Last news in Fakti

2 Март, 2021 13:19 1 941 31

Д-р Симидчиев: Данните за заболелите у нас са доста тревожни

  • д-р александър симидчиев

Когато се отменят мерки, виждаме че броят на случаите се повишава

Д-р Симидчиев: Данните за заболелите у нас са доста тревожни - 1
Снимка: БГНЕС

Наистина данните за броя на заболелите у нас са доста притеснителни. Това, което виждаме е, че през последните 4 седмици кривата на заболели върви нагоре. Когато се отменят мерки, виждаме че броят на случаите се повишава. Това заяви в ефира на Нова телевизия пулмологът д-р Александър Симидчиев.

"Разумните мерки винаги ще бъдат подкрепяни. Маските работят и преди да има ваксини, те бяха едно от най-ефективните неща.

Маските забавят скоростта на пандемията, а ваксините я обръщат. Пример за това е Израел", категоричен е още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СМЯХ

    39 2 Отговор
    Вече нищо не ме учудва след като се видя, че народа е прост на гъдулка.

    На големите протести имаше по 20-25 хиляди без маски и случаите бяха 2-3 месеца ПЛАТО, ПЛАТО, ПЛАТО.

    После се заговори за разследване от ЕС и за свободата на медиите ноември - БАМ ВТОРА ВЪЛНА!

    Сега отвориха по ''милостта'' на силоваците заведенията, ама хората още псуват - БАМ ТРЕТА ВЪЛНА!

    Като изведнъж от 13000 теста и 1200-1500 заразени при 20% повече теста 100% повече заразени. Много удобно,а? Залагам, че на великата дата 04.04.21, ако ГЕРБ вземе изборите еднолични няма да видим повече слънчева светлина, заради тежката трета вълна.
  • 2 боко

    19 0 Отговор
    Така е или за това ти плащат?
  • 3 нннн

    37 3 Отговор
    Дайте крива и на заболелите от грип ! Няма, а? Ковида изяде грипа... Мошшшеници !

    Коментиран от #29

  • 4 Д р Вирхов

    20 0 Отговор
    Данните са доста тревожни...Герберски алкохолист,звучиш доста меко засега!

    Коментиран от #9

  • 5 Азим

    19 0 Отговор
    Няма по жалко нещо от доктор, който иска да става политик!
  • 6 555

    10 0 Отговор
    Да го разбираме : не на ваксините и носете маски до срастването им с кожата на лицето.
  • 7 Българин

    19 3 Отговор
    Хубаво би било това псевдо докторче да се информира преди да плещи глупости, Израел имат близо три пъти повече заразени дневно от нас, в Германия и Англия същата работа - колкото повече ваксинират и колкото им е по строг локдауна повече заразени и умрели имат, което доказва, че срещу сезонния грип и пневмониите /вече наричани по модерно Ковид/ нито маските помагат, нито изолацията.
  • 8 адаша

    13 1 Отговор
    Ако се опитате да разберете какво точно иска да каже тоя , ще срещнете доста затруднения. Абсолютни тъпотии...
  • 9 555

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Д р Вирхов":

    Не гербоид кандидат е на "да България"
  • 10 адаша

    1 0 Отговор
    Няма човек който не разбира- има такъв който не може да му обясни...
  • 11 МАФИЯ НА ББ

    16 0 Отговор
    ВСИЧКО Е ПРОГРАМИРАНО ОТ ГЕРБ. ИДВА ТРЕТАТА ВЪЛНА ПО ИЗБОРИТЕ. НАМАЛЯВАМЕ ДРАСТИЧНО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ. ДАВАМЕ ОРАНЖЕВИ МАСКИ И ДЕСПОТА БОЙКО ОТНОВО ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ И ПЕЧЕЛИ С 15% ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ, КАКТО ВИНАГИ. ГОТВЯТ ГОЛЯМА ИЗМАМА. ТОВА Е В КРЪВТА НА ШАЙКАТА И ББ.

    Коментиран от #18

  • 12 ГЕП ХУДОЖНИК

    9 0 Отговор
    НE МOЖEЩИТE РУCНAЦИ CИ CТРOЯТ COБCТВEНИ РEAКТOРИ A НИE ГOЛEМИТE EВРAЦИ БAНAНOВИ БУГAРИ ПРAВИМ CAМO ТРOЙНИ ЧУШКOПEЦИ. ББ ЗAБРAНИ ДAЖE ДA CИ НAПРAВИМ COБCТВEНA ВAКCИНA ПРOТИВ КOВИД 19. НAЙ-ГOЛEМИТE ШAРAНИ CМE НA CВEТA. ПО ВСИТЕ ПУНКТОВЕ, КЕ РАЗЛЕПИМ ПЛАКАТИ СО СПРИНЦОФКИ И ВАКСИНИ. ТАКА ГЕП СЕ БОРИ С ВИРУСА.
  • 13 СЛЕД

    3 4 Отговор
    ДВА ДНИ ЗАПОЧВАТ. ТОВА ВСИЧКО СЕ СЛУЧИ ЗАЩОТО НЕ СПАЗВАЙТЕ
    ОГРАНИЧЕНИЯТА И ХОДИТЕ НА ШИПКА. ТЕЗИ НИКОГА НЕ СА
    ВИНОВНИ ЗА НИЩО.

    Коментиран от #14

  • 14 БГ МАФИЯ В МС

    4 7 Отговор

    До коментар #13 от "СЛЕД":

    ХЕЙ ЛЪЖЕЦ ТЕ ОЩЕ НЕ СА ОТИШЛИ НА ШИПКА А ЩЪКАТ ЗАРАЗОНОСИТЕЛИТЕ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА ДЕТО БОЙКО ГИ ОТВОРИ НАРОЧНО.

    Коментиран от #16

  • 15 mafiota

    2 11 Отговор
    единствения шанс е в масовата ваксинация и зеления паспорт
  • 16 ПИСАХ СЛЕД ДВА

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "БГ МАФИЯ В МС":

    ДНИ. ТОЕСТ 4 5 ТИ МАРТ. ТЕ СПИРАЧКА НЯМАТ ЗАПЕЧЕ
    ЛИ СЕ И ЗАПОЧВАТ ДА СЕ
    ОПРАВДАВАТ.
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Като кажете Израел ,като да хващате дядо Божи за дисААгите и да ....въобще ви е Голям кеф -Израел...да ви дам данни ,че сте сал на един гол...Приказки! та Израел
    16.02–1.03
    Общ брой случаи 49 665 : 92 =539,836/100000 , или 540 човека са Вирусоносители на сто хиляди..последните 2 седмици!..В бг са 230 на сто хиляди и този дето не прави разлика между коагулант и антикоагулант...Пак се иза....ка!Преди дни написах,че е по добре да е политик ,по малко зло ще направи!!!Това са и Фактите и Фактурите....
    Смъртни случаи 346
  • 18 ПИК МИК

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "МАФИЯ НА ББ":

    НЕ СЕ СТРАХУВАМ. ОТИИВАМ
    И ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕПИ.
  • 19 Да имаме ли доверие на мафията

    4 7 Отговор
    Докторе, ти си приказваш, а Мангъра трупа пари от нашето нещастие. Да те питам нещо: Защо лекарската гилдия не му отне разрешителното? Защо не го дадохте на прокурор? Хайде, народът прост, ограничен, гледа само лъжицата под носа си, ами вие? Вие, които знаете какви могат да са последиците? Доколкото видях само Пешо Москов го нарече "лудият с картечницата", всички се изпокрихте.

    Коментиран от #23

  • 20 писна мииииииии

    3 0 Отговор
    Чети захаросаната Катеринка , що се изказваш неподготвен. Всичкото ни е за пример и подражание по цял свят и на Марс дори , ако има някой тулуп-микроорганизъм да подражава на наш тулуп мастодонтски , на тулупщина де , некой да си не помисли друго.
  • 21 селтак

    6 1 Отговор
    Ей,тъпунгер алчен,маските докарват повече болести,аз работя във строителството и тия маски не могат да спрът прахта камоли вирус!Не наядохте ли се вече бе?
  • 22 Не лъжете

    1 0 Отговор
    В Израел никак не е розово положението, въпреки големия брой ваксинирани дори втори път. Шокиращата новина от израелски източници е, че най-малко заразени има точно в градовете, чието население не се ваксинира поради верски причини.
  • 23 Някой

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Да имаме ли доверие на мафията":

    Господине, вие сериозно ли ги мислите тези неща, които ги пишете? Не Мангъров, а такива хипохондрици и алчни, безскрупулни типове, като теб и всички превърженици на затварянето трябва да ви съдят. Аз, където не съм лекар и всеки с малко гънки в главата си, му е ясно, че всичко е една голяма стъкмистика. На втория ден от отварянето започнали да се вдигат бройките, но не само на "носителите", но и два пъти повече броя на тестваните. Очаквам скоро 4-та, 5-та и т. н. вълни, докато накрая няма да има какво да ядем и децата ни ще са по-прости от галош. Кой е за затварянето: всички на държавната хранилка и болни хипохондрици за лечение.
  • 24 Съвет

    2 0 Отговор
    Докторите да четат повече и от различни източници! Защото българите четат и сами се ориентират добре, без да разчитат на объркани и противоречиви изказвания.

    Коментиран от #25

  • 25 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Съвет":

    Те четат ,но не могат да Осмислят-бг докторите от и около щабооот!Докато така наричаните от тях маргинали -Осмислят и Мислят и Тогава четат!Колко пъти да повторя!На този кръстопът не можеш оцеля,ако не си МНОГО Мислещ и Дълбоко виждащ!А,вси тук са наследници на Оцелели!Ситуацията в бг в момента е дума връз дума,като планетата на Маймуните...Горилите им е дадено да управляват!На 04.04 тази им даденост ще им бъде отнета,както от шимпанзетата в кавички,но най вече от Създателят на горилите....Някой от вас може да достигне по логичен път,защо се нападнаха Създадените от едно място и се получи това,което ще стане???Ясно говоря,чекмеджето,а до него оназ...игривата,тя дали е в листите,влади..... и баш тарторът,а от другата Божков???Един Баща и е създал,а защо???
  • 26 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КАНДИДАТ ЗА " ПУ ТКО ДАТ "-- ДЕСЕН БИЛ---" ГЛУТЕОСО -БАДЖАКА" !?!?!?!?!?!
  • 27 Уйке

    1 0 Отговор
    Като гледам как са се устремили към топлите депутатски места, тия мастити специалисти са на път да зареждат здравето на народа на произвола на съдбата! За мен всеки стойностен лекар, който се стреми към политиката отива на моралното ниво на станалия нарицателно Лъчо мозъка!
  • 28 СусБе

    1 0 Отговор
    Колко ти платиха да лаеш бе нашио умник?! Колкото по лаете толкоз по-малко верваме!
  • 29 1917

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "нннн":

    То няма и онкоболни!!!!!! Короната изяде всички болести от кутията на Пандора!
  • 30 Аз40🏴‍☠️

    0 0 Отговор
    Специално няма да карантинират ваксаните.
  • 31 Айсамани

    1 0 Отговор
    Симидчиев,тъп си кат мамул.Седи си дома,чети "ШоК",чувале сме ги такива кат теб.Уж се ваксинират 'ората,опашки,тън-мън,а заразените растат?Обясни това явление,папур!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове