Last news in Fakti

20 Януари, 2013 12:54 10 428 70

Премиерът: Ахмед Доган насажда омраза

  • ахмед доган-
  • атентат-
  • бойко борисов

 

Ахмед Доган налага езика на омразата. В своя доклад от вчерашната конференция той провокира омраза, заяви премиерът Бойко Борисов, при откриването на разширеното депо на метрото в "Обеля".

Според премиера службите за сигурност са реагирали адекватно с някои пропуски, но той е силно възмутен от линча и побоя, който делегати на форума нанесоха на нападателя. Премиерът нарече вчерашния опит за покушение инцидент и изказа твърдото си мнение, че с това оръжие не би могло да има посегателство върху живота на лидера на ДПС.

За новия председател на ДПС Лютви Местан, Борисов каза, че е в много добри отношения с него, че е един умерен, разумен и компетентен политик и човек. Като не забрави да добави, че Местан ходи редовно на работа, предаде радио „Дарик“.

Борисов се спря в своето изявление на доклада на Доган от вчерашния ден, в който има преки упреци към ГЕРБ и лично към него като премиер, като заяви, че от страна на ГЕРБ няма омраза към етническата партия, нито към нейния лидер, а омразата се внушава и се осъществява вътре в редиците на ДПС.

Пример, за което е и вчерашният инцидент, при който мюсюлманин е нападнал вече почетния пожизнен председател на ДПС. Премиерът заяви също, че е пратил лично вътрешния министър Цветанов да посети Ахмед Доган в болницата, за да се увери, че всичко с неговия живот и здраве е наред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 1 Отговор
    такае, защо сте ги пуснали в парламента?

    Коментиран от #5

  • 2 ГОСТ

    1 1 Отговор
    направете референдум за турската партия в БГ.
  • 3 GOGO

    1 5 Отговор
    Къде беше ББ след инцидента в НДК? Той е на "всяка манджа мерудия"! Обикновено, след такива случки, той се явява на мястото на инцидента и прави мъдри препоръки и изявления! Защо липсва коментар от него до времето, в което реже поредната лентичка?!?
    НСО изобщо не са изпълнили служебните си задължения! Те не спасиха Доган, защото той сам се спаси! НСО спасиха нападателя! При всяка уважаваща себе си служба нападател с пистолет, на половин метър от охраняваното лице - щеше да е труп! Но, нашите са силни само да надуват сирените и да блъскат шофьорите в канавките!
  • 4 Полиция

    1 1 Отговор
    да референдум за ДПС и направо могат да стягат багажа даже от тяхните ще гласуват против тях щото виждат че само богатеят и крадът пък по кърджалийско и родопите всички помаци и български турци живеят в е.аси мизерията и се сещат за тях само преди избори добре че и техните хора се усетиха и спряха да ги подкрепят евала!!!
  • 5 Spewn1

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    НЕ ги пускат, за тях гласуват турците с автобуси идващи от Турция и така влизат в парламента.
  • 6 123

    1 3 Отговор
    Така е Г-н премиер,
    но няма как да те изберем два пъти по един и същ сценарий /с лошия Доган /.
  • 7 Дария Георгиева

    4 1 Отговор
    Не защитавам ГЕРБ, нито ПРЕМИЕРА, защото съм разочарована от политическите партии и техните неуспешни 23-годишни опити на управление,
    но в едно съм убедена, че това е добре замислен сценарий, водевилно изпълнен, но/ с дълбок стратегически замисъл/ и зад чиито кулиси надничат
    чужди интереси
  • 8 испанец

    2 1 Отговор
    Час и 13 мин. докато дойде НСО.Рекорд за Гинес.За да може постановката да е пълна.И терориста си го карат по стълбите без белезници,като при почетен караул.Колко сме далеч от белия свят.Как ли ни се смеят по света.А нашият ;ПРЕМИЕР; по добре да си беше мълчал,че горкия като го гледам;ни в клин ни в ръкав;,чудя се да го съжалявам ли да му съчуствам ли.Р..ния го направи за резил.СРАМ за честните БЪЛГАРИ.
  • 9 Българин

    1 2 Отговор
    Браво.Абсолютно съм съгласен със "испанеца".ББ "Ахмед Доган насажда омраза".А ББ какво насажда.Всеки ден ръси тъпизми.

    Коментиран от #14

  • 10 Turkinq

    1 0 Отговор
    popitali kamilata za6to girba ti e kriv.Kamilata otgovorila kide mi e prav.
    4e i Bilgariq taka kakvo e viv red viv BG.Horata koito sa rabotili viv taq dirjava po 40 godini polu4avat pensii 100 lv.detskire sa 35 lv.Tova samo za toka ne stiga sigurno.Kideno naroda e gladen 6te ima i kriminalni mnogo ili horata se samoubivat ot bezishoditza. Nito Boyko nito Ahmet 6te opravi taq dirjava za tqh ne mi puka.Puka mi za gladniq narod.
  • 11 Булгар Булгар

    0 1 Отговор
    Ашконсул Боратино. Смяаааааах !
  • 12 Млад Човек

    1 0 Отговор
    А Бойко тиквата насажда бедност, безработица, глад, мизерия, да изброявам ли още?!?
  • 13 FRIDAM

    1 1 Отговор
    Боикоооооооооо,Ахмед4о ви сложи на скута вси4ките и сега 6его пазите от самиа себе си даже хахахаха,сега целото правителсво треба да му целувате рака затова как по маисторски на4ин ви натхитри нали имате много йаки служби които се грижат за националната сигорнос каде са бееееееееее кадеееееееее глупак си а се мисли6 за много умен.Е на това му се казва стратег Боикоооооооо надиавам се да си си нау4ил урока а сега обиасниваи пред целиа свиат 4е ние сме демократи4на и правова даржава хахахаха ))))))))))))
  • 14 калайката

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Ей , хора ! Ама вие какво искате от един пожарникар ? Ръсел ежедневно глупости , ми това си може човечеца . Потърпете още пет месеца пък този път мислете като гласувате .
  • 15 Цветомир Попов

    1 0 Отговор
    Абе хора , то бива да сте късогледи ама това минава всякакви граници.... Само чета тъпи коментари от сорта "кой ми .ра в гащите" Ами то човек като е некадърен с две леви ръце в г`за и чака някой на готово да му пълни джобовете или да прави някакви тъпи врътки-далаверки така ще е .... От 20години не сме мръднали и сантиметър а простолюдието само мрънка този е такъв онзи е такъв , ами като не ти харесва хващай пътя към някоя по социална държава например Конго или Гуам може би е по хубаво от колкото тук.Хора разберете КОЙ КАКВОТО СИ ГО НАПРАВИ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ!!! Не БОЙКО НЕ ДУГАН НЕ СТАНИШЕВ СА ВИ ВИНОВНИ ЧЕ СТЕ БЕДНИ А САМИТЕ ВИЕ. ПРОМЕНЕТЕ СВОЕТО МИСЛЕНЕ И СВОЯ НАЧИН НА ЖИВОТ И КОГАТО БОЙКО ДОЙДЕ ДА ТИ РОВИ В ХЛАДИЛНИКА КАКТО Е В ЕДНА РЕКЛАМА ТОГАВА МРЪНКАЙ ТЕ!!!!
  • 16 Ина Стефанова

    1 1 Отговор
    Попитали радио Ереван , защо управлението в Турция и България е толкова различно. Радиото отговорило: „Защото в Турция има 5% грамотни и те управляват !!! А в България има 5% разбойници и точно те управляват!”
  • 17 Трибал

    1 1 Отговор
    Абе цветенце цъфнало под мене!Защо трябва аз да си сменям мисленето,и да се правя на късоглед бе чадо?Я като си такъв бизнесмен изкарай тука пред нас един бизнес план който да ни нахрани всичките па тогава давай акъл!Вчера станал кюмурджия и вече се омазал по устата!Ей отворко такива лумпени като тебе и този на който целуваш еврейския г.. много трябва да се мъчите преди да умрете защото точно заради такива сме на това дередже г-н бизнесмен на дрога и анфетки!
  • 18 Плановик

    1 0 Отговор
    Трибал, защо някой трябва да ти дава наготово бизнес план? Ама наистина е прав Попов, че всеки чака. Ами измисли си твой план, бре! Намери финансиране, потруди се, рискувай! Тогава може и да спечелиш. Попов ли трябва да ти даде плана, да ти осигури финанси и накрая да тича вместо теб? Сега, съгласи се, че в думите на Попов има доста голяма доза истина.
  • 19 Трибал

    1 0 Отговор
    Защото това може да стане във една свободна правова държава,но не и тук!Как само вие с Попов не прозряхте какво става около вас и от какво се издържа това подобие на държавица!?Явно толко си го имате и не може да ви бъде обяснено!
  • 20 пепи

    1 0 Отговор
    Изобщо не ми пука за тарикат Доган----просто тази партия не трябва да я има ---дано се избият сами тези мюсюлмани------и не искам да ми натрапват тъпата си религия и да я демонстрират ,както го правят до сега
  • 21 Стар Българин

    1 1 Отговор
    Пожарникар, пожарникар, ама има повече мозък и качества от вас. А вие сте просто едни , които само плюят!
  • 22 Чичо Сашо

    0 1 Отговор
    Мнооооооого правилно. Даже преди да е стигнал и единия метър вече щеше да е на земята нападателя. Службите бяха служби........вече е нещо друго. А може би и службите са искали да стане така..................
  • 23 Трибал

    0 0 Отговор
    Неговия акъл Петре е скрит в широко скроения му г..,свикнал на всякакви калибри!Извинявай ама всички не можем да си въртим дупето,и да сме ибрици като него!Много скоро народа ще каже тежката си дума и тоя ибрик ще ходи в Израел да си плачка на стената със своята любима Младенов!Между другото кипата не му отива особено,по му приличаше с пожарникарската шапка!Ама и тя не му е нужна!По нашия край казваме че на празен хамбар покрив му не трябва та затова!
  • 24 ро ро

    1 0 Отговор
    Виновни са всички но на обикновените хора да им се каже истината и виновниците да се осъдят.
  • 25 Emil

    0 1 Отговор
    Трибал, дали, ако се изправиш срещу Бойко пак така ще говориш? Или ще го гледаш в очите и ще кимаш? Такива в живота, като тебе си слагат един псевдоним във форума и плюят яко всичко наоколо, защото се чувстват най-добре, когато около тях всичко е л..на - да им мирише, както в тоалетната у тях!
  • 26 ПР

    1 0 Отговор
    Турци върнети Константинопал!
  • 27 Трибал

    0 1 Отговор
    Емиле сигурно говориш за себе си.А до колкото до мен не се притеснявай не ме е страх от Твоя Бойко дето му слагаш снимката под възглавницата и го целуваш сещай се къде и си се хванал като удавник за сламка!Така ще се спрепаш като кьорав кон из гробища драги докато си жив.Не си от хората които умеят да се борят в живота то е видно.Винаги трябва вожда да ти казва кое е редно!А до колкото до тоалетната у вас съм сигурен че майка ти ходи по теб да ти пуска водата от казанчето защото ти нямаш акъл да се сетиш!
  • 28 Трибал

    0 1 Отговор
    Емиле забравих!Ето ти една снимка на твоя вожд да си увеличиш албума!И да си купиш еврейска кипа като него да те забележи!

    http://3.bp.blogspot.com/-ac1fZiddvg0/Tbl5Qwa0oEI/AAAAAAAAWI8/VAm-NC9vNHM/s1600/1.jpg
  • 29 Плановик

    1 1 Отговор
    Трибал, прави впечатление, че си доста агресивен (вербално), което пък обикновено показва усещане за слабост в изразяваната позиция. Но, това са неща, за които не е моментът да се заяждаме. Нека бъдем конструктивни, съгласен ли си? Дай някакъв (макар и теоретичен) курс, който би трябвало да се следва от едно правителство, за да може да се промени "системата". Нека поставим 3 точки: 1) Икономика; 2)Социална сфера; 3)Здавеопазване. Във всяка точка да се преставят по 3 стратегии, водещи до "оправяне". Съгласен?
  • 30 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    Dogan i Stanishev kato nemojete da gi osadite i vkarate v zatvora gi izgonete ot BG
  • 31 Трибал

    1 0 Отговор
    На първо място властта Емиле!Без нея нищо не можеш да оправяш!Система без власт не се прави!Както казваше другаря от Правец -Кой си ти да вземаш решения,решенията ги вземат онези дето имат пари.Помисли върху думичката власт и ще откриеш истината!Тя обединява всичко!А ние сме плебс който трябва да избира да продължава да бъде плебс или да се бори за друга власт!
    А до колкото до агресията защо точно вербална?Когато агресията е насочена в конструктивна насока е за добро!
  • 32 Трибал

    1 0 Отговор
    Всяка агресия Емиле се провокира от нещо,тя никога не идва сама!А аз и не само аз много други милиони други хора сме достатъчно провокирани от еврейско циганските изцепки последните години!Цифрата за Европа е 26000000 без работа!Нали се сещаш че тези същества трябва да ядът за да съществуват!Целта е провокиране на граждански войни,а след това 3тата световна сама ще дойде!Историята от преди 100 години ще се повтори!Или разрушавай за да има какво да създаваш след това!Разделяй и владей!На мръсното долно племе просто му свършиха идеите,защото те ги крадяха и не бяха способни да ги родят!Затова или ние трябва да натирим мръсното долно племе от тук всички заедно или то ще ни натири по единично което и става!
  • 33 Трибал

    1 0 Отговор
    Плановик агресията ми е провокирана от друго нарича се ежедневие!И не е само при мен!По надолу писах не искам да се повтарям!Не е вербална грешиш!Това което правя го приемам като работа и задължение а не провокирайки за да съм вербовчик!Ще кажеш защо като работа?Ще ти отговоря защото не ми е безразлично какво става!Безразличието е първата стъпка към разрухата,втора не ти е нужна!Безразличие налагано с години,превърнало се в ежедневие!Може би нарочно налагано от някой които имат изгода да ти е безразлично!
  • 34 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Хайде БЪЛГАРИ ...............ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРЕКРАТИМ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА Д. П . С ........ преди да съществуват, всички
    в БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕХМЕ ДОБРЕ!............бомбите на БУНОВО,гарата в Пловдив,ХОТЕЛА в Сливен,плажа на ДРУЖБА!гръмна само взривът на Буново,ами ако бяха взиревени и другите бомби!Д.П.С.
    е враг не само на българите но и на мюсюлманите!
  • 35 софиянец

    0 1 Отговор
    а ти знаеш ли преди бомбите колко човека бяха малтретирани,бити,убити и изгонени от домовете си.И ако не беше създадена ДПС още колко бомби щяха да гръмнат-сигурно си нямаш на представа и по добре ,че стана така.По тази логика аз смятам,че ДПС не е враг, а ПРИЯТЕЛ на всички българи,мюслюмани и граждани на нашата РОДИНА- Р.БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #57

  • 36 софиянец

    0 1 Отговор
    ДО ИРАКЛИ и всички,които искат да изгонят турците от България-абе господа нали ни изгонихте през 1989г.-защо не изчакахте да се махнем всичките а затворихте границите-защото цялата ви икономика и селско стопанство влезе в колапс и всичко блокира без нас и нашия труд,още 2-3 м.и щяхте да умрете от глад,защото вие всичките работите само на бюра и не знаете какво е това да се трудиш и да изкарваш мат.блага.
  • 37 Трибал

    1 0 Отговор
    АЛООО Софееее от долу!
    Ти какъв Турчин си по точно?От майка българска циганка,и баща турски циганин или обратното!Турска нация няма за това питам!И кой ти е казал на тебе че всички работят на бюра!Нали съм работил с такива джигути та ви знам кви сте!Чеп за зеле не става от вас!Нито циганския ви цигански нито турския турски,ама иначе се турчеем!Като отидеш в Турция там цигани ли мислиш само има като тебе?Много си назад баце личи си от написаното!Щели сме да умреме от глад браво!
  • 38 Трибал

    1 0 Отговор
    При направата на японската болница в София японците бяха вдигнали бял байрак от такива работници като вас!Оня дето мереше с лазера само не спеше със вас на всеки ред отклонение и бутай!Хааха блага!Блага ама с големи отклонения,и съсипан материал за сметка на Токуда!
  • 39 софиянец

    0 1 Отговор
    до трибал-а ти какъв българин си-твоят дядо от турски циганин ли е или бабата ти е турска циганка , а може да е гръцка циганка или дори и ти не знаеш какъв си.А като знаете много да работите затова ли отидохте да берете тютюн по нивите с фризьорски ножици-ха,ха,ха....а
  • 40 Трибал

    1 0 Отговор
    Такива като тебе по нашия край не виреят сам си отговори защо и какъв съм!А трибал за мене е гордост!
  • 41 софиянец

    0 1 Отговор
    Нямало турска нация-дрън дрън-защо тогава един милион бълг.граждани в България се самоопределят като турци?
  • 42 Трибал

    1 0 Отговор
    Защото или са лъгани като нас самите и не знаят истината или са цигани,или са евреи!
    ако те интересува чети!!!Не ти ща нищо чисто и просто да знаеш истината!

    http://bgsviat.narod.ru/drevnobulgarskaistoria/turci.htm
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 софиянец

    0 0 Отговор
    Истината аз я знам бе човек,знам също,че нашите деди са дошли от Мала Азия,превзели са Константинопол/сег.Истанбул/,превзили са и България и 5 века са господствали по тези земи-е отогава сме тука ние и нашия род е известен.След освобождението много турци са се върнали в Турция,а нашите деди са останали.И веднага не се пали,че споменавам 5 те века-ако сме били варвари и убийци нямало да запазим вашите деди и вашата нация,както сега искате -да ни затриете и изгоните-защо бе човек какво ви пречим?
  • 46 Трибал

    0 0 Отговор
    Ако бяхте малко по умни никой нямаше да ви закача!Но напоследък ама много нагли!Убийства ,грабежи,изнасилвания,гавра със български светини да ти изреждам ли още?Гласуване на избори,за пари,социални придобивки които ние Българите не получаваме,та как да ви уважава човек ми кажи!Докато имаше работа добре работехте а сега какво правим разсипвате!Налагате ми чалги кючеци,нашите деца на какво се учат според теб,на същото което виждат!Има и добри между вас не всички са такива,познавам доста такива,които са се интегрирали и са приели нашия начин на живот говорят нашия език живеят в респект с нас добре а как да уважаваш другите ми кажи!
  • 47 софиянец

    0 0 Отговор
    Като разбра,че съм турчин защо ми викаш циганин?И защо всички български правителства хранят наготово циганите-дават им соц.помощи,опрощават им сметките за ток,вода и т.н.И защо зад всеки циганин-крадец има някой влиятелен българин,а не турчин?
  • 48 Трибал

    0 0 Отговор
    Защото евреите и циганите са братовчеди по права линия!Произлизат от Ханановото племе!Записано е в история славянобългарска от Паисии.А ко си направиш труда да отвориш линка който ти пратих от долу ще разбереш истината за турците!Турция се управлява от партията на младотурците които са евреи а не турци!Русия също се управлява от евреи!България се е превърнала напоследък на Израелска колония!Ееее след като турците не са никакви турци,а евреите и циганите са братовчеди,не е трудно да си отговориш защо циганите имат по големи права от нас във собствената ни къща!Отвори сайта и можеш да разбереш много истини които не знаеш със сигурност!Може да се окаже да не си и турчин какъвто мислиш че си!
  • 49 Трибал

    1 0 Отговор
    http://bgsviat.narod.ru/drevnobulgarskaistoria/turci.htm
  • 50 софиянец

    1 0 Отговор
    Бяхме умни и кротки,но вие ни сменихте имената, забранихте ни езика и ни изгонихте в Турция.Аз в нашия край грабежи,изнасилвания и др.от наша страна не съм чул и видял-има българи,турци и цигани живеем си мирно и тихо,но цялата дандания става когато наближат избори.И аз ненавиждам тези,които грабят,мамят и оскверняват няма значение какви са-от нашите или от вашите.Уважавам националистите и въобще не ти се сърдя-но чалгата не ние ви я натрапваме,просто бълг.народ си я слуша като си пийва ракийката и много хора го използват това за лични облаги.
  • 51 Трибал

    0 0 Отговор
    Аз не съм искал да ви сменят имената нито някой ни е питал нас искаме ли!Такава беше политиката тогава на Живков!Не забравяй че всички съветници на Живков бяха евреи тогава!Ако сте от така наречените помаци не знам за това питам,вие сте си Българи,и няма защо да се турчеете сега сте свободни!Както ви харесва!И каквито се чувствате вие самите!Ако приемаш Българите и битът им се замисли дали не си лъган,както много Българи не знаят кой им е написал буквите,много лъжа има по тоя свят боже!На 24 ти май ни е наложено да честваме писменост!А Кирил и Методии са създали само глаголицата а не буквите!Буквите са създадени от Урфил 4ти век и със тях е написан сребърния кодекс представи си колко сме заблудени и лъгани в тая кочина!За това ти казвам потърси истината и ще навържеш нещата!
  • 52 софиянец

    1 0 Отговор
    Турция не се управлява от младотурците ,а от ислямистите на партията на Ердоган.А що се отнася дали съм турчин или не го знам аз,както и ти знаеш какъв си-не е важно как те нарича някой друг,а как се наричаш ти сам себе си!Важно е,че живеем в една и съща земя и се печем на един и същи огън.Важно е защо сме в ЕС и не живеем като европейци-всички ние.И на този хал не ни докараха евреите или циганите,а всички политици от 1990г.насам!
  • 53 Трибал

    1 0 Отговор
    Ето този създава Турция според тебе какъв е сам казва какъв е на снимката!

    http://eltimir.blog.bg/photos/68385/original/november/0_4cbd_af36991e_L.jpg

    А ето тези ни управляват според тебе какви са?

    http://samvoin.blog.bg/politika/2011/06/12/20-godini-cionistki-aparteid-i-okupaciia-na-vse-po-bivsha-by.763683
  • 54 bbz

    0 0 Отговор
    Трибал mn ama mn si T!P zaglevam se mn Mrazi6 Turcite bratle ama nidey gi mrazi

    Коментиран от #56

  • 55 Трибал

    1 0 Отговор
    Турците няма защо да ги мразя туй като такива няма!Виж турчеещи се цигани като Доган не са ми много при сърце признавам!
  • 56 ТРОШАЧА ДО N-54

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "bbz":

    ВИЖДАМ ЧЕ НЕЩО ИСКАШ ДА КАЖЕШ ? ОСВЕН ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА СИ И ДОСТА ОГРАНИЧЕНО ПАРЧЕ ... А И ПРЕЛИВАШ ОТ КОМПЛЕКСИ ТАКА ЧЕ НЕ НАРИЧАЙ ДРУГИТЕ ТЪПИ АМИ ПОГЛЕДНИ СЕБЕ СИ ! ЯВНО СИ НЯКАКВА ПОДЛОГА И СЕ ВЪРТИШ ОКОЛО НЯКОЙ ОТ ДПС ДА ТЕ ХРАНИ И СЕГА ТУК СЕ ОПИТВАШ ДА РЪСИШ ,,МОЗЪК'' КОЙТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТСЪСТВА ... !
    ПО ТЕМАТА: – БОЙКО ВМЕСТО ДА СЕ ЖАЛВАШ РЕШЕНИЕТО Е ЕЛЕМЕНТАРНО – ЗАБРАНЯВА СЕ ДЕЙНОСТТА НА ВСЯКА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ В ТОВА ЧИСЛО И ДПС И ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН ! ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН .
  • 57 петър сотиров

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "софиянец":

    ей пищоФ такова ДПС ще ти дам ако те кой си че свят ще ти се завие, ходи си в турция,аман от РЕДЖЕП ИВЕДИКОВЦИ,напиши си името да те намеря бе софиянецо да те видя така ли ще ми говориш
  • 58 КЪРДЖЪАЛИ

    0 0 Отговор
    EЙ ПЕТРЕ ВНИМАВАЙ КВО СИ ПОЖЕЛАВАШ
  • 59 Трибал

    0 0 Отговор
    Айде бе кържав от кържави внимателни сме айде да те видим!
  • 60 Расиста

    0 0 Отговор
    Стига сте спорели на етническа основ всички знаем че необичаме ЦИГАНИТЕ и ТУРЦИТЕ .Едните защото само крадат правят деца и смучат държавата като ПАРАЗИТИ ; А другите плъзнаха като хлебарки от селата и работят за жълти стотинки по фирмите на наще министри депутати и политици . Затова сме си виновни ние БЪЛГАРИТЕ демокрация без кръф не се прави . Законите в тази държава са само за работническата класа : За хората с пари и имунитет закони няма те могат да ни бият на обществени места да ни мачкат в своите фирми и ние няма къде и на кого да се оплачем . Видяхте ли каква ЗЛОБА има в тези политици осъждат те на място ЛИНЧ.Ще има ли наказани ? едвали гарван гарвана око не вади . Тези турци са змия в пазвата седи на топло и цица държавата ама стиснешлия хапе . В ГЕРМАНИЯ не хапе няма турци в парламента няма минарета и никой от 8 милионото турско население не се оплаква ЗАЩО ЛИ ? . Ние сме си виновни ама на кой да вярваш кой да избереш ? Симеончо ни излъга взе си това за което беше дошъл : Станишев нищо не направи : БОРИСОВ съсипа и унищожи малкия и среден бизнес на народа и принуди много хора да стигнат до крайности :Самообиства въоръжени грабежи някои с фатален край измами . Това ли е ДЕМОКРАЦИАТА за която се бориме ?
  • 61 Трибал

    0 0 Отговор
    Прав си брат без кръв няма да стане да се свали нагодената власт!Трябва да се смени цялата система след това!Но властта първо!Сега им служат и полиция и военни и администрация всички за един хлебец !А и големия проблем с голи ръце не става ак са нужни а те не се намират на пътя!После всеки вика че народа спи дайте идеи за пушкала ак пък народа сам ще реши кой да трепе!

    Коментиран от #67

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 муспи

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Трибал":

    61 Трибал, - идеятя е много проста и единствена. Трябва да се почне с градско партизанско движение от малки групи или поединично, въоръжени с каквото може, ножове, отверки, по възможност и снайперки. Целта им е убийства на политическия елит и олигархията. Те в основата си са евреи, а и евреите трябва де се убиват само защото са евреи. Друг път нямаме, изпуснати са всички по цивилизовани възможности, а и окупатора няма как да реагира на такава война. След избиването на няколко хиляди канибала, ще назреят условия и за калашници, а и ще търсиме помощ отвънка, вече ще сме нещо. Важното е никакви организации в началото, народа вече се е оеврейчил и ще има предателства за пет лева.
  • 68 любе

    0 0 Отговор


    Ахмед Доган налага езика на омразата. В своя доклад от вчерашната конференция той провокира омраза, заяви премиерът Бойко Борисов, при откриването на разширеното депо на метрото в "Обеля".

    Според премиера службите за сигурност са реагирали адекватно с някои пропуски, но той е силно възмутен от линча и побоя, който делегати на форума нанесоха на нападателя. Премиерът нарече вчерашния опит за покушение инцидент и изказа твърдото си мнение, че с това оръжие не би могло да има посегателство върху живота на лидера на ДПС.

    За новия председател на ДПС Лютви Местан, Борисов каза, че е в много добри отношения с него, че е един умерен, разумен и компетентен политик и човек. Като не забрави да добави, че Местан ходи редовно на работа, предаде радио „Дарик“.

    Борисов се спря в своето изявление на доклада на Доган от вчерашния ден, в който има преки упреци към ГЕРБ и лично към него като премиер, като заяви, че от страна на ГЕРБ няма омраза към етническата партия, нито към нейния лидер, а омразата се внушава и се осъществява вътре в редиците на ДПС.

    Пример, за което е и вчерашният инцидент, при който мюсюлманин е нападнал вече почетния пожизнен председател на ДПС. Премиерът заяви също, че е пратил лично вътрешния министър Цветанов да посети Ахмед Доган в болницата, за да се увери, че всичко с неговия живот и здраве е наред.
  • 69 Първанов

    0 0 Отговор
    Само така Софиянец, кротко и спокойно по цивилизован начин си излагай тезата и да не ти пука, че има разни лумпени дето другите са им винаги виновни. Аз съм живял сред турци и ми е ясно, че не са нито българомразци нито искат България да стане турска, поне 99% от тях, иначе има единици които все пак си мислят друго но и сред българите не са малко неонацистите, тя тази болест ходи по всички народи и етноси и не е от вчера нито от Хитлер. Евала ти за трезвия поглед Софиянецо.
  • 70 erbap

    0 0 Отговор
    Ажмет Доган,има една поговорка за теб ОТУР СЕКИМ БАК ИСТАНБУЛ.На БЪЛГАРСКИ означава ,качи ми се на к.ра да видиш ИСТАНБУЛ от високо....Движението за даржавни кражби и ненаказани свободи едно че са тъпи апък и много нагли к...лета бе.Трябва ше да има още две момчета като атентаторчето и тия застарели охранени делегати кадето го ритаха да ги смачкат от бои
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове