23 Април, 2021 13:51, обновена 23 Април, 2021 13:57 13 805 194

Слави Трифонов се скри от гласуването за мажоритарния вот

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • итн-
  • итн кабинет

Димитър Главчев поиска поименна проверка

Слави Трифонов се скри от гласуването за мажоритарния вот - 1
Снимка: БГНЕС

Депутатите отхвърлиха предложения от ГЕРБ законопроект за мажоритарни избори. При неговото прегласуване за закона гласуваха 69 депутата, а 65 бяха "против" и 70 - "се въздържаха".

Интересно е, че срещу предложението за мажоритарен вот се обяви цялата парламентарна група от "Има такъв народ" - 47 гласа "против".

Лидерът на партията Слави Трифонов пък предпочете да не участва в гласуването, стана ясно от поименната проверка. Тя беше поискана от депутата от ГЕРБ Димитър Главчев.

При предсрочен вот българите зад граница отново няма да могат да гласуват с преференции и да издигат свои кандидати. Създаването на изборен район в чужбина се отлага, след като бъдат официално оповестени резултатите от националното преброяване на населението. То трябва да се проведе в периода от 7 септември до 3 октомври 2021 г.

Така предвижда законопроектът за промени в Изборния кодекс, внесен от депутатите на Слави Трифонов, който беше одобрен в петък от парламента на първо четене. Такова развитие изглежда много вероятно - по време на дебата Тошко Йорданов, шефът на парламентарната група на ИТН, определи вероятността от предсрочни избори като "огромна".

Първоначално за законопроекта гласуваха единодушно 212 народни представители, но от ГЕРБ - СДС поискаха прегласуване с мотива, че Станислав Трифонов не е гласувал. При повторното гласуване "за" законопроекта гласуваха 210 народни представители, без "против" и с 1 "въздържал се", с което той бе приет.

От партията предлагат също така да се създаде изборен район "Извън страната", както и изцяло въвеждането на машинния вот.

От "Има такъв народ" предлагат още Централната избирателна комисия (ЦИК) да се състои от 15 членове и да се назначава с указ на президента след публични консултации.

След преброяването ще се извършат и промени в броя и разпределението на мандатите в многомандатните изборни райони. Ще бъде премахнато изискването броят на мандатите в районите да не може да бъде по-малък от четири.

Пропорционалната избирателна система ще бъде заменена с мажоритарна за следващите редовни парламентарни избори. Такъв окончателен ангажимент поеха от ИТН на дебата по промените в Изборния кодекс. Аргументът им да се откажат от основния си приоритет като партия е, че настоящото 45-о Народно събрание вероятно няма да има дълъг живот, а преходът към мажоритарен вот изисква дълга и сложна подготовка.

Обещанието направи Ива Митева - избраният от редиците на ИТН председател на парламента, докато коментираше внесения от ГЕРБ-СДС законопроект за въвеждане на мажоритарен вот. "Ние сме за мажоритарна система, както пожелаха българските граждани, но не по този начин. Това, което се предлага от ГЕРБ-СДС, е несериозно", заяви Митева. И започна да изброява недостатъците на проекта:

- не изяснява кой е органът, който ще отговаря за изборите в чужбина.

- предвидено е в рамките на 31 районни избирателни комисии да се образуват 234 едномандатни избирателни района - "Това е нонсенс да образувате избирателни райони в районни комисии. Това предполагам, че е взето от смесената изборна система", изтъкна шефът на парламента.

- предлага се границите на изборните райони да се определят от президента - "Много странно решение. Как президентът на републиката ще очертае границите на изборните райони?", зачуди се Митева.

- едномандатните изборни райони в чужбина са фиксирани на шест - "Предполагам, че сте хвърлили зарчето и то е паднало на цифрата шест. Не знам дали въобще разполагате с данни колко българи живеят извън страната. Те са над 1.5 милиона. Как определихте тези 6 мандата за 1.5 млн. български граждани?", коментира тя.

- проектът съдържа и съвсем непонятни неща, като това президентът да определя и многомандатни изборни райони - "Какви многомандатни райони има в мажоритарна система? Това явно отново е останало от една смесена система, която сте я ползвали като основа", каза Митева.

А накрая заключи: "Тук виждаме абсолютно неблагоразумно направена изборна система, непознаване на международните стандарти и непознаване на изборната система и мажоритарната система."

От ГЕРБ отвърнаха на критиките с яростна атака. "Оставам с впечатлението, че през 2017 г. ние от ГЕРБ сме искали мажоритарната система и ние сме направили референдума. Г-н Йорданов искаше за една вечер да се внесе в пленарната зала и да се приеме мажоритарната система", обяви бившият шеф на парламента Цвета Караянчева. И посочи, че на сайта на "Шоуто на Слави" продължава да присъства карта с готово изборно райониране. "Имате готово райониране и не виждам къде е проблемът. На второ четене ще го входираме. Защото трябва да знае българският народ кой влиза в политиката, за да лъже, само и само да седне на депутатските банки", завърши Караянчева, цитирана от "Сега".

"Ние на популизъм няма да се подаваме. Да, 2017 г. беше внесен законопроект, но с пълното съзнание, че няма да се приеме. Не на нас този популизъм, г-жо Караянчева", отвърна Митева. И обеща, че в преходните разпоредби на законопроекта на ИТН ще бъде записано, че пропорционалната система ще се прилага до следващите редовни парламентарни избори.


Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" - още от първия ден на новоизбрания парламент отказа да се бори за основното си обещание - мажоритарни избори в два тура.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 53 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    147 83 Отговор
    Слави се тресе от шубе, защото в Понеделник му изтича карантината..

    Коментиран от #61, #73, #75, #78

  • 2 Иван

    112 52 Отговор
    Славчо ко правим ..........

    Коментиран от #15

  • 3 стига

    128 70 Отговор
    с тая герберастка дъвка , факти за кого работите ?

    Коментиран от #35

  • 4 Просто човек

    144 59 Отговор
    Факти.бг, ще престанете ли с тази бел.ред?! Журналистите не трябва да взимат страна, а да бъдат безпристрастни...

    Коментиран от #30, #57, #76, #112

  • 5 fiki

    67 23 Отговор
    Няма къде да бягаш моме хихи
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГЕРБ ВЪН

    103 59 Отговор
    СТИГА С ТОЯ ГЕРБЕРСКИ КАПАН И ТАЯ ТЪПА БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА ОТ ФАКТИ!

    Коментиран от #33, #37

  • 8 4444

    82 62 Отговор
    Тошко одеве разката герберугите и компания по този повод. От факти обаче продължават с опорките

    Коментиран от #25, #43

  • 9 Оптимист

    81 27 Отговор
    Мдаа! Почна се! С изпълнението на предизборните обещания!:) Ще стане!:) Ама, друг път!:)
  • 10 Адолф

    31 26 Отговор
    Само тролски статии и тролски коментар4ета

    Коментиран от #47

  • 11 Jelezo

    65 57 Отговор
    Fakti.bg ударихте дъното! Спрете се с разпростарнението на опорките на ОПГ ГЕРБ.

    Коментиран от #22, #40

  • 12 Севда

    44 16 Отговор
    Добре че са ГЕРБ да не се крие!
  • 13 Нали ви казаха

    34 11 Отговор
    Според Венецианската конвенция, трябва една година преди избори да се променя кодекса.
  • 14 бушприт

    79 16 Отговор
    Той изобщо се крие. Защото не може да управлява България. Само с приказки и песни не става. Приказки и песни на децата,в Парламента трябват сериозни и учени хора.
  • 15 Ко ко

    52 11 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    А нали направихме заплата 10.000лв.ко да правим. Това беше
  • 16 Мисиркеее

    18 13 Отговор
    За после писа колко ти плащат, че е във всяка твоя статия?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мнение

    28 38 Отговор
    Корумпираните журналя от факти в действие!
    Що не питате тиквуций, защо не приеха резултата от референдума, веднага след като беше обявен, а чакаха години наред (когато им е изгодно) да го предложат???!!!

    Коментиран от #32

  • 19 Малък слон

    78 17 Отговор
    Слави , при теб Тошко на 10 000 лева на месец заплата ли беше
    Сега защо си гласуваха по 10 000 лева народна пара ?
    Само питам...за морал става дума

    Коментиран от #24, #26

  • 20 beast

    43 14 Отговор
    Чалгата се страхува да не падне от Боки ... смешници и двамата !
  • 21 глоги

    21 4 Отговор
    69 депутатИ са били за стойка 69.
  • 22 Истината

    65 13 Отговор

    До коментар #11 от "Jelezo":

    Си е истината. Заплати 10.000лв.служебни коли, излъга народа 3 милиона БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ИТН МАЖОРИТАРЕН ВОД, РЕФЕРЕНДУМ.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Си ган

    63 6 Отговор

    До коментар #19 от "Малък слон":

    Поне спасиха телевизията за още някой друг месец :)
  • 25 Тодоран

    44 7 Отговор

    До коментар #8 от "4444":

    Тощко Африкански може да направи само "Червена чешмичка" на дядо Тодоран и след това да напише писмо с оплакване до маймуните в Африка, защото дядо Тодоран го нашибал с пръчка!:)
  • 26 Това беше

    50 10 Отговор

    До коментар #19 от "Малък слон":

    Целта тлъсти заплати. Историята в миналото са обещания за РЕФЕРЕНДУМ и мажоритарен вод. От 1 ден лъжите лъснаха
  • 27 ХА ХА ХА

    44 6 Отговор
    КАРАУЛ.ТО БЕШЕ ЯСНО НО ЧЕ Е ТОЛКОВА ТЪП. И ЗА КАКВО ГЛАСУВАХ ЗА ТОЯ....УЖАС.
  • 28 2loop

    18 32 Отговор
    И тука стана герберска медия аре чао

    Коментиран от #36, #53

  • 29 Анализатор

    44 19 Отговор
    Поведението на господин Трифонов ме навежда на мисълта че ако спечели изборите той ще бъде едно лошо копие на господин Бойко Борисов
  • 30 перничанин

    41 7 Отговор

    До коментар #4 от "Просто човек":

    Когато "Факти" лансира бесепарска пропаганда всичко е ОК.Когато напомня на ИТН с какво спечелиха гласовете на хората, а сега шикалкавят, зависими били. ФАКТИ са си за БСП, явно това иска Биволицата.
  • 31 долна маниполация

    13 33 Отговор
    слави и под каранти въоще някой от вас журналистите направили си труда да пита за здралословното състояние а господина който обикаля цяла България и не отива да застане пред камерите и да обясни от няколко години... няма значение медии иска само да нападате ама нали татко не можете защото няма да има евроооо

    Коментиран от #98, #106

  • 32 Хихи

    15 5 Отговор

    До коментар #18 от "Мнение":

    Ами по същата причина, за която Слави сега не гласуват! Значи разлика няма!

    Коментиран от #96

  • 33 Вън ще

    23 3 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ ВЪН":

    Бъдат всички гладни за 10,000лв заплати тоест нови партийки изобщо няма да съществуват на изборите юли.
  • 34 ФАКТ

    58 12 Отговор
    Чалгара цял живот бяга от отговорност.За това не е семеен.Лесно е да се заобиколиш от клоуни,на които им плащаш да ти лижат задните части и още по-лесно е да плюеш по хората от трибуната на пошлото си шоу !
  • 35 Факти

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "стига":

    За който плати повече.
  • 36 Хъъъъ

    31 4 Отговор

    До коментар #28 от "2loop":

    Кое е гербераско? Че цял ден пишат плювни срещу Боко?
  • 37 стоян

    42 8 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ ВЪН":

    До 7 ком -да другарю -по важното е че от ИТТН си гласуваха заплати от 10000 лв и ще сменят наказателни закони да може Бошкоф от Дубай да го оправдаят -та нали той плаща за този цирк
  • 38 Какво

    40 6 Отговор
    друго може да се очаква от един крайно нерешителен страхливец и комплексар , бил в услуга и търсил винаги гръб и закрила от силните на деня и подземните герои !
  • 39 абе

    39 3 Отговор
    Тоз да не е умрял бе? Никакъв го няма.

    Коментиран от #44

  • 40 Аспарух хан

    32 3 Отговор

    До коментар #11 от "Jelezo":

    ''Има такъв народ'' ... ама нема такава държава.
  • 41 Уаууу

    36 5 Отговор
    Какво ще излезе,че Слави е репресиран,онеправдан и тази държава му е пречела.Лесно е да говориш за държавността и същевременно да насяваш злоба....Дано да успее да се ,,облагодетелства,, най после!!!от тази,,държава,,
  • 42 Ася

    21 14 Отговор
    Не мога да разбера защо Слави се крият от парламента,защо прави това което Борисов вече година и половина прави?Явно и двамата се страхуват от неудобните въпроси на депутатите.
  • 43 Направо ги разпердушини

    4 14 Отговор

    До коментар #8 от "4444":

    На следващите избори ще плюс 3! гласа от нас!

    Коментиран от #46, #55

  • 44 гост

    33 6 Отговор

    До коментар #39 от "абе":

    Чака да му разреши Доган да излезе на сцената. Нали знаеш- ''Който плаща, поръчва музиката''

    Коментиран от #48

  • 45 Лично мнение

    21 4 Отговор
    Който и колкото да се противопоставя на партията, не може да я победи, Въпросният шоумен може само още една телевизия и още едно шоу да купи/направи, по добре да се оттегли от политиката. А и без това цялото шоу от началото до края му е било поле за изява на пияници и такива работохолици от работа, които е развеселявал с просто измислиците му шеги дори против властта също и бездарните артисти в понеделник вечер. Съжалявам... Но е така
  • 46 Вервай ми

    38 7 Отговор

    До коментар #43 от "Направо ги разпердушини":

    На следващите избори, тоя смешник няма да събере и 3%. Вервай ми. С тия 10 хилки дето си гласува още от първите дни. Ще се върне на дървото пак.

    Коментиран от #59

  • 47 Хаха

    3 8 Отговор

    До коментар #10 от "Адолф":

    Петьо Блъсков пише тук
  • 48 Хаха

    1 7 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Петьо спри се малко
  • 49 Дидо

    36 5 Отговор
    Не съм очаквал,че Слави ще се покрие,аз си мислех,че няма да може да се вземе думата от него в парламента но уви явно се страхува да се покаже-и защо?

    Коментиран от #187

  • 50 Уаууу

    33 3 Отговор
    Сещам се за много скечове и подигравки в шоуто на Слави с политици,но някой да припомни скечове с такива от ДПС

    Коментиран от #110

  • 51 Фъфи

    18 2 Отговор
    Точно мажоритарния вот е най-големият проблем на държавата. Не увеличението на цените на парното и тока. Нали народът плаща цирка.
  • 52 Не подкрепям никого.

    17 2 Отговор
    В същото време се изявява като пример за народа, може и да е така, хаха, защо например един цял град гласува за него, понеже май точно този град търси облага, или по точно останалите от този град хора, смешна работа. П.С пали ли ферарито ?
  • 53 Оргснизирани с по

    11 2 Отговор

    До коментар #28 от "2loop":

    50 кинта надник :))) КАто свърши парата от Чотура ще ги видим!
  • 54 СЕВЕРОЗАПАДА

    23 2 Отговор
    ЗНАМ КЪДЕ СЕ Е СКРИЛ ДЪЛГУЧА. СЕГА Е В ПОКОИТЕ НА АЗИС.
  • 55 Говедото

    22 3 Отговор

    До коментар #43 от "Направо ги разпердушини":

    Дай ми и на мен 10 бона заплатка и само гледай аз пък какво разпердушинване ще им правя. Поне по три пъти на ден.
  • 56 САТЪРА НА ХАНА

    15 7 Отговор
    МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ ЩЕ ОСТАВИ 3 ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА - МАДЖО , СИК И ДПС :))
  • 57 юрист

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Просто човек":

    Невярно е твърдението, че журналистите трябвало да останат безпристрастни. Напротив- всичко е пристрастно в журналистиката, Безпристрастен е длъжен да бъде само съдът/ съдиите, и адвокатът- по време, когато го връхлети съчувствие към клиента, особено, когато след това клиентът опровергае с думи и действия дори намека за съчувствие...

    Коментиран от #134

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Позиция

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "Вервай ми":

    Ще видим.
  • 60 Чефо

    8 27 Отговор
    Вие които пишете глупости тук гледате ли телевизия.Тези 10 000 не са за заплати на депутатите а са 25 % за допълнителни разходи.Продължавайте да слушате глупостите на Герб и Борисов и до никъде няма да стигнем.Прост народ-слаба държава.

    Коментиран от #63, #70, #72

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Тиква

    7 20 Отговор
    Първо хората да разберат точно това което предлага Слави и кахво от Герб! Има много съществени разлики между двете предложения за мажоритарен вот! Не слагайте всичко под една дума Автомобил! Има коли и коли. Нека стане ясно това на хората!

    Коментиран от #99

  • 63 Аспарух хан

    13 2 Отговор

    До коментар #60 от "Чефо":

    Така де, нали го казах по-горе-''Има такъв народ- Нема такава държава''
  • 64 Дъртият

    6 31 Отговор
    Ще гласувам за Румен Радев президент втори мандат.

    Коментиран от #119

  • 65 ссссссс

    11 6 Отговор
    fakti или преследват користни цели, или са гласували за слави, и по някакъв начин са засегнати от отмятането на итн.
  • 66 юрист

    8 1 Отговор

    До коментар #58 от "Алоо факти":

    Вижте сега- допитайте се до проф. Нели Огнянова какво е постановил ЕСПЧ- дали публичните лица като ДЕПУТАТИТЕ, се ползват от ПО-НИСЪК ПРАГ на защита срещу '' доброто им име'', ''правото на неприкосновеност на личния живот'', '' ЧХД '' обида'' и т.н. За обикновеният гражданин границите са много тесни, ясни и всяко деяние може да бъде изяснено в съдебно заседание, но ЗА ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ- президенти, премиери, ДЕПУТАТИ- границите са доста по-широки И ДОСТА ПО-ЛИБЕРАЛНИ- т.е. НА ВСЕКИ Е ПОЗВОЛЕНО да нарича както си иска, депутатите , така, че...
  • 67 Лейка

    6 17 Отговор

    До коментар #61 от "Братя Аргирови":

    Пак пуснаха гербавите мислители. Аман от вас.
  • 68 Уаууу

    12 1 Отговор
    Аз съм по добър,защото другите са по лоши.Слави излез и степенувай и докажи критериите за ,,лошавост,,,по този начин ще докажеш и степента на своята доброта...
  • 69 Баба Мара

    20 1 Отговор
    Ма той умрял ма
  • 70 юрист

    14 1 Отговор

    До коментар #60 от "Чефо":

    Двадесет и петте процента са ЧАСТ ОТ БРУТНАТА ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА и следователно- автоматично стават и част от НЕТНАТА депутатска заплата, както и да го въртите и сучете, това е реалността...
  • 71 az #МУТРИ, ВЪН!

    1 19 Отговор
    Всички предложения на мутрите следва да се отхвърлят! Те имат за цел, единствено печелене на време, за да може да се осигури физическото оцеляване на г-н Борисов!
  • 72 само питам

    17 1 Отговор

    До коментар #60 от "Чефо":

    Гледаме ние, гледаме. Да оставим парите.ЗАЩО СЕ ОТХВЪРЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ДА СЕ ПОДЛАГАТ НА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ КЛЮЧОВИ РЕШЕНИЯ НА ДЕПУТАТИТЕ? ЗА ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ЛИ? само питам бе, приятелю...само питам .
  • 73 Братя Аргирови

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Най важното в този момент е да стане пет часа че ми писна от простотия не се издържа вече и да си ходя да се къпя.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Дебилчев

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Кой понеделник? Изтича му в ШеСтЪк

    Коментиран от #86

  • 76 XAAXAAAXA

    19 3 Отговор

    До коментар #4 от "Просто човек":

    Бeл.рeд.

    Пaртиятa нa Cлaви Трифoнoв - "Имa тaкъв нaрoд" - oщe oт първия дeн нa нoвoизбрaния пaрлaмeнт oткaзa дa ce бoри зa ocнoвнoтo cи oбeщaниe - мaжoритaрни избoри в двa турa.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Братя Аргирови

    4 13 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Тошко Йорданов министър председател на България.

    Коментиран от #91

  • 79 Братя Аргирови

    2 6 Отговор
    Ангелкова министър на вътрешните работи.

    Коментиран от #87

  • 80 SDEЧЕВ

    20 1 Отговор
    Били го внесли с пълното съзнание,че няма да се приеме,това заяви г-жа Митева. Защо сте го внесли тогава?Сега ГЕРБ го внасят с ясното съзнание,че ИТН НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ. ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ СЕ КАЗВА ПУСКАНЕ НА ВОДАТА В ТОАЛЕТНАТА ЗА ДА ИЗТЕЧЕ КАФЯВОТО ЧУДО ЬА ТРИ ДНИ ИТН
  • 81 БЕЛ РЕД

    6 17 Отговор
    Закона на ГЕРБ няма да бъде приет за мажиритарно избирателна система защото е зле подло по герберски скроен !!!!
  • 82 Klark Kent

    5 17 Отговор
    Всичко предложено от герб на гласуване е капан!
  • 83 element 05

    3 21 Отговор
    Ей няма умора герберската смрад да сее воня навсякъде където им се отдаде възможност. Но ходът на историята е неумолим - герб приключва житейския си път. ДОЛУ ГЕРБ!!!!

    Коментиран от #92

  • 84 Димитър

    12 3 Отговор
    ей слави първо се става премиер после се почва криенето от парламента стегни се
  • 85 Уаууу

    25 2 Отговор
    Да не се окаже, че дяволът,,ББ,,не е толкова черен и ангела,,СТ,, не е толкова бял..Май ще се зацапат нещата...
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Определено са спонсорирани

    3 0 Отговор

    До коментар #88 от "гост":

    От Чотура
  • 91 Горгона

    17 1 Отговор

    До коментар #78 от "Братя Аргирови":

    Заслужавате си Тошко да ви е министър председател. На прости избиратели и той им е много .
  • 92 юрист

    19 1 Отговор

    До коментар #83 от "element 05":

    Хахахаха- добре, де- като герб е долу, защо итн са гласували ЗА увеличение на брутната депутатска заплата с 25 процента- нали итн НЕ СА герб;D Не съм привърженичка на герб, само искам да ви посоча, че НИТО ЕДИН ПОЛИТИК В 45 ТОТО НС И ВЪВ ВСИЧКИ НС ДО СЕГА, НЕ Е ЧИСТ КАТО АНГЕЛ НЕБЕСЕН И ВСЕКИ ИМА по някакво тъмно петно- обичайно в миналото си;D В ПЕРИОДА 1994-1999 Г. ПЯ ЛИ СЛАВИ ТРИФОНОВ НА УШЕ НА МАСТИТИ МУТРИ ОТ МУТРЕНСКИТЕ БАНДИ- ДА ИЛИ ДА, оказва ли им ''услугата'' за превозването на едни чували с пари- да или да;0 Или не знаете тези факти, защото не сте живял/а в София в посочения период, или сте твърде млади, за да ги знаете- което и да е от двете, това не значи, че тези факти не са се случвали, защото от 1999 г. до сега не са минали сто години и тези, които знаем тези факти, сме ОЩЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ и не сме сенилни дъртаци....
  • 93 Хоху

    21 0 Отговор
    Абе тази Митева ли беше каква Тя не е ли председател на Парламента? Звучи като председател на партията Иматакиваизмекяри
  • 94 нНЯКОЙ СИ

    23 1 Отговор

    До коментар #17 от "спри се ма":

    ВЕЧЕ И МЕДИИТЕ РАЗБРАХА ТО ЗА СМЕШНИК Е СЛАВИ, НАРОДА СЪЩО РАЗБИРА ЩО ЗА ЛЪЖЕЦ И СТРАХЛИВЕЦ Е , А САМО ВИЕ ПРАВОЛИНЕЙНИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ.

    Коментиран от #101

  • 95 Слави Трифонов

    25 2 Отговор
    Ей тва българския народ големи балъци.......Първо чакаха Царя да ги управи , после повярваха на Бойко , ся и на мен ми се вързаха . Ама аз хубава тенекия им вързаха...........ха-ха-ха . Ей тва се казва балъци .
  • 96 Мнение

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "Хихи":

    Хихи, ами като разполагаш с такъв черепен багаж, до друг извод няма как да стигнеш!
    То само с интриги и субсидии от мутрите, няма как да просперираш!!!

    Коментиран от #108

  • 97 хаха

    23 2 Отговор
    Славчо и неговата партия са въздух под налягане и скоро ще последват участта на Барека. Ще бъде в девета глуха и никой няма да се сеща за тях.

    Коментиран от #104

  • 98 нНЯКОЙ СИ

    15 0 Отговор

    До коментар #31 от "долна маниполация":

    ТА ТОЙ ОТ ДР@ГА И ПРЕД МОНИТОРА НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ.
  • 99 гост

    12 1 Отговор

    До коментар #62 от "Тиква":

    Какво предлага Слави ? От трибуната може да предлага всичко, къде ги предложенията облечени в закон, за да ги разгледаме и да решим. Тошко предлага сценарии, там е добър, хората чакат закони.
  • 100 Да, не е така....

    13 1 Отговор
    Някаква манджа се готви....Само да не е със съставка ,,Ахмед,,.
  • 101 Мнение

    3 11 Отговор

    До коментар #94 от "нНЯКОЙ СИ":

    Като казваш "вече и медийте разбраха...", имаш предвид, разбрали са го докато са били на 111 място в света по свобода, или сега когато вече са на 112 място???
    Питам за един прЕател, че нещо новинарските сайтчета яко се развихриха с плюенето, както никога до сега??? Явно плащането е дебело?!
    Нал тъй ма журналистке драскаща?!

    Коментиран от #155, #158

  • 102 Феникс

    4 9 Отговор
    ПРЕВСКИТЕ медийни па-рцали за манипулация и дезинформация - МАРИЦА, ПИК ,НОВИНИ БГ , ДНЕС БГ ,БЛИЦ — съвсем координирано представят ВСЯКО ЕДНО ДОБРО РЕШЕНИЕ ЗА НАРОДА ОТ НОВИТЕ НАРОДНИ ПАРТИИ -като скандал шок ужасТ и нещо негативно . Само ги наблюдавайте как координирано ви представят една и съща новина с различни заглавия но С ЕДНАКЪВ ТЕКСТ с цел да оплюят новите партии на АНТИ СТАТУКВОТО като ги представят едва ли не за някакви безхаберници които имат за цел да навредят на България а всъщност народа ги е избрал да направят точно това което правят - да променят системата на ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕДТЪПНОСТ НА ХУНТАТА ГЕРБ . Забележете ги дами и господа как действат. 12 години същите тези корумпирани от мафията мисирки МЪЛЧАХА КАТО ПУ-ТКИ докато БКП ГЕРБ унищожаваше систематично българската държава и нация чрез лобистки олигархични проекторешения и закони и ограбваше Народа за да храни организираната престъпност НО сега тези фе-каломети всяка минута се гърчат и плюят по народа и представляващите го партии как уж приемат нещо бързо нещо лошо нещо негативно нещо за 24 часа.. но няма да чуете и видите в РУСИ ЧЕРНЕВСКАТА фе-кална тоалетна МАРИЦА КАК ЗА 24 часа ГЕРБ назначиха 78 калинки крадливи спуснати от Пепи еврото -Домусчиев -Пеевски -Доган -Бойко и останалите мутри тези некадърни крадливи ла-ЙНА за да крадат за мафията нали .. гледайте и преценявайте , мисля че народа вече ни е достатъчно мъдър
  • 103 Мазаляк

    6 0 Отговор
    Е той се крие от няколко години ...и сега се крие
  • 104 Шаман

    13 1 Отговор

    До коментар #97 от "хаха":

    С.Т. ЩЕ ЗАДМИНЕ МНОГОКРАТНО ПО РЕЗИЛ БАРЕКА !
  • 105 КАПОН СТРАПОН

    15 5 Отговор
    ДОГАН И РАДЕВ НАВИВАТ ЧАЛГАРЯ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО? ЗОРА БИЛ ДПС ДА ЗАГРАБЯТ ВЛАСТТА??? ЗАЩО ДОКАРАХТЕ ПЕЕВСКИ НА ВЛАСТ БЕ ДЕБИЛИ?
  • 106 Бронхилда

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "долна маниполация":

    Много си неграмотен!
  • 107 Мнение

    2 15 Отговор
    Цитат: "От "Има такъв народ" предлагат в промените в Изборния кодекс да се запише, че следващите редовни парламентарни избори ще са мажоритарни, а ако има предсрочни избори, те да се проведат по досегашната пропорционална система."
    Какво стана сега бе журналя гербави платени???
    Май Слави и ИТН не са против мажоритарните избори, а само против Герб да се възползват от това!
    ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ НА СЛ ИЗБОРИ ЗА ИТН!!! НЕКА ИЗМЕТЕМ МАФИЯТА И ТЕХНИТЕ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ!!!
  • 108 Хихи

    8 1 Отговор

    До коментар #96 от "Мнение":

    Аз съм просперирал и не съм зависим кой управлява. Но ще си пишем след 4 години, ти колко си просперирал и с колко повече багаж си станал! Наивници, които мислят че всичко което мърда се яде. Да се види, какво управление първо ще имат, преди да мислиш, че всичко ще управят. Та те даже не казват и какво ще направят, как ще управляват! Всичко което си гласувал е за Слави, а какво управление ще направи ти не знаеш!

    Коментиран от #120

  • 109 ДОГАН ВЕЛИКАН

    13 2 Отговор
    ДПС ДОБРЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ. ТОШКО ЩЕ ИМ РАЗНАСЯ КАФЕ И ПИЦИ, А ЧАЛГАРЯ ЩЕ Е ПРЕМИЕР В БОЛНИЧНИ?
  • 110 Сидней Рейли

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Уаууу":

    Преди като бяха по бтв, често имитираха Доган / от Мариян Бачев /, но не е там проблема. А това че, демокрацията се превърна в буржоазно - либерален тип, крепящ статуквото и ограбването на ресурсите на Държавата и народа, и един и същи прослойки се въртят в политиката и управлението, т.е. няма представители на трудещите се и обикновените хора.....Сериозна промяна трябва, ама кой ще я направи?.........

    Коментиран от #142

  • 111 ПЕНКО

    11 1 Отговор
    НАРАДВАХМЕ СЕ НА КНИЖКАТА ЗА : " ТОШКО АФРИКАНСКИ " !!!!!
  • 112 Бездарници

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Просто човек":

    Те пък кога от факти са били безпристрастни
  • 113 Политик

    7 1 Отговор
    Трябват топки
  • 114 Ха така

    13 2 Отговор
    Когато ви писах,че слави влачи ада след себе си бяхте възмутени.истината излезе наяве.не ви са виновни факти,за да ги заплашвате искам тази муцуна слави да се опита да състави кабинет за да видите кой му дърпа конците,но кукловодите няма да допусна това.предположение е,че зад чудовищния лъжец стои дпс като втора парламентарна група.трябваше да има до 30 депутат и за да им върши работа,но сметките се объркаха и сега ще ходим да им ги оправяме.ако сте още наивници гласувайте пак за дългшя
  • 115 Капитан Кук

    10 1 Отговор
    Аман от плъхове. Корабът потъва...
  • 116 ЧАЛГА ДЕПУТАТ

    13 3 Отговор
    ЩО СЕ КРИЕ ТОЗИ ДЪЛЪГ ЧОВЕК? СРАМ ЛИ ГО Е? ОСР.Н ЛИ Е? ЗАТЪПЯЛ ЛИ Е? ИЛИ ВСИЧКО ЗАЕДНО.
  • 117 Лейка

    1 7 Отговор
    Някой знае ли какви проблеми имат ТВ+? Явно гроб ги нагънаха здраво, както Факти бг. Мътна Индия за жалост. Не бъдете страхливци!
  • 118 Очаквано развитие на нещата

    14 3 Отговор
    Какво да очакваш от една ШОУ партия, лесно е от телевизора да облъчваш хората с глупости , а като си в народното събрание да мрънкаш и да се криеш като мишка🤔 поздравявам всички избиратели на Славиту , да ви е честит само си го избрахте сега ще си му сърбате попарата😂

    Коментиран от #121

  • 119 Шаман

    9 4 Отговор

    До коментар #64 от "Дъртият":

    И цялото ти село да гласува за Р.Р. ако се кандидатира Б.Б. твоето момче НЯМА ШАНСОВЕ за втори мандат!
  • 120 Мнение

    5 4 Отговор

    До коментар #108 от "Хихи":

    А нима ти знаеше какво управление ни чака, когато се появи Боко???
    И какво сега, навъдили сте се сума ти мрънкачи (някои платени, а други просто хейтъри) и виете като гладни вълци в зимна нощ! Тоя не го бивало, оня за нищо не ставал, третия бил по-зле от Барека, мрън, мрън, бла бла???!!!
    До кога така бе уредилия се с мн яката работа???
    Като не ти дреме що плюеш и драскаш тука???
    Ходи в чужбина и забрави за БГ!!!
    Аман от мрънкачи, хейтъри и слагачи, дето само плюят, но не дават решение на проблема!!! Земи си направи партия, пък се кандидатирай ти бе умнико?! Що не го направиш аа?! Слави щял да бъде същия?? Е и какво, ако бъде същия, ами нали и с него ще се случи същото като с Боко! Сам ще си говори от паралелен свят, докато не го свалят кат куче (независимо от платения вот)!
    Това, че някои крадат не значи да мрънкаме нонстоп отстрани, а значи да се опитаме да променим нещата! Капиш ли, а уредения, или да ти го нарисувам, за да го възприемеш???

    Коментиран от #129, #133

  • 121 Слави Номер 1

    2 8 Отговор

    До коментар #118 от "Очаквано развитие на нещата":

    Единствен, легенда, класика. Въпрос на интелигентност е дали го подкрепяш или не. Стотици хиляди души ще го подкрепяме винаги. Слави е култура, емоционално и морално израстване. Той е феномен за бългрския народ. Сплотява и обединява както никой друг не може. И както в шоубизнеса и на сцената, така и в политиката и навсякъде Слави винаги е и ще е на върха. Няма по - достойна личност от него, която може да управлява България. За мен е чест да нося име като неговото. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка

    Коментиран от #163

  • 122 Лисичите Номера на ГЕРБ не минават

    2 7 Отговор
    Вече!!! Остаряха!!! Сега се опитват да дъвкат Слави, за отвличане на вниманието!!! Имат право Гербаджии те да Реват, няма лошо, Да Реват!!!
  • 123 Слави Номер 1

    4 11 Отговор
    Единствен, легенда, класика. Въпрос на интелигентност е дали го подкрепяш или не. Стотици хиляди души ще го подкрепяме винаги. Слави е култура, емоционално и морално израстване. Той е феномен за бългрския народ. Сплотява и обединява както никой друг не може. И както в шоубизнеса и на сцената, така и в политиката и навсякъде Слави винаги е и ще е на върха. Няма по - достойна личност от него, която може да управлява България. За мен е чест да нося име като неговото. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка

    Коментиран от #128

  • 124 Гонг 2

    9 3 Отговор
    Трябваше да се казват няма такива смешници‼
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Весо

    8 3 Отговор
    Още не почнали и хората вечи ги намразиха , тези ще са най големите нещастници
  • 127 ПЕНКО

    9 3 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ БАБА МАНОЛОВА И ДЯДО ТРИФУНОВ СА ПОЧТИ НАБОРИ ???? САМО ДЕТО БАБАТА ЧУПИ КЪЛКИ КЪМ ТРИБУНАТА , А ДЯДОТО СЕ ПОКРИВА С ОНЕЗИ ЛИСТА НА ЕВА -СМОКИНОВИ !!!!!!
  • 128 Жигули

    9 1 Отговор

    До коментар #123 от "Слави Номер 1":

    Срещу колко лева?

    Коментиран от #131, #173

  • 129 Хихи

    0 1 Отговор

    До коментар #120 от "Мнение":

    Аз отдавна съм в чужбина!

    Коментиран от #140

  • 130 Ония без коня

    10 4 Отговор
    Прави са хората като казват че ъкъл на високо не вирее

    Коментиран от #136

  • 131 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #128 от "Жигули":

    Много е стиснат сигурно друг плаща
  • 132 Дебилчев

    1 1 Отговор
    Още ли се занимавате с тоя, интересен ли ви е?

    Коментиран от #160

  • 133 Хихи

    12 1 Отговор

    До коментар #120 от "Мнение":

    А не мислиш ли, че Слави като иска да управлява, вече трябваше да излезе? Не мислиш, че трябва да каже на избирателите си какво ще прави? Не мислиш ли, че трябва да защити някаква позиция? Или мислиш, че така трябва да се управлява? А дали е искал да управлява? Дали не влезе в изборите да чака 3-ка, а изведнъж 6-ца и сега не знае, какво да прави? Дали избирателите, не са се подлъгали? Дали си се замислял? А ако върнат мандата, защо го връщат, като имат мнозинство? Не иска ли да управлява?

    Коментиран от #185

  • 134 байкуров

    1 2 Отговор

    До коментар #57 от "юрист":

    Как може адвокат да е безпристрастен след като защитава интереса на клиента?
    Жалко че се пишеш юрист, пожелавам ти да платиш на безпристрастен адвокат да ти защитава интереса.
  • 135 Алеко герберски трол

    0 1 Отговор
    "Те ще почнат сега, разни хлапетии, разни социалистчета, идеалистчета, да те джавкат, ама хич окото да ти не мига! Прави си оглушки, па си гледай кефа, па хем си гледай кефа, хем им се подсмивай на акъла. То се знай. Те защо ще те джавкат? Мигар за някоя твоя измяна, за измама, от разочарование? Йоо! От завист? Разбира се! Без съмнение! Без съмнение от завист"
  • 136 Дебилчев

    9 1 Отговор

    До коментар #130 от "Ония без коня":

    Затова е изпратил джуджакът да злобее, на мен ми опротивяха, даже не ми правят впечатление вече
  • 137 До редактора

    6 6 Отговор
    Бeл.рeд.
    Пaртиятa нa Cлaви Трифoнoв - "Имa тaкъв нaрoд" - oщe oт първия дeн нa нoвoизбрaния пaрлaмeнт oткaзa дa ce бoри зa ocнoвнoтo cи oбeщaниe - мaжoритaрни избoри в двa турa.

    Редакторчето колко платиха от герб това да го пишете под всяка статия. Целта на герб не са мажоритарните избори а отлагането на предсрочните - няма как за един месец да се направи активна регистрация и да се определят 240 едномандатни региона с по 30 000 избиратели.

    Коментиран от #150

  • 138 vasik atanasova

    16 2 Отговор
    Слави пада с 200 надолу
    Бойко пак ще спечели
  • 139 учин дол

    8 2 Отговор
    Ся шъ гледами учиндолско шоъъъъъъъ
  • 140 ПЕНКО

    4 0 Отговор

    До коментар #129 от "Хихи":

    "АЗ ОТДАВНА СЪМ В ЧУЖБИНА -ХИ-ХИ-ХИ " !!!- ОЗНАЧАВА ИЗБЯГАЛ
    ИЛИ ЗАБЯГНАЛ --И В ДВАТА СЛУЧАЯ ,АКО МУ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ВЪРНЕ И НИЕ НЕ СМЕ ТУК ДА ПРАВИМЕ И ОТСТОЯВАМЕ ДЪРЖАВАТА НИ -ТОЙ НЯМА КЪДЕ ДА ПОЛУЧИ ПОМОЩ И НАШЕТО СЪДЕЙСТВИЕ -- "ХИ -ХИ -ОТДАВНА В ЧУШБИНАТИЯ-ТА " !!! ДА ГЛАСУВАТ ОТ ЧУЖБИНА САМО С ДОКУМЕНТ ЗА ИЗПРАТЕНИ ПАРИ В БЪЛГАРИЯ !!!!!

    Коментиран от #145

  • 141 СусБе

    1 7 Отговор
    Боковски мажоритарни изгъзици! Останалото е прскти хора които мислят че момците ще се увлечат по простащина и обяснения със такава сган!
    Аз ако съм нямаше да се боря за вас & BULGARISTAN ами щех с колкото имам пари да се махна отт тук заедно със хората си и да зяплюя тоя тъп народ дето търси все някой да го оправи наготово!

    Коментиран от #146

  • 142 Уаууу

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "Сидней Рейли":

    Прав си!!!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Кински

    10 3 Отговор
    И този ще им го сложи на всички балъци.от нашия народ по тъп няма.който се докопа до власта веднага забравя за всички видове обещания и започва да влачи .заплатите си вдигнаха вече очаквайте поредните изненади.

    Коментиран от #147, #152

  • 145 Хихи

    10 1 Отговор

    До коментар #140 от "ПЕНКО":

    Спокойно пич! Аз се прибирам само на почивка в България! Помощ не ми трябва, аз не съм с българско гражданство вече, не съм гласувал! Просто давам мнение, което виждам че една част споделят! Защо Слави се скри, не излиза? Задкулисно ли ще управлява? Като Боко от джипа, а Слави от къщи? В една западна държава, партията излиза с идеи които има за цел да изпълнява и следва! И хората гласуват, за тези идеи! Аз от Тошко, за сега не чух идея, незнам каква политика ще водят!

    Коментиран от #151

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Дебилчев

    1 1 Отговор

    До коментар #144 от "Кински":

    Има ли учудени?
  • 148 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    "СУ С БЕ " - ВЕЧЕ ВЕДНАЖ ВИ ИЗПРАТИХМЕ -С КОЛКОТО ПАРИ ИМАТЕ - "НА МА ЙН АТА СИ " /БУ РСА -БУ РСА -К ЕФ / !!!!!!!!!!!!!!
  • 149 бай Кире

    6 1 Отговор
    Почват да се показват кой колко му е багажа от ИТН .То е ясно че нямат ама нека ги видим аз съм за нека направят правителство и ще им гледам сеира четири години даже ще се кача на кемпера и ще си обикалям през това време защото смятам че не само моят бизнес ще затъне но и много други също . Аз ще издържа пет години без да работя а вие дръскачи подкрепящи ИТН , мАЙЧЕТО и дБ дали можете да си го позволите и дали ви стиска АААААА . Да не излезете пак красивите и умните на площада да си гоните вашите отрочета които вкарахте в парламента .
  • 150 Хунбейвински опорки

    7 2 Отговор

    До коментар #137 от "До редактора":

    А вие защо си мислите, че Герб ги е страх от предсрочни избори? Напротив сега Резидента и тошковците ще се моткат с мандатите, за да имат време да си гласуват удобен ИК. В момента никой не иска да прави правителство, защото ще обере негативите и ще се издъни на изборите. От друга страна мутрите са пътници и знаят, че следващия парламент ще е без тях /освен ако не им прелее соколя гласове/, славуца хем боли хем сърби, ако продължават дълго изцепките на Тошко работата е на зле, но при предсрочно избори я камилата я камиларя. Пък и техни превъзходителства почват да, се нервят. Общо взето от предсрочни избори лятото далавера ще имат ДБ, Герб, войводите и особено БСП.
  • 151 ПЕНКО

    1 3 Отговор

    До коментар #145 от "Хихи":

    ОТ КАКВО СИ ПОЧИВАШ "ХИ-ХИ" ---ОТ ПРЕУМОРА ИЛИ УМОРА ОТ ГЪ ЗЕНЕ НА ГОСПОДАРИТЕ ---ИЛИ ОТ ГМО ХРАНИТЕ ---ИЛИ ОТ ОТКАЧЕНИТЕ СЪСЕДИ --- ИЛИ ОТ ИЗОЛАЦИЯТА --- ИЛИ ОТ .....?????

    Коментиран от #161

  • 152 Слави Номер 1

    1 7 Отговор

    До коментар #144 от "Кински":

    Единствен, легенда, класика. Въпрос на интелигентност е дали го подкрепяш или не. Стотици хиляди души ще го подкрепяме винаги. Слави е култура, емоционално и морално израстване. Той е феномен за бългрския народ. Сплотява и обединява както никой друг не може. И както в шоубизнеса и на сцената, така и в политиката и навсякъде Слави винаги е и ще е на върха. Няма по - достойна личност от него, която може да управлява България. За мен е чест да нося име като неговото. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка

    Коментиран от #154

  • 153 ХАН КРУМ

    0 5 Отговор
    атанасова ,кое не ти стана ясно от това ,което се обеснява от втория ден на този парламент–при този състав на НСняма как да се промени избирателната система ,от пропорционална на мажоритарна.или и ти като тъпите гербери си захапала дъвката и я джавакаш ли джвакаш.ами вкарай в дъвченето ималко мозък.не става въпрос за пропорционално или мажоритарно гласуване ,а за мажоритарна система на избори–ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА????С 51 ДЕПУТАТИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ–РАЗБРАЛИ......?

    Коментиран от #170

  • 154 Мдаа

    5 1 Отговор

    До коментар #152 от "Слави Номер 1":

    Добра ни е тревичката...
  • 155 нНЯКОЙ СИ

    5 0 Отговор

    До коментар #101 от "Мнение":

    НИКАКЪВ ЖУРНАЛИСТ НЕ СЪМ. МНЕНИЕ АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТНО ТО ВАША СТРАНА. МЕДИИТЕ ДО ТУК СЪВСЕМ НОРМАЛНО ИЗЧАКВАХА ОТГОВОР ОТ ТЯХНА СТРАНА НО........ САМО НЕДОМЛЪВКИ, ОТМЯТАНИЯ И ОТЛАГАНИЯ. НЕ СЛУЧАЙНО И ПО ОСНОВНИТЕ Т.В. ПРОГРАМИ ЛЕКА ПОЛЕКА ГИ ЗАПОЧВАТ. АКО СТЕ ДОВОЛЕН ОТ ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ СЕ КЛАСИРАШ В ГРУПАТА: " КУХИТЕ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ "
  • 156 ИмаТакиваТъпаци

    10 3 Отговор
    Ето защо на българите в чужбина трябва да се забрани да гласуват, защото 85-90% от тях са висели с часове на опашки само за да дадат гласът си за тоя надут пуяк с вид на дебил, който уж щял да "оправи" България...!!
  • 157 жана

    10 1 Отговор
    КЪДЕ Е ТОЯ ПЕДАЛИСИМУС ОТ УЧИНДОЛ

    Коментиран от #162

  • 158 нНЯКОЙ СИ

    4 0 Отговор

    До коментар #101 от "Мнение":

    ИЛИ ЗА ТЕБ ДРУГАРЮ, ИСТИНСКИТЕ МЕДИИ БЯХА "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО" И " ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ"
  • 159 анифе

    8 1 Отговор
    не знае какво да каже горкичкият
  • 160 Слави Номер 1

    2 9 Отговор

    До коментар #132 от "Дебилчев":

    За мен той е най - интересната личност в България. Той е цяла наука и начин на мислене. Единствен във всяко отношение. Не разбирам хората, които са против него. Как може да не подкрепяте патриотичните му каузи и да не забелязвате цялата тази съвкупност от качества, които този истински и достоен Човек притежава? Явно не сте се вглеждали достатъчно или пък просто имате ниско ниво на инелигнтнодт.
    Обичам те, Слави. Завинаги.
    Заради хора като теб аз съм горда, че съм българка.

    Коментиран от #167

  • 161 нНЯКОЙ СИ

    4 1 Отговор

    До коментар #151 от "ПЕНКО":

    НЕ ДРАГИ МИ ПЕНКО, ЧОВЕКА РАБОТИ / В ЧУЖБИНА НЕ СИ ЧЕШАТ САМО КЛАВИАТУРИТЕ/ ЗА КОЕТО МУ СЕ ПЛАЩА И КОГАТО ПОЧИВА ПОЧИВА. РАДВАЙ СЕ , ЧЕ СИ ИДВА В Б-Я., И СИ ОСТАВЯ ПАРИТЕ ТУК ПРАЗНОУМЕЦО.

    Коментиран от #166

  • 162 Умен по цялата глава

    3 1 Отговор

    До коментар #157 от "жана":

    Ку- Ку....Ку- Ку...
  • 163 Софиянец

    5 1 Отговор

    До коментар #121 от "Слави Номер 1":

    Ех,любов несподелена...
  • 164 Слави трифонов

    5 1 Отговор
    Аз изобщо не пея в хора дори и дипломата ми е
    Фалшива спомнете си кога ми я дадоха
    Извинявайте българи просто не съм получил
    Инструкции от собственика на партията
    Sorry

    Коментиран от #188

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 СОЦИАЛист

    3 3 Отговор

    До коментар #161 от "нНЯКОЙ СИ":

    ЧЕ КАТО РАБОТИ НЯКОЙ В ЧУЖБИНА, НЕКА ДА СИ ПОЧИВА И ОСТАВА ПАРИТЕ СИ ТАМ...!!!
    Никой насила не го кара да си идва в България и България няма да спечели кой знае колко много от парите на работещите в чужбина идващи си за 1-2 седмици / а само може да влезе в повече излишни социално здравни разходи/...!!!

    Коментиран от #168

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Хахахаха

    3 3 Отговор

    До коментар #166 от "СОЦИАЛист":

    България отдавна е изкуствена кома и се държи на командно дишане с парите, които идват от чужбина! България печели повече от българи в чужбина, от колкото в България! Така, че ти си в по-голяма тежест, като живееш в България, а не я захранваш с пари отвън!
  • 169 ГОСТ

    4 1 Отговор
    ДЕПУТАНСКИТЕ ЗАПЛАТИ ВСЕКИ МЕСЕЦ ДА БЪДАТ ОБЯВЯВАНИ ОФИЦИАЛНО... НАЛИ СТЕ ЗА ПРОЗРАЧНОСТ... А ДА ВИ ВИДИМ СЕГА КОЛКО СТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА...
  • 170 ХАН КРуМЕ,хан круме...

    5 1 Отговор

    До коментар #153 от "ХАН КРУМ":

    Пропуснал си уроците по математика в трети
    клас! Не са 51 гласа за мажоритарни избори,
    Защото ГЕРБ внесоха предложението и
    гласуваха за,а ИТН - против-ако бяха ЗА - закона
    щеше да се приеме с 126 гласа-ИЗПЛЮХА СЕ В
    ЛИЦЕТО НА 2,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ !!!!!
    Нали това беше основния мотив да създадат
    партия ? Излъгаха половин милион българи!
  • 171 Славчо

    2 3 Отговор
    защо твоите апапи в парламента не предложат да се гласува с СМС??За партия ИТН изпрати СМС на номер 7878 за всички оператори на цена 78 ст. без ДДС.А преференцията ще е да пишеш в СМС-а "DMS Toshko"
  • 172 Хохохо

    2 2 Отговор
    Ако имаш в предвид изнесените и препраните милиони които идват от малко български милионери в чужбина и еврофондовете от европейските данъкоплатци си прав, но ако имаш в предвид студентите със заемите, неграмотните за чужбина и необразовани "българи" , които предпочитат да живеят на социални помощи отколкото да работят най ниско платената работа или да се тъпчат по 10 човека в една стая за да спестят от наем и да изпратят пари за да "захранват" България си в голяма заблуда..!!!
  • 173 Слави Номер 1

    2 5 Отговор

    До коментар #128 от "Жигули":

    Не всичко се измерва с пари.


    Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка.

    Коментиран от #178

  • 174 WENKO

    2 0 Отговор
    УЧЕТЕ СЕ ОТ ГЪРЦИТЕ !!!
    ГЪРЦИЯ Я ИМА и ВИНАГИ ЩЕ Я БЪДЕ !!!
    за ГРЪЦКИ ПАРЛАМЕНТ се гласува САМО ако си ПОНЕ ТРИ МЕСЕЦА ПРЕДИ ТОВА ДА СИ В СТРАНАТА !
  • 175 стария КУРТИ

    5 1 Отговор
    БААА!!!
    ТОЗИ Е КАТО Х@Й В ГЛАВАТА !
    САМО ТОВА НИ ТРЕБАШЕ !
    БОЖЕ ПАЗИ БОЛГАРИА !!!
  • 176 bul

    3 0 Отговор
    тошко КОРНИШОНА премиер министър щото ККС НЕМА КАК !!!

    Коментиран от #177

  • 177 bul

    2 0 Отговор

    До коментар #176 от "bul":

    УТОЧНЕНИЕ КЪМ 176 - ККС куцо къораво и сакато !!!
    НА ВЪПРОСНАТА СНИМКА !!!
  • 178 Петък вечер

    3 2 Отговор

    До коментар #173 от "Слави Номер 1":

    Горда българко! Ще борим мутрите с чалга! Пускай 7/8 тв!
    7/8 и ще си паднала! Лягай и брой си сама!
    Да живее България! Наздраве!

    Коментиран от #179

  • 179 Слави Номер 1

    2 4 Отговор

    До коментар #178 от "Петък вечер":

    Аз в негово лице не виждам чалга.
    Виждам една възхитителна достойна за уважение личност с много успехи.
    Човек, направил множество благородни дейности. Човек с отличителен, борбен характер и свободолюбив дух. Човек с мноообразен талант, непрекъснато развиващ се и достоен пример за подражение. Виждам велик изпълител, който изпълнява всякаква, най - различна музика и най - вече велики патриотични български песни. Човек, който единствен у нас накара 70 000 души да пеят заедно химна.. Чудя се такива като теб с к`ви очи го наричат "чалгар"? Явно наистина е въпрос на интелигентност под каква гледна точка гледат хората.
    За мен е ЧЕСТ да нося име като неговото. Заради хора като Слави аз съм ГОРДА, че съм българка.

    Коментиран от #180

  • 180 Петък вечер

    2 2 Отговор

    До коментар #179 от "Слави Номер 1":

    Ама ти сериозно ли си толкова заблудена?! Правиш ли разлика между управление на държава (правене на закони, политики, идеи за икономика, данъци, здравеопазване, външна политика здравеопазване и т.н.) и лендзене по тв, разказване на смешки, вицове и плюене по този и онзи?
    И ако Азис събере 100 хил цигани на стадиона значи е по-добър политик от г-н Трифонов, ли?:)
    Аре бегай оттука...Мисли малко с тоя мозАГ!

    Коментиран от #181

  • 181 Слави Номер 1

    2 4 Отговор

    До коментар #180 от "Петък вечер":

    А ти пра`иш ли разлика между шоубизнес и политика? 560 000 българи си казаха думата. Нищо общо няма това в шоуто с тва, което ще е в политиката. Това си е прпфесионализъм. Но едното не пречи на другото. Мисли и ти по - широкоскроено с мозАГ-а.
    Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка.
  • 182 Много е интересно отстрани!

    0 1 Отговор
    Пускат една простотия и за 2-3 мин
    сите платени глупаци са се сбрали и започват съревнование.... ! Кой е по тъп?!
  • 183 Дебилчев

    2 2 Отговор
    Някой да е учуден, че се е скрил тоя?
  • 184 Тор

    1 0 Отговор
    Колко взимате за такава статия. Факти или Герберски подлоги.

    Коментиран от #186

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Не герберски

    1 0 Отговор

    До коментар #184 от "Тор":

    На бсп подлоги! Друг е въпроса, че бсп, герб и дпс, в момента всячески се мъчат да запазят статуквото и са активизирали яко платени глупаци, та и журналисти, та и медии! И всичко в общ интерес! Но иначе не са заедно! Да не си помислити, чи съ?!
  • 187 И не само

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Дидо":

    99 % от хората гласували за ИТН,го направиха заради лидера на партията Станислав Тодоров Трифонов!Къде сте г-н Трифонов?Хората искат да видят и чуят Вас,а не Йорданов,Станев, Зайкова И Т.Н.!Това е прецедент в българската политическа история!
  • 188 Георги Костов

    3 0 Отговор

    До коментар #164 от "Слави трифонов":

    Голяма излагация беше това с дипломата!Признавам си!
  • 189 доко

    1 1 Отговор
    мажоритарен вот ли..еми герб управлява цела вечност защо до сега не го въведе..защо..или шума в слънчев бряг беше по важен..а..слави нема да ви подкрепи нито сега нито утре защото това е капан..за мечки и нема да стане на вашето подли герберисти и запомнете вие сте изпечени мафиоти..и есентта пак ще ви бършем сълзите..всички до един сте за курорт белене..да чукате чакъл..и да ви чукат отзат за да може удоволствието да е пълно и демократично..
  • 190 Вън! Марш! Чиба! Къш!

    1 1 Отговор
    На гербавата мърша !
    И с туй ще свърша !
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 чекмедже 2

    0 0 Отговор
    Гроб предложиха можоритарни избори...Брей..те са като папагали..Въпроса е там че никой не иска да се припарва до Гроб..хора имат хигиени навици..Този цирк сме го гледали и преди,когато Гробари с патриоти бяха мнозинство в парламента..първо направиха субсидия 1 лев..и после дигнаха до 8лв..който вярва в искерността на Гроб или идиот или платен идиот..Факт е..
  • 193 Docenta

    1 1 Отговор
    Тея от Шоуто на слави едно шоу не могат да направят,тръгнали на законотворци да се правят.Я марш на село с мотиката чалгари
  • 194 Шердан Българов

    0 1 Отговор
    Слави КЮЧЕКА е номер 1! Ще го видите и в парламента чакайте малко да си насади кукуруза в Учиндол па докато стане за копане белким вече разберете къв гъсък е!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове