1 Април, 2021 15:11 5 173 217

Президентът: Мислете, преценете, гласувайте. В неделя всичко зависи от нас! (ВИДЕО)

  • румен радев-
  • избори-
  • парламентарни избори

Който не гласува, оставя на произвола на чуждия избор съдбата на Родината, своята и тази на близките си хора, отбеляза държавният глава Румен Радев

Президентът: Мислете, преценете, гласувайте. В неделя всичко зависи от нас! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев направи официално обръщение към пълнолетната част от нацията, призовавайки гражданите да мислят и да гласуват на предстоящите парламентарни избори на 4 април. Държавният глава припомни на хората, че който не гласува, оставя на произвола на чуждия избор съдбата на Родината, своята и тази на близките си.

Ето и целия призив на президента Радев:

Скъпи сънародници,

В неделя, 4 април, ще се проведат редовните избори за Народно събрание.

Всички ние, пълнолетните български граждани, ще имаме възможност да изберем кой да управлява Родината.

Конституцията дава правото на всеки от нас да прецени по-свободен ли е днес, отколкото преди четири години? По-богат ли е? По-достоен ли се чувства като гражданин на днешна България, отколкото е бил преди? Дали разчита на българското правосъдие, на българските болници, на полицията, на училищата и университетите, в които се образоват децата ни? Или се налага да плаща повторно за това, за което вече е платил с данъците си.

Кому да поверим бъдещето си е въпросът, който следва да определи нашия избор. Онзи, на когото поверим хазната, ще може да похарчи средствата, за да защитава или напротив - да ограничава свободата ни. От него до голяма степен ще зависи дали ще чуваме истината в обществените медии, дали ще можем да разчитаме на бързо и справедливо правосъдие, дали държавата ще ни подаде ръка, когато сме в нужда. Най-сетне, от нашия избор зависи дали децата ни ще останат в България или ще търсят щастието си далеч от Родината. Дали внуците ни ще разговарят с нас на български.

Приключва един мандат, белязан от скандали, разкрития, протести и икономическа криза. Доверието в старото Народно събрание отдавна рухна. Хиляди българи поискаха предсрочни избори още през лятото на миналата година. Получиха отказ с аргумента, че не бива да се правят избори насред пандемията.

Дойде време за редовните избори, но както виждаме, пандемията е още тук и неясно докога. За изминалите месеци кризата се задълбочи. България загуби лекари, медицински сестри, учители, много от нас загубиха близки хора не само заради коронавируса, но и заради блокирания достъп до здравеопазване. Смъртността е рекордна, но страхът не е изход. Отлагането не е решение. Време е да теглим чертата. Време е за нови идеи, нови хора и ново доверие в институциите.

Много бе сторено с годините, за да бъдат отблъснати българите от политиката. Това е удобно за враговете на свободата. Стотици хиляди сънародници зад граница и този път няма да успеят да гласуват за бъдещето на България, в която мнозина копнеят да се върнат. Но каквито и да са преживените от нас разочарования, веднъж на четири години ние имаме право да се произнесем относно своето бъдеще. В изборния ден всеки от нас, млад или стар, богат или беден, има своя равен дял в съдбата на България и трябва да го вложи премислено, критично и осъзнато. Който не гласува, оставя съдбата на Родината, своята и тази на близките си хора, на произвола на чуждия избор. На контролирания и купения вот, които са печален факт от години.

Затова призовавам всички вас, пълнолетните българи: мислете, преценете, гласувайте. В неделя всичко зависи от нас.

Благодаря ви за вниманието!


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 92 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОКО МАЧКА МЪДE

    215 49 Отговор
    Радев искаме да съставиш реваншистко правителство и чекмеджетата и калинките бел свят да не видят повече :)

    Коментиран от #52, #97, #107, #145, #150, #183

  • 2 Behemoth

    189 38 Отговор
    Мутри вън!

    Коментиран от #100

  • 3 Последния Софиянец

    225 60 Отговор
    Най достойния президент!Който гласува за Хунтата е национален предател.

    Коментиран от #65, #109, #174

  • 4 Гражданите против ГЕРБ

    179 35 Отговор
    Да слижим края на обирджиите.

    Коментиран от #16

  • 5 пешо

    179 47 Отговор
    президентът е пич!
  • 6 choki

    181 36 Отговор
    Всеки който не гласува подкрепя шайката в НС !
  • 7 Ран

    132 15 Отговор
    Има и овце които само блеят и няма да идат да упражнят правото си

    Коментиран от #103

  • 8 ФАТМАК

    62 164 Отговор
    ЕСТЕСТВЕННО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ РЕЗИДЕНТА ШПИОНИН НА МОСКВА С ОТРИЦАТЕНИ ВОТОВЕ .

    Коментиран от #59, #212

  • 9 Варна

    123 21 Отговор
    Евала, президенте! В събота вечерта хвърлям чернокопа на скарата, правя и една салата, отварям Бургаско и сядам да мисля,решавам и преценявам за кого ще гласувам. За бъдещето на детето ми, или за моето настояще.

    Коментиран от #148

  • 10 Нямам срам пред вас

    8 136 Отговор
    И да гласуваме файда вота е ясен ГЕРБ всичко са нагласили

    Коментиран от #45

  • 11 Летописец

    100 29 Отговор
    Всеки ред , всяко изречение е смислено и вярно .

    Но не е ли късно ? Не е ли българина вече изгубил надежда за нормална държава ?
  • 12 летец пилот

    75 13 Отговор
    Да илядиш,шефе!
  • 13 Си ган

    34 102 Отговор
    Ей това е Румбата, мислил-недомислил...
  • 14 Червен имбецил

    14 68 Отговор
    Той ще оправи България

  • 15 АУУУУУ

    50 115 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ГАФА НЕ НИ КАЗВАЙ КАКВО ДА ПРАВИМ, ЩЕ ГО УСЕТИШ ДЪЛБОКО НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ РРЕЗИДЕНТЕ.
  • 16 Тоа па

    15 40 Отговор

    До коментар #4 от "Гражданите против ГЕРБ":

    На кои обирджии ? На охранителните фирми и на супермаркетите,които те осигуряват на минимална заплата ! Или на денонощтните матгазини за алкохол и цигари -не издаващи касов бон ! На кой бе ? Всичко е мафия !
  • 17 ФИГУРАНТ

    41 87 Отговор
    РУСКИЯТ ШОПЕНДЪР СЕ ЗАМИСЛИЛ ЧЕ КРАЧЕТАТА МУ СЕ КЛАТЯТ ЯКО.
  • 18 АДЮТАНТА

    46 88 Отговор
    ИЗЯВЛЕНИЕ НА НАЙ ГОЛЯМОТО ПОСМЕШИЩЕ В ПОЛИТИКАТА НА ЕВРОПА, ЗАДРЪЖ СИ ДУМИТЕ ЗА СЕБЕ СИ МИШОК.

    Коментиран от #106

  • 19 Хуарбуса

    43 17 Отговор
    Прав сте. Ще гласуваме г-н президент! За единствената патриотична и национално отговорна формация която набира скорост и вече е 3-та политическа сила

  • 20 ИСТИНАТА

    39 17 Отговор
    ПП.Възраждане в момента е с 12%. При извършване на проучвания от соц.агенции номера на Възраждане не се споменава. Изброяват се 10-на партии и коалиции без Възраждане. Вижте в анкетите на електронните сайтове колко са процентите на Възраждане? Според експерти на тези анкети може да се вярва много повече отколкото на платените проучвания на купените соц.агенции. Така че всеки нормален,отруден и подтиснат Български гражданин може сам да си направи изводите !

    Коментиран от #33

  • 21 Протестър

    36 8 Отговор
    Носи много поздрави в къщи на твоята Мата Хари,
  • 22 123

    64 17 Отговор
    До всички на държавна хранилка,МИСЛЕТЕ в неделя не си гонене децата в чужбина. На ТУОЛУПА не му пука за вас той ви използва и ви кара да си мислите че без него сте нищо. Обикалям цяла Европа няма по жалка ,пропаднала и бедна държава от нашата,МИСЛЕТЕ и успех
  • 23 Танцуващ от радост

    64 15 Отговор
    Няколко дни преди изборите стана окончателно ясно че господарите на Борисов са свалили напълно доверието си от него и от техния васал Иван Стоименов Гешев и са им подписали смъртните присъди. "Държавният департамент на САЩ- Насилствено отношение от страна на полицията , произволни арести и побои на справедливо протестиращи Български граждани , сериозни проблеми с независимостта на прокуратурата , сериозни ограничения на правото на свободно изразяване , включително на медиите критици на властта , насилие и заплахи срещу журналисти , както и корпоративен и политически натиск върху медиите и тежка корупция в страната " се казва в резюмето за България , публикувано от Американското посолство!!!! П.С.- Борисов и каскета са свършени . Толкова директна атака и сваляне на доверие от САЩ към Българско правителство е нямало от 31 години когато започна прехода в страната! Борисов е пътник и дано е само политически...LA FINITE

    Коментиран от #93

  • 24 Иван

    53 13 Отговор
    "Паника в Българската престъпна върхушка"- Така започва анализа си за ситуацията в България "Вашингтон Поуст": "US докладът и пътят към затвора" - "Патологичен страх тресе престъпните Български управници , политици и бизнесмени дни преди изборите. Отвъд океана за тях долитат една след друга лоши вести, които предизвикват кошмари в средите на мафиотизираната управленска върхушка. Черешката на тортата, разбира се , e Докладът на Държавния департамент , който в частта за България е убийствено критичен за много корупция управлявана от Борисов , Пeeвски и Гешев.

    Коментиран от #35, #112

  • 25 !!!?

    25 62 Отговор
    "Всичко зависи от вас" - поредната лъжа на Фигуранта !!!?

    Коментиран от #179

  • 26 Тъжната истина

    7 53 Отговор
    За голямо съжаление нищо не зависи от нас!
  • 27 Си ган

    9 62 Отговор
    Кво сте се разквичели като cвине за Коледа? И да влезе Бойко в затвора и да емигрира , неговия живот и младост минаха в лукс, известност, охолство и богатство! С красиви жени, модели,манекенки и плеймейтки! Пример Боби Йовчева в Барселона! Обиколил света, снимал се със световните лидери, с прекрасна дъщеря и внуци които осигури във всяко отношение. След 3 месеца навършва 62 години , така че знаете ли колко му пука ??? А вашите животи минават в бедност, лишения, блъскащи само за разходи, храна и консумативи! В олющените панелки , при жените си вмирисани на манджа , без никакви екстри във вашето съществуване! Така че и да злорадствате че идва края на Борисов , важно е че неговия живот премина в лукс и известност а вашите в недоимък и лишения ! Наздраве....

    Коментиран от #79, #87, #126, #128, #138, #209

  • 28 Съчувствам ти Румене.

    25 46 Отговор
    Генерале,как се чувства орел,на който са му оскубали перата за да е зависим от проскубани петли,кокошки и куци патки хранещи се с просо?

    Коментиран от #119

  • 29 Биби Кинг

    21 50 Отговор
    Ушатиа па пингвин ка му гласуваха и избраха гулем избор направиха дее! Номбер 28 е правелнеа избор за който гласува, останалите са пингвинофили русконаведени!
  • 30 решетников

    23 44 Отговор
    смешна карикатура си от старите ленти.
  • 31 Прав е президента - ще гласуваме

    29 29 Отговор
    Аз съм раздвоен да гласувам за Мая и триото от "Изправи се -Мутри вън" с номер 18 или за истинската патриотична организация "Възраждане" с номер 5. И на двете организация бе направен опит да не бъдат регистрирани от прокуратурата за да не участват на изборите! Това говори че не са част от статуквото. Или в краен случай ДБ с номер 11. Ето тези ще осъдят главатарите на хунтата!

    Коментиран от #38, #120

  • 32 Дъртият

    24 26 Отговор
    Мая Манолова : " На 4 април ерата на чекмеджетата свършва! Започва ерата на съдебното преследване на мутрите погребали България". Аз избрах и ще гласувам за истинската алтернатива на шайката , тези които ще ги изправят на подсъдимата скамейка за престъпления и геноцид над Българския народ! Бюлетината е номер 18

    Коментиран от #121, #146

  • 33 Муаха-ха-ха-ха...

    5 19 Отговор

    До коментар #20 от "ИСТИНАТА":

    Това у кръчмата ли го виде ?
  • 34 Сова Харис

    23 47 Отговор
    И така другари, на 04.04 с пълна сила идва ББ4! За червени другари, държавната хазна е затворена за винаги! Чиститу!
  • 35 !!!?

    20 41 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    Абе вие русофилските шпиони всеки ден започнахте на цитирате "Вашингтон Поуст", а не цитирате какво каза Байдън за Путин !!!?
  • 36 Кирил

    3 16 Отговор
    14 число
  • 37 Стойко

    41 5 Отговор
    Вчера и днес в проучванията на 5 от социологическите агенции -Маркет Линкс, Тренд и Екзакта , Афис , преднината на ГЕРБ е между 5 и 8 %, а днес на Алфа Рисърч която даде 8% преднина за ГЕРБ . Не е сигурно доколко са истински тези резултати и целят ли да откажат много от гласоподавателите да упражнят своето право на вот ! Но ако дори има и минимална истина ще завърша с думите на един велик човек и политик - "Бедността е най справедливото наказание за простотията на един народ "- Роналд Уилсън Рейгън

    Коментиран от #124

  • 38 !!!?

    17 29 Отговор

    До коментар #31 от "Прав е президента - ще гласуваме":

    Можеш да се включиш в "Шведската тройка" с музикален съпровод на Чалгаджи Трифонов !!!?
  • 39 БЪЛГАРИН

    17 41 Отговор
    НЕМА ЛИ ДА ДОЙДЕ ЕДИН ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ОБЕДЕНИТЕЛ НА НАЦИЯТА И ЗАЩИТНИК НА БЪЛГАРСКОТО И ДА ПОКАЖЕ СРЕДЕН ПРЪСТ НА РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ СЕ ИДВАТ РУСКОНАВЕДЕНИ СМОТАНЯЦИ УУУУУУУУУУУУУУ БЕ. ВСИЧКИТЕ СА КЛЕКАЛНЯЦИ.

    Коментиран от #127, #136

  • 40 Методи

    37 13 Отговор
    След 3 дни на изборите всеки който гласува за лицата Магарешки , Винкел Симеонов -Балевски , агент Иван(Каракачанов) , Слави чалгата или си остане в къщи и не гласува , все едно подкрепя сегашната крадлива клика и шайка и му харесва да бъде ограбван ! Нека излезем масово и гласуваме? Да , грабителската шайка има сигурни гласовете на 100-те хиляди така наречени учители и на техните роднини , на полицаи , военни , администрация , бордове на директори в държавните фирми , в областните и общинските управи , на работници и служители в Герберските фирми които гласуват под строй и на купените над 300 хиляди гласове. Но нека излезе всеки един от останалите милиони честни и отрудени хорица и бъдат неутрализирани тези 800 хиляди гласа на индивидите на държавната ясла и купените гласове. Няма кой друг да гласува вместо нас.

    Коментиран от #129

  • 41 Чегевара

    15 36 Отговор
    Фашист превратаджия
  • 42 !!!?

    19 44 Отговор
    Фигуранта да каже за какво са шпионите щом всичко зависи от нас !!!?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 !!!?

    25 22 Отговор
    За червените няма да има нищо и в следващия ни мандат. Всичко пак за нас ! В предаването "Бизнес.бг" по БНТ сряда 24 март 2021 г. икономиста професор Красимир Петров разкри ужасяващи факти! Правителството на Бойко Борисов за 7 месеца е изхарчило над 12 милиарда лева . От месец септември миналата година до сега. Валутния фискален резерв тогава е бил 13 млрд.лв а в момента 7 млрд.лв. Изтеглен кредит от МВФ 5 млрд.лв.месец октомври 2020 г.и 526 млн.евро ( 1 млрд.лв.) месец ноември същата година от СБ общо = 12 млрд.лв. За 7 месеца ?????? Част от тези пари са отишли за купуване на пенсионерите по 50 лв.всеки месец , подпомагане на кръчми и
    дискотеки (70% от оборотите им) , подпомагане предимно на фирми на Пеевски от ББР(Българската банка за развитие) . А останалите милиарди са отишли в близките до ГЕРБ фирми по веригата. 12 млрд .лв.се падат на 6 млн.население по 2 хиляди лева на човек! Някой от вас обикновените хорица получи ли финансова помощ от правителството заради пандемията ? Тези безподобни крадци явно не са за съд а да висят по улични стълбове. Натовариха клетия народец с милиарди кредити а парите присвоиха същите тези крадци от хунтата. Безспорно ГЕРБ е най зловещото зло в историята на България!

    Коментиран от #46, #172

  • 45 Да ама не

    31 12 Отговор

    До коментар #10 от "Нямам срам пред вас":

    Файда има от гласуването но явно не схващаш, че ако не гласуваш герберските изчадия ще имат повече депутати! За да имат по-малко, излез и гласувай за най-големия им враг!

    Коментиран от #154, #191

  • 46 Така е

    30 10 Отговор

    До коментар #44 от "!!!?":

    ГЕРБ когато започнаха протестите миналото лято си купи време с нашите пари събрани от данъци,осигуровки и глоби да докрета до редовните избори. Започна да ги раздава безразборно. Увеличи на момента с 30% заплатите на държавните служители + на учителите и полицаите ! Започна да раздава по 50 лева месечно на всеки пенсионер без никаква икономическа логика защото точно на пенсионерите доходите не бяха засегнати от пандемията. Техните пенсии с пандемия и без са си едни и същи. Не че не заслужават вдигане но тия 50 лв.не биха ги спасили за няколко месеца а просто пиар на управляващите . Сега началото на месец април ще раздадат по 120 лева на 392 хиляди пенсионери с пенсии от 301 до 369 лева. Като се надяват дори 1/4 от тях да се подведат това са още 100 хиляди гласа за Герб. А след изборите и 50-те лева отпадат и 120-те лева. Но парите в резерва ще са прахосани. Но какво й пyка на хyнтата важно е с нашите пари да се купуват гласове. Но след изборите съд - затвор до живот.

    Коментиран от #61

  • 47 ХайлАдолф

    10 19 Отговор
    Е то точно от вас, червенитекомуноидивеченищо не зависи .
  • 48 Прави сте

    26 3 Отговор
    Преди 10 дена в предаването "Референдум" по БНТ представителя на ДПС бе прав за една нещо!!! Като каза че през септември миналата година валутния фискален резерв е бил 13 милиарда лева а в момента е 7.5 милиарда. Изхарчени са 5.5 милиарда за 6 месеца ! Като се вземе предвид че и правителството изтегли 5 млрд. края на месец септември от МВФ и 526 милиона евро началото на ноември за справяне с кризата Ковид-19. Тоест ги няма 11.5 милиарда а скоро се похвалиха че са раздали на населението 3 милиарда !!!! Къде са останалите 8.5 милиарда се пита??? В чекмеджетата на Буда и на герберите по веригата ли са отишли? А да попитам...Някой от Вас тук получи ли финансова подкрепа за справяне с кризата? За един приятел питам...

    Коментиран от #96

  • 49 Кирил

    15 30 Отговор
    Колкото пъти комунистите вземат властта,толкова пъти фалит за държавата.И после,все от начало.
    За това сме най бедната държава в ЕС.

    Коментиран от #132, #193

  • 50 Българка

    29 16 Отговор
    Силно и точно обръщение на достоен политик и президент!
    Народе?....
    Нека 04.04 е ден на Освобождението на страната от мафията!

    Коментиран от #54

  • 51 Даката

    11 29 Отговор
    Нинова партийната каса фалира,камо ли държавата.
  • 52 Rado

    10 27 Отговор

    До коментар #1 от "БОКО МАЧКА МЪДE":

    Иска Раша да ни шпионира свободно
  • 53 Антиболшевик

    13 23 Отговор
    Какво гласуване те гони бе фатмако ,като всички сте издънки на комунистическата партия от преди 90 -та година .
  • 54 Чегевара

    9 25 Отговор

    До коментар #50 от "Българка":

    На фашист превратаджия
  • 55 Гоуст

    7 30 Отговор
    Трябва да си луд за да отидеш да се заразиш и да си затриеш семейството.
  • 56 Чочо

    6 26 Отговор
    След изборите,фигуранта ще прави преврат на Нинова.

    Коментиран от #57

  • 57 Чегевара

    8 26 Отговор

    До коментар #56 от "Чочо":

    Фигуранта е фашист превратаджия
  • 58 Другари и другарки дайте да дадем......

    11 19 Отговор
    Власт на кака Кури............Номер 4 е бюлетината на победата.

    Коментиран от #213

  • 59 смерш

    23 5 Отговор

    До коментар #8 от "ФАТМАК":

    Изчакай до есента все пак за да бълваш небивалици срещу един кадрови Български и Натовски Генерал!
    А сега се концентрирай върху измисления,с подарено звание,пишман генерал,който е обида за Българската Нация-ако го подкрепяш значи интелектуалното ти ниво е в пъти под средното!

    Коментиран от #196

  • 60 БЪЛГАРИН

    7 20 Отговор
    НEМA ЛИ ДA ДOЙДE EДИН ИCТИНCКИ ПРEЗИДEНТ OБEДEНИТEЛ НA НAЦИЯТA И ЗAЩИТНИК НA БЪЛГAРCКOТO И ДA ПOКAЖE CРEДEН ПРЪCТ НA РУCНAЦИ И AМEРИКAНЦИ CE ИДВAТ РУCКOНAВEДEНИ CМOТAНЯЦИ УУУУУУУУУУУУУУ БE. ВCИЧКИТE CA КЛEКAЛНЯЦИ.

    Коментиран от #84

  • 61 !!!?

    9 15 Отговор

    До коментар #46 от "Така е":

    Вашите пари са в Дубай, а парите на данъкоплатеца отиват за пенсии. Всички държави бъркат дълбоко в хазната за да помагат на най-застрашените от Пандемията. По всяко време можеш да обвини политиците, че се откупуват, но разликата е, че ти не желаеш това да е Боко. Свали го, пък раздавай ти пари !!!?
  • 62 Тиквето 🎃

    4 20 Отговор
    Че гласувате за мене,оти че ви закопам !
  • 63 ОТ НАРОДА

    13 32 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ЗАЩО ЕДИНСТВЕНО ТЕ ВКАРАХА ОЛИГАРСИ В ЗАТВОРА И ПРОГОНИХА РУСКИТЕ ШПИОНИ ОТ БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО ВИЕ ИМ СЕ НАВЕЖДАТЕ ЕЖЕДНЕВНО.НАДУПЕНИТЕ.

    Коментиран от #67, #70

  • 64 ОХ БОЖЕ

    12 22 Отговор
    ПОНЕ НЕ ИЗЛИЗАЙ ДА СЕ ПРАВИШ НА УМЕН КАУНЕ, ДЕСКА ЛИ ТИ НАПИСА ПИЕСКАТА ДЕТО РИЦИТИРАШ.
  • 65 АУУУУУ

    12 27 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    На 4ти ще ви разбием... После да се готви и УШАТИЯ.... 2️⃣8️⃣🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #82, #177

  • 66 ЧервенаФуражка

    13 21 Отговор
    Фигуранта изпълзя от президентството, отсъстващия , кръглата нула, пак се изходи по въпроса, покровителя на руските шпиони , що неги коментираш тях бре .....
  • 67 Пенсионер

    15 6 Отговор

    До коментар #63 от "ОТ НАРОДА":

    Няма нито един осъден от тях.Така че по-добре изчакай със заключенията си
    Гласувайте с бюлетина 18
  • 68 ГРИПЕНА

    8 23 Отговор
    ТОЯ Е ГОЛЯМ ЛИЦЕМЕР ПРИВИДНО ЗА КОМУНДЕТАТА.

    Коментиран от #71

  • 69 ПРЕЗИДЕНТЧО

    9 21 Отговор
    МЪРЗЕЛОНЧО НЕЩО СЕ Е ЗАРАБОТИЛ, ИДВАТ ИЗБОРИ ЩЕ ЯДЕ ОТРИЦАТЕЛНИЯТ ВОТ
  • 70 Пий си

    20 3 Отговор

    До коментар #63 от "ОТ НАРОДА":

    хапчета трол - БКП=ГЕРБ=ДПС!!!!! ВОЖДА ВИ САМ КАЗВА В ИНТЕРВЮ ЗА ТРУД ПРЕЗ 99,, АЗ СЪМ ГОРД ЧЛЕН НА БКП. ХАЙДЕ ОТИВАЙ ДА К1ГАШ ПРОМИТ МОЗЪК. СЛЕД 3 ДНИ ВСИПКО СВЪРШВА ПРОСТ БЕДНЯК НЕОБРАЗОВАН

    Коментиран от #94

  • 71 Село

    15 1 Отговор

    До коментар #68 от "ГРИПЕНА":

    Тъпак
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 !!!?

    8 18 Отговор
    Радев: Ако аз управлявам, няма да се краде !!! Е как да гласуваме всички, като този дето ще спира кражбите не иска да управлява, а само плете интриги и руши държавноста !!!?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Електра

    10 19 Отговор
    Уж гласувах за летец, а то излезе комунистически миризлив подлец. Гласувах за уж десните от Дай България, а насреща ти се прегръщат, Рада Дълбоката и бившата на СС Момата, Ел. Йончева. Сега как да гласувам за Пинокио и Гнома, като зад тях надничат Черепа, Чалмата, Импекса и Костинбродската корвета. Затова ще гласувам за синята идея и нейния носител СДС, защото съм десен човек и обичам България...

    Коментиран от #125

  • 78 КУКУРИГО

    9 17 Отговор
    БАЙО, АКО НЕ Е БОРИСОВ ЕВРАЦИ НАНАЙСИ БРЕ, ЕВРОПА МУ Е ГЛАСУВАЛА ДОВЕРИЕ. АКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ НЯКОЙ ОТ ХУНТАТА ЕВРОПА СПИРА КИНТИТЕ ВЕДНАГА, ДА НЕ ГИ МИСЛИТЕ ТИЯ ХОРА ТАМ ЗА БАЛАМИ, ТЕ ТОЯ ФИЛМ СА ГО ИГРАЛИ ВЕЧЕ ЕДИН ПЪТ. И КВО ПРАВИМ ЗАТВАРЯМЕ ДЪРЖАВАТАИ ПОСЛЕДНИЯТ ДА ЗАГАСИ ЛАМПИТЕ. НЯКОЙ НЕЩО МИСЛИ ЛИ КАТО ГОВОРИ ТЪПОТИИ.
  • 79 Си ган

    0 12 Отговор

    До коментар #27 от "Си ган":

    Прав си, но пиши от твое име :)
  • 80 Пешо

    20 5 Отговор
    Тези които са заграбвали 11 години ги чака Архангел Михаил, който вижда всичко. Мутри вън!
  • 81 Статистик

    11 5 Отговор
    Като гледам оценките на коментиращите тук извода кой как ще гласува в неделя е - Възраждане -50% и 50% всички останали
  • 82 Продажник

    14 0 Отговор

    До коментар #65 от "АУУУУУ":

    Платения вот ще наклони везните във ваша полза спор няма за 50лева стават чудеса после 4години дума да не сте казали ще зяпате като крадат и ще мълчите.

    Коментиран от #90

  • 83 Георги Дочев

    7 9 Отговор
    Всички сте роби на ГЕРБ и на Боко, гласувайте в Неделя да изберете тиквата отново
  • 84 Да ама не

    14 5 Отговор

    До коментар #60 от "БЪЛГАРИН":

    Какво обединение с мутро-комунягите от гепи бълнуваш бе, кукундрел!
    Герберастията трябва да се затрие първо, след това може да се обединяваме!
  • 85 КОФАТА

    12 5 Отговор
    РУМЕНЕ ПОВЕДИ НИ ПАК И ДА ПРЕГАЗИМ КРАДЛИВАТА СВЛОЧ ОТ ГРОБ И ТЕХНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ. НИЕ СМЕ ЗАД ТЕБ. ТЕЗИ БОКЛУЦИ ГРОБАДЖИИТЕ СА УПЛАШЕНИ.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Шайката си купува избори

    14 6 Отговор

    До коментар #27 от "Си ган":

    Си Ган се правежда Цигаганин.Ти радваш ли се ,че този Нагъл селски обирджия е довел до това унизително положение много хора.ТА нали краде от всички нас,за да му е добре на него и шайката около него.МУТРИТЕ ВЪН.УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАТ СРЕЩУ МУТРИТЕ.

    Коментиран от #117

  • 88 НАГАЖДАЧИ

    3 12 Отговор
    НЕ СЕ ПЪНЕТЕ В ТАЯ ПАНДЕМИЯ ЧЕ ЩЕ УСЕРЕТЕ ДЪРЖАВАТА, ДА НЕ СТАНЕ КАТО ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА УШАНКИ, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ЯДЕТЕ ГОЛЕМИЯ ЕДИН ПЪТ АМА ЗАВИНАГИ.
  • 89 Шайката си купува избори

    12 3 Отговор
    Си Ган се правежда Цигаганин.Ти радваш ли се ,че този Нагъл селски обирджия е довел до това унизително положение много хора.ТА нали краде от всички нас,за да му е добре на него и шайката около него.МУТРИТЕ ВЪН.УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАТ СРЕЩУ МУТРИТЕ.
  • 90 АУУУУУ

    6 16 Отговор

    До коментар #82 от "Продажник":

    На 4ти април ще "обясним" на БСП къде им е мястото... А на следващите избори и на това ушато недоразумение... А пък вие псувайте тук колкото си искате.... Реалността не е тук... Тук става само да ви дразня и да ви гледам как ми отговаряте с пяна на устата 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #92

  • 91 Бацо

    12 4 Отговор
    В Неделя да вкараме инспектор жипчо гепчев с шкафчето в затвора 😂
  • 92 Алфата

    6 2 Отговор

    До коментар #90 от "АУУУУУ":

    Бацо 74, Торбичко 12, Медю 34 прави 120 един не стига 😂🙈❤️

    Коментиран от #95

  • 93 Алф

    1 6 Отговор

    До коментар #23 от "Танцуващ от радост":

    Заблуда подсигоряват се при евентуална изненада.Трябва им компромитиран човек за да му дърпат конците.Не се заблуждавйте че чуждо правителство ще мисли за вашето благополучие.
  • 94 !!!?

    5 10 Отговор

    До коментар #70 от "Пий си":

    Да , Борисов е комунист а моя дядо активен борец. Ние старите комунисти ще гласуваме за него отново и от нас има пак 200 хиляди гласа..!

  • 95 АУУУУУ

    2 9 Отговор

    До коментар #92 от "Алфата":

    Още един на който звездите му говорят в точни цифри 😂😂😂😂😂
  • 96 ПУТИН

    2 11 Отговор

    До коментар #48 от "Прави сте":

    БОЙКО ВЗЕЛ ЗАЕМИ? МИ НАЛИ СМЕ С НАЙ-МАЛЪК ДЪЛГ? ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ КОЛКО ДЪЛЖАТ? ДЪЛЖАТ И ЖИВЕЯТ 10 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ! ЩЕЛИ ДА ГИ ВРЪЩАТ ДЕЦАТА НИ, АМИСЛАВА БОГУ, ЗАЩОТО БАЩИТЕ НИ СЪЩО ПЛАЩАХА ДЪЛГОВЕ, НО ТОГАВА СЕ РАБОТЕША НА РЪКА С КИРКИ И ЛОПАТИ, А ДЕЦАТА НИ РАБОТЯТ НА КОМПЮТРИ. КОЛКО Е ЕДНА НАДНИЦА НА РАБОТНИК С КИРКА И КОЛКО НА РАБОТЕЩ НА КОМПЮТЪР???? БОЙКО ДА ВЗИМА КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ЗАЕМИ ЗА ДА ЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ!!!!
  • 97 пфу

    10 15 Отговор

    До коментар #1 от "БОКО МАЧКА МЪДE":

    Най-силната бюлетина е 28,гласувайте за нея и няма да съжалявате.
  • 98 САМО ГЕРБ

    6 13 Отговор
    13:0 !!! НЕЩАСТНИЦИ И ГОЛОВОДНИЦИ.
  • 99 КУКУРИГО

    4 10 Отговор
    БAЙO, AКO НE E БOРИCOВ EВРAЦИ НAНAЙCИ БРE, EВРOПA МУ E ГЛACУВAЛA ДOВEРИE. AКO ДOЙДE НA ВЛACТ НЯКOЙ OТ ХУНТAТA EВРOПA CПИРA КИНТИТE ВEДНAГA, ДA НE ГИ МИCЛИТE ТИЯ ХOРA ТAМ ЗA БAЛAМИ, ТE ТOЯ ФИЛМ CA ГO ИГРAЛИ ВEЧE EДИН ПЪТ. И КВO ПРAВИМ ЗAТВAРЯМE ДЪРЖAВAТAИ ПOCЛEДНИЯТ ДA ЗAГACИ ЛAМПИТE. НЯКOЙ НEЩO МИCЛИ ЛИ КAТO ГOВOРИ ТЪПOТИИ.
  • 100 кьорфишек

    7 9 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    Изправи се!Мутри вън,Вън от политиката!!!!!!Вие сте пълни измекяри,лъжете народа,а изобщо не ви пука за нас!!!!Само 28!!!!!!!
  • 101 !!!?

    9 11 Отговор
    Вече е патент на Фигуранта да "мотивира" хората с поредната си черногледа погребална литургия за избори ! Неговото президентство ще остане неделимо от вируса, в правия и преносен смисъл !!!?
  • 102 Г МАРКОВ

    5 12 Отговор
    БОЙКО БИЛ КАТО КЛИЧКО, А СРЕЩУ НЕГО ЛЕКИ КАТЕГОРИИ КАТО ПЕТЕЛ, КОКОШКА, КОМАР И ДЕБИЛ.
  • 103 пфу

    6 11 Отговор

    До коментар #7 от "Ран":

    И по-добре за нас.Само 28!!!!!!!!

    Коментиран от #105

  • 104 БСП И ДПС

    6 13 Отговор
    АЗ ИСКАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЖАН ВИДЕНОВ, ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД КОМУНДЕТА ГЛУПАВИ. ЩЕ ВИ ЗАПАЗЯ ПО ЕДНА БОКЛУКДЖИЙСКА КОФА.
  • 105 Г МАРКОВ

    1 9 Отговор

    До коментар #103 от "пфу":

    ПОСЛЕДНАТА КАТЕГОРИЯ ПРОТИВНИЦИ - ДЕБИЛ СА НАЙ ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ?
  • 106 кьорфишек

    7 12 Отговор

    До коментар #18 от "АДЮТАНТА":

    И най-важното,не каза нито дума за шпионския скандал.Това говори много за него.да си взима генера деса и да си заминава на село да копа домати.

    Коментиран от #113

  • 107 кака

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "БОКО МАЧКА МЪДE":

    Е откъде и да го погледна,ми е много противен.
  • 108 РЕШЕТНИКОВ

    10 11 Отговор
    НАЙ ПРОПАДНАЛИЯТ ПОЛИТИК В ЕВРОПА Е НАШИЯТ АДЮТАНТ, НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ГО КАНИ, ВСИЧКИ ГО РАЗБРАХА ЧЕ Е НЕГРАМОТНА СТОКА.
  • 109 Angry Bird

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Вярно е, ама много станаха мините. В Президента и Шивиков ми беше по едно време надеждата, мислех, че двамата са в родолюбива завера: Шивика да изкара Карловската - поради такива "блянове" мислех, че му скроиха шапка, а то какво излезе? Шивиков, Шивиков... Само в Слави и Президента ни останаха надеждите. Ама и там Тошето нещо ми е съмнителен - много самонадеян, а пък се усеща, че е осъзнал, че трябва да поправя непоправимото... Ние сме пълен кенеф! Във всяко отношение. Повярвай, имам широк поглед върху почти всичко видимо в Територията, а и база за сравнение със "здравите" икономически и социално общества! Ако не се получи сега (надявам се на чудо, като от научно-фантастичен роман), ще изчакаме и евентуални предсрочни на есен. Ако и тогава хунтата "надвие"... Този път дърпам шалтера и завесата - от '90та гласувам редовно и какво? Х.й, след х.й!!! Зарязвам и избори, и Територията - стига толкова участия в цирка! Живота ми мина в подмятания, полу свобода и очаквания. Имам още 20ина (ако съм здрав) годинки по-добре да ги живея в общество, в което макар и пришелец уменията и знанията се ценят: поне съм от тренирал и въпроса, а и имам ноу хау-то!
  • 110 Борисов

    9 10 Отговор
    Не е правилно един президент, който до сега не е имал проблем с получаването на заплатата си, да говори на ангро, че сме били имали икономическа криза>

    Коментиран от #194

  • 111 01001

    5 9 Отговор
    ...а днес е Първи Април, шегаджия, какво да го коментираме
  • 112 пфу

    6 7 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    Те първо да си гледат техния изкуфел президент,че на всяка крачка и дума става за посмешище.
  • 113 АДЮТАНТА

    9 11 Отговор

    До коментар #106 от "кьорфишек":

    ТОЙ Е МНОГО МЪРЗЕЛИВ ИСКА НАРОДА ДА МУ КОПА ДОМАТИТЕ, НАЛИ СЕ ВИЖДА ЧЕ НИЩО НЕ ПРАВИ ОСВЕН МЕТЕЖИ И ТОРМОЗ ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА. ДА СИ ВЗИМА БАГАЖА И БЕГОМ МАРШ В СИБИР ДАЛЕЧЕ ОТ ТУКА.
  • 114 САМО ГЕРБ

    9 11 Отговор
    13:0 !!! НЕЩАСТНИЦИ И ГОЛОВОДНИЦИ СЕ ПЛЮНЧАТ ПО ПЛОЩАДИТЕ ЗА НЯКОЙ ЛЕВ ОТ БОЖКОВ! МЯТАТ ЯЙЦА И ДОМАТИ, БЛОКИРАТ КРЪСТОВИЩА И ПОПА ИМ ПЕЕ ПО МЕГАФОНА? ИСКАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ??? ТИЯ ЛИ БЕ? МАЯ, БАБИКЯН, ЙОЛО, ФАТМАКА?
  • 115 Безделници

    2 5 Отговор
    Ако зависеше от нас нямаше да имаме право на глас.
  • 116 666

    10 11 Отговор
    Руския шпионин със зелените чорапи как има очи да държи речи и да нарушава законите. Оставка и затвор за Радев.
  • 117 кака

    7 7 Отговор

    До коментар #87 от "Шайката си купува избори":

    Ааааа Нинова не я довел до унизително положение.Тя си изпрати синчето в америка,и си му плаща 300 хил. долара за обучение в университета.
  • 118 МУНЧО

    7 11 Отговор
    ТОА ДИВ СЕЛЯНИН, ЗАЩО НЕ ПАСЕ ГОВЕДА НА СЕЛО А МИ СЕ ПРАВИ НА ПРЕЗИДЕНТ?
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 кака

    6 10 Отговор

    До коментар #31 от "Прав е президента - ще гласуваме":

    За да не си раздвоен,гласувай с 28.Това е правилният избор.
  • 121 кака

    6 9 Отговор

    До коментар #32 от "Дъртият":

    Не е тя,правилната е 28
  • 122 Лили

    7 10 Отговор
    "Говорит Москва" , чрез агента си шпионин‼
  • 123 ОТ ХОРАТА

    8 11 Отговор
    ПРОДЪЛЖАВАЙ РАДЕВ С ТЪПОТИИТЕ ТИ, МНОГО ТИ СЕ РАДВАМЕ, КОГАТО ЧЕТЕМ КЛЕТВИТЕ ОТ НАРОДА КОИТО СА АДРЕСИРАНИ КЪМ ТЕБ МНОГО СИ ЗАБАВЕН, АМА НЕ ЗА ДЪЛГО, НА ЕСЕН ВЕЧЕ НЯМА ДАТЕ ИМА ЗА ВИНАГИ.
  • 124 Исус Христос

    3 3 Отговор

    До коментар #37 от "Стойко":

    Стойко,когато си прост,и господ да назначиш за министър председател,и той не може да ти помогне душа.
  • 125 Джаба Банкянина

    9 1 Отговор

    До коментар #77 от "Електра":

    Добре ве, няма нужда от толкова приказки. СДС-та МДС-та...Ш ти дам да ма цункаш по пожарникарския шланг.
  • 126 А я кажи

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Си ган":

    твоя как премина?
  • 127 123

    4 5 Отговор

    До коментар #39 от "БЪЛГАРИН":

    Българине,виж простият народ колко минуси ти слага на този коментар.Направо не е за вярване!!!Те си искат да сме под американско,руско,турско или каквото дойде робство.Залужават си да бъдат мачкани и да живеят като роби.

    Коментиран от #135, #200

  • 128 хгфйдгф

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Си ган":

    Само да не стане да му свърши живота в ЦСЗ
  • 129 пфу

    4 7 Отговор

    До коментар #40 от "Методи":

    Браво!Гласувайте с 28,това е истината
  • 130 IVO

    7 5 Отговор
    ПОВЯРВАТЕ ЛИ НА ПЛАТЕНИТЕ ОТ ГЕРБ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ ЗНАЧИ СТЕ ПЪЛНИ ЗОМБИТА, НАИВНИЦИ , ИНФАТИЛИ, МАЛОУМНИЦИ!!! ЦЕЛТА ИМ Е ДА СИ ЗАРАБОТЯТ ПАРИТЕ И ДА ВИ ОТКАЖАТ ДА ГЛАСУВАТЕ!! АКО ТОВА ГО НАПРАВИТЕ ЗНАЧИ ЗАСЛУЖАВАТЕ САМО РОБСТВО, ЛОКДАУНИ И ДВОЙНИ НАМОРНИЦИ ДА ВИ СЛОЖАТ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ВСИЧКИ, КОИТО ДОСЕГА БЯХА В УПРАВЛЕНИЕТО И НОВИТЕ ПОДЛОГИ СЛАВИ, МАЯ,ХРИСТО!!! ЗАВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ ЗА ИЗБРОЕНИТЕ. АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ С №7, А ТАЗИ С №14 - БНО /ВАСИЛ БОЖКОВ/ Е СЪЩО С ОГЛЕД ПОТЕНЦИАЛА МУ СЪЩО МНОГО НАДЕЖДНА!!!!

    Коментиран от #139

  • 131 ОТ НАРОДА

    5 11 Отговор
    ЩE ГЛACУВAМ ЗA ГEРБ ЗAЩO EДИНCТВEНO ТE ВКAРAХA OЛИГAРCИ В ЗAТВOРA И ПРOГOНИХA РУCКИТE ШПИOНИ OТ БЪЛГAРИЯ, ДOКAТO ВИE ИМ CE НAВEЖДAТE EЖEДНEВНO.НAДУПEНИТE.
  • 132 грънчо

    0 4 Отговор

    До коментар #49 от "Кирил":

    Така е Кирил,но виждаш ли тия 15-те минуси?Те,и още много като тях не го проумяват.
  • 133 ФАТМАКА Е

    7 10 Отговор
    ТО ГЛУПАВ ПО ГЛУПАВ ПРЕЗИДЕНТ РЕЗИДЕНТ. ЩЕ ГО ТЪРСИТЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ АМА ЧОВЕКА НЕЩЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА НЕРАЗУМНИ ЛЮДЕ.
  • 134 джони

    3 9 Отговор
    само да знаете че президента разчита именно на тъпаци като вас, за които сладките приказки са напълно достатъчни, и мисловната дейност изобщо не е нужна
  • 135 хгфйдгф

    4 6 Отговор

    До коментар #127 от "123":

    Прав си прав си! Ей да беше Цецка президент, отма беше отсвирила тръмповци путиновци и байдъновци
  • 136 ПУТИН

    3 7 Отговор

    До коментар #39 от "БЪЛГАРИН":

    СЛЕД КАТО СИВ И СССР СЕ РАЗПАДНАХА И ДОКАТО ВЛЕЗЕМ В НАТО, ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НА ПЪЛНА НЕЗАВИСИМОСТ И БЕЗ ОБВЪРЗАНОСТИ, ТОГАВА БЯХМЕ НАЙ ЗЛЕ, НАЙ БЕДНИ И НАЙ ЖАЛКИ! ПЕНСИЯ 3 ДОЛАРА, ЗАПЛАТА 6 ДОЛАРА И ГЛАД И МОР! ЗАКАЧИХМЕ СЕ ЗА ЕС И 20 ГОДИНИ ПО-КЪСНО СИ ПОЧИВАМЕ В ГЪРЦИЯ ВСЯКО ЛЯТО ПО 2 ПЪТИ!

    Коментиран от #155

  • 137 розовата пантера

    5 8 Отговор
    Господин Хвърчилков твоята партия по добре ли управлява, колко пъти фалира държавата, как се стопиха парите на хората когато долара стана 3 лева, кой създаде мутрите, кой предложи Пеевски начело на данс, защо спряха еврофондовете при управлението на Орешарски
  • 138 Behemoth

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "Си ган":

    Абе що не го блокирате тоя откачения с главните букви и многото самоличности?

    Коментиран от #140, #149

  • 139 АУУУУУ

    1 4 Отговор

    До коментар #130 от "IVO":

    Абе за потенциала на Божков разбрахме... Направи кинти.... Ама за твоя потенциал нещо ми се губи... Ако пък се опитваш да тролиш.... Не ти се получава... Но пък ще ти кажа че в животновъдството търсят хора.... Там направо ще ги разбиеш 😂😂😂😂😂😂
  • 140 АУУУУУ

    2 8 Отговор

    До коментар #138 от "Behemoth":

    Грешка... Този на коментар е обикновен червен трол... Истинския Си Ган е от нашите 🤬🤬🤬🤬
  • 141 радко шишарко

    6 7 Отговор
    Фигуранте няма ли да кажеш нещо за руските шпиони.
  • 142 ПА ОНО....РУСИЯ ТИ Е РОДИНА, БЕ ШАПКАР

    3 10 Отговор
    УЛАВ! ВЪН ШПИОНЬЕТЕ ОТ ДУНДУРКОВ 2!
    ВСИЧКИ МУТРИ...ВЪТРЕ,..ВЪТРЕ У ДРЪНГОЛНИКА!
  • 143 Бат Гечо

    10 1 Отговор
    Долу хунтата! Долу диктаторите! Да живее свободата! Да живее българският народ!
  • 144 Фаро

    11 5 Отговор
    Единственият президент,който назова името на проблема и призовава народа да вземе нещата в свои ръце.Смарт на мутрите стига робство и тиранство стига наши и ваши
  • 145 Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "БОКО МАЧКА МЪДE":

    Аз и жената и децата и шуреят и свекъра и свекървата и братовчеда и жената на братовчеда ще гласуваме за Румен Радев президент втори Румен Радев президент втори мандат.
  • 146 Дъртата

    4 6 Отговор

    До коментар #32 от "Дъртият":

    Не остана бюлетина номер ▪️1️⃣8️⃣▪️
  • 147 Някой си

    3 9 Отговор
    Както винаги глупаво изказване на глупав човек.Само какво самочувствие,като на божков фигурант.
  • 148 Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

    6 7 Отговор

    До коментар #9 от "Варна":

    Нека всички във Варна да гласуват за Проф Татяна Дончева с бюлетина номер ▪️1️⃣8️⃣▪️‼

    Коментиран от #157

  • 149 Тойелуд

    10 0 Отговор

    До коментар #138 от "Behemoth":

    Трола не вижда малките букви и очилата са стари нема пари герб са му обещали ама само обещават...Горкия човек
  • 150 Дъртият #️⃣#️⃣#️⃣#️⃣1️⃣8️⃣#️⃣#️⃣#️⃣#️⃣

    13 8 Отговор

    До коментар #1 от "БОКО МАЧКА МЪДE":

    Румен Радев президент втори мандат.

    Коментиран от #159, #171

  • 151 !!!?

    3 11 Отговор
    "Всичко зависи от вас" - най-баналната първоаприлска лъжа на Фигуранта !!!?
  • 152 Народът

    3 13 Отговор
    Център за анализи и маркетинг: Над 9% преднина на ГЕРБ пред БСП.Сред твърдо решилите да гласуват ГЕРБ получава 28.6%, БСП – 19.5%. Трети са ДПС с 13.2%, следва „Има такъв народ“ с 12.5%. „Демократична България“ влиза със сигурност в парламента c 6,1%. Присъствието в Народното събрание на „Изправи се. Мутри вън“ и ВМРО виси на косъм – те са съответно с 4,5% и 4,3%.

    Изследването е проведено от 27 до 30 март сред 812 пълнолетни граждани.
    Помислихме и преценихме:С бюлетина № 28 !
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Нямам срам пред вас

    0 13 Отговор

    До коментар #45 от "Да ама не":

    Казвам само че и всички да гласуваме вота е нареден
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Варна

    3 2 Отговор

    До коментар #148 от "Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼":

    Евала, дърт играч...ама тя като Меркел бе. Не става за туй-онуй. 😏 Нека хапна в събота вечер, пийна 5-6 бири, ударя 3-4 мазни опашки на гаджето и ще ми хрумне за кого да гласувам. Отсега подозирам, ама....нали утрото е по-мъдро от вечерта.

    Коментиран от #169

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 124

    12 7 Отговор
    Президентът е достоен човек, класи над крадливия тулуп!

    Коментиран от #162

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Ха-ха-ха

    5 8 Отговор

    До коментар #160 от "124":

    Така е, с достойнство (ФАТМАШКО) понасяше ЧЕМБЕРИТЕ по кухата кратуна от..КИРЕ ПОПА-КГБЕТО!;))))))))
  • 163 Само казвам

    9 10 Отговор
    Най-важното от тия четири години беше,че вместо обединител на нацията стана разединител между българите!Първите три години ще се запомнят със семейните му екскурзии всеки месец на наш гръб.Последната четвърта година заради ковид-19 ще го запомним с непрекъснатото му плюене по законно избраните правителство и гл.прокурор.Ще го запомним и с издънките му относно арестът на двама негови съветници и обвиненията в търговия с влияние и подбудителство за извършване на длъжностни престъпления, отключиха летните протести. През лятото на 2020 той беше основен подстрекател на демонстрации и блокади и размахваше юмрук пред институцията.

    Коментиран от #178

  • 164 българин

    8 0 Отговор
    Нито цената на тока зависи от вас .нито на бензина ,водата .хляба ,олиото ,така че нищо не зависи от вас политиците .
  • 165 ИМПИЙЧМЪНТ РЕЗИДЕНТЕ!

    7 9 Отговор
    ДИРА СА РУСКИ ПОДЛОГИ!
  • 166 Subaru STI

    11 6 Отговор
    Хунтата отива в затвора, борисовият цирк свършва.

    Коментиран от #167

  • 167 Някой си

    5 7 Отговор

    До коментар #166 от "Subaru STI":

    Да не забравиш,само с бюлетина № 28 !
  • 168 Subaru STI

    11 5 Отговор
    Хунтата отива в затвора, борисовият цирк свършва.
  • 169 Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

    5 3 Отговор

    До коментар #157 от "Варна":

    Варна морето сините вълни готините мацки с късите поли.

    Коментиран от #205

  • 170 Ако

    7 1 Отговор
    Народа изпусне всичката злоба ,която е събирал 30 години скапаните политици и болести ще изчезнат завинаги
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Извор Махала призрачното село

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "!!!?":

    Нямам думи.
  • 173 Извор Махала призрачното село

    10 7 Отговор

    До коментар #171 от "ЩО Е ТО":

    Румен Радев достойният президент.
  • 174 БРОНИРАНИЯ ПО ВАЙБЪР 😀ЛИ

    5 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    ЩЕ ВРЪЧИ НОВИЯ ЧЕТРИ ГОДИШЕН МАНДАТ НА БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ😂
  • 175 Алексей Сергеев

    6 9 Отговор
    Мунчо се обади шпионския център-Президентсвото
  • 176 стария КУРТИ

    7 10 Отговор
    пРЕЗИДЕНТЕ не се СПОТАЙВАЙ а кажи нещо за ШПИОНСКИЯ СКАНДАЛ !
  • 177 Аха

    9 4 Отговор

    До коментар #65 от "АУУУУУ":

    Вчера видяхме в анкетата! Голямо разбиване падна! Та чак на четвърта позиция изпадна герб!
  • 178 БРАВО МНОГО ДОБРЕ НАПИСАНО

    2 10 Отговор

    До коментар #163 от "Само казвам":

    ТОЙ БРОНИРАНИЯ СИ КАЗА КЬОРАВИТЕ ФИШЕЦИ!!!СЕГА НАРЕД Е УМНИЯ БЪЛГАРИН ДА НЕ ХОДИ ДА ГЛАСУВА МАСОВО,ЗАЩОТО ЩЕ ВКАРА „ПАТРИОТИТЕ ”И БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПЕТИ И Т.Н.!!!!ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ВАЙКАТЕ КАКВО СТАНА !!!ПРОЧЕТЕТЕ ФИНАЛНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ОТ ЕКЗАКТА:МАСОВО ГЛАСУВАНЕ =НОВО УПРАЖНЕНИЕ НА ГЕРБ С ВМРО😬😬😬
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Q2z

    0 2 Отговор
    Като се пеете всички, кой ли им вярва. 16:00 часа, поне разбрах, за нашите отгоре.. Ромите излизат от къщичката, заведението на дпс, под номер 9...с лъжци няма как в бг да има промяна. Заведението е на турчин от дпс, нищо против ромите, но в квсртала преобладаващи са те. Турците именно затова напускат бастиона на А. Д
  • 181 345

    1 4 Отговор
    Бсп > бсп, сдс, ндсв, абв, герб. Не съм фен на никого, на ничия партия, защото съм против мръсотиите ви и лъжите ви. По радиа едно говорите, зад хората квото си на вас ви изнася, нищо, че казвате непрекъснато, че е забранено продаването и купуването... И как ще сте гербспдпс. Ай честито. Излишно ходене до урни, щом неграмотни и неработещи ще ни определят живота, мерси. Бъдете здрави и много щастливи.
  • 182 ТИТИ

    5 10 Отговор
    Т.Н.ПРЕЗИДЕНТ-ФИГУРАНТ РУМЕН ТЪ.ПОТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ПРОИЗНАСЯ,ЗАЩОТО Е МАЛОГРАМОТЕН И ДЕ.БИЛ
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Анонимен

    1 6 Отговор
    БКП _ бсп, дпс, герб, сдс, ндсв, абв.... Гербспдпс, 3 партии ви обработват, поне върнете се в бкп
  • 185 Обикновен човек

    3 10 Отговор
    Фатмака как не го е срам да се показваха след шпионския скандал, където замалко и той да бъде разкрит?
  • 186 112

    0 8 Отговор
    Лично аз не съм за Президента, но съм за нищо, които ме дразнят. Скрийте се. Има начини. Хората ви гледат. Кажеш ли нещо и веднага президента и обратно нинова ти си антикомунист, отивай в герб, герб отивай в бсп. ЕС и бил прав Господин Макрон. България не е трябвало да влиза в Него. Байганю само или като спи мисли каква далаверка да направи, кого да измами, на кого да даде необходимота, за да си взене под масата необходимото полагащому се и така те станаха с кражби от народа със замъци, а народа огромни къщи несветещи и дори някои започнали да се срутват, минавайки отзад. То държавата БГ е тяхна. Жалко за народа, българите най много

    Коментиран от #189

  • 187 ГЕРБ PR ofice

    5 5 Отговор
    Опорките за днес:
    1. Плюене на Президента
    2. Плюене на всички останали.
    3. Не гласувайте, няма смисъл.

    Айде по-живо всички, че на 4-ти финансирането спира.
  • 188 Алооо

    8 5 Отговор
    Евала на Президента Радев,най-достойния политик в момента . На 04.04.2021 всички мутри вън, ку..ви сбогом.
  • 189 ъйфгн

    2 2 Отговор

    До коментар #186 от "112":

    Много рано си се наковал, бе момче.
  • 190 Анонимен

    4 4 Отговор
    Дпс плаща на ромите. Около 30 с колички деца, а българите кучета да ги ядат. Излагате се ДПС. Най богати сте вие, най много крадете вие ссъ строителните фирми, игкедалото, но ББ има вина, пе не ви запична 2009 дпс и абв, бсп.
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 121

    4 5 Отговор
    Дпс плаща на ромите. Около 30 млади, в колички бебета, другото за ръчичкадеца, а българите кучета да ги ядат. Излагате се ДПС. Най - богати сте вие, най - много крадете вие строителните фирми, огледалото, но ББ има вина, че не ви зап0чна 2009 дпс и абв, бсп. ББ е добряк и народа ще страда, българите най-много. Време разделно 2 част гледайте с артиста Сърчаджиев. На запад масово гледали по youtube
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Вируслав

    4 3 Отговор

    До коментар #110 от "Борисов":

    Че ние не сме излизали от нея 40 години бре, аланкоолу! Още от 13 конгрес на БКП! Ама по принцип това е част от играта на задкулисието - беден и прост народ в криза лесно се манипулира!
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Чук и Гек

    5 2 Отговор
    Да ти εбa и модератора грозен! Ти опорочи изборния процес!
  • 198 Гост

    4 6 Отговор
    Не винете Борисов. ЗА някои неща се уверих. Мвр, всичко е на дпс, алоо и затвориха веднага заведението. Дпс плаща. Герб не дава нищо. И ще ви кажа, а и преди 1 гидина един родопчанин от мвр. Дпс си настройва. С доказателства работя. Но ми каза, че живеел, и не живее във вход номер х. А преди 20 години, череп не зная, не за теб, обърках се.. В една стая двама залагали на хазарт по 10000 лева.. Минавало ченгето в 22:00 часа и все едно не ги виждал. От работа госпидин Борисов, богат не може да станеш, а не само парите, много други неща за българите живеещи в тези региони са важни. Един българин, децата му по градове, жена му от мбого години на запад, оплаквал се.. Във входа всичко ромеи, само 3 бг семейства. Продавам жилището си, но няма желаещи и ще отида в друг град, хасково, къде очи, а не е първа младост, но е запазен, над 63 години е. Карай честно. От 30 години все. Луди, алчни турци сте дпс. В турция хотели, къщи, а народа ви отруден живее зле.
  • 199 ХайлАдолф

    5 11 Отговор
    Жалкия неуспешен превратаджийко , за пореден път ни разсмива с недъгавите си клевети и бръщолевения , голям смях пада с тоз фатмачко ....
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 За Хвърчилника

    5 11 Отговор
    Горкия хвърчипланко, пак некакви въздушни фантазии не здрави са го налегнали . Дали някога ще може да докара и некоя адекватна мисловна дейност ... едва ли , просто толкова си може .
  • 202 Чук и Гек

    5 3 Отговор
    Не е вярно, че след като не гласувам, нямам право след това да критикувам! Напротив! Точно това е най принципната, последователна и доблестна гражданска позиция! Критикувам ги преди изборите, защото не ги ща хич и продължавам да ги критикувам, след като вие ги изберете! А не като вас - отидете и със зоологически ентусиазъм ги избирате, сетне - Ауууу, не стават! Късно, чадо! Мандалото хлопна, юнаците се коалират и усвояват! Точно така трябва да бъде при такъв будала народ!
  • 203 Онуфри

    2 10 Отговор
    Мислих много другарю Радев.И реших ,че бюлетина номер 28 е най подходяща за ситуацията в момента.Всички кандидати за властта са провалени червени политици.Които са участвали в управлението на държавата и са я докарвали до просешка тояга.Само ,като си помисля ,че работех за пет долара ,Бойко ми се вижда светец пред тях.
  • 204 Анонимен

    1 8 Отговор
    Хората умните ченгета ни казаха гласувай за Цецка Цачева, но акъл. Той и покойният данаилов чешит е. И пожарникарите имали комеги, челит бе пожарникаря, искат бсп с дпс. Истината, не е 1 априлска. Нищо не печеля, нито искам. Парите не са най-важното, но виждам, кайк българи страдат, и не всеки може да отиде в София. Гласувай с номер 28. Станите жени... Ще спопели ми казва нинова и ще изберем румен радев за президент.. От левски е жената, омъжена2 за родопчанин, над 80 г. Те ли ще ни решават живота и неграмотните. Господин Борисов е по малкото зли. Човечен е, а дпс отзад. Дай боже герб да спечели. Череп замълчи. Българин срещу българин не трябва василе. Бойко не е лош.
  • 205 Варна

    3 0 Отговор

    До коментар #169 от "Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼":

    Евала, ей-така искам да ми говориш.
  • 206 Помияр

    6 5 Отговор
    помияр комунистически!!!! Това недоразумение закри"институцията" НИЩОПРАВЕЦ".................Муле продажно!!!

    Коментиран от #210

  • 207 БСП най крадливата партия

    3 4 Отговор
    Знаем, знаем кой създаде мутрите групировките,кой фалира държавата три пъти, кой фалира 12 банки, кой прибра парите на хората с пирамидите, големият грабеж на държавата по времето на държавната преватизация разграбване на милиарди, кой ни натресе дпс и Доган, кой, кой предложи Пеевски. Червени боклуци.А сега ходи гласувай.
  • 208 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    Пародия и безсилие....
  • 209 1234567

    0 2 Отговор

    До коментар #27 от "Си ган":

    Надуши и ти че се е вмирисала работата.Прав си надявам се и той да е ок с това.Ама малко се съмнявам.Ами ти какво облажи. Кажи че иначе ще реша че си просто поредния мизерник дето подкрепя някакава богата мутра.За да му се струва че има смислен живот.
  • 210 Не беше

    0 4 Отговор

    До коментар #206 от "Помияр":

    нужно да се описваш! Ние те познаваме от далеко! И не само теб, а и другите кът теб!
  • 211 Коментар 211

    0 5 Отговор
    Речта на Президентът? Коментарът е излишен.
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Фермер

    1 2 Отговор
    Само Възраждане,Костадин Костадинов,Пламен Пасков
  • 215 Деса

    0 1 Отговор
    От теб нищо не зависи,чехльо.
  • 216 демократ

    1 0 Отговор
    Няма какво да се мисли.След 4 месеца ще
    гласуваме да се изметеш от президентството
    заедно с екипа руски шпиони които ръководиш.
  • 217 BGBGBG

    0 0 Отговор
    На самалъота и при Путин и Решетников - еднопосочно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове