Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 12:00 3 997 28

Свиленски е председател на предизборния щаб на БСП

  • георги свиленски-
  • предизборен щаб-
  • бсп

Ще бъдат избрани и председатели на съветите към Националния съвет, които ще са 17, както министрите и за които някои коментират, че ще са правителство в сянка

Свиленски е председател на предизборния щаб на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Свиленски е председател на предизборния щаб на БСП. Това реши пленумът днес.

Свиленски за втори път оглавява Националния предизборен щаб на столетницата - беше такъв и на местните избори през 2018 година, съобщава "Епицентър".

Ще бъдат избрани и председатели на съветите към Националния съвет, които ще са 17, както министрите и за които някои коментират, че ще са правителство в сянка. Според Таско Ерменков обаче, съветите не дублират МС, а предлагат алтернативни политики.

Преди пленума Кирил Добрев коментира, че председателят на щаба не трябва да е депутат, за да може да отдаде цялата си сила и енергия в изборите.

Кирил Добрев коментира и информацията за напускащи 40 члена на партията от партийната организация в Триадица. Няма значение дали са 40 или 7, ръководството трябва да вземе мерки, смята социалистът.

В същото време, в официално писмо до медиите, от БСП "Триадица", заявиха, че информацията за 40 напуснали члена е манипулативна и невярна. " Не повече от 7-8 реални членове на РПО на БСП "Триадица", явно възнамеряват да напуснат. Това ще стане факт, след като се проведе събрание", обясни председателят на организацията Диана Тонова.

"Отговорно заявявам, че БСП "Триадица" е единна и сплотена организация, което проличава и по голямото мнозинство, с което се приемат решенията на РС. Жалко е, когато членове на партийната организация, заради неудовлетворени лични амбиции, се стремят да вредят на доброто име на БСП в обществото", допълва тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ляв Прав

    30 20 Отговор
    Бре бре ,всички по роднинска линия . Общата връзка е ДЕСА бивша на Свиленски , любовница на Радев по времето когато моралиста все още имаше семейство - смятайте колко е морален и после резидентша на Дондуков .

    Коментиран от #6

  • 2 БСП.......БЕТОНИРАНАТА ОПОЗИЦИЯ

    15 12 Отговор
    МЛАДОК НА АМБРАЗУРАТА
  • 3 месара

    28 17 Отговор
    е все пак фигуранта е женен за жена му ......
  • 4 Някой си

    30 13 Отговор
    Баджанакът рогоносец е председател на предизборния щаб на БСП.Нямам думи.

    Коментиран от #5

  • 5 Признай си

    29 12 Отговор

    До коментар #4 от "Някой си":

    А Деса поетеса ще му бъде пиар.
  • 6 Българка

    24 28 Отговор

    До коментар #1 от "Ляв Прав":

    Стига сте плюли по президента Радев и по неговия морал. Всички ли, които плюят са толкова морални и са готови да хвърлят камък, че той се е развел и се е събрал с новата си избраница. Тогава да поразсъждават върху морала на вожда- слънце, който граничи с разврат. В покоите му вече е емблематично, че тече поток от красиви жени. Това е и документирано на снимки и видеоклип.Радев не е член на БСП. Имаше смелостта да изрази позицията на 70% от българите, както и на ЕС, че държавата е превзета от мафията

    Коментиран от #9, #19

  • 7 Гост

    24 9 Отговор
    Е сега вече се успокоих,червените ескадрони,ще са последни.Това да не му е Деса поетеса?
  • 8 пройчо

    10 18 Отговор
    А на ОПГ "герб"---кое чекмеджесуратлЪ ще е ,М !?
  • 9 ЦРУ

    18 16 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    ПЛЮЕНЕТО по пРезидента предстой ! ПОЛОЖЕНИЕТО му е НЕСПАСЯЕМО !!!!! Всички около него БЯГАТ !!! От близо половин година и ДЕСА се спаси - в САЩ при сина си СТРАХИЛ ! ......ЗАЩОТО ГЕШЕВ е готов - ще обвини Р.Р. в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ...и ще иска ДВЕ ДОЖИВОТНИ ( има данни в СРС-та за лобиране и подкуп за купуване на " ГРИПЕН " - без въоръжение по нареждане на РЕШЕТНИКОВ ( който изгонихме )........и за документ от ДАНС -ст.секр. даден на съветника МИЛУШЕВ ...а той услужливо го показал на " РУСКИТЕ ДРУГАРИ " ( който изгонихме ) ! А за призив за БУНТ и ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ...Гешев ще ме иска още една ДОЖИВОТНА .....ОБЩО ТРИ ДОЖИВОТНИ !!! .............НОВОТО ...ГЕШЕВ ще иска 10 год. в " СЛИВЕНСКИЯТ ЗАТВОР " ...за ДЕСА ..." за похарчени пари от ПОДКУПА за " ГРИПЕН " .....за фусти и КЮЛОТИ в бутиците на ПАРИЖ !!! НЯМА ДАВНОСТ ....НЯМА ПРОШКА ...за крадците на НАРОДА !!!....затова е тази ДИВА ЯРОСТ на Р.Р. с-у ГЕШЕВ !!!

    Коментиран от #11

  • 10 Бойко

    12 9 Отговор
    С така бръсната уювъ главъ Цвиленски не става.
  • 11 Българка

    15 12 Отговор

    До коментар #9 от "ЦРУ":

    Абе, смешен си. Не може ли 18 доживотни. А за Баце- по член 1 от Наказтелния закон за действия против държавата ни , т.е измяна на страната и договорки с Ердоган колко години доживотен според теб?
    А за къщата в Барселона, пачките, златото, разпореждане да се унищожи опозиция и много други- колко ще отсъдиш за премиера слънце?
  • 12 ПЕНКО

    10 11 Отговор
    РЕВОЛЮЦИОННА ПЕСЕН : ..." БЕСЕПЕЕ - БЕСЕПЕЕ ТИ СИ БЪЛГАРСКО ДУ . ЕЕ .... Е С ДУ ПЕ ТО ПЕСЕПЕТО - ПРАВИ ПООЛИТИКА ДНЕЕЕС " !!!!!!!!!!!???
  • 13 Бойко

    18 13 Отговор
    Няма по - тежко престъпление от Държавна измяна! За това Радев ще отговаря след мандата.

    Коментиран от #21

  • 14 оня с коня

    14 9 Отговор
    И да каже Свиленски:АКО БСП ЗАГУБИ ОТНОВО на Изборите,ще си подаде ли Оставката като Депутат и ще НАПУСНЕ ЛИ Партията в знак на Разкаяние от НЕСВЪРШЕНА РАБОТА?

    Коментиран от #25

  • 15 дърта комуняга

    12 7 Отговор
    тряяаше унуй откаченото стойнеф да изтапанчат ......
  • 16 ВЪН РУСКИТЕ ШПИОНИ ОТ ДУНДУРКОВ 2

    13 10 Отговор
    И ОТ БЪЛГАРИЯ!!
    БЪЛГАРИЯ НЕНАВИЖДА НАЦИОНАЛНИТЕ ИЗМЕННИЦИ И ДЕ'БИЛНИ ПРЕДАТЕЛИ
  • 17 мдда

    16 7 Отговор
    Какво ни интересува нас тази комунистическа партийка??
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 5 Отговор
    шуробаджанащина
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 18 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    РУМЕН РАДЕВ е най добрия ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #23

  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 14 Отговор
    щом има качества талант кураж БРАВО и УСПЕХ другото е хейт
  • 21 Да те у ликовицата

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Бойко":

    Тиквена. Плюеш от вас на дивана и поркан. Напиши кой краде и кой не?
  • 22 Вижжда се лошотия е

    12 8 Отговор
    Каква гадна физиономия, лош човек.
  • 23 Българка

    10 16 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Така е. Не знам дали Решетников има изобщо нещо общо с предложението- Радев да е президент на България, най-вероятно и той самият не знае, но ако е вярно, сега Решетников и кликата му се хапят по задните гъзни бузи. Радев показа характер и е изразител на мнението на 70% българи.

    Коментиран от #26

  • 24 Ьошог

    0 4 Отговор
    И преди си беше той.
  • 25 Българка

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "оня с коня":

    Ти не разбра ли, че нямаш кон? Спри да яздиш! Но иначе въпросът ти е добър
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    БЛАГОДАРЯ ГОСПОЖИЦЕ
  • 27 свиленски

    4 0 Отговор
    С такъв баджанак като моя далече се стига
  • 28 БСП най крадливата партия

    4 2 Отговор
    Единствената която е фалирала държавата. Народа помни Жан Виденовата зима. Нямаше хляб магазините празни, нямаше горива, тока и водата бяхте продали и бяхме на режим олиофрени червени.няма да забравим....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове