25 Февруари, 2021 13:30 3 380 36

Награждават Красимир Вълчев като най-успешния министър на образованието

  • красимир вълчев-
  • образование-
  • кт подкрепа

Специалната грамота е учредена в чест на министър Вълчев за заслуги във формирането на нови политики в системата на образованието и промяна на българското образование в унисон с европейския и световния опи

Награждават Красимир Вълчев като най-успешния министър на образованието - 1
Снимка: БГНЕС

Синдикат "Образование“ към КТ "Подкрепа“ днес ще връчи грамота на Красимир Вълчев за най-успешния министър на образованието от новото време и в чест на 3 март, националния празник на Република България. Специалната грамота е учредена в чест на министър Вълчев за заслуги във формирането на нови политики в системата на образованието и промяна на българското образование в унисон с европейския и световния опит.

По време на управлението на екипа на министър Вълчев и последното правителство на премиера Борисов учителските заплати се повишиха двойно, повишиха се допълнителните плащания за работещите в системата на образованието. За първи път се формира една нова политика за защита на педагогическите специалисти от прегарянето в професията. Синдикат "Образование“ адмирира действията на министър Вълчев, според който доброто българско образование зависи от добрите учители.

Синдикат "Образование“ към КТ "Подкрепа“ като основен социален партньор вярва в започнатите стратегии и надграждане на нови политики, които основно учителите и техните организации посочваха в интерес на децата и учениците в България и възраждането на авторитета и просперитета на българските учители.

Връчването на специалната грамота ще се случи днес от 12:00 ч. в Министерството на образованието и науката, съобщават от синдиката.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Moй

    44 3 Отговор
    Слугите на Сатаната от Банкя се напреварват през глава да му доказват верността си. Предизборни действия. Измет.
  • 2 ЛЛЛ

    33 5 Отговор
    Да му е честито ама не споделям мнението
  • 3 НЕМАМ

    27 4 Отговор
    ДУМИ. ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧА.......
  • 4 Петьо Петров

    9 30 Отговор
    Каква ли стойност ще има за Вълчев тази грамота? Само той изглежда относително почтен от всички министри на кабинета.
  • 5 ужас

    44 4 Отговор
    Това е вече буквална гавра ,защото образованието ни е паднало и под африканското !!!!Всичко това е заря за изборите ,за да се сещат учителите за кой да гласуват
  • 6 Еклер Маткова

    2 15 Отговор
    Последния истински министър на народната просвета беше Плеселин Гъзаров от правителството на драгалевския циганин гн Иван Костов
  • 7 Баш Батка

    25 3 Отговор
    Топ селтак, не знам как се стигна до там при положение ,че всички виждаме как изглеждата сегашните учебни заведения.

    Коментиран от #12

  • 8 Родител

    37 2 Отговор
    Успешно започна и проведе образователния геноцид.
    В бг всичко е най-хубаво, мерките са най-хубави, небето е най-синьо, министър Вълчев е най-умен, красив, отговорен пред децата.

    Деца, простете ни, че допуснахме да Ви причинят това!
  • 9 Най

    33 0 Отговор
    успешно купи букварите на кумците с държавни пари !
  • 10 Ще повърна

    17 3 Отговор
    Оп повърнах.
  • 11 адаша

    18 0 Отговор
    Интересно нещо- Най- добър министър на образованието до сега , а специалната грамота е учредена за него . Предполагам ония ден...Предизборна грамота...
  • 12 ВИНС

    13 0 Отговор

    До коментар #7 от "Баш Батка":

    Тръгна от ВИНС-а във Варна. Симпатизира на русский мир. От ТИМ го засилиха към "висините" в управлението.
  • 13 От Варна

    23 6 Отговор
    Да, заслужава награда, но за всяване на хаос, несигурност и също за безпрекословно послушание.Наистина ли си вярва, че е успешен?Това е най-незабележимия министър, добре, че учителките в Бургас го похвалиха!А самите учители трябва да се срамуват, когато само даже един път някъде се спомене, че произвеждат масова неграмотност. Камо ли, когато това е всеизвестен и много коментиран проблем! И защо не бяха намалени временно заплатите им заради седенето в къщи цяла година! Това “ОН лайн” им дойде като екстра. Само учителите и държавните чиновници сигурно тайно си мечтаят за една безкрайна пандемия?
  • 14 Абе

    12 0 Отговор
    Кво? ахахахахахахаххаха
  • 15 Хахахаха

    15 1 Отговор
    Хахахаха хахахаха хахахаха хахаха егати и държавата където сме тогава!????
  • 16 Javor

    16 0 Отговор
    Образование няма! тоя за какво го награждават, за рекордната неграмотност при учащите или за рекордна корупция в университетите?
  • 17 hmhmhm

    5 0 Отговор
    1984 .... падение ...
  • 18 3,14К

    12 0 Отговор
    Глава на мрежата от соросоидни НПО, които съсипаха учебните програми и историята, по своя платен , джендърски начин.
  • 19 chi

    14 0 Отговор
    Шегувате се, нали?
  • 20 Ivan

    4 9 Отговор
    Всички сте против този човек, но като гледам как са възпитани съвременните деца от родителите си, човека е направо светец. Новите деца са мързеливи, неграмотни, невъзпитани, защото родителите ги учат на това.
  • 21 Спасов

    7 0 Отговор
    Ха ха ха ха! Оценката не се ли дава за знанията и възпитаността на децата?! Пак ха ха ха!
  • 22 Сандо

    7 0 Отговор
    Да не би при тоя министър функционално неграмотните да са преминали мечтаната граница от 50 процента?
  • 23 Азим

    9 1 Отговор
    Даскал да си днес, висока заплТа, не ходиш на работа, никой не контролира качеството на преподаване!
  • 24 temerut

    4 0 Отговор
    Леле,мале!!!!
  • 25 Просто човек

    9 0 Отговор
    Е, то бива св*рки,св*рки, но такова досега бе е било..
  • 26 българка

    8 0 Отговор
    Във всяка сфера трябва да се надгражда, за да има просперитет!
    У нас се прави обратното - всичко по план се разгражда и затова има упадък и последно място по всичко, с изключение на смъртност!
    Така че наградата явно е за нищонеправене - все пак по-добре от разграждане!
  • 27 Въй

    4 0 Отговор
    Ай ай
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 zlobarq

    2 0 Отговор
    За седми път гледам календара, тц тц ми не е първи април...
  • 31 А бе

    0 0 Отговор
    Тоя крадлив негодник ли баш!? Неам думи!
  • 32 Azsam

    3 0 Отговор
    Обяви 20 милиона за образование в края на мандата..каде бяхте до сега...???
    А учителите изнудват децата за частни уроци..??
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Имам над

    0 0 Отговор
    40 години стаж като учител. Никога не съм бил политически обвързан , така че мнението ми може да го смятате за професионално и неутрално. НИКОГА учебните програми не са били толкова безсистемни и никога не сме имали по-глупави учебници. Разбира се, след В.Методиев и М.Кунева никой министър на образованието няма как да е най-долу в класацията, но все пак днешният Вълчев е човек, който се опитва да изпълнява задълженията си и сигурно е най-приемливият от гербаджийските министри - на чак пък грамота за "най-добрия" в българската история е доста пресилено... Да не забравяме времето, в което български ученици бяха сред най-добрите по световни форуми... днес подобно класиране е изключение.
  • 35 Питай Патил

    0 0 Отговор
    луди ли са тия, или всички са пощръкляли от простотията гробарска .....тая мумия да говореше поне правилно български, та то мячи и яде думите, корумпира тотално директорите на училищата с държавни, мангизи, съсипа образованието с опитите на ББ проба-грешка - оправяйте се нали ви дадохме пари, удари го на селска бакалия да доят пари от децата за частни уроци , а висшето унищожиха с комунистическия замах на селски неграмотници въвеждайки всичкологията, а чаааакай...та толкоз професорчета се налюпиха за ужас на света и светлото гробарско бъдеще......
  • 36 еделвайс

    1 0 Отговор
    Най-упешен при липса на обучение
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове