30 Януари, 2021 06:55 25 588 95

Мая Манолова каза от какво Бойко Борисов умира от страх

  • мая манолова-
  • изправи се.бг-
  • избори-
  • българи в чужбина-
  • вот-
  • бойко борисов-
  • цик

Според лидерката на ''Изправи се.БГ'' премиерът ''умира от страх от вота на българите зад граница''

Мая Манолова каза от какво Бойко Борисов умира от страх - 1
Снимка: ФАКТИ

''Току-що приключи заседание на Цирк (б.р. визира се ЦИК) Това е точното име на този орган. Нивото е под нивото на юрист първокурсник. Те или се правят на неразбиращи, или не са чели Изборния кодекс. На старта на кампанията ЦИК, която трябва да следи за изборния процес, започва с тежко нарушение на закона. Няма забрана в Изборния кодекс как да си кръстиш коалицията. Това заяви в ефира на 7/8 ТВ Мая Манолова, лидер на партньорската мрежа ''Изправи се.БГ''.

''ЦИК вместо да е независим орган, той се превърна в бухалка за политически поръчки'', добави тя.

''Когато се обединим можем да накараме ЦИК да спазва закона. Днес подадохме осем жалби срещу нея. Това показва, че когато се обединяваме резултат има. ЦИК се уплашиха, статуквото се уплаши. Те отдавна се страхуват, че къщичката, която са си направили, ще се разруши'', смята Манолова.

''Управляващите се притесняват от висока активност. Затова правят всичко възможно да спъват хората. Всеки гражданин, когото ще отклонят да не отиде до урните, ще бъде победа за тях. Честното решение беше гласуване по пощата. Но нали е ясно, че Борисов умира от страх от вота на българите зад граница. Така че очаквано те забраниха на хората в чужбина да гласуват, като не им дадоха възможност да участват във вота. Затова според мен нашата задача е да казваме на хората да отиват и да гласуват, защото преди изборите ще ги наплашат и с епидемията. Никоя машинация не може да издържи на масовия вот на българите'', заяви още Мая Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 198 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аз искам виза и гражданство за сащ

    100 73 Отговор
    Пък вие тука създраве останете...и да не е тиквата и гроб други ше доидат а в манталитета на ганю е да се добере до властта и да почне да граби...30 години все викаме тоа да се махне друг да доиде и цирка е един и същ промяна ще има само с революция и преврат или да управляват чужденци тука

    Коментиран от #6, #54, #69

  • 3 уфффф

    111 159 Отговор
    Кюстендилски вампир,и на врачка ли се правиш ?

    Коментиран от #94

  • 4 BGтроль

    119 143 Отговор
    Верно умира от страх, но повече го е шубе от един нов спретнат Костинброд! Афера в която Мая игра главна роля с Шиши, Цв.Василев, Бареков... сега тръгнала да ни учи на демокрация и морал!? Много хармония имаше, като омбудсман на Борисов, но сега обръща против него. Черепа и отказал, но някой и дава тънки пари. Кой ли? В компанията на ТТяна Дончева може би е Гриша Ганчев, Соффарма или Ванко 1

    Коментиран от #29, #36, #73, #91

  • 5 Мишо

    126 38 Отговор
    А дали компрометираното МВР и техните служители не закрилят мафията в България? Вместо да си развържат ръцете, стоят като наказани!
    Прочетох статията и ми хареса, но какво ще се промени не знам.
  • 6 Ще съм умрял да го видя

    38 36 Отговор

    До коментар #2 от "Аз искам виза и гражданство за сащ":

    Искам да живея в Швейцария и да имам 200 000 евро кеш в пачки по стотачки и да се забавлявам.

    Коментиран от #75

  • 7 ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР

    151 73 Отговор
    На най ГНУСНО и КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ДИКТАТОР бойко методиев борисов и коалиции престъпници симеонов, марешки, ШИШИ ПЕЕВСКИ И БУХАЛКА КАСКА ГЕШЕВ. ВИЕ СТЕ ПОЗОР И ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА, СЪЗДАДЕНА САМО ЗА КРАЖБИ И ИЗМАМИ. ЗАТВОРА ВИ ЗОВЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН БЕЗБОЖНИЦИ ТАКИВА НАГЛИ ЗА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!

    Коментиран от #10, #23, #50, #90

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ами да

    84 35 Отговор
    Цял живот е в страх , а сега хептен !
  • 10 Проблема не е в тиквата

    87 30 Отговор

    До коментар #7 от "ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР":

    А в тея дето го крепят а те са едни и същи без значение кой е на власт и тези в сянка дето дърпат конците са мега алчни и брутални и от тях зависи всичко...участие имат саш и европата и рашата по техни невидими пътища и начини
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Най мразен

    133 63 Отговор
    ПОЛИТИК Бойко Методиев Борисов го е най МНОГО страх да не падне от власт. БЪЛГАРИТЕ в чужбина ще допринесат за НЕГОВОТО детрониране ЗАВИНАГИ от властта. Няма нито един емигрант, напуснал пределите на майка БЪЛГАРИЯ, който да гласува за този крадец и пре@тъпник.
  • 14 Истина

    64 17 Отговор
    Незнам това дали е вярно, но политиците че ще приберат по 8 лв. на глас е абсолютен факт. Голяма част от гражданите няма да гласуват по тази причина. Всички апелират за масово гласуване всеки глас е по 5 евро. Накрая ще си разделят 15-20 млн. евро, а за нас пак същото. Ако искат масово гласуване можеха вместо да вземат да дават по 8 лева на всеки отишъл до урните. А ако искат да няма купуване на гласове на всеки гласувал по 50лв. и всичките въпроси се решават, но не искат.
  • 15 Отново

    55 30 Отговор
    прах в очите за плебса. Изборите са нагласени още през декември ако не и по-рано. Лютата опозиционерка Нинова се скри още преди Коледа. Всичко е договорено. Изборите са само едно фиктивно мероприятие, за да се види, че в БГ(Кочината) има уж демокрация. Колкото повече гласове има толкова повече субсидии ще има за отделните партии. Пак ние ще плащаме. Далавера по всички направления.
  • 16 Базел

    80 60 Отговор
    Посредственост и Простотия!
    Поне 80% от Българите пребиваващи в Чужбина бихме гласували за Бойко, само защото алтернативата в лицето на БСП,Дпс и Сор'осите са ... Кошмар!
  • 17 пешо

    49 50 Отговор
    истината казва , трябва да излезне тоя народ и да гласува ,очаквайте и най подлите номера на герб .

    Коментиран от #25

  • 18 един от многото

    56 50 Отговор
    Бойко умира от страх , ние мрем от хубавото му управление , Българска идилия!
  • 19 безпартиен

    45 11 Отговор
    Ако изборите можеха да променят нещо-биха ги забранили!
  • 20 Съни

    59 76 Отговор
    Благодаря Ви господин Радев че събудихте народа Вие имате съвест доблест и чест Вие ще останете в историята на България наравно с Левски Благодаря ви пожелавам на Вас и на вашето семейство много здраве щастие и търпение чнг

    Коментиран от #92

  • 21 Брат Галев

    76 54 Отговор
    Така е сестро Галевице,ще гласуваме,но не за теб и тримата измекяри,а за герб.Голямо виене ще падне през април.
  • 22 111

    56 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Гласувайте без да се страхувате! Гласуването не е по-опасно от ежедневното пазаруване!
  • 23 Червен галош

    74 21 Отговор

    До коментар #7 от "ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР":

    ниe пoмним минaлoтo. Лукaнoвa зимa,Бeрoвo и Пoпoвo бeзвлacтиe - "Зa бoгa брaтя нe купувaйтe".Жaн Видeнoв c хипeр инфлaциятa и oгрaбвaнeтo нa cпecтявaниятa нa хoрaтa. Нa другaритe рaздaдoхa прeдприятия.Кocтoв -привaтизaция ,РМД, Рaбoтничecкo - Мeнтърджийcкa Нeфтoхим ,Бaлкaн.Крaдлив дeдo-привaтизaция нa БТК,eлeктрoрaпрeдeлитeлнитe дружecвa,въcкрecявaнe нa мeгaкoрупциoнeн прoeкт AEЦ Бeлянe"Трoйнaтa лaмя-Cтaнишeв. Нaй кoрумпирaнoтo прaвитeлcтвo в иcтoриятa нa Бългaрия coчeнo кaтo примeр в учeбницитe пo кoрупция ! И зaрaди цялaтa тaя иcтoрия дoйдe Бoриcoв.

    Коментиран от #26

  • 24 Кси

    32 21 Отговор
    Това ли измисли за оправдание, ами тогава излиза, че твоят човек радеФ му помага като избира 4април католически Великден
  • 25 чичо

    28 4 Отговор

    До коментар #17 от "пешо":

    Още не съм чул,нито чел за кого да гласуваме.Много ви е страх да кажете име,партия или поне каква система/строй/ предлагате.Кажете,няма да ви се карат,само няма да гласува за вас.
  • 26 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    22 30 Отговор

    До коментар #23 от "Червен галош":

    Е ДА АМА ДРУГИТЕ НЕСА СИ НАПЪЛНИЛИ ШКАФЧЕТО С ЕВРО ПКИ И КЮЛОВЕ ЗЛАТО КАТО БОРИСОВ , ТЕЗИ ДЕТО ГИ ИЗРЕДИ НАЛИ? !!!!!!!.

    Коментиран от #27

  • 27 Кси

    37 13 Отговор

    До коментар #26 от "БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО":

    Пълнили са и фалирали банки и предприятия , което е несравнимо с мнимия шкаф, криминален преход на бсп-дпс-костов-ДС

    Коментиран от #30

  • 28 Другия с коня

    70 30 Отговор
    Сега видяхте ли как ви Изработиха ??? Мая Манолова,Татяна Дончева и Заразното Трио са в Коалиция и Кой яхна Протестите,за да влезе на Държавна заплата.....Мая Манолова - адвокат на мутрите,Татяна Дончева адвокат на Мултигруп мутрите,Комунист,Арменец и Адвокат - Заразното Трио....И заради тях ли Протестирахте,балъци.....
  • 29 Казуар

    36 17 Отговор

    До коментар #4 от "BGтроль":

    Борисов направи Мая Манолова омбудсман за да се махне от парламента защото много говореше.А аферата Костинрбод се замаза, защото никой не каза какви бяха тези 350000 бюлетини подготвени, опаковани. Може би Цветанов знае, защото е от този край и е възможно да познава собственика на печатницата.

    Коментиран от #40

  • 30 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    44 12 Отговор

    До коментар #27 от "Кси":

    Я СИ СПОМНИ ПРИ КОГО ФАЛИРАХА БАНКИТЕ , АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ВЕДНАГА ,ТОЗИ ДЕТО РАЗДАВА КУФАРЧЕТАТА , ЗАДА ФАЛИРАТ УМИШЛЕНО И РАЗТУРЯТ ЗАВОДИТЕ , И ЖАН ВИДЕНОВ АТА ЗИМА ,ТОВА БЕШЕ ИЗЦЕНИРОВКА ОТ СДС , ЗАДА ЗАВЗЕМАТ ВЛАСТА НА СИЛА И ТЕ ГО НАПРАВИХА С ЦЕЛ , И ПОСЛЕ СЕ ВИДЯ КАКЪВ БЕШЕ РЕЗУЛТАТА ПРИ ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ , А ТОЗИ ДЕТО МЕ СЪБОРИ ОТ ВЛАСТ ,ЛУКАНОВ ДОКАРА ДВАМА ГРАЖДАНИ ОТ ЦРУ ДА НАПРАВЯТ КОНСПИРАЦИЯТА РАН-ЪТ , ЗАРАДИ ТЯХ Е ТАКОВА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА , ПАНИМАИШ ЛИ МЛАДИ МОМКО? !!!!!!!.

    Коментиран от #31, #37

  • 31 Казуар

    51 10 Отговор

    До коментар #30 от "БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО":

    Другарю, изглежда още не си разбрал, че комунистите заграбиха икономиката на България.

    Коментиран от #32

  • 32 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    29 14 Отговор

    До коментар #31 от "Казуар":

    ДААА КАК ДА НЕ СЪМ РАЗБРАЛ ! , КУМОНИСТИТЕ ОТ СДС НАЧЕЛО С ДРУГАРЯ ИВАН КОСТОВ КАК ДА НЕЗНАМ А ПЪК ТИ , НО ЗНАЕШ ЛИ КОЕ БЕШЕ ЛОШИЯ ПОДХОД НА БОРИСОВ , АКО БЯХ НА НЕГОВОТО МЯСТО АЗ , ПЪРВО ЩЯШ ДА ВЗЕМА ЗАЕМ ОТ ЕВРОПА ,ДА СТАБИЛИЗИРАМ ИКОНОМИКАТА ,СЛЕДОВАТЕЛНО И ДА ВЪСТАНОВЯ ЗАВОДИТЕ КОИТО БЯХА РАЗРУШЕНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ СДС , ВТОРО ЩЯХ ДА СИ ЗАПАЗЯ НАРОДА ТУКА ДА РАБОТИ , ТРЕТО ЩЯХ ДА ОПРАВЯ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ДА НЕ СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА , ЧЕТВЪРТО ДА ОПРАВЯ ОБРАЗОВАНИЕТО , ПОЛЕКА ЛЕКА ДА СТАБИЛИЗИРАМ АРМИЯТА ,СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДА ОПРАВЯ СЪЩО ,И ДА ПРЕМАХНА КОРУПЦИЯТА ПО ВУСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА , И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ,ПЕНСЬОННАТА РЕФОРМА И ВАЖНИЯ ОТРАСЪЛ ХРАНАТА , СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО , ВСИЧКО ТОВА БОРИСОВ АКО БЕШЕ НАПРАВИЛ , ЩЕШЕ СПОКОЙНО ДА ДОВЪРШИ МАГИСТРАЛИТЕ КОИТО АЗ БЯХ ЗАПОЧНАЛ ,ЖЕЛЕЗОПЪТНА ИНФРАСТУКТУРА , МОСТОВЕ ,ТУНЕЛИ ВИАДУКТИ , ГАРИ ,АВТО ГАРИ ,АКО ЩЕТЕ ЯЗОВИРИТЕ И РЕЧНИТЕ КОРИТА , И СЛЕД КАТО СТАБИЛИЗИРА НАПЪЛНО ИКОНОМИКАТА ,ДА ИМА ПРОДУКЦИЯ И ПЛАСМЕНТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ДЕТ СЕ ВИКА , ЛЕКИНКО ПО ЛЕКИНКО ДА СИ ВЪРНЕ ЗАЕМИТЕ НА ЕВРОПА , ТАКА ЧЕ БЕЗ ДА УСЕТИ НАРОДА , А СЕГА РАЗБРА ЛИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ В СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ , ТОВА АКО БЕШЕ ПОСТИГНАЛ БОРИСОВ ЗА ТЕЗИ 11ГОДИНИ ВЕЧЕ УПРАВЛЕНИЕ , СЕГА ЩЕШЕ ДА ВИ ЗАВИДИ ЦЕЛИЯ СВЯТ ПАНИМАИШ ЛИ ДРУГАРЮ КОЗАР ?!!!!!!!.

    Коментиран от #35

  • 33 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    26 8 Отговор
    СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА СИ НАПРАВИТЕ РЕАЛНАТА СМЕТКА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ , ЗА ТОЗИ ДЕТО ИСКА ДА ВИ НАТИСНЕ ГЛАВИТЕ И ДА ВИ УДАВИ НА ДЪНОТО НА ОКЕАНА , ИЛИ ЗА ОНЗИ ДЕТО ИСКА ДА ВИ НАКАРА ДА ИЗПЛУВАТЕ ПРЕД ДРУГИТЕ НАРОДИ ,САМИ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКА КАТО ДНИ СЪВРЕМЕННИ ГРАМОТНИ ГРАЖДАНИ , ЗАЩОТО ВЪНЕТЕ ЛИ ЛЕНТАТА НАЗАДЕ НЕ САМО ПРИ БОРИСОВО ТО УПРАВЛЕНИЕ , А 31 ГОДИ КАКВИ КАШИ СА СЕ ЗАБЪРКВА ЛИ И АЗБЪРКВАЛИ , НО НА МЕН ТАЗИ КАРТИНКА НИКАК НЕ МИ ХАРЕСВА , НИТО СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ , НИТО ПРЕДИШНИТЕ , ТРЯБВАТ МЛАДИ ПО ГРАМОТНИ ХОРА , ПО ИМНИ И ПО ОБРАЗОВАНО ИНТЕЛИГЕНТНИ ЛЮДЕ ДА МОЖЕ КАТО ОТИДАТ В ДРУГА ДЪРЖАВА ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ , ТЕ ДА МОГАТ ДА ВИ РАЗБЕРЪТ ДРУГИТЕ НАРОДИ , И ТЕЗИ КОРЕСПОНДИРАЩИ ТЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАТ , ЗАЩО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЗА В УЩЪРБ ЗА ВАС ,РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА , ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА ЗА НОВ РЕСТАРТ , В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ МНОГО ЛОШИ ДНИ ВИ ОЧАКВАТ ЗА НАПРЕД , И НАЙ ВАЖНОТО НЕЩО ПОДАЙТЕ РЪКА НА ОНЗИ КОЙТО ВИ МРАЗИ , ТАКА МОЖЕ ДА ВИ ЗАОБИЧА И ДА СИ СЪТРУДНИЧИТЕ , СТИГА ВЕЧЕ СТЕ СЕ МРАЗИЛИ ЕДИН ДРУГИ , ЗАЩОТО СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  • 34 Филип

    31 37 Отговор
    Идвам в България края на месец март с една цел , да гласувам на 4 април срещу българомразеца и национален предател бойко методиев борисов , нека всеки да отиде да гласува за да заличим ГЕРБ и ДПС а , лидерите им и техните слуги в Затвора.

    Коментиран от #76

  • 35 Казуар

    31 9 Отговор

    До коментар #32 от "БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО":

    Коя банка от Европа ще даде заем да се поддържат фалирали предприятия, без да е сигурна, че ще бъдат върнати. След като се разпадна СИВ икономиката на България фалира, хазната беше изметена и плащането на вънщния дълг спря. Явно си от тези с бетонни глави.

    Коментиран от #43

  • 36 Къв Костинброд

    15 19 Отговор

    До коментар #4 от "BGтроль":

    Кви пет лева,бе човек? Ти със 12 диоптъра късогледство ли си? Онези репортажи със цели палета бюлетини, надлежно и качествено лпакованк,с прилежно залепени надписи къде е дестинацията.Все за големи и средни градове.Било макулатура? Кой опакова хартия за вторични суровини така бе,пич? Просто се получи пробив,и работата се разсмърдя здравата. Точно това беше и бъдещата им опорка.Загубили,защото имало Костинброд? Не вярвам,да си толлова лековерен след всички бози ,който ни забъркват.

    Коментиран от #61

  • 37 Кси

    25 15 Отговор

    До коментар #30 от "БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО":

    Не съм момко и помня, за разлика от теб, ти сдс за какви ги имаш, те са удобна опозиция, създадена от комунистите-ДС, има ли досие Костов, изобщо отвориха ли ги досиетата, неее, за да се редува червено-синята /маскирана червена/ мъгла, има ли осъден за криминалния преход, ами неее, и искат да продължават, само Гешев прави нещо, но веднага искат да го махнат, тия същите, затова БГ е зле, на кой още не му е ясно това

    Коментиран от #44, #45, #47

  • 38 потребител

    16 27 Отговор
    Имаме много здраве от Михаил Константинов! Той и неговата шайка решават кой печели. Докато той брои,изборите са безсмислени!
  • 39 бай хасан

    29 13 Отговор
    дребна кюстендилска душица заблрави кога беше подлога на братя галеви е така е когато въшката се наяде излиза на чилото
  • 40 катечари

    20 19 Отговор

    До коментар #29 от "Казуар":

    Много им е мъка на гробарите че българите не им се връзват за ,,дефектните бюлетини '' .Трябваше им един месец да решат как да замажат положението .. и накрая .,,дефектни " и виновна Мая и Бареков.За вечни времена Костинброд ще си остане емблема на Герб. Фалшифициране на избори е равно на държавна измяна ..на преврат . Дай боже по скоро Гробарите да си получат заслуженото .
  • 41 Хмммм

    30 11 Отговор
    Тази защо смята, че някой зад граница я харесва и ще гласува за нея?!?!
  • 42 Хора бдете

    28 5 Отговор
    Очаква се нова провокация от рода на Костинбродската афера.
    Не съм за ГЕРБ, но съм за нормални избори без компромати, провокации и активни мероприятия на бивши милиционери, които да манипулират хората.
  • 43 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    18 10 Отговор

    До коментар #35 от "Казуар":

    А ТИ ЗАЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯТ , ТОКУ ТАКА БАНКАТА НЯМА ДА ВИ ДАДЕ ПАРИ В ДАРОМ , ТОВА НЕМОЖА ЛИ ДА ГО ОТГАТНЕШ ,А НА МЕН МИ ЗАДАВАШ ТЕЗИ ВЪПРОСИ , ТА УТРЕ И ВАЩЕ ДЕЦА И ВНУЦИ ДА ВРЪЩАТ ТЕЗИ ПАРИ, КАЗАХ ТИ БЕЗПЛАТЕН ОБЯТ НЯМА , ТОЧКА !!!!!!!.
  • 44 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    20 5 Отговор

    До коментар #37 от "Кси":

    АЗ ДОКАТО НЕ ВИДЯ ВКАРАНИ МИНИСТРИ В ЗАТВОРА , НИКОГА НЯМА ДА МУ ПОВЯРВАМ ЧЕ НЕЩО ПРАВИ ГЕШЕВ , ЕЛЕ ПА ЗА БЕЛЕНЕ И ЛОВЕЧ ,АКО БЕШЕ ОТВОРЕН , ТИ КАКВО СИ МИСЛИШ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТИ СЕ ВЪРЖЕ НА ПИСАНОТО ,ЗНАЕМ КАКВИ ГИ ПРАВИ ГЕШЕВ БЕЗ ДА МЕ УБЕЖДАВАШ В ТОВА , АКО ТОЙ ВЗЕМЕ МОДЕЛА НА РУМЪНКАТА ПРОКУРОР ,ДТО ВКАРА СУМАТИ МИНИСТРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ В ЗАНДАНА , ТОГАВА НАРОДА ЩЕ МУ ПОВЯРВА И ЩЕ ИМА ДРУГО МНЕНИЕ НАРОДА ЗА НЕГО , НО ДА НЕ ЗАБРАВИМ КОИ ГО ИЗБРАХА , ДА ИМ Е ПОД РЪКА , И АКО МИСЛИШ ЧЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е МНОГО ДОБРА В ДНЕШНО ВРЕМЕ , НА ГРЕШНО СТАНОВИЩЕ СИ , А СЕ ЗАВЪРТИ НЯКОЛКО ПЪТИ И СЕ ОЗЪРТАИ И ВИЖ КАКВО СТАВА ДНЕС , И ТО БЕЗНАКАЗАНО!!!!!!!.
  • 45 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    19 9 Отговор

    До коментар #37 от "Кси":

    Я ТИ МИ КАЖИ ПА СДС ЗА КАКВИ ГИ ИМАШ , ТЕЗИ ДЕТО УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА НАПРАВЕНО ОТ МЕН , ЗА НОРМАЛНИ ЛИ ГИ ИМАШ , АКО ГИ ИМАШ ЗА НОРМАЛНИ ТО И ТИ СИ ОТ ТЯХ ,ЗА ТОВА ЛИ РИПАХТЕ С ДВАТА ПРЪСТА НА ГОРЕ ЗА ДА ДОЙДАТ ТЕЗИ И ДА УНИЩОЖАТ ВСИЧКО , ДЕМОКРАЦИЯ БИЛО , НА ВИ СЕГА БАНАНИ И ДЕКОРАЦИЯ ,/ДИВ КАПИТЪЛИЗЪМ , А ТОЛКОВА ЛИ БЕШЕ ТРУДНО ДА СЕ ЖИВЕЕ НОРМАЛНО В ТАЯ ДЪРЖАВА , Е НА ТИ СЕГА ЧУШКОПЕЦИ , ЕДНИ ПИРОНИ НЕМОЖЕТЕ СЕГА ДА НАПРАВИТЕ , КАМО ЛИ ЗАВОД ЗА АВТОМОБИЛИ, ЩОМ ТИ ХАРЕСВА СДС ,СЕДИСИ ДОМА СПОКОЙНО ГЛАДЕН И БЕДЕН И МИЗЕРЕН , ОТ ВАЩО НЕБЛАГОДАРСТВО , НО МОЖЕ БИ НЕ СИ ВИНОВЕН ТИ , А ТЕЗИ ДЕТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ!!!!!!

    Коментиран от #48, #49

  • 46 един от Дупница

    12 9 Отговор
    Оооо,сестричке,къде се губиш...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Кси

    8 3 Отговор

    До коментар #45 от "БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО":

    Да беше прочел за какви ги имам, имам ги за създадена удобна опозиция, мнима, от хора с зависимости и досиета, не е имало в БГ истинска опозиция, трагедията на БГ
  • 49 Казуар

    15 10 Отговор

    До коментар #45 от "БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО":

    Другарю, ти още не си разбрал, че експериментът социализъм, колективизъм пропадна не само в България, но и в братските социалистически страни начело с великия Съветски съюз.

    Коментиран от #51, #52, #62, #63

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Лукашенковец

    18 6 Отговор

    До коментар #49 от "Казуар":

    Г-Н КОЗАР ЧОВЕКА ТИ ГОВОРИ ИСТИНИТЕ В ОЧИТЕ , АМА ТИ КАТО СИ ЗОМБИРАН И ВСЕ ГЛЕДАШ В ЕДНА ПОСОКА , ЦРУ-ТО НЯМА ДА ТИ СЛОЖИ НА МАСАТА А САМ ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВЯШ ПАНЬИМЕШ?.

    Коментиран от #85

  • 53 Работа

    17 14 Отговор
    Кукумявката говори от името на ББ за неговите страхове. Смях! Няма такава тъпотия!
  • 54 ЦРУ

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Аз искам виза и гражданство за сащ":

    А ЕДНО ТАНГО НА ПЛАЦА НА НАТО НЕ ИСКАШ ЛИ ,СТОЙ СИ ТАМ В КОЛИБКАТА И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ.
  • 55 Уха

    16 4 Отговор
    Та хората от хубаво не бягат по чужбина бягат от немотията и лъжите че нещо се оправело лъжи лъжи
  • 56 Историк

    24 14 Отговор
    Мая Галева трябва да трепери от страх. Защото БСП я прогони, мъжът и я напусна и надали ще влезне в Парламента
    Страшно е другарко Мая, страшно е когато вечер се прибереш у дома
  • 57 БСП най крадливата партия

    16 11 Отговор
    По скоро Мая има страхове, защото ОЛАФ идва.
  • 58 Употребените хора

    20 13 Отговор
    МАЯ МАНОЛОВА Е ПРОВАЛЕН ЧОВЕК В ЖИВОТА И КАРИЕРАТА СИ. ТАКА ЧЕ ДА НЕ ДАВА ОЦЕНКИ ЗАВАЛИЙКАТА. САМО СХЕМИ С МУТРИ ИЗДИРВАНИ ОТ ИНТЕРПОЛ СА И В КРАТУНАТА ПРОСТА.
  • 59 Протестър

    20 12 Отговор
    Пропаднала комунистка и в живота и политиката, тотално изкукорига Мая Галева Божкова.
  • 60 ЛИЦЕМЕРЕРИТЕ

    18 10 Отговор
    ДО КОГА ЧЕРВЕНИ МЪРШЛЯЦИ ЩЕ ДАВАТ МНЕНИЕ ЗА ХОРА КОИТО РАБОТЯТ ДЕНОНОЩНО В ТРУДНАТА СИТУАЦИЯ БЕЗ ГРАМ ПОДКРЕПА ОТ НИКЪДЕ. ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТРУПОВЕ НА БИВШАТА БКП Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПЕНСИОНОРАТ.

    Коментиран от #93

  • 61 Цв Цв

    6 6 Отговор

    До коментар #36 от "Къв Костинброд":

    Ама ТОЙ ме накара да правя това незаконно нещо в Костинброд....Аз не съм виновен.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Фащонг

    6 5 Отговор

    До коментар #49 от "Казуар":

    Така е. Много пара потрошихме , за да съсипем вашия социализъм................
  • 64 Дядо Иван

    21 6 Отговор
    Жени Тя прокара закона Ванко1 и извади от затвора изнасилвач,нарко пласьор,търговец на жени.Това човек ли е или някаква .......
  • 65 Иван

    19 8 Отговор
    За кои българи в чужбина става въпрос за тези в Турция ли защото другите ще гласуват за БСП на куково лято
  • 66 Стен вестник

    10 9 Отговор
    За всичките години от чужбина гласуват 50 000 . Циганите заминаха в Полша Германия Белгия Франция.В махалите останаха бабите и внуците.Турците са в Турция .Според умните хора колко от гореизброените ще гласуват и за коя партия.Голяма част от тези2 милиона не искат да имат и нямат общо с България вече.Ние все пак помним Луканова Банова зима Костова приватизация Царска корупция и силова история на ББ. Чалгария да ни управлява също не ми се ще както иразниктиви и вечно недоволни хора които ми пречиха по пътищата
  • 67 шопендар

    17 14 Отговор
    не знам дали борисов се страхува от нещо,но виждам че му се повръща от мая и нинова щом само някой ги спомене,такива креатури като тия двете предизвикват огромно отвращение у хората
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Грипет

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Аз искам виза и гражданство за сащ":

    Аз ще остана Кауна ще оправи Болгария вторая мандат А борисов защо не дава да гласуват братя галеви и божков. сега няма да има костенброд
  • 70 Simvola

    7 8 Отговор
    Преди това отиди в психиатрията да те прегледат.
  • 71 МУТРАДЖИЙКАТА

    8 11 Отговор
    НАЙ НАКРАЯ НАРОДА ЩЕ ТЕ УТРЕПЕ С КАМАНИ НА ПЛОЩАДА.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Дедото

    14 11 Отговор

    До коментар #4 от "BGтроль":

    Мая Манолова Пеевска пак се изока в опита си да каже нещо. Наглостта на тази бивша бесепарка е безгранична. Става ли въпрос за власт и пари бесепарите нямат никакви задръжки. Само луд за връзване избирател би гласувал за тази устата проклетница мая Манолова Пеевска Галева червената патерица на руската партия БСП и ДПС.
  • 74 cpv

    12 11 Отговор
    Манолова това.че плащахте на някой от работещите в чужбина не означава,че ще гласуват за теб,която си от БСП/БКП/ или други подобни като теб!
  • 75 колко му е

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ще съм умрял да го видя":

    това го иска всяка плеймейтка...
  • 76 Подготви се

    5 8 Отговор

    До коментар #34 от "Филип":

    Подготви се с няколко писиар теста и пачка и баъ слави ще те направи богат дебел и щастлив
  • 77 Тапата

    13 13 Отговор
    Колкото и да се слагаш на Българите в чужбина, те няма да гласуват за теб и то не за за друго, а защото освен да духаш на микрофоните, нищо стойносттно не им предлагаш.
  • 78 АМИ

    12 16 Отговор
    ТАЗИ ЗА КАКВА СЕ МИСЛИ , САМО АКЪЛИ ДАВА КОЙ , КАКВО ДА ПРАВИ ....КАКВО ЩЯЛО ДА СТАНЕ ....НЯМА ЛИ ОГЛЕДАЛО , ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ ???? ДОСТАТЪЧНО МРЪСОТИИ Е НАПРАВИЛА ДО СЕГА , ЛОШОТО Е , ЧЕ ИСКА ОЩЕ ДА МЪРСУВА !
  • 79 фАНТОМасс

    12 8 Отговор
    ТИКВЕТО не обича хората зад граница , повече отколкото ТЕ НЕ ГО ХАРЕСВАТ ! Затово ще им пречи всячески , чрез своите слуги , те да не гласуват ! Той е ПРОСТ , ама ХИТЪР чиляк , обигран в машинациите !
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 В.В.П.

    8 0 Отговор
    За Тиквата всичко е ясно.Като бял ден.Даже повече.!!.
  • 82 ЛЪЖЦИИИИИИ

    3 4 Отговор
    ДА СЕ ЗАБРАНИ ГЛАСУВАНЕТО ..... ДОГАН ДА ИЗБИРА БОЙКО , А БОЙКО ДА ИЗБИРА ПРЕЗИДЕНТА - ЦЕЦО , ПЪК ЦЕЦО ДА ИЗБИРА ПАРТИИТЕ И ДУПЕТАТИТЕ В НС! А МАЯ КОГАТО ГОВОРИ ПРОТИВ ПРЕМИЕРИНА НЕКА СЕ ОБЕДИНИ И С НЕГО !
  • 83 Мая Галева

    6 9 Отговор
    Разбирам защо братята от С Македония мразят БГ и нашия народ. Вижте титовата и сърбоманската пропаганда и вижте нашата комунистическа такава- да обичаме тези, които ни поробват и ни лишават от достойнство и нормален живот,да се радваме на мизерията от преди и да проклинаме нормалния си живот сега. Чист Стокхолмски синдрои. Отворете колкото искате вестници от преди 10 години, почнтете, и след това сравнете със сега и ще видите, че Борисов е построил 2 Българии, двойно по- високия БВПродукт е факт. Желая Родината ни да се развива нормално, затова никога за БСП, ДПС, Манолова и Слави, само за ГЕРБ. Хора, огледайте се, в цял свят има голяма корупция и мафиотски сделки, НО колкото една държава е по-богата и развита, толкова за по- големи суми и корупционни сделки става въпрос. Знайте, че навсякъде по света престъпността работи в полза на бюджета на дадената страна, тъй като в него тези постъпления са сигурни суми, а останалите, т.нар. чисти сделки правят прогнозните постъпления, които са винаги доста несигурни. Това е отново пример за правилното ни развитие като държава. Сещате ли се, при честните БКП/БСП правителства, за какви престъпни сделки ставане въпрос-300-400 лева на седмица, и 80 % от народа беше пряко засегнат от някакво такова деяние. Вж. при комунизма, за който още бленувате и страдате, трудовия народ също беше почти незасегнат, защото се вършеха мафиотски сделки в суми милиони долари, заедно с чуждестранни партньори. Писах ви всичко това да не се л
  • 84 Загадка

    8 5 Отговор
    "Аз съм внук на дяда Ганя.Яхнал властта лъжа и крада.Законите ги мразя и ги газя с 200.В Барцелона,тук и там имам всичко.Само нямам срам,само нямам срам,само нямам срам??????
  • 85 Казуар

    5 4 Отговор

    До коментар #52 от "Лукашенковец":

    Гробокопачите на капитализма станаха капиталисти, дивите комунисти станаха диви капиталисти.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Експериментът

    8 5 Отговор
    ГЕРБЕРИЗЪМ ПРОПАДНА с НАЙ-ГОЛЯМ гръм.Защото доведе до дивия герберски грабеж.рекет и бой ЗАБРАВИХТЕ ЛИ-НИЕ НЕ ,.Толупа в затвора и др.политически хулигани.
  • 88 Някой

    4 3 Отговор
    Да се премахнат всички партии,до като ги има ,ще има разделение на народа.Хората не гласуват за човека,а за ПАРТИЯТА и затова вече 30 г.НЯМА ОПРАВИЯ.
  • 89 Дори

    2 1 Отговор
    и при най-масовия вот от турция с 130 секции и невъзможен брой избиратели на секция, пак вие, дпс и бсп, загубихте изборите, другарке майьо костинбродска.
  • 90 Георги!

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР":

    Нищо не става от тая счупена латерна.Тя е като тайфун.Където мине всичко оплюва,осира,маниполира срещу солиден кеш,патерица на комунистите!
  • 91 Една

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "BGтроль":

    Щом интервюто е дадено в ,7/8 на Славчо ясно е какви глупости ще говори костинбродската мисирка! Галева, казваш, че ББ "умира от страх"- нали всички негови опоненти точно това искате - да го няма! Ами радвайте се тогава, но не той умира, а такива като теб дето сте се настроите да вземете властта благодарение на паричките, които получавате от вашите благодетели. Но какво ще стане с вас ако не успеете да изпълните поръчките? Тогава ще видим кой от какво ще умира!!!!!!
  • 92 Един

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Съни":

    А бе, Съни, ти добре ли си с акъла??????? Явно за тия хвалебствия си сбъркал човека!!!! РР и доблест????? И не смей да го сравняваш с Левски!!!!!
  • 93 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "ЛИЦЕМЕРЕРИТЕ":

    ЕДНИ ДРУГИ ЧЕРВЕНИ МРЪШЛЯЦЙ ТЕ УПРАВЛЯВАТ ЛЙЦЕМЕ РИ РИ НО , ПРЕБОЯДИСАНИ В СИН ЦВЯТ , ТИ НЕ МОЖА ЛИ ДА ВДЕНЕШ В ГЛАВАТА , ЧЕ ПРЕМЕНИЛ СЕ ЙЛИЯ КОГА СЕ ПОГЛЕДНАЛ Е ПАК С ТИЯ , ПАНИМАИШ? !!!!!!!!
  • 94 Пенсионер

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "уфффф":

    Тя да не мисли, че вота от чужбина ще е за нея?
  • 95 тотаЛИЗАТОР

    0 0 Отговор
    Права е ! Той мрази хората ни зад граница , а те него още повече !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове