Last news in Fakti

4 Декември, 2020 13:46 3 007 19

Стела Николова: Венецианската комисия ще изпрати на ГЕРБ становище в картинки следващият път

  • стела николова-
  • венецианска комисия

Убедена съм, че ако все пак някой успее да го пита за мръсния въздух, липсата на вода, изсечените гори, ще каже, че комунистите са виновни

Стела Николова: Венецианската комисия ще изпрати на ГЕРБ становище в картинки следващият път  - 1

"От ГЕРБ решиха да не дърпат дявола за опашката и да предложат прокурор, който да разследва главния, че ЕС обвърза получаването на евросредства с върховенство на правото.

Венецианската комисия като види какво са предложили, следващия път ще им изпрати становище в картинки, а не в текст, тъй като очевидно 3-4 пъти писане на едно и също не се разбира", пише общинският съветник Стела Николова във фейсбук.

"Чудите се какво са предложили ли?ВСС да избира прокурора, който ще разследва главния. Същият този ВСС избра Гешев и не допусна разглеждане на искането на Съюза на съдиите за отстраняване на Гешев.Тъй де, защо да се рискува да се обърка нещо и да се застраши съществуващата омерта?Пак вчера Еврокомисията даде на Европейския съд България, понеже не се вземат никакви мерки за замърсяването на въздуха. Ама тези наказателни процедури и съдебни дела срещу България Бойко не ги брои, защото кранчето с парите от Брюксел не се спира, а ние - данъкоплатците плащаме и осъдителни и наказателни процедури. Какво да му пука на Бойко? Той не дава отчет пред никой.Нали за това е сложил пешеходната Цвета на трибуната на НС да го пази от обяснения и се крие в джипката като в землянка от журналисти, които могат да му зададат неудобен въпрос.

Убедена съм, че ако все пак някой успее да го пита за мръсния въздух, липсата на вода, изсечените гори , ще каже, че комунистите са виновни. То не, че ще е лъжа де, защото Бойко е възпитаван в духа на БКП, докато е членувал в нея по собствено желание.Говорител на ЦИК вчера се пробва да прокара идеята за отлагане на изборите за месец май и Радев побърза да се издаде, че няма да изтърпи до май. Не трябваше да им казва.Сега, току- виж през преходни и заключителни разпоредби на Закона за овладяване популацията на дивите зайци управляващото мнозинство вземе да промени Изборния кодекс. Какво им пречи? Нищичко! Те несъществуващ закон отмениха, та това ли?Виждали ли сте на живо пиявици?Ако не сте, включете си телевизора, когато предава Народното събрание!

COVID убива, но управляващите му направиха магистрала за това!Препоръчвам ваксиниране срещу парламентарно- представените партии."


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 52 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таз мома

    5 41 Отговор
    лична от къде се взе и на какво толкоз се е ухилила!?

    Коментиран от #3, #6, #14

  • 2 Българка

    58 5 Отговор
    Статията е в десятката. Страхувам се, че дори и препоръки, онагледени с картинки, няма да имат ефект на дебилите, чукундури. За мафията е най-важно Каскет или поредното подставено престъпно изчадие да бъде безотчетно, да се контролира единствено от задкулисието. Само така мафията безнаказано ще продължи с престъпленията си на воля и без съдебно преследване
    Оставка, съд, затвор, конфискация!!!!!!!!!!!!
  • 3 Doni Brasko

    29 2 Отговор

    До коментар #1 от "Таз мома":

    Безобразията са навсякъде. Вече не нито смешно, нито тъжно.
  • 4 Гост

    30 1 Отговор
    Назначаването на прокурор, който да разследва главния е просто още един гешеф на държавна хранилка, най-вероятно и той ще спи у Бояна...
  • 5 CEKO

    27 1 Отговор
    Тъжно!!! Нямам думи..
  • 6 Минаващ

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "Таз мома":

    Май и на теб трябва да ти дадът статията с картинки и то цветни.
  • 7 !!!?

    3 28 Отговор
    Тази е като махленска кльокарка - цялото й словоизлияние е вменяване на какво щял да кажел Боко, ако било това или ако било онова ! Тя била данъкоплатец като Фигуранта, а заплатата им...от данъкоплатцитите !!!?

    Коментиран от #9, #12, #13

  • 8 324

    11 1 Отговор
    Те са "умни" последователи на краварите, а краварите са създали комиксите с цел не можещите да четат дълъг текст все пак да има и литературни познания. Та на нашите действително им трябва комикс, за да разберат какво им казват или се правят на луди, че не разбират
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 За горите ще питате ДПС-то,

    5 8 Отговор
    По тяхно време с техни назначения, а не ГЕРБ, за мръсния въздух е ясно, бедна държава с какво отопление/що е бедна, май от ония дето фалират банки, източника пенсионен фонд и раздаване куфарчета ДС-сътрудници и приватизатори на държавата/, за да спрат тецовете, трябват енергоблокове, де ги, няма ги, айде от кого е проблема, наказателни плащания и какво ли не беше, ма другарко
  • 11 То когато не вали дъжд, пак ГЕРБ са

    1 10 Отговор
    Виновни, ми айде ,ма другарко, организирай" "пеперуда
  • 12 То е ясно разказвачката каква е,

    1 12 Отговор

    До коментар #7 от "!!!?":

    Червена другарка е, да си ги види бсп и дпс,все заедно гласуват, и да направи разбор кой за какво е виновен
  • 13 Прабългарин

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "!!!?":

    Докато има неграмотни като теб (пише се клюкарка , а не клЬОкарка) ръсят мозък ще сме в това положение.
  • 14 Ти си

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Таз мома":

    Тъп олигофрен, като всички неграмотни гербаджийски кратуни
  • 15 Майн Кампф

    3 5 Отговор
    Така наречената "венецианска комисия" , си е просто една групичка драскаща разни становища не поръчвани от никой и нищо незначещи .......... тази комисийка , нито е законодателен орган , нито нито пък някой се интересува от мнението и .
  • 16 Ххх

    1 0 Отговор
    А защо трябва да има главен прокурор? Съдиите да не би да имат главен съдия. Имаше такава идея : Вместо да се чудим кой да контролира главния прокурор и кой да контролира контролиращия, направо тази длъжност да се премахне. Йерархията да не е вертикална в прокуратурата.
  • 17 cpv

    0 0 Отговор
    Нали потеклото ти е комунистическо,затова пишеш глупости!
  • 18 Whitestar

    1 1 Отговор
    Статията е добра, но не бих казал, че е в десятката, каквото е и мнението на Българка! Порво от материала не става ясно кое е основния проблем, основната тема! Вероятно това е самоназначението на главен прокурор, вероятно, това е и липсата на достап до съдебни власти у нас! Вероятно този проблем ни нарежда до страните от третия свят, където господстват законите на джунглата и животинските видове, което вече корелира със следващата тема за опазването на природата! Но не мръсният въздух е проблема! Защото вече опитахме но не ни се получи да продаваме неизползвани квоти за парникови емисии, защото продажбата им се оказа забранена, още преди години! Не е и изсичането на горите, защото НГС ни уверява, че всички сечи са планирани и изчислени по научна технология, а усещането за липса на закони, което вее като сибирски вятър в сърцата на всеки българин, когато си помисли как се спазват законите у нас!
  • 19 Още един българин

    1 0 Отговор
    Браво Стела. За съжаление има още много честни хора, като починалия човечец пред болница от новините (лека му пръст) на който последните му думи били, че Боцлето му обещало че това няма да се случи. Трябва да се продължава да се казва истината на хората, така ще осъзнаят един ден, надявам се преди да са провалили бъдещето на децата си, какво се върши в нашата татковина.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове