6 Август, 2020 10:41 4 092 56

Какви са посланията след конференцията на ГЕРБ?

  • герб-
  • конференция-
  • софия тех парк

Напрежението в страната е голямо

Какви са посланията след конференцията на ГЕРБ? - 1
Снимка: БГНЕС

Това, което видяхме, беше една организация, която вече не е политическа партия, как губи властта и всичко, което прави се обръща срещу нея. Така проф. Евгений Дайнов – политолог и изпълнителен директор на Центъра за социални практики коментира в студиото на „Тази сутрин“ Националната конференция на ГЕРБ, която се проведе вчера в София. 

„Вчера се повтори „Росенец“. Те нямат печеливш ход, това което видяхме вчера, то си пролича по организацията, че боят е останал единственото средство, с което се опитват да регулират събитията“, коментира политологът.

Според социолога Андрей Райчев напрежението в страната е голямо. „Това са хора, които са свикнали, че са във властта, не могат да повярват, че това приключва, нервничат и съответно грешат страшно“, коментира той.

Според  него много по-важен въпрос е какво беше това събитие вчера и защо стана.

По думите на Андрей Райчев политическият смисъл е да се мобилизира партията и да се обедини, но самият Борисов още не е решил какво да прави.

„Теоретично има 4 възможности две се отхвърлят – да чака и да предаде властта на Радев очевидно не може . Остават две – да ремонтира правителството и да получи нова легитимност, той го направи. Второто е да смени себе си.  

Протестите нарастват, не  заглъхват. Никакви съюзници отвън не се появяват“, посочи Андрей Райчев. 

Според него има вариант Борисов да се оттегли в отпуска и да посочи временно изпълняващ длъжността му, или това, което ще прави през март – вече да не е премиер. 

„Самият той не е решил, а това не донесе нищо хубаво вчера. Партията чакаше да чуе какво е решил, а той излезе и каза – ще реша. В този смисъл това беше безсмислено мероприятие“, каза още Андрей Райчев. 

„Нормално е да има такова събитие на ГЕРБ, защото самите те се готвят за избори, били те предсрочни или редовни“, отбеляза и журналистът Ивайло (Нойзи) Цветков. „Получихме половинчати сигнали – премиерът хем казва, че ще подаде оставка, хем в същото  време каза, че ще помисли кога това да се случи и евентуално как“, коментира той. 

Според него зад идеалистите на протеста са застанали една група от политически скрап. „Ако приемем, че има системна грешка и трябва да се смени системно модела, то ДПС, плюс БСП, плюс Мая Манолова, плюс техния вуйчо от Близкия Изток – с тях ли ще го сменяме този модел“, попита той.  


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Уууууууууу

    64 10 Отговор
    Личнo ПР нa ПГ нa ГEРБ Никoлa Никoлoв прeдaвa прoтecтирaщ нa eкзeкутoритe му. Oбвинитeли, cъд и приcъдa. 10 ceкунди пo-къcнo мoмчeтo e прeбитo и лeжи нa зeмятa. A Пoлитичecкa Пaртия ГEРБ излизa c пoзиция, чe нямa oбщo и нe e нaeмaлa биячитe.

    Коментиран от #10

  • 3 Божков

    19 34 Отговор
    Алооооууу, аз тези пачки дето ви ги раздадох и дето участваха в три филмови сценария да не съм ги намерил по Московска? Тези пачки от по 500 евро не ви ги раздадох за да отидете и да ви направят главите меки, да ви оставят без зъби и да сте най-набитите мутри в България бе женчовци? Спирам ви парите, вдигайте палатките не става и чеп за зеле от вас, повече пари аз няма да ви давам 😀😀😀😀😀

    Коментиран от #46

  • 4 Псевдоним

    39 9 Отговор
    Към народа посланията са ясни - който не е с нас, ще яде бой. По-интересни са посланията към самите гербаджии. Според мен по-интелигентната част от тях вече правят стъпки да се изтеглят по терлици. Опозиционните формации не ми се коментират.

    Коментиран от #9

  • 5 основното полсание

    33 5 Отговор
    Оставаме за да грабиМЕ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 обектино

    42 5 Отговор
    Няма полу-бременна жена! Или оставка, или повече от същото - кражби с 200 км. час!
  • 8 КОТарАК

    34 5 Отговор
    тва е единственото в света-полуоставка-това е посланието-почти и полу направихме нещо но не се получи и всички ни разбраха какви сме
  • 9 Д-р Менгеле

    15 30 Отговор

    До коментар #4 от "Псевдоним":

    Боят не е най-правилното решение за вкарване в час на тези хора!Сепаратистите да са готови за друго! Не на импийчмънт! По-правилно би било Гешев да натовари на влакове всички комунисти от 35 до 90 години на девети септември, като главен машинист да бъде Радев и да ги откарат в концлагери край Белене където да построят атомната ни американска централа срещу канче с боб и филия хляб на ден! А тези комунисти които са под 35 години да ги вкараме в медицински лаборатории където да ги разфасоваме от време на време за свежи органи при нужда на някой от нас!

    Коментиран от #51

  • 10 Ооооооо

    6 20 Отговор

    До коментар #2 от "Уууууууууу":

    Нее сипатизант на герб нее поканен чив х.. И търси там или трябва да отчете взетите 100лв за провокация. На Бузлуджа някой пречили ви. ТовА е. Ако някой не канен влезе в домът ти сигурно и бонбони ще го черпиш

    Коментиран от #14

  • 11 Последния Софиянец

    26 6 Отговор
    Посланието е че кой не си трае ще яде бой.Седете си в къщи с намордници,а те ще доразграбват каквото е останало.
  • 12 един от народа в берлин

    29 5 Отговор
    посланието е че народа се стяга за клане и война - те-първа ще разберат за какво иде реч, а и не само това, на тиквака и копоите около него и е бедна фантазията какво и гласят от вън
  • 13 333

    38 5 Отговор
    Тази мутра Борисов отново доказа пред всички че не е наред с главата!
    На него вече и психолог не може да му помогне! Толкова лъжи имаше в неговата реч колкото килограма има охраненото му туловище! Не го е срам! Да вика биячи да го охраняват от "народната любов"! Нека всички кадри от побоя на конференцията му бъдат разпространени по цял свят! Борисов и неговото управление се превърнаха в убийци на българския народ! Позор, съд и оставка за Борисов!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бойко съм

    6 13 Отговор
    Посланията: На мен Д..то ми съь Пиче, затуй П..Ви Лелина, и вий шъ съ пичиете на жегата.
    Мен мъй бият словесно гадните медии, и вий че биете протестиращите, за тях един К.., П.. им л..ина.
    Да Ги ... с 200 га ви раздавах пиците, бяхте с мен сеа фърчите при Цецо.
    Симеонов и Каракачанов не ми дават да си ида Хлъц, Мискини таквиз, Главанаци, "нал съм добър чиляк" П.. им Л...ина ги слушам ... да ги...с 200 г.

    ПП: колко журналистки, жени, деца, премиерки пребихте?
    - Шефе, посегнахме на Свободна Европа, много лютиви, бря пеперливи дами!
    малко им е П.. им Ле..ина.
    -Началник, побутнахме Инджова, белким сдаде багажа у некой ръб на тротоаро,...
    АА, мискинката оцеля, шъ й размажа физиономията, шъ ми сяда на футьолчети и шми играе с бутончета, П... им Л...
    Демокрация ли, да ги с 300
  • 16 пройчо

    11 8 Отговор
    "... плюс техния вуйчо от Близкия Изток – с тях ли ще го сменяме този модел“, попита той.  ...."******Тц!.....Вуйчото си е Ваш.....На вас е плащал данък спокойствие.....И като спря да плаща---вуйчото стана от БСП????...ивайло, не така с бутонките!
  • 17 Радо

    25 5 Отговор
    Махаме я тая крадлива/уродлива гербераска измет и повече никога мутри и джандари във властта.

    Коментиран от #30

  • 18 Робът

    26 4 Отговор
    Националната конференция на ГЕРБ се превърна в израз на националната катастрофа в България. Българи, видяхте как бивате мачкани нагледно през всичките тези години, мафия, беззаконие, насилие... не ви виня че ви е страх, но знайте и тях ги е страх. Живеете угнетени, знаете че ако не работите послушно, няма да може да си платите наемите ипотеките и бързите кредити, ще ви спрат помощите и ще ви ограничат предвижването, но това няма да продължи дълго, страх ги е, изправете глава защото идват светли дни, ОСТАВКА!
  • 19 АМОН

    20 7 Отговор
    ГЕРБ в никакъв случай не може да бъде партия.
    ГЕРБ е придатък към ОПГ на ДПС.
    ГЕРБ Е ЧАСТ ОТ ДПС !!!!

    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА МНОГО ЧЕСТНИ ПОДРЪЖНИЦИ ПОВЕРВАЛИ НА БОРИСОВ И ДОРИ НЕПОДОЗИРАЩИ, ЧЕ ЗАД НЕГО СТОЯТ ХОРАТА НА ДОГАН, КОИТО ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ СЕГА СА СЕ СНИШИЛИ И МЪЛЧАТ!!

    ГЕРБ ще бъде жертван за да оцелее ОПГ на Доган който 30 години разпределя порциите в тази държава и чието отроче е както ПЕЕВСКИ , така и ДОМУЗЧИЕВ.

    ЗАЩО НИКОЙ ГЕРБЕР НЕ СЕ ЗАПИТА : как така по време на управлението на ГЕРБ човека на ДПС ПЕЕВСКИ превърна България в частна НЕГОВА държава ???

    НЕ СХВАЩАТ ЛИ ТОВА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ПОДКРЕПЯЩИ БОРИСОВ, ЧЕ ПРОБЛЕМА Е ОТРОВНАТА ИМ ВРЪЗКА С ДПС??

    НЕ РАЗБИРАТ ЛИ, ЧЕ ТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЪРЖЕНИ ЗА ДА ОСТАНАТ И ОЦЕЛЕЯТ СТРУКТУРИТЕ НА ДПС!!!

    ДПС създаде чудовището ПЕЕВСКИ.
    ДПС е тази която бе подкрепяна и от БСП и от ГЕРБ и от НДСВ!!

    ДПС е партията на СЛУЖБИТЕ които и сега управляват БЪЛГАРИЯ!!

    ДОКАТО ТЕЗИ БИВШИ СЛУЖБИ НА ДС НЕ БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ЩЕ Е ТАКА - две БЪЛГАРИИ -тяхната и нашата!!


    .
  • 20 Никаква Оставка

    7 29 Отговор
    Как какви са посланията след конференцията на ГЕРБ?
    Рaзбирa ce чe в по голямата си част на oбщecтвoтo и вcрeд нaрoда имa НEжeлaниe зa прeдcрoчни избoри зaщoтo хoрaтa живеят добре и oцeнявaт тoвa кoeтo БOЙКO БОРИСОВ пocтрoи и нaпрaви дo ceгa за тях, въпреки пуснатите в ход от червената ОЛИГАРХИЯ и Президента откровени лъжи и компромати , в cрaвнeниe c oнoвa кoeтo Б.Бoриcoв зaвaри и нacлeди oт прeдишнитe прaвитeлcтвa - caмo КОРУПЦИЯ, ИНФЛАЦИИ , РAЗРУХA И КРAЖБИ.!!!
    Прeмиeрът Бoриcoв кaзa чe въпрeки уличнитe oпити нa прoтecтитe зa мeтeж и бeзрeдици , ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ВРАГОВЕТЕ МУ , няма парламентарна криза, Упрaвлeниeтo e cтaбилнo и Ocтaвa дo крaя нa мaндaтa. Имa рeкoрдeн ръcт нa инвecтиции и нa БВП c пoвишaвaнe нa зaплaти , пeнcии и вceки дeн ce прaвят нoви плaщaния ...
    Бойко някoлкo пъти вече заяви че е готов да си подаде оставката и чe властта не му е самоцел, защото е решил че няма да се кандидатира повече за 4 мандат, НО пълно безумие за държавата и нaрoдa е, точно сега след организираните му ПРОВОКАЦИИ от пРезидента и под натиска от улицата на платени провокатори, да си подава оставката за да се съставя служебен кабинет кoйтo щe вкaрa cтрaнaтa в пeрмaнeнтнa кризa!! Борисов предупреди, че прeз eceнтa и зимaт идват тежки времена НO не си представя зa доброто на нaрoдa и България да се управлява пoд нaтиcкa нa Улицaтa или нa някои от лицата на протеста бeз пoлитичecки oпит зa дa я дoвeдaт дo фaлит !
    Истината е, че от всички бивши премиери Бойко ще

    Коментиран от #25

  • 21 Ххх

    9 4 Отговор
    Или както казваше Тато на времето "Партията така ли ще я оставиме ? Партията - както и до сега !". Та и ГЕРБ действат по същата логика.
  • 22 Баце Бацев

    13 4 Отговор
    Прибрахме с Горанката едни Шейсе милиона, имам у чекмеджето е видяхме се мили драги за последно, знайте че тежки времена предстоят, щото ме е страх я, няма вече помощ отвън, Меркел не ме кани на закуски, Лаура Кьо̀веши ми диша и тя във връта, ония Гешев и той го раздава ни лук ял ни лук мерисал, само с джипа обикаля с 200 току виж се обърнал срещу мен.....виждате кораба потъва.
    Ако не се видим скоро да знайте че дълго няма да се видим, ша ма прощавате ако искате сам ще си замина ама и вас ще повлека, затуй нека тихо кротко пък каквото сабя покаже, а моята сабя сега ще я видите как пердаши журналята, остра е и на гражданите не прощава, хайде със здраве и до нови избори, нашата песен ще си я пеем на нов глас.
  • 23 Манчев

    16 2 Отговор
    ГЕРБ, БСП и ДПС са едно и също - организирани престъпни групи с цел облагодетелстване на елитите им и свързаните с тях престъпни икономически кръгове!
  • 24 антрашпиц

    17 5 Отговор
    Абе къде е ОНЯ СЪС КОНЯ,да ни обясни за най-истинската партия герб как заслужават да управляват поне още минимум 50-100 години.....направо ми доскучава кат не му чета простотиите...

    Коментиран от #35

  • 25 Чиновника на Баце

    18 5 Отговор

    До коментар #20 от "Никаква Оставка":

    Я иди и постой пред бюрото по труда и питай хората какво мислят, после помисли дали си готов да им кажеш това което си написал тук....

    Коментиран от #56

  • 26 Мутри вън

    18 4 Отговор
    Добре бе Бойку , подай я тая оставка. Циничен , глуповат , крадлив , то е ясно , че нямаш срама , но както казваш ти самия - " Аз много добре разчитам посланията на народа"....явно когато е в твоя изгода. Махай се бе , крадлив премиер!
  • 27 антрашпиц

    17 4 Отговор
    Види ви се края бандитска шайка гербистка.Види ви се края комсомлска дружино..Оставка и съд вашта...........
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 АМОН

    17 2 Отговор

    До коментар #17 от "Радо":

    НЕ САМО ГЕРБ!!!

    ВИЖТЕ КАК СЕГА СА СЕ СНИШИЛИ И МЪЛЧАТ ИЗРОДИТЕ ОТ ДПС - Доган , Пеевски и Домузчиев.

    ЧРЕЗ БОРИСОВ ДОГАН ПРОДЪЛЖИ ИСЛЕД 2009 ГОДИНА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА , А НЕГОВИЯТ СЪПЪРТИЕЦ ПЕЕВСКИ НАПРАВО ПРИВАТИЗИРА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!

    ГЕРБ Е БУХАЛКАТА НА ДПС И ПЕЕВСКИ!!

    ТАЗИ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН АДНА ОПГ ЗЪВЛАДЯЛА ВСИЧКИ ВЛАСТОВИ СТРУКТУРИ В ДЪРЖАВАТА!
  • 31 Все едно

    12 5 Отговор
    видях Априлския пленум 1956 г.

    Коментиран от #33

  • 32 Никаква Оставка

    6 24 Отговор
    Иcтинaтa e , чe oт вcички бивши прeмиeри Бoйкo щe ocтaнe в пaмeттa нa хoрaтa чe e нaпрaвил нaй мнoгo зa eврoпeйcкoтo рaзвитиe нa Бългaрия и зa блaгoдeнcтвиeтo нa нaрoдa cи , Но зa cъжaлeниe има само oщe 6 мeceцa дa упрaвлявa ...Пък нa Зaкoнитe избoри нека протестиращите законно да покажат енергията си !!!!

    Коментиран от #39

  • 33 антрашпиц

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "Все едно":

    По-скоро беше нещо от 1988 ма година.Комундетата вече усещаха края си...
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Няма

    2 4 Отговор

    До коментар #24 от "антрашпиц":

    нужда твоите пропъшквания и вопли са ни предостатъчни.
  • 36 антрашпиц

    9 3 Отговор
    СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ!!!Чао Герб,добре дошло бъдеще......
  • 37 И СТНА ЯСНО

    13 2 Отговор
    И стана ясно, че са пълни и... оти и стана ясно, че джобните им са по-големи от пенсиите на всички песнионери взети заедно, и стана ясно, че са крадливи мафиоти!
    И стана ясно, че са за Съд и Затвор! Герб това си ти Фандъкова прави тоалетни (неработещи по 100 хиляди лева за казанче) Но всички орки гласуват за нея! Браво ! УРА!
  • 38 Мунчо

    1 1 Отговор
    браво провокаторите. Довечера като си измуча написаното ще ви черпя свински черва..имам много.
  • 39 Болен мозък

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Никаква Оставка":

    хапчетата..., хапчетата , хапчетата
  • 40 Послания ли?

    10 4 Отговор
    Къде ги видяхте? Бащицата натъпкан с лекарства се направи на пич, отново ни заплаши колко лошо ще бъде без него, как ще го търсим със свещ, ще го молим да се върне и да заживеем отново под неговото крило. Под крилото на простащината, лъжите, измамите, корупцията, липсвата на Свобода на словото, бедността, послушанието и сведените главички. Това иска той отново, като за тези 10 години е откраднал от нас между 30 и 40 милиярда само за себе си. Обшо са откраднати около 150 милиарда които са изчезнали по сметките и на други @незаменими управници"! Тези които го защитават са на хранилка при него и за тях парите ще секнат. Няма повече далавера а и идва опасността, ще се търси отговорност на всеки крал от народа. Трудно е но ще стане, но когато се арестува Борисов ще се види степента на грабежа и лошото състояние на държавата.
  • 41 българин

    10 3 Отговор
    на вчерашните записи още от самото начало ми се мерна нещо познато. вечерта и тази сутрин отново се загледах, господина с черните панталони и тениска и черната шапка не е ли същият, който захвърли българското знаме на плажа в Росенец. останалите и самият пиар николов съм ги виждал и на други мероприятия, така, че от герб лъжат, че охраната не е тяхна, и че тези хора са провокатори, ако е така, те са от тях.

    Коментиран от #52

  • 42 посланието

    3 2 Отговор
    Бегай с двеста и на далеко.
  • 43 Аз имам питане

    13 3 Отговор
    Какво ще правим с глашатаите на ГРОБ, с Биков, Гърневски, Манев, Тони агента, Харизанов и особено с сайта ПИК, който гърмеше похвали и хвалебствия към Винету и политиката му, известния Недодялко и красавицата баба Ивме? ТЕ всички са съучастници в предтъпленията на Винету срещу Българския народ. Не трябва да им се позволява да избягат!!!!

    Коментиран от #55

  • 44 Бойчо

    10 3 Отговор
    Посланието е едно:
    Оставка на правителството, на главния прокурор, предсрочни избори, машинно и електронно гласуване!
  • 45 ЯСНИ ПОСЛАНИЯ

    3 1 Отговор
    ДЕМОКРАТИЧЕН БОЙ И ТРИ Х**,ТЪПИ КЪРДЖАЛИЙСКИ *****
  • 46 Doni Brasko

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Божков":

    Тука ли си тролчо. Пиши яко, че скоро ще си безработен. Чакам те на протеста да ни биеш.
  • 47 Цено

    2 1 Отговор
    Аман от тролове гербаджий.
  • 48 гост

    3 1 Отговор
    Тия гербави биячи що си мислят, че са недосегаеми и не ги лови нищо което може да се случи на всеки човек .....
  • 49 Активист на БСП

    1 1 Отговор
    Имаше строители отклонени от работа,имаше малолетни хулиганчета,имаше роми ! !маше и много биячи !!!
  • 50 ОСТАВКА

    7 1 Отговор
    Бoйкo Бoриcoв - Бългaрoубиeцa и вcичкитe му oртaци - Дoгaн, Пeeвcки, Гeшeв, Бoжкoв, Домусчиев, Мocкoв, ТИМ, Мaджo, В. Злaтeв и нт, нaдoлу пo вeригaтa, ca зa рaзcтрeл! Дa нe гoврим пък зa вcички бивши прeмиeри и гл прoкурoри..
    Кaкъв Путин, кaквa Кoрнeлия, кaкви бoлшeвики, кaкви мaрcиaнци ви гoнят? Бългaрия e oбязлюдeнa, oбeзвeрeнa, кoрумпитрaнa, oгрaбeнa; вcичкo e cъcипaнo;
    гocпoдa гeрбeрacти /нa хрaнилкa/ , нямaтe ли мaлкo cъвecт пoнe - дa ce cъглacитe, чe c 200 лв пeнcия e aбcурднo дa ce живee?
  • 51 Истината боли много...

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Д-р Менгеле":

    Точно това ще стане с банда ,,Гробарите на България!Напиши си мемоарите ,че времето ви изтече в канализацията на Банькя....
  • 52 Истината боли много...

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "българин":

    99 процента е същият мутропродажник!Сега трябва да си възстанови позицията на верен еничар и скоро може и да стане шеф,я на службите за охрана,я на някаква групировка от държавните еничарски служби....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 божкеее

    1 1 Отговор
    Основното послание е „Ма*ната й на конституцията и туй то!”.Като как Боко ще смени себе си.Туй да не е бащиния.„Заместника” на Боко трябва да мине първо през НС като нов кабинет,което няма как да стане!Оставка!
  • 55 И аз имам питане

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "Аз имам питане":

    А какво ще ги правим "факти.бг " като глашатай на Божков и Президента и триещи всички неудобни коментари срещу тях...???
  • 56 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Чиновника на Баце":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове