31 Юли, 2020 17:52 8 381 40

Адв. Хаджигенов: Сделката за „Виваком” е поредната кражба, извършена тихомълком

  • виваком-
  • николай хаджигенов-
  • кпконпи

От КПКОНПИ са вдигнали запора на акциите на „Виваком” по аферата КТБ

Адв. Хаджигенов: Сделката за „Виваком” е поредната кражба, извършена тихомълком - 1
Снимка: БГНЕС

Кабинетът на Борисов вече спокойно може да подаде оставка, успяха да осъществят вероятно последната кражба в управлението. Сделката за „Виваком” е реализирана с участието на „Цацаратурата” или КПКОНПИ. Става въпрос за лишава на данъкоплатците от 1 млрд. лева.

Това обяви пред медиите адвокат Николай Хаджигенов, част от т.нар. „отровно трио” и основен оратор на антиправителствените протести, предаде БГНЕС.

По-рано днес стана ясно, че медийната група United Group е новият собственик на БТК, позната с търговската си марка “Виваком”. В Търговския регистър е видна промяната на собствеността, но не и стойността на продажбата. Сделката е възможна, тъй като са премахнати запорите от синдиците от КТБ.

КПКОНПИ са вдигнали запора на акциите на „Виваком” по аферата КТБ. Кога е настъпило това съгласие и какви са условията, запита адвокат Хаджигенов и каза, че това е станало тихомълком.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 59 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕ НЯМА

    30 50 Отговор
    ДА ПОДАВА ОСТАВКА

    Коментиран от #6, #14

  • 2 Последния Софиянец

    95 15 Отговор
    Днес ще има разплата.

    Коментиран от #32, #38

  • 3 Долу ГЕРБ

    104 18 Отговор
    Долу ГЕРБ
  • 4 Ти пък

    28 102 Отговор
    Кой си та да искаш оставки.?
  • 5 Уди Кълвача

    92 15 Отговор
    Купи си и Виваком само ЧЕЗ не успя, инвестира човека парите, че по офшорките не много сигурно! Престъпна държава.
  • 6 курти ти ли си

    51 14 Отговор

    До коментар #1 от "НЕ НЯМА":

    по добре да подава така или иначе вече е приключил с политиката !

    Коментиран от #7

  • 7 САМО

    11 26 Отговор

    До коментар #6 от "курти ти ли си":

    ТАКА СИ МИСЛИШ

    Коментиран от #9

  • 8 ОПГ

    57 10 Отговор
    Високобюджетен театър с 30...години преставления! Основни участници 240 артиста! Сцена Народното събрание! Герб БСП ДПС и другите са ЕДНО и СЪЩО, НЕЩО!
  • 9 Само

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "САМО":

    Ти не лислиш

    Коментиран от #12

  • 10 А виваком

    31 5 Отговор
    са най големите крадци сред мобилно-телевизионно-интернет доставчиците.
  • 11 А такаа, КОЙ намаза филията, а

    52 10 Отговор
    Борисов сега да обясни, с цифри и нагледно в доказателства. Може и от служебния автомобил, возейки отговорния министър. А ония, гладните прокурори да бъдат разследвани за аферата КТБ-и двамата.
  • 12 ЛИСЛА

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "Само":

    ЛИСЛА. !!!
  • 13 мартин

    44 10 Отговор
    представете си в каква държава управлявана от мутри и тъпоглавци живеем. цацарофф личен слуга на доган и пеефски, прислужник, спа 5 години като главен слуга на мутрите, и те за благодарност го сложиха в кконпи. а сега се сетете за другия главен слуга на дпс-мавродиев, които от кконпи, го сложиха в ббр, за да раздава кредити на пеефски, доган,гайтански,колекторски фирми, а сега се сетете за георгиев и още много други тъпоглавци от кръга на мутрите- боко тиквата-пеефски-доган. и после държавата не била овладяна от мутри, като започнем с каскета личен слуга и шеф на измислената прокуратура пазеща интересите на доган и пеефски и дпс, минем през данс, проспали и неразбрали за тегленията на гише на божков за 70 милиона, през мвр, и нсо и добавим тиквата и горанов проспал 700 милиона, разпределящи новите порции . ето ви овладяна държава хора, такива грабят България. затова се замислете за мафията герб и дпс ли ще гласувате или за една нормална държава и всички тези тъпоглавци във затвора.
  • 14 Бойко

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "НЕ НЯМА":

    Сега от Европа ще ме накарат,иначе не искам
  • 15 Бою

    10 4 Отговор
    Е тиква заслужава к@@@@р
  • 16 АМОН

    20 8 Отговор
    ХРИСТО ИВАНОВ ПОДАДЕ СИГНАЛ ДО КАСКЕТА СРЕЩУ ЦАЦАРОВ С ЧИЙТО ПОДПИС Е ВДИГНАТА ВЪЗБРАНАТА КОЯТО КПКОМПИ Е НАЛОЖИЛА ВЪРХУ АКЦИИТЕ НА ВИВАКОМ:

    „Описаните факти дават основание за съществуването на обосновано предположение, че между КПКОНПИ и трети лица ….са възникнали правоотношения, по силата на които държавата се е отказала от своето право да получи дялове и акции или тяхната равностойност, без законово основание и без насрещна престация "

    ТЯ /ДЪРЖАВАТА/ СЕ Е ОТКАЗАЛА ВЕЛИКОДУШНО ОТ АКЦИИТЕ НА ВИВАКОМ, КОИТО ПО СТРАНЕН НАЧИН ШОФЬОРА НА СТОЯН МАРКОВ /заместника на Огнян Дойнов/ ЛИЦЕТО СПАС РУСЕВ ПРЕПРОДАДЕ НА НЯКАКВА ЛОНДОНСКА ОФШОРКА.

    КАК ПРИЯТЕЛЯ НА КОБУРГА ЛИЦЕТО СПАС СТАНА СОБСТВЕНИК НА ВИВАКОМ??

    Преди да се случи това братя МИЛЕН и ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ го играха двете страни по един ФИКТИВЕН ЗАЕМ при който единият бе представител на кредитора руската ВТБ , а другият като представител на длъжника ВИВАКОМ.

    ФИКТИВНИЯ ЗАЕМ КОЙТО СЕ ОКАЗА И НЕЗАБАВНО ИЗИСКУЕМ БЕ ЗА СУМАТА ОТ 330 МИЛ. ЕВРО.

    Търга в Люксембург където бяха акциите на ВИВАКОМ бе спечелен от шофьора на СТЕНМАРК лицето Спас Русев, който плати на кредитора си пак руската ВТБ тези 330 мил. евро!!!

    ПРЕДСТАВЛЯВАНАТО ОТ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ РУСКА БАНКА ВТБ СИ ПРЕХВЪРЛИ ЕДНИ ПАРИ ОТ ЕДИНИЯ В ДРУГИЯ ДЖОБ, А ВЪЗБРАНЕНИТЕ АКЦИИ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ СЕ ОКАЗАХА "ПРОДАДЕНИ" ОТ СПАС РУСЕВ НА ЮНАЙТЕТ ГРУП.

    Странното в последната "сделка" е, че един от акционерите в ЮНАЙТЕД

    Коментиран от #17

  • 17 АМОН

    10 8 Отговор

    До коментар #16 от "АМОН":

    ТЯ /ДЪРЖАВАТА/ СЕ Е ОТКАЗАЛА ВЕЛИКОДУШНО ОТ АКЦИИТЕ НА ВИВАКОМ, КОИТО ПО СТРАНЕН НАЧИН ШОФЬОРА НА СТОЯН МАРКОВ /заместника на Огнян Дойнов/ ЛИЦЕТО СПАС РУСЕВ ПРЕПРОДАДЕ НА НЯКАКВА ЛОНДОНСКА ОФШОРКА.

    КАК ПРИЯТЕЛЯ НА КОБУРГА ЛИЦЕТО СПАС СТАНА СОБСТВЕНИК НА ВИВАКОМ??

    Преди да се случи това братя МИЛЕН и ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ го играха двете страни по един ФИКТИВЕН ЗАЕМ при който единият бе представител на кредитора руската ВТБ , а другият като представител на длъжника ВИВАКОМ.

    ФИКТИВНИЯ ЗАЕМ КОЙТО СЕ ОКАЗА И НЕЗАБАВНО ИЗИСКУЕМ БЕ ЗА СУМАТА ОТ 330 МИЛ. ЕВРО.

    Търга в Люксембург където бяха акциите на ВИВАКОМ бе спечелен от шофьора на СТЕНМАРК лицето Спас Русев, който плати на кредитора си пак руската ВТБ тези 330 мил. евро!!!

    ПРEДCТAВЛЯВAНAТO OТ МИЛEН ВEЛЧEВ РУCКA БAНКA ВТБ CИ ПРEХВЪРЛИ EДНИ ПAРИ OТ EДИНИЯ В ДРУГИЯ ДЖOБ, A ВЪЗБРAНEНИТE AКЦИИ C ЛЮБEЗНOТO CЪДEЙCТВИE НA ПРOКУРOР ЦAЦAРOВ CE OКAЗAХA "ПРOДAДEНИ" OТ CПAC РУCEВ НA ЮНAЙТEТ ГРУП.

    Cтрaннoтo в пocлeднaтa "cдeлкa" e, чe eдин oт aкциoнeритe в ЮНAЙТEД ГРУП e лицeтo Дeйвид Пeтрeac /БИВШ ШEФ НA ЦРУ/ кoeтo cтрaннo кaк рaбoти c другaритe oт руcкaтa ВТБ!!

    ЗНAЯТ ЛИ ДEМOКРAТИТE В CAЩ КAК ЩECТЛИВO CИ CЪТРУДНИЧAТ РУCКИТE И AМEРИКAНCКИТE ДРУГAРИ И КAКВИ OБЩИ БИЗНEC ИНТEРECИ ИМAТ НA БAЛКAНИТE?!!

    EДВA ЛИ!!
    ВЪПРEКИ НEЖEЛAНИEТO НA ХEРO МУCТAФA ДA ИЗЛEЗE ТAЗИ ИНФOРМAЦИЯ НA ЯВE, CКAНДAЛA C ВИВAКOМ ЩE CТИГНE И ДO ЩAТИТE КЪДEТO ЩE ИЗИГРAE CЪЩECТВEНA РOЛЯ В ПРEДCТOЯЩAТA БИТКA ЗA ВЛACТA.
  • 18 Искам моментален отговор

    20 15 Отговор
    На този "адвокат" сделката за Виваком ще му се види като спускане по пързалката в детската градина в сравнение с това което го очаква в затвора за организиране на държавен тероризъм, финансиран от престъпник с поръчкови убийства, изнасилвания и 18 досъдебни производства зад гърба си, укриващ се в чужбина! Препоръката ми е да се покръсти много скоро и да приеме православното християнство защото това ще е едно от малките му упования в затвора!

    Коментиран от #20, #27

  • 19 Иван

    9 14 Отговор
    Хаджидеков не е ли частна ..Виваком.
    Защо зарибявате хората с лъжи.Ти си най-корумпирания адвокат.Кажи един обикновен гражданин който си защитавал.
    Стигна да защитаваш иЛилана.

    Коментиран от #22

  • 20 АМОН

    6 6 Отговор

    До коментар #18 от "Искам моментален отговор":

    ОСТАВИ АДВОКАТА,
    НАБЛЮДАВАЙ КАК СКАНДАЛА СВЪРЗАН С ВДИГАНЕ ВЪЗБРАНАТА ВЪРХУ АКЦИИТЕ НА ВИВАКОМ И ПРЕДОСТАВЯНЕТО ИМ НА ЕДНА ОПГ В КОЯТО УЧАСТВА И ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА РУСКАТА БАНКА ВТБ ЛИЦЕТО МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ще стигне до САЩ!!

    ОПГ на Милен Велчев и руската ВТБ, която се възползва от благословията на ЦАЦАРОВ е прехвърлила собствеността на ЮНАЙТЕД ГРУП в която акционер е бившият шеф на американското разузнаване ДЕВИД ПЕТРЕЪС !!

    БЪЛГАРИЯ СЕ ЯВЯВА МОСТ НА КРЕПКАТА ДРУЖБА НА РУСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИ ТАЙНИ СЛУЖБИ !!!

    ЗНАЕШ ЛИ КАК БИХА ПОГЛЕДНАЛИ ДЕМОКРАТИТЕ НА ТОЗИ ФАКТ?!

    ЛЕ ЛЕ ЛЕ,
    Не искам да съм на местото на ХЕРО МУСТАФАТА.
    Тя го играе на ТРИТЕ МАЙМУНИ - нито видяла , нито чула , нито разбрала!!

    БИТКАТА В САЩ ВЕЧЕ Е И У НАС !!
  • 21 Канна

    6 1 Отговор
    Шооок...моок.. бо(б)ец....и други са чули, че други са видели на Баце шкафо!!! Браво другари!!!!!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Магелан

    9 6 Отговор
    Сега да видим дали Каскета ще предприеме нещо за поредната кражба далавера на ГЕРБ.
  • 24 Бареков

    12 5 Отговор
    Нали Бареков изпълняваше същата мисия, поръчана от играчите Божков и Василев през февруари 2013. Сега новите кукли на конци Хаджигенов, Бабикян и Минеков до един свързани с играчите ги чака неговата съдба. Знаейки какво следва Бареков е в час и за поръчките отгоре и за следващите действия. Знае и хонорарите им. Ако иска може да ги уязви, защото е обиден от смяната му с тях. Ако иска да е чист пред народа да разкаже какво искаха играчите от него през 2013 и какво е отношението на играчите след постигане на целите си, както към куклите, така и към народа си.
  • 25 Завършен герберумгер

    6 2 Отговор
    Оставка болшуци
  • 26 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор
    Бе ,,правоаа ,,държава сме....КАЗЗА плевнелиев...хмм и с каскет!!!!!димек ,правото на каскета...
  • 27 блаблабла

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Искам моментален отговор":

    АБЕ ТИ ДА НЕ СИ НОСИЛ ПАРИТЕ ОТ ДУБАЙ И СИ ГИ ДАЛ НА АДВОКАТА А
  • 28 цербер

    2 0 Отговор
    Става въпрос за лишаваНЕ на данъкоплатците от 1 млрд. лева.
  • 29 ИМПИЙЧМАТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ

    3 3 Отговор
    ТОВА НОВИЯ КОМПРОМАТ ,ИЗПРАТЕН ОТ БОЖКОВ ЛИ Е????????
    ВЕРНО ,МАЛОУМНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НАХЪСВАНИ,ТУ С КОМПРОМАТИ,ТУ ОТ ИЗСКАЧНАЕ НА МЕТЕЖНИКА ОТ ХРАЛУПАТА ,НАЛИ ТАКА НАРЕДИ ЧЕРЕПА?
    А бе адвокате ,защо се абиш ,И ТОВА НЕ ХВАЩА ДЕКИШ БРАТ..
    Ти си баш правис и знаеш,че такива сигнали се дават в прокуратурата,иначе тъй само казано си е клюка,удар в празно пространство,и това го збаеш.Ама за малоумните това е такава ХРАНА ,която горките чакат..,и ти верват,и верват,важно е даги подържате там колкото се може по-дълго ,защото и Черепа ще плаща по-дълго.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ЛУСТРАЦИЯ НА КОМУНОЗМА

    4 0 Отговор
    ИЗМАМНИЦИТЕ ПРИВАТИЗАТОРИ И ЛИКВИДАТОРИ В ЗАТВОРА
  • 32 аман бе

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Аман от СМЕШНИЦИ :)))
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 караджата

    3 0 Отговор
    Стягаме джапаната вече на село леем коршуми старото уружие го правим с бренеке да стреля ще се дигаме бунт бунт на уружие братя
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ares

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ТОВА МРЪСНО АДВ.Николай Хаджигенов ЗАЩО НЕ СЕ ПОЗАИНТЕРЕСУВА ТЕ КОЙ И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩИТАВА В СЪДА .САМО МАФИОТИ.ТОЙ Е АДВ. НА МАФИЯТА.
  • 37 ares

    1 0 Отговор
    ТОЧНО ТОЯ ЛИ ЩЕ МИ ПРИКАЗВА ЗА МАФИЯ .КОИ СА МУ КЛИЕНТИ НА ТОЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО МАФИОТИ.МРЪСНО ДВУЛИЧНО К....Е
  • 38 ares

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ТИ СИ ПОСЛЕДНАТА КУХА КРАТУНА.МНОООГО СИ ЗЛЕ.ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ТЕ ТРЕСЕ.ТИ СИ СОФИЯНЕЦ КОЛКОТО АЗ СЪМ НИГЕРИЕЦ
  • 39 АЙ СТИГА БЕ

    1 0 Отговор
    ЕДИН МИЛИАРД И НА ВЪПРОС ГО ПРАВИТЕ , ТОВА ПАРИ ЛИ СА ?
  • 40 чекмедже 2

    0 0 Отговор
    Тишина и покой..за 1млрд.няма съд..виж за кокошка няма прошка..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове