуците, за дъщерята и за кучето..."
    ------
    Ами значи възторжените шивачки, дето превиват гръб над машината и си избождат очите за 500 лева си заслужават битието
  • 12 Ха ха

    73 10 Отговор

    До коментар #5 от "big":

    Със сигурност Боко би дал 2 милиона за да има той снимката.Сотби да обяви търг преди следващите публикации за Премиера ни и Шайката.Доста гербаджийски пари ще приберат.
  • 13 КОТарАК

    47 9 Отговор
    как пък са го закръглили-1млн...що да не е 0.85 примерно/може би щото по-лесно се помни
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Лост

    67 7 Отговор

    До коментар #4 от "Рашка с чашка":

    А уж няма да коментира. И някъде видял цена на снимка и хоп -колко струвам. Да прати Горанов да вземе данък на този един милион.

    Коментиран от #89

  • 16 asd

    65 9 Отговор
    Уж фалшиви...пък милион били давали.
    Последно?
    Абе пипон, теб да не те е яд, че не са заделили и комисионна за чекмеджето ти?
  • 17 Техноимпексова

    10 41 Отговор

    До коментар #3 от "Хрониките на герберлунгия":

    Че да дойда и да ви оправя с бай Орешарски! Може и Гергов да взема. Нали му харизах Пловдивския панаир - длъжник ми е!

    Коментиран от #20

  • 18 мъкаааа

    38 3 Отговор
    А ние даваме по 50 лева на вечер ,за да спим на морето.

    Коментиран от #25

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Сдсаря

    8 19 Отговор

    До коментар #17 от "Техноимпексова":

    Ми той Импекса не дойде ли от сдс дето са в коалиция с кой ни нам
  • 21 Барцелончо

    45 8 Отговор
    От шкафчето ли са ги дали баце

    Коментиран от #90

  • 22 Матей

    54 10 Отговор
    Голямо производство--шиене на маски,и това ми било хвалба.По света какви чудесии правят ,автоматика и роботика,а тука--маски.Добре че чичо Сам извъртя тоя номер с К-19,ИНАК всичко спряло и не мърда.Снимки за 1 милион,може би,за такава дързост си заслужава.
  • 23 бис

    43 6 Отговор
    бе като ти вкарат оловото между очите, ще те видим как ще се шегуваш
  • 24 я малко по сериозно бе

    58 5 Отговор
    Баце , захеби кой какво е дал , ами давай по същество , държал ли си пачки и кюлчета по нощните шкафчета , вкарвал ли си жени с цел секс в предоставената ти от нас резиденция за нуждите ти като държавен чиновник , а не като невестарник. Забележка , в Банкя мажеш да си имаш лично пространство и да си правиш каквото щеш , е в границите на приличието , поне докато си на такава служба.
  • 25 сиганин

    25 2 Отговор

    До коментар #18 от "мъкаааа":

    имаш даваш ние на село спим на къра

    Коментиран от #81

  • 26 не разбрах

    43 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Собственикът на фабриката поиска връзка с Околовръстното на София, защото се минава през циганската махала и е страшно, а Борисов заяви, че се прави.....
    не ми стана ясно кое да се върже със околовръстното наСофия.... Троян ли????

    Коментиран от #57

  • 27 Седящия бик

    38 5 Отговор
    Баце има около себе си хай-тех плазмен щит или някаква друга защита . Една камара българи люти клетви редят , ма го не хваща.
  • 28 Шуши

    34 5 Отговор
    Дали са милион баце, ама със снимките в шкавчето, щот не си купил къща
  • 29 Смях

    28 2 Отговор
    Ще взема да се прекръстя на "мъка"
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 герберче

    42 5 Отговор
    Не как спиш, а как си натъпкал чекмеджето с мръсни пари.
  • 32 Behemoth

    46 4 Отговор
    Това е вече фарс!Тия хора достойнство нямат ли?
  • 33 Майна

    51 4 Отговор
    Точно така, прави си ексурзийки из България, че ще ти е за последно , ще си мечтаеш за такива из Родината, както ние , които зарада теб и всичките ти подопечни си мечтаем от ЧУЖБИНА. ЗАРАДИ ТЕБ И ХУНТАТА ТИ, МНОГО МАЛКИ БЪЛГАРЧЕТА, ЩЕ КАЗВАТ " ВКЪЩИ " НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ...!!!! ТИ УНИЩОЖАВАШ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

    Коментиран от #88

  • 34 Шугун

    55 4 Отговор
    Боже колко е жалък премиера ,цял свят вижда колко е смешен и корумпиран но той продължава да се прави на клоун пред шивачки!

    Коментиран от #47

  • 35 интЕлигентния според Н Марков

    38 4 Отговор
    Е тоя чишит не разбра , че не може ем това в онова , хем душата в рая . Не може хем във властта , хем да си живуркаш като мутра.
  • 36 безпартиен

    24 3 Отговор
    Цената знае,но не знае КОЙ или КОЯ ще получи парите!!!
  • 37 от тук

    18 8 Отговор
    прави избори тариката....Вода да пие,да легни и хич да не стане!!!
  • 38 А тоя милион

    28 4 Отговор
    Евро от чекмеджето кой ти ги даде бе
  • 39 Чичо от село

    24 4 Отговор
    Фитките защо не попитат Б.Б от 1 юли ще има ли увеличение на пенсиите.Да изпразни поне едно чекмедже.
  • 40 струва си цената

    21 5 Отговор
    Честно да ти кажа заслужава си цената , до сега само те предполагахме , а сега те и видяхме що за стока си. Останалото в детайлите за Прокуратурата , в бъдеще де.

    Коментиран от #86

  • 41 беге комунизъм

    26 7 Отговор
    някой каза ли ти Борисов, че този Радевски, който е някъде 58 набор, шефа на това предприятие, пак комунистите са го изучили в МЕИ, за да може после да разбира от текстилни машини, и да създава предприятия за текстил, пак при направеното от комунистите отиваш да се снимаш
  • 42 Пламен С

    33 3 Отговор
    Докато се снимахте попита ли колко заплата получават? Или това не е важно? Важно е оборота да е увеличен три пъти.
  • 43 Cти

    28 5 Отговор
    Финaнcовaтa ревизия нa бориcовото упрaвление, която обещa г-н Божков, ще покaже acтрономичеcките злоупотреби нa шaйкaтa. И нямa дa имa недоcегaеми. Прaвилaтa вaжaт зa вcички - дори и зa политичеcкaтa олигaрхия и мутро-прокурaтурaтa. Товa е проcто демокрaция.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Кмета на Симитли

    22 4 Отговор
    С 1 милион съм по богат , ама Баце не мога да го стигна по кражби.....
  • 46 Аз съм

    19 5 Отговор
    Простотията не ходи по гората,а по хората. В случая по конкретен човек.
  • 47 Пако

    18 4 Отговор

    До коментар #34 от "Шугун":

    По- скоро е смешен!!! с просташкия си хумор.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 сноу

    17 3 Отговор
    Луд, умора няма...Всеки ден сме на манежа ,и има няма, все разхвърляме ..я..кокалчета ,я копънчета ,я суджучета ,я празни приказки на едро,я кухи лафове на дребно...
  • 50 Гостенин

    13 3 Отговор
    Малеееее.... Ами за тази с пачките? Там може и повече?
  • 51 миш

    25 3 Отговор
    Може ли да покажете с документи ,къде са отивали 65 000 маски на ден,кой ги е купил?
  • 52 кибик

    14 3 Отговор
    Слънце, спри изказванията, че вече много се оплиташ!
  • 53 Ще се изкарва

    17 4 Отговор
    Всичко знае тоя тюлен,ама му изнася да говори ,че някой е платил милион за снимките. Цвинокио е направил снимките и не е плащан милион,а ще се изкарва един милион от тия снимки.
  • 54 ОСТАВКА

    10 4 Отговор
    Приблизително една пета от съдържанието на шкафчето ти! С други думи парите ти за семки.
    Мацката или момченцето са си купили хубав имот.
  • 55 Активист на БКП

    1 4 Отговор
    А на кого ????
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 На Теслата Дръжката

    9 5 Отговор

    До коментар #26 от "не разбрах":

    Околовръстното на Барселона, май😷
  • 58 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    8 13 Отговор
    БАЦЕ, СПРЯМО ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ СИ НАПРАВО БЕДНЯК..ЕДИН МИЛИОН ЗА СНИМКА,ЕДИН МИЛИОН ГАРАНЦИЯ ЗА ДОМАШЕН АРЕСТ НА БОБОКОВ....ТИЯ МИЛИОНИТЕ СИ ГИ НЕМАТ ЗА НИЩО....... ЗА МИЛИОНИТЕ ОТ БОБОКОВИЯ СПИСЪК НЕ МИ СЕ МИСЛИ......А РЕДОВИЯ ЧЛЕН НА БСП ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ....ЩО ЛИ?

    Коментиран от #61

  • 59 Миро

    10 5 Отговор
    И нагъл бе...
  • 60 Не е истина

    12 4 Отговор
    Тоест , снимките са истински?
  • 61 РАДЕВ-РАБОТНАТА ПЧЕЛИЧКА НА БОБОКОВИ

    7 5 Отговор

    До коментар #58 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП":

    ЧЕ ОТКЪДЕ ТИЯ МИЛИОНИ ,БЕ ДРУГАРИ......

    Коментиран от #62

  • 62 БОБОКОВИЯ СПИСЪК.....ХИТ ЗА ПРОКУРОРА

    8 6 Отговор

    До коментар #61 от "РАДЕВ-РАБОТНАТА ПЧЕЛИЧКА НА БОБОКОВИ":

    ОТ БОБОКОВИЯ СПИСЪК.....Я ЩО НАРОДНА ПАРА СА ОТКРАДНАЛИ ДРУГАРИТЕ...И ЧАСТНА ТЕЛЕВИЗИЯ СИ НАПРАВИХА.....А РЕДОВИЯ ЧЛЕННА БСП МИЗЕРСТВА
  • 63 ЕЙ РАЗСИПАХТЕЯ

    13 2 Отговор
    ТАЗИ ДЪРЖАВА. .ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СЕ ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ С МОКЪР ПАРЦАЛ. ...А ВИЛИТЕ. .КОЛИТЕ. .ЕВРОТО И ЗЛАТОТО СЕ ТРУПАТ ЛИ ТРУПАТ
  • 64 ПЕНКО

    5 6 Отговор
    КЪДЕ МУ Е ПРОБЛЕМЪТ НА БОЙКО !?!?!? МИЛИОНИ СЕ НАТИСКАТ ДА ГИ СНИМАТ И НЯМАТ УСПЕХ -НИКОЙ ГИ НЕЩЕ СНИМАНИ , А ТОЙ СИ Е ГЕРОЙ НА СНИМКА БЕЗ ЗВУК !!! ВИЖ СЪС ШКАВЧЕТО И ПИЩОВЧЕТО СЕ- У КЕН ДЗАХА ---НЕ ПОЗНАВАТ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕЛЕКТ -ЯВНО Е РУСКО ДЕЯНИЕ !!!!!
  • 65 ДАААА МАГИСТРАЛСКАТА НАПАСТ

    5 3 Отговор
    „Aкo cи пoзнaeш някъдe зaвивкaтa или чaршaфитe, дa знaeш, чe e твoятa, и aз вeчe нe знaм кaк cпя и къдe мe cнимaт“, пoшeгувa ce прeмиeрът cъc coбcтвeникa нa фaбрикaтa, дoкaтo oбикaляшe хaлeтaтa, cнимaшe ce c възтoржeни шивaчки и приeмaшe пoдaръцитe им - зa внуцитe, зa дъщeрятa и зa кучeтo.

    ----- НЕ СИ ПОПЛЮВА И СНИМА ВСЯКВИ УМНИЦИ И КВО ДЪРЖЪТ ПО ЧИКМИЖЕТАТА..... БИСПЛАТНО НА 200 - 300 ВЕЧЕ НЯМЪ.....
  • 66 валери

    1 3 Отговор
    Не ти ли е срам?
  • 67 БОБОКОВИЯ СПИСЪК.....ХИТ ЗА ПРОКУРОРА

    5 5 Отговор
    ОТ БОБОКОВИЯ СПИСЪК СА ТИЯ МИЛИОНИ...И ТО В ДОЛАРИ....ЯВНО ЯКО СА КРАЛИ ДРУГАРИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕХОДА....СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ...БАЦЕ,БАЦЕ....КОЛКО СИ БЕДЕН С ТВОИТЕ МИЗЕРНИ КЮЛЧЕТА
  • 68 ЧЕРВЕНИ РОБИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    9 2 Отговор
    ЧЕРВЕНИ РОБИ, ДОКОГА ЩЕ ВИ ЕКСПЛОАТИРАТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ.
    ЗА ТЯХ МИЛИОНИТЕ СА ДЕТСКА ИГРАЧКА......А ВИЕ ЗАТЪВАЙТЕ В МИЗЕРИЯТА....КЪДЕ Е СОЦИАЛИЗЪМА.....
  • 69 Фактология

    10 4 Отговор
    Съседката ми е шиела маски за 0.04 лв. бройката,а във Франция са се продавали за 5 евро.Така и не проумявам до кога българина ще свежда глава за жълти стотинки в името на богаташите.
  • 70 Гост

    4 2 Отговор
    Снимката е предупреждение и знак,че има някой над него и явно някъде нещо не е изпълнил и сега да си очаква заслуженото.
  • 71 Марио Кроненберг

    8 4 Отговор
    А има ли значение, колко са дали? ВАЖНОТО Е, ЧЕ Е АВТЕНТИЧНА И МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА! 😡😡😡
  • 72 re5t54tw5

    4 5 Отговор
    мухобойко е пътник
  • 73 Чук

    4 4 Отговор
    Много информиран тулупа
  • 74 Пунтанара

    4 5 Отговор
    Мнение: Ако фабриката беше за суджуци и кметът беше от ПП ГРОБ, собственикът щеше вече да се е сдобил с 18 обвинения и диабет в ареста на Каскета,а суджукът да е изчезнал на път за Банки.
  • 75 Ако фотографа беше използвал и пистолета

    8 3 Отговор
    Щеше да получи повече от милион😂😂😂😂😂
  • 76 dianski

    3 5 Отговор
    Сигурен съм че ги е поздравил с Добър ден Булки тъпака
  • 77 123

    4 2 Отговор
    Въпросът е, не че спите и ние спим, но не държим пари с недоказуем произход и в такива размери в нощното си шкафче. Там си държа книги, снимки.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 БЕДСТВИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

    2 2 Отговор
    ЕЗИК МОЙ ВРАГ МОЙ , МА ГЛАВА ПРОСТА , НЕ ВДЯВА !
  • 80 Илия

    1 2 Отговор
    Колко елементарни коментарии, с тъпо мислене, да не кажа колко сме пр..ти.
  • 81 АLFA Q 4

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "сиганин":

    Ами снимайте се
  • 82 Стършел

    3 4 Отговор
    Глупака голям шегобиец стана откакто излязоха на яве кирливите му ризи.. Тоя път само с майтапи обаче няма да му се размине...
  • 83 ГЕРБ

    5 1 Отговор
    Стига сте плюли този прекрасен и истински човек БОЙКО БОРИСОВ.....Ще дойде време ще го търсите......

    Коментиран от #84

  • 84 Дааааааа

    3 0 Отговор

    До коментар #83 от "ГЕРБ":

    Крадлив и женкар, но НЕ ПОВЕЧЕ ОТ БСП И ДС. Посочете ЕДИН чист. Ама НЯМА. НЯМА. НЯМА. НЯМА.
  • 85 Пенсионер

    2 1 Отговор
    Факти започнаха да пишат и преписват от Афера само глупости и измишльотини
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Анон

    2 1 Отговор
    снимаше се с възторжени шивачки и приемаше подаръците им - за внуците, за дъщерята и за кучето.


    Такива нагласени работи даже и в Северна Корея няма
  • 88 Маиничка

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Майна":

    Борисов честито преизбиране още дълги години Авторите на кометарите си мислят че с 45-50 души се сваля правителство Те пазаруват още с старите пари В главите им е още априлския пленум и атентата на църква св неделя
  • 89 Защо горанов

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Лост":

    За това си има радев съветници /не съветници а рушвитчии /те му събират парсата
  • 90 Мадрид

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Барцелончо":

    Не знам за борисов но шкафчето на спонсора за протестите много е празно няма протести ихората огладняха до това ни доведи като не купуваме самолети грипове/шкафчето на борисов показва колко е сместил кого-то комунистите не могат да крадят/ мъчно вие но това е и така ще бъде
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове