Last news in Fakti

19 Септември, 2020 12:55 57 727 140

Веселина Томова: Шеф на разузнаването на България, който трябва да пази тайните, е пробит

  • веселина томова-
  • скандал-
  • снимка-
  • чат-
  • велко атанасов-
  • военна информация

До скоро военният министър - Красимир Каракачанов, възнамеряваше да предложи полк. Атанасов да заеме поста за постоянно, но след този скандал съдбата му може и да е друга

Веселина Томова: Шеф на разузнаването на България, който трябва да пази тайните, е пробит - 1
Веселина Томова, кадър: ''ЕвроДикоФ''

Ако ставаше дума, за който и да е началник на отдел, или някакви службичка, или нещо елементарно, като журналист никога през живота си не бих се занимавала с подобна жълтиния. Но тук става въпрос за шеф на военното разузнаване, което е изключително важно за националната сигурност на България''. Това заяви издателят и главен редактор на сайта ''Афера'' - Веселина Томова, по повод скандалната гола снимка и циничен чат на временно изпълняващия длъжността шеф на военното разузнаване - полк. Велко Атанасов.

Томова бе гост в предаването ''ЕвроДикоФ', което се излъчва по ТВ Евроком.

До скоро военният министър - Красимир Каракачанов, възнамеряваше да предложи полк. Атанасов да заеме поста за постоянно, но след този скандал съдбата му може и да е друга.

''Това е за мен изумителна история. Шеф на разузнаването на България, който трябва да пази тайните, е пробит. И то по най-елементарен начин. Това е кореспонденция между него и неговата любовница. Той е бил в Брюксел на натовска среща с генерали, снимал се е гол в хотела. Ти допускаш по най-тъпанарския начин да бъдеш пробит. Даже няма нужда да те вербуват чужди служби, ти лъсваш'', коментира Томова.

В чата се оказва, че в един момент жената е излизала от сградата на Народното събрание. По информация на Веселина Томова въпросната дама е бивша служителка на ДАНС, а сега е шефка на друга агенция.

Издателката на ''Афера'' е изумена как и след чата, а и преди това със снимката, военното ведомство мълчи. ''Аз съм потресена от подобен ''професионализъм'''', добави тя.

Това е пародия, егати и разузнаването. И тоя продължава да ни е шеф на разузнаването. Аз думи нямам просто'', изумява се Веселина Томова.

''Категорично е истината и те за това мълчат. Това е само част, което съм пуснала (б.р. от чата), другото не е лицеприятно да се вижда от хората, да се публикува. Това ни е държавата, това ни е националната сигурност'', заяви още журналистката.

Целия разговор на Сашо Диков с Веселина Томова можете да изгледате след 1:37:51:


Поставете оценка:
Оценка 4 от 163 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    576 16 Отговор
    Често казано, НАПРАВО СЪМ ПОГНУСЕН от СЪВРЕМЕННИТЕ ни УПРАВНИЦИ.

    Коментиран от #47, #60, #77

  • 2 Поглед

    477 37 Отговор
    Браво, Веси! Ти си достойна журналистка, която заслужава уважение! Продължавай смело!

    Коментиран от #17

  • 3 русенец

    410 22 Отговор
    Че то Тиквата преди време с гордост заяви, че с резидента на ЦРУ в София заедно правят докладите, вие се кахърите за някаква тъпа фуражка. Каквато армията, такова и разузнаването и!

    Коментиран от #108

  • 4 цербер

    48 167 Отговор
    издателКАТА и главНА редакторКА на сайта ''Афера'' - Веселина Томова

    Коментиран от #94

  • 5 КОТарАК

    374 18 Отговор
    ние не сме европейска държава-скандалите през последната година не подхождат дори и за бананова република.

    Коментиран от #15, #66

  • 6 Стрезов

    334 11 Отговор
    Какъвто шефа,такава и институцията му.
  • 7 Този господин

    312 11 Отговор
    трябва да бъде незабавно отстранен от поста, докато трае разследване срещу него, съде и осъден, разжалван и отнето правото да работи в държавни органи пожизнено, а кифлата "богиня" да бъде подложена на ревизия дейността й и имотното й състояние.

    Коментиран от #70

  • 8 Реалист

    340 13 Отговор
    Какво българско разузнаване . България от 30 години няма нито армия , нито разузнаване . Само отделни гурбетчии , които изпълняват по някоя мръсна мисия на новите господари .

    Коментиран от #131, #132

  • 9 цербер

    134 9 Отговор
    ''КатегоричнА е истината /ИЛИ: ТОВА КАТЕГОРИЧНО Е ИСТИНА/и те за това мълчат. Това е само част ОТ ТОВА,което съм пуснала....
  • 10 БОЙкоПОБОЙрисов

    118 21 Отговор
    И тая ще я поръчам...
  • 11 Коцалиев

    223 13 Отговор
    Я извадете голите снимки на Шкембе войвода. Тогава ще се оцъклите
  • 12 Dr.mengele

    230 14 Отговор
    Закривай кочината.Кво разузнаване може да има 20хил.армия един селски стадион не могат да напълнят срам и позор.

    Коментиран от #107

  • 13 Кой68

    157 14 Отговор
    Службите ни отдавна са лъснали.Те светят!! Създадедети по-руски образец,а сега на "курсове" при USA.При това положетие едва ли има TOP тайни които са не знаят в Росия и чичо Сам?

    Коментиран от #21

  • 14 Наско

    278 25 Отговор
    По тъпо правителство не сме имали. Надминаха Виденов , той поне остана в историята като премиерът ,който не краде , а тука -глей кво стаа...скандал , след скандал , толкова са много , губих бройката. Вчера в студио х имаше разкрития за кражбите в земеделието....милиарди братче , после защо сме най-зле. Питайте онуй нещо от село Банкя - Бойко.
  • 15 Стефан

    158 20 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    само дето покрай крадливия Бойко у нас и банани няма братле.....

    Коментиран от #33

  • 16 Рико

    55 188 Отговор
    Нормалната сексуалност не може да бъде компромат! Глупости са това. Може ли нормалността да е компроментираща. Морал? Хайде да не подскачаме толкова високо. Лошо възпитание - и до тук. Клинтън нещо си,някоя си някак се снимала, друг живеел извънбрачно... Да вменяваш срам, както и да е - има и пуритани,но вина?! До степен да отхвърлиш професионализъм(ако го има),защото .... мъжете с жени спят и са малко недискретни. Каккто го е написала тази "пробит",помислих че за шпионаж става дума. Шпионите и предателите преследвай,Томова, не мери карантиите на мъжете.

    Коментиран от #23, #27, #37, #103

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 На народа

    151 17 Отговор
    Явно не са му достатъчни разкритията от десетки свестни журналисти. Томова, Ахчиева, Ивайлова, Бенатова, Бивол, Боец, не..... , искат да ходят са слепи, глухи и да си живеят необезпокояван робски живот.
  • 20 Биби

    163 13 Отговор
    Позор този дебелак трябаше да е отстранен и разжалван в деня, който е излязла новината и боклука дето му се вързва на акъла. Морал отдавна няма, но поне се крийте мишоци
  • 21 Рико

    34 95 Отговор

    До коментар #13 от "Кой68":

    При толкова руснаци тук, при такава достъпност която имат на всякакви нива,при толкова нашенци контактуващи ежедневно с тях - дали има руски шпиони? И по горните причини дали не са по-лесни за хващане? И ? Колко руски шпиони са хванати в България?

    Коментиран от #29

  • 22 Срам ме е от управниците ни

    165 25 Отговор
    Че Боко има дете от компаньонка се прави,че нищо в Барселона ! Рибата мирише много от главата в БГ @!!!!!!
  • 23 н4нн5

    149 16 Отговор

    До коментар #16 от "Рико":

    Рико, не се прави на интересен! Знаеш за какво иде реч. Ако не знаеш, толкова по-зле за теб, но ще опитам да ти обЕсня на достъпен език.
    Случилото се е в разрез с утвърдените норми в тоя свят. Добре ли или зле, не снам, но така е прието.
    Ако тоя "разведчик" го изтипосат гол по световните медии, както и чата му с любовницата, той става за резил и отива на боклука, а България за присмех. Следователно, ако чуждо разузнаване му покаже, че притежава тоя материал, то той ще е съгласен на всяко предателство, само и само да си запази реномето.
    Сейчас понял?!
    Ако на
  • 24 Чисто

    80 9 Отговор
    гол - сама по пищов !
  • 25 СМЕХОРАНА

    32 152 Отговор
    ТАЯ СМАХАНОСНАТАТА ВЕСА НАПРЕДВА,ПЛЮЕНЕТО И ГРОЗНИЯ ПРОСТОВАТ И ПРОСТАШКИ ЕЗИК НЕ СМУЩАВА /ФАКТИ/ЯВНО ТОВА ИМ ИЗНАСЯ,ОТВРАТ

    Коментиран от #32, #42

  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 142 Отговор
    ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ аз сьм от десет години член на ГЕРБ и гласувах за нашата кметица от ГЕРБ МАРИНЕЛА НИКОЛОВА тя ми помага

    Коментиран от #130

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Здрав разум

    41 80 Отговор
    Ако държавата следи Томова , това е посегателство срещу свободната журналистика. Нищо , че тя се среща с чужди агенти и публикува техни материали. Спомнете си друго ,,светило" на свободната преса със записите от тоалетната на ББ. Да не би лично да беше държала микрофона? Сега Патрашкова се наслаждава на заслужената си синекура. Добре платена, а не свободна журналистика
  • 29 Кой68

    62 11 Отговор

    До коментар #21 от "Рико":

    Същото се отнася и за САЩ,Англия и др.държави от NATO.Не гледайте само от едната страна на монетата....

    Коментиран от #53

  • 30 мм5м

    126 16 Отговор
    Леле, мале, изгледах материала в "афера". Ако и една пета от това е вярно ,оя е за разстрел и то поради некадърност. И това ми бил разунавач?! Ми той се е изложил сам като махленски тъпкач. Допуснал е някакви си журналисти да му копират "любовните трели" и трепети.
    С такива разунавачи не ни трябва разуснаване. Поне кой какво видял-видял, а така те сами ще си казват и това дето не го знаят.
  • 31 Здрав разум

    112 11 Отговор
    Между другото: всеки натовски генерал, който има връзка с ПИАР-а си моментално изхвръква. При нас го обявяват за морален еталон. Е?
  • 32 мк44и

    101 13 Отговор

    До коментар #25 от "СМЕХОРАНА":

    Не я знам тая журналистка каква е, но може да посетиш сайта на "афераБГ" и да видиш за какво иде реч.
    Какво плюене да го плюе, като тоя сам си е акал на лицето?!
    Разузнавач! Пфу.
  • 33 КОТарАК

    69 4 Отговор

    До коментар #15 от "Стефан":

    ама емоции има поне)) скоро чакам да почнат да се гърмят помежду си крадците
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Моля ви

    78 4 Отговор
    Коя е жената от данс моля дайте снимка и фб но
  • 37 некадърници

    103 6 Отговор

    До коментар #16 от "Рико":

    Ами, че то по -голям пробив за шеф на разузнаването има ли? Естествено че е пробит и то много. С един такъв компромат може да го вербува всяка чужда служба и да работи за чужди интереси. При тези служби дори обикновена среща с неподходящ човек може да послужи за компромат. Престанете да принизявате институциите до селската кръчма. Шефа на разузнаването не е бригадир в ТКЗС. Професионализма да сме гледали, ами той ясно се вижда че не умее да прикрие дори себе си.

    Коментиран от #45, #65

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ꋖꍩꀯ

    79 4 Отговор
    Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία – „управление на крадците“) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка се наричат клептократи. Обикновено, такова управление включва присвояване на средства за сметка на народа.
  • 40 ПИС

    81 9 Отговор
    Веси, за какви тайни говориш? и какви тайни може да има сега България? При политически калинки тайни няма. Най големата тайна е къде е Баце ? В службите преобладават калинките който само се кланят на парите които им дава Богът.
  • 41 Рико

    27 65 Отговор
    Томова ако е разследващ журналист и патриот, ще отиде на кея и ще преброи зяпачите. Колко са руснаците зяпащи морето в редови дни и колко стават когато ни гостуват кораби от НАТО. Всеки може да бъде полезен на стравната си,журналистическата камбанария е много удобна - дава достъп, врати отваря и лесно обяснява присъствие и въпроси.

    Коментиран от #58

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Нене

    79 15 Отговор
    Нема страшно..Тиквата от години ходи гол а парите трупа в чекмеджета има го сниман и нищо.Европейските лидери само гледат как ги врътка с 200 и нищо.Председателя на парламента е една ТКП и нищо.От толкова нищо нещо няма да стане

    Коментиран от #96

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Хъш

    64 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българина":

    А аз ще го обобщя така погнусен съм от съвременниците си.

    Коментиран от #89

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Отекчен

    30 56 Отговор
    К'ви са тия неуместни коментари? Какво общо има личното подедение на един държавен слуга и неговата професионална дейност. Какво е пробито? Кой освен в българия обръща внимание на голи анатьорски снимки. Това няма никаво значение. Мен също сам ме снимали доносниците... да си държат снимките за спомен. Шевът си е шеф, когато си е в спалнята може да си правих кефа, какъвто и да е. Тоя поне го свързват с жена, а в разузнаването са мъжките ласки по-интересни на родните ни разузнавачи... Между работата и личните занимания няма никаква интересна връзка. Ако се е снимал в кабинета си със съколежка и това не е кои знае какво. Правите ненужни акценти. Друг е въпроса, за какво е на България разузнаване? Нито армия, нито икономика, нито социални постижения, нито образование... От космоса им сме ясни на чужденцитее.. Само се ръсят излишни запалти...
  • 50 Весо

    70 3 Отговор
    Страшен Толуп си Велко! Като комшията ти Ластарджиев - секретар по отбраната, без да е ходил в казарма или завършил военно училище. Срам! Именно комшията ти е във всички схеми с Митьо есемеса. Какво ли вече не ни учудва, то и Сирма войвода от Европарламента е войвода с пола и не в бил в казармата. СРАМ!
  • 51 Томова,

    36 2 Отговор
    мълчи,защото нямаме Кадри. А иначе,имаме и по тежки Случаи. ПАРАСЕ"В!
  • 52 Рико

    10 61 Отговор

    До коментар #48 от "иванв иванов":

    На българското разузнаване в Москва да се отпуснат безотчетни средства. С които да се финансират национал-освободителните движения на поробените от Москва народи.Ще се изплати. В недалечното бъдеще, когато РФ престане да съществува, политически ВЕДНАГА ще започна да се изплаща.

    Коментиран от #98

  • 53 Казуар

    10 49 Отговор

    До коментар #29 от "Кой68":

    Със САЩ и Англия сме съюзници в НАТО. А без съюзници България е нула.

    Коментиран от #71

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 4297

    16 51 Отговор
    Оплюти бяха Хр. Иванов, Триото, Мая, забъркаха човек от обкръжението на Радев в завери тип "една жена каза", не остана ненаклепан никой от протеста. Накрая със снимки на шефското тяло. Понеже никой не обърна внимание на статията в сайта отпреди няколко дена, не постигна желания ефект, отиде при Диков, за да се раздуха скандала.
  • 56 Какви тайни може да има бегето бе😂😂

    45 4 Отговор
    Като 1 ракета и 4 минути и бегето е минало вече😂😂😂😂какви тайни от същество може да крие бегето като в бегето не се развива нищо същественно касаещо развитите държави като тука само се граби правят се мизерии яде се пръжки ракия и се менкат салфетки и не се произвежда нищо освен вино и ракия😂😂😂
  • 57 Ама тя

    13 44 Отговор
    цялата територия е пробита. 100% са руски хакери.
  • 58 Ти в кой век живееш?

    56 8 Отговор

    До коментар #41 от "Рико":

    Това с броенето на кораби в морето от брега го няма и в романите на Б. Райнов... И мислиш ли, че Русия е на това ниво? Просто си спомни как едно тяхно остаряло СУ ослепи един модерен американски кораб ... и се замисли над казаното от теб.

    Коментиран от #64, #69, #80

  • 59 повърнах

    60 14 Отговор
    Видях статията в "Афера" и останах без думи. Голям срам, голямо падение на цялата държавност. Просто проституция , а не управление.
    Време е наистина за оставка и рузтуряне на публичиня дом.
    А гербаджийските тролове непрекъснато задават въпроса: Защо няма снимки на предходни управляващи, да не би те да не спят или... демек всичко е просто от омраза към Борисов.
    Ами първо, защото предходните управляващи явно са спазвали някакви норми , или не са били толкова морално пропаднали.
    Някой може ли да си представи да види такива снимки и записи с Президента ? Ами те щяха лъснат на секундата по всички големи телевизии и щеше да е направо линчуван публично .

    Коментиран от #63

  • 60 мамелюк

    17 60 Отговор

    До коментар #1 от "Българина":

    От къкво си погсен. Това един мъж да има сексуални отношения с жена ли те погнусява. Всичките дето сте погнусени все меки китки ли сте ? Може би се събирате в бункери и там мърсувате със себеподобни, за да не засекат такива воайори като Веселина Томова. Пък много станахте гнусливи бе плазмодии червени.

    Коментиран от #138

  • 61 Жан

    15 54 Отговор
    Факти, още нещо да извадите от коша с мръсното бельо, за да псуват правителството ? За това никога няма да станете истински журналисти. Пожелавам ви все така успешно да си вадите хляба, препечатвайки чужди текстове. Ялови сте.
  • 62 аз съм Веска

    18 57 Отговор
    АДАШКА СИ МИ ... , НО НЕ ТЕ РАЗБИРАЗМ.КАКВО ЗНАЧИ СРАМНИ СНИМКИ . МЪЖ И ЛЮБОВНИЦА СИ ЧАТАТ .МЕЖДУ ТЯХ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО . МОЖЕ ДА И ГО ИЗПРАТИ ЕРЕКТИРАЛ ... ЗА ДА МУ СЕ РАДВА ..
    ДА ТИ КАЖА ЧЕСТНО ,ПРОБИТАТА СИ ТИ !КАК НЕ ТИ Е НЕУДОБНО , ДА ЗАСТАВАШ В СРЕДАТА НА ТОЗИ ИНТИМЕН СВЯТ .
    ТЕХНОЛОГИИТЕ СА С БЕЗГРАНИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ...НО НИЕ ИМАМЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СТОПИРАМЕ ПРОСТОТИЯТА, НАГЛОСТТА, И БЕЗМЕРИЕТО .
  • 63 БКПатки

    15 43 Отговор

    До коментар #59 от "повърнах":

    Та ти си живееш в повърнато непрекъснато. Препиването със самогон не прощава. Доживях червен бо-лук да ми говори за морал. Опази Боже.
  • 64 Рико

    16 21 Отговор

    До коментар #58 от "Ти в кой век живееш?":

    През ВСВ в Британското разузнаване започват да получават от Швеция информации,които не са от техен агент. Просто симпатизант,който живее на крайбрежието. Информацията е винаги вярна и в Лондон я приемат. Докото същият не изпраща данни за свръхсекретни немски шнорхели/ "Валтер" /. Британците дават най-висока оценка на информатора и най-ниска оценка на информацията( има таблица-едното е с цифри ,другото с букви ) и отхвърлят. В продължение на време германските подводници са недостижими благодарение на този шнорхел,за който скромният наблюдател от брега е информирал. /Потопяват се с него на 160 метра, а англииските мини гърмят по-високо /. Мозайка е разузнаването-от големи и малки камъчета; и от песъчинки.
  • 65 Малиновски

    17 46 Отговор

    До коментар #37 от "некадърници":

    Много филми гледаш комунистче. С такъв "компромат" вербуваха след 09.09.1944 г. Сега трябва не много повече. Днес с нищо не можеш да очудиш никого, камо ли да го изнудваш. Виж, накара ме да се замисля за "мотивите" на горното писание. Дали някой не държи "компромат" и за главния редактор на пършивия сайт ''Афера'' - Веселина Томова, та е толкова старателна ?

    Коментиран от #78

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Горо плюс

    11 15 Отговор

    До коментар #58 от "Ти в кой век живееш?":

    Какъв шнорхел бе. Ти влизал ли си в подводница ? Какво значение има "шнорхела" - каквото и да е това при потопяване на максимална дълбочина. Да не бъркаш шнорхел и перископ. И в двата случая това няма общо с потапянето и издържане на водното налягане.
  • 70 Лора

    8 12 Отговор

    До коментар #7 от "Този господин":

    Забрави да добавиш, че теб веднага трябва да те пратят на лечение в специализираното заведение в Карлуково.
  • 71 SSsss

    56 15 Отговор

    До коментар #53 от "Казуар":

    България имаше 4-тата армия в Европа бе цъървул недо правен(гербопитек).Турция и Гърция трепереха от нас.Да ти пи.ая на НАТО и на Американците трол прооост.Само ракетните войски щяха да направят радиоактивни полета и двете Натовски държави а сега трябва да се плашиме от орда емигрантиДо какво ни докара тази демокрация.....до пълен разпад и заличаване на всичко,което правеше Бъьлгария 30 икономика в Света и военнен хегемон на Балканите.А на вас,гербопитеците и американските духачи,ви гарантирам,че след заличаването на Герб,като политичесдка партия,ще се криете още три години по дупките от които пишете в интернет а улицата ще ви се стори мечта.

    Коментиран от #85

  • 72 Гащи

    36 2 Отговор
    Тайните са, че нямаме таини
  • 73 Нане

    35 5 Отговор
    Всичко е корумпирано! Чистене и по високите етажи на властта. Оставка!
  • 74 Обективно

    18 47 Отговор
    ВСИЧКО Е МАНИПУЛАЦИЯ, СДЕЛАНА В СССР. А ВЕСЕЛИНКА КАТО СТАРА АГЕНТКА НА ДС И НА РЕШЕТНИКОВ, КЛАТИ ДЪРЖАВАТА ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ. БРАВО, ВЕСКЕ!!!! БРАВО И НА ГИН. ЛЮБЕН ГОЦЕВ, СТАРИЯТ ТИ НОВ ШЕФ!!!
  • 75 Оле оле

    14 24 Отговор
    ТОЛКОВА Е ЛЕСНО ДА БЪДЕТЕ МАНИПУЛИРАНИ!!!!
  • 76 МАЛЕЙ МАЛЕ

    17 40 Отговор
    РУСКИ МИРИЗЛИВ САЙТ!!!!
  • 77 Ерекция Кочева

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българина":

    Какво ти гнусене,той ходи без гащи човека
    а това е прекрасно,нали!
    😎😁😎😁😎😁😎😁😎
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 FLAT EARTH

    40 2 Отговор
    Каква е военната тайна? Каква тайна? Че хората в България са най-бедните в Европа? Че всички служители са крадци? Тези тайни?

    Коментиран от #81

  • 80 чамчо

    9 24 Отговор

    До коментар #58 от "Ти в кой век живееш?":

    Хайде ти се върни на тези публикации и виж кой ги е написал. Още тогава се смяха на тъпия руснак - дописник на "Звезда", който престаравайки се, пишеше едва ли не репортаж от командния мостик на "ослепелия" кораб. Това червените б-ци нямате спиране бе.
  • 81 Пишкорезач

    5 14 Отговор

    До коментар #79 от "FLAT EARTH":

    Да бе. И само ти си честен. Кой ви пълни главите с тези глупости ?
  • 82 Олга

    14 8 Отговор
    Това селяните хептен превъртяхте. Стани коминочистач, че като гледам как си зачистил високите етажи за друго не ставаш.
  • 83 Свободния на драскачите

    16 21 Отговор
    А къде отиде онзи депутат от БСП за който излезна чат между него и Божков и парите за протестите?БСП го изкараха от НС и все едно нищо не е станало.Също като с Хр.Бисеров.Свободните и разследващи журналистки никога не разследват скандал в БСП,не правят опити да влизат на техни партийни сбирки и пленуми.Нали ГЕРБи Борисовата диктатура им спира свободата на словото,а те само за тях пишат,плюят и натъртват фалшиви новини докато всички повярват.
  • 84 эээээээээ

    19 32 Отговор
    Тази Томова отдавна е известна като психически неуравновесена и злоупотребяваща с водката. Чел съм невероятни неща от нея, които в последствие са се оказали пълни измишльотини. Има ли още хора, които и се връзват??
  • 85 Генерал BUF

    20 28 Отговор

    До коментар #71 от "SSsss":

    Слушай какво червен австралопитек такъв. Не знам кой те е лъгал, но първо не сме били четвърта армия в Европа и второ червените отрепки, колкото и да им се слагаме не ни повярваха до толкова, че да ни дадат ядрени бойни глави. Така, че освен конвенционални глави, които по мощност се равняваха на една по-голяма авио бомба, друго ракетите нямаха. Всичките комплекси бяха извънредно скъпи, когато ни ги продаваха руснаците, а и бяха по-нефективни от тези на на въоръжение в гърците и турците. Ето ти ги: Оперативно-тактически комплекси/ предполагам знаеш какво е това / 9К72 „Елбрус“ (SS-1b Scud-A и В), 9К714 „Ока“ (SS-23 Spider-A ). Тактически комплекси :2К6 (FROG) , 9К52 (FROG-7), 9К79 ( S-21 Scarab ) В скобите са натовските обозначения на комплексите за да можеш да сравняваш ТТД. Предполагам нямаш в предвид системата ГРАД и противотанковите и противокорабни комплекси, Имаш ли представа как се изплащаха тия кюнци, които така и бракувахме поради изчерпан ресурс с домати , краставици и консерви ? Знаеш ли къде щяхме да бъдем икономически, ако от червената кочина не ни караха да защитаваме южния фланг на Варшавския договор за наша сметка. От всичко полза имаха само те, защото им осигурявахме буфер при една евентуална война, а и военно-промишления им комплекс работеше яко на безбожни цени като за "братушки". Дори тренажорите бяха на цена като за пълноценен комплекс. Преди да ръсиш глупости по форумите чети, червен бо-лук .
  • 86 Свободния на драскачите

    15 15 Отговор
    А къде отиде онзи депутат от БСП за който излезна чат между него и Божков и парите за протестите?БСП го изкараха от НС и все едно нищо не е станало.Също като с Хр.Бисеров.Свободните и разследващи журналистки никога не разследват скандал в БСП,не правят опити да влизат на техни партийни сбирки и пленуми.Нали ГЕРБи Борисовата диктатура им спира свободата на словото,а те само за тях пишат,плюят и натъртват фалшиви новини докато всички повярват.
  • 87 Перо

    23 2 Отговор
    От десетилетия,в специалните служби на много страни не е забранено,служителите да имат интимни,извънбрачни контакти с цел да избегнат риск от шантаж.През соца,имаше един случай на “пробутване” на проститутка,агент на ДС,на помощник военния аташе на СФРЮ в София. На сутринта,аташето и казал: Кажи на твойте началници,утре да изпратят друга!

    Коментиран от #90

  • 88 Глок

    14 16 Отговор
    Ами, то от комунистическо време, който не ставаше за нищо го правеха разузнавач! Най висок критерий - правилен произход и вярност на партията първо и сетне на народа! Дръжки! Вярност наноменклатурната каста - протогерберастите! Изисквания - да пие като казак с разни утайки, да гони мъстиите, те да го мислят за приятел, а той /разузнавача/ да ги води като секретни агенти, а за това се полага и определена сума! Която също отива за запой и секс! Та, нищо скандално! Добре е!

    Коментиран от #99

  • 89 Закриване

    24 8 Отговор

    До коментар #47 от "Хъш":

    Държавата е за закриване. Необходимо е преосноваване. Къде са генералите?
  • 90 Глок

    15 4 Отговор

    До коментар #87 от "Перо":

    А французина помолил от коя ,,компрометираща" го снимка колко копия да му подарят, за да се похвали на началниците си, жена си, колегите и приятелите си във Франция! А шеф на Щази с умиление си спомня за преданите на ГДР колежки, които спят за интересите на Родината с всякакви чужденци!
  • 91 Ха ха ха

    16 18 Отговор
    КОЛКО ЛЕСНО МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ МАНИПУЛИРАНИ ОТ ЕДНА ПРЪЧКА, АГЕНТКА НА ДС И РЕШЕТКАТА!!! НАИСТИНА НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЯКОЙ Я ПУСКА В САЙТА СИ. ДОРИ ТВ 7/8 И СЛАВЧО СЕ ПОГНУСИХА ОТ НЕЙНИТЕ ФАНТАСМАГОРИИ И НЕ Я ДОПУСНАХА ДО ЕФИР. ... П О Г Н У С А САМО МЕ ОБХВАЩА ОТ ЦЕЛУВКИТЕ Й С ГЕН. ЛЮБЕН ГОЦЕВ. ИМА ДОСТА В НЕТА. ВИЖТЕ ГИ САМИ.
  • 92 Обективно

    10 22 Отговор
    ЧЕТЕТЕ, ЧЕРВЕНОГУШКИ, СПОМЕНИТЕ НА ГЕН. ИГНАТИЕВ - ЩЕ БЪДЕТЕ ПОТРЕСЕНИ КАКВО КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ ГЕНЕРАЛЪТ ЗА ПОЛИТИКАТА НА РУСИЯ КЪМ БГ ТОГАВА И ЗАВИНАГИ. СПРЕТЕ С МАНИПУЛАЦИИТЕ!!! ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ, КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ЩЕ!!!!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Читател

    16 2 Отговор
    Държавата ни е гола , е гати бунгала.
  • 96 Иван

    16 21 Отговор

    До коментар #44 от "Нене":

    Има снимано някакво шкафче само. Някой да е записал как Бойко получава пари или приватизира нещо! Виж за Корнелия такива доказателства бол от времето когато е била бодра седесарка и антикомунистка. А на тази Бабикянщина с шкафчето само оскотели комунисти могат да повярват. От отдавна не са крали и настръхват като видят пари - дори и на ксерокс вадени.
  • 97 Боби

    10 8 Отговор
    Да изглежда че срещу тези снимки са искали няколко държавни тайни, но човека им е отказал и за това си отмъщават с публичноста, така че човекът е опазил държавните тайни за сметка на публичното оплюване на личният му живот.
    Такава е съдбата на всеки които отказва да сътрудничи на олигархията.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Георги Прокопов

    16 3 Отговор

    До коментар #88 от "Глок":

    Не пишете глупости! Имате ли изобщо някаква представа за разузнаването преди 1989 г. Убеден съм, че нямате, както и изобщо за тази така важна служба. Може да мразите предишния режим, но разузнаването е различно.
  • 100 Dickoff

    18 1 Отговор
    Проведете един простичък експеримент. Отидете в съответната служба отговаряща за националната сигурност (няма смисъл да ходите в полицията, там имбецилността е на почит) и кажете, че ви преследват. Първото което ще ви кажат, че сте за психиатър. Няма разговори, няма проучване, нищо. Кой/я си ти бе, на кой му пука за теб, или, ако е вярно значи има причина да те следят. Но кой, защо, как.... Имбецилът ще изчака да се случи непоправимото и после ще говори по телевизията. сега кажете същото в САЩ, Китай, някоя Европейска държава или дори Турция.... пребройте разликите. В България има граждани които са преследвани.
  • 101 БМБ

    7 8 Отговор
    Кой е потвърдил автентичността на снимките!?
  • 102 Разум

    14 1 Отговор
    Според вас не ви ли се струва, че той работи за чужди служби?

    Абсурдно е професионалист да направи подобно безумие. Български "тайни" служби са на заплата и в западните служби, не само от нашата държава.
  • 103 Някой

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Рико":

    Ако беше най Пешо от маллата, няма проблем. Но той е шеф на разузнаване. Преди гофини, най-влиятелният мъж на планетата. ПРЕЗИДЕНТЪТ НА САЩ. ЗА ЕДНА СВИРКА, КАКВО ГО НАПРАВИХА, СПОМНЯШ ЛИ СИ?
  • 104 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 9 Отговор
    Ето, за това ген. Бойко Борисов е велик, че успява да се справи в една "пробита" БЪЛГАРИЯ.
  • 105 SmSm

    9 10 Отговор
    Велко Атанасов завърши Военното училище във Велико Търново, сега Национален военен университет като отличник на випуска си специалност "Военно разузнаване"
    Може да е допуснал глупостта да има неправилна любовница, може да се е снимал гол, може всичко, но той не е тъпа фуражка. Познавам го лично, бях преподавател там.
    Афера.бг е може би най-жълтото нещо у нас, а Факти явно се излагат като препечатват тази новина.
    Явно момчето е неудобно на някого и -хоп!- пращат му хитра кака, която услужливо предоставя чата и снимките. Това е едната възможност. Другата е телефонът му да е хакнат от служители на хора, за които е неудобен...
    Сега...глупаво е, че така се е увлякъл, пренебрегвайки тъй необходимата за професията предпазливост, но историята познава немалко такива случаи.
    Все пак иска ми се да вярвам, че му е направена постановка.
    Иначе е прав - и за президента, който излъчва все повече злоба, и за лумпените по площадите.
    Абе, Велко, момче, на нищо ли не ви научихме!? Е, да, два чужди езика и другите там неща, ама се опитвахме да ви готвим и за живота.
    Впрочем, защо за дамата се говори с недомлъвки? Нея няма ли да я проверяват?
    Какво да кажа, дано преминеш през това изпитание. И внимавай с кого си лягаш!

    Коментиран от #106, #114, #125

  • 106 Срам..

    9 5 Отговор

    До коментар #105 от "SmSm":

    То и учителя е като ученика,тя тиквата си има и ластуна..
  • 107 Да еааа!

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "Dr.mengele":

    На Кратуната армия не му трябва - може да го подкара пред автоматите. Трябва му полиция и затова армията е 20000,, а полицията - 65000 ( официално)

    Коментиран от #117

  • 108 Дидо

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    С руския посланик по-точно
  • 109 НЕЗАВИСИМ

    9 3 Отговор
    НАПРАВИХА ГО НА НИЩО НАШИЯ ВОЖД - ПРОСТИЯ ЕДНОКНИЖНИК !
  • 110 БОКО И ДОНЧО

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: армията е 20000,, а полицията - 65000 ( официално)
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Нормален

    6 1 Отговор
    ТОЯ СИ СНИМАЛ ПАТЕНЦЕТО, ТОЛКОВА МУ Е АКЪЛА. ПРЕДИ ГОДИНИ ЕДИН СОФИЙСКИ ДИРЕКТОР СИ БЕ СНИМАЛ ПАТКАТА, ТОВА ВЕЧЕ БЕ ЕКЗЕМПЛЯР. ЖЕНИТЕ ГО ОЦЕНИХА И ТОЙ СИ ОСТАНА ДИРЕКТОР.
  • 113 Гнусотор

    5 2 Отговор
    Знае се и похотливката.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Коцалиев

    5 1 Отговор
    А Шкембе войвода? Ако му дадат голо селфи само корема ще му се види. Под корема, нищо
  • 116 Гешев

    5 2 Отговор
    Явно на нищо не сте го научили а само да си показва .. смешни преподаватели още по смешен"разузнавач"
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 видинлиика

    4 3 Отговор
    Лошо....тези, които ни управляват са смного нисък морал и интелект, България я няма вече....
  • 119 Аз ли съм

    6 4 Отговор
    Ми ганьото с големия гол тумбак и малкото пишленце явно избива комплекси с нелепи мачистки снимки. Той е копито на шкембе министъра. И двамата са боклуци. Миризливци харчещи нашите пари.
  • 120 Мдаа

    6 3 Отговор
    Некакъв тръгнал да защитава тоя охлюв. Бил умен и знаел езици, а това било постановка. Ми, как може да си умен с тоя огромен шкембак и толкова малко пишле, и да се пъчеш горд. Това е някакъв оксиморон
  • 121 Точен

    6 2 Отговор
    Защо томова /не е с главна буква/ използва винаги вулгарен език. Защо е пробита езиково?
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Наблюдател

    2 0 Отговор
    Каракачанов избира само боклуци.Спомнете си за посмешището Иво Антонов.
  • 124 любопитен

    2 1 Отговор
    Че нали ние плащаме за тези тайни . Значи искаме да знаем , ЗАЩО са тайни и от кого ги пазите . ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ТЕЗИ СЪКРОВЕННИ ТАЙНИ , криени от господарите !
  • 125 Какъв перушан

    4 1 Отговор

    До коментар #105 от "SmSm":

    Като си бил преподавател защо не знаеш точните наименования на специализациите? Че ги поставяш и в кавички и заблуждаваш четящите. Това,че някой е завършил специализация "Разузнаване" или пък другата специализация "Сигнално разузнаване и електронна война" въобще не е гаранция за доживотна компетентност. Безкрайно обидно е човек,който отговаря и ръководи СВИ и в частност сигналното разузнаване и електронната война ,да допусне телефонът му да бъде хакнат и подслушван! Явно е бил нагласен отличник,както впрочем открай време са отличниците в България. То и Чехлю Пастрирков е бил отличник,пък излезе мижитурка. Първо и най-важното - това е израз на безкрайна некомпетентност,самоувереност,безхаберие и глупост. Пълна шушумига. Второ - комуникацията дава информация за ценностите на тая личност и който е заинтересован лесно ще му направи психо профил,ще набележи слабите му мест и в личния му живот,и в отношението му към българските институции, тоест това е готова кукла на конци за всеки ,който пожелае. Бившите и действащите военни разузнавачи представят ли си да са изпадали в подобна ситуация генералите Зикулов,Кацаров или пък Студенков? Такива пукавелковци като тоя, ген. Зикулов навремето ги напъждаше бързо,бързо по бойните части та да разберат къде се пече хляба на военото разузнаване. Боже какъв перушан!

    Коментиран от #134

  • 126 Служител на МВР

    5 1 Отговор
    Такъв офицер не може да е шеф на разузнаването.
  • 127 Тц тц

    2 2 Отговор
    Какво е направил тоя. Продавал е информация ли. В чата му инфо за националната сигурност ли има. Тия снимки само развод могат да му докарат. ПОРЕДНАТА НОВИНА ХРАНА ЗА ТРОЛОВЕ. Яште яште
  • 128 Тц тц

    3 0 Отговор
    А и няма такова нещо като защитен телефон.

    Коментиран от #129

  • 129 Позор

    2 0 Отговор

    До коментар #128 от "Тц тц":

    Ееее....,как така шефът на Военното разузнаване не знае тая азбучна истина,която всеки пъпчив тийнейджър знае? При това Военното разузнаване има най-развърнатата мрежа за подслушване и пеленговане от всичките тайни служби в България. Позор за "профениализма" на тоя шемет!Ч
  • 130 Като ти вдига гащите ли ти помага😅😅😅

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Като ти вдига гащите ли ти помага 😁😁😁
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Офицер от запаса от истинските

    0 0 Отговор

    До коментар #132 от "Офицер от запаса от истинските":

    (..виж коментар131)
  • 134 SmSm

    0 1 Отговор

    До коментар #125 от "Какъв перушан":

    Значи грешката е моя, от бързане...по мое време наименованията на специалностите бяха "Войсково разузнаване" и "Радиоразузнаване". Сега не зная, цивилно лице съм и не ме интересува как са ги преименували. Явно грешката ми е предизвикана от наименованието на службата - "Военна информация" и оттам "военно" разузнаване. Съжалявам.
    Жал ми е за момчето. Каквато и да е истината, с кариерата му е свършено. Може и да е постановка, може и сам да си е виновен. Отделно срама...
    И не, не беше от набедените отличници.
    По-горе някой писа нещо от рода, че ученикът е като преподавателите си.Извинете, че отговарям тук. Няма да се защитавам, няма смисъл. Групата им беше много добра. И офицерите по специалните дисциплини, и цивилните преподаватели вложихме не само труд, но и много емоционална енергия, много балансиране между делово и личностно общуване. Жалко.
    Все пак, можеше да го разследват, наказват,разжалват, каквото там...но да го хвърлят за разкъсване на жълтата преса!? Ето, това намирисва на постановка.
    Не го оправдавам, но всяка гласност, свобода на словото и т.н. се ръководи от някаква етичност...или не?

    Коментиран от #135

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Съмнява ме

    5 0 Отговор
    Отлично знам след какъв подбор се влизаше в този прифил независимо от промените в наименованията му. По принцип вземаха здрави момчета,често с езикови гимнизии или електротехникуми,радителеграфисти и парашутисти от донаборните школи. Чат-пат се промъкваха и връзкари но до първата,втората година отпадаха. Имаше идин даскал по турски,бай Жан му викаха,та той не цепеше бъсма и на най-големите връзкари и ги кълцаше като кисели краставици ако не учеха. На това момче като му гледам голите снимки,виждам това което е ачик ,а повечето хора не забелязват. Ами това същество прилича на gном! Абе краката му....много къси. И много пухкавелски изглежда. Много ме съмнява да е издържал 16 км марш-наскок с тая изнежнена физика. Пък и в тоя профил три години се скачаше с парашут. Мноооого се съмнявам,че това момченце е помирисвало бойно поделение. Направо ми мирише само на жълти павета.
  • 137 Закривай

    3 0 Отговор
    Закривай! Тези боклуци вземат по 5-6 хил. заплати за нищо. Виждате какво правят по цял ден. След този резил в нормална държава министърът на отбраната трябва да подаде оставка веднага, а този смешник изгонен от службите без пенсия и обезщетения и съден за уронване престижа на държавата. Чуждите служби с тези снимки могат да изкопчат каквато информация си пожелаят. Трябва да се разпусне цялата служба и да се подбират от начало. Сега половината от длъжностите са заети от некадърни наши момчета а другата от леки калинки. На кого е необходимо това?
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Отвратен

    1 0 Отговор
    Шеф на разузнаване хванат без гащи, разпространен в интернет, няма по-голям резил от това. Той себе си неможе да опази те му дали държавата да пази. Шефка на агенция и сужител на ДАНС пробита от всякъде с език на проститутка. Какво става? Защо са още на държавна служба? След този резил как ще се изправят пред подчинените и ще ги управляват? Как ще пазят държавни тайни като
    са се омазали в компромати?
  • 140 Правете либов

    2 0 Отговор
    Тва военното, само отличници бре. Закривай
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове