Last news in Fakti

21 Декември, 2020 12:38 32 919 132

БОЕЦ: Пеевски наложи контрол върху протестите чрез "Отровното трио", хората на Радев и Манолова

  • георги георгиев-
  • боец-
  • отровно трио-
  • отровното трио-
  • николай хаджигенов-
  • арман бабикян-
  • проф. велислав минеков

Георги Георгиев е отказал сдружението му да участва в "политически Франкенщайн, имащ за цел единствено да обслужи властовите апетити на шепа хора и в крайна сметка да запази статуквото"

БОЕЦ: Пеевски наложи контрол върху протестите чрез "Отровното трио", хората на Радев и Манолова - 1

Едно от разпознаваемите лица на протестите срещу статуквото в България – Георги Георгиев от гражданското сдружение БОЕЦ, обвини "Отровното трио" в саботаж на демонстрациите срещу властта. Според Георгиев депутатът от ДПС Делян Пеевски е успял да наложи успешно контрол върху протестите срещу правителството и съдебната власт, а чрез "Отровното трио", "хората на Радев и Манолова" са били изолирани и отстранени всички останали поддръжници на недоволството.

Ето и цялата позиция на Георгиев:

ТРЯБВА да се знае!

Казал съм всичко, което касае протестите и събитията с участието на БОЕЦ това лято. Важно е, защото истината е над всеки, защото не трябва да позволяваме да бъдем лъгани и не трябва да повтаряме грешките си.

Всички помните събитията от юли 2020 г. Три неща се заредиха и предопределиха всичко случило се.

ПЪРВО - в края на юни БОЕЦ обявихме Национален граждански протест за 16.07 пред МС. Повод бяха скандалите със снимките и пачките и в онзи момент никой друг не мислеше за протести, макар и да получихме широка подкрепа и повлякохме крак.

ВТОРО - акцията на Христо Иванов от 07.08 на Росенец и обявената последваща гражданска акция на Росенец за 11.07 - събота.

ТРЕТО - нахлуването на прокуратурата в президентството на 09.07.

Това, което НЕ ЗНАЕТЕ е, че от "Отровното трио" знаеха ден по-рано за влизането на прокуратурата в президентството.

Разказвал съм за поканата им към БОЕЦ отпреди протестите да се включим с тях в общ политически проект с Манолова, Трифонов, ВОЛТ, АБВ и тн. и моят категоричен отказ БОЕЦ да участва в подобна подмяна и политически Франкенщайн, имащ за цел единствено да обслужи властовите апетити на шепа хора и в крайна сметка да запази статуквото. Въпреки това им казах - "Дайте да свалим Буда и Гешев, а това, за което говорите, е следващия разговор. Първо да съборим дебелите".

В деня преди нахлуването на каскетите в президентството имах дело във Видин, по което по собствено желание мой защитник стана Николай Хаджигенов. Същия ден имахме уговорка за точен час да се видим пред съда, беше важно разпоредително заседание и тн. И той просто не се яви.

Не се яви и през август на следващото заседание, като междувременно ме блокира, не ми вдигаше телефона и се криеше и бягаше от мен на площада.

Хаджигенов не се яви на делото ми, но заедно с Арман и Минеков бяха час след влизането на каскетите в президентството пред самото президентство в "защита на Радев и институцията".

Тогава се чух и разговарях и с тримата, беше ясно, че са знаели и се бяха подготвили, но не знаех защо фокусът им бе Радев. Отговорът им бе - "трябва да защитим институцията и Радев, после ще сваляме и дебелите". Не го приех. И Радев, и институцията имаха достатъчно ресурс, имунитет и сили да се защитят, гражданите имахме нужда от защита и подкрепа в нашата битка срещу мафията!

През тези първи два дни, в които Триото заедно с медиите на властта налагаха протеста като "протест в защита на Радев", БОЕЦ не бяхме там. Ние се стягахме за Росенец в събота и правехме всичко възможно да върнем облика на протестите, като "граждански протести срещу управляващата ни мафия с искане за оставките на Борисов и Гешев". И до събота успяхме!

В това време Хаджигенов подиграваше гражданите за Росенец, че "пичове, с разходки по плажчета не ставало, че трябвало кьотек и тн.", а то взе че стана и гражданите и бойците стъпихме на плажа!

ПОДМЯНАТА!

Още след обявяването на Националният граждански протест на БОЕЦ и акцията от 07.08 на Христо Иванов на Росенец с последвалата нова обявена акция там бе ясно, че протести ще има. Кукловодите на Борисов знаеха, че той си заминава и е въпрос на месеци, а в случая дори на дни. Пеевски не искаше оставка на Буда и нови избори, предизвикани от БОЕЦ или ДБ, като организации извън контрола на мафията. Пеевски иска плавно слизане на Борисов, докато мафията подготвя и реализира своите нови проекти за продължаване на статуквото. И затова взеха инициативата с нахлуването в президентството. Първо, така изкривиха и подмениха протестите, представяйки ги като конфликт по линията Борисов - Радев и второ - вкарваха свои контролиращи фактори в протестите, за да държат събитията до ръба на безопасност и контрол: от чисто технически - мощно озвучаване, до класически медийни - тотално манипулативно отразяване. За сравнение - през цялата 2020г. - НИТО ЕДИН представител на БОЕЦ нито веднъж не е гостувал в нито една "национална телевизия" - БНТ, НОВА, или БТВ! Нито веднъж. В същото време Триото, Манолова и всички останали "протестиращи" имаха пълен медиен комфорт и отразяване от сутрин до вечер по всички медийни канали на властта.

Предполагам, че в тези процеси свързващото звено бе Манолова и вероятно Арман. Той се изживява, като манипулатор и сценарист. Така и не го приех за близък. Докато Николай и Минеков наричах свои приятели и съм споделял с тях през годините плановете и тайните на БОЕЦ, защитавахме ги и подкрепяхме, то Арман го приемах заради тях и неговото предателство не ми тежи.

Хаджигенов не е стратег, той е по скоро нарцис, алчен и отровен от вируса на властта човек, а Минеков бе полезният идиот.

Пеевски обаче успя да наложи и то успешно контрол върху протестите, като чрез триото и хората на Радев и Манолова бяха изолирани и отстранени всички останали. Те не искаха оставката на Борисов, тяхна цел бе да създадат задкулисно и прикрито политическият си проект и затова поставяха себе си във фокуса, а не оставката на Буда и Гешев.

Затова и саботираха протеста на БОЕЦ на 16.07., когато имахме шанс да съборим Буда! Това бе подмяната и предателството, след което всичко реално приключи, въпреки продължилите още два месеца протести.

Не вярвам триото да са заговорничели с Пеевски директно от самото начало. Дори си мисля, че са вярвали, че вършат нещо добро, но другите са глупаци и не го разбират, самоопиянени от моментната слава. По скоро бяха поставени под контрол без съпротива, като им дадоха да "командват парада". Манолова вероятно е връзката. Радев също бе част от манипулацията и самият той съм сигурен, че не знаеше къде се намира и какво се случва в първите месеци. И когато се усети, че е използван, се оттегли на секундата. Слави също се усети, той е по-скоро от групата на Буда, а не на Пеевски, но има възможност все още да демонстрира, че е "самостоятелен играч". Но не е.

Радев имаше своите силни изказвания и включвания и нищо повече. Липса на действия, липса на кураж за реална съпротива срещу мафията, липса на идеи и истинска борба.

През всичките тези месеци БОЕЦ си следвахме пътя и бе важно да не позволим гражданите да бъдат излъгани отново. Всеки ден бяхме на площадите и държахме блокадата на Орлов мост, от където палехме искрите на блокадите из цялата страна. Акции-изненади, протести, блокади на БНТ и институции, протести пред "Осемтте джуджета", дела, сигнали и тн. ежедневни инициативи.

И продължаваме. Публикуваният от БОЕЦ Граждански Манифест с посочените цели е все по актуален. Електронно дистанционно гласуване, Закон за Лустрацията, граждански контрол върху управлението, нов Изборен кодекс, активно действащо гражданско общество в България и отстраняване на мафията от властта - ето част от целите. БОЕЦ не се борим за властта, няма да ни видите в депутатски листи, или министерски списъци. Нашата битка е на гражданският фронт и там е силата ни, като граждани-бойци!

И продължаваме и вярвам, че ми жена да се преборим със злото. Стъпка по стъпка, последователно, фокусирано, с жертвоготовност и принципност. Това е начинът. Имайте вяра!

21.12.2020 г.

Георги Георгиев - БОЕЦ


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 135 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    200 65 Отговор
    Този е троянски кон , и боко го е вербувал !! Парата прави борбата , и за това се бори !

    Коментиран от #77, #130

  • 2 ТаУмВзе

    162 31 Отговор
    Въртииии бивши герберасти недоволни, че не са крали!

    Коментиран от #122

  • 3 Нова система

    93 23 Отговор
    или светът рухва в пропаст!
  • 4 айде

    147 195 Отговор
    и тоя изпуши :))) Гласувайте за Мая или Слави и не слушайте разни изтрещелници какво ви приказват , така ще унищожима мафията ГРОБ-ДПС !

    Коментиран от #51

  • 5 7878

    215 52 Отговор
    С такива коментари БОЕЦ обслужва статуквото/ГЕРБ.
  • 6 Кой68

    165 25 Отговор
    То тъпо та тъпо,ама и чак вдлъбнато...
  • 7 Маргинал

    116 30 Отговор
    Това май е сценична треска. Човек лесно се възгордява и започва да си вярва, че е единствен и незаменим. И това е началото на края. Пример: Живков, Костов и Тиквата.
  • 8 лили

    110 18 Отговор
    до сигурно
    Да прав си .И Антон Тодоров го описа в книгата -Шайката , и стана депутат от гроб!!
  • 9 Оракул

    96 26 Отговор
    Как си бе Гошо,още ли си с корона на главата,все коронясан да си бате.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Миризлив пор

    137 10 Отговор
    Гошето от как го удари короната него и жена му (скорошно оздравяване) и като видя КОЙ лично разпореди с линейки да бъдат преместени от Видин в София въпреки негативите май взе да сменя позицията. Очаквам доста истини за това лято да излязат на яве след като се опитват така да го избутат от сцената.
  • 12 Българка

    159 34 Отговор
    Този коментар от БОЕЦ за мен е изумителен и възмутителен. Не съм в кухнята на организациите, но подозирам или, че Георгиев се отблагодарява на Борисов за съдействието, което е оказал за лечение в софийски болници. Друг вариант е върусът да е атакувал мозъка на лидера на БОЕЦ. С това изказване той работи за статуквото

    Коментиран от #16, #52, #76, #126

  • 13 Дидо

    105 12 Отговор
    Явно от ковида се оглупява.

    Коментиран от #22

  • 14 бля бля

    108 14 Отговор
    бивш кадър на герб и бивш кадър на мвр няма
  • 15 Цигаристан

    56 7 Отговор
    БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ НАЙ-ТЪПАТА, САМИ СЕ ЛИКВИДИРАХА ПРЕЗ ПРЕХОДА, КАКТО И СЕГА БАТЕ САМО ТРЯБВА ДА СЕ СКАТАЕ И ДА ГИ ОСТАВИ ДА ПОКАЖАТ КАКВО МОГАТ, А ТО Е С ОТРИЦАТЕЛНА СТОЙНОСТ
  • 16 Разделяй

    45 9 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    ... и владей!!!!
  • 17 Мииии

    49 10 Отговор
    Значи трето става първо. А след първо всичко написано няма смисъл, нали другарю на Борисов.
  • 18 Бойко Палпатин

    33 3 Отговор
    Светци,рицари,клисари,гробари,чалгари,мафиотски пиари. Накрая сички ше сте на тамната страна на силата и Нинова и тиа милата! Само тоа тупан неблагодарния ше си е у Видин, вулгарниа!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 тъпоъгълник

    94 21 Отговор
    Абе ти си мноого ама мноого тъъъъп.Мутрите от власта,могат да се свалят само с обединение на всички срещу тях.Те имат 1 милион чиновници и 30 000 полицай,на които им увеличиха предизборно за платите драстично.Спряха преброяването на населението под предлог заради Ковида,за да си правят избирателни списъци с 1 милион мъртъвци.Не искат машинното гласуване,за да може да драскат с химикалката, бюлетините на противника, както прави шайката на Проф.Константинов ,а те за предишните избори бяха 650 000 невалидни и като сложиш един милион мъртъвци и 400 000 тъмнокожи,купени с мешана скара.отново ще управляват.Само 100% гласуване и обединение на всички ще изхвърли от власта мутрите,които ни управляват.Ти господине,няма и 1 % да спечелиш и си някакъв пълнеж,с недоказана идея.Освен че си против Борисов,си и срещу всички,които са срещу Борисов.Приличаш ми на тъпоъгълник.

    Коментиран от #129

  • 21 Рафа

    83 33 Отговор
    Харесвам акциите на Боец, но тази статия не ми харесва , защото сега е най-важното да сме обединени и да съборим мафията ГЕРБ!

    Коментиран от #27

  • 22 Гост

    51 2 Отговор

    До коментар #13 от "Дидо":

    Тоя си беше тъп и преди
  • 23 ЧУДИТЕ СЕ,..ЗАЩО ФАТ'МАКА НЕ ОБЕЛВА...

    41 38 Отговор
    И ДУМА..СРЕЩУ ПЕЕВСКИ, АГЕНТ "САВА" ИЛИ..ДПС?!?
    ...МИ ЗАЩОТО ГО..ИЗБРАХА А ТОЙ Е ПОД'ЛОГА БА ОЛИГАРСИТЕ ОТ БКП ✊😂
  • 24 Приличаш

    46 14 Отговор
    Абе ти си мноого ама мноого т..п.Мутрите от власта,могат да се свалят само с обединение на всички срещу тях.Те имат 1 милион чиновници и 30 000 полицай,на които имувеличиха предизборно заплатите драстично.Спряха преброяването на населението, под предлог заради Ковида,за да си правят избирателни списъци с 1 милион мъртъвци.Не искат машинното гласуване,за да може да драскат с химикалката бюлетините на противника както прави шайката на Проф.Константинов ,а те за предишните избори бяха 650 000 невалидни и като сложиш един милион мъртъвци и 400 000 тъмнокожи,купени с мешана скара,отново ще управляват.Само 100% гласуване и обединение на всички ще изхвърли от власта мутрите,които ни управляват.Ти господине,няма и 1 % да спечелиш и си някакъв пълнеж,с недоказана идея.Освен че си против Борисов,си и срещу всички,които са срещу Борисов.Приличаш ми на тъ.оъгълник.

    Коментиран от #78, #81

  • 25 user

    50 49 Отговор
    На идиотите на протестите по улиците каквото и да им кажеш все ще го вземат за чиста монета. Трябва да си пълен идиот и лупмен да се водиш по акъла на бабикяни, маникяни, хаджикяни, на този Гошо, който е явен тъпанар, Манолова, Дионисий и тем подобна паплач. Тези които са там заради заплащане повече ги разбирам. Сега Пеевски превзел протестите и ги кара да викат срещу самия него. Браво!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Миризлив пор

    30 30 Отговор

    До коментар #21 от "Рафа":

    Ти не усещаш ли че триото иззеха властта и си присвоиха протеста. По-голямата част от простотиите ги правеха Гошето и неговите хора, в един момент всеки започна да дърпа за власт и да си блокира сам Мая, Пинокио, летеца и накрая кога Гошето го хвана грипа съвсем го изхвърлиха от сцената. Точно срещу кой псуваше като каруцарин го спаси защото другите не си мръднаха пръста. Ако влезеш във видинската болница ще ме разбереш. Пак прочети какво е писал ако половината е истина го разбирам защо е омерзен.
  • 28 Тези бля дове

    37 9 Отговор
    излезнаха по големи мошеници от БСП!
  • 29 ъъъъъ

    30 3 Отговор
    е как няма да знаят , нали съдиите са техни. а влизането в президентството е подписано от СЪДИЯ.
  • 30 НИЩО НОВО

    31 35 Отговор
    ЕДИНСТВЕНО МАЛО'УМНИТЕ ЦРЪВЕНИ ТРОЛЧЕТА,ПЕ'ДА'ЛИ И ХОМОСОЦИАЛИСТИ НЕ РАЗБРАХА,ПЕ ДЕ'БИЛА Е ЧАСТ ОТ ПРОЕКТА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!
    ВЕЧЕ Е КЪСНО,.. ФАТМАКА ОТНЕСЕ....САЛАМА;))))
  • 31 Чичо

    24 36 Отговор
    Хубава работа ама българска. Не фанали рибата сложили тигана. От всички бих гласувал само за Слави, не е членувал в БКП. Въпреки егото му все пак трябва да разкараме бацо пък после ще видим
  • 32 Ехо

    37 6 Отговор
    Още ли не е ясно защо сме на този хал!? Няма единство в България!
  • 33 Рамбо първа кръв

    48 19 Отговор
    Змийското гнездо на мафията се нарича ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ и ПРОКУРАТУРА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДАНС , ВСС И НА КАСКЕТИТЕ Е НАЦИОНАЛНА КАУЗА и задължение на всеки българин!
    България над всичко!
    ЗАТВОР ЗА МУТРАТАГЕШЕВ БУДА ШИШИ ЦАЦАТА И АГЕНТ ИВАН
  • 34 Жоре

    38 8 Отговор
    Януари и Февруари колко хора събрахте на протест, без атаката на Президентството никой намаше да запомни и Юлските протести
  • 35 Другия с коня

    30 24 Отговор
    Организаторите на Протестите накрая всичко ще си кажат,обаче по трудния начин.....
  • 36 Бореците

    21 2 Отговор
    Най-добре да не казват нищо, няма ги ви никоя социология, лидера им знаем как са го махнали от гепи пачки, бацо го спаси от Видинската болница
  • 37 Д-р Ох Боли

    25 9 Отговор
    Хаха Пеевски има повече пари от Черепа и ми приватизира протеста, най-доброто е, че и Слави е негов подчинен още от времето на Илия Павлов 😆
  • 38 Айше

    27 3 Отговор
    Абе няма ли кой да го гътне това прасе,нали по коледа ставали чудеса???
  • 39 ДС 2

    20 2 Отговор
    На тоя как му бяха спретнали вендета от Пеевската Канал3 не е истина просто,интересно е друго как Канал3 рекламира само ДПС и ВМРО !

    Коментиран от #69

  • 40 За този отсега протестът

    38 3 Отговор
    ще е много труден. Премиерът му спасява животът, с какви уста ще плюе, представи си.
  • 41 Пешо

    37 3 Отговор
    На този влашки тъ...ар му лъсна голия г.з
  • 42 Театрал

    8 2 Отговор
    ИСКАМ ДА ИГРАЯ !!!
  • 43 висок

    16 25 Отговор
    Всички за Мая!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 сара

    27 11 Отговор
    Всеки срещу всеки и бой на негри в тъмна нощ - това настана. Триото харесвано или не, отричано или не имаше хъса да направи нещо. Който може повече - да продължи. А БОЕЦ се явява един солов играч , признаващ единствено себе си.
  • 46 киро

    39 2 Отговор
    Какъв Пеевски ви гоне,бе?! Той е само пионка! Всичко идва от ДС,не разбрахте ли!?
  • 47 Р.радев

    24 15 Отговор
    Миризливи "толупи",кой мислите че заблуждавате...?
    Никой не вярва на политиците в парламента,а и на популисти като манолова,чалгатрифонов и триобългаре..Запомнете едно народът ще раздаде справедливост,много скоро..Неизбежно е,както смъртта.
  • 48 Последния Софиянец

    16 10 Отговор
    Факт е че Триото не използва както трябва тези стотици хиляди хора на площада.

    Коментиран от #86

  • 49 Фен

    16 4 Отговор
    Охлюв, рак и къртица, в мощна задруга!
  • 50 sbs

    29 3 Отговор
    КУХА ПРАЗНА ЛЕЙКА --ДОРИ И ВИРУСЪТ НЕ МУ ПОМОГНА ---ЕДИНСТВЕНО МУТАФЧИЙСКИ КОГОТО ОПЛЮВАШЕ ---ИЗРАСТЪКА НАД РАМЕНЕТЕ НЕ МОЖА ДА МУ РОДИ ДОРИ ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ И БЛАГОДАРЯ --И ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЦЕЛУВА НА БОЙКО --ОНОВА ЗА КОЕТО ГО ГОНИ МАНОЛОВА
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ПСР

    28 2 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Беше много лют фен на Боко в годините,ама много!Убеден и яростен.
    После,нещо го отсвириха от Шайката,та превъртя резбата./кокълче не получи/.Долна история-и неговата,и написанато тук.

    Коментиран от #53

  • 53 Бацката

    27 1 Отговор

    До коментар #52 от "ПСР":

    Га ти търсихме болница ни рива! После във ВМА по-нисък от тревата докато те оправим!

    Коментиран от #68

  • 54 НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ...

    31 20 Отговор
    ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.. ПИШМАН ПРЕВРАТАДЖИИ,ПАРТИЙКИ И СДРУЖЕНИЯ ОКОЛО ФАТМАКА,..НЕ МОГАТ ДА СЪБЕРАТ ОБЩО И...3 % ДОВЕРИЕ!
    ВСИЧКО СВЪРШИ, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ГИ РАЗКРИ ОЩЕ ..ПРЕЗ ЛЯТОТО!
    ПОЗДРАВЕТЕ БОЙКО С 4 ПОРЕДЕН МАНДАТ И СЕ ..УСПОКОЙТЕ!
    БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ШЕ ИЗРЕВЕ: К*® ЗА...БКП✊😂
  • 55 LOW

    21 30 Отговор
    Вместо Георги Георгиев да се обедени с МАЯ , Радев и Триото , той типично по български разцепва и единствената свястна опозиция.
    Слави е подлога на ГЕРБ така че той нее алтернатива. А ще е голяма грешка да се върне СДС в лицето на Христо Иванов във властта. Не остава много време- ОТРОВНОТО ТРИО- ПРАВЕТЕ ПАРТИЯ ВЕЧ1Е

    Коментиран от #58, #79

  • 56 Тъпо Мутре

    11 1 Отговор
    Борчо , даже на мене ми светна че си по-тъп от мен
  • 57 Нео

    25 21 Отговор
    Какви протести бре? Та тези дни чета, че недоразумението в президентството отново напомни за себе си. Сред купчината откровени глупости , с които се опитва за прикрие факта, че ще се кандидатира отново, споменава, че той бил от лявото пространство. От там бил, пък няма куража да е член на БСП, защото са му казали, че ще отблъсне заблудените овце, които си мислят, че е нещо друго, а не типичен комунистически казармен продукт, назначен от чуждо разузнаване. Но това се и очаква от индивид с тотална липса на морал!
  • 58 КОСТ

    22 24 Отговор

    До коментар #55 от "LOW":

    Мая ГАЛЕВА, фатмака Решетников и Тримата пед'али са наистина "Свестна Опозиция"! За СЦЗ
  • 59 Морфей

    21 5 Отговор
    Този мерзавец е благодарен на Боко затова, че го транспорираха до София. Долен тип Джаба Георгиев
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ееееее

    14 10 Отговор
    Раята проста трябва да се държи в страх и да се разединява с всички всевъзможни начини. Б+око прилага тактиката разделяй и владей повече от 10-15 години. Това е положението в държавата Б+улгаристан към момента. Разделена опозиция и съединена корумпирана схема по всички етажи на властта. Тежко и горко на децата на България които освен ,че ще са пак най-бедните ,с най-голяма корупция, най-болни, с най-мръсния въздух, с най-голямата безработица не само в Европа но и в света както се очертава. Заеми ще се връщат след поколения наред.
  • 64 КОНТРАТА

    21 2 Отговор
    Абсолютен Смешник
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Шаолина

    24 1 Отговор
    Снимките с Буда ти седят подлецо Георгиев
  • 67 big

    23 10 Отговор
    Този нещастник е подлога на БМБ и американците! Ако беше "враг" на Тиквун, той надали щеше да му осигури софийска болница. Сега трябва да плаща, т.е. разединява протестиращите срещу него.
  • 68 ПСР

    23 1 Отговор

    До коментар #53 от "Бацката":

    Абсолютно!Прочети какво е написал 66-ти-самият факт-Гошо,прегърнат с Баце,с фанелка"ГЕРБ",Гошо,позира с плакати "ГЕРБ" и"Бойко,ние сме с теб"-автентичен снимков материал.Е,такива,врътливите,ги непонасям най-много!Бъзи здрав,брат.

    Коментиран от #73

  • 69 Република

    11 0 Отговор

    До коментар #39 от "ДС 2":

    Канал 3,вече е в пакета на Домуса.
  • 70 Бацо

    12 0 Отговор
    Жорка, кажи още че шуши плаща за протестите не е черепа
  • 71 Пачо Софиянеца

    6 1 Отговор
    човек, политици да е-бе в България , ще си нахрани семейството
  • 72 тако

    15 6 Отговор
    На хажинментю и арменчика си им личи, ама и на теб същото ти личи
  • 73 Бацката

    17 3 Отговор

    До коментар #68 от "ПСР":

    Храни куче да те лае му се вика на тоя, не амгъл, ами амНАгъл!
  • 74 Софиянеца

    20 2 Отговор
    Само като му видиш гнусната физиономия и ти става ясен!!!

    Коментиран от #101

  • 75 30 г стигат

    13 1 Отговор
    Аре бегай ве МОЛЕЦ !
  • 76 де факто

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Не , просто човека си е фурнаджийска лопата !Всъщност нищо ново под слънцето на територията на нашата родина .
  • 77 това е истината

    11 22 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    Не, не е троянски кон. По действията ще ги познаете. Боеца единствен протестираше при избора на Гешев. Нямаше Мая, нямаше Слави , нямаше даже и трио тогаз. И не само тогава.
    Но червеното стадо много трудно ще го разбере това, чипирането се извършва в продължение на 30 години и резултата е налице, че и по-лошо ще става. То не бяха "спасители" като Цар и Борисов и все успяват да излъжат и повлекат стадото. Ами гласувайте си за БСП като сте такива русофили, те поне са що годе партия , а не сбирщина от хора с корпоративни интереси без никакъв капацитет от кадърни кадри.
    Защо ли всичко това си го мислех и преди да го каже Боеца. Само като се проследят миналото и действията на Мая и Челгаря е от видно по -видно, че това е следващия проект за задържане на статуквото, просто лицата ще бъдат сменени, като гарантират на Борисов че няма да го закачат.
  • 78 Пффф

    11 3 Отговор

    До коментар #24 от "Приличаш":

    Как пък едно от нещата , които си написал , не беше лъжа или преувеличено до небето ? Лъжи , лъжи , лъжи . Поне си прегледай цифричките , че както си тръгнал , ще излезе , че в България живеят 15 милиона души , а циганите не гласуват за ДПС и БСП , а само за ГЕРБ . Тук до нашия блок има клуб , който се ползва за секция , в която гласува цялата махала в града ни . Винаги има активисти на ДПС и винаги гласуват за тях , но щом си казал , че е гербавите , нека е за тях . Цялата държавна администрация , барабар с полицаи и военни е малко над 450000 хиляди , ама от тях 100000 , щели да гласуват за тях . Те преди 10 години , когато бяха 700000 , гласуваха по-малко .
  • 79 ха ха

    8 23 Отговор

    До коментар #55 от "LOW":

    Не разбрах кой разцепва, Мая ли ? Оказа че е сама и тримата измамници, с нея никой не иска обединение, та няма как да има разцепление.
    Христо Иванов е едиственствената алтернатива за истинска промяна и затова всички алчници ще се обядинят в гнусната си пропаганда срещи него.
  • 80 елм Уотсън

    13 6 Отговор
    За когото и да гласувате то това ще е същество за което властта и парите са основната цел в живота му , като естествено някои са по прикрити (скрити лимонки ) а други абсолютно директни и нагли . Някой ще каже добре за кого да гласуваме ? Аз лично харесвам 2 фигури в политическия живот Минчо Христов и В.Енчев и въпреки че знам че такива хора като тях нямат нужния ресурс (казвам ресурс защото изборите на повечето места по света са всичко друго но не и състезание на идеи ). Тук идва и въпроса "ами защо тия двамата не са си създали тоя "ресурс" ? Елементарно , просто защото уважават себе си и законите в страната и имат огромно чувство за справедливост а така в тази страна пари не се правят и дивиденти не се трупат .
  • 81 минаващ

    8 10 Отговор

    До коментар #24 от "Приличаш":

    Това което предлагаш е пак от същото , просто да заменим едни мутри с други, които да пазят гърба на предишните - това сме го виждали вече.
    Мая Манолова е по лош избор и от Борисов, така че лично аз, ако Демократична България се обедини с нея и чалгаря няма да гласувам.
    Гласуваме за политики и програми, а не за следващите проекти на Пеевски и Доган.
  • 82 плевенски

    10 5 Отговор
    Е така герб си отглежда ,,опозиция".
  • 83 Просто човек

    11 17 Отговор
    Боецо Георгиев, при все че си в болница с ходатайството на Буда, не знам какви очи имаш да ръсиш тези глупости?! Аз съм от хората, били на протеста и вярвам на триото! Не бих казал същото за теб, човек- фен на Гроб преди...
  • 84 Владимир Велев

    15 17 Отговор
    Уважаеми г-н Георгиев,

    Като постоянен участник в протестите от 9 юли имам наблюдение върху развитието на протеста, посланията, които се отправяха от ораторите за общ фронт "Всички срещу ГЕРБ" на: леви, десни, русофили, русофоби и т.н.
    Това, което пишете в статията си за "Отровното трио", за съжаление няма нищо общо с истината!
    Разбира се протестите на "БОЕЦ" бяха и са полезни, както и всякакви протести срещу ЗЛОТО Борисов, Гешев, ГЕРБ, но обединението на лявото и дясното е най-голямото постижение на протестите от лятото и се дължи ИЗКЛЮЧИТЕЛНО на "Отровното трио".
    Такова обединение единствено може да прогони шайката на Борисов от властта!
    Оставка! Победа!!!
  • 85 българка

    16 7 Отговор
    Имате ли НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА? Ако нямате, спрете да тровите хората с лъжи и полуистини! Защо СЕГА се изнасят тези "факти"? НЕЩО се е случило междувременно, нали?
  • 86 Тези стотици

    11 5 Отговор

    До коментар #48 от "Последния Софиянец":

    хиляди май само в болните ви глави ги има. Пълни нещастници сте!

    Коментиран от #88, #90

  • 87 Кореняк софиянец пето поколение

    9 8 Отговор
    няма нужда от пет или шест месеца протести трябва само един ама много качествен със затваряне на целия град до Победа Аз лично бих се позабавлявал с предстоящите избори даже от март до юли има време новоизбраните да покажат Как ще работят а от друга страна август е прекрасен месец за протест топло къси панталонки биричка шегички
  • 88 Кореняк софиянец пето поколение

    8 6 Отговор

    До коментар #86 от "Тези стотици":

    Чакай да мине зимата и ще си говорим пак още не са огладня ли както трябва
  • 89 stan4o

    10 4 Отговор
    Разделяй и владей. Пускаш двама трима свои сред недоволните да ги скарат. Махаш битите карта и ги сменяш с други, и яхваш пак народа. Библиотекарите това го умеят много добре.
  • 90 stan4o

    6 6 Отговор

    До коментар #86 от "Тези стотици":

    Кажи от какво си доволен? При една работеща държава, защо минималната заплата е 700 лева, а в Румъния, която е по-зле от нас е1000 лева?
  • 91 Коритар

    17 8 Отговор
    Какви протести?такива като тебе и дебилното трио опорочихте всякакъв справедлив протест.спряха ви парите и сега ще се избиете.смях, смях ,смях.майчето галева вече вие на умряло,чалгаря се покри и се ослушва от къде ще му паднат пари .черепа и цв.василев разбра че за нищо не ставате .

    Коментиран от #92

  • 92 само Бойко

    9 4 Отговор

    До коментар #91 от "Коритар":

    Не ще да разбере че му се смеят даже и врабчетата
  • 93 АЛО РАДЕЕЕВ

    10 10 Отговор
    ,,БОЕЦ" Е БОЙКОВИСТКА ПРЕСТЪПНА ГЕРБАВА ШАЙКА !
  • 94 БОКО ЛЪЖЕЦА

    10 10 Отговор
    Тoзи нeщacтник e пoдлoгa нa БМБ и aмeрикaнцитe! Aкo бeшe "врaг" нa Тиквун, тoй нaдaли щeшe дa му ocигури coфийcкa бoлницa. Ceгa трябвa дa плaщa, т.e. рaзeдинявa прoтecтирaщитe cрeщу нeгo.

    Cнимкитe c Будa ти ceдят пoдлeцo Гeoргиeв

    Коментиран от #102

  • 95 Бойчо

    16 3 Отговор
    Какъв крак си полякъл... Първи тази година бяха от Възраждане.. Още в началото на годината. И когато Те поискаха подкрепа от вас, вие отказахте... Защо..!?! Га ядИ кИфтета, не рИва... Ся рИвеш!!!

    Коментиран от #107

  • 96 Пико

    12 3 Отговор
    С тези си заключения този отиде в историята.Явно ковита яко го е ударил.
  • 97 Протестиращ

    13 3 Отговор
    Георгиев ти наистина си ГЛУПАК, К-19 разминали ти се или вече пътуваш.За нищо не ставаш мокър смотаняко от Видин.
  • 98 хаха

    11 4 Отговор
    МНОГО БЪРЗО ТОЯ ОБЪРНА РЕЗБАТА!
  • 99 Употребените хора

    10 3 Отговор
    И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СТЕ МАСКАРИ. Алеко Константинов.

    Коментиран от #132

  • 100 9999

    9 2 Отговор
    ХА,И ТОЯ ОБЪРНА РЕЗБАТА !!!
  • 101 Щото Бабикян, Христо Иванов, че и

    8 0 Отговор

    До коментар #74 от "Софиянеца":

    Слави са красавици неотразими...
  • 102 Миризлив пор

    12 4 Отговор

    До коментар #94 от "БОКО ЛЪЖЕЦА":

    Не мисля, че Гошко ще спре да вади кирливи ризи на БМБ, просто ще се съобразява да говори само истини. По-страшно ще е да започне да вади истини за триото.
  • 103 Мартин

    10 5 Отговор
    Този не беше ли уж много зле, в тежко състояние вследствие на коронавируса и т.н.? Или накрая се оказа, че само си прави безплатен ПР? Сигурно неговия шеф - Цветан Василев знае истината...
  • 104 аг08

    10 5 Отговор
    Абе боец , ти си един смахнат откачалник!
  • 105 Цоко

    7 0 Отговор
    Най-отвратителни са продажниците.
  • 106 Водевилчо

    8 2 Отговор
    Опозицията - смех !
    Управляващите - още по голям смех !
    Изобщо пада голям майтап !
    Момент,че се задавих !...
  • 107 Питам

    5 9 Отговор

    До коментар #95 от "Бойчо":

    Защо не подкрепихте ВЪЗРАЖДАНЕ?Защо???
  • 108 AC/DC

    4 1 Отговор
    WHO IS WHO ?
    Това е въпросът ? !
  • 109 Съчки събирам

    5 3 Отговор
    Знаете притчата за снопа пръчки...
    Но май не се знае от всички !...
    Или се правят на лисички !...

    Коментиран от #131

  • 110 Колина

    12 1 Отговор
    Нали казваше ,че няма Корона бе Гошо ? Но такива като теб в ръчичките на Мутафчията искам да попаднете.Защото само хаос в държавата създавате. Тия светила бяха оплувани от теб.Сигурно съжаляваш, но е късно човек .
  • 111 шопен

    11 1 Отговор
    Видимо лечението при този вожд трябва да продължи с други средства.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Не мога да повярвам

    9 2 Отговор
    Колко много злоба в тоя български народ!Уж изстрадал,а злобата е толкова много,явно си заслужаваме участта
  • 114 Бочо

    5 0 Отговор
    Гошо, мини да си вземеш захарчето сега, другото после!
  • 115 КУРнинов

    3 1 Отговор
    Гошо жив ли си? Нали ахха-ахха да гушнеш букета от ония вирус дето го няма!
  • 116 Минаващ

    3 0 Отговор
    ГОШО- ТЪПОТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО СИ!
  • 117 Политик ли.

    4 0 Отговор
    Единственото вярно в статията е, че истинската причина за протестите е, влизането на прокуратурата в президентството. Не се знаеше какво още щяха да открият и до кого. Не е трудно да се досетите.

    Коментиран от #119

  • 118 Не ви ли е

    2 0 Отговор
    ясно на кого служи този "боец"? Защото е лесно да хвърлиш петното "Пеевски" където и да е - и да предизвикаш тинеста мътилка. Въпросът "Кой има интерес в този или подобен случай" е ясно - разбира се, ГЕРБ. Позната картинка - помните ли Пловдив и "опозиционната" Дани Каназирева, възнатрадена за участието си в манипулацията с поста "областен управител" лично от Борисов? Така че - чакайте продължението, в което този "боец" ще получи удобна длъжност...
  • 119 И какво

    0 0 Отговор

    До коментар #117 от "Политик ли.":

    откриха в Президентството? Спомням си за една принтирана статия на БТА. Друго?
  • 120 йокин

    2 0 Отговор
    Оздравя и почна,да ги плещи,врели-некипели.
  • 121 Факт

    1 1 Отговор
    Политмафията овладя протеста!
  • 122 Химера

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Напротив, крал е! От партийната им каса, и затова са го отсвирили.
    "Храни куче да те лае, и хапе" е най-точната приказка за това мекере
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Пилона чака

    1 2 Отговор
    .......пo coбcтвeнo жeлaниe мoй зaщитник cтaнa Никoлaй Хaджигeнoв............ Тoя ceлcки лeшпeр, нeдoучилoтo aдвoкaтчe Хaджигeнoв, oт гoдини пoлучaвa пaри oт Ц. Цвeтaнoв, дa гoвoри cрeщу Бoкo, ceгa глeдaм, cи e прoдaл мaзния, лъжлив зa-д-ни-к нa други мecтa...

    И тoй, пo примeрa нa пaтрoнa cи, ce врe нaвcякъдe и ce нaпъвa дa e aдвoкaт нa тoя или oня, нeзaвиcимo дaли гo иcкaт или нe, caмo дa имa тeлeвизии, ceнцaции, интeрвюнцa и т.н., aмa дoceгa нe cъм чул дa e cпeчeлил вaжнo дeлo. Бoкo нaли и тoй "пo coбcтвeнo жeлaниe" cтaнa oхрaнитeл нa Тoдoр Живкoв.

    Вcички зacлужaвaт дa укрacят кaтo Кoлeдни игрaчки виcoкитe пилoни пo цeнтърa.
  • 126 Келено

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Ами ти какво очакваш от човек, който е изгонен от партията си (Герб), заради кражби и после се обръща срещу бившия си благодетел, та стана най-върлата му опозиция. Като не може да е сред сегашните властимащи, ще сваля властта, за да се намърда на някое топло местенце. Най-малкото в парламента, в някоя коалицийка. Лика прилика са си с ЦвЦв. Пък лапнишараните нека да му реват на драмите и да го мислят за ''боец'' за народно добруване и свобода
  • 127 Комунивирис

    1 0 Отговор
    Протестърите се сбиха за кокали помежду си. Корнелке, отлюспвай,краят ви идва с Грипена на 28 март.Колко мъка за червената хунта.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 българин

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "тъпоъгълник":

    100% да гласуват и за кого, за мая кюстендилската щото е по-различна или спусната от космоса, за триото бърборковци, за ... за КОЙ бе, за КОЙ да гласуват 100%, по-добре честните и почтени хора да не гласуват и тогава ще светне колко са от герговия свинарник, колко са червените боклуци и с каква огромна любов народна разполагат продажните престъпници от "елита" на червената мафия.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Събираш съчки

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "Съчки събирам":

    Без мен!
    Събирай си съчки
    от комунистически пръчки!

    Покрай сухото да гориш и мокрото!
  • 132 Прав си

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "Употребените хора":

    И управляващи и опозиция са маскари!
    Но БОЕЦ не са, нали?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове