Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 15:41 2 358 74

Андрей Райчев: БСП не са достатъчни на Румен Радев за втори мандат

  • андрей райчев-
  • избори-
  • румен радев-
  • дпс

Доган ще може да постави участието или подкрепата на ДПС за правителство - в зависимост с президентските избори. Той ще застане в много силна поза

Андрей Райчев: БСП не са достатъчни на Румен Радев за втори мандат - 1
Снимка: БГНЕС

"БСП не са достатъчни на Румен Радев за втори мандат. Трябва да разчита на личния си авторитет и се надява това да му даде сила". Тази теза изказа пред БНР социологът Андрей Райчев.

Според него президентът е използвал момента за обявяване на кандидатурата си за втори мандат, в който нито една партия не може да си позволи нито да отрече, нито да потвърди, че го подкрепя, защото се намира в предизборна ситуация: "Той издига номинацията и на вицепрезидента Илияна Йотова, което ще рече, че не преговаря с партии. Това е много ясно насочен политически ход".

Райчев изказа предположение, че на парламентарните избори ДПС ще са в много добра форма, защото управляващата партия в Турция вече призна Движението за права и свободи като "единствената партия, с която партнира". По думите му Ахмед Доган се е устремил към 400 хиляди гласа: "Ако това стане, ДПС става много сериозна сила в страната с почти решаващо значение. Доган ще може да постави участието или подкрепата на ДПС за правителство - в зависимост с президентските избори. Той ще застане в много силна поза. Ще каже "не само ще съставим правителство, но и ще съставим и предизборната коалиция за президент. Всички сметки включват и изборите през ноември. Радев изпреварва всичко това и заявява, че с Илияна Йотова са техните кандидати".

Социологът подчерта, че Румен Радев и Бойко Борисов са се сблъскали челно по всички въпроси и нямат никакъв вид съгласие, а това да се промени е много малко вероятно: "Двамата генерали изпаднаха в такива отношения, имат лична непоносимост и от едната, и от другата страна. Даже има повече мотив "ти да паднеш, отколкото аз да бия".

Като изключително непрогнозируеми определи той предстоящите на 4 април парламентарни избори: "Поради това, че не може да се определи колко души ще отидат да гласуват. Ако под 2 млн. души гласуват, това ще даде случайна картина, изкривена и няма да съответства на настроенията на българите и това ще подлежи на много бърза промяна".

Той не отхвърли вероятността при 3 млн. гласували да има възможност за съставяне на стабилно правителство.

Райчев беше категоричен, че страхът от коронавируса би бил основната причина да не излязат хората да гласуват.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендилия

    10 1 Отговор
    Да, Андрейчо. За разлика от други ДС възпитаници на руските служби, Доган е усвоил много по-добре материала. Не виждам опасност никаква, защото той не е с турски произход
  • 2 РумПЕН Ф3кALa

    12 25 Отговор
    кога ще направи едно коремно и ще размаха юмруЧЕ !? : )))))

    Коментиран от #6, #15, #29

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 !!!?

    9 17 Отговор
    Ще стане като в стихотворението: Фигуранта беше пръв...!!!?
  • 5 Последния софиянец

    34 17 Отговор
    Румен Радев е наш президент на народа. Не му трябват партии.

    Коментиран от #11, #23, #60

  • 6 Последния софиянец

    15 14 Отговор

    До коментар #2 от "РумПЕН Ф3кALa":

    Първо Тиквата, Шкембето, Шиши и Прасен Крадлев са на лоста. ХА ХА ХА ХА ХА ХА

    Коментиран от #9, #28, #71

  • 7 Петьо Петров

    4 17 Отговор
    Не знам само аз ли си мисля,че един Николай Младенов ще му бъде опонент?

    Коментиран от #12

  • 8 Нима

    18 8 Отговор
    Кой все още вярва на разногледия нахараланден, придворен палячо? Рейтингът на Радев говори сам за себе си.
  • 9 РумПЕН Ф3кALa

    6 9 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    аааа, не се знае ! От м@скв@ може първо на мен да наредят да се метна като 2loop и после другите по реда им ! : )))))
  • 10 БСП

    14 5 Отговор
    Това е ясно както еврото в шкафа на Бойко и златото никога няма да е достатъчно не 11 а 111 години да краде а на простия Български народ 650 лева са му достатъчни.
  • 11 !!!?

    10 14 Отговор

    До коментар #5 от "Последния софиянец":

    Личи че си от котилото на червената русофилска Мафия и не можеш да излезеш от матрицата - ...наш президент "на народа" !!!?

    Коментиран от #36

  • 12 Брендилия

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Петьо Петров":

    Възможно е. Пишеш за АмериМладенов послушков. Румен Радев е много добре за Президент. Бих искала да му кажа неща, които ще му бъдат полезни, но лично

    Коментиран от #16, #21

  • 13 Аз40🏴‍☠️

    11 7 Отговор
    Райчев има типичното телосложение на трол. И никой не му вярва, но той пак си плямпа въпреки, че го знае.
  • 14 И.. ТИ.

    6 2 Отговор
    ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА. НЕ ЗАБРАВЯЙ,ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е ПАРТИИ
    ИМА И ЧОВЕЦИ В БЪЛГАРИЯ.
    ТЕ МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ. А ТЕ,ТИ
    СТЕ У КАНАЛА. ЩЕ СИ ПОДРЕДИМ
    КЪЩИЧКАТА БЕЗ ВАС. ЩЕ БЪДЕ.
  • 15 Хихи

    10 10 Отговор

    До коментар #2 от "РумПЕН Ф3кALa":

    Първо да ходи пред 4 районо да получи глобите на синчето си. Като е мъж.
  • 16 Кандидат

    5 8 Отговор

    До коментар #12 от "Брендилия":

    Президент едвали повече ПРЕЗИДЕНТ.
  • 17 Уйке

    11 8 Отговор
    Тука искам да започна с едно несъгласие.Гн.Райчев, къде ги виждаш тези двама генерали! Аз виждам само един-ген. Радев от ВВС, а другия е майор от пожарната! И защо си мислиш гн. Райчев, че гласовете наБСП, няма да са достатъчни, та те и на предишните избори не бяха повече, но мисля народът ни сега е по буден от тогава и Радев ще спечели убедително!
  • 18 100

    3 1 Отговор
    Няма страшно, ДПС и Атака ще помогнат.
  • 19 Като гледам

    7 8 Отговор
    Радев ще има подкрепата не само от бсп която ще афишира позицията си за подкрепа след изборите. Ще го подкрепи мая манолова татяна дончева слави трифонов естествено тяхните партии. Ще получи подкрепа от много неправителствени организации и движения. Може и от републиканци на цветанов и от други новосъздадени да не кажа новоизлюпени малки партии и от българите в чужбина. Да не забравим и студентите в българия и много културни дейци. Ще има мощна колосална подкрепа въпреки старанията на много лумпени и изроди да се ровят в личния му живот което не е тяхна работа.

    Коментиран от #24

  • 20 Анонимен

    5 1 Отговор
    Що да не спечели. Райчев, ти живял ли си в бастионите на доган, шемен, разград, хасково, Кърджали, момчилград, крумовград. Кво му има раята да изпортиш срещу ядене, 20 лева, тениска и бяла шапка. Поне преди 20 г. Имаха шапките им качество, а сега са боклука. Овце виждал ли си, как вървят лед пастиря си. Е това са неговите Овце. А откъде да знаят, те гледат турска телевизия и само за турция говорят и като им се покаже ердоган лиги им капят по него. Също като турция, много богати и много бедни, средната класа лекарите. А като нямаш пари нито на лекар, адвокат, лекарства и умират по улиците, кой от свръх доза наркотик и инфаркт. Зам. В дпс, българина. Просто момче. Мехмед мехмед бсу продто елементарно момче. Явно на вас богатите ви е ок с простовати хора млади и стари. На мен пък не ми е ок с ограничени хора райчев да живея. Може да си разменим местата. Не бъдете егоисти. Такива като вас на времето са предали Васил Левски, Капитан Петко войвода.
  • 21 Петьо Петров

    7 6 Отговор

    До коментар #12 от "Брендилия":

    Не съм гласувал за Радев,нито за Цачева на втория тур,но сега при един такъв евентуален сблъсък,може би ще подкрепя Радев. Но нека видим и останалите кандидати,сега по-важни са парламентарните избори.
    Бъдете здрава!

    Коментиран от #37

  • 22 888

    2 2 Отговор
    До 15. Хи хи. Народната мъдрост казва присмял се хърбел на щъмбел. И вола като рови хвърля пръстта отгоре си.
  • 23 Значи

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "Последния софиянец":

    аз и приятелите ми не сме от този народ. Един няма да гласува за тоя търтей

    Коментиран от #27

  • 24 98888

    10 10 Отговор

    До коментар #19 от "Като гледам":

    През 2016 г. хората в България не знаеха почти нищо за Радев. Сега положението е съвсем друго, защото този човек си показа истинското лице а то не е никак приятно. Освен, че е политически неграмотен се оказа, че е и политически некоректен. Той е символ на това, което не трябва да прави никой президент. Радев е срам и позор за институцията Президентство, заедно с безличната Йотова.

    Коментиран от #35

  • 25 1122

    3 6 Отговор
    Ако искате мечката да дойде и вълка при вас, гласувайте за дос и герб. Те са много богати. Караянчева е от много беден род, но парите са я променили много. Казват го някое още живо спец ченге. Тръгнаха си болка от града, а бе началник на мвр. И много искат да напуснат града, но нямат пари. Те оставиха българите 20 г. Без работа. Къде са правата на хората. Двободни, но без пари (?)
  • 26 Как

    7 2 Отговор
    Извън темата. Да поздравим 55 години на нашия велик стоичков камата който е рожденник на днешния ден. Честито. Жив и здрав и щастлив. Дано ни радва извън океана с нови изумителни и уникални успехи.

    Коментиран от #30

  • 27 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "Значи":

    А имаш ли изобщо приятели ?Цял ден тролиш ?
  • 28 бивш варненец

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Какъв "лост" бре... толкова товар не може да издържи ...Варелката да носи релсата преди да се мята с нея от кея ...все пак ж.п. яка е ...
  • 29 Бацо

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "РумПЕН Ф3кALa":

    Когато бацо удари с юмрук по масата и предложи нова конституция, щот предния път се измъкна кът цуфня по трлици
  • 30 Брендилия

    6 2 Отговор

    До коментар #26 от "Как":

    Директно. Да е жив и здрав. Както и да си го плювкат някои, човекът се е доказал отдавна
  • 31 адаша

    3 3 Отговор
    На мене ми е все тая кой ще е президент. Той е независим- нищо не зависи от него. Принципно системата е изкривена. По - важно е да изчезне всичкото това комунистическо, чалгарско ,крадливо, лъжливо, подмазваческо, необразовано, с робска психика котило. Е те това е по важно...

    Коментиран от #40

  • 32 Анонимен

    2 2 Отговор
    Напиши в търсачката румен гайтански вълка биография уикипедия и ще разберете за кво иде дума. 15 хил. Джобните на ден на доган и вълка. Няма справедливост и ердоган се бърка на България, родопи24, харесва бб, герб, слави т... И 5 ката ще ви го вкарат с нинова. Сложила дъщерята на димчо михалевски. Те с доган крадоха и умря димчо михалевски. Петя живее дъщеря му със софиянец, намерили му работа в близост до софия, Кмет и ще мисли за бастиона на доган кърджали, караянчева и тя има две стаи, баща й почина, живеят в апартамент родителите й дадено от предприятие държавно. Кой е излязал никой не се е върнал, идват с магаретата от балкана, с чували дърва. Върнаха ни 100 години назад. Баби ми, която бе р. 1885 бе много по умна от сегашните, от балкана, знаеше гръцки, български и турски.
  • 33 адаша

    2 4 Отговор
    Всички управляващи са прекалено образовани за интелекта си....
  • 34 миш

    3 6 Отговор
    Райчев,броя на гласувалите е колко каже Баце,а не колко са отишли да гласуват.

    Коментиран от #59

  • 35 Брендилия

    7 6 Отговор

    До коментар #24 от "98888":

    1-ият Демократичен Президент е Румен Радев. Като такъв, стоящ надпартийно отиде при протестиращите, неговите избиратели. Показа, че е с тях. "Мутри вън" директно го обяви. Според вас като шушумигата му предшественик ли трябва да се държи? Що се отнася до г-жа Йотова м.12.2020 мисля беше прие японски дипломат във връзка с интерес от тяхна страна в туризма. Има и още, но е безсмислено да пиша.

    Коментиран от #39, #64

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Брендилия

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Петьо Петров":

    Да, изборите ще са тежки, като никои други досега. Залогът е сериозен. Това ми говори интуицията ми. Вие също бъдете здрав!
  • 38 Анонимен

    2 1 Отговор
    Хората ви казват как стоят нещата с доган и румен гайтански вълка. Играят си с милиони. Купили са ни герб и дпс на килограм, всички ни или голям процент. Кво работи в бг, и преди пандемията, образование, здравеопазване. Каже те ни. Имахме, но не са живи. Ако имаш роднина лекар, си е друго, ако не от джоба вадиш 50 лева, а пътни, таксита, лекарста и пенсиите. Доган, цвета, драганка, парите са ги променили. Нали казват учители, за 1000 лева парфюм. Бедни душици с. Много парици. А много еродит юристи плачат/реват че нямат клиенти.
  • 39 Шегуваш се нали

    3 6 Отговор

    До коментар #35 от "Брендилия":

    или си ментално увреден???Комунистическият слуга,на решетникоф,и бошкуф "демократ"??!?! Възхваляващ 1000 преко сили площадници,и наричащ нормалните хора"Мутри"вън". А оная нищоправещата единственото полезно нещо което свърши беше даването,на БГ гражданство,на доктора/заслужено от него/.

    Коментиран от #41

  • 40 Брендилия

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "адаша":

    Нищо не зависи, защото само такива са сядали в тоя стол. Дава гражданство на чужденци срещу ангажимент за инвестиции - работни места, данъци и пр. Върховен Главнокомандващ на армията говори ли ви нещо? Спирам дотук...който има ум да мисли дали това не е сериозна длъжност.

    Коментиран от #43

  • 41 Брендилия

    1 4 Отговор

    До коментар #39 от "Шегуваш се нали":

    Жена съм! И не се шегувам, а посочих как трябва да действа Президент избран от народа. Самият Радев не го познавам и не зная за връзките му с тия хора. Вероятно това го дърпа да не върши работа качествено

    Коментиран от #47

  • 42 Анонимен

    3 1 Отговор
    Нищо против. Крадете, но с мяра. А вие прокудихте народа и отвън чакат и там и тук кво ще става и от чакане много млади тръгнаха и днес наближават 40,45,..жив геноцид. Да обичаш на инат. Дайтентекефони, щемгласуватнотвън и що не от бг с SMS. Вие си живеете, разпродавате дрогата 30 години чрез доган с яхти от турция и света. Вие принождавате младите красиви да проституират с вълка румен, и доган. Казва ли са ни, че са им водели проститутки в сараите, но не сме обръщали внимание, подминавали сме, но много има в бургас зъболекарки и родителите ни са казвали за пристанището в бургас. За 6 минути доган с яхта минавал разстоянието сараи-несебър. Заедно 11 г с герб, преди с бсп и абв. И последните години настройваха бспгербдпс срещу някои българи и много золуми им сториха, обиди, кражби и няма на кого, защото всичко е окопирано от тях бкпгербдпс.
  • 43 Шегуваш се нали

    2 7 Отговор

    До коментар #40 от "Брендилия":

    Върховен....на армията до колкото я има, ЕДИНСТВЕНО И САМО ПРИ ВОЙНА жено! Тоя жена си,и децата си,не може да "командва"!...Добре че Баце го направи"генерал"....

    Коментиран от #44, #46

  • 44 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Шегуваш се нали":

    Гоше, спокойно бе !

    Коментиран от #45

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Брендилия

    4 3 Отговор

    До коментар #43 от "Шегуваш се нали":

    Палиш се, защото не четеш!!! Не пиша за Радев, а за длъжността ПРЕЗИДЕНТ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! И не е задължително да има война. 1989 ген.Ахмед Кенан в Турция с армия взе властта

    Коментиран от #53

  • 47 адаша

    2 4 Отговор

    До коментар #41 от "Брендилия":

    Сега- това кой има или няма ум е спорно. Мисленето го остави на мъжете. Бил главнокомандващ на армията! Ами то армията ни е пародия на армия . Президента води инвеститори-смях! И т.н....

    Коментиран от #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Анонимен

    2 1 Отговор
    Райчев, не знае. Ти знаеш ли, че не даваше един феодал да мине човека до църквата, и всички срещу него се обърнаха. Да можеха българи турци помаци цигани данго разкъсат. Ужасно е. Започнаха далавери, ти на него, аз на тебе и няма на кога да си кажеш мъката. Идва и ми казва мъжа. От тук ти нямаш право да минаваш, трябванда ми даваш 100 лева на месец.. Един ден отивам за църквата и след мен вратата цялата в тел, но успях и минах. И ако не бе пандемията, обидите, мръсни феодали. И дори един ден младото.. За туркинята.. Тая кво е завзела тук всичко, от селата, но в общини, всичко роднини. И караянчева ходи от ходжата да иска турците да гласуват за нея. Всичко тя назначавале в мвр, горско, банки. Ужасно е. Да гледаш и да не можеш да живееш спокойно.
  • 50 Брендилия

    0 8 Отговор

    До коментар #47 от "адаша":

    Мисленето е за хора, които го умеят. И ти не четеш, а и не мислиш какво пиша. Явно не разбираш. Ако аз съм в тоя стол, например, чудеса ще сътворя. Да със самолет даже ще доведа ивеститори, както и посещавайки чужди държави ще създам условия наши бизнесмени да развиват бизнес там и пр. Много неща може да направи Президентът, но на тях им е по-лесно нищо да не правят.

    Коментиран от #56

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Криеш името си страхливец

    2 1 Отговор
    Не си прав Андрюша! Румен Радев няма да има опонент при двубоя за втори президентски мандат! Спомни си с кого се състезаваше настоящият главен прокурор? Помощ от публикатаРЕ - със себе си!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "Веднага ама":

    Да ти сменя памперсите ли ?
  • 56 адаша

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Брендилия":

    Ах тоя стол! Как съблазнява. АЗ ако бях...АЗ...АЗ...Е не става така. Едно е да искаш.Второ е да можеш, а трето и четвърто да го направиш. Хайтов.

    Коментиран от #62

  • 57 РАЙЧЕВ....ЛУДИЯТ МАКС

    0 3 Отговор
    ТОЯ ВСЕ ЕДНО Е ИЗЛЯЗАЛ ОТ ФИЛМ НА....УЖАСИТЕ
  • 58 РАЙЧЕВ....ЛУДИЯТ МАКС

    0 2 Отговор
    ЖИВА РЕКЛАМА НА....ПСИХИАТРИИТЕ
  • 59 Шопо

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "миш":

    Не е баш така. Та последните президентски избори за Радев са гласували над 330000 гербаджия - така че и тази година може да стане същото. А как ще гласуват привържениците на БСП, само те си знаят и едва ли ще слушат тая мумия от снимката
  • 60 стоян

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Последния софиянец":

    До 5 ком -ще е ваш когато се одупите на де пи се то =защото от тях зависи
  • 61 Брендилия

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Ханъм най после":

    Не съм Ханъм, а Дидем. Означава наблюдателна. Това и правя. Написах коментар на база мои лични знания и разсъждения. Не съм в политическа партия, защото не отговарят на критериите ми за нормална политика. И няма за какво да ходя в Турция, освен на екскурзия.
  • 62 Брендилия

    0 1 Отговор

    До коментар #56 от "адаша":

    Нямам амбиция и най-вече желание да седя в него. Като типичен първичен овен, ако исках щях да съм там. Иначе добре казано в коментара
  • 63 Брендилия

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Ханъм най после":

    Пропуснах важен детайл. Малко след раждането ми е сменено с българско и даже съм кръстена
  • 64 Другия с коня

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "Брендилия":

    Брендилия,ти не си била в Казарма,нито във Военно Училище,преди 10.11.89 та.Радев,обаче е Бил.Там те щамповат с мисълта,че НАТО е Врага до живот.Радев е член на БКП от 80 те Има частна фирма 93 та в съдружие със Съветника на Луканов.....Той не е Натовски Генерал,а Руски....Бил е на обучение в Америка 10 месеца като Разузнавач от Военното разузнаване на Русия....Той даже не е Българин вече....Доведе представители на Китайската Комунистическа Партия да правят Бизнес в България.,.Обаче Китайците като видяха,че сме колкото едно китайско Село някакви пет шест милиона,а и че ги кани Фигурант от който Нищо не зависи,все едно да те е поканил Портиера без собственика да е уведомен и се изнизаха през задния вход,за да не си губят времето с този Никой в Икономиката...Брендилия....Що не направиш салатка на мъжа си,облечи секси бельо и не се занимавай с Политика и неща,които са за Мъже....

    Коментиран от #67

  • 65 Анонимен

    0 0 Отговор
    Райчев, и ти не слагай масло в огъня. Гласувайте си. Не ни занимавайте с русия, сащ. Когато си нанработа и тук ти е ок. Хората се интересуват за хляба, а не за русия. Байдън ми е симпатичен както и путин, с тая разлика, че едната държава използва забранени неща спрямо човечеството. Сталин

    Коментиран от #66

  • 66 Умен по цялата глава

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "Анонимен":

    Не знаеш на Кой даваш съвети.Андрей Райчев изглежда на пръв поглед смачкан от Живота,обаче има частна фирма в съдружие с други трима.Фирмата е с капитал 33 милиона.33 Милиона лева внесени и се занимава с Голф по Северното Черноморие...Игрището е изградено,изградени са ПЕТ звездни хотели....Върти се реклама за Голф туризъм от няй- висока Класа....Не гледай,че е смачкан от Живота,Андрей Райчев....Съдружник му е не Кой да е,а собственика на БТВ медия Груп....Човек,притежаващ 80% от Рекламния Пазар на България. И Най- вероятно с парите на Черепа....Райчев се прави на Клавдий....Наистина е Клавдий....
  • 67 Брендилия

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Другия с коня":

    ☺ОК. Можеше да е някой и в Икономиката..имам идеи как да се случи, но както казах не ми се занимава с политика засега.

    Коментиран от #68

  • 68 Другия с коня

    0 1 Отговор

    До коментар #67 от "Брендилия":

    И на мен.....Брендилия,съпругата ми Най- вероятно ще ревнува,обаче ми е интересно в бяло или в черно ще бъдеш тази вечер...Или само по парфюм....

    Коментиран от #70

  • 69 Анонимен

    0 2 Отговор
    И както четем в търсачката. Впрегнали са руснаците българи навсякъде по света да ибъркват народа. Ние не знаем, кой с кого е. Аз съм за ЕС. Не мразя Русия, но не ми е гот диктатурата, то и тук е същото от 44-та до днес. Бойко с кого е. С путин ли е, с турция май е и с доган, пеевски. Няма да гласуваме.
  • 70 Брендилия

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Другия с коня":

    Може би...на дъх разстояние...
  • 71 Сигурно

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Вторит път народа няма греши каун за президент няма да има договора между решетников доган и борисов Кажете бивш президент дакаже хубава дума за каун решетников
  • 72 Всички

    2 0 Отговор
    Всички умни хора на избори. Оставка. Мутри вън в блатото. Хич да ви няма.
  • 73 Атанас

    0 0 Отговор
    Епа земи ти се кандидатирай като не искаш Радев
  • 74 Андрей Райчев Президент

    0 0 Отговор
    😂😂😂😂😂
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове