Last news in Fakti

13 Юли, 2020 17:01 3 144 27

Камен Алипиев: Едно от битите момчета е мой колега и приятел, не вярвам да е провокирал насилие

  • насилие-
  • протест-
  • димитър педев-
  • пирогов-
  • камен алипиев

Димитър Педев е най-кадърният млад режисьор с когото съм работил, горд и честолюбив е

Камен Алипиев: Едно от битите момчета е мой колега и приятел, не вярвам да е провокирал насилие - 1
Снимка: БГНЕС

Разбрах, че второто момче в "Пирогов" е моят колега и приятел Димитър Педев, страхотен млад човек, който си тръгна от БНТ обиден от отношението на преките си началници. Това написа журналистът Камен Алипиев по темата с полицейското насилие над протестиращите срещу правителството.

"Смея да твърдя, че това е най-кадърният млад режисьор с когото съм работил и точно благодарение на него директните предавания на баскетболни мачове, както и предаването ни "Арена баскет" се изкачиха на ново ниво! Митака се отказа от кариерата си в телевизията-майка, защото е горд и честолюбив, и жертва кариерата си, за да стане монтажист. Не знам какво е станало онази вечер, тръгнах си по-рано от протеста, но не вярвам той да е упражнил или провокирал насилие! В понеделник (вече днес) ще се гледа мярката му за неотклонение и се надявам да го видя жив, здрав и без белезници отново сред нас!", написа още Алипиев.

Димитър Педев е на легло в спешния институт "Пирогов" след тежко комоцио и окован в белезници. Очакваме да разберем каква ще е неговата мярка.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лол

    14 45 Отговор
    Оставка нема да има,успокойте се!

    Коментиран от #9

  • 2 Разбирач

    9 53 Отговор
    Що си не седи в къщи момчето, а ходи да си търси боя ?

    Коментиран от #8

  • 3 921

    45 7 Отговор
    Биби е пътник само дето нему се иска
  • 4 ЪРП

    31 6 Отговор
    ДА ПРОЧЕТЪТ ТУК БГ ЧЕНГЕТАТА, КОИТО ПОД КОМАНДА ПРЕБИВАТ ЗАКОННО ПРОТЕСТИРАЩИ БЪЛГАРИ, КАК ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕКА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ЗАСТАНА ГОДИНИ НАРЕД ДА ЗАЩИТИ ТЕХНИТЕ КОЛЕГИ ОТ ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ, ЗА КОИТО ТУРЦИЯ ИСКА ДА ГИ УНИЩОЖИ!!!!!!!!!!
    ЧЕТЕТЕ ПОЛИЦАИ РОДНИ, КАК БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ СЕ МОЛЯТ ЗА ЗАЩИТА ОТ ГОДИНИ, А НА ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕКА МУ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ЗА ТЯХ ГОДИНИ НАРЕД......:
    https://fakti.bg/world/491826-granichnite-policai-ot-burgas-iskat-darjavata-da-gi-zashtiti-ot-sada-v-turcia
  • 5 А бе

    15 24 Отговор
    Страшна логика, Камене! Аз имам приятел,който е много свестен, кадърен и добър човек и не е бит от полициията.
  • 6 Последния Софиянец

    34 6 Отговор
    Винету да каже на своите гавази че и индианците не закачат вързан враг.Ами онзи дебелак в полицейския бус с изкочил корем от гащите дето налагаше с юмруци легналите вързани арестувани.Грозна картина.
  • 7 7897789

    35 9 Отговор
    Хунтата се е гаврила и с момиче , не само пребити до безпаметност с тежки телесни повреди студенти. Хунтата бие за своя Бог Борисоффф , а ние им плащаме заплатите. Това е супер гадно , протеста ще е по-силен от всякога! Тома Биков вземи си вазелин!

    Коментиран от #19

  • 8 Последния Софиянец

    25 4 Отговор

    До коментар #2 от "Разбирач":

    Да си седи вкъщи момчето и да събира капачки за кувьози.А Боко събира пачки.
  • 9 00000014

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "Лол":

    Щом не ще оставка, ще го оставим в калта откъдето се е пръкнал

    Коментиран от #17

  • 10 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    26 5 Отговор
    Всички на протеста!
    Оставка!

    Коментиран от #14

  • 11 Актуална Антена

    19 5 Отговор
    Мутрите от 90г се държаха така, като милиционери. Случайно ли е това? През Социализъма в родната Милиция първо биеха и после разпитваха. Бойко е от старата школа-Мутромилиционер.
  • 12 Хрониките на герберлунгия

    20 4 Отговор
    Българи, ще се оставите ли питеците на борисоф, ка които Вие плащате заплати да ви пребиват по площадите? Аз не!
  • 13 Ккккккккооооо

    5 17 Отговор
    Да те там на протеста са всички невинни. Да би мирно седяло не би чудо видяло😉

    Коментиран от #16

  • 14 Разбирач

    3 11 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Бойкот на протеста!
  • 15 Актуална Антена

    9 3 Отговор
    Хубав бой няма:) Другия път като гласувате гледайте да не объркате пак дясната партия.:)
  • 16 Разбирач

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Ккккккккооооо":

    Основно са декласирани елементи.
  • 17 Лол

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "00000014":

    Ти ли?хахаха
  • 18 Хрониките на герберлунгия

    12 2 Отговор
    Български милиционнер е понятие натоварено с много негативна енергия. Тъпо и просто същество, озлобено срещу всичко, което не прилича на него. Страхлив мишок, на който кураж му дава началника и пагона. В речника на този питек има две думи едната е за началника, а другата за ханъмата му в къщи, за да му донесе салата и ракия.
  • 19 Кирчо

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "7897789":

    Т. Биков откъде наблюдава протестите? Хайде този продажни+ к и наблюдател при бай Ставри!
  • 20 плевен

    3 11 Отговор
    Постоянно следя черните "протести" в Щатите. Режисьорите са еднакви, и продукцията им е като под индиго. Каквото и престъпление да направят, черните фланелки са невинни. Нищо, че видеото показва как хвърлят камъни.
    А къде изчезна онзи боксьор от Хага? Май се усети, че видеото го уличава в криминално деяние. А тогава адвокатската му кариера ще свърши, преди да е започнала.
  • 21 Тути

    6 2 Отговор
    Младен Михалев тей де Маринов Мето да дава оставка със разните шефове на СДВР и тн. Те са отговорни за ритането. По стадионите що не ритат така като има взривове?
  • 22 Естествено че не е

    6 0 Отговор
    Така съобщават, за да има основания за биене на хората и предимно през нощта. Полицията е подготвена по грешен начин. Но това е световна мода, ние сме в унисон със световните събития.
  • 23 Или

    2 9 Отговор
    И като спукате Тиквата и се наситите на кръв, Нинова и сие ще ви даде ли правото да рушите, крещите и се въргаляте по площадите без полицията да се намеси? Но тогава няма да ви е до това, защото с купонче в ръка ще се редите от 3 часа през нощта за хлебец и млекце на децата, а пари и за вестник няма да имате. Който пък ще има няма да може да чете, защото ще работи по 12 часа на ден и ще слугува в къщите на номенклатурчиците. Що ли българите сме все отбор глупаци и се даваме за 50 лева днес и безизходност утре? Да живее Камелия с камелиите!

    Коментиран от #26

  • 24 Том Дон

    6 1 Отговор
    Можели да сме толкова наивни, всичко се решава в посолствата на САЩ,Германия и Русия е какво като протестираме те ще се разберат и край много отдавна след Иван Костов те си правят каквото искат Герб им е много удобна начело с Бойко на всички, трябва да разберете да има истинска реална демокрация в България първо да си извоюваме суверенитет,като покажем на САЩ ,Русия и Евро съюза ,че няма да стане това което мислят,няма да живеем както на тях и на тяхните марионетки е угодно,12 години нима те те разбраха кой кой е,защо ги поддържат,не е далече времето когато протестиращите млади хора ще се обърнат срещу тях
  • 25 Мая

    4 3 Отговор
    Гледайте клипа преди да го задържат и тогава дрънкайте глупости! Много "добро" момче е Алипиииииии
  • 26 Кутка Караянчева

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Или":

    Щото па сега много пари сме им дали на плебеите !!!
  • 27 123

    3 1 Отговор
    Този полицейски произвол и побой нада невъоръжен, арестуван и лежащ на земята човек удрян и ритан от 8 полицая никак не е демокрация. Веднъж мирно задържан и пребит на на публично място, може само да си представите каквим побои и лошо отношение има над задържаните в килиите на полцейските управления.А къде е Главния Прокурор когато трябва да се намеси и арестува полицаите насилници, които си превишават правата и са потрошили млад и беззашитен човек.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове