Last news in Fakti

24 Септември, 2020 12:35 11 910 22

Йордан Камджалов: Всички нормални хора в България са се оттеглили

  • йордан камджалов-
  • диригент

''Ние българите нямаме яснота за самата България'', смята диригентът

Йордан Камджалов: Всички нормални хора в България са се оттеглили  - 1
Йордан Камджалов, кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''Откакто съм започнал да опознавам себе си говоря за тази крайност. Крайността е естествеността и в момента ние не сме естествени. Тази фалшификация е тотално световна, не е само в България. Протестиращите в Германия са възмутени, защото нямаше медийно отразяване. Случват се възлови събития в целия свят'' Това заяви диригентът Йордан Камджалов в предаването "Честно казано с Люба Кулезич", което се излъчва по ТВ Евроком.

На 19.09.2020 г. Йордан Камджалов дирижира концерт с 4 рояла и музиката на колосите Бах и Моцарт.

"Имаше гости от целия свят. Един интеграл на четири пиана не знаем дали се е случвал два пъти в Европа. Това е събитие, което се случва за първи път в България. Съпоставям това събитие със ситуацията в страната, защото видях една публика, която дойде да потъне в една друга атмосфера, това беше място на красота и доверие. Това, което се случва в държавата не е място за красота и доверие. Цяла Европа е мухлясала в своята етика'', заяви още Камджалов.

"Ние българите нямаме яснота за самата България. От собствените си деца чух едно изказване, което ме потресе. Чужденците не могат да повярват защо улиците са така, не могат да повярват защо в зала "България"... Половината български оркестранти ходят като дрипльовци, защото заплатата им е четири пъти по-малка от една чистачка в Германия. Моите деца не разбират защо в България е толкова мръсно, защо има толкова умрели животни по улиците и казват, че възрастните хора в България нямат зъби. Аз нямах думи как да обясня", допълни диригентът.

"Много ме е срам, защото ние сме освободили един вакуум, който се запълва от всевъзможни хора. Аз мисля, че всички нормални хора в България са се оттеглили и са дали тази задача на едни неграмотни и корумпирани хора. Аз мисля, че премиерът Бойко Борисов е тотално съсипан и ще си тръгне. Той ще си тръгне, но въпросът е, че ние сме безобразно неготови, за да продължим една тенденция, която няма да е 10 пъти по-добра. Но ние може да не видим, че може би не сме готови и сме предатели. Политиката е взета, но ние сме я дали много лесно. Ние сме излезли и не сме създали първа, втора българска легия", смята още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стрелата

    19 3 Отговор
    Защото избирате прости хора да ви управляват чак им се радвате че са толкова слабоумнниии това е ясно и простичко.
  • 2 Селяците

    28 8 Отговор
    са на първа линия от 1944г. Комунистите избиха 50-60 хиляди, цветът на нацията.

    Коментиран от #16

  • 3 Биде

    27 2 Отговор
    Маестро, подкрепям мнението Ви изцяло и мисля че същото правят голяма част от трезво мислещите и що годе интелигентни сънародници! Да положението не е розово и надежда за по-добра реалност на хоризонта няма!
  • 4 Ми то за култура Ганьо пара не дава.

    16 4 Отговор
    А и като сънародниците са бедни щото са обрани от Тиквич и шайка. Значи културна революция трябва.
  • 5 Добре казано

    4 13 Отговор
    От човек на изкуството,а те винаги са идеалисти и лееко не в час!
  • 6 дааа

    17 4 Отговор
    Българите харесват да ги управляват прости хора, пример, правешки каскет.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Никилай Груев- Силвестър

    0 9 Отговор
    АБРЕ ИDИОТИНЕ АЗ ОТИДОХ В ПОЛША ВЗЕ МЕ ЖЕНА POДИ ТРИ ДЕЦА ПЛАТИ ДА МИ ЗАЛЕПЯТ ЗЪБИ И СЕГА СИ ЖИВЕЯ В БЛАГОЕВГРАД ГЛАСУВАМ ЗА БOЙКО И СИ СBИРКАМ. СЕМЕЙСТВОТО ГИ ВИДИМ ЕДИН ПЪТ ГОДИШНО ОТИ ГИ Е СРАМ ЧЕ БАЩА ИМ Е ПЛEШИВ АЛБАНСКИ ZИГAНИН ОТ БЛАГОЕВГРАД КОЙТО СЕ МАЖЕ С ЛАYНА ПО ТЕМЕТО ЗА ДА МУ ПОРАСТЕ КОСА ::)
  • 9 Тиквата

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "дааа":

    "Аз съм прост и вие сте прости, затова ме избирате"

    Коментиран от #14

  • 10 Max

    13 4 Отговор
    Срам!Срам!Срам ме е!Ние сме малък,но много прост народ!

    Коментиран от #15

  • 11 Диригент Камжалов има прости оляснения

    11 2 Отговор
    Най много се краде в България от държавите на ЕС, най голямата корупция на държавно ниво в България!! Пенсионерите няма зъби, защото милион от тях получават пенсии между 250--300лв!!!!с какви пари да си направят зъбите!!! И аз съм един от тия работил 30 години, 250лв пенсия, без зъби!!!! Такива са 1милион пенсионери в България??? Това се казва Геноцид на Народа на България!! Това им кажи на твоите деца!!!

    Коментиран от #13

  • 12 Обяснения

    0 0 Отговор
    До диригента
  • 13 Ако беше

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Диригент Камжалов има прости оляснения":

    станал милиционер, сега щеше да взимаш 1000 лева пенсия.
  • 14 Харесвам 🎃, само сготвени

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Тиквата":

    😀 Този слоган трябва да го въртят само от понеделник до петък, преди изборите и ПбанкянскаП е дотам...
  • 15 000

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Max":

    Да, но това е, защото не сме имали възможността исторически да се изградим. Въпросът е това може ли да се навакса? Да, ако се появи патриотичен и жертвоготовен елит! Всеки да си отговори сам, може ли това да стане, да се реализира този ИДЕАЛ, а не маскировката на някакви поредни кандидати! Трябва да можем да разпознаваме фалшификатите, но как, като простодушието ще бъде спътник още дълго на болшинството от нас!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хаджиментов

    11 0 Отговор
    Така е, защото вече 45 + 30г ни управляват едни и същи.
    Ние никога не направихме лустрация, никога не се освободихме от комунистическата номенклатура и нейния "железен юмрук" - ДС и те си направиха Конституция и закони за грабеж, ограбиха и завзеха всичко и продължават да управляват сами или с техни производни партии.
  • 18 Чичо Колт

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Аре бе":

    Има ги и списъците и всичко.
    Който иска, може да ги намери.
  • 19 666

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Аре бе":

    Ти си ШМУЛЬОТО! Тръгнал да се изказва, непросветен индивид!
  • 20 Димитров

    2 0 Отговор
    Много добра статия!Много въпроси още могаг да бъдаг зададени,например:Защо на възлови постове се назначават некомпетентни хора,какво ще подобрят те в своята работа?Областни управители без стаж като кмет,доктор е ръководил комисията по външна политика на парламента,такъв е начело на парламентарна група на ГЕРБ,инженер начело на парламент ,ами в министерствата-лаици,няма правила,няма изискуем стаж?А опозицията не се сеща за тези неща,дали е случайно това?

    Коментиран от #21

  • 21 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Димитров":

    В България няма политическа класа. Политиците се отглеждат, като започнат от най-ниското ниво и трупат опит и авторитет. А у нас, се събират популярни лица за да събират гласове на изборите, вкарват се в парламента, а преди тях по още няколко човека "наши хора", а след това решенията се взимат от гуруто на партията и всички гласуват като един.
    На политиците трябва да се отнеме възможността да кадруват в министерствата и държавните агенции, които трябва да са деполитизирани. А там всички длъжности трябва да се заемат с конкурс.
  • 22 Димитров

    1 0 Отговор
    До коментар 21.Напълно съгласен с Вас,само за назаначменията в министерствата мисля,освен конкурс и адекватен образователен ценз и стаж,тъй като те трябва да дават експертно мнениеи и трябва да не е като сегашните "калинки".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове