11 Октомври, 2020 10:10 14 533 179

Доц. Мангъров: Разкарайте НОЩ!

  • атанас мангъров-
  • ковид-19-
  • венцислав мутафчийски

По думите му втора вълна в България ще има, само ако тежко болните от коронавирус станат стотици

Доц. Мангъров: Разкарайте НОЩ! - 1
Снимка: Факти.бг

Начинът на представяне на информацията за коронавируса е крайно некоректен и плашещ. Ако някой иска да плаши, може би си мисли, че уплашени хора се манипулират по-лесно.

Това каза в ефира на БНТ доц. Атанас Мангъров.

"Не искам да се правя на интересен или да съм сатана и т.н. Казвам тези неща, защото се занимавам с лечение на инфекциозни болести от 38 години насам и това не са празни приказки. Можеше да няма такива последствия за икономиката, ако не се взимаха тези не много умни решения. Не трябва да се бърка вирусната натовареност с приетата инфектираща доза. А това е количеството от вируса, което е достатъчно, за да може организмът да го преодолее. Коронавирусът е вирусно заболяване, което се характеризира с дихателна недостатъчност. Дава се само кислород. Всички други медикаменти са под въпрос. И в тази връзка, всички ние, лекарите, лапаме маркуча всеки ден, независимо дали го правим или не.", коментира доцент Атанас Мангъров в "Денят започва с Георги Любеонов" нарастващата заболеваемост от коронавирус.

Мангъров сравни заразяването със спусък на пистолет. "Ако го дърпаш всеки ден по малко няма да гръмне", посочи той.

Попитан ще приеме ли поканата на доц. Ангел Кунчев да посети "Пирогов", за да се убеди с очите си колко тежко е състоянието на болните от коронавирус, доц. Мангъров отговори: "Ако доц. Кунчев не е виждал тежко болни, ние сме виждали."

На въпрос чува ли се с Борисов, за да го съветва, както беше по време на предишните противоепидемиологични мерки, той отговори: "Не съм се чувал повече от месец с Бойко Борисов. Но аз вече съм му казал - този щаб трябва да бъде разкаран. Всички негативи от щаба отиват върху него. Не забелязвам преформатиране на щаба."

На въпрос от зрител: "Продължавате да говорите небивалици. Нали лятото щеше да изчезне този вирус?" доц. Мангъров отговори: "Вижда се, че това е нов вирус и той трябва да мине през цялото население - 70% от него, след което може да се очаква, че ще изчезне. Пак казвам за числата - това са заразени, не са болни."

Друг зрител: "По всичко личи, че Мангъров се опитва да пропълзи до политиката", гостът в студиото отговори: "Не, не се готвя за политиката. Става дума за медицински въпрос, който се отразява на икономиката."

Той коментира и твърдението на проф. Мутафчийски, че има голямо значение количественото натрупване на вируса. "Ако погълнете по-малко количество вирус, нямаше да има нужда от ваксини. Много лекари се разболяват, да, но това не е количествено натрупване. Инфектиращата доза е количеството вирус, което е достатъчно да преодолее имунната система. Това е като спусъка на пистолета, трябва да го дръпнеш добре, за да се получи изстрел. След като се получи изстрел, колкото и да го дърпаш, няма да се получи нов изстрел. Ако всеки ден го дърпаш по малко, няма да произведе нов изстрел."

Харесва ли ви да живеете като сатаната, в някакъв пъклен план? "Ако това е цената, която трябва да платя, за да могат хората да са наясно какво се случва, аз съм готов да направя това. Но не го правя, за да се харесам и да съм сатана, заставайки лице с лице срещу всички, а защото се занимавам с инфекциозни болести от 38 години. Това, което казвам, не са празни приказки, Това са неща, с които всеки ден се занимавам. И тези, които казват да отида някъде да налапам маркуча, им отговарям: Всички ние лекарите лапаме маркуча."

Според него, начинът на представяне на информацията е "некоректен и плашещ". Той смята, че е редно да се съобщават повече подробности. Например: за броя направени тестове - на колко хора за първи, втори или трети път; колко души са само под карантина; колко са лежащо болни в болници; колко са вкъщи; колко са в тежко състояние; колко са само с COVID-19 и колко имат и придружаващи заболявания.

"Крайно некоректно се обявява този процент. Има разлика между случаи и заразени. Тук е манипулативното съобщаване при което хората се стресират. От март досега реално болните са от един и същи порядък - между 30-40 и 50-60 души. Сигурен съм, че няма да се случи това, с камионите с трупове и този начин е много опасен", коментира доцент Мангъров.

Той обяви, че България разполага с около 2 000 интензивни легла, от които към момента са заети 59. По думите му, до срив на здравната ни система може да се стигне тогава, когато се приемат болни, които не са в тежко състояние и няма нужда са се настаняват в болнични заведения. Според него, по този начин се създава опасност да се заразяват и повече медици.

"Националният оперативен щаб трябва да бъде разкаран, защото плаши хората и всички негативи отиват към премиера Бойко Борисов и аз това съм му го казвал на него", заяви медикът в ефир.

И допълни, че "щабът дали работи под политическо влияние не мога да кажа категорично, но мисля, че продължава да не мисли със собствената си глава, а се води по показатели, които не са медицински".

По думите на Атанас Мангъров втора вълна в България ще има, само ако тежко болните от коронавирус станат стотици. И хората, при които не се проявяват симптоми следва да си ходят на работа и на училище и да живеят нормално, независимо че тестът им е показал положителен резултат.

Той изрази мнение, че заразени и болни хора не е едно и също нещо. А у нас болните са почти постоянно число. И увери, че не се опитва да влезе в политиката с изказванията си, а става въпрос за "взимане на решения, които носят икономически последствия".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 136 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мутафа

    60 296 Отговор
    Тоя като взема да го интубирам и ще спре да ни пречи.

    Коментиран от #13, #21, #33, #105, #172

  • 2 сила

    335 62 Отговор
    който не разбира какво говори мангъров е идиот

    Коментиран от #11, #27, #57, #166, #167

  • 3 Гаргамел

    59 279 Отговор
    Аман от тоя пенкилер кух
  • 4 Ама

    238 38 Отговор
    те още ли не са разкарани ? В самото начало един - два пъти гледах НОЩ , брътвежите + интелекта им бяха стряскащи ! За компетентност и тактичност да не говорим !
  • 5 КОТарАК

    201 35 Отговор
    как ще разкарат НОЩ.. нали те координират числото на заболелите за да не се изтърват допълнително евросредства , които пак няма да са даром , а трябва да се връщат един ден. за всеки случай трябва да останат поне до изборите , че да гласуваме няколко дена-докато всичко което може да се купи откъм гласове се изпрати до урните..
  • 6 Жоро

    155 15 Отговор
    Цената на маските и дезинфектантите започна да се повишава.
  • 7 сила

    207 28 Отговор
    защо в беларус няма стотици хиляди жертви там няма никакви мерки

    Коментиран от #45, #109

  • 8 Бранимира

    214 40 Отговор
    Подкрепям изцяло Доц. Мангъров! Ковидидиотите да се самоизолират в Белене или на друго подходящо място и да оставят нормалните хора на мира!
  • 9 Бай Георги

    129 25 Отговор
    Първо тиквпча и каскетя и след това нощ.
  • 10 Гласът на разума!

    180 30 Отговор
    Само така мога да определя изказванията на Мангъров!
  • 11 пешо

    103 23 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    явно е че тия от НОЩ не го разбират ,значи са и....,но им дават право да манипулират хората по ТВ,което означава че тези,които дават това право са и.......,а пък тези,които ги гледат,слушат и им вярват са АБСОЛЮТНИ и.....!
  • 12 ИСТИНАТА

    71 33 Отговор
    Мангъров играе ролята на "доброто ченге"
    Няма никакви "вълни"
    Корона паниката е за да не говорим, че ГЕРБ и Боко Тъпото
    закопават българите на дъното на ЕС!
    Всичко започва и свършва с изборите, нали?

    И днес в лукашенковска България, дори и в ЕС,
    има гласуване, но няма ЗАКОННИ избори!

    C КAКВA ЦEЛ в избирaтeлнитe cпиcъци фигурирaт нaд милиoн лукашенковски "мъртви души"???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия нямa aктивнa рeгиcтрaция зa избoритe???
    Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия нямa диcтaнциoннo глacувaнe пo пoщaтa???

    Пo кoй зaкoн в избирaтeлнитe cпиcъци имa нaд милиoн лукашенковски "Мъртви души"???
    "Глacувaщи зa ГEРБ и ДПC!

    Борисов узурпира властта, чрез лукашенковските "мъртви души"!!!

    ГEРБ и ДПC ca в зaдкулиcнa кoaлиция!!!

    Борисов и Доган разпределят порциите и си пълнят чекмеджетата с пачки и кюлчета!
    Борисов и Доган закопават България на дъното на ЕС!
    Последна по пенсии, заплати и свобода на медиите!
    Първа по смъртност, беззаконие и корупция!

    Овцата се подчинява на гегата на овчаря, нали?
    Гласоподавателят се подчинява на избирателния закон, нали?


    ,,Предай нататък...КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ...Предай нататък...

    Коментиран от #98

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 истината

    132 28 Отговор
    Защо в Германия съвет дават вирусолози, които дълго време са се занимавали с изучаването на първия ковирус, а тук някакъв военен хирург Мутафчиевизлизаше да коментира това, което не е в неговата специалност. Именно Мангъров е компетентния, който е имунолог.

    Коментиран от #29, #31, #34, #37

  • 15 Не на бандитите

    97 28 Отговор
    ..... Coфиянци, зaщo cпитe? .....Caмo физичecкoтo oтcтрaнявaнe нa дoц. Кунчeв щe cтрecнe другитe мoшeници oкoлo нeгo и щe cпрe Кoвидизмaмaтa нa държaвнo нивo .... Coфиянци, зaщo cпитe? ....

    Коментиран от #32

  • 16 Моля за превод

    30 20 Отговор
    "И в тази връзка, всички ние, лекарите, лапаме маркуча всеки ден, независимо дали го правим или не." КАКВО означава това изречение?

    Коментиран от #23, #42

  • 17 Иван Салабашев 1997

    74 19 Отговор
    Абсолютно првилно изказване
  • 18 Доротея

    90 19 Отговор
    Преди 10 дни % заразени бе 2-3 и изведнъж щаба се развихри! Понеже времето онзи ден се променило! И за бездомните кучета стана ясно, че ви лъжат драстично, съгласно нечий интереси! Цялата работа е да живеете на кредит и след края на пандемията, който Гейтс обяви, че ще е по Коледа 2021, вие вече ще сте вечен длъжник на кредиторите и България финиш! Не е лошо! По добре да ви управлява световният елит, отколкото Дядо Анани и Буко Тиквата, седнали на пънчета в Родопа планина...!
  • 19 Моля за превод и на това:

    23 49 Отговор
    "Мангъров сравни заразяването със спусък на пистолет. "Ако го дърпаш всеки ден по малко няма да гръмне", посочи той." - за спусък на пистолет ли говори или за нещо друго. Ако всеки ден дърпаш по малко спусъка на пистолета и е зареден, то ще гърми всеки ден.
  • 20 Едно

    62 12 Отговор
    е да вадиш заседнали вибратори и какво ли не от карантиите на известни и безизвестни , друго е да си компетентен и информиран вирусолог и епидмиолог !
  • 21 КОВИД 19 ХАХАХА

    47 11 Отговор

    До коментар #1 от "Мутафа":

    да те интубират мана.ите тебе ковидчо
  • 22 Мангъреее

    22 75 Отговор
    Когато един лекар започне да говори основно за икономиката,а не за лечението на болните и за предпазването на населението го пиши свършил с медицината.Той е икономически ллъх.
  • 23 Плюсове и минуси не помагат

    13 32 Отговор

    До коментар #16 от "Моля за превод":

    Пак не разбирам изречението: "...ние, лекарите ПРАВИМ нещо (лапаме маркуча) всеки ден, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ го ПРАВИМ или НЕ (го правим)." ?!

    Коментиран от #140

  • 24 Много...

    34 80 Отговор
    Тъпо изказване! Никой не те кара да гледаш НОЩ! Канали бол! Мнозинството от хората искат да бъдат осведомени!
    Когато видя поне един доктор от тези на първа линия, дето ходят със скафандрите и вечер бягат от семействата си да каже ,че това е някакъв майтап , тогава ще му повярвам на Тоя! Поне един! Дотогава ще си остане някакъв лаяч, дето драпа за внимание...

    Коментиран от #30

  • 25 888

    96 22 Отговор
    Единствения,който не е ПОДЛОГА и от самото начало на тая ПРОСТОТИЯ говори истината.Браво доценте
  • 26 Нагъл идиот

    25 86 Отговор
    Разкарай се ти, съ.сел не.щастен! Срам си за лекарската гилдия. Комплексар и чеки.джия!

    Коментиран от #153

  • 27 ХХХХ

    19 56 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    Начело с теб.
    Едно е да лекуваш болни, което прави този.
    Второ е да бориш епидемя.
    Хептен различно е да бориш пандемия(много от нещата които помагат срещу епидемия са безполезни срещу пандемия).
    Този е специалист само в първото и знае малко от второто.
    Това, което казва е вярно, но колко приложимо е практически?
    Тоя няма идея от психология на тълпата и как да я накараш да те чува и изпълнява. На това учат само във вонезираните университете и то не всички. Само тези, които отиват за среден и висш офицерски състав.
    Въобще е крайно време да млъкне и да спре да осребрява публичната слава.
    Поинтересувайте се, колко струва преглед при него, ако се съмнявате, че сте болен от COVID-19.
    Сигурен съм, че скоро няма да млъкне за него лоша реклама няма.

    Коментиран от #43, #158

  • 28 Голо

    71 16 Отговор
    Предлагам ковид идиотите да се самоизолират в отделни села и да слушат по цял ден за бройки и умрели брътвежите на Нощ и др. малоумници. Оставете останалите хора да живеем нормално, живота е кратък всеки има да свършва нещо и не му де чакат разни несъществуващи вълни.
  • 29 Офффф

    31 42 Отговор

    До коментар #14 от "истината":

    Я тогава вземи се осведоми за мерките в Германия.В момента ако живееш в един район в Германия неможеш да отидеш и да останеш с приспиване в друг.Имаш ли идея колко са затегнати мерките в момента в Германския я точно? Като чета коментарите и се чудя тук останаха ли нормални хора в тази държава?Според някой пишещи по-горе коронавируса е за да не виждаме ГЕРБ и Бойко какво правят.Значи цял свят играе световна конспирация за да може Ганьо да остави Бойко на власт.На глава ли сте падали като малки?

    Коментиран от #100, #112, #113

  • 30 Първанов

    39 12 Отговор

    До коментар #24 от "Много...":

    Един да мисли нормално.
  • 31 Другата истина

    42 6 Отговор

    До коментар #14 от "истината":

    Гледайки какво се случва в Германия, какви са им предпазните мерки, стигам до извода, че според теб тези от НОЩ са вирусолози, а Мангъров - не.
  • 32 Пофбуди

    12 39 Отговор

    До коментар #15 от "Не на бандитите":

    В друга държава това е заплаха и закана и подбуда за убийство и в този момент би трябвало да си арестуван.

    Коментиран от #40

  • 33 Мангъра

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Мутафа":

    Лош съм малко ас
  • 34 ХХХХ

    17 40 Отговор

    До коментар #14 от "истината":

    А ние имама ли такива вирусолози.
    Мангъров със сигорност не е от тях. Иначе нямаше да се спрял да се хвали с това.

    Коментиран от #159

  • 35 1-20

    12 41 Отговор
    Гно.м нещас.тен, започвай да дъвчеш дипломата.
  • 36 Мутафа VS Мънгъра

    8 7 Отговор
    Алиен VS Предатор
  • 37 3674

    18 44 Отговор

    До коментар #14 от "истината":

    А ти да не мислиш,че Мутафчийски ето така еднолично излиза и дава съвети?Колко пъти ще ви се обяснява,че това което говорят НОЩ се базира на мнението точно на вирусолози ама не като Мангъра които обикалят медии,а на тези които са затворени и лекуват.Никой не иска да ви затваря и изолира,а просто да ви научи да сте по-отговорни в това време както за вашия така и за живота на околните.Обаче Ганьо когато е добре не му пука,а като се тръшне друг му е виновен и трябва да му помогне заради неговия магарешки инат.
  • 38 Мамалигите са глупаци

    7 19 Отговор
    На изборите им някаква жена се кандидатирали доказано добър политик обаче не говори ромънски а само английски и една мамалига ми вика яко я изберът няма да разбира хората. Примитивни тъпанари.като тия които разправят че нямало корона.
  • 39 Красимир

    56 17 Отговор
    Живея в Швеция и маска досега не съм слагал! Вярвайте не вярвайте това е истината ! Станахте като чучела с тия маски ! Скоро и противогази ще ви нахлузят на тиквите!

    Коментиран от #41, #64, #72, #156

  • 40 Не на бандита

    19 8 Отговор

    До коментар #32 от "Пофбуди":

    Вредителите - плъхове трябва да се убиват, за да не разнасят болести, а когато овластен плъх разнася болестта на страха и паниката какво трябва да правим - да му се молим да спре и да го питаме, не се ли наяде вече, а те плъховете наяждане нямат -- брадясъл, самоумерен плъх .... Нося си отговорността.
  • 41 Живееш в ромската махала

    11 26 Отговор

    До коментар #39 от "Красимир":

    Швециганин такъв
  • 42 Мангъра

    13 6 Отговор

    До коментар #16 от "Моля за превод":

    Ти български език не разбираш ли

    Коментиран от #68

  • 43 сила

    15 7 Отговор

    До коментар #27 от "ХХХХ":

    ти проктолога на тиквата ли си знахарино велик или си шамана на гроб

    Коментиран от #74

  • 44 Правилно Мангъров!! НОЩ и Витанов

    21 11 Отговор
    Са платените Плашила на Борисов!!!
  • 45 Щото умират от наркотици

    9 6 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    Преди да умрът от ковид
  • 46 Мутафа

    11 23 Отговор
    Яжте маркуча мангърковци
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 13 Отговор
    ПРОФЕСОР МАНГЪРОВ е буден ГРАЖДАНИН БЪЛГАРИН не е зомби ало нтщ престанете да ни стресирате депресирате зомбирате

    Коментиран от #48

  • 48 Мутафа

    12 24 Отговор

    До коментар #47 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Олеле ти щом си фен на Мангъра вече всичко си идва на мястото.
  • 49 Безпристрастен

    35 9 Отговор
    Ще се усетите,но късно! Че съществува този вирус,никой не оспорва! Но ,и другото е вярно.Че нещо отдавна се " мъти" а пандемията е " дръпнатия спусък" също не е конспиративна измислица.Не усещате ли,че най големите в ЕС,все повече затягат гайката.Въпрос на късо време е,да се стигне до " сероизни мерки ".Но Те са си направили извод,от Мартенските мерки.И програмата ще бъде друга.По перфидна и с друго моделиране.Но сега ще тръгнат от Тях.За разлика от Март,когато Ние бяхме първи.Ще има поредица от" клъстъри,и бареиери на регионално равнище.Който бачка на компа- ще оцелява.Дребосъците- бизнесмени ще лапнат маркуча.А тези,който си мислят че сега са" добре" и те ще лапнат маркуча.Защото сте модерни западняци,сте затънали в кредити за почти всичко.От телефон,през техника ,до ипотечни кредити.Трябват ви -3- 4 месеца,за да изпаднете в несъстоятелност.Затова Мангъра е прав! През това нагнетяване,рухва икономиката.Рухването е за Ваша сметка,която Вие ще плащате!

    Коментиран от #53, #65

  • 50 Бравос

    30 10 Отговор
    Поне един доктор с топки!
  • 51 МАНГЪРОВ........БАШБАЦИЛА

    11 24 Отговор
    И ДА СТАНЕМ КАТО ШВЕДИТЕ...С НАЙ МНОГО СМЪРТНИ СЛУЧАЙ В ЕВРОПА......АМА МАНГЪРА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ И НЕ МУ ПУКА......
  • 52 5786

    12 26 Отговор
    Този ляга и става по телевизиите. Бори се за 5 минути медийна слава пред прожекторите.
  • 53 Може пък и ти

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "Безпристрастен":

    да плащаш оно се незнае
  • 54 Като спрът Протестите КВ19 ще изчезне!

    6 4 Отговор
    Сега трябва да не скандират Оставка, защото ще извадя снимките от преди 100год,където погребват бездомниците на на Ню Йорк, в гаражите за ТИР има десетки хладилни ремаркета без влекачи а има и много природни бедствия с много загинали, поставени в черни чували!!! Ако викате Оставка ще бъдете отново Опсихяса ни!!! Разбрахте ли ме!!!
  • 55 Пенционер

    12 15 Отговор
    Чекам вакцината а Мангъров лъже,щото така казаха по телевизията и мислят за нас и пеесе лева ни дадоа и даже още ше дадат и в швеция са много измреле щото не носат маски
  • 56 Светла Ганева

    29 8 Отговор
    Всички здравомислещи хора са на същото мнение. Разкарайте този вреден НОЩ, обяснявайте на хората разликата между заразен и болен, не вкарвайте хората в измислен филм на ужасите.
  • 57 Алфа Вълкът

    9 24 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    Мангъров каза - "Всички да мрът! Ева л съм им майката!"

    Коментиран от #63

  • 58 само питам

    10 23 Отговор
    Тоя ходи ли да се блъска в градския транспорт? Ходи ли по магазини, където се бутат и блъскат в хората ученици без маски, без спазване на дистанция, без нищо? Или си живее в безопасна среда? Къде работи, в интезивно отделение при заразно болни ли?
  • 59 Светла Ганева

    23 9 Отговор
    Всички здравомислещи хора са на същото мнение. Разкарайте този вреден НОЩ, обяснявайте на хората разликата между заразен и болен, не вкарвайте хората в измислен филм на ужасите.

    Коментиран от #84

  • 60 Госあ

    9 27 Отговор
    Кога на този лаик от провинциален университет завършил с тройки ще му бъде потърсена съдебна отговорност за откровените лъжи и глупости които наговори и заради които умряха хора, а други останаха белязани ?

    Коментиран от #62, #67, #93, #171

  • 61 Корона👑Вирус

    8 2 Отговор
    Я се успокойте какво сте се разбучали.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Мангъра

    7 0 Отговор

    До коментар #57 от "Алфа Вълкът":

    А така и само к*ри и бело
  • 64 5786

    12 20 Отговор

    До коментар #39 от "Красимир":

    Върви кажи на испанците и италианците да не носят маски, ако ти стиска!

    Коментиран от #69

  • 65 Един добър коментар!

    15 6 Отговор

    До коментар #49 от "Безпристрастен":

    Много точно и вярно,нооо...Ганчо иска да го лъжат!

    Коментиран от #70

  • 66 Софиянец

    18 5 Отговор
    Аз си продадох апартамента в софия за 300к защото всички знаем,че догодина ще струва 150к.. и си купих къща в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света.. там от март няма нито един заразен, нито карантина,нито локдаун, нито маски.. и има биопазар и не ям канцерогенни б ок луци да хвана рак на 50.. а цените на имотите скочиха с 80% който не вярва имотбг

    Коментиран от #88, #118

  • 67 сила

    13 8 Отговор

    До коментар #60 от "Госあ":

    ти точно колко умрели познаваше
  • 68 Напротив, и то много добре.

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Мангъра":

    Само защото е структурирано като изречение в българския език, не означава, че има някакво информационно съдържание. Накратко казано: изречението няма никакъв смисъл.

    Коментиран от #71

  • 69 сила

    12 9 Отговор

    До коментар #64 от "5786":

    вие герберастите нямате ли си имена или поне никове или сте само прости числа

    Коментиран от #85

  • 70 Но не забравяй

    4 2 Отговор

    До коментар #65 от "Един добър коментар!":

    Факта че и ти си Ганчо
  • 71 Мангъра

    4 1 Отговор

    До коментар #68 от "Напротив, и то много добре.":

    Е как да няма я го прочети пак

    Коментиран от #73, #76

  • 72 Свободия

    5 5 Отговор

    До коментар #39 от "Красимир":

    Откога Ямбол е в Швеция бе бесепар прост?
  • 73 Ами

    5 2 Отговор

    До коментар #71 от "Мангъра":

    кажи ти какво разбра: като лапат маркучи, правят ли го или не?

    Коментиран от #75

  • 74 ХХХХ

    11 18 Отговор

    До коментар #43 от "сила":

    Нито един от теб описаните.
    Просто човек мразещ хора без морал, като Мангъров. Способни на всичко за слава и печалба.
    Никога не съм казвал, че Мънгъров не казва верни неща.
    Просто казва полуистини, които да използва за публична слава.
    В неговия случай това е особенно лошо защото, е това което хората искат да чуят.
    Да за вирусния товар е вярно, но не казва, че е строго индивидуално дали даден, човек ще се разбоеле при определен вирусен товар или не. Още повече при един същ и вирусен товар може същия човек сега да му няма нищо, но при новото му достигане след два месеца примерно се разболява. Просто той не достатчно показателен.
    Теста за вирусен товар е още по сложен и скъп от теста за наличие на вируса.
    Не казва колко такива теста може да направи държавата на ден.
    За около 7 месеца в държавата стигна да успява да прави до 5-6 хиляди писиар теста на ден. За вирусен товар не бих се учудил ако не са под 1000 теста на ден.
    За това, какво въздействие оказва и как да се поднася дадена информация обикновенно отговарят психолози и някой други специалности, а не вирусолози.
    Най-мразя хора, който казват аз съм прав другите са идиоти нищо не разбират. Този го крещи с цялото си поведение.
    Обикновенно такива хора докарват най големите беди.

    Коментиран от #81, #83, #87, #89, #126

  • 75 Мутафа

    6 4 Отговор

    До коментар #73 от "Ами":

    Човека си е казал че лапа маркуча
  • 76 Не знам, дали има интерес да

    11 11 Отговор

    До коментар #71 от "Мангъра":

    влиза в политиката. Не знам и дали е наясно, че с изявите си вече е с единия крак в политиката. Но изреченията му са като на политик: сложни изречения (т.е. с повече от едно сказуемо), но без никакъв смисъл.

    Коментиран от #78

  • 77 Браво

    18 12 Отговор
    Браво на този доктор. Браво. Добре че има и такива разумни все още.
  • 78 Къв смисъл

    5 1 Отговор

    До коментар #76 от "Не знам, дали има интерес да":

    Търсиш в Бегето мухахахаха
  • 79 Иво

    9 14 Отговор
    Мангалов явно още не му е излезнал маркуча от устата. Не спря да дрънка глупости.

    Коментиран от #82

  • 80 Безсмислено е

    1 1 Отговор
    Да си купиш Sкласа. Ма аз ще си купя за кеф не за да търся смисъл.
  • 81 Един плюс от мен за коментара ти,

    4 5 Отговор

    До коментар #74 от "ХХХХ":

    но от сърце!
  • 82 Свобода на словото

    11 0 Отговор

    До коментар #79 от "Иво":

    Има право да си каже мнението. А всеки си решава дали да лапа маркуча като него или не.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Ами те лудите също си

    5 1 Отговор

    До коментар #59 от "Светла Ганева":

    мислят, че са здравомислещи. Не сте ли чел/а "Параграф 22"?
  • 85 5786

    8 3 Отговор

    До коментар #69 от "сила":

    В БГ всички сме числа. Не си ли го разбрал още? ЕГН! ЕГН! ЕГН! В Бг всички събират ЕГН.
    Гербераст не съм и никога няма да стана.
    По форумите много се пените против К19 правилата, ама в реала никакви няма. Носите си маските, спазвате си дистанцията и съпротивата ви е само през лаптопа или таблета, сгушени на дивана.
  • 86 333

    6 6 Отговор
    Мангър, аз като гледам няма много уплашени. За това, че уплашените хора се манипулират по-лесно си прав. Но понеже хората очевидно се плашат, като могат да "видят и пипнат", сега са ни оставили да се уверим, че заплахата е реална. Да я видим с очите си всички. Манипулацията ще дойде после.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 сила

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "Софиянец":

    какво работиш и как се прехранваш и аз искам така но подителите ми не са ме научили да крада
  • 89 сила

    3 3 Отговор

    До коментар #74 от "ХХХХ":

    държаван чиновник си нали познах ли

    Коментиран от #94, #104

  • 90 ковид 19

    10 9 Отговор
    цял свят говори едно а този плещи глупости влезте в неговата клиника-ужас .Неговия принцип е *на който му е писано да оцелее ще оцелее* или *лапаш пистолета ако гръмне може и да оцелееш ако не гръмне викай попа*.Това ви го казва доц. д-р по медицина -ето заради такива медицината ни е на това ниво
  • 91 Гост

    10 9 Отговор
    Прав е Мангъров! Паниката е вредна и излишна! Знам за истински случай - жена отива на операционна маса с перитонит, за съжаление умира и в смъртния и акт е записано, като причина за смъртта..... "Ковид 19"!
  • 92 Политолог

    11 12 Отговор
    Леко ми писна да го гледам тва недоразумение на българската медицина... Мангъров, вирусите не са това което си учил преди 40 години! Образовай се и ела в реалността! Най- големите специалисти в Западна Европа са между 40-50г, а не овехтели ретро доценти с нула принос в медицината! Ае скрии се накрая и стига си облъчват слабоинтелигентните ганьовци, че ставаш досаден, а те ти вярват! Очевидно се чувстваш пренебрегнат и недооценен, но даваш грешна насока на Ганьо!

    Коментиран от #102

  • 93 Тебе

    18 1 Отговор

    До коментар #60 от "Госあ":

    още ли не те е тръшнала кУроната бе?Там,в бункера интернет има ли?И умната ей,тоя вирус може и по мрежата да те хване.

    Коментиран от #96

  • 94 ХХХХ

    5 2 Отговор

    До коментар #89 от "сила":

    Сори не позна.
    Безработен съм.
  • 95 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    9 9 Отговор
    Кажи го на близките интубирани в интензивните отделения с тръби в устата и борещи се за глътка въздух стенещи от болка и ужас! Мангър , ще дойдем и ще ти инжектираме серум от вируса! Стани доброволец нали е безобиден?

    Коментиран от #99

  • 96 Госあ

    0 2 Отговор

    До коментар #93 от "Тебе":

    Имам Каспесрски на машината. Нема проблем.

    Коментиран от #97

  • 97 Госあ

    0 2 Отговор

    До коментар #96 от "Госあ":

    Искам да кажа, имам Каспесрски на японския си компютър.
  • 98 стоян

    8 7 Отговор

    До коментар #12 от "ИСТИНАТА":

    До 12 ком -Каква истина си ти бе -Ти си един загладнял кумуняга за власт който говори глупости =Според теб този грип е пуснат и рекламиран за да остане Борисов на власт -И в Германия ли е пуснат ковид 19 заради Борисов бе кумуняго
  • 99 сила

    9 2 Отговор

    До коментар #95 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    много филми за зомбита гледаш пий си вечер по една ракийка и си легай щото ще психясаш съвсем

    Коментиран от #136

  • 100 Политолог

    8 7 Отговор

    До коментар #29 от "Офффф":

    Абсолютно вярно! Ганьо винаги е номер едно в конспирациите, всичко знае😂 За това сме на последно място по всичко в света, редом до Гамбия и Зимбабве...същото IQ. на матряла...

    Коментиран от #101

  • 101 Полиглот

    5 6 Отговор

    До коментар #100 от "Политолог":

    Ганьо като му кажеш истината вика аа тука има нещо това е конспирация а като му говориш глупости вика е Тва е истината нема се фана на тия конспирация.

    Коментиран от #103, #134

  • 102 Хаха

    4 1 Отговор

    До коментар #92 от "Политолог":

    Я ти "политолозе" изнеси лекция на тема "вируси" на вирусолози! Да си политолог е равносилно на философ - давате акъл на всички по всичко, независимо колко сте компетентни по темата...
  • 103 Тоест

    9 7 Отговор

    До коментар #101 от "Полиглот":

    Короната е реален и опасен вирус. Вярвате или не но е така.
  • 104 ХХХХ

    5 4 Отговор

    До коментар #89 от "сила":

    По точно безработен съм за да гледам възрастен болен родител.
    И можеш да се сетиш колко са ми писнали такива безотговорни ветропоказатели, като теб. Дето твърдят, че това заболяване е измислено. И всичко е за да седи ГЕРБ на власт.
    Болеста я има и хич не и пука кой е на власт. И ще продължи да я има и след като се смени власта.
    В момента е най-опасна власта слушаща желанията на тълпите.
    В Китай от 50 дни няма нито един нов случай на заболял в страната от 50 дни. Всички нови случай са от завръща се от другаде.
    Но там, като се каже нещо се изпълнява и не се намират умуващи по мерките.

    Коментиран от #115

  • 105 Куку руку ку

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "Мутафа":

    Вирусът ще изчезне, когато се спрат плащанията по клиничната пътека.

    Коментиран от #114

  • 106 стоян георгиев

    5 10 Отговор
    мангъров ,що бе другар ги правиш тия работи?целия свят е пълен с вирусолози ,които дават близки предписания за въпросната пандемия и хоп ти наи-умния и наи-учения излизаш с някакви различни теории.ами като си толкова умен и компетентен пробваи за нобелова награда ,кво се занимаваш с глупости!
  • 107 Тони

    8 9 Отговор
    Браво, сериозен спад.
    Генерал Плъх ги лекува с брифинг и коремна хирургия.
  • 108 ares

    10 7 Отговор
    Смешник трябва да му бъдат спряни докторските права .Заради такива като тоя идиот света е пламнал
  • 109 Д-р Хаус

    8 6 Отговор

    До коментар #7 от "сила":

    Мангъров не открива топлата вода!! Още на втория ден от създаването на НОЩ казах,че това вредно и уродливо трио, Муфтаджийски, Кантара и Кунката трябва да си ходи!!
  • 110 волен сидеров

    11 9 Отговор
    НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ,ВРЕМЕТО НАСТАНА ,ЩЕ НИ ЛИКВИДИРАТ КАТО НАРОД БЪЛГАРСКИ-БРАВО МАНГЪРОВ....и то подкупни българи като кунчев и сие ще ни погубят-ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕМ ВСИЧКИ

    Коментиран от #111, #128

  • 111 Полиглот

    3 2 Отговор

    До коментар #110 от "волен сидеров":

    Ма ти луд ли си беее

    Коментиран от #117

  • 112 волен сидеров

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Офффф":

    КОРОНАТА Е ЗА ДА ТЕ КОНТРОЛИРАТ ,А ТИ СИ ВЕЧЕ В КЮПА АААКО ОЦЕЛЕЕШ РАЗБИРА СЕ -ЗАЩОТО ВЕЧЕ СИ БОЛЕН
  • 113 аз съм

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Офффф":

    Семлъл си кото мицел !!!
  • 114 Инфекционист

    5 0 Отговор

    До коментар #105 от "Куку руку ку":

    е Клиничната пътека " корона" трябва да е 1 / един/ лев!! Ясно??
  • 115 сила

    4 3 Отговор

    До коментар #104 от "ХХХХ":

    страшна сценка разиграваш много трогателно ти си явно от новото поколение герберасти мили,кротки и бият на чувства а не с бухалки и боксове но не става пич ясен си ми/ това за баща ти ако е вярно сори/

    Коментиран от #124

  • 116 Инфекционист

    3 2 Отговор
    е Клиничната пътека " корона" трябва да е 1 / един/ лев!! Ясно??
  • 117 волен сидеров

    5 2 Отговор

    До коментар #111 от "Полиглот":

    полигло-от френски разбираш най много, ПО ДОБРЕ ДА СЪМ ЛУД отколкото БОЛЕН КАТО ТЕБЕ-ТИ СИ ВЕЧЕ СВЪРШИЛ И СЕ ГОТВИ ЗА ПО ДОБРОТО МЯСТО

    Коментиран от #127

  • 118 """

    1 4 Отговор

    До коментар #66 от "Софиянец":

    Продал си имота за 300К, догодина цената му щяла да падне на 150К. А в момента цените на имотите се покачили с 80%. Така, а защо тази година покачването е с 80%, а според предсказателя догодина цените ще спаднат с 100%??

    Коментиран от #121

  • 119 Да ама Не

    7 5 Отговор
    Мангъра без предпазни средства ли лекува болни от covid-19 или въобще не лекува такива?
    Мангъра от бенуваните от него 70% заразени ли е, за да се изгради стаден имунитет в населението, или още се пази от заразяване и чака другите да го изградят?

    Коментиран от #170

  • 120 МАНГЪРА ИМ РАЗКАЗА

    7 7 Отговор
    ИГРАТА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ..
  • 121 ЦЕНИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ПАДНАТ

    5 4 Отговор

    До коментар #118 от """"":

    ГОСПОД Е СЪЗДАЛ МИЛЯРДИ ХОРА. .НО НЯМА ДОСТАТЪЧНО ЗЕМЯ ЗА ВСИЧКИ. ....ЦЕНИТЕ САМО ЩЕ ВЪРВЯТ
  • 122 Анонимен

    3 5 Отговор
    Аве отивай на първа линия ве лай___нар комплексиран
  • 123 Max

    11 4 Отговор
    Ще дойде ден,когато всички,които всяват страх и говорят глупости ще си платят.Едни от най-известните адвокати в света,които навремето са завели дело срещу Дойче банк и са го спечелили,сега завеждат срещу СЗО за престъпление срещу човечеството!И наште хуцавзи от Нощ като излезе истината наяве ще гледат като телета!Ще си платят!
  • 124 ХХХХ

    4 2 Отговор

    До коментар #115 от "сила":

    За съжаление не е никаква сценка.
    Просто живота ти сервира разни неприятни неща и хич не те пита.
    Никога не съм бил член на нито една партия. И не смятам и да бъда.
    Не съм достатъчно безгръбначен за това.
    А с политическите си пристрастия върви да скачаш с другите маймунки на площада.
    И не забравяй на болестите не им пука цар ли си падар ли си. За тях е важно да те докопат и те трябва да живеят.
    Болест за теб за тях радост.
  • 125 Ани

    10 11 Отговор
    Няма ли най-после да спре да говори щуротии този нещастник! Пък и как се е загрижил за хората...
    От такива ,,грижи,, я докарахме дотук.
  • 126 Йо Несбьо

    5 6 Отговор

    До коментар #74 от "ХХХХ":

    Не е само до вирусния товар, а и до инфектиращата доза! Това е важното, да се разбере колко ни е инфектиращата доза средно за населението. И да бъдем оставени спокойно да преминем поне на 70% през вируса. Защо? Защото търсим ниво на заразеност от 70%, така че вирусът впоследствие да няма кого да запази. Всеки около вас ще има антитела и няма да подлежи на заразяване... Маските и противопандемичните мерки са нещо хубаво, но първо, никой не ги иска, а постоянно ги плюят и второ, това е просто отлагане във времето на нещо, което вероятно ще се случи. Много сериозен проблем при всички положения е, че възрастните хора ще трябва да ползват постоянно такива маски и дезинфектанти до периода на изчезване на вируса, защото, както го няма, така ще убие половината пенсионери... Помните в Италия как измираха по селата...

    Коментиран от #135

  • 127 Полиглот

    2 2 Отговор

    До коментар #117 от "волен сидеров":

    Не съм свършил сега започвам марш в карлуково олигофрен
  • 128 Полиглот

    2 5 Отговор

    До коментар #110 от "волен сидеров":

    Знаеш ли че според конституцията е престъпление подлежащо на наказателна отговорност да призовава на оръжие и за бунтове срещу властта. Ти ще се готвиш за по доброто място.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 доньо донев

    8 4 Отговор
    Държaвa упрaвлявaнa oт рeкeтьoри, кaлинки, ПКП и прeмиeр - чeкмeджe нищo хубaвo!
    НOЩ e cъздaдeн дa изпълнявaт рoлaтa нa ПЛAШИПУТAРНИЦИ - OБЛEЧEНИ ВЪВ ВЛACТ.
    Cцeнaрият им e дaдeн и зa пaри ca гoтoви нa вcичкo!
    Гeнeрaл Мaйтaпчийcки рaздaвa чeрни чувaли c ципoвe,
    Гл. caнитaр нe e в чac и бълвaт и плaшaт oвцeтe oт eфирa.
    Прeвърнaхa мeдицинaтa в злaтнa кoкoшкa и ceгa пoлитицитe вceхa дa cи oкупирaт бoлници зa дa им cнacят.
    Прoблeми в държaвaтa нямa!. Я кaзa, чe тaкъв cъщecтвувa , тo чoвeкa гo хвaщa Кoвид и прoблeм нямa!
    ДA ЧУХТE НEЩO ЗA ФУРМИТE? Нaшия излeзнa в кaрaнтинa.
    Пълнa идиoтщинa и тo в 21 вeк.
    Eб..м ти e oбeдинeнa Eврoпa и eврaпeйcкaтa coлидaрнocт!
    Вcичкo ce cпacявa пoeдиничнo, a крeтeнитe "изпуcнaли" вируca, винoвни зa cлучвaщoтo ce ce приcмивaт нa cлучвaщoтo ce.
    Зaщo никoй нe иcкa дa ce вcлушa в думитe нa дoктoрa?
    Рaнo или къcнo щe умрeм, нo нямa дa e oт Кoвид.
    Държaвa, упрaвлявaнa oт ПП и кoмплecкирaни индивиди нищo дoбрo нe мoжe дa ce cлучи, кaмoли дa приeмaт cъвeт oт дoктoр-cпeциaлиcт, кoйтo e зaгрижeн кaтo тaкъв зa хoрaтa.
    Вaжнo e чeкмeджeтo дa ce пълни!
    Изглeждa, чe тoвa e нoвия мoдeрeн, нo фaшизъм нa 21 вeк.
    Cтрaх и зaвиcимocт.

    Коментиран от #132

  • 132 Не позна

    1 2 Отговор

    До коментар #131 от "доньо донев":

    Опитай пак

    Коментиран от #141

  • 133 Тираджия

    5 7 Отговор
    Докато има токива като него и такива, които му вярват, няма да се оправим! Вижте как жълтите се справиха, това е отговора.
  • 134 Не мисли

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "Полиглот":

    че и ти не си Ганю при това с главни букви..
  • 135 Добре де, лошо няма,

    5 4 Отговор

    До коментар #126 от "Йо Несбьо":

    ама тези антитела явно не предпазват вечно. Колко - 3-4 месеца ли казаха? Ами сметни, ако 70% от 5-6 млн. се "изредят"/заразят в рамките на 3-4 м., барабар с лекарите. И то, без да има ясни данни, кога/при кого ще мине леко, и при кого тежко. Да не говорим пък каква част от населението на България попада в "рисковите групи". И какво? След 3-4 м. тези 70% няма да имат имунитет, а пък ще дойде ред да се заразят останалите 30%.... И то става дявол на магаре. Пък кой и къде ще се грижи за тежките случаи, които при 70% инфицирани съответно ще са много повече, въобще не се говори. Или болницата, в която работи Мангъров, може да предостави необходимите легла, лекари и друг болничен персонал, необходим за обгрижването на наистина болните. В тоя сценарии е ясно едно единствено нещо: Мангъров ще смуче ли смуче от касата . Пък после може да се пенсионира, щото ще си е уредил старините (ако не го е направил досега).

    Коментиран от #155

  • 136 Много

    7 1 Отговор

    До коментар #99 от "сила":

    късно е.Тоз вече е изтърван напълно.
  • 137 Ако Мангъров

    5 3 Отговор
    беше такъв алтруист, за какъвто се пише, щеше да отвори кабинет и да лекува/консултира хората безплатно.

    Коментиран от #142

  • 138 Шамара

    3 3 Отговор
    Тоя плещи тъпни! Заразени около 70% от населението това е 4,55 мил. На толкова заразени очаква се да умрът около 400 000 души!?! А как Китай с 1,5 милиарда приключи с 90 000 заразени ? Тоя трябва сам да си дръпне спусъка !

    Коментиран от #139, #143

  • 139 Да де,

    3 3 Отговор

    До коментар #138 от "Шамара":

    ама в Китай в самото начало заваряваха входните врати на жилищните блокове, за да не могат хората да излизат. Имаше и други изключително крайни мерки, на фона на които роптаенете срещу това да се носи маска в определени ситуации е направо смешно.
  • 140 Blesed

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Плюсове и минуси не помагат":

    Това значи, че дишат кислород ежедневно защото друг сигурен метод на лечение няма.

    Коментиран от #145

  • 141 заплаха

    0 1 Отговор

    До коментар #132 от "Не позна":

    .....

    Коментиран от #147

  • 142 Браво!

    2 2 Отговор

    До коментар #137 от "Ако Мангъров":

    Абсолютно вярно!
  • 143 Ама си мисля,

    2 1 Отговор

    До коментар #138 от "Шамара":

    тази теория на Мангъров за 70-те %, приложена в Китай с население 1,4 млрд. Леле, леле!
  • 144 ПЕНКО

    1 4 Отговор
    ВЗЕМА ЛИ ГРАЖДАНИНЪТ МАТГЪРОВ 1000 ЛВ. -ЗА БИТКАТА НА "ПЪРВА ЛИНИЯ " С КОРОНО ВИРУСА- ИЛИ СЕ Е СКРИЛ ОТ ЗАРАЗАТА В "МИША ДУПКА" !?!?!?!?
  • 145 Благодаря,

    0 1 Отговор

    До коментар #140 от "Blesed":

    ти си единственият човек досега, който се опита да даде някакво възможно тълкувание на изречението! Т.е. дишат кислород, независимо дали дишат или не?! Втората част на изречението е проблемната, защото и твоята интерпретация не успява да вкара смисъл в "независимо дали го правим или не".
  • 146 стоян георгиев

    5 6 Отговор
    тоя мангъров не се умори да треска тъпотии.мангърчо,нали щеше да изчезне вируса през лятото бе красавец?оказа се че хич не изчезва ,напротив увеличава броя на болните и се мре сериозно.гоним 1000 починали преди да е дошъл есення пик.демек изпреварва автомобилните жертви и скоро ще ги мине двоино.освен това мангъра само си говори.много бил знаел завалията ,занимавал се 38 години ама сега неще да се занимава интересно що?като е голям специалист да отива в центровете дето се лекуват болни от короната и да почне да ги лекува,а не да бяга с 200 при подобно предложение ,обясняваики ни как бил открил топлата вода първи в целия свят!
  • 147 Каква е тая заплаха

    1 2 Отговор

    До коментар #141 от "заплаха":

    Казвам ти да се опиташ пак да познаеш за корона вирусът има ли го няма ли го
  • 148 Мангъро

    8 4 Отговор
    Класически олигофрен. Само като го видиш и ти става ясно, че е изгубил центровката. Пълно хахо. Супер противна личност. Ебем ти и доцента. Да си завре дипломата в задника.
  • 149 Ако данните в статията за Китай

    5 3 Отговор
    (за преодоляването на вируса) са верни, то Китай с население 1,3-1,4 МЛРД.. има около 1000 смъртни случая ПО-МАЛКО от Швеция, с нейните 10,3 МЛН. население
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 гост

    5 5 Отговор
    Мангъров е невероятен !
  • 152 Оги

    7 1 Отговор
    Защо НОЩ се състои от хора, нищо неразбиращи от инфекциозни болести, а Мангъров, единственият експерт по инфекциозни болести не е в НОЩ? Да не би защото казва истината?

    Коментиран от #163

  • 153 Дълбоко Виждащ

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "Нагъл идиот":

    Как не са ви отрязали поста????????????????????????????????
  • 154 кочо

    3 3 Отговор
    мангъров нещо странен си-защо ли.
  • 155 Йо Несбьо

    1 2 Отговор

    До коментар #135 от "Добре де, лошо няма,":

    Мангъра въобще няма чак такава позиция, че да смуче ли, смуче... А заразяването може да се извърши и преднамерено, контролирано от държавата, с наистина малки дози, просто още никой не се е сетил да го предложи, защото това предполага яки топки. По този начин могат да те викнат по съответния ред на конкретна дата и в конкретен час, да ти поставят инжекция с дезактивиран, но жив вирус, ти да подпишеш декларация, че си съгласен и две седмици личният ти лекар да те наблюдава. В България просто нямаме организация, способна да проведе всичко това. Пак казвам - стига да имаше желание, щяха да пуснат маски само за възрастните над 55 години, останалите да си живеят както досега и нямаше да спират заразените, за да може вирусът да се разпространи в същия отрязък от време. Оздравелите биха се възстановили също по едно и също време, а вирусът нямаше да има кого да заразява, защото всички са преболедували.
  • 156 Ингемар Карлсон

    6 3 Отговор

    До коментар #39 от "Красимир":

    Аз съм швед и не познавам що е " маска"!! С тия маски цяла Европа ми изглежда като цирк,в който играят лоши маскирани палячовци!! По-интересни ще са, ако си сложат скафандри!! Ха ха ха ха!!
  • 157 Историк

    6 5 Отговор
    доц. Мангъров, защото не беше поканен в щаба, не спя да ръси глупости. Ей, голяма завист, огромно его и задръстен лекар
  • 158 мноо си тъп

    4 4 Отговор

    До коментар #27 от "ХХХХ":

    пандемията е епидемия в световен мащаб...какви по-различни мерки те гонят?

    Коментиран от #160, #179

  • 159 си мноо тъп

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "ХХХХ":

    мангъров е инфекционист...малко по-различно е от вирусолог...ама откъде да ги знаеш ти тез работи...
  • 160 тъпанар

    0 2 Отговор

    До коментар #158 от "мноо си тъп":

    ми сложил минус...боже, боже, прибери си вересиите
  • 161 0900

    4 5 Отговор
    Червея пак изпълзя... Отивай да даваш дежурства като си много ербап и ги разбираш работите. Освен да лекува сополи друго не сме чули за него. Лекувал Ковид като легне вечерта в леглото с една ракия.
  • 162 хех

    4 5 Отговор
    изтрещяла суха пръчка с голямо его...

    Коментиран от #164

  • 163 Нана

    3 10 Отговор

    До коментар #152 от "Оги":

    Не, защото е напълно побъркан и опасен. Омаловажава опасността от вируса. Хора не слушайте изкуфелия Мангъров а се пазете! Инфекцията е опасна и все още няма лечение.

    Коментиран от #174

  • 164 Daaaa

    2 3 Отговор

    До коментар #162 от "хех":

    Много точно казано
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    "Предпазните мерки", нанесоха стократно по-голяма вреда на хората отколкото Корона-вирусът.
  • 167 чичо

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    А този който го разбира и се съгласява с него е завършен идиот.Защо все още не се е заразил.Да минем 70% но него да го заобиколим.Този противоречи на целия свят.И дипломата щеше да си къса.
  • 168 11111111222

    6 2 Отговор
    Много, Много, Много е прав !!!
  • 169 Антирадевист

    1 5 Отговор
    Мангъров, ти ходил ли си в Ковид отделение? Що не идеш например в Гоце Делчев, ей тъй да видиш какво е. Що като си толкова ербап, не вземеш доброволно да помагаш там. Нали уж си майстор?
    И кво стана - не си напълни банковата сметка от не съвсем точните тестове в началото на пандемията.
    Добре, че не си голям шеф - щеше да ос..еш всичко. И починалите от ковида медици щяха да са поне 2 пъти повече. От къде щеше да намериш други, а?

    Коментиран от #175

  • 170 Антирадевист

    2 1 Отговор

    До коментар #119 от "Да ама Не":

    Дали ако го нападне вируса, ще приказва така?
    Че има много скрита инфо, има, но защо трябва да умират хора, за да се потвърдят приказките на един съвремен Менгеле (е, силно казано, но човек прави връзка!)
  • 171 АНОНИМЕН

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "Госあ":

    Сигурно имаш предвид Кунчев! Неговата диплома не е от Софийското МУ! И какво лошо има в това, че му е провинциална дипломата?!
  • 172 Антирадевист

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мутафа":

    Мустафа - ама без кислород
  • 173 АНОНИМЕН

    6 0 Отговор
    Детайлна хронология на Годжи
    29.02 – Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!
    13.03 – Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!
    19.03 – Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.
    30.03 – Маските стават задължителни за всички!
    03.04 – Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!
    19.04 – Адът се отлага за неопределено време
    Само цитати!
  • 174 1111111122222

    0 0 Отговор

    До коментар #163 от "Нана":

    Блонди ли си , или сама се изрусяваш ?
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    а.бе що тъй бе!!!!!
  • 177 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    МАНГЪРА...СПЕЦА/ПРОФИТО/ КАЗА РАЗКАРАЙТЕ ГИ ТИЯ!!!!!!!!!...А АЗ!!!!ЗНАМ/не вярвам////!!!!че МАНГЪРА Е ПРАВ///////не е седнал на ПЪНче//////
  • 178 ЛОШ ЧИЛЯК

    0 0 Отговор
    ЛОШОТО НА МАНГЪРОВ Е ЧЕ Е ПРАВ !
  • 179 ХХХХ

    1 0 Отговор

    До коментар #158 от "мноо си тъп":

    Просто е.
    При епидемия налагаш желязна карантина на зоната на разспространение докато отшуми епидемията. Така правят с Ебола и успяват да озъптят.
    При пандемия това не върши работа, както се видя , защото имаш непрекъснато внасяне на нови заразени.