Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 17:43 2 524 71

Нинова: Веднага да се внесе предложението ни за видеонаблюдение на изборите

  • корнлия нинова-
  • парламентарни избори-
  • видеонаблюдение-
  • избори-
  • бсп-
  • демократична българия

Председателят на БСП проведе среща с партии и организации за обсъждане на общи действия за провеждането на честни и свободни избори

Нинова: Веднага да се внесе предложението ни за видеонаблюдение на изборите - 1
Снимка: БГНЕС

Настояваме веднага в парламента да се внесе предложението ни за видеонаблюдение на изборния ден, броене на бюлетините и съставяне на протоколите. Това каза пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова преди началото на среща с партии и организации за обсъждане на общи действия за провеждането на честни и свободни избори, цитирана от Агенция "Фокус".

По думите ѝ управляващите се страхуват от истината за изборите и поради тази причина няма движение по предложението на левицата, което беше внесено на 21 януари.

„Днес е поредната ни среща с партии и граждански организации с общ фронт за честни избори. На днешната среща са поканени 12 организации. Ставаме над 50, които приемаме декларация с общи принципи за взаимодействие и помощ за гарантиране на честни избори.

Всички ние настояваме веднага в парламента да се внесе за разглеждане нашето предложение за видеонаблюдение на изборния ден и по-точно за броенето на бюлетините вечерта и съставянето на протоколите. Нашият законопроект е внесен на 21 януари и до ден днешен няма движение по него.

Въпреки настояването ни, нито правна, нито друга комисия го е разгледала. За нас това не е изненадващо, защото управляващите се страхуват от истината за изборите и очевидно не искат да предвиждат въпроса за видеонаблюдението. За всички тези организации, с които общуваме, над 50, въпросът е изключително важен и ще настояваме и ще внесем и обща декларация в парламента веднага да бъде гледан текстът за видеонаблюдение на изборите“, посочи Нинова.

По думите на лидера на опозицията не е проблем предложението да бъде прието до 4 април, когато са парламентарните избори.
„Когато има лобистки закон, сме виждали ужасяващи практики: да се гледат на 2 четения в един и същи ден без възможност да внасяме предложения между първо и второ четене. Когато управляващите искат, могат да го направят. Мисля, че има достатъчно парламентарно време. Това е един текст в Изборния кодекс, който ние искаме да променим. От страна на технологията няма никакъв проблем“, добави Нинова.

Тя припомни, че на срещите за честни избори са били поканени представители на „Демократична България“, както и Мая Манолова.
„Имахме разговор с „Демократична България“. Разбрахме се да си сътрудничим на експертно равнище. Да си помагаме взаимно ние с нашите членове в секционните комисии: със застъпници и наблюдатели и тяхната платформа, която създадоха – „Ти броиш“. С „Демократична България“ ще продължим на експертно равнище да уточняваме нещата. Мая Манолова нито отговори, нито присъства на днешната среща. Очевидно темата за общ фронт за честни избори не е интересна за нея“, допълни лидерът на БСП.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    30 36 Отговор
    Веднага да се внесе предложение да ви забранят като партия и кой от къде е...

    Коментиран от #32, #52

  • 2 ей са

    24 10 Отговор
    ПКП по нареждане на Тулупа това и вика.
  • 3 РАДИО ЕЛТО

    30 12 Отговор
    права е госпожа НИНОВА трябва видеонаблюдение на изборите да не фалшифицират от лошите хора
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Армагедон

    13 12 Отговор
    Какво видеонаблюдение бе другарко? Точно на 4 април ще се разразят едновременно всички природни стихии, та освен че няма да има ток, ще пометат завинаги всички партии от статуквото.
  • 6 Овчарник

    20 7 Отговор
    Какво наблюдение в тази разградена и продадена държава...Шутове и ритници за всички политици е решението..
  • 7 нашия

    19 6 Отговор
    като има неграмотни хора в избирателните секции които да подписват протоколите без да знаят какво подписват и на всяка бюлетина да сложат камера -все тая
  • 8 Hoho Boho

    24 14 Отговор
    Браво!
    ГЕРБ нямат полезен ход.
    Ако откажат видеонаблюдението - ще признаят, че се готвят да фалшифицират изборите...
    Ако приемат - ще имат трудности при фалшифицирането... и ще имат под 10% подкрепа

    Коментиран от #28, #61

  • 9 !!!?

    10 13 Отговор
    Видеонаблюдението е само още една вратичка за опорочаване на изборите. Сигурен съм, че ще има умишлено повреждане на камери, както и инсценировка за повредено видеонаблюдение - в зависимост от възможностите и потребностите на губещите. !!

    Коментиран от #58

  • 10 Цветанов каза че

    22 7 Отговор
    Изборите се нагласят , тъй че да се види как цяла махаала идва накуп за 1 час да гласува за ГЕРБ.
  • 11 Политолог

    7 12 Отговор
    Искат да видят дали "верните" им съмишленици са им наистина верни😂😂😂😂 И откъде духа вятър в столетницата😂😂😂😂
  • 12 оня с коня

    8 16 Отговор
    БСП има ПРЕДОСТАТЪЧНО "Работници" в Избирателните секции по Места- като се почне от Редови Членове и се продължи със Секретари,Зам. Председатели и Председатели на Комисиите.ОТДЕЛНО във всички секции ГЪМЖИ от Застъпници "всякакви",вкл и на БСП,като всички те ПРИСЪСТВАТ при Броенето и оформянето на Протоколите/на 2 метра са от Броящите представители на ВСИЧКИ ПАРТИИ които са Парламентарно представени.И да каже Нинова:КАК се осъществява Видеонаблюдение в 12000Секции в Страната и КОЛКО ЩЕ СТРУВА съответното Оборудване и Обслужващия Персонал на Хазната?А редно ли е тези пари да се дадат ей-така - с лека ръка за Еднократно полмане на въпросното Видеонаблюдение ТОЧНО в тоя момент,когато БГ изпитва нужда за всяка Стотинка?!

    Коментиран от #13, #17, #34

  • 13 Си ган

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "оня с коня":

    Лошото е, че от тия по-големи продажници няма и явно не може да им разчита, за едно кебапче ще издънят работата :)

    Коментиран от #36

  • 14 Не вярвам

    14 4 Отговор
    А за излизане от НАТО и ЕС кога, колко заеми ще изплащат внуците ни за САЩ самолети, подводници, катери, и кога ще си намалите заплатите си на хиляда лева без привилегии, и ще почнете да ходите с колело на работа, а субсидиите да са ви един лев.
    Или туй не е евроатлантическо.
    Токопроизводителчето Добрев-кога ще го махате.
  • 15 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    12 4 Отговор
    НЕ САМО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ!!ТРЯБВАТ И НАДЗИРАТЕЛИ И ОНЗИ МИШОК МИШО МАТЕМАТИКА ДА ПЛЯСКА С РЪЦЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!!
  • 16 Тяната

    12 6 Отговор
    Задължително видео наблюдение абсолютно навсякъде плюс машини,иначе няма смисъл,та работата е ясна!!!!!
  • 17 Историята

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "оня с коня":

    Публикувано във факти.бг: ТОЧНО в тоя момент,когато БГ изпитва нужда за всяка Стотинка?! - А оня от джипката като раздава ей така парите на вятъра?
  • 18 Правилно

    12 5 Отговор
    Герб ще направят всичко позволено и непозволено, за да закрепят присъствието си в политическия живот на БГ и да отърват кожите от съдебни преследвания. Затова трябва да ги гледаме непрекъснато в ръцете.
  • 19 Анонимен

    2 3 Отговор
    Те са заедно кгб. Преди 2009 от страх да не ги съдят техническият ръководител от дпс на доган и димчо михалевски, последния умря, но виж в търсачката, вила край село маслиново, хасково и т. н. И Тя Др. Нинова издига Петя на Димчо Михалевски. Беше ги страх че Герб ще ги съди, а те станаха заедно в далаверите бсп, дпс и цвета караянчева. И петя и цвета, от бсп и герб, и 3 от дпс. Лъжат. Дпс доган се управлява от йгб русия путин. Дойче веле... Те ще си гласуват, а другите без работа и навън. Бб мъже че е анти, с Русия играе, под прикритие, управлява Доган България и мадите преди много години били прави, без доган, от него зависи за работа. И не било феодализъм. По зле хората в смесените региони живеят. По тж поне имаше работа. Нинова да не се прави на много честна. Това са сдс, ндсв, абв, герб. Шеф доган. Кгб. Юристи ни го казваха преди 20 години и именно затова репресираните имат страх от руските дпс комунисти. Разпръснати по всички партии. Цветанов може би не е или.. Те простите хора антикомунисти на село, 3 къщи.. Към Русия.. Платени руски тролове. Нищо против, но не лъжи, изкарай върху масата, а не да заблуждавате народа с купените ви дипломи. На маймуни направи народа кгбдоган, но ако се откаже и знаете какво следва.. Милиардер, но подчинен на руските службида им пикая на парите. Колко млад народ си отиде без време, от купени шофьорски книжки. А при ония години, нямаше коли, от 30 взеха книжки за МПС само 15.
  • 20 ажажж

    6 5 Отговор
    Да ще сложиме камери от 1990 година да ви лъсне обира но България.
  • 21 111

    4 9 Отговор
    Стадо не бъдете наивни. Чудят се как бсп >дпс>герб да ви накарат да си останете у дома. Всичко е изчислено предварително, балъци
  • 22 199

    5 1 Отговор
    30 години,, опитни мишки,, за тях бяхме. Колко ли струват днес
  • 23 ЦарВул

    9 3 Отговор
    Ако съм наблюдател на някоя партия посмъртно няма да им разреша да ми пречат да снимам и да присъствам там в залата!Ако трябва ще има и кютек,ама пак ще си остана там!К,во ако дойде полиция!К,во нарушение съм направил?Ще извикам адвокат и пак ще остана да им гледам сеира как се мъчат отново да лъжат и мамят!"Мам.та"!по Стоичков!!!!

    Коментиран от #29

  • 24 Голям праз

    7 5 Отговор
    Алооооо Нинова,сега ще ти го покажем!
  • 25 Анонимен

    0 5 Отговор
    DW. Дойде веле. Германия. Чети и не бъдете наивни кога ви лъжат нинова, бойко и доган отзад кгб с руснаците, изпълнители и кой управлява БГ Доган, кгб отзад го оправиха доги, с милиардите
  • 26 Пешо

    6 6 Отговор
    Тая се държи като гестаповец! Зла жена! Пази боже това чудо да ти е в къщи!
  • 27 Фаро

    2 6 Отговор
    Сетила се Мара да се побара.Цели 11 години слугуваха на мутрата
  • 28 Марийка

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Hoho Boho":

    Гениален си! Толкова си умен и досетлив, и прозорлив, и, и, и ..... А бе евалла! Ашколсун! Ти си за президент! 5 нива над Радев си! Кандидатирай се за президент!
  • 29 Марийка

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "ЦарВул":

    Правилно, браво и на теб! Ей това е балкански мъжага? Бой и кютек, само това е начинът да се върви към демокрация! Запрятай ръкавите, излизай на улицата и започвай да тренираш, та да си във форма за изборите.
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор
    павилно госпожа НИНОВА
  • 31 така така

    3 5 Отговор
    Кой ще плаща камерите ма Корнело?!?!? От вашата партийна каса ли?
  • 32 МАЯ

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    герб сте мутри БОЙКО ПРЕСТЪПНИК СИКАДЖИЯ БИВШ ЗАТВОРНИК
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 МАЯ

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "оня с коня":

    ГЕРБ НА БУНИЩЕТО ОТИВА
  • 35 Факт

    2 6 Отговор
    Корнелия се държи така все едно иска Боко да е доживотен премиер а тя опозиционен лидер.
  • 36 МАЯ

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Си ган":

    твоя ваш БОЙКО е престъпник като го ОБИЧАШ вземи го у вас при женагта гербере

    Коментиран от #51, #56

  • 37 Рапира

    3 5 Отговор
    Нинова да си ходи в къщи, че разби БСП-то както никой друг досега не е успял да го направи.
  • 38 Кой68

    4 1 Отговор
    З@що никой не напира да внесе попр@вка в Избирателния з@кон:
    Неграмотните нямат пр@во да гласув@т.
    Само хора със средно обр@зувание и да знаят Български ....
  • 39 Бико

    3 2 Отговор
    После след като загубите изборите ще има доста работа за Елена Йончева да дава записите на зависими лаборатории да доказват,че са всички са манипулирани.
  • 40 Биволъ

    5 2 Отговор
    Госпожо Нинова, има ли записи как откраднахте милионите от касите на Техноимпекса.
  • 41 Гербер

    5 3 Отговор
    Ако не се фалшифицират изборите БСП няма да влезе в Парлмента, а ние ще имаме пълно мнозинство минимум 200 парчета вътре, верни до гроб на нашия лидер Бойко Борисов Неземний!
  • 42 Другия с коня

    5 4 Отговор
    Червените Цървули не могат да намерят12 хиляди за членове и още 12 хиляди Наблюдаващи цървула,които ходят на собствен ход все още...
    Ами и 50 те партии и ОФ организации ги нямат,бе Нинова.....За това искате камери....Държавата да плати,а вие да си спестите един милион заплащане на наблюдат ли и застъпници....Пак на гърба на Народа се яхваш ,Приватизатор нагъл....
  • 43 НИКОГА ВЛАСТ ЗА БСП

    6 3 Отговор
    ТЪКМО БСП ЩЕ ГЛЕДА НА ЖИВО КАК ЩЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ.....
  • 44 НИКОГА ВЛАСТ ЗА БСП

    5 3 Отговор
    АКО БСП ПЛАТИ РАЗХОДИТЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ...А НЕ НАРОДА
  • 45 Радефатмак

    4 3 Отговор
    Да бе, веднага. Тая патка се взе нещо много на сериозно.
  • 46 Fate

    2 3 Отговор
    Ако има шанс да бъде прието никога нямаше да го предложат
    Герб с червена шапчица
  • 47 факт

    2 2 Отговор
    И НАБЛЮДАТЕЛИ ОТ ЕВРОПА!
  • 48 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    2 3 Отговор
    ТАЯ КАКА Е НАЗНАЧЕНА ОТ ШЕФОВЕТЕ НА БОЙКО!
  • 49 РАДИО ЕЛТО

    4 4 Отговор
    врем е за промяна долу герб БОЙКО е двуличник патологичен лъжец престъпник крадец мутра
  • 50 Комунивирис

    2 2 Отговор
    Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта, ние сме съд камера в ръка, и така до края на избора.
  • 51 Лукчо

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "МАЯ":

    Тоя наш Бойко държи държавата трети мандат въпреки , че вътре има и отрепки като теб. Имай малко уважение. А ако жена ти ти е омръзнала толкова, пусни я да заработва. Сега с маските има пазар за всякакви изроди.

    Коментиран от #55

  • 52 РАДИО ЕЛТО

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    приятел а ти как живя при соца
    имаше работа закони ред здравеопазване почивно дело а сега 31 години див олигаро капитализъм
    нищо лично спрямо теб ИЗВИНЯВАМ СЕ

    Коментиран от #63

  • 53 Каун на Грипен

    7 4 Отговор
    Време е червените кхмери грабливи и българомразци да ги изринем от България. Долу БСП!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 АНОНИМЕН

    4 2 Отговор

    До коментар #51 от "Лукчо":

    Л укчо прати твойта БОЙКО е престъпник лежал в затвор сикаджия а ти Лукчо колко ЧОВЕКА си наранил бил ти май си мутра тип
    гардероб
  • 56 Си ган

    2 5 Отговор

    До коментар #36 от "МАЯ":

    Бойко не е необходимо да го вземам в нас , защото е любимец на целия народ. А ти сигурно си някоя бедна мaгистралка и те боли че едвам преживяваш . Има и един ЕЛТО както казват колегите със стар Ник Козлодуй също смазан от живота и от ГЕРБ затова се плюнчи толкова много срещу нас. Аз му казах вчера че работя в голяма международна компания и сега ще кажа че вземам 5800 евро а той 135 евро. Затова мрази нас богатите и ГЕРБ. И докато ние от ГЕРБ с е на власт ще става още по беден а ние още по богати. И така ще си замине от този свят в мечти ГЕРБ да бъде свален.

    Коментиран от #59, #62

  • 57 Истината

    2 2 Отговор
    Димчо михалевски, от бсп, заедно бяха с доган, приятели. А тя издига Петя, дъщеря му. И борисов 2009 нищо не им направи, а те си казваха, бяха изплашени, че герб ако дойдат ще ни съдят и вместо.. Те минаха към Доган. Кгб. Не били заедно, бспдпсгерб. Не на нас. Закъдето са се запътили, ние отдавна смесе върнали и именно затова руснаците от кгб изгониха умните младежи и ги натикаха в дън земя, за да разчистят пътя си. А с дркво му е, срещу 20 лева, дори не се крият дпс. Защото Отзад доган стои Кгб
  • 58 Кси

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "!!!?":

    Именно, те затова го искат, да им служи за оправдание
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Станко георгиев

    5 2 Отговор
    Корнелия не е за политик. Защо се напряга, а не освободи левицата от дясното си присъствие
  • 61 Червен задник

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Hoho Boho":

    Втръснал сериал: На крива ракета космосът ѝ крив, на некадърен политик - урната му виновна.
    Малко фактология за избирателно забравящи, доказани неможачи и други мекотели:
    Годината е 2005. Борисов печели частичните местни избори за кмет на София, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2007. Борисов печели редовните местни избори за кмет на София, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2007. ГЕРБ печели междинните евроизбори, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2009. ГЕРБ печели редовните евроизбори, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2009. ГЕРБ печели редовните парламентарни избори, организирани от тройната коалиция на БСП.
    Годината е 2013. ГЕРБ печели предсрочните парламентарни избори, организирани от служебното правителство на Марин Райков.
    Годината е 2013. ГЕРБ печели частичните местни избори за кмет на Варна, организирани от кабинета Орешарски на БСП.
    Годината е 2014. ГЕРБ печели редовните евроизбори, организирани от кабинета Орешарски на БСП.
    Годината е 2014. ГЕРБ печели предсрочните парламентарни избори, организирани от служебното правителство на Георги Близнашки.
    Годината е 2017. ГЕРБ печели предсочните парламентарни избори, организирани от служебното правителство на Огнян Герджиков.

    Май значение има кой се явява на изборите, а не кой ги организира и провежда, а?
    И май “muh GERB” е скапаняшки лозунг на лузъри, търсещи отсега оправдание за поредния си провал.
    А никой не оби
  • 62 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "Си ган":

    БЛАГОДАРЯ за подигравките но ей исклесняк такава ковпания която описваш няма а ти най стина мразиш хора в неравностойно положение ти си обикновен трол защото ако бечлен на герб от там щяха да те изсхвърлят колко мръсно гадно лъжеш уж ти бло за детенцето починало в РОМАНИЯ ти лошо човече ще си платиш всичко във времето

    Коментиран от #64

  • 63 Си ган

    5 3 Отговор

    До коментар #52 от "РАДИО ЕЛТО":

    Добър вечер приятелю :) по времето на соца бях дете, не мога да кажа, че съм имал лошо детство, специално за образованието не мога да кажа лоша дума, защото се учеше и уважавахме учителите. Но няма да забравя как чакахме за кола и телефон и така и не ги дочакахме :) живеехме бедно, но спокойно. Сега децата ми имат много повече от това, което имах аз. Аз изкарвам достатъчно, за да не се притеснявам, че щегладуваме, че няма да мога да си платя сметките или ще ходя бос и гол. Сега животът е много по-добър, защото си свободен да ходиш, където поискаш и да видиш свят.
  • 64 Си ган

    2 3 Отговор

    До коментар #62 от "РАДИО ЕЛТО":

    Е това не съм аз и ме подиграват така както теб :) хахахахаха смешници...

    Коментиран от #68

  • 65 Бокича

    4 4 Отговор
    Със или без камери ГЕРБ е номер едно, другари.
  • 66 БЪЛГАРИЯ

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Иеан":

    така е ЧОВЕК ИВАН
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 РАДИО ЕЛТО

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "Си ган":

    ИЗВИНЯВАМ СЕ

    Коментиран от #69

  • 69 Си ган

    2 2 Отговор

    До коментар #68 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ако видиш подобни коментари не им обръщай внимание, защото това не съм аз. Дето се вика - убий глупакът с безразличие, ще пише, ще пише, ще види, че не е интересен и ще спре :)
  • 70 Другия с коня

    3 1 Отговор
    Аз съм Председател на СИК в София.Не съм съгласен да се снима на видео изборния процес....Който се съмнява как се провеждат Избори - да си плати за Наблюдатели и Застъпници....И много ти Здраве,Нинова....
  • 71 121

    0 0 Отговор
    Соца беше за когото беше. Демокрацията също. Нека да ви каже дпс или герб или нинова кво беше с димо михалевски. А днес тя издига дъщерята на михалевски, пичина от страх, може би, защото мислеха, че герб ще ги вкара в затвора, но уви не ги вкара бб и ви лъат, че неса комунистите заедно бкп, =бспдпсгерб. Писна ни с лъжите. 30 години, геноцид спрямо едни и облагодетелства спрямо техните си хора. Срам и позор, диктатори. ЕС нищо общо с тях. Те са друг народ. Възпитан, толерантен, упрасителя работи с работника, кара стари коли, а е милионер, не ходи с вратовръзки и т. н. Къде и кога ще ги стигнем европейците. На кукуво лято. Никога.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове