20 Януари, 2013 19:33 4 551 9

Сидеров: Доган замисли коалиция ДПС-ГЕРБ

  • волен сидеров-
  • ахмед доган-
  • доган-
  • атентат

Оттеглянето на Ахмед Доган от поста председател на ДПС отваря възможност за коалиране на ДПС и ГЕРБ. В това е категоричен лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров, който в интервю за Дарик допълни, че основният проблем на управляващите в следващия мандат ще бъде с кого да си партнират, тъй като няма да спечелят мнозинство.

Според Сидеров най-удачна за ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори би била една коалиция с ДПС.

Волен Сидеров е категоричен, че управляващите вече няма да имат възможност да изтъкват своите аргументи срещу ДПС: "Така да се каже лошият Доган се е оттеглил, ДПС вече може да бъде партньор на ГЕРБ и на други, но основно на ГЕРБ, защото в следващия парламент ще бъде проблем на ГЕРБ с кого да си партнира, очевидно, че няма да има мнозинство".

В лицето на Движение за права и свободи ГЕРБ може да получи прекрасна опора, допълва лидерът на „Атака", тъй като това е партия, която обичала да е във властта: "ДПС ще направи всичко възможно да се пазари с ГЕРБ, за да бъде под някаква форма с властта и да подкрепя с гласуване важните за ГЕРБ решения така, както сега го правят купените от ГЕРБ депутати, така наречените независими, отцепници, ренегати, най-вече от "Атака".

Извън властта ДПС завяхва, залинява и губи жизнените си сокове, които наричаме финанси, подчерта още пред радио „Дарик“ Волен Сидеров.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ина Стефанова

    1 0 Отговор
    При нас нещата са много изкривени. Интелигентните, моралните и разумните не отиват да гласуват, защото виждат и знаят, че всъщност реален избор няма и нищо няма да се промени. Дали ще крадат едни пари хора от БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ и всички останали, за тези хора разлика няма. Така в активната част от избирателите остават хората с провинциално мислене. Същите провинциалисти, които напират за власт, познават отлично кой ще ги избира и правят разбираеми послания за точно тези избиратели. И понеже избраните не толкова знаят, но чувстват, че втори път няма да ги изберат, започват далаверата на едро и набързо. В резултат на което се краде повече и се управлява по-лошо. Докато един разумен, интелигентен и морален в някаква степен човек би се корумпирал, но ще даде възможност и на тези, от които краде да имат достатъчно. У нас провинциалното мислене надделява и затова кризата не само не свършва, но се задълбочава.!!!

    Попитали радио Ереван , защо управлението в Турция и България е толкова различно. Радиото отговорило: „Защото в Турция има 5% грамотни и те управляват !!! А в България има 5% разбойници и точно те управляват!”
  • 2 Трибал

    3 1 Отговор
    Болен бързо забрави таванската стая в която мизеруваше,и Капка забрави която го срещна на централна гара,и много работи забрави които обещаваше!Забрави че благодарение на Дпс Атака се озова в парламента защото двете партии една без друга не могат и нямат място в парламента по конституция!А дали Бойко ще направи коалиция с ДПС не зависи от тебе Волене а от ген.Любен Гоцев,който с Доган държеше целия трафик на амфетамини и дрога от Турция за Европата и България,а Бойко като ген.секретар на Мвр им беше чадър!Та Волене ако трябва да сме точни,тебе кой и кога ще те смени в Атака,за да има картинката завършен вид както стана в Дпс???Свършиха ви идейте драги и на тебе и на другите около баницата!И сега какво ще правим започваме да се ръфаме по между си това ви остава друго няма!
  • 3 Атакист

    1 1 Отговор
    Атака си остава единствената алтернатива за гласуване!

    Коментиран от #4

  • 4 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Атакист":

    ataka si e edna smeshna nedonosena partiika
  • 5 Трибал

    0 1 Отговор
    Правилно Бумер една недоносена смешна партийка на ДПС.А Сидеров е един смешник който преди да бъде основана Атака не излизаше от заложните къщи за да има какво да яде!И живеше на Витошка на една таванска!Добре че Капка го направи човек!Дпс и Атака не могат една без друга като сиамски близнаци са!Ама иди че им обяснявай!Сидеров прави митинг на 3ти Март на трибуната до него Кирил Войнов на пожарната тогава стар Бсп-ар и ти се чудиш какво става!В същото време симпатизанта бай Петко прави шоу кацнал на едно дърво!И събра повече зяпачи от колкото Волен!Никога няма да го забравя този 3ти март!А клипа го има в вбокса пишете бай Петко атака и падате от смях!
  • 6 Бай хой

    0 0 Отговор
    След президентските избори тиквата накара охраната да закара м...ла вместо при седефчов при него.Посланието беше ясно - от тук на татък с мен ще преговаряш.Далаверата е ясна.Всички така наречени политици срещу народа.Добре че ГЕРБ са толкова прости и далаверите се разбират още в зародиш.
  • 7 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    КОЙ С КОГОТО ИСКА ДА ПРАВИ КОАЛИЦИЯ - Б.М.Х. (боли ме х..) МИЗЕРИЯТА НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ . НИЕ СМЕ ФАЛИРАЛИ МНОГО ОТДАВНА И НЕ САМО КАТО ДЪРЖАВА НО И КАТО ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ . НЕ ИСКАМ ДА КАЗВАМ ТОЛКОВА ТЕЖКИ ДУМИ НО ПОДРАСТВАЩИТЕ ЖИВЕЯТ КАТО ГАВРОШОВЦИ - БЕДНИ НЕГРАМОТНИ ГЛАДНИ ЗЛЕ ОБЛЕЧЕНИ БЕЗ ИДЕЯ КАКВО ДА ПРАВЯТ С ЖИВОТА СИ .ПОСЛЕДИЦИТЕ СА ЕДНИ – НАДОЛУ И ПАК И ОЩЕ НАДОЛУ ! КАКВО ЩЕ СТАВА КОГАТО ХОРАТА МАСОВО ЗАЖИВЕЯТ КАТО ЖИВОТНИ - КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА В НЕДАЛЕЧНО БЪДЕЩЕ (15-20 ГОД) ДАНО НЕ СЪМ ЖИВ ДА ВИДЯ . ТА КОАЛИЦИЯ ИЛИ НЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО КРИТИЧНО И СЕРИОЗНО НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ . НЕ СЛУЧАЙНО И ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ВСЯКА ГОДИНА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ СРИВАТ С ПО 5-7% . ТОВА Е НЕ САМО ЗАРАДИ КРИЗАТА А И ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ИКОНОМИКА КАКТО И ЛИПСАТА НА РАБОТНИ МЕСТА . НИКОЙ НЕ ИСКА ДА РИСКУВА ДА ОТВАРЯ НОВ БИЗНЕС ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ СКОЧИ В НИЩОТО. КАКТО СЕ КАЗВА В ЕДНА ПРИКАЗКА : – КОРАБА ПОТЪВА БАВНО - СПОКОЙНО НЕ СЕ БЛЪСКАЙТЕ ВОДА ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ...
  • 8 муспи

    0 0 Отговор
    Трошач, на кого ги разправяш тези работи? Властите се гордеят с тях, те работят по нашия геноцид, но те също са от месо и се плашат от нож в гърба. Всъщтност това са най добрите условия за борба, - ако имахме нещо като армия, като кюрдската освободителна армия, ще докарат НАТО и ще изравнят София със земята. Сега имаме възможност да водим война без фронт, - градско партизанско движение без организация и ръководство, целта е една и ясна - убиване на окупатора!
  • 9 муспи

    1 0 Отговор
    Ако "кроткия" български народ, вече подложен на заключителния стадий на геноцида, не направи отчаен опит да докара Сидеров на влас, значи се е оеврейчил безвъзвратно, това се нарича самоубийство. От какво се оплакваш народе след като този човек ти предлага това което и надхвърля най смелите ти мечти! Той си повтаря политическите позиции постоянно, написал е книги каквито всички останали политици не могат и да прочетат, продължава от дълг да предлага изход, след като народа вече не го заслужава!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове