Last news in Fakti

21 Март, 2021 14:59 5 583 119

Борисов: Не разделяме, а обединяваме хората

  • бойко борисов

Министър-председателят акцентира, че правителството активно работи за създаването на работни места и хората честно и почтено си изкарват хляба, без значение дали са роми, мюсюлмани или християни

Борисов: Не разделяме, а обединяваме хората - 1

„Изпълняваме ангажиментите си към инвеститорите в България и им създаваме максимално добри условия, за да разширяват производствата си. Изграждаме довеждаща пътна инфраструктура, гарантираме сигурност на електро- и газоснабдяването“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който разгледа на място разширяването на подстанция „Търговище Запад" на Електроенергийния системен оператор.

Инвестицията в проекта е на обща стойност над 3 милиона лева. Подстанцията захранва с електроенергия директно от преносната мрежа три завода в района на град Търговище - Шишеджам Аутомотив България ЕАД, Пашабахче България ЕАД и Тракия Глас ЕАД.

Ръководството на завода Шишеджам Аутомотив България ЕАД изказа благодарност към премиера Борисов и правителството за оказаната подкрепа, подпомагаща дейността на предприятието.

„Това е най-големият завод за стъкла за автомобилната промишленост, поредният голям инвеститор, разкрил над 3000 работни места, при който социално-икономическата мярка 60/40 работи изключително добре и тя ще продължи да се прилага у нас до май“, отбеляза министър-председателят Борисов. Премиерът подчерта, че в близост се намира и изграденото ново газопроводно отклонение, чрез което се увеличава капацитетът за пренос на съществуващото газопроводно отклонение „Търговище".

Дължината на новия газопровод, който е от изключително значение за бизнеса в областта, е 17,6 км, а направената в него инвестиция от „Булгартрансгаз“ възлиза на над 10 млн. лв.

„Новите инвестиции, които ще бъдат реализирани в района, изискваха повече електричество и повече газ, и то евтин. Затова направихме разширения за осигуряването на газ и ток“, категоричен бе премиерът Борисов и подчерта, че е изпълнен още един ангажимент към региона.

Министър-председателят акцентира, че правителството активно работи за създаването на работни места и хората честно и почтено си изкарват хляба, без значение дали са роми, мюсюлмани или християни.

„Това е нашият пример за етническа толерантност в региона, най-верният начин сме го намерили ние - без да разделяме, а да обединяваме хората“, каза още министър-председателят Бойко Борисов. Премиерът акцентира, че квалифицираните кадри и административният капацитет са още едно от богатствата на държавата ни.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оххх

    103 5 Отговор
    Боже, колко мъка има на тоя свят....
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    102 5 Отговор
    Прав е Борисов ‼ #ТОЙ не дели нищо с никого ‼
  • 3 истина е

    106 6 Отговор
    Ти УБИВАШ народа !!!!
  • 4 Аз40🏴‍☠️

    106 7 Отговор
    Прав е: Обедини ни всички срещу него! На 4-ти е "гилотината" в избирателните секции!

    Коментиран от #101

  • 5 ЛОШО

    66 5 Отговор
    РУСКИЯТ ПОСЛАНИК: „ИДЕТ МОСКОВСКИЙ СНЕГ В СОФИИ“

    Лошо..
  • 6 РЕАЛИСТ

    8 68 Отговор
    Така и ще остане в историята. Свети Бойко Борисов- Обединител.

    Коментиран от #42

  • 7 Иви

    95 5 Отговор
    Този човек е токсичен. Срам за народа и действа като тумор
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Майна

    86 5 Отговор
    ОБЕДИНЯВА ГИ ОМРАЗАТА КЪМ ВАС!!!!!
  • 10 ТРОПЧО

    68 6 Отговор
    ВИЖ ТИ КАДЕ БИЛ ЧОВЕКА ЧЕКМЕДЖЕ ДЕТО ОСИГУРЯВА СПОКОИСТВИЕ И ЕДИНЕНИЕ ДА МОЖЕ ДА ПЪЛНИ ШКАФА КОИ ТИ ВЯРВА БЕ БОИКО САМО ЛЪЖИ ОТ ТЕБ И ТВОИТИ ГЕРБАДЖИИ

    Коментиран от #34

  • 11 Врачка

    70 6 Отговор
    Толупът кога ще иде на работа където му е мястото а не да харчи данъците на хората.На едно негово ядене поглъща храна колкото семейство пенсионери за седмица.Трудно ми е да изчисля въглеродният отпечатък.който оставя след себе си Борисов с тази снагА
  • 12 въпросче

    65 5 Отговор
    Борисов: Не разделяме, а обединяваме хората. И КАК ПО-ТОЧНО ГИ ОБЕДИНЯВАШ? КАТО ДАВАШ НА ЕДНИТЕ ПО ОЩЕ 120 ЛЕВА,А НА ОСТАНАЛИТЕ НИЩО,ЛИ?
  • 13 сигурно

    72 5 Отговор
    Такъв гад не се е раждал в страната ни никога !!
  • 14 5000лв за маска

    55 5 Отговор
    Как да не ги разделяте бе Тикво . Делите на много бедни и богати в съотношение 8 към 1Такова нещо в белите страни няма .Хората в България ги раздели на такива с чекмеджета и такива които пълнят чекмеджета
  • 15 днес

    66 5 Отговор
    Нали ни затварят? Защо този примитивен индивид постоянно обикаля и сее зараза. От кога не е ходил на работа, защо не мине пеша през Центнъра на София и да си влезе на работното място в МС?
  • 16 севда

    69 5 Отговор
    Изключително дебилен, нагъл и крадлив е тоя дебил. Но още 15 дена и в затвора куче крадливо.
  • 17 ЯВНО.....В

    53 5 Отговор
    България има още почва да се развива тоталитарен режим.Ако нямаше тоя народ няма да търпи тоя диктатор.Хората обичат да бъдат назначавани от партийни централи.И да им се дават обекти чрез същите централи.За съжаление това ни е манталитета.
  • 18 Черен Петър

    52 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Шишеджам Аутомотив България ЕАД, Пашабахче България ЕАД!
    Какви хубави български имена на "наши" заводи!
  • 19 Пай лъже

    54 5 Отговор
    видяхме на 2-рия ден от протестите как ни "обединяваш" с ватобуси пълни с тикви хахахаха
  • 20 ЦИЦЕРОНИО

    54 5 Отговор
    НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА БЕ МУТРО. ИЗРОД . ОБЕЗЛЮДИ БЪЛГАРИЯ, ОКРАДЕ МИЛИАРДИ, ТРЪГНАЛ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ ДА ГОВОРИ. ТИ РАЗДЕЛИ ХОРАТА НА МУТРО-ГЕРБЕРАСТИ-КРАДЦИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. ЖЕЛАЯ ТИ ДЪЛГОГОДИШЕН ЗАТВОР. ИЗРОД
  • 21 Българка

    58 6 Отговор
    Защо мутрата продължава да харчи нашите/ държавните пари за ПР предизборни агитации и продължава циничните си лъжи. В държава, в която правителство е ОПГ, която осигурява съпорт и рекетира разработени, печеливши бизнеси, е нормалнен спадът на чуждестранните инвестиции. Фолксватген си избра Турция, а IT инвеститори отидоха в Гърция. В същото време социопатът продължава да се хвали. В страната ни няма сигурност за нито един бизнес, за нито една фирма, а Борисов твърди обратното. Национализираха бизнеса на Божков, откраднаха бизнеса на най-големия асансьорен завод у нас- случат осемте джуджета, рекетират над 800 милиона евро от кипърски инвеститор, опитаха се да убият Гебрев и сина му, за да открадне Пеевски Дунарит, разграбиха активите на КТБ...... списъкът е дълъг
    Съд, затвор, конфискация, мутро!

    Коментиран от #105

  • 22 9999

    41 6 Отговор
    ГЕРБ обединява хората колкото БКП едно време.Сегашната
    администрация е номенклатурата от преди 10.11.89г.
  • 23 нещоСи в грешка

    42 5 Отговор

    До коментар #8 от "СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..":

    Помниш ли европейския доклад за корупцията в България , който беше унищожителен , само тиквите на бойко каха че е , цитирам : обективен и положителен , и ти взе че им повярва ли ?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Караколю

    34 5 Отговор

    До коментар #8 от "СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..":

    Изпрати МУ телефона и адреса си, ако не си го направил вече! Щото след тия шпатули заслужаваш да ти отпусне некой лев за баничка и боза! ТОЙ повече не дава, защото чекмеджето е за черни дни, които неминуемо ще настъпят...
  • 26 сори

    36 4 Отговор
    Този човек на снимката явно е имал много трудно детство което му се е отразило на сегашните му действия и мисли .Горко на народа ако този пак заграби властта .
  • 27 имаджин

    42 4 Отговор
    Бойко Методиев Борисов не ходи на работа,а му плащат заплата. И държавен автомобил му разрешават. Ако аз не отида на работа без основателна причина,ще ме уволнят незабавно. Какво е това польоженьие?
  • 28 Хахаха

    39 4 Отговор
    Който говори всеки ден за лагери, шпиони и комунизъм, не може да бъде никакъв обединител! Той е един лицемер демагог и се интересува само колко ще опасе с шайката си и колко електорат ще заблуди с плащане, плещене, плющене на мисирки и брътвежи, на които сам не вярва! И понеже платени социолози и преброители на гласовете ви му осигуряват властта, си мисли, че е прекалено умен! Райчев ръкомаха и обяснява как обиколил с джипа страната, взел кампанията на ръчно управление и поради харизмата всичко се получило както трябва! Да е жива и здрава майката на Мишел Константинов! Вече обяви, че този път може да се забави малко с правилния резултат при преброяването на гласовете! Докато се натъкмят % както е коректно!
  • 29 Чекмеджиев

    39 4 Отговор
    Милиционер, комунист, възпитаник на милиционерската школа "Г. Димитров" в Симеоново, известна още като Магнаурската школа.Цялата негова партия е съставена от обслужващия персонал на БКП- пожарникари, шофьори, кръчмари, снабдители, касиери, милиционери, партийни секретари, рабфаковци, служители на комсомола .Докараха народа до най-високата смъртност в Европа, липса на ваксини,мизерия, най-ниски доходи, постоянни ремонти, далавери, калинки. чекмеджета с евра.
  • 30 бою Тиквата

    33 5 Отговор
    „Това е нашият пример за етническа толерантност в региона, най-верният начин сме го намерили ние - без да разделяме, а да обединяваме хората“, каза още министър-председателят.. "****Прайм джамове за джипки !?:))
  • 31 мончо

    38 4 Отговор
    БУЗКИТЕ ДА ТИ РАЗДЕЛЯТ В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР КРАСТАВА МУТРО. А ФЕШЕФФ,ПЕЕФСКИ,ДОГАНЯ,СОМЕОНОВ И МАРЕШКИ КОМПАНИЯ ДА ТИ ПРАВЯТ. МУТРА И БОКЛУК.
  • 32 бягай бе

    36 4 Отговор
    Ти си чиста ,проста ,зелена тиква....Даже без семе...
  • 33 ЖЕЛАЕМ

    31 5 Отговор
    ОБЕДИНЕНИЕ ВЪВ ФОРМА НА
    ШКАФЧЕ. НЕ ДЕЛИ САМО СЪС
    ТВОЕВО РОДА И ЛИЗАЧИ. ДАВАЙ
    НА ВСИЧКИ ТАКА КАКТО ДАВАШ
    НА СЕБЕ СИ И НА ТЯХ......
  • 34 БОЙКО БОРИСОВ

    21 7 Отговор

    До коментар #10 от "ТРОПЧО":

    ВИЕ УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ СТЕ БИЛИ МНОГО ДРЕБНАВИ БЕ. ЕДНО ШКАФЧЕ. ВИ ИЗВАДИ ОЧИТЕ. ШКАФЧЕТО ТА ШКАФЧЕТО. ГОЛЯМА РАБОТА. МОГЪЛ СЪМ, УКРАЛ СЪМ. К'ВО ТОЛКОВА. ВАЖНОТО Е ДРУГОТО.. ДАВАМ ВЪЗМОЖНОСТ НА ХОРАТА С ЧЕСТЕН ТРУД ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ. ЩОТО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА КРАДЕ. А ТУКА ВЪВ ФАБРИЧКАТА НА СЯНКА, КЕФ ТИ ПРАВИШ ШИШЕ, КЕФ ТИ ДЖАМ.

    Коментиран от #117

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Асите, т. с. Българите са Кюрди.

    1 18 Отговор
    Настанили се да живеят при Южните Словени-Славяни-Руси в Мизия България.
  • 37 ТаУмВзе

    34 3 Отговор
    ДОЛНАТА ШИЗОФРЕНЯСАЛА МУТРА Е ПРАВ! ЦЯЛ НАРОД Е СРЕЩУ ВАС, ТВАРИ ДОЛНИ. БЕЛЕНЕ!
  • 38 Пандиз палас

    31 3 Отговор
    На всички герберасти пожелаваме да се сдобият с нови апартаменти с адрес: София, бул. Столетов №21, ет.2
  • 39 Пит

    31 3 Отговор
    Факти стига с тези фатки.
    Този боклук го тиражирате на всеки час.Все едно няма други
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Asar

    19 3 Отговор
    А така ли?
  • 42 пешо

    35 3 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛИСТ":

    ще остане с "ало, ваньо!", с нощното шкафче, с това, на което казва магистрали, с трите руски проекта, които е спрял, въпреки интересите на територията и та хорицата, за да го оставят сайбиите му да царува...
    с това ще остане.

    Коментиран от #91

  • 43 ПИТАМ

    36 3 Отговор
    БОЖЕ,КАКЪВ ЦИНИК!
    НЕ БИЛ РАЗДЕЛЯЛ ХОРАТА, ХАЙДЕ БЕ! РАЗДЕЛЯШ ГИ И ТО КАК! В МИН. СЪВЕТ НА РАБОТА СА ВСИЧКИТЕ МУ ПРИЯТЕЛИ И РОДА, ФИРМИТЕ, КОИТО ЦИЦАТ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА СА ПАК ТВОИТЕ, ЧРЕЗ ПОСТАВЕНИ ЛИЦА. ПЛАТЕНИТЕ КЛАКЬОРИ, КОИТО НАЛАЗИХА МЕДИИТЕ ДА ТИ ПРАВЯТ PR ЗА ИЗБОРИТЕ С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА, ЧИИ СА, АКО НЕ СА ТВОИ, А? НА КОГО ДАДЕ КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ ЗА ПО 490-500 ХИЛ. ЛВ., ВСЯКА - НА СВОИТЕ ХОРА? НЕ БИЛ РАЗДЕЛЯЛ ХОРАТА, СЕРИОЗНО ЛИ? ТОЗИ ЛИ Е ВИЦА НА ДЕНЯ? ПИТАМ! ЦИГАНИТЕ ЗАЩО ГИ ДУНДУРКАШ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ - ЗАЩОТО СА ТВОЙ ЕЛЕКТОРАТ И ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИ ЗА ГЕРБ? КОИ ОБЩИНИ ПОЛУЧАВАТ ПОВЕЧЕ СРЕДСТВА ОТ ХАЗНАТА - ТЕЗИ, ЧИИТО КМЕТОВЕ СА ОТ ГЕРБ? А, СТИГА, ОС-...РА СЕ! ВЯРНО ЛИ НЕ ДЕЛИШ ХОРАТА?
  • 44 Табаков

    31 3 Отговор
    Хората честно и почтено си изкарват хляба,Баце,ама малко пари им плащаш. С 650 лева какво да правят? Като им махнеш данъците и осигуровките стават 550 лева. Повечето фирми са на минимална заплата.

    Коментиран от #52

  • 45 4394

    30 3 Отговор
    Обединява ги да - ромите му се кефят щото им плаща и за тях законите ни не важат. Мюсюлманите гласуват масово за дпс, защото те си ги обгрижват, а дпс=герб. А християните - видя се там във Варна как се крие като машок (и се чу попа как вика "аве тез откъде се взеха ве ..."). Поповете му се радват само щото им дава пари уж за църквите - пък те гепят парите. Е...л съм ти и религиите и обединенията или си Българин и милееш за родината или не си Българин и отиваш там за където милееш, какво има да обединяваш?
  • 46 ннмм

    29 3 Отговор
    Този завод е отдавна и не е разкрит при управлението на ГЕРБ.
    Съвсем друг въпрос е колко са ниски заплатите там.
  • 47 Чук и Гек

    4 36 Отговор
    Абе, президента ви жив ли е, бе!? Стана 20 дни от Шипка не са го показвали медиите!!! Вчера дори видни гербове го издирваха да вземел отношение! Може ли такова криене!? Възмутително! В предизборна кампания, а се крие като партизанин! Защо не се поучи от г-н Борисов, който всеки ден посещава няколко строежа и предприятия? Не се крие от репортерите, новините започват с него! Изкаже се за вируса, за лагерите, за шпионите, скрият го за малко и пак се покаже от някое срутище и цех! А президента се скри! Направо ви изостави на мутрите!

    Коментиран от #55, #58, #61

  • 48 ТОЧНО

    32 3 Отговор
    ХУНТAТA НAЛOЖИ ПЪЛEН ЛOКДAУН ЗA ДA CПEЧEЛИ CЛУЖEБНO ИЗБOРИТE! „МEДИЦИНCКИЯ ФAШИЗЪМ“ CИ ИЗМИCЛИ „КAТACТРOФA“ ЗA ДA ДOНAРEДИ CХEМAТA НA НAРEДEНИЯ МAЧ НA ИЗБOРИТE!
    ПРИЗИВ КЪМ ВCИЧКИ БЪЛГAРИ!
    ГЛACУВAЙТE МACOВO НA ИЗБOРИТE И ТO ЗA ПAРТИЯ, КOЯТO НЯМA ДA CE КOAЛИРA C ГEРБ!
    НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ, ДА ВИ СПЛАШВАТ С ЛОКДАУНИ ЗА ДА НЕ ХОДИТЕ НА ИЗБОРИ! Тъй-като виждат, че губят изборите с тази стъпка /локдаун/, която я правят сега, искат да сплашат хората над 55 годишна възраст, за да не ходят да гласуват, а те са електората на БСП, Т.Е. ГЕРБ СЛУЖЕБНО ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ. ТОВА Е ЧИСТА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАС! БЪЛГАРИ, НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ И НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ЛЪЖИ!
    КAТO НE ГЛACУВAМE ПOЗВOЛЯВAМE НA МAЛЦИНCТВAТA ДA ДИКТУВAТ ЖИВOТA НИ И ДA ЖИВEЯТ НA НAШ ГРЪБ, ЗAЩOТO ТE МACOВO ГЛACУВAТ - EЛEКТOРAТ НA ГEРБ CA!
    МACOВO ГЛACУВAНE НA ИЗБOРИТE БЪЛГAРИ, И ТO ЗA ПAРТИЯ, КOЯТO НЯМA ДA CE КOAЛИРA C ГEРБ!
    УCПEХ!
  • 49 Anti Gerb

    30 2 Отговор
    От цървул мокасина не става
  • 50 Подкрепям БСП на първо място.

    1 27 Отговор
    След БСП, подкрепям Борисов, но не и целият ГЕРБ. Категорично НЕ ПОДКРЕПЯМ, Новите Десни Лумпели и Ултраси от протестите 2020г. + Всички Крайно Десни Патреотични + СДС, БЗНС, БББ, Старите Десни.
  • 51 ДА ДА

    37 3 Отговор
    ПРИЗИВ КЪМ ВCИЧКИ БЪЛГAРИ!

    ГЛACУВAЙТE МACOВO НA ИЗБOРИТE И ТO ЗA ПAРТИЯ, КOЯТO НЯМA ДA CE КOAЛИРA C ГEРБ!
    КAТO НE ГЛACУВAМE ПOЗВOЛЯВAМE НA МAЛЦИНCТВAТA ДA ДИКТУВAТ ЖИВOТA НИ И ДA ЖИВEЯТ НA НAШ ГРЪБ, ЗAЩOТO ТE МACOВO ГЛACУВAТ - EЛEКТOРAТ НA ГEРБ CA!
    МACOВO ГЛACУВAНE НA ИЗБOРИТE БЪЛГAРИ, И ТO ЗA ПAРТИЯ, КOЯТO НЯМA ДA CE КOAЛИРA C ГEРБ!
    УCПEХ!

    НЕ МОЖЕ ПАРТИЯ, КОЯТО Е УПРАВЛЯВАЛА 12 ГОДИНИ И Е КРАЛА ДО НАС-------ИРАНЕ С МИЛИАРДИ -ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ, ЗАЕМИТЕ, КОИТО СЕ ТЕГЛЕТ, ПРИХОДИТЕ ОТ СТРАНАТА ОТИВАТ ПО ДЯВОЛИТЕ, РАЗПРЕДЕЛЯТ СЕ МЕЖДУ ШАЙКАТА. Е ТРЯБВА ЛИ ДА ИМ ДАДЕМ ВЛАСТ И СЕГА НА СЪЩИТЕ, ДА ИМ СЕ ВЪРЖЕМ ЛИ ОТНОВО НА ЛЪЖИТЕ, ДА СЕ ДОУНИЩОЖИМ ЛИ? ТЕЗИ ИЗБОРИ СА РЕШАВАЩИ ЗА НАС! НОРМАЛНО ЛИ Е 1 И СЪЩА ГРЕШКА ДА Я ПОВТАРЯМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЕ, А ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НИКОЙ В ЕВРОПА НЕ ГЛЕДА НА НАС КАТО НА НОРМАЛЕН НАРОД, ЗАЩОТО ЦЪРВУЛ НИ НАРИЧА ЛОШ МАТРИЯЛ, ДАЖЕ НЕ СМЕ И МАТЕРИАЛ И НИЕ ОТНОВО И ОТНОВО ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО. НОРМАЛНО ЛИ Е?
    АМИ ДА ДАДЕМ КРЕДИТ НА ДРУГА ПАРТИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА ГО ПОБЕДИ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ, А АКО И ТЯ ПРОДЪЛЖАВА СЪС СЪЩАТА НИ СЪСИПИЯ - ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА, КАКТО ПРАВЯТ ВЪВ ВСИЧКИ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ И СВАЛЯНЕ ОТ ВЛАСТ! ВСИЧКО ТОВА ЗАВИСИ ОТ НАС, АКО НЕ ГО НАПРАВИМ - ИЗЧЕЗВАМЕ. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗБОР - ИЛИ ГО ПРАВИМ ИЛИ СИ ОТИВАМЕ КАТО ДЪРЖАВА И НАЦИЯ! ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ НИ, НИЕ СМЕ СЕ ДОКАРАЛИ ДО ТОЗИ ХАЛ!
  • 52 резидента

    32 3 Отговор

    До коментар #44 от "Табаков":

    А гешев вика "продавали са страната си за жълти стотинки". Човека в прав текст ти заявява, че 3000$ за него са жълти стотинки, значи ние работим за по - малко от това. Ама то по - надолу от жълти стотинки няма. Басси измекярите - трупат милиони по офшорки от рушвети и изнудвания и ни се подиграват на глас ...
  • 53 С какво

    33 3 Отговор
    С какво обединяваш хората, отпадък? С откраднатите пари ли? Честните хора не могат да се обединяват с мутри и престъпници като теб.
  • 54 ФАКТ

    34 3 Отговор
    ЦИРКА С ЛОКДАУНА Е ЗА ДА СПЛАШАТ ХОРАТА ДА НЕ ГЛАСУВАТ И ДА СПЕЧЕЛЯТ СЛУЖЕБНО ИЗБОРИТЕ!

    ДИКТАТУРАТА НА ГЕРБ Е ЧУДОВИЩНА!

    ХОРА, ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО НА ИЗБОРИТЕ И ТО ЗА ПАРТИЯ В КОЯТО СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С ГЕРБ!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ОСТАВКА

    30 3 Отговор
    Бойковите магистрали са джобен формат, всички се побират в едно чекмедже.
  • 57 ОСТАВКА

    27 3 Отговор
    Бойковите магистрали са джобен формат, всички се побират в едно чекмедже.
  • 58 7897

    28 5 Отговор

    До коментар #47 от "Чук и Гек":

    Президента е над тези неща които се случват вмомента, а и не само - преди всички избори е едно и също. Това ти няма как да го разбереш - много си евтин ....
  • 59 ОСТАВКА

    24 2 Отговор
    Бойковите магистрали са джобен формат, всички се побират в едно чекмедже.
  • 60 ОСТАВКА

    25 3 Отговор
    Бойковите магистрали са джобен формат, всички се побират в едно чекмедже.
  • 61 ДА ДА

    34 3 Отговор

    До коментар #47 от "Чук и Гек":

    ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ-Г-Н РАДЕВ Е ЖИВ И ЗДРАВ, НО МЕДИИТЕ СА ЗАЕТИ С ЧОВЕКОПОДОБИЕТО БОРИСОВ - ПРАВЯТ МУ ПРЕДИЗБОРЕН PR, ТОЙ ИМ Е ПЛАТИЛ ДА НЕ ИЗЛЪЧВАТ НИЩО ЗА НЕГО - ПРЕЗИДЕНТА. ВИНЕТУ "ДОКАЗВА, ЧЕ НЕ ДЕЛИ НАРОДА", НАЛИ?

    Коментиран от #71

  • 62 За 32г. разбрах едно нещо господа СДС.

    27 3 Отговор
    НЕ СЕ СРАМУВАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, НО ИЗОБЩО НЕ СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ВЕЧЕ. "МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ"
  • 63 Пловдив

    33 2 Отговор
    Човек рядко може, да срещне по-тъпо и нагло говедо, от банкянското!
  • 64 87201

    30 3 Отговор
    Борисов вие освен че сте лъжец и крадец, вече сте и убиец, вашата некадърност погуби хиляди Българи! ОСТАВКА мутри проста, некадърна и лъжлива, а и да не забравя от хигиенична гледна точка не искам да имам нищо общо с вас и партията ви ГЕРБ!
  • 65 За 32г. разбрах едно нещо господа СДС.

    23 3 Отговор
    НЕ СЕ СРАМУВАМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, НО ИЗОБЩО НЕ СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ВЕЧЕ. "МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ". Постигнахте основната си цел СДС Евреи. Нали Това искахте. Но Коолото се Обръща.
  • 66 групен фюрер

    22 3 Отговор
    Бойкоо,жалък ти е опита да се правиш на ученик на хер Гьобелс като навсякъде повтаряш едно и също та ставаш досаден.На истинските ученици на хер Гьобелс,приказките им звучат като песен,а твойте приказки дразнят слуха на хората.
  • 67 Тиквокрация

    16 5 Отговор
    Пълната блокада на обществения живот, налагана от събота, изглежда пресметнат ход за отлагане на изборите. Ковидът е само претекст за политическото решение. Възможно е искането за отлагане ще дойде от опозицията. Тя ще се мотивира с невъзможността да провежда нормална предизборна агитация в ненормални условия.


    Можем да очакваме, че управляващите ще се съгласят на драго сърце - за тях тези избори не са от особено значение. Те знаят, че ги печелят служебно и дали днес, дали утре - резултатът няма да се промени. Отлагането, обаче, ще се използва от властта в основната ѝ битка - срещу президента Радев.
  • 68 Номер 11, за да си върнем България

    20 5 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!
  • 69 Комонист

    6 11 Отговор
    Руската система е бетонирана в България
  • 70 Пичо

    26 2 Отговор
    Какво стана с чекмеджето бре? Напълни ли го или Мата Хари го изразни?
  • 71 Чук и Гек

    19 5 Отговор

    До коментар #61 от "ДА ДА":

    Аз си мислех, че се изразявам с ирония, или стадото не схваща! Ето, затова Бойко ще е пак премиер! И аз си поставих един минус по горе на №47! Ясно е, че ,,почтените" медии и държавна администрация работят под пълно налягане за простократа! Радев е забранен за ефира! Видяхте какво стана с културата на Варна!
  • 72 България е:

    3 11 Отговор
    Южно Славянска РУС. 80% Българите са Славяни-РУС + 20% КуртЛАРИ - ГЕРМАНИ.
  • 73 Ура

    14 5 Отговор
    Нас червеното знаме обедини ни да крадем другари до дупка

    Коментиран от #74

  • 74 Е да

    19 3 Отговор

    До коментар #73 от "Ура":

    Гроб са такива
  • 75 Свети Боко Джипоносец

    24 2 Отговор
    Разделяй и владей е девизът на тоз злодей !
  • 76 Подвижна мишена

    17 2 Отговор
    Е тази самовлюбена хиена.
    Трябва малко хигиена....
  • 77 6666

    21 2 Отговор
    Естествено че ни обединяваш срещу герб. Спор няма.
  • 78 Цветан

    18 2 Отговор
    ,Цяла България го кълне този предател.
  • 79 Българите.

    3 8 Отговор
    80% Роксалани - РУС, 20% Алани - Казаци РУС. Това е Българската смес от ГЕНИ. БОГАТИРИ още казано iYi.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 В основата на всичките ни беди е липсата

    17 2 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!
  • 82 Масово гласувайте !!!

    18 1 Отговор
    Против хунтата от ГРОБ начело с главния тартор
    Буда Искариотски.
  • 83 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА ЯКО

    2 18 Отговор
    ДРУГАРИ, МНОГО СЕ РАЗПИЩОВИХТЕ...Я СЕ СТЕГНЕТЕ И НЕ ОБИЖДАЙТЕ БЪДЕЩИЯТ ПРЕМИЕР....

    Коментиран от #85, #89

  • 84 не си уред

    14 2 Отговор
    Буци , приказваш неща , които нямат нищо общо с реалността , това едно на ръка е видно за хората и второ буди сериозни съмнения за психичното ти здраве , все още си се троснал на важен за държавата ни пост де , не е безопасно. Или оставка , или клиника , избирай сам.
  • 85 Гост

    12 2 Отговор

    До коментар #83 от "БОРИСОВ...ПАК МАЧКА ЯКО":

    Такъв нагляр не се е раждал в тая, па и в много други, галактики никогаааа!
  • 86 Чичо

    12 4 Отговор
    Нека да си върнем Народната Република, а аз лично ще ритна на бацо стола
  • 87 Биби

    13 1 Отговор
    Да, не разделяш, защото всички вече не са на твоята,а на другата страна.
  • 88 АМОН

    10 2 Отговор
    ИСКА МИ СЕ ДА ВЯРВАМ, ЧЕ ТОЗИ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, но само като си помисля за ШИШИ, за ДОМУЗА и селянина от ДРЪНДАР КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА разбирам, че ни манипулират.

    ТЕ ПОМАЦИТЕ И ТУРЦИТЕ ПРЕВЗЕХА БЪЛГАРИЯ.
    ТОЗИ САМО Е ПАРАВАН ЗАД КОЙТО СЕ КРИЕ ИСТИНАТА.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ежко

    11 1 Отговор
    Вярно обедини хората Боко.На принципа "Всивки срещу Тиквата"
  • 91 РЕАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "пешо":

    Абе ,вие от сарказъм не разбирате ли?
  • 92 Наблюдател

    10 1 Отговор
    "ДругарЮ" Борисов, Вие не лъжете Вие МНОГО лъжете!!
  • 93 Комунист лъже

    9 1 Отговор
    Обединителю, какво стана със 120 лв. за м. Март за най-бедните, дето щяха да са ваучери, а после добавки, а сега хич?
  • 94 Член на БКП

    9 3 Отговор
    Борисов е наше момче !
    НЯМА как да е иначе !...
  • 95 плащаме наред

    8 0 Отговор
    След Освобождението с приемането на Търновската конституция циганите у нас формално се ползват с равни права като останалите български граждани. На 20 февруари 1901 г. обаче идва на власт правителство с министър-председател Петко Каравелов. Първата работа на новия кабинет е да изготви Закон за изменение на избирателния закон. В него е записана поправка, с която се забранява на циганите да гласуват. Мотивът - техните гласове се купуват най-лесно. С малки поправки тази рестрикция е действала у нас в продължение на цели 35 години. Параграфът с тази забрана е заличен в избирателния закон напълно чак през 1937 г. по волята на цар Борис III.
    Отново да се въведе поправката !
  • 96 След логдаун следва

    9 3 Отговор
    За Бойко нокдаун !
  • 97 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА ЯКО

    2 11 Отговор
    ДРУГАРИТЕ В ТИХ УЖАС...БОРИСОВ С ДЖИПКАТА НА ОБИКОЛКА.....ПАК ИНСПЕКТИРА...МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ И МЕСТНИТЕ СТРУКТУРИ НА...БСП
  • 98 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА ЯКО

    2 9 Отговор
    ПАК ЩЕ ТРЕСНЕ БСП...ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА СТАНАТ ЗА ПОСМЕШИЩЕ....ПАК
  • 99 ВЕРНО Е

    8 1 Отговор
    ТАКА Е , ТИ ИМ СМЕНЯШЕ ИМЕНАТА НА ТУРЦИТЕ - ОБЕДИНЯВАШЕ ГИ С НАС ЗАЕДНО С ДОГАН И КАЛАШНИКА
  • 100 КАРАДАЙЪ

    11 1 Отговор
    "Тoй държeшe кaлaшник cрeщу нac пo врeмe нa Възрoдитeлния прoцec", "излeзe oт милициятa, зa дa cи зaпaзи пaртийнaтa книжкa и cтaнe пaзaч нa Живкoв", "дeceт гoдини упрaвлявa eднoличнo, a cтрaнaтa нaтрупa 20 млрд. дълг"… Тoвa ca някoи oт ocтритe рeплики, кoитo прeдceдaтeлят нa ДПC Кaрaдaйъ изпoлзвa пo врeмe нa прeдизбoрнaтa кaмпaния пo aдрec нa прeмиeрa Бoриcoв.
  • 101 АМИ

    2 12 Отговор

    До коментар #4 от "Аз40🏴‍☠️":

    На 4.04. Бойко и ГЕРБ , четвърти мандат!!!

    Коментиран от #102

  • 102 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #101 от "АМИ":

    Слагай кърпата с оцета на челото, че ще се запалиш бе, юнак!

    Коментиран от #104

  • 103 РАДИО ЕЛТО

    2 11 Отговор
    Аз много харесвам БОЙКО и ГЕРБ , те доказаха, че могат да управляват успешно държавата! ЗАТОВА заслужават четвърти мандат!!!
  • 104 Не бе

    1 5 Отговор

    До коментар #102 от "Гост":

    Не бе , не бе ....подготви си ти пожарогасителя на пети БЕ, ти си го подготви😄😄😄😄 ....че ще ти потрабва ,бе ...ще ти потрябва !!!!😄😄😄
  • 105 РЯЗАН ТУРЧИН

    2 10 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Аз търся една Българка!!!
  • 106 цели проводници

    9 0 Отговор
    Учени и експерти опровергават Борисов за ваксините от Разград.
    Ще поаковаме препарати, както правим части за едни коли . скоро и завод за Ф18 започваме - капачки за винтили на гумите му.
  • 107 Уйке

    9 0 Отговор
    Ти мизернико обединяваш не хората, а парите им на едно място-твоето чекмедже, което е бездънно, както и търбуха ти! Време е да се пръснеш от преяждане!
  • 108 ms0603

    6 0 Отговор
    Държат се нагло и безхаберно,защото не им пука,на герберастите.Време е ЛУСТРАЦИЯ след изборите.
  • 109 Пенсионер

    6 0 Отговор
    Не разделял,а обединявал бил !!!
    А какво направи с пенсионерите,защо ги настрои едни срещу други,или забрави това,да ти го прпомня.Ти увеличи пенсиите на едни с 20% от 1.1.21 год.,а останалите само с 5% и то от 5 юли.И това,ако не е разделение и протороставяне,здраве му кажи !!!
  • 110 Д.Петров

    1 5 Отговор
    ГЕРБ ОЩЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ.
    САМО ГЕРБ.
  • 111 Гьон сурат

    6 0 Отговор
    Ще обединяваш хората кога споделиш чекмеджето ти с тях, а дорде грабиш само за теб и говориш така е лицемерие, анадъмно ?
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Жоро

    3 0 Отговор
    Аз съм Трайно безработен още преди пандемията и не съм получил 1 стотинка!
    Получих увеличение на Здравната вноска от 01012021
  • 116 Дори

    2 1 Отговор
    Обедино ги веднъж като ги качи на автобуси за единствения митинг в подкрепа на ГЕРБ!
  • 117 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "БОЙКО БОРИСОВ":

    СКОРО ТОВА ЧЕКМЕДЖЕ ЩЕ ТИ ПРИСЕДНЕ , УВЕРЯВАМ ТЕ В ТОВА И БЪДИ СИГУРЕН ,ЧЕ ЩЕ СТАНЕ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️♥️❤️!!!.
  • 118 Mario Almaleh

    2 0 Отговор
    Верно ли бе Баце. И ГЕВРЕКА има край да знаеш
  • 119 Кого обединяваш

    1 0 Отговор
    БЕ мошениците с нас пенсионерите с зозлв.БЕЗСРАМНИК И ЛЪЖЕЦ СИ ТИ.Най-голямата ножица между бедни и богати направи твето правителство и най-вече ти.Защото си прост и решаваш всичко в тая държава по мутренски.Няма как да е,като идваш от улицата,няма израстване.На 04.04.СИКАДЖИИТЕ БОРИСОВ И РУМЕН ХРИСТОВ НА БОКЛУКА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове