16 Ноември, 2020 14:42 5 269 56

Учителката от клипа: Не е това, което се вижда

  • горно драглище-
  • агресия-
  • учителка

Преподавателката твърди, че само е разрошила косата на ученичката

Учителката от клипа: Не е това, което се вижда - 1

Преподавателката по български език от училище "Неофит Рилски" в разложкото село Горно Драглище, обвинена, че удря, скубе и обижда ученичка в класната стая заради повредена врата, се защити. Райка Калоянова направи първия си коментар часове след изтичане в социалните мрежи на видеоклипа с инцидента.

"Имаше шум и врява при вратата на класната стая. С няколко забележки се опитахме с дежурната колежка на коридора да я спрем. Отидох до тоалетна и чух, че започва вратата да се тряска и да се вика. Чух гласа на момичето, което се кара на госпожата. При евентуален удар на вратата би могло нещо да се счупи и децата да се наранят. Моята реакция бе такава, че да се предотврати нещо по-сериозно което е в полза на децата", каза Райка Калоянова.

"На клипа се вижда, че момичето стои, а аз ѝ разрошвам косата. Изобщо не е това, което се вижда от тази страна, че аз размахвам ръце и я бия", допълни тя.

"Моето момиче ми каза, че е ходило до тоалетна. Вратата отдавна е развалена. Затваря се сама от течението. Едната госпожа започва да ѝ се кара и да я бие, а класната започва да я ѝ дърпа косата и да ѝ казва най-различни обиди", разказва майката на детето.

"Категорично се разграничавам от действията на колежката Калоянова. За нас на първо място стои здравето на децата. След писмените обяснения на Калоянова и Узунова и след разговор с родителя, ще съберем педагогическия съвет и ще вземем някакво решение", заяви Бойчо Пукнев - директор на ОУ "Неофит Рилски" - Горно Драглище.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 друга тема

    11 8 Отговор
    Бойчо Пукнев. Образованието и възпитанието на децата също са пукневи. Със същата фамилия ,сакам да речем.
  • 2 Тази

    15 62 Отговор
    Учителката я гледах сутринта, много нагла и нахална срам за учителя. Няма право да бие и скубе дедето дори да е от ромски произход. Пред господ всички сме равни.

    Коментиран от #6, #43

  • 3 КОНТРАТА

    54 7 Отговор
    Във вкъщи като шчупи вратата да и и дават шоколад ако искат в училище да внимава наказаха я правилно!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 глезотии

    53 5 Отговор
    То и учениците вече са неконтролируеми. Не им завиждам и на учителите. И майката, вместо да постегне малко разглезената си пииикла, пуска клипа, без да си дава сметка, че утре и тя няма да може да я укроти да върши щуротии.
  • 6 Criminal

    49 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тази":

    И патладжаните нямат право да рушат обществена собственост, но го правят, а за наглото им поведение не ми се говори даже........не сме равни, разберете го.............

    Коментиран от #8, #12

  • 7 Румен

    36 2 Отговор
    Само бой на тези които са тарикати и нямат домашно в————-ние. Ние едно време сме постригвани и взели по някой шамар от учителя. И е било правилно. И днес уважавам тези учители. Айде май———та им на тези дето защитават децата си . Един ден те няма да бъдат полезни за себе си.

    Коментиран от #9

  • 8 Ха-ха хаха

    4 21 Отговор

    До коментар #6 от "Criminal":

    Тези който рушат с нелепите си домати и яйца сградите????? Е законно и възможно. Едно дете няма как да счучи врата. С бой нищо не се постига!!! Клипа е писнат от другите деца майката нее била там да снима 🤦‍♀️

    Коментиран от #13, #14

  • 9 Един

    6 23 Отговор

    До коментар #7 от "Румен":

    Въпрос❓❓❓❓Ако беше твоето дете друго щеше да пишеш нали❓❓❓❓❓❓

    Коментиран от #15, #19, #21

  • 10 ТОЧКАТА

    5 3 Отговор
    ..в доклада на ЦРУ за България ще бъдем порицани!!!Бас ловя!
  • 11 ПЕНКО

    21 3 Отговор
    БЯХ УЧИТЕЛ В ТЕХНИКУМ В СОЦИАЛИЗМА . ДНЕС В УЧИЛИЩАТА ТРЯБВА ДА ИМА - "КЛЕТКИ ЗА ГАДНЯРЧЕТА " !!! ТЕХНОЛОГИЯТА : " УЧИТЕЛЯТ ПОДАВА СИГНАЛ ДО ОХРАНИТЕЛИТЕ ; ТЕ ВЗЕМАТ ГАДНЯРЧЕТО ;ВОДАТ ГО /С ФИЗИЧЕСКА СИЛА / ДО КЛЕТКАТА И ГО ЗАКЛЮЧВАТ В НЕЯ ; УВЕДОМЯВАТ СЕ РОДИТЕЛО -НАСТОЙНИЦИТЕ !!! АКО РОДИТЕЛЯТ НАСТОИ -ГАДНЯРЧЕТО СЕ ОСТАВЯ В КЛЕТКАТА -ДО РЕШЕНИЕТО НА РОДИТЕЛЯ -НАСТОЙНИК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #48, #50

  • 12 Тази

    5 17 Отговор

    До коментар #6 от "Criminal":

    Виж изобщо нямам намерение да споря. Изказах мнението си. За мен е не морално да посягаш на дете. Ако това се случи в Германия тази учителка е в затвора.

    Коментиран от #16, #28

  • 13 тролски опорки

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ха-ха хаха":

    От яйцата и доматите няма изпочупени сгради, ай не пресилвайте глупавите си опорките . Изцапани не е изпочупени.
    И едното няма нищо общо с другото. Видяли са корумпетата управници протести и чупене, да си пуснат записи на жълтите жилетки от Франция и да не реват като ощипани моми. То на това нагло и погазно ограбване и унищожаване на държавата, трябваше да не могат да припарят до парламента.
  • 14 Criminal

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ха-ха хаха":

    Дааааа в едно яйце има 300гр тротил, че руши яко сградите..........много пъти съм ги виждал Тея "деца" да чупят пейки, кошчета, да ритат врати и какво ли още не........Рико и Сали още ми помнят шамарите.............само това ги оправя...........
  • 15 Criminal

    20 0 Отговор

    До коментар #9 от "Един":

    Моето дете си го възпитавам и шамаря аз, за да не го шамарят те........

    Коментиран от #17

  • 16 Criminal

    25 2 Отговор

    До коментар #12 от "Тази":

    Стига с тая германия......там не смеят да вандалстват, а работят лилавите и децата им се държат нормално, защото иначе вън от училище, помощи няма и глад, там не е тук да крадът и бият и насилват без последствия..........

    Коментиран от #18

  • 17 Нееее

    6 14 Отговор

    До коментар #15 от "Criminal":

    Колко пъти дават по новините детски градини, който тормозят малките деца? И те ли са виновни?? Учители и лелички бият децата ни!!!!!!!
  • 18 Знаеш

    16 0 Отговор

    До коментар #16 от "Criminal":

    Ли лилавите в метрото крадат телефони, чанти и не работят в чужнина всички са на помощи и с луксозни автомобили.

    Коментиран от #20

  • 19 сложно е

    19 0 Отговор

    До коментар #9 от "Един":

    Моите деца бяха изключително изпълнителни. Въпрос на възпитание.
    Но положението в днешно време започва да се изпуска в другата крайност. Все повече учителите и добре възпитани деца ще са жертва на бруталност от агресивни деца . Както се забелязва, последните години престъпността от непълнолетни значително се увеличава. За това много родители старателно подбират училищата за децата ако имат възможност.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 КОНТРАТА

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Един":

    Не всипчки деца са невъзпитани като твоето дете!

    Коментиран от #22, #24

  • 22 Един

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "КОНТРАТА":

    Опппа моето дете е на 30 г работи като менежер в банка в Германия. Да изучи образованието си в Германия явно добре е възпитано детето ми. Помисли за твоето не мисли моето!!!!!!!!

    Коментиран от #34

  • 23 Николай

    10 0 Отговор
    Децата са напълно некотрелеруеми. Вина за това имаме родителите. Правя уговорката че имам две деца и питам защо няма точно установени правила, какво се прави с деца които са некотрелеруеми.
  • 24 Ха-ха хихи

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "КОНТРАТА":

    Я първо се научи да пишеш троле. Елементарни правописни грешки 😄
  • 25 Николай(послепис)

    2 0 Отговор
    И ако има такива правила защо не се с пазват?
  • 26 Нилолай

    2 2 Отговор
    Трол е баба ти
  • 27 Ха-ха хаха

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Criminal":

    Преди време ли????? Виж всички лилави са на джоб център :::тоест плащат им квартирата, получават пари за храна с много поввче права са от нас българите. Докараха баби, дядо до 9 коляно никой не работи а животът си живеят. Ние българите сме нищо пред тях в очите на немците. Ни лилави имат предимство. Ако имаш възможност по интересуваи се и ще разбереш. На нас ни казват лилави защото сме бяли, и не сме черни 🙈а черните били българи
  • 28 нясой си

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "Тази":

    Далече си от истината за това какво и как става в Германия. Ако тая ученичка ,да не и споменавам етноса, блъска врати и повишава тон на учител, наказанията са строги а има и финансови санкции за родителката и дето вряка като петел на дувар пред микрофона,че всеки път,разбирай рецидив и то многократно, обръщала ,,внимание,, по точно ,,взимала под внимание,, ....ама нещо не личи.И стига сте защитавали зелените.

    Коментиран от #29, #30, #31

  • 29 Тази

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "нясой си":

    Извинявай но изобщо не съм далеч от истината в Германия!!!!!!!! 25 г живея в Германия. Закон и ред не ми обясняваи.
  • 30 Тази

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "нясой си":

    В Германия няма начин учител да удари дете!!!!!
  • 31 Приятел

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "нясой си":

    Или си много неграмотен или нямам думи. В ник имаш грешка. Във всяко изречение правописни грешки. Извинявам се на училище ходил ли си. Български език учил ли си?
  • 32 Един

    4 1 Отговор
    Я, възпитатели имам въпрос: как се възпитава един/една "глезла"? Като и се говори кротко и благо , а то ти отговаря и така цяла година?
  • 33 Гост

    5 4 Отговор
    "Дечица" които седържат нагло и обиждат учителите в училище да бъдат изпращани в затвор за непълнолетни престъпници, където да се научат да слушат като хора, за да не започнат като проститутки; а родителите при опит да оправдаят отрочето си да бъдат глобявани според състоянието си от 20%.
  • 34 Бесен Язовец

    1 3 Отговор

    До коментар #22 от "Един":

    Ааа хвалиш се , че работи като слуга на сороснята браво, много добре си го възпитал да е роб на фашистите!

    Коментиран от #37

  • 35 Перо

    5 2 Отговор
    Да почна с това - не че няма и шантави учители....Ама и много от учениците вече са чудо невиждано - невъзпитани (най-малкото), нагли и, без малко да кажа отвратителни! От всичкото това страдат съвестните учители и ученици, а на последните даже им се и подиграват, че са издухани, натегачи и т.н. Шматароци, на които мама и татко или не обръщат капка внимание, или им набиват в кухите кратуни мотото "Чрез нахалство към прогрес". В други, бели, извинявам се, исках да кажа цивилизовани държави, често давани ни за пример, хлапето, ако беше виновно, щеше да си получи заслуженото, но мама, но папа, щяха да смеят да си отворят човките. И най-важното, нямаше да се стига до шамари, ако въобще е имало такива. Така ще е, в държава, в която ромските деца (щях да кажа циганчетата, но едва се сдържах) получават помощи, а родителите на другите се справят сами. Все пак не всички имаме имоти в Барселона и не всички ни чака линейката пред къщи, ако, не дай Боже, сме лепнали короната.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Един

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Бесен Язовец":

    Не се хваля мъжът ми е немец ///съдба//но това не значи, че не съм Българка и не се интересувам от родината си. Гордея се, че съм българка. Отностно хвалбата не отговорих на господина в коментарите прочети и ще разбереш защо го казах.

    Коментиран от #38

  • 38 Стой си там

    2 3 Отговор

    До коментар #37 от "Един":

    не коментирай от разстояние! Щом видите някое евро,и хоп веднага решавате,че и по умни сте станали,самочувствието ви до небето! А РЕАЛНО сте играчките на тамошните клошари,ама със чуждестранни имена!!!!Такива вече сте НЕ интересни на хората в България!

    Коментиран от #40, #42

  • 39 Родител

    5 1 Отговор
    Ако се отвори училище с образование, което да включва възпитание на провинилите се чрез бой, повярвайте то ще бъде пълно с деца, и аз ще съм първият родител, който с радост ще направя от детето си Човек и оставя там.
  • 40 Аман

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "Стой си там":

    От злобата ти. Ходи и ти работи. Защо завиждаш на хората. Работят и си изкарват хляба по честен начин не като теб тук да тролкаш и злобееш. Българинът му дай злоба, клюки и завист. Това сме българите.
  • 41 едно време

    7 0 Отговор
    А първите шест години къде са? Имаше едни времена в които не само даскала биеше, но като се прибереш в къщи родителите те довършваха. А сега геьовщини.
  • 42 Ааа не

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "Стой си там":

    На против чакате мама, баба, тате да ви пратят парички и хоп Мола, хоп на кафе,...

    Коментиран от #44

  • 43 ази

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тази":

    Да ама ,не ти излиза "равенството" в оценката ни на коментара...На "червено" си ...

    Коментиран от #46

  • 44 Отдавна не

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "Ааа не":

    посещавам, молове,кафета и ресторанти! Предпочитам,да си пия питието вкъщи. Не че не"мога да си го позволя",не ми е интересно вече. Твоите мечти отдавна съм ги осъществил,неуважаеми!!!
  • 45 незнайко

    5 1 Отговор
    ДОКЪДЕ ПРОПАДНАХМЕ ??? Учители да се обясняват за делата си !!! Направо нямам думи !!! Това дете трябва да бъде изправено пред дедектор на лъжата за назидание !!! Майката която вярва на дъщеря си да си преосмисли миналото и настоящето, което едва ли е розаво !!! ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ ЗАКОН В ЗАЩИТА НА ПЕДАГОЗИТЕ !!!
  • 46 Троле

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "ази":

    Не всеки се бори за зелено и 20ст. Хората нямат ли право да изкажат мнение.?
  • 47 Ааа не

    2 0 Отговор
    Мойте мечти никога не са били пианска история. Тъй, че селянино. Без коментар.

    Коментиран от #49, #51

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 киро Жарта

    0 2 Отговор
    Даскаличката сънките че го поеме като бръмбар сламка...
  • 53 яко ни лъжат

    3 0 Отговор
    ДОКОГА ЩЕ ОСТАВЯМЕ ПАТЛАДЖАНИ ДА РУШАТ ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО????? ДОКОГА ПАТЛАДЖАНИ ЩЕ РУШАТ И ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД БЪЛГАРИТЕ????. ТОВА ШКОЛО Е ПОДЪРЖАНО ОТ МОИТЕ ДАНЪЦИ И ПАТЛАДЖАНКАТА ТРЕБЕ ДА БЪДЕ БИТА И НАКАЗАНА ЗА НАЗИДАНИЕ.
  • 54 Погледнете си коментарите, всички!

    1 2 Отговор
    Без да коментирам нивото на правописа Ви, забележете нивото на комуникацията помежду Ви, изпълнена със злоба и обиди - като в квартална кръчма след десетата ракия. Това е резултатът от българското образование и от качеството на учителите ни.
  • 55 ДЕДО ВИ КРАЧУН

    3 0 Отговор
    НА ВРЕМЕТО ПРЕЗ СОЦА ИМАШЕ ЕДИН ПАТЛАДЖАН,СЕ ДЪРЖЕШЕ НАГЛО И АРОГАНТНО С УЧИТЕЛИТЕ . СЛЕД ДВА ДЕНА ИЗЧЕЗНА, РАЗБРАХМЕ ,ЧЕ Е ПРАТЕН В ТВУ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА. БЯХ ТРЕТИ КЛАС В УЧИЛИЩЕ МАКАРЕНКО ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ. ПАТЛАДЖАНА ОПРЕДЕЛЕНО ПРЕЧЕШЕ И ПАРАЗИТИРАШЕ В НАШЕТО ХУБАВО ОБЩЕСТВО. ХУБАВИ ВРЕМЕНА БЯХА, ХРАНЕХМЕ СЕ С ИСТИНСКИ ХРАНИ БЕЗ Е И ГМО. СЛАВНИ ВРЕМЕНА ,РАСТЯХМЕ ЗДРАВИ И СВОБОДНИ.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове