Last news in Fakti

23 Май, 2021 15:00 2 949 22

Новият шеф на СДВР: Не са важни длъжностите, а хората

  • антон златанов-
  • сдвр

Според Златанов именно сега трябва най-ясно да се отстояват принципите на правовата държава

Новият шеф на СДВР: Не са важни длъжностите, а хората - 1
Снимка: БГНЕС

Новият директор на СДВР Антон Златанов направи първи коментар във фейсбук след назначението си.

„Не са важни длъжностите, а хората, принципите, честността, съвестта и решимостта”, написа той в социална мрежа.

„Така приемам и поставената задача да бъда директор на СДВР - една от най-големите и важни структури на МВР. За мен тази задача е възможна само с подкрепата и екипните усилия на всички мои колеги.

Според Златанов именно сега трябва най-ясно да се отстояват принципите на правовата държава, един от които е че полицията е била, е и трябва да бъде полититически неагнгажирана.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    55 2 Отговор
    А ние очакваме имената на хората, които наредиха и които биха протестиращите на 02.09. Очакваме отговор - участвали ли са от Делта гард в покушението над журналисти и обикновени граждани . Очакваме да разберем имената на татоираните мутри с бради и боксове. И очакваме уволнения, съд и присъди за тях

    Коментиран от #8, #15

  • 2 Златан Антонов

    8 7 Отговор
    Ох,миличкия
  • 3 Прочетох

    19 6 Отговор
    някакви клишета и никаква конкретика !
  • 4 ПЕНКО

    7 14 Отговор
    НЯМА ПОЛИЦАЙ МЪЖАГА -КОЙТО ДА ИМ СЕ "НАВИЕ " -И ЗА ТОВА СЛОЖИХА - ОБИКНОВИННО - НАДУПЕНО -ТА В ТО -НЕВИДЯЛО ЖИВ ПРЕСТЪПНИК В ЖИВОТА СИ -И ЧУДЕЩО СЕ КАКВО Е ТОВА БЕЛЕЗНИЦИ !!!!????!!!! ЦЕНАТА НА БОЙКО РАШКОВ Е ОКОЛО 2ЛВ. И 70 СТОТИНКИ- ЕДИН ПАТРОН ЗА ДОБЪР СНАЙПЕР -ДНЕС !!!!!!!!!!!!!!???
  • 5 до този

    22 4 Отговор
    момент одобрявам всички действия на служебния кабинет, но недоумявам що ще този в него.

    Коментиран от #7

  • 6 Загрижен

    14 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Новият директор на СДВР Антон Златанов направи първи коментар във фейсбук".
    От както кликата на престъпника от Банка почна да ползва клюкарника вместо държавните канали за това, всеки държавен служител също си го позволява. Абе, няма ли кой да им каже на тия, че и на тоя с фуражката, че FB не замества официалните канали за инфомация?

    Коментиран от #12

  • 7 Гербаджия

    2 20 Отговор

    До коментар #5 от "до този":

    Този беше агент на Радев:)
    И се разболя точно на протестите!

    Коментиран от #16

  • 8 А ТОЗИ

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    БЕШЕ ЕДИН ОТ ТЯХ. Това назначение
    НЕ ми харесва.
  • 9 Новият шеф на СДВР:

    12 2 Отговор
    "Не са важни длъжностите, а хората". А ти колко хора през++@, за да стигнеш до тази длъжност?
  • 10 Този

    12 3 Отговор
    Човек е добре да подаде оставка и да отиде на отсрешния бряг при своите хора - подръжниците на Мутрите където му е мястото... Биенето и тормоза на протестиращи нее убава работа! Не стой там човеко, махни се
  • 11 Анонимен

    5 1 Отговор
    Всичко е важно, но най-важното е, че умните след завършване на езикови гимназии бяха приети в Германия. Днес СА Инженер и Архитект, мъж и жена получаваха ( преди 10 години ) двамата общо 12000 евро, а днес в България... 380, 900. И то живееш като скот си в Бг с 3000 лева. КОЙ ИМА ПАРИ ЩЕ ЖИВЕЕ.
  • 12 Търпин

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Загрижен":

    Те са им казали ама у фейса ще ги прочетат повече хора.
  • 13 123

    13 0 Отговор
    Нямаше ли по-свестен за тази длъжност? А точно машата на Борисов? Интересно! И друго ми прави впечатление, че не се пипат кадрите на ГЕРБ и ДПС в земеделието, въпреки слабите резултати?! Тогава къде е промяната към по-добро?
  • 14 *#06#

    3 1 Отговор
    Всичко е важно, но най-важното е, че умните след завършване на езикови гимназии, 2002 бяха приети в Германия. Днес СА Инженер и Архитект, мъж и жена получаваха ( преди 10 години )
    общо 12000 евро, а днес в България... 380, 900. И живееш като скот в Бг с 3000 лева. Парите не са важни, но като ги нямаш, стават като вълчица, а имаш ли ги те правят по-спокоен. Печели умният, но вече и на запад образованието не е по джоба на всеки. Преди 1944, много умни и безпарични не успяха, но при соца се образоваха. Всичко е късмет. КОЙ ИМА ПАРИ ЩЕ ЖИВЕЕ. И всеки се бори за НС, за да си изучи децата на запад, но и акъл трябва, да си добър, а не келеме. Бай бай млади 50 годилни, наши деца. Няма сигурност в бг няма нищо и не съм оптимист за българия, който и да е на власт. Бедна ми родино.
  • 15 гнус

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    С чакането ще си останеш. Няма да издадат кои са биячите.
  • 16 на един

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гербаджия":

    от протестите. Иначе беше много активен , че и интервюта даваше.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    8 0 Отговор
    Какви принципи бе, братиньо, каква съвест, каква честност? Не назоваваш имената на еничарите били децата под колоните! Беше на първа линия, давайки заповеди на еничарите били протестиращи, като направихте най-голямата мошенгия с господаря ти борисофф, наемайки некви диваци да хвърлят един час бомби, пуснахте ги да си ходят и пребихте останалите! За какви принципи, честност, съвест ми говориш бе?
  • 20 ФАКТ

    2 0 Отговор
    .....ТОВА Е ЕДНО МНОГО ПРАВИЛНО КАЗАНО НЕЩО..ХОРАТА СА ВАЖНИ А НЕ ДЛЪЖНОСТТА.....И ЗА ТОВА МОГА ДА ВИ ДАМ ПРИМЕР....ВСИЧКИ ОТ ВАС ПОЗНАВАТЕ НАЧАЛНИЦИ..КОИТО СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ И СЕ ДЪРЖАТ С РАБОТНИЦИТЕ СИ КАТО С КУЧЕТА..И НАЧАЛНИЦИ КОИТО СЕ ОТНАСЯТ С ТЕБ КАТО С РАВНИ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ МНОГО ОТ НАЧАЛНИЦИТЕ..СА С ПО НИСКО ОБРАЗОВАНИЕ ОТ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ....ГЕРБ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ОБРАЗОВАНИЕТО НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ....УЧИШ 5 ГОДИНИ А КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА РАБОТИШ..СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕ Е ВАЖНО КАКВО РАЗБИРАШ ИЛИ КАКВО СИ ЗАВЪРШИЛ ИЛИ КОЛКО ОБРАЗОВАНИЯ ИМАШ..ОКАЗВА СЕ ЧЕ Е НАЙ ВАЖНО ДА ПОЗНАВАШ ЧОВЕК ..НА КОЙТО ДА ПЛАТИШ СЪОТВЕТНАТА СУМА ЗА СЪОТВЕТНАТА ДЛЪЖНОСТ..ПЪК АКО ЩЕ С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ДА СИ..И В ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ Е ТАКА..ТРИМА ЧОВЕКА РАБОТНИЦИ С ПО 2 ВИСШЕТА..СА ПОДЧИНЕНИ НА ЕДИН ИДИ-Т ДЕТО НЯМА И ПОЛОВИН ОБРАЗОВАНИЕ....ИЛИ СЕ ОКАЗВА ЧЕ ТРИМА ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ-ИНЖЕНЕРИ СА ПОДЧИНЕНИ НА ЕДИН ИНЖЕНЕР-АРХИТЕКТ..ПРИМЕРНО..,,И ТЕЗИ ТРИМАТА ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ СЕ ЧУДЯТ..А БЕ АДЖЕНА ТОЯ КАТО НЕ РАЗБИРА НИЩО ОТ РАБОТАТА НИ..ЗАЩО НИ Е НАЧАЛНИК...ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ..ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ В ДЪРЖАВАТА И В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР..А МОЖЕ БИ И В ЧАСТНИЯ СЪЩО..УЧИШ 10 ГОДИНИ ЗА ДА СИ ПОДЧИНЕН НА ИДИОТ..КОЙТО СЕ ДЪРЖИ С ТЕБ ВСЕ ЕДНО ТОЙ Е БОГ...И СЕ Е ВЗЕЛ ТОЛКОВА НА СЕРИОЗНО ЧЕ Е ЗАБРАВИЛ ЧЕ Е ЧОВЕК..И ЧЕ СРЕЩУ НЕ СТОЯТ РАБОТНИЦИ..А ХОРА МНОГО ПО ЗНАЕ
    И МОЖЕЩИ ОТ НЕГО..!!!,,ВРЕМЕ Е ТОВА ДА СЕ ПРОМЕНИ..КРАЙНО ВРЕМЕ Е..
  • 21 ФАКТ

    3 0 Отговор
    ,,,ХОРА ИСКАТ ДА ЗНАЯТ ЧЕ НЕ ХОДЯТ ДА УЧАТ И ДА СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ..ПО ГРАДОВЕТЕ И ПО УНИВЕРСИТЕТИ...ЗА ДА МОЖЕ СЛЕД 10 ГОДИНИ ДА СА ПОДЧИНЕНИ НА ИДИ-Т..ИЛИ НЯКОЙ ДЕТО Е ЧОВЕК НА ЕДИ КОЙ СИ ОТ ЕДИ КОЯ СИ ПАРТИЯ..И ТОЗИ НЯКОЙ Е РЕШИЛ ЧЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА АМЕРИКА..И ГО РАЗДАВА НА МНОГО УМЕН..А ВСИЧКИТЕ МУ ПОДЧИНЕНИ И НЕГОВИ НАЧАЛНИЦИ..МУ СЕ ПОДИГРАВАТ..ТЕЗИ СМАХНАТИ ЛИЧНОСТИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ..ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ ХОРА С ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ..А НЕ ДА ОТИДЕШ ДА ГОВОРИШ ПО НЯКАКЪВ ВЪПРОС ОТ ЕДИНИЯ КРАЙ В БЪЛГАРИЯ НА ДРУГИЯ..И ДА ГО ЧАКАШ 6 ЧАСА ДА ТЕ ПРИЕМЕ..ЗАЩОТО Е МНОГО ЗАЕТ..ДА СИ ГОВОРИ ТИХИЧКО С ЛЮБОВНИЦАТА СИ..И ТАКЪВ МАЛОУ-НИК ЩЕ МИ Е НАЧАЛНИК..АЙДЕ БЛАГОДАРЯ...ТОВА ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ЧОВЕК НА ЕДИН КОЙ СИ В ГЕРБ...НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТОЙ МОЖЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА С МЕН..ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ НИТО НА ЗНАНИЕ НИТО НА ОБРАЗОВАНИЕ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ...НО САМО ЗАЩОТО ИМА ПОЗНАТИ В ГЕРБ..И Е РЕШИЛ ЧЕ МОЖЕ ТИ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА..САМО ЧЕ НА НЕГО ЯВНО НЕ МУ МИНАВА ПРЕЗ ГЛАВАТА..ЧЕ НА НЯКОЙ МОЖЕ ДА МУ ПИСНЕ ДА ЧАКА..ДА ВЛЕЗНЕ ВЪТРЕ И ДА МУ РЕЗНЕ ПРОСТАТА ГЛАВИЧКА...И ПОСЛЕ ЗАЩО ЕДИ КОЙ СИ БИЛ УБИТ..
  • 22 007

    0 0 Отговор
    Общ ръководител на охраната на протеститех беше Директора на СДВР, а непосредствения ръководител на силите на охранителна полция и жандармерията на място бе тогавашния Началник на ОП вСДВР ст.комисар А.Златанов, който е отдавал заповедите на долустоящите му подчинени по участъците за охрана да бият протестиращите.Сега този господин е директор -вместо да дава показания в следствието , той ще ръководи най голямата дирекция. Това е жалко. Веднага да се освободят всички компрометирани кадри в МВР, освобождаване и на всички пенсионери , който заемат възлови и ръководни места в МВР.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове