30 Април, 2021 07:25 5 315 24

Методи Лалов: Гешев, добре дошъл в групата на общинските съветници на ГЕРБ или ВМРО

  • методи лалов-
  • иван гешев-
  • специализирана прокуратура

Специализираните съдилища и прокуратури бяха създадени, за да имат управляващите удобен и ефективен инструмент да се разправят с политическите и икономическите си конкурентни, заяви юристът

Методи Лалов: Гешев, добре дошъл в групата на общинските съветници на ГЕРБ или ВМРО - 1
Снимка: БГНЕС

"Закриването на специализираните прокуратури и съдилища е абсолютно задължително. Затова е един от основните приоритети на Демократична България. Съществуването на тези структури е изцяло политически въпрос така, както беше политически въпрос и тяхното създаване. Народното събрание, което по дефиниция се състои от политически представители на гражданите, решава дали те да продължат да съществуват или да бъдат закрити, а не Гешев или някой друг милиционер. Закриването им не противоречи на Конституцията, тъй като те не са част от установената с нея структура на съдилищата и прокуратурата, а е въпрос на политическа целесъобразност".

Това написа в профила си във Фейсбук юристът Методи Лалов.

"Напомням, че специализираните съдилища и прокуратури бяха създадени от дясната ръка на Бойко Борисов - перфидният Цветан Цветанов (излязъл с достойнство от ГЕРБ, но и с множество апартаменти), за да имат управляващите удобен и ефективен инструмент да се разправят с политическите и икономическите си конкурентни под благовидното оправдание, че се борят с организираната престъпност. Изцяло неефективни и неспособни да осигурят справедливост, те се превърнаха в благодатна почва за създаване на съдебно-политически франкенщайновци, зависими от задкулисието, най-яркият от които е Иван Гешев.

Няма никаква изненада, че Гешев и шайката му искат да запазят на всяка цена тези структури, за да могат да продължат да обслужват Доган, Пеевски, Борисов и подобните им. Не е изненадващо и че специализираната съдебна номенклатура не иска да се раздели с високите си заплати, бонуси, служебни автомобили и ниската си служебна натовареност.

Довиждане, Гешев! Добре дошъл в групата на общинските съветници от ГЕРБ/СДС (или ВМРО, което е същото)! Присъствието ти несъмнено ще обогати компанията на Георги Георгиев, Стефан Марков и Симеон Колев от СОС, които също като теб обичат да слушат просташкото говорене и одобряват бруталното поведение на Борисов, поради което раболепничат в зайчарника му в Банкя", добавя Лалов


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 89 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гешеф

    14 88 Отговор
    Слави е позор! Оставка и затвор!Достойна присъда!

    Коментиран от #24

  • 2 Изключително

    84 11 Отговор
    точно и аргументирано !
  • 3 Дългия Forever

    63 12 Отговор
    Дойде твоят ден и час,Слави.УДРИ!
  • 4 истина е

    85 8 Отговор
    Боко и Гешев не са ли в затвора нищо няма да се промени

    Коментиран от #13, #16

  • 5 Gowo

    49 7 Отговор
    И Бай Ставри се изказа... ,,Добре дошъл Гешев сред групата играещи сантасе в общата килия...хихихихи
  • 6 Антимафия

    70 3 Отговор
    Благодарение на такива,
    като Иван Гешев и Делян Пеевски и Бойко Борисов
    сме " най - добре" , корумпираната страна ,
    в Европейската Общност?
    Главната вина , е съсипването на бизнеза на
    невинни български и чужди граждани!
    Невероятните грабежи , от Хунтата и Делян Пеевски ,
    със съдействието на Прокуратурата,
    чрез национализация на работещ бизнес ,
    умишлен фалит на банка КТБ,
    с цел обсебяване на активите ,от Ахмед Доган
    не могат да измият мръсотията с годин наред?
    Издирването на шпиони , по поръчка ,
    показва трагедията и нивото ,
    на Българската Прокуратура?

    Коментиран от #7

  • 7 тгсз

    47 1 Отговор

    До коментар #6 от "Антимафия":

    Какво издирване на шпиони?! Когато трябваше да разследват отравянето на Гебрев се тутаха и лутаха, сега чуха за взривовете в Чехия и веднага присламчиха случая към чешката афера. Това не е като да гонят каруцари с дърва без печат или някой заради парче салам от магазина. В кокошкарството им е силата.
    Неслучайно Кьовеши върна повечето БГ прокурори.

    Коментиран от #20

  • 8 Съни

    41 3 Отговор
    Благодаря Ви господин Лалов радвам се че в България след 30 години на кражби и лъжи все още са останали достойни хора като Вас Благодаря Ви
  • 9 Мимч

    35 4 Отговор
    Явно най тежко ще им е,че трябва да пуснат сладкия кокал и да се откажат,от тлъстите заплати,коли привилегии и всички благинки.Ще гледаме,дали ще стане....

    Коментиран от #10

  • 10 тгсз

    20 4 Отговор

    До коментар #9 от "Мимч":

    Всичките ще се уредят, не ги мисли! Я към друга партия ще преминат, я на сладки службици ще се уредят, я разни консултантски фирмички ще си направят като Горанов и оттам ще "сучат" обществени поръчки...
  • 11 Ааа

    25 3 Отговор
    Ето такива хора трябва да са в правораздаването за да има напредък !!!!!
  • 12 Извинявай Лалов

    26 2 Отговор
    Но, някъде твоето предложение ми куца. Гешев няма какво да заповяда в СОС в групата на общинските сукалчета на ГЕРБ. Той заедно с тях трябва да са в Софийския Централен до де са живи.
  • 13 Уйке

    20 2 Отговор

    До коментар #4 от "истина е":

    За да се запази екипния принцип, заедно с Борисов и Гешев трябва да бъдат и Доган и Пеевски! Заедно в живота(далаверата), заедно в затвора!!!

    Коментиран от #15

  • 14 Хаджи Генов Съдебна реформа до край!!

    16 2 Отговор
    Няма да имаме Нормална държава, с тази съдебна система, който е бил Потърпевш, Ищец, е видял какво Чудовище е Съдебната система! А който сее срещнал в зала преди време с някой от сегашния състав на специализирания съд и Прокоратура е останал Поразен от начина на правораздаване!! Един Адвокат, по повод състава на едно дело с Участието на съдия и прокурор от Спец, съд и прокоратура Каза::%Знаеш, че никога няма да спечелим това дело, макар, че ние сме Исщеца и ограбена та страна!! Казах му да зная!!! Това дело продължи 10 години??? С една условна присъда на един Бушон!!!! Заключението на съдът::вярно е че обвиняемите са обсебели имущество за над........ Милион лева, но това нее Престъпление а Неморално"" Има го накрая, като Решение на български съд!! Тези Магистрати влязоха в Специализираните съд и прокоратура, по Заслуги!!!!!
  • 15 Gowo

    18 1 Отговор

    До коментар #13 от "Уйке":

    Кой допусна абсурда в парка ,,Росенец".Под носа на властимащите.Ако си сложа каравана , начаса ще бъда глобен.А за крепост , на брега на БГ територията , никой нищо не видял.Не знае.Няма виновни .Няма ,,прокуратура"
  • 16 Уванов

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "истина е":

    Че да фи храним.С такива като рях най добре са се справялу Берия у Менгеле
  • 17 Българка

    12 3 Отговор
    Дано стигне краткото време, през което ще работи това НС да приемат закон за закриване на специализираните туморни образования. Заедно с тези две измислени за бухалки структура трябва да бъде закрито спешно и Бюрото за закрила на свидетелите, паралелното НСО, което е шпиц преторианската армия на Гешев. И очаквам отговори защо Гешев живее в резиденция Бояна? Кога ще бъде изнесен от там и да се оповести какъв нае е платил до сега на държавата.
  • 18 Сър Пичук

    6 9 Отговор
    Глупаво, недалновидно и пристрастно изказване!
    Всички държави с проблеми с организираната престъпност имат такива органи. А у нас имаме огромен проблем с мафията и олигарсите. Ако някой се е възползвал от тези органи неправомерно не значи, че те трябва да се закриват, а по-скоро, че трябва да се регламентира използването им по-добре. Още повече, че Борисов и ГЕРБ вече слизат от власт, а и Гешев също ще бъде сменен или поставен под контрол в скоро време.
    Не, драги, не са това основанията, а това, че единствено тези органи започнаха здраво да натискат организираната престъпност и да и конфискуват парите. Само в момента има 3 милиарда, които всеки миг ще влязат в държавата. Но някои хора искат да ги върнат на мафиотите, срещу съответни облаги, рабира се. На юридически език това се нарича съучастие, доколкото си спомням.
  • 19 Плу Жаци

    1 2 Отговор
    Когато Бай Мето чудесно се справяше с ролята на ибрикчия в съда (но не на народа), беше по-скоро мен в изказа си.
  • 20 Антимафия

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "тгсз":

    Как ще разследва Иван Гешев ,г-н Гебрев?

    Нали ще цъфне, зависимостта на Делян Пеевски ,

    от Руските милиарди, които им дължи?

    То няма " мръсна беля" ,
    в която "Битото бебе" да не е замесено?

    И понеже и на децата им е ясно,

    че "Червения" Иван Гешев,

    е вече ........"заклет"....... американски "каубой",

    който се чуди , как го насадиха на пачи яйца ,

    от които няма отърваване!

    Но не си мислете ,

    че някой може да изработи янките?
  • 21 Шердан Българов

    1 5 Отговор
    ЛАЛОВ ТАКИВА Ч И К И Д Ж И Й КАТО ТЕБ ЗАКОПАВАТ БЪЛГАРИЯ
  • 22 ЛАЙ__НОВ

    3 4 Отговор
    Ти се правиш на голям отворко но всъщност си мусор. Вземете се съберете пак с хората на Доган както направихте скеча на Росенец. Голям смях падна, с пинокио другия бивш
    комуняга одете да се плякате
  • 23 ПЕНКО

    3 4 Отговор
    КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БОКЛУК ОТ ДБ ИЗЧЕЗНЕ -ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ПРОСПЕРИРА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!
  • 24 ФАКТ

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гешеф":

    ...ДА ЖИВЕЕ СЛАВИ...ТОЙ НИ ОБЕЩА МНОГО ПО ВИСОКИ ДОХОДИ..ПО МАЛКО КРАЖБИ..ПО ВИСОКИ ПЕНСИИ..ПО ЧЕСТНО УПРАВЛЕНИЕ...ВСИЧКИ ЧАКАМЕ ТОВА ВРЕМЕ...ХАЙДЕ СЛАВИ....ДАВАЙ ПАРИЧКИ НА НАРОДА...КЪДЕ СИ ЧОВЕЧЕ....ОТ ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ ИЗЧЕЗНА..КАКВО СТАНА С ТЕБ...ДА НЕ СЕ ОКАЖЕШ И ТИ ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕЦ САМО ЗА ДА СЕ ДОКОПАШ ДО ВЛАСТТА.....ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ ОТ ДОГОДИНА ПО ВИСОКИТЕ ДОХОДИ ДЕТО НИ ОБЕЩА ..ДА СТАНАТ ПО НИСКИ..ЧЕ ТОГАВА.....НАИСТИНА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ КРИЕШ...ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ ЕДИНСТВЕНО С НАДЕЖДАТА ДА ИЗПЪЛНИШ ОБЕЩАНИЕТО СИ НАЙ ВЕЧЕ ЗА ПО ВИСОКИТЕ ДОХОДИ...АКО НЕ ГО НАПРАВИШ....НАЙ ДОБРЕ НАПУСНИ ДЪРЖАВАТА...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове