Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 08:48 11 145 60

Кисьов: Твърде дълго търпим поведението на Скопие

  • владимир кисьов-
  • скопие

Преди 20 години България припозна Македония първа и търпя критиките на останалите държави, че я наричаше "Македония", е не БЮРМ. Въпреки това, те не спряха да се държат грубо към българите и България, припомни един от първите преговарящи с ЕС

Кисьов: Твърде дълго търпим поведението на Скопие - 1
Снимка: БГНЕС

Твърде дълго търпим поведението на Скопие. Преди започването на преговорите те трябва да вземат мерки по отношение на своите действия и говорене. Когато се говори срещу страна от ЕС и зависиш от решенията, не можеш да очакваш да започнеш преговори. Това каза Владимир Кисьов, един от първите преговарящи с ЕС, в предавенето "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3.

"Преди 20 години България припозна Македония първа и търпя критиките на останалите държави, че я наричаше "Македония", е не БЮРМ. Въпреки това, те не спряха да се държат грубо към българите и България."

Според Кисьов България не показва червен картон на Скопие, а се държи изключително толерантно. В последните дни също подкрепяме тяхното членство, но държим на това да няма кражба на идентичност и антбългарски заклинания.

Според него те трябва да променят изоснови учебници, речници, символи, чествания.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 84 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    66 17 Отговор
    Е кой подписва с макетата от Мелмак бе! Сега лай луната и до месец сте клекнали.

    Коментиран от #37

  • 2 Баро Вкаров

    38 79 Отговор
    Нема кой да ни пита!
    Източна Албания(македония) ше влезе в ЕС ,защото тека са решили другарете германци и французи.
    😎🐷😎🐷😎🐷😎🐷😎🐷😎🐷😎🐷😎

    Коментиран от #18, #21, #49

  • 3 Тралала

    44 31 Отговор
    Срам ги е от нас не разбрахте ли!

    Коментиран от #15

  • 4 fcuk gunter

    66 17 Отговор
    България да спре разширяването на четвъртия райх ЕС!
  • 5 Поне

    40 7 Отговор
    каза това , което преди дни се премълча след включването на Меркел чрез видео връзка , а чуждите медии веднага го отразиха , че Борисов /България подкрепят членството на Македония в ЕС !

    Коментиран от #48

  • 6 Антифашист

    12 96 Отговор
    Бяхте фашисти и останахте фашисти.

    Коментиран от #24, #47, #58

  • 7 велик българин

    84 10 Отговор
    България и Албания да си поделим БЮРМ!
  • 8 Бърлгарин

    93 4 Отговор
    Референдум за членството им. Не трябва политиците да решават, а българите!
  • 9 Калата

    27 1 Отговор
    Много точно казано! В youtube има канал на един "македонец", който е прозрял истината и нагледно е обяснил всичко. "Bobby's perspective" се казва.

    Коментиран от #38

  • 10 джаич

    7 156 Отговор
    Бугария е много толерантна , не иска много , иска само идентитета , самоличността , душата , историята , културата , парите , недвижимото и движимото имущество на македонците. Иска македонците да станат бугари и бугарите да ги командват , управляват и експлоатират - бълнувания и сънища на нация парвеню с много мътилка в главата и безкрайни илюзий и мечти за велика Бугария !

    Коментиран от #13, #14, #17, #22, #28, #30, #35, #52, #57

  • 11 Твърде дълго и двете държави...

    52 17 Отговор
    Търпят руското ретроградно и пещерно-историческо влияние. У нас директно, при другите чрез Сърбия.

    Коментиран от #16

  • 12 Мимчят

    99 3 Отговор
    Колкото и да сме клякали на макетата,те това го вземат,като подмазване, от нас към тях,така че повече никакво навеждане и милост към тях,а твърда политика и когато разберат това и спазят договори и променят техните позиции из основи,тогава ще си стиснем ръцете за Европа.....

    Коментиран от #27

  • 13 Колю

    112 2 Отговор

    До коментар #10 от "джаич":

    Защо наричаш България, Бугария... Това ли ви остави Югославия... Или защото преди 1945 не сте използвали буквата ъ...
    И разберете най-после не се иска нещо което си е твое... А само се пази и защитва
  • 14 goni

    99 1 Отговор

    До коментар #10 от "джаич":

    От вас не става нищо! Никой не ви иска! Даже и сърбите! Дръжте си единтето и всичко останало! Албанците ке ви покажат каков ви е единтето! В близките десетина години! Ке улезете у EU, като част от Велика алабания!:) Ама, нема да се плашувате!:) Оти, тогажде и Косово ке улезе!:)
  • 15 goni

    21 3 Отговор

    До коментар #3 от "Тралала":

    И мен ме е срам от теб, ама не се оплаквам!:)
  • 16 Любен

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Твърде дълго и двете държави...":

    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  • 17 Каишков

    96 2 Отговор

    До коментар #10 от "джаич":

    Като за Македонец , много добре говориш и пишеш на български. Що не пишеш на македонски ?

    Коментиран от #19

  • 18 goni

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "Баро Вкаров":

    Другарите, тоя път ще се изявът като духови музиканти!:) Няма само ние да надуваме цугтромбона и свирим на тромпета!:) Ем им е ред, ем им се пада!:)
  • 19 goni

    24 1 Отговор

    До коментар #17 от "Каишков":

    Оти он е неграмотен!:)
  • 20 Шаран БГ

    40 5 Отговор
    България е майката / кравата/ на това отроче, наричано вече Северна Македония. И тази сега Сев.Македония е нейното палаво и непослушно / шугаво, краставо теле/ дете !!
    Нима това не се знае от целия свят !?
    Знае се! И " макетата + си го знаят. Но те още знаят, че като територия, са нужни на НАТО / най-вече/, не толкова на ЕС, и че така или иначе ще "цъфнат" и в двете организации, както впрочем издокараха и нас, чрез двамата чисти българи Соломон и Симеон! Но и които други да бяха там горе , щяха да подпишат и да чупят писалки, като А.Стамболийски !!!
    И няма да е далеч времето, когато всички ние ще "клекнем" пред искането на САЩ, Сев.Македония да е в НАТО !! Тя и за това се държи нагло и гордо, безмислено се зъби и става смешна - но това е настоящето.
    Знаоейки това, нашите държавни мъже , нека не се репчат и лаят, като пудел зад селски плет, а да умуват , да правят, да струват ,да извлекат максимум полза от това - естествено чрез Големия Брат. Иначе няма как !?
    Впрочем цялата наша Ентелегенция и култур трегери нека говорят истината, да пишат, да разпространяват историческата правда, но без злоба и нападки. от всякакво естество.
    Надявам се , един хубав ден, да преминаваме границите си с Гърция и Сев.Македония, както френци, немци, белгийци датчани, нидерландци и прочие.... помежду си ! Надявам се !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Македонска Луно

    65 6 Отговор

    До коментар #10 от "джаич":

    Северна Македония e мнoгo тoлeрaнтнa , нe иcкa мнoгo , иcкa caмo идeнтитeтa , caмoличнocттa , душaтa , иcтoриятa , културaтa , пaритe , нeдвижимoтo и движимoтo имущecтвo нa българите. Иcкa българите дa cтaнaт макета и макетата дa ги кoмaндвaт , упрaвлявaт и eкcплoaтирaт - бълнувaния и cънищa нa нaция пaрвeню c мнoгo мътилкa в глaвaтa и бeзкрaйни илюзий и мeчти зa Вeликa Пра-Пра-Древна Антична Македония!
  • 23 Чавдар войвода

    67 2 Отговор
    ВЕТО докрай за измислената "държава". Последният проект на коминтерна. С население, колкото София. Половината са албанци. Около 300 000 са с български паспорти.
  • 24 Факти

    6 49 Отговор

    До коментар #6 от "Антифашист":

    Не само ФАШИСТИ по тристрания пакт с фашистка Италия (пък и царица италианка), ами и НАЦИСТИ като германските съюзници! Т.е. монархически наци-фашисти! А и според Парижкия мирен договор колко стотици милиони долари репарации трябваще да плати Б-ия заради "освободителната" окупация от българските 1-ви (Сърбия), 2-ри (Вардраска Македония), 3-ти (Егейска Македония) и 4-ти (Беломорска Тракия) ОКУПАЦИОННИ КОРПУСИ (това им е ОФИЦИАЛНОТО наименование)?!
  • 25 Язе

    58 0 Отговор
    Няма какво да се преговаря. Поставя се ултиматум за изпълнение. А българските паспорти на македонските политици се показват на обществото в Македония. А бе има ли още некой македонец да не е взел български паспорт.

    Коментиран от #45

  • 26 МЕРМЕРСКИ

    7 17 Отговор
    АМА И НИЕ ТВЪРДЕ ДЪЛГО ТЪРПИМ КРАДЕЦА КИСЬОВ !
  • 27 Хайл

    51 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мимчят":

    Макетата само бой през устата ги оправя...оня чефут паси да се осъди за национално предателство дето искал да отстъпваме на макетата
  • 28 Марта

    20 0 Отговор

    До коментар #10 от "джаич":

    Към момента изглежда да е обратното.
  • 29 Осман

    3 38 Отговор
    Турците винаги са ги подкрепяли македонците и ще продължим...докато сърбите и българите само лицемерие!!!

    Коментиран от #46

  • 30 БЮРМ/FYROM

    20 1 Отговор

    До коментар #10 от "джаич":

    Казва БЪЛГАРИЯ бе, БЮРМаджия.
  • 31 гошо

    29 0 Отговор
    Вето на югомаКлайните завинаги
  • 32 Завинаги жълт

    49 1 Отговор
    Абе, нали бяхте чада на Македонски, после докарахте едни смешници от Пакистан и им се кланяхте в Скопие, та целия свят висе смя. Като не знаете кои сте, повярвайте, че сте българи и кандисайте най сетне
  • 33 Болярин

    43 1 Отговор
    Изобщо трябва да им се "спре кранчето" на тия, дето не знаят коя е майка им ! Но иначе добре знаят,че са заченати от четирима бащи - българин, сърбин, грък и албанец !!!
    Това копелдашко, арогантно племе първо да излезе от пещерите, да се култивира, та тогава да търси място между хората ... !
    Първи подадохме ръка на тия примати - припознаваики Македония ! Подарихме им военна техника ! За влизане в ЕС ги подкрепяхме !
    Е, ... какво още ... ?!! 120 000 български паспорти им раздадохме - ли искат на всички даа милиона да раздадем !??
    Подаваш им ръка, те посягат да ти я отхапят ...
    Сега да целуват "двадесет и първия пръст" на българина ...
    Европа, ама ... някой друг път !!!
  • 34 BB666

    31 1 Отговор
    До джаич
    Е джаич на к-ц че видиш европска уния
  • 35 Като

    42 0 Отговор

    До коментар #10 от "джаич":

    Като ти цапна един зад врата и ще видиш ти! Неграмотнико! Кой език има дата на възникването си??? Измисления ви македонски с турски и сръбски думи. Ареее, равна ти е Югославия! Прадядо ми, ако те чуеше щеше да видиш ти ...как щеше да те скъси с 20 сантиметра от главата надолу ...
  • 36 Завинаги жълт

    51 1 Отговор
    Аз съм македонец, защото родът ми е от Македонския край, но съм българин, защото Македонския край е част от България. И съм инат като македонец. Ама какви хора сте вие в Скопие,да броните ВАПЦАРОВ за ваш, след като майка му преди да умре казва, че е родила българин. Егати наглеците

    Коментиран от #39

  • 37 Прав си,да допълня:

    21 5 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    България е печелила битките,но е губела войните заради некадърни,недалновидни и непоследователни държавници и дипломати. За съжаление такива са и днешните - Кисьов,Каракачанов,Захариева и прочие.
  • 38 ИСТОРИЧЕСКАТА КОМИСИЯ Е ИЗЛИШНА

    27 0 Отговор

    До коментар #9 от "Калата":

    От три години само прелива от пусто в празно. Това е все едно да направим комисия,която да изяснява Слънцето от изток или не. Просто трябваше да накараме макетата(които и днес се управляват от сърбомани и агенти на УДБА) да признаят безспорните исторически факти. За тях има достатъчно писмени доказателства.
    Гърците правиха ли съвместна историческа комисия с Македония? Накараха ги да се откажат от претенциите си към античната история и да си променят името на Северна Македония.
  • 39 Жълтия,уточнявам:

    30 1 Отговор

    До коментар #36 от "Завинаги жълт":

    България се състои от три основни части - Мизия,Тракия и Македония. Тоест македонец означава българин от западните краища. Все едно на някой от Северна България да кажем мизиец,а на някой от Южна България - тракиец.
  • 40 Благоразположен Българин

    25 1 Отговор
    Македонците са си чисти българи.Това най- много си личи по тъпотата и про92стотията им.Едно време един беше казал'поради что се срамиш да се наречеш Бухарин.Та това е актуално.Ако искаха да са Македонци,трябваше да наричат държавата си Западна България.Тогава целият свят,начело с USA ,GrBr,France,Русия и най- вече Гърция,щяха да ги убеждават( с пари), колко чисти македонци са,и наследници на Филип и Александър и как държавата им трябва да се казва Македония. И преди България щяха да членуват където си поискат. Така че,Братя ,толкова сте инфантилни,че ЕС ,ако желае в редиците му всичко да е наред ,никога не трябва да ви приеме.⁶
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Гарван Гарванов

    28 0 Отговор
    Имам крепостен акт от прадядо ми, за пет декара земя на брега на Охридското езеро, в Охрид. Пускайте макетата, по бързо в ЕС, та да си ги взема. Като мен са още много наследници на бежанци от Македония. Време е да си върнем бащинията. Аз съм българин, а те да се наричат както искат, може и марсианци.
  • 45 goni

    9 0 Отговор

    До коментар #25 от "Язе":

    Има!:) Али Ахмеди!:) В момента съди С. Македония в Хага че не му позволяват да си смени името на Асен Ахтополов!:) Заплашил е че ще съди и всичките останали Македонии!:) Южна, Западна и Източна, ако Сeверна не изпълни желанието му!:)
  • 46 goni

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "Осман":

    Не е истина Османе! И ти го знаеш!
  • 47 Хунза

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Антифашист":

    Пакистанци
  • 48 Баце

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Поне":

    Сега требе да направя каквото Ангела ми каже. Ама ме е шубе, че тия лум.ени пак ша излязат по площадите и Шкембетата само туй чакат да ревнат и да се отърсят и на изборите с нови дрехи. Голяма работа, че ще сме били македонци още отпреди 1300. Важно е да се работи и гардероба да се пълни.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Ай cиктиp

    0 1 Отговор
    Още един БКП-номенклатурен eкcкpeмeнт се прави на "възродител" на македонците!
  • 52 И аз да кажа

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "джаич":

    Приятелю, никой не иска нито тебе, нито нещо ваше, дръжте си идентитета и каменяка, само не дърпайте към вас личности, САМООПРЕДЕЛИЛИ се като българи! Само комплексарят гради самочувствие, като унижава и обижда другите! Можете да благодарите на сърбите за глупостите, с които са ви наблъскали! Тук никога в учебници не се е говорило лошо за вас и сърбите- хайде сега с ръка на сърцето кажи, че у вас не се е плюло срещу България и българи, не са се поругавали наши военни паметници! Бог вижда!
  • 53 Христо Илиев

    1 0 Отговор
    Бих предложил на макетата да направят референдум след 2 седмици - За присъединяването им км България.... Ще ги посрещнем тъй както се посреща скъп за тебе човек. И на следващия ден са вEU!! Ала..... много нагло се държат спрямо нас... Към тези които най-много ги обичат!!
  • 54 Абвг

    1 0 Отговор
    До Джаич: Като толкоз се биете в гърдите какви точно сте, ха първо се портовете в архивите на съседите си.. особено на Турция Допитайте се и до десидентите по чужбина.. ...и после пак ще си говорим....?! Става ли..?!
  • 55 С РЕСПЕКТ КЪМ БРАТЯТА МАКЕДОНЦИ

    3 0 Отговор
    Осъзнайтесе бре братя и сестри.... Нима не виждате че този спор е безсмислен????! Вашите Политици/като Мицкоски и прочие /, историци и всички останали които се мъчат да ви държат в лоното на Русия и Сърбия - Те си пребират комисионните, пътуват си в чужбина когато и където поискат-А вас.... кучета ви яли/не им дреме за вас/!! Задайте си въпроса - ЗАЩО БЪЛГАРИЯ СТАНА ПЪРВИЯТ ИНИЦИАТОР ЗА ПРИЕМАНЕТО ВИ В EU????!
  • 56 Александър Македонски

    2 0 Отговор
    Един "македонец" беше написал:
    "О неразумни и юроде поради что се срамиш да се наречеш българин"
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Танкова

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Антифашист":

    За да знаеш къде отиваш,трябва да знаеш от къде идваш.... да познаваш българските си корени
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове