Last news in Fakti

20 Август, 2020 20:35 32 878 87

Събарят постройка на Доган?

  • ахмед доган-
  • росенец-
  • оранжерия

Оранжерията, в която Ахмед Доган разказал, че гледа домати, е един от незаконните обекти

Събарят постройка на Доган? - 1
Снимка: БГНЕС

Две двуетажни сгради, една триетажна, няколко бунгала, будка и оранжерия. Това са сградите, издигнати в имението, за които нито са представени строителни книжа, нито разрешения за монтаж, при проверка на бургаската строителна инспекция.

От РДНСК са сигнализирали общината и днес администрацията са съставили констативни протоколи за незаконни обекти в частни и държавни имоти. Собствениците им имат седемдневен срок, след като са ги получили, за да направят възражение, след което се издава заповед за премахване, съобщава БНР. Ако това не бъде извършено от частния инвеститор, то общината ще разпореди премахването им и ще си търси разходите по законния път, информират от администрацията.

Оранжерията, в която Ахмед Доган разказал, че гледа домати, е един от незаконните обекти. Тя е в имот на свързваната с почетния председател фирма „Хермес Солар“. Тя няма строителни книжа, не са и представени такива. Същото е положението и за триетажната сграда, издигната на държавен имот, за която сигнализира общинският съветник Константин Бачийски. Другите обекти също са построени или в имоти на „Хермес Солар“, или в държавни. Някакси – без знанието на институциите, които досега не са ги видели. Бунгалата пък се водят преместваеми обекти и след въвеждането на сградите в експлоатация би трябвало да се премахнат, информират от Община Бургас.

А кое изобщо е законно там?

Община Бургас е издала разрешение за основната сграда и разширението ѝ, която е именувана „водна спортна база“, въпреки че няма данни там да се провеждат кампове и лагери на спортисти. Законни са още един басейн и трафопост.

Ще гони ли общината Доган?

Не. Собствениците на имотите са представители документи за узаконените постройки в указания от Община Бургас срок и засега няма да се пристъпи към анонсираната възможност администрацията да забрани да се обитават сараите. Или „водната спортна база“. Процедурата за въвеждането на сградите в експлоатация е стартирана, но от общината уточняват, че в закона нямало срок кога трябва да приключи.

„Ако не бъдат представени всички необходими документи за въвеждане на обекта в експлоатация, ще бъдат издадени съответните заповеди за забрана на ползването им“, казват от администрацията.

Иначе, част от паркинга, който е на общински терен, засега не може да се ползва, защото на него са струпани строителни материали. Собственикът на сградата е информирал Община Бургас, че това се налага, заради извършващи се ремонти. След въвеждането в експлоатация, теренът ще бъде освободен. Кога ще стане това – не става ясно, след като няма законов срок.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 83 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    230 19 Отговор
    Ей ,съвест нямате! Оставете доматите на стария човек!

    Коментиран от #81

  • 2 Перо

    257 12 Отговор
    На ахмаци ни правят

    Коментиран от #21

  • 3 Цвети Пеевска

    252 5 Отговор
    Ахмет доган си гледа домати там защото бг и турксе вноса е пълен с пестиците!
  • 4 Мимчят

    222 7 Отговор
    Ами ей така е в цяла България и се вижда,когато нещо стане ,като в случая.Това си е корупция и скоро няма да бъде изкоренена.
  • 5 Валери С

    211 16 Отговор
    Да съборят кочината !!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Behemoth

    120 8 Отговор
    Пунта Мара!Поне изчакайте да прибере реколтата и да си напрай зимнина пенсията!
  • 9 ИСТИНАТА

    125 71 Отговор
    Според последното проучване на "Тренд" ГЕРБ има24% ,БСП 23%, а партията на мутро-чалгара Станислав Тодоров Трифонов от Учиндол 14,9%. А това са близо 450 хиляди гласа?!?! Искам да попитам кой ще гласува за един индивид десетки години опростачвал населението , индивид с офшорни сметки крадени пари според разследването "Панамските досиета", индивид с интелект на олигофрен, индивид личния певец на мутрите , индивид с областни координатори на партията му мутри и крадци? Та ако ще сменяме Борисов с подобен дегенерат по добре да си остане той. Този мутро-чалгар е апотеоз за интелекта и умствения потенциал на народа!

    Коментиран от #23, #53

  • 10 Иво

    120 5 Отговор
    Гайтански построи сарая на морето, има се с кмета на Бургас и затова се строи безобразно. Доган май се изнервя от глупостта му, докато има мутри така ще е.

    Коментиран от #20

  • 11 Ужасен

    145 34 Отговор
    Написах в Гугъл - Миро Пашата Емо черния Слави Трифонов и се ужасих. Мутрите татуирани , прегърнати с Дългия а чалгата изплезил език като лопата. Мутрите рекетьори, наркопласьори и лихвари му правели шпалир на посещенията му в страната и возели балерините му на чалга просташките му концерти. И този мутро-чалгар ще спасява страната?!?!?!??? Българио, Българиооооо....

    Коментиран от #15, #31

  • 12 Давид

    33 46 Отговор
    Защо Боец , Отровното трио или Христо Иванов не питат за Ренета Инджова . Или онзи инвалид от Антилегия или Миленков от ДС ;) къде са ? Сашо Диков , Волгин , Слави Трифонов и прочие не ми се изрежда ;)

    Коментиран от #30, #41

  • 13 Мъка

    55 11 Отговор

    До коментар #6 от "За Станислав от Учиндол":

    Не заработи ли стотинките за тая дребна душца бря. Смешен си вече!
  • 14 Боко

    58 2 Отговор
    кога ще вадиш картофите ?
  • 15 Иван

    76 24 Отговор

    До коментар #11 от "Ужасен":

    Добре де! Ясно е че мутро-васaла и чалгар Станислав Трифонов е дeгeнерaт и пoдчoвек. Слугa на мутрите още от 90-те подтикващ ги да изнудвaт и силoво застраховат обикновените хорица! Вживяващ се в момента на нaркoбарoн с черни мутренски джипове охрана, и в момента близък до наркопласьори,изнудвачи и лихвари! Но къде бе ГЕРБ да вземе мерки все пак от 10 години управлява страната??? Да смaжe с държавната машина ,съд и прокуратура мутрите на чалгaра!?

    Коментиран от #17

  • 16 К.К.

    88 1 Отговор
    Преди години му бутнаха барбекюто, сега парника.
  • 17 Милен

    52 33 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Колкото можа според закона ГЕРБ опита да вземе мерки срещу мутрите близки до Славуца. Още в началото на мандата си Цветанов като вътрешен министър обяви Миро Пашата и Емо черния( тези които Слави е прегърнал от двете си страни с изплезен език) за едни от 300-те най арогантни и безпощадни мутри в страната! След няколко години 2013 г.единия от тези мутри Мирослав Пашов -Пашата бе арестуван от тежко въоръжена полиция до заведение Макдоналдс в Търново в момент когато продава контрабандни цигари на друг бандит от Стара Загора с псевдоним Малкия Мук за 100 Бона. Бяха проснати по очи и парите и цигарите конфискувани. Но бълха ги ухапала защото Славуца има милиони ако не и милиарди. После започнаха да откриват и клонове за бързи кредити по градовете и вече и публично без да имат скрупули и крият да придружават Станислав Трифонов и по концертите му. Така че общо взето това са фактите.
  • 18 Румен

    80 3 Отговор
    Само че българина знае, а турчина не знае приказката. Раздават награди в един завод, и партийния секретар казва:- За работниците се подаряват галоши, а за директора 1000 лева без галоши. Всичките работници( тулупи) викат:- А така нека оди бос
  • 19 Мъка

    36 8 Отговор

    До коментар #7 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    Копи-пейст на цялата ти простотия. Забил си стабилно на тая простотия! рестартирай се!
  • 20 Велин

    39 4 Отговор

    До коментар #10 от "Иво":

    И аз така знам за това че е построен от Гайтански, имам приятел дето работи за него. Има и снимки
  • 21 Куку руку ку

    64 2 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Преди години барбекюто, сега оранжерия... направо го оставиха с едната гола каравана за подслон.
  • 22 Доган

    60 5 Отговор
    Е сега се ядосах и ще уволня Боко.
  • 23 Мъка

    23 13 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНАТА":

    Абе тролове, темата е друга! Ще останете без стотинки бря! Кво ще ви правим. И ние дребни душици не раниме.
  • 24 Слави Славов

    56 2 Отговор
    Пускайте веднага булдозерите и наред всичко крадено!Малко като фантастика звучи,но кой знае!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Грейс

    54 3 Отговор
    Усмивки от старите ленти, пардон от новите! На пацо терасата събори ха ли скарата и басейнчето с вълнички? Нещо изчезна всичко от информационния поток. Така ще стане и с Доган.
  • 27 Атанасова

    51 4 Отговор
    Щом има незаконни постройки, да прилагат закона за народа. Събаряне.

    Коментиран от #54

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Калитко

    73 6 Отговор

    До коментар #12 от "Давид":

    Какво да питат за Инджова? Защо живее в панелка, защо и чупят кокалите, защо не вярва на Тулупио и защо не и стига пенсията като бивш министър- председател? Защо не я пазят като Доган и Пеевски, защо няма барбекю и кей, защо няма хасиенда на Цръно море с държавни гардове, защо няма дялово участие в Булгартабак и Е-он, защо се вози на руска мотриса или китайски автобус??? Защо и ОСТАВКА на Тулупио!!!
  • 31 Гост

    43 12 Отговор

    До коментар #11 от "Ужасен":

    Да. Това е двуличието на хората - викат "мутрите вън", а погледни кой го казва. Добре, че има Гугъл и можем да видим снимките от търсенето по "Миро Пашата Емо Черния Слави Трифонов".

    Коментиран от #36

  • 32 добре

    50 1 Отговор
    Този да си прави доматите на село,а не на морето....
  • 33 Глупости

    28 9 Отговор
    Откога оранжериите в двора станаха със строително разрешение....
  • 34 Еми

    28 3 Отговор
    Може да отглежда марихуана
  • 35 А бе

    27 2 Отговор
    A дрогата, къде е!
  • 36 Бурканбанк

    33 14 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    Точно така "Гост". Вие явно сте проверили в търсачката Гугъл и сте се уверили в двуличието и безскрупулността на хората! Такива като известния в гeйй средите като Славуца крещят "мутрите вън" а в същото време са ортаци с мутри лихвари и рекетьори обявени сред 300-те най жестоки бандити в страната! Ето това дори не е смешно..тъжно и трагично е.

    Коментиран от #39, #43

  • 37 Фаро

    42 4 Отговор
    Знаят ли българските турци,как Бойко е ребрил техните родители на протестите?Ако не знаят да питат
  • 38 chi

    41 1 Отговор
    Аз като не работя не ми плащат, защо т н контролни органи са позволили това да се случи и кой конкретно носи отговорността?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Долу мутрите

    25 9 Отговор
    Аве ей форуми. Любимия ни сайт факти още преди години писа за мутренското съдружие на Трифонов и публикува и снимки и че ортаците му са с криминални регистрации и присъди за рекет, побои и лихварство-
    https://m.fakti.bg/life/287104-angelite-ot-ada-vozat-slavi-snimki
  • 41 Първо драги

    35 7 Отговор

    До коментар #12 от "Давид":

    тре да се пита за най-големите, ония с чекмеджетата и кюлчетата злато, понеже са много пари и понеже са на власт и са на власт последните 11 години, ей затова. И след това Ренета и Христо Иванов и нам кой си още. Така че първо гредата във вашето око и после сламката в нашето.
  • 42 Атанасова

    30 1 Отговор
    До Ком. 33.Той и двора не е негов.
  • 43 Мъка

    30 9 Отговор

    До коментар #36 от "Бурканбанк":

    Ей голям цирк разиграваш! Сам си пишеш и сам си отговаряш и то с копи-пейст. Ясен си ни! Ти си дребна и продажна душица! Не си интересен! Интересно е защо ти плащат!? Вариантите са два. Първия да пействаш простотията за да разсееш темата за Доган, а втория.....някой почна много да се притеснява от Слави и развърза кесията стабилно за омаскаряване.
  • 44 Медю

    17 0 Отговор
    Барбекюто ще пипат лЕ
  • 45 Private Spaсe

    32 0 Отговор
    Прах за очите на наивниците!!! Толкова милиарди му наляха.
  • 46 малиииииииииииииии

    31 0 Отговор
    не вярвам че ще го бутнат
  • 47 🔜💀🔫

    30 4 Отговор
    Не ми пука, но ако пускат пак по бтв оня циктиридис.Тогава ще се ядосам
    #СПРЕТЕ ЦИТИРИДИС

    Коментиран от #57

  • 48 Гайтан Руменов

    25 4 Отговор
    Аз съм слуга на Доган
  • 49 Бацо

    22 0 Отговор
    Има лозе

    Коментиран от #73

  • 50 Anonim

    13 1 Отговор
    Не вярвам аз лично
  • 51 да излезем отбългарско тресавище,

    34 2 Отговор
    Ако имаме държава,истински институций!......всичко незаконно да се събори,който и да е!Нищо лично към когото и да е!
  • 52 Язе

    18 1 Отговор
    Еее.. , ще се проточи до забрава.
  • 53 Язе

    14 8 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНАТА":

    Аз!
    И надявам се много други!
    ...що питаш, изборите ще а скоро.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Безпартиен

    21 5 Отговор
    Избори ще правим без партии а с образовани млади кадри с опит. Не са ни нужни партии. Опитахме с фашизъм с комунизъм с демокрация от Царя и става все по лошо. Ще създадете безпартийно движение за изборите и няма да гласуваме за партиите.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 бижу

    24 1 Отговор

    До коментар #47 от "🔜💀🔫":

    ми защо го гледаш? От половин година спрях да ги гледам БТВ, НОВА и БНТ и ми се отразява много добре.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ммм...да

    29 3 Отговор
    Абе,преди години Бочето се закани на Сокола.После се на.ра.Агент Сава върти всичко и всички.Този път ,Русия нема да спаси простите българи.За това Соколето е недосегаем ! Понятно !
  • 61 панделаааааа

    21 8 Отговор
    първо доган в затвора заедно с бойко и после ще събъряме !
  • 62 Родолюбец

    39 4 Отговор
    Стига с това "Почетен председател" !!! Много му се вдигат акциите. Като че ли е "богоизбран" !Пишете просто Ахмед Доган !
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 строител

    15 3 Отговор
    Трудно се строи.Лесно се руши.Построено можете да носи доходи на Общината,респ.гражданите.
  • 65 Каменов

    22 1 Отговор
    Донякъде съм съгласен с колегата преди мен, да се одържавят незаконните имоти на Резания, но като знам колко е мазна и подкупна Съдебната система и колко пари има Хидроинженера, ще намерят начин да му ги върнат но далече във времето, когато всичко ще е забравено. Нашите управници с много малки изключения за толкова гнусно продажни, че по-добре е да се сринат, защото Резания нвма да спре да търси начин да си ги върне.
  • 66 Меди

    17 1 Отговор
    А за 250 метровия кей нищо не се споменава. Ще му бутат оранжерията. Ще му бутнат дЕдовия!
  • 67 Анонимен

    2 20 Отговор
    Оставете доган ахмед. Нямате ли съвест. Ако не беше Доган в 1989 войната беше гражданска неизбвжна. Писна ми от крайни хора. Нека остане всичко. Той знае, че българина не става и би бил съгласен, да се събори, за да ви гледа сеира. Не рушете бе хора. Оставете му градинката и постоеното от неговите отрудени турци. Още по зле, ако му съборите и при едни честни избори всички ще гласуваме за господин Ахмед Доган, българи, турци, помаци, цигани. Молим ви. Народа ви моли. Ние не го мразим, но им казване, къде сгрешиха. Но няма идеални хора. Молим ви. Нека си произвежда еко храна. Не е лош Той Ахмед. Младите нека не слушат някои си крайни сили, които искат да рушат, без да градят.
  • 68 защо и как

    19 0 Отговор
    Абе, то цялата мара втасала покрай бай ви Ахмед, че точно тоя палат е проблемът, кой знае, колко още имоти има тоя дръглив резенак!
    По важното е, откъде има толкова пари????????????????????????????????????????????????????????????
    Защо не го разследват, откъде има толкова милиони, предполагам, че е милиардер!?
    Как един бивш терорист, агент на ДС, лежал в затвора с килийно образование, завършил е уж философия, стана хидроинженер (самоук) и се сдоби за милиарди за 30 години!?
    Ей това не мога да си обясня, може ли някой да ми обясни?
  • 69 ЕЕЕ

    8 1 Отговор
    И философа като Дон Корлеоне...Гледа си доматите и внуците, и си повтаря колко е прекрасен живота! А, някакви несретници му завиждат и искат да му развалят спокойствието. Пфюююю
  • 70 Грую

    10 1 Отговор
    А бре серсеми, до на Доганя доматите ли опряхте? На времето барбекюто му съборихте! Аз на негово място такъв тормоз не бих понесъл и щях да отида на ресторант. То това да нямаш нито барбекю да си опечеш нещо, нито домати за салата! Е бива ли сега така?
  • 71 сам да си плати

    4 0 Отговор
    ТЕЦ-а кога ще го събарят ? Участвах в монтажа на 6-ти блок ама не ми се свиди. Да си плати обаче за събарянето !
  • 72 остаряхме с тия кьор фишеци

    7 0 Отговор
    След като всичко е незаконно, само оранжерията ли ще се събаря. Ми тоя филм сме го гледали вече с едно бутане на барбекю ли беше, ограда ли беше? Сега трабвало да се узаконяват, при положение че нямало никакви документи за строеж. Ами да оставят тогава и циганиите да си узаконят къщите и да им бутнат само оградите.
  • 73 не разбраа нещо

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Бацо":

    у морето лий лозето ???
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 666

    5 0 Отговор
    другите ,били в процес на узаконяване - ми те ги узаконяват от 10 години
  • 77 АБВ

    7 1 Отговор
    Кат са почнали,да продължат-ТЕЦ-Варна,РОсенец,Догансарай в Девин...Кат са казали "А",да кажат и "Б".Да почнат всички по веригата-КОЙ е допуснал всичко да се случи?Има си процедури,закони,съд и...затвор.Нали така,аланкоолу?
  • 78 войводата

    2 0 Отговор
    защо не внася от Турция а турските домати ги дават на бедния и болен българин от 30 годишния криминален преход
  • 79 вили

    4 0 Отговор
    как може да има сарай в една държава член на нато и ес ние да не сме арабска държава
  • 80 Ян Бибиян

    2 2 Отговор
    Нищо не могат и няма да му бутнат, всичко е прах в очите на хората. По вероятно е турската армия след един ден да е окупурала България за да гарантира суверинетета на турските малцинства /в това число и на Доган/, отколкото някой да бутне нещо.
  • 81 Димитър

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Олигарсите от руската партия Дпс Пеевски и А. Доган с неговите обръчи от фирми и подставени лица работещи заедно с неговите руски партньори източват от държавната хазна и еврофондовете много финансови средства отиващи в техните джобове и в джобовете на Кремълската олигархия. Агент Сава е стратегически партньор на руските тайни служби и за това не му пука, като каза, че той разпределя държавните порции в България. .
  • 82 йокин

    1 1 Отговор
    ИНСТИТУЦИИТЕ,НЕ ГИ ВИДЯЛИ,А КАК,КАТО СА КЬОРАВИ,ЩОТО ЕАГАТА,А НЕ НЯКОЙ,ФУКАРА.
  • 83 Багеров

    3 0 Отговор
    Викайте ме, идвам веднага!!!! Ще бутам на Резняка палатите за които не е дал и една стотинка!
  • 84 Бай ху...

    1 0 Отговор
    Предния път му бутна барбекюто,падна от власт и направи САРАЯ НА РОСЕНЕЦ,сега компенсацията ще е югоизточна България
  • 85 Нерегистрирани

    0 1 Отговор
    Една учителка бе казала преди 20 г кърджаи минава към турция, 168 часа пишело, а в други много български градове ще настъпи суша, вода няма да има. Кърджали печели. Ураааа към и вече сме. Лошо няма, само мир и любов да има. Сега сериозно. Амет не бътайте нищо. Човека е готин, умен и на 66 г. Хабер нямаме, но.. Истината е в работа, работа и много работа. Турчина има, но е изкривена баба ми фатме от работа. Нивата, кравата, без почивен ден. Родила и отгледала деца, внуци. А вие се занимавате с на барикадире с него, ела заедно да цепим дърва, да видиш, как жигането се труди и не краде, а краде богат. Хабер давам на нашия почете гражданин Ахмед Доган, да е жив и здрав. Утре хабер ще дам на дядо Хюсни, все пита, кво казват за Доган нал..
  • 86 Иван

    0 0 Отговор
    Ми съборете всички оранжерий в държавата защото са незаконни
  • 87 Гост, нерегистриран

    0 1 Отговор
    Факти виж кво е писала стела, жената на боко. Оставете почетния председател Ахмед Доган. Едно ще съборире, десет ще му построят неговите строители. Те не говиеят празни думи, а са изгърбени от работа и нямат време за глупости, кой бил богат, беден. Стеле, видяхме ти къщата, майкати и сие седнали на стълбището. Много всички сте вилики, на пари. Лесно е, с чужда пита. Налите са видни диктори, кожни, гинеколози, анестезиолози, хирурзи и никога не са се пъчили, а парите са им от преди и след 1944. Въшката като се наяде излиза на челото, колко големи сте. Също имаме и в сащ братовчедка лекат, омъжена за негър лекар и нещо да кажел. Свийте се в гнездата си, че много млади от вас си отидоха от този живот. Видяхме ви постиженията от 1944,а най-много крадене след 1989, ако не крадеш в бг, ще ги гол охлюв. Предпочитам доган пред нас и разни свободни съчинения. Учете се от философа, говори на филисовски. Може да краде, но виж кво ще остави след него на бг. Писна ни от крадци, от бедния, та на вас и днес имате снелостта да говорите небивалици и неверни неща. Диоломата нищо не значи оред скрупулите ви и алчността
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове