Last news in Fakti

12 Август, 2020 16:21 9 122 56

Румен Петков: Ламбовски искаше да ми продаде за 1 млн. евро информацията, която сега ползва Христо Иванов

  • димитър ламбовски-
  • румен петков

Според бившия депутат от НДСБ Делян Пеевски е купил къщи за Бойко Борисов и Стоян Мавродиев на п-в Халкидики заради заслугите им при фалита на КТБ

Румен Петков: Ламбовски искаше да ми продаде за 1 млн. евро информацията, която сега ползва Христо Иванов - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър Румен Петков и настоящ лидер на АБВ коментира изнесената от бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски информация, според която Делян Пеевски е закупил къщи за Бойко Борисов и Стоян Мавродиев на п-в Халкидики заради заслугите им при фалита на КТБ. Подобни данни Ламбовски е изнесъл пред журналисти от bTV, но не и лично в национален ефир.

Ето какво каза Петков пред "Афера":

-Г-н Петков, Вие сте изключително информиран човек, как бихте коментирали за АФЕРА това, което излиза, като информация от лицето Димитър Ламбовски, въпреки че той не рачи да излезе в ефир публично да я потвърди, като се внушава, че бил притискан и заплашван?

– Това, което Ламбовски наскоро намекна, че ще оповести и шета насам натам, а впоследствие се появи тази публикация в АФЕРА, преди две години искаше да го продаде на моята скромна персона за 1 милион евра…

– А така!

– И аз, разбира се, казах на посредника да му каже на Ламбовски да върви на …. И посредникът тъй му рекъл.

– Ама, господин Петков, това обяснява внезапната активност на лицето Ламбовски напоследък, така радушно приет в някои десни „революционни“ среди…

– Посредникът е жив и здрав и е мой добър другар.

– А как си обяснявате близостта на Ламбовски с Христо Иванов?

– Днес очевидно Христо Иванов се е възползвал от тази информационна „стока“ и двамата очевидно са си станали близки, интимно близки, бих добавил. Аз в техните интимни отношения не мога да имам място, но се боя, че и ти, Веселина Томова, не можеш да имаш място. Лицето Ламбовски отдавна се опитва да продаде тази информация и явно си е намерил купувач.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    92 8 Отговор
    Демек и ти си имаш милиончета, добре ама откъде ги имаш а откъде, от дядо и баба ли?

    Коментиран от #9, #15

  • 2 1001 нощ

    45 34 Отговор
    томова ги съчинява разни конспирации съшити с бели конци ....
  • 3 един

    61 9 Отговор
    и тоя се прави на вода ненапита.алкохолендър отвсякъде.
  • 4 Стършел

    59 6 Отговор
    Ах каква лисица шадраванова си! Питам, от колко години захлебваш и от кого ли не-де гиди не наял се!? Такива като тебе вече им е време да се скрият, но сърце "юнашко" не трае, а иска още да краде!
  • 5 брато

    51 6 Отговор
    Бегай при борците (Галевци) смешник продажен и долен ти каква помия си специално
  • 6 Миризлив пор

    35 11 Отговор
    Информацията се заплаща, снимки и видео от спалнята също, записи на телефони, щом говорим за премиер говорим за 7-8 цифрени суми. Въпроса е - КОЙ плаща протеста и информацията за подклаждането му и какво цели.
  • 7 Миризлив пор

    18 7 Отговор
    Информацията се заплаща, снимки и видео от спалнята също, записи на телефони, щом говорим за премиер говорим за 7-8 цифрени суми. Въпроса е - КОЙ плаща протеста и информацията за подклаждането му и какво цели.

    Коментиран от #29, #33

  • 8 развеселен

    32 2 Отговор
    Тоя милия започва умствени дегенеративни изменения на мозъчната кора вследствие на редовното практикуване на древният ритуал "наливай пополам"!

    Коментиран от #32

  • 9 Емил

    27 5 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    "Нас червеното знаме роди ни!" Милиончетата са от него!
  • 10 Политолог

    24 6 Отговор
    Боже, пази България. Мошеници продавачи на лъжлива информация. Продажни и платени журналисти-посредници. Балъци /шарани/ които лапат лъжите. Този Ламбовски сега заслужава НАП да го награби за неплатени данъци, укриване на имоти, пране на пари. И каскета да го набута в следственото 120 дена да го разследват
    Ей прост народ, шом за скалъпени лъжи плащат
    А, Румен Петков не е приятел и съмишленик на Б.Борисов
  • 11 димна завеса

    16 1 Отговор
    Ми този Ламбовски играе вабанк или някой, ще купи информацията или, ще му платят да каже, че си измисля и не е вярно? Като знам КОЙ и а пивече пари залагам, че ще се случи второто ! А тоя, колко ще изкара с печалбата не се знае! Така или иначе димна завеса пак, ще има!
  • 12 Сега

    16 1 Отговор
    ли ти дойде на акъла ?
  • 13 По стара прокурорска традиция

    14 6 Отговор
    Сега очакваме след месец и включване от каскетурата да разследват, кой е правил снимките на вилите на Боко и Маврудийката хаха
  • 14 Този

    16 2 Отговор
    сега за Бойко и Гешев ли е или против тях? И защо се подиграва на другарите Ламбовски и Иванов, че са гаджета. И аз мога да кажа, че той е гадже с неговия боен другар. Те и другарите Хаджигенов, Бабикян и Минеков са гаджета, но на тях не се подиграва. Като си имаш другар е така, другар в нужда се познава.

    Коментиран от #44

  • 15 Ако от БСП вярваха, че

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    тази информация е достоверна и може да бъде доказана, щяха да платят 1 милион за нея. Но кой дава 1 милион за нещо, който някой е чул и за някакъв запис на глас на когото и да е. Може да плати само някой "отчаян" като Божков евентуално. В комбинат с Василев да речем. А тази къщичка в Гърция е доста скромничка. Определено не струва милион Евро, че да се плащат подобни пари за информацията(дори ако е вярна). А и Борисов определено не живее там. Ламбовски явно е много корумпиран човечец и е готов всякаква информация "да продаде" на всеки. Христо Иванов лични 1 милион Евро няма със сигурност...А пък знае ли човек. Не че Румен Петков внушава особено доверие, но в случая по-скоро му вярвам, че е имало подобно предложение. А къде са паричките от касата на БСП? Да не би да са плащали, а информацията да се е оказала неизползваема.
  • 16 Кочо

    12 3 Отговор
    На много теория го ударихте, поради прекалено многото информация, което я обезценява! Обърнахте го на схеми, конспирации и геополитика! А нещата са съвсем елементарни - Един толуп се държи непристойно, което в нормална държава се отреагира с незабавна оставка и след това процедурата е от ясна по ясна! Какви къщи, какви телевизии, афери, Румен казал това, Ламбов коментирал онова, всяка партия завзела един кръстопът и поставила там по 2 лентяи и една палатка! Няма да стане хора от вас!
  • 17 Бат Бойко

    3 4 Отговор
    Що ми трябваше да разбърквам торището?!
  • 18 JEFF

    18 3 Отговор
    Те всички от БСП са много честни и не искат мръсни пари, особено старите комунисти . Хайде не ни разказвай приказки .
  • 19 НАЛИ ЗАРАДИ ГРЪЦКАТА КЪЩА

    10 3 Отговор
    УВОЛНИХА АНИ ЦОЛОВА И ВИКТОР НИКОЛАЕВ ,ТОГАВА БТВ БЕШЕ ,,МОСИРКА,, СРГА СЕ ДИСТАНЦИРА
  • 20 Чук и Гек

    13 2 Отговор
    След като не му я е продал, откъде Петков знае каква информация е щял да му продаде? Ако ми дадеш 1 милион, ще ти кажа, че това, това и това! Ето ти един милион, давай информацията! Е, няма да повтарям!
  • 21 гнусно ченге

    12 3 Отговор
    Тоя играя ролята на фурнаджийска лопата, какъвто гнусник винаги си е бил. Аз протестирам срещу Борисов , но ще му помогна в омацването на Хр. Иванов. Гнусно ченге. Не вярвайте на такива ояли се протестиращи. Изгонете го от протеста.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 корнелия нинова

    6 1 Отговор
    А бе Руменчо, ай по-скромно ! При мен Ламбовки вдигна цената на 2 млн. евро и не парадирам с това колко съм честна. То всъщност информацията му беше фейк.
  • 24 Pepars

    7 5 Отговор
    Много лесно ще се разбере дали има такива къщи само трябва да се провери. Аз лично съм сигурен, че къщите ги има и съществуват и са на Борисов и Мавродиев. Ясно е, че КТБ беше фалирана от гербераците и теглен заем за наша сметка за да се обещетят вложителите!Искров приора на БНБ и Мавродиев са за съд.
  • 25 Бели бг. цигани..

    2 3 Отговор
    .. продължавайте да подкрепяте мутрите на СИК и ще ви продадът и вас и децата ви.
  • 26 хаха

    6 4 Отговор
    Чета в коментарите и виждам, как платени гробари всякак си се опитват да неглижират информацията като невярна, незначителна..... явно доста парички получават за трудът си. Поспрете се малко....

    Коментиран от #28, #38

  • 27 теляк

    6 0 Отговор
    Ако тръгнем да стържем кирта от гърбо на Румбата, накраая нищо нема да остане от него.
  • 28 Private Spaсe

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "хаха":

    Да не ти пука те обичат с 200 отзад. Електората нa ГЕЙБ обичат в между свинктеритес 200 и са евтини!
  • 29 Смърфиета

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    Пловдифските чефути искат да се договорят с Тиквата.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 МВР

    6 0 Отговор
    Маджо Вика Румен
  • 32 Смърфиета

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "развеселен":

    Древните обичаи трябва да се спазват, не това му е проблемът.
  • 33 Raider

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    Ц.Ц отдавана занесе флашките с компроматите при краварите за да се подмаже.

    Коментиран от #35

  • 34 Тях червеното знаме роди ги

    2 1 Отговор
    От Кремъл решиха да сменят Бойко със следващия представител на БКП
  • 35 Смърфиета

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Raider":

    Цф.Цф. искащ да кажещ, а не кумщийката му Ц.Ц.
  • 36 Сатаната

    3 0 Отговор
    Защо публикувате такива елементи?

    Коментиран от #37

  • 37 Смърфиета

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Сатаната":

    Къде бързащ, о Княже Мiра Сего, те са си твои за тебе ръмботят никой не ти ги успорва..
  • 38 Миризлив пор

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "хаха":

    Не неглижирам информацията, вероятно е вярна и подплатена със съответните документи. Просто да подслушваш човек, да направиш снимки от спалнята или на чекмеджето си е скъпо удоволствие, ако е премиер и куп служби се грижат за него цената скача драстично. Въпроса е, КОЙ е имал интереса да плати за да се направят тези компромати и какво иска насреща. За прокурорката от Румъния само за записите се говореше за над 5 милиона евро, тук имаме и снимки и говорим за доста по-охраняван човек. Безплатен обяд няма, обикновено народа плаща сметката.

    Коментиран от #39, #48

  • 39 Смърфиета

    1 4 Отговор

    До коментар #38 от "Миризлив пор":

    Бафти пора, защо ги дъфчещ тия прустотий, то е ясно като бял ден, че Тиквата е тещко зависима..
  • 40 Джони Пешеходеца

    3 0 Отговор
    От кого е е информиран . Да не е от Дружеството на Анонимните Алкохолици.
  • 41 chi

    3 0 Отговор
    И този е от мутраците! ВЪН!
  • 42 Варна

    8 0 Отговор
    Всички искат ново правителство:

    Шофьорът се чуди как да източи нафта!
    Докторът иска пари кеш иначе те оставя да умираш!
    Дървосекачът краде двойно колкото му е разрешено!
    На бензиностанцията не знаеш какво наливаш!
    Хлебарят прави типовия хляб като другия, само че с боя!
    Майсторът ти сменя ремъка за 200 лв., а пък той 40 лв.!
    Домоуправителят партия с касиерката на входа и лъжат за покрива!
    Комшията продава ракия на другия комшия от ечемик пък казва, че е гроздова!
    Колбасите пича ги прави от кожи и мас!
    По реката се въртят 6 риби, щото ги пердашат с ток!
    Пунктът за желязо пише фактури и смуче ДДС!
    И всички тия "честни и добри хора" искат честно и добро правителство! Е то откъде да дойде това правителство?!
    Няма откъде!

    Коментиран от #51

  • 43 Отврат

    3 0 Отговор
    Отвратителни сте. Вие вън от политиката
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Чукча писател

    3 0 Отговор
    Ченгесарските номера на пикаещия нямат край. Поне си признава за културата си "Казах на посредника да му каже на Ламбовски да върви на …" . А с Веска Тимаджиева сте си лика прилика .
  • 47 Сделано в СССР

    6 0 Отговор
    Абе Румба ти от къде го имаш тоя милион ? Тоя Ламбовски, няма да предлага нещо на човек, който няма възможност да го плати . За да ти го иска, знае че разполагаш поне с няколко по 1 млн. евро.
  • 48 898

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Миризлив пор":

    Въпросът не е кой има интерес от "компромати",а що щат златото и парите , кога и от кого ги сви и си ги сложи в шкафа Баце,Миризлив поре?!Не ми се правете на паднали от дървото другари милиционери!
    Оставка ми.ндили!

    Коментиран от #52

  • 49 Вода не съм пил

    1 3 Отговор

    До коментар #44 от "онзи":

    от 18 годишен, но не съм от червените. Грешката ти е простена, защото си партийно пристрастен и уважавам личния ти избор. Хайде тичкай при другарчетата си в Орлов град, че днес е твой ред да си орлицата.
  • 50 ммм

    4 2 Отговор
    Милен Цветков щеше да прави разкрития за имот на ББ в предаването си по Нова ТВ и го свалиха от екран. А после го убиха. За какъв имот е щял да говори Милен???
  • 51 ммм

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "Варна":

    Всички тия като ги хванат, ги съдят и вкарват в затвор. А тия твоите хора по върховете, които си играят с милиони и милиарди, никой никога не ги съди. И никой от тях никога не влиза в затвор. Разбра ли каква е разликата? Така че изобщо не изреждай кокошкарските истории, а си вдигни милиционерската глава и погледни нагоре.
  • 52 Миризлив пор

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "898":

    Като човек със елементарни финансови познания ще ти кажа че чекмеджето е голям проблем, и банкнотите са с номера и кюлчетата! За да ги използваш без да те свържат с този който ти ги е дал трябва да ги изпереш т.е. губиш около30- 50% от стойността! Въпроса е и КОЙ плати няколко чекмеджета за го заснеме това!
  • 53 Кой68

    1 1 Отговор
    Румене...Румба що се излагаш...Какви 1 млн. какви 5 лева.....Всички го разбраха Х.Иванов....Жега е и се пази.
  • 54 калоян

    7 0 Отговор
    пак си пиян , дърт комуняга. червен алкохолизиран апаратчик без един работен ден в живота. обикновена квартална пиянка.
  • 55 РУМБАТА.......ЧУРКАЩОТО ХЛАПЕ

    5 0 Отговор
    ЩО НЕ ГИ ВЗЕ БЕ, БАЛЪК
  • 56 Кака Николинка

    5 0 Отговор
    Румба ти си бита карта Не важиш Не се напъвай да не възпалиш хемороидите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове