29 Май, 2021 13:33 6 792 162

Антон Кутев: Ще бъдат разкрити още "ужасяващи неща" от управлението на ГЕРБ

  • антон кутев

Говорителят на служебното правителство определи като лъжа твърденията на партията на Бойко Борисов, че промените в службите са заради разкритите руски шпиони в страната

Антон Кутев: Ще бъдат разкрити още "ужасяващи неща" от управлението на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Говорителят на служебното правителство Антон Кутев обяви пред БНТ, че следващата седмица ще бъдат направени още разкрития от управлението на ГЕРБ. Посочи, че след Българската банка за развитие, ще бъдат изнесени данни и за други структури, където по думите му нещата са ужасяващи. Кутев определи като лъжа твърденията на ГЕРБ, че промените в службите са заради разкритите руски шпиони в страната.

"Това правителство и президентът, и премиерът, и военният министър - те са НАТО-овски генерали. Не са от Симеоново или от Пожарната, те са НАТО-овски генерали и са доказали с цялото си поведение, че никога не са подлагали на съмнение нито евроинтеграцията на България, нито членството в НАТО. На какво основание някой ми твърди, че щели да пускат руските шпиони. Това просто е една глупост", коментира Кутев.

Темата за подслушването никак не е нова и се надявам да успеем да я приключим завинаги и тя повече да не излиза в българското общество, каза още в предаването "Денят започва с Георги Любенов" говорителят на служебното правителство.

Той каза, че, за съжаление, всеки българин е убеден, че може да бъде подслушван. "Очевидно беше, че даже бившият премиер може да бъде подслушван, макар че прокуратурата не каза дали това е неговият глас или не".

Кутев коментира, че не може да се говори за обезглавяване на службите, а за политическа смяна.

"Навсякъде става дума за милиарди, които са раздадени, може би не навсякъде незаконно, но във всеки случай против идеите, с които те са били предвиждани".

По думите му тези нередности няма как да бъдат изведени на повърхността с досегашните служби.

По темата с руските шпиони и обвиненията, че със смяната на ръководството на службите, настоящето правителство на България цели те да не бъдат залавяни, Антон Кутев беше категоричен, че работата на ДАНС не е да хваща шпионите, а да не допуска създаването им.

Антон Кутев отново подчерта, че смяна се търси на онези нива, от които зависи процесът.

"Всички чиновници, администратори и хора на работа могат да бъдат спокойни, че за тях нямаме нито желанието, нито възможността да се занимаваме, така че там не става дума за смени."

Според Антон Кутев най-важната задача пред служебното правителство е да докаже, че има политическа воля да докаже, че страната ни може да върви по нов път.

Той намекна, че през следващата седмица ще излизат още разкрития за вреди, нанесени от управлението на Борисов, които, по думите му, са по-големи от бедите, нанесени от приватизацията. Става дума за въвеждане на ред, ако успеем да го направим, защото съпротивата е голяма, а времето е малко", допълни той.

Кутев коментира проблема с кредитите от ББР, като посочи, че са давани големи суми на големия бизнес, а не пари, които биха подпомогнали малкия и средния бизнес.

"Това цялото чух, че някой го наричаше цирк - това да те извика министърът, за да обясниш защо си взел парите и какво правиш с тях, според тях било цирк. Според мен това е трагедия, защото това са парите на данъкоплатците на България".

Трагедия е, защото се подпомага бизнес, който така или иначе има шанс, а не се дава шанс на малките, които трудно понасят кризата.

Темата с предстоящите избори е актуална за правителството.

"Правим всичко възможно и сме убедени, че изборите ще можем да ги подготвим", каза той и допълни, че проблеми би било да има единствено с кратките срокове.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 70 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    80 15 Отговор
    Вчера пак ми пратиха НАП и Агенция по храните.Явно на протеста срещу ДАНС пак съм ядосал някой горе.Но си струваше.

    Коментиран от #20, #23, #41, #116, #130

  • 2 Кръчмар

    107 12 Отговор
    Бърборко Борисов е голям ОТВРАТЯГА!!!

    Коментиран от #49, #97, #133, #144

  • 3 Гражданите искат възмездие !

    95 14 Отговор
    За преживяните мизерства !

    Коментиран от #8, #31, #120

  • 4 Румен Коремното

    22 100 Отговор
    Другари, почнахме ги! Слагайте ушанките и напред с вдигнато юмруче!

    Коментиран от #11, #142

  • 5 Факт

    92 12 Отговор
    Парите са раздадени незаконно, защото са дадени на свързани с политици лица, а не на пазарен принцип!
  • 6 гнус

    68 12 Отговор
    Ще бъдат разкрити още и до там. Никой няма да върне нищо, няма да има разследване, няма да има осъдени. Никога не е имало реални последствия за бивши управляващи и няма да има. Не се подвеждайте по гръмки фрази!
    В Бг се разследват и съдят само кокошкари.
    Законите не касаят тия горе.

    Коментиран от #17

  • 7 долу ГЕРБ

    92 14 Отговор
    ГЕРБ е престъпна организация, която трябва да бъде забранена, подобно на Германската работническа националсоциалистическа партия. Всички герберасти трябва да бъдат уволнени от работа, а тарторите им- и особено главният тартор- пратени в затвора..

    Коментиран от #123

  • 8 гнус

    31 13 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданите искат възмездие !":

    Никой не се интересува от гражданите.

    Коментиран от #128

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Вицове

    63 8 Отговор
    Цветанов среща Борисов умислен и разтревожен. Пита: - Г-н Борисов, проблеми ли имате? - Всъщност, да - отвръща той. - И какви са те? - Чудя се какво да избера: от една страна ме канят на мястото на Бербатов в "Юнайтед", от друга Илиана Раева - в нейния ансамбъл. - Че там какво? - Това, дето го мога - да режа ЛЕНТИ и да Бия с БУХАЛКИ.
  • 11 Бойко Лектър

    50 8 Отговор

    До коментар #4 от "Румен Коремното":

    Заслужавам поне 3 доживотни присъди !
  • 12 Радев е офицер на НАТО !

    47 8 Отговор
    А БИБИТКО разтрива врата на ТАТО !

    Коментиран от #124

  • 13 Разбойко

    60 8 Отговор
    Следващите разкрития ще бъдат за: пари, присвоени от хазната, монтирани наказателни дела, назначаване на длъжности срещу суми, обществени поръчки, кражба на еврофондове, далавери в земеделието и строителството, купуване на постове- магистрат, дипломат, директор, началник...
  • 14 Sieg

    54 8 Отговор
    Най - ужасяващото по времето на ГЕРБ и не само на ГЕРБ е, че ни държат най-бедни с най-ниски доходи в ЕВРОПА.

    Коментиран от #95

  • 15 БГ гражданин

    16 37 Отговор
    Президентът и премиерът са натовски генерали“. Кутев, я пак! Натовски, а не български?! Ашколсун! Време е да защитим натовското си достойнство и да превземем москва на нож!
    Чудя се защо когато се кандидатира за президент, Радев и БСП говореха съвсем други неща с цел да заблудят до безсъзнание гласоподавателите, а след като вече стана президент, дружно запяха евроатлантическата песен. Що така, бе, другари? Казаното по телевизията днес от другаря Кутев и измятането /лъжата спрямо избирателите си/ на самия Радев, може да се замени с познатия от близкото ни минало лозунг:
    „Дружбата ни с американския съюз е тъй жизнено необходима, както слъцето и въздуха за всяко живо същество.“

    Коментиран от #16, #99

  • 16 Винаги

    17 22 Отговор

    До коментар #15 от "БГ гражданин":

    съм ви казвал, че гласоподавателите на БСП са завършени ид.оти, които имат интелект на жаба, функционално годна да изяде всяка муха, дори тя да излиза от фек.лната канализация. Да не говорим, че същият интелект имат и много други тъ.анари, които подкрепят разни партии, като отказват да виждат и чуват какви ги приказват и вършат. Карай да върви там евроатлантизма накъдето му видят очите, пък докъдето стигнем. Тръгнали сме смело по пътя за страхотен живот под кривата круша и вероятно с това ограбено и оскотяло народонаселение ще стигнем със сигурност. Така или иначе България изчезва от географската карта – този път без съпротива. Напълно доброволно и примиренчески.
  • 17 гнус

    14 15 Отговор

    До коментар #6 от "гнус":

    Тия, които цъкат минуси, да се обадят след месец- два или година, за да ме опровергаят- има ли поне 1 злоупотребил с власт и пари, който да е понесъл последствия за злоупотребите, които е извършил.
  • 18 Бойко Методиев Борисов

    23 7 Отговор
    Всичко ще си кажа ! Няма на кой да се подмажа ?! За да не ме размажат на паважа !
  • 19 Тоя факт

    14 29 Отговор
    само показва колко т.па е Курнела.Льотчикът уреди на няколко поста в кабинета си тия от вътрешната й опозиция, за да повлече БСП към дъното и да се подиграе с нея, а тя като мисирка му се врича във вярност.Целта на льотчика е да няма БСП и ГЕРБ, а да управлява чрез някоя патерица като Слави.
  • 20 Behemoth

    7 17 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не бе ...те сега калинките на ГЕРБ те работят за да почнеш да плюеш служебния кабинет....
  • 21 Наистина

    17 27 Отговор
    комунягите са малоумни – върли русофили, а подкрепящи натовския генерал и хунтата му.Значи между уважението си към Русия и подкрепата си за един мошеник избират второто.
    След тези два скандала – акцията в Чешнегирово и самопризнанията на комунягите би трябвало БСП да се свлече до 10%, а всички русофили у нас да бойкотират Льотчика, ако наистина имаме народ, а не овце, блеещи Радев – Курнела!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 много лъжеш

    11 16 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Къв НАП са ти пратили като висиш по цял ден във форума бе, митоман?
  • 24 Марков

    7 30 Отговор
    Американското посолство у нас в тясно сътрудничество с новия селски, назначен от другаря Радев за шеф на ДАНС са провели пълно разследване, което е доказало следното:
    Войниците, които атакуваха с пълно бойно снаряжение цех, с насочени срещу обикновени работници автомати, са специални части от руската армия. Те са давали разпореждания със силата на оръжието на английски език, за да заблудят разследващите органи. Едно улично куче /сътрудник на службите за сигурност/ е подало информация в ДАНС, че е чуло да си говорят на руски преди да атакуват. Откраднали са униформите и оръжията на американски войници от близка военна база, за да попречат на съюзниците да защитят националния ни суверинитет /не могат да се бият с руснаците голи и без оръжия/. Освен всичко това, има телефонни записи, които доказват, че лично Путин е ръководил хибридната война срещу работниците от цеха, защото повечето от тях имат симптоми за отравяне с Новичок. Американската армия ползва друг тип отрови, което е доказателство за руската агресия на Балканите, в Европа, на планетата Земя и в открития Космос.
    Време е да защитим натовското си достойнство и да превземем Москва на нож.

    Коментиран от #98, #115

  • 25 Румен Радев има чест и морал ! И...

    24 7 Отговор
    Скоро ГРОБ ще ги е закопал !
  • 26 Стойтагледай

    16 8 Отговор
    „Влезли, влезли, видели, че сбъркали, ама защо не се извинят и да си излязат, а насочват автоматите срещу работниците!“, възмутен е собственик на цеха, в който американските окупатори влязоха, демонстрирайки наглост, и 19 дена от тогава надупените продажни на американците родни власти мълчат.
  • 27 Ланс Линк

    25 4 Отговор
    Можете да разкривате още ужасяващи неща, въпросът е дали ще ги осъдят. Това искат хората-виновните да бъдат осъдени.
  • 28 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    7 25 Отговор
    Бойко , в готовност сме! Стягаме редиците ! Аз съм избран за полеви командир за Търновски регион да водя народното опълчение : Бойко Борисов: Най-много да ме арестуват, но от ГЕРБ вече ще срещнат съпротива

    Най много да ме арестуват , но нали ще дойдете в ареста да ми носите хляб и вода, пошегува се пред младежкия актив на Герб Борисов. Ако го направят, тук вече ще окажем съпротива с целия си ресурс и трябва да обикалят страната да се крият! "Но ако успеят и ме няма , нали ще ми сложите тук един портрет", каза още Борисов. Той призова младежите на Герб да бъдат бастиона на съпротивата, срещу преврата който тече в момента в държавата. " Структурите ни ще излязат навсякъде - по полета, по балкани, по села и градове"

    Коментиран от #43

  • 29 На 11 май

    8 14 Отговор
    Румен Радев обявява и ръкополага служебното си правителство.
    И докато го прави, на СЪЩАТА ДАТА – 11 МАЙ, американски кравари, пардон, въоръжени бойци, нахлуват в БЪЛГАРСКО ПРЕДПРИЯТИЕ в Чешнигирово и уж „на учение“ разказват майките на работниците с насочени автомати съм тях.
    Нищо случайно няма на този свят. Нищо, че американският посланик се прави, че нищо не знаела и прочие тинтири минтири. Но! Впоследствие, веднага, в първите дни на служебното правителство нахлу при който се сетите министър, агенция и при министър председателя. И ТЕ не само го позволиха, но и мазно се усукваха да позират колко са продажни. Че и при кмета на столицата се набута, да се снимат двете фамозни лелки.
    Знаците никога не трябва да се пренебрегват, защото те казват много повече от официалните рецитации на „новите“ „борци“ срещу каквото се сетите. А тази инвазия, уж „грешка“, бе чиста ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СЪЩАТА ДАТА, В КОЯТО РАДЕВ ОБЯВИ ВЛАСТТА СИ – ДЕМОНСТРАЦИЯ С ВНУШЕНИЕТО – ЕТО КОИ ТОЧНО ВИ УПРАВЛЯВАТ!
    Същите тия „нови“ управляващи мълчат като ЗАДНИЦИ не смеят и да пръднат пред американското безобразие.
    Такова позорно слугинство, такъв позорен измеркялък, че да ти се доповръща от иначе „български“ генерали, льотчици и вся остальная…
    Абе, продажници, днес влизат с автомати в завод, утре ще нахлуят в спалните ви и ще изчукат жените ви, бе, „генерали“ нескопосани и надупени?!
    За вас хич не ни е еня, ама защо спи тоя народ, предали го за пореден път заради власт, пари и постов
  • 30 Н Марков

    17 14 Отговор
    Ей, тоя нашия стратег Радев ще надмине и самия Борисов по двуличие.

    Довчера не забелязваше какви ги вършат разни военизирани руснаци около самия него и в държавата, но след като обърна палачинката и се закле да служи на янките, вече не забелязва и какви ги върши американската армия из българските села. Цяла България се възмущава, вижда много добре и знае, само американското посолство и нашия радев не знаят какви са тия войници с насочени автомати срещу обикновени работници!?

    Ето на това се казва президент-опортюнист! Запомнете го.

    Все ми се струва, че за такъв военен произвол, трябва да се налагат най-строги санкции и ако имахме истински президент / в случая с абсолютна власт/, досега всички американски войници от видеото трябваше да са арестувани и с повдигнати обвинения. Но…, никой няма право да задържа американски войник, дори той да извърши убийство на невинни в произволна страна. И всички държавни и политически органи мълчат! Мълчат като риби.

    Тези работи ги наричат „съюзнически отношения“. Те могат всичко, ние не.

    Коментиран от #104

  • 31 ФАКТ !

    15 11 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданите искат възмездие !":

    Мизерствахме при БКП-БСП !!! Които се смятаха за БОГОВЕ !!! И ще продължава да е така, докато НЕ ИЗЧЕЗНАТ КОМУНИСТИТЕ -БЕЗВЕРНИЦИ !!!
  • 32 Б Цеков

    8 12 Отговор
    Скоро ще стане цяло денонощие, откакто получи гласност скандалното нахлуване на тежко въоръжени американски войници в българско предприятие. От българските институции и партии няма нито звук, нито стон. Президентът мълчи. Назначените от него служебно правителство и военен министър мълчат. ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО, НФСБ, Слави Тр., „мутрите“ на Мая… Всички мълчат. Дори и в някоя африканска държавица управниците щяха да поискат обяснение и извинение от американското посолство. Нашите не смеят да шукнат. Но иначе много ги разбират работите, като трябва да се дърлят помежду си. Реакция по този инцидент е абсолютно задължителна – това е въпрос на държавност и национално достойнство. В такива моменти си личи какво представляват родните политикани. Сякаш за тях е народната поговорка: „Трьгнаха като аслани, върнаха се по..рани“. Дъно!

    Коментиран от #96

  • 33 Антикомунист

    16 13 Отговор
    а ужаса който преживяхме по време на управлението на БКП-БСП, що него коментираш бе лаладжия такъв, мая номер 2......
  • 34 Бесен

    11 13 Отговор
    Какво изобщо правят тия бо.луци в родината ни? Настаняват се и ползват военни бази безплатно, а за награда плашат и стресират цивилни граждани. То е като тяхната дипломация: американската посланичка нахлува във всички министерства и агенции без покана, че какво остава за някакви прости войници?! А нашенските пом ияри мълчат и дирят руски агенти. Аман от продажни мас тии!…

    Коментиран от #73

  • 35 Следете внимателно от утре....

    13 7 Отговор
    Как герберите ще са вътре....!!!
  • 36 Българин

    15 12 Отговор
    В една нормална държава тези тъпанари щяха да са арестувани отдавна! Как ще влизаш в чужда държава с насочен автомат в частна собственост! Това е престъпление!!! Разпищолени американци тъпчат суверенитета ни! Глупашки ухилената им посланничка се вре навсякъде и ни поучава, но когато стане дума за престъпните й сънародници мълчи като Борисов пред чекмедже!!!

    Коментиран от #50, #146

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Доцента

    15 13 Отговор
    Ужасяващо е ,че ще се гласува с венцуелски машини и че всеки избирател ще има по 35 секунди да гласува.Както казаха от цик по 75 човека за час.Изборите са обречени на провал.Хунтата от руски шпиони наречена правителство начело с главния псевдо натовски генерал със зелени чорапи ще усети народната любов.
  • 39 Шляхтиц

    2 3 Отговор
    Подреждайки и разглеждайки гардероба си жената се ужасява, как съм могла да се обличам и да нося такива дрехи на себе си ???????
    Никога не се пита как се облича и носи сегашните дрехи. .................
  • 40 Истината

    10 10 Отговор
    Натовските войници търсеха Бойко агента на
    Москва и Путин. Беше се скрил при ГЕРБ жени!
  • 41 ИНТЕРЕСНО КАК ОТ

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    10 000 😀ПРОТЕСТИРАЩИ ПРЕД Д.А.Н.С. ИЗБРАХА ТОЧНО YOU,ЯВНО ИМА ЗАЩО😀
  • 42 Лъжи ще има много,

    16 10 Отговор
    но адекватно управление НЕ,защото ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!
  • 43 доброжелател

    16 4 Отговор

    До коментар #28 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    бай курти,амебо едноклетъчна, като вожда си еднокнижник,дано поумнееш някой ден!

    Коментиран от #87

  • 44 От утре ще има арести...

    15 7 Отговор
    На видни герберасти....
  • 45 Гал

    10 13 Отговор
    Кутев,пак глупости за натовски генерали. А Радев ако се определя като такъв, ще изгуби изборите.
  • 46 Гъди гъди!

    9 8 Отговор
    Кого ще арестуваме утре ?...
  • 47 ББ ГС

    2 10 Отговор
    Нещо по въпроса да напищат Дойче зеле ?!?
    Да ви моччам на демокрацията
  • 48 Справедлив

    16 6 Отговор
    8 фирми взели милиард с нищожни лихви и срокове за връщане до 15 години при повече от съмнителни обезпечения. Чудя се защо на мен не ми дават такива условия. А на вас? Е сега какво заслужават тия кавали от управата на ББР. Според мен трябва да гният в някоя тухларна или каменна кариера до гроб, че нали сме епропейци и няма как да ги изгорим на клада настред площада ... а си го заслужават.
  • 49 Не знаеш

    10 11 Отговор

    До коментар #2 от "Кръчмар":

    Коя политика изпълнява правителството г-н кутев « след като не е избрано от народа» Не знам какво е излезло до сега освен лъжи Министрите чули на мегдана Един бивш да каже какво е направил и защо не са го преизбрали

    Коментиран от #78

  • 50 БЪЛГАРИЯ ПОМНИ:

    16 11 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    6 ПРАВИТЕЛСТВА (20год.) НА БКП БСП-ДПС-ДС.......6 НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ И ФАЛИТИ!!!!
    ТЕ ТИЯ ЧЕРВЕНИ ПЕД'ЕР'АСТИ'И ПЕТОЛЪЧКИ ОГРА'БИХА,ПРОДАДОХА И ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #53

  • 51 Модерен ляв

    13 9 Отговор
    По добре с НАТО ! Отколкото със сина на ТАТО !
    На 11 юли, това лято !
  • 52 За Бойко

    11 6 Отговор
    Бой с тигана по главата
  • 53 Пунта Мара

    14 7 Отговор

    До коментар #50 от "БЪЛГАРИЯ ПОМНИ:":

    Точно. Най големите комунисти: ГЕРБ
  • 54 Току що пристигнах

    0 7 Отговор
    Саутхемптън е най-великият отбор в света.
  • 55 Анонимен

    9 10 Отговор
    Кутев, да не се укаже, твоята любов 31 годишната Мата Хари на Бойко. Младите момчета на сухо, а вие с пленю и сие с внучките си живеете. Яде ми се агнешко, не пърчове стари в мирисани, като кутев, 1968,след 1989 родена. Хитри сте и много нагли и алчни. Бб бил с мата хари, а вие не. Гнусно е. Бегай и дай мацката на някои да види хаир, а не олигарси
  • 56 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    14 13 Отговор
    Браво на г-н Румен Радев. Достоен генерал и президент на Република България ! Ние,
    Стотици хиляди българи зад граница сме с Вас!

    Коментиран от #62, #107

  • 57 Петолъчка

    8 9 Отговор
    Комунистическият театър продължава с със скалъпените предизборни "компромати" на ниво съчинения на първокласници "един човек бил казал че еди кой си бил казал". Както винаги, реални доказателства за фантазиите им просто няма. Кварталните клюкарки обикновено имат по убедителни "истории". Така като е тръгнало, БСП ще е с 0% на изборите. На хората вече им липсва професионалното и спокойно управление на ГЕРБ. Другарите на Радев явно си въобразяват че е 9ти септември.
  • 58 Перо

    11 4 Отговор
    Служебното правителство откри топлата вода,като разбра,че държавата до сега е била ръководена от ОПГ,начело със СИКаджията! Какво е очаквало,да не е имало грабеж!!!
  • 59 зъл пес

    9 11 Отговор
    Ама досега нищо не разкрихте бе Кутев.Какво е това бъдеще време.Да не готвите да векувате???Много бъркаш,ще ви изметем....още малко ще търпим.
  • 60 Станимир

    20 8 Отговор
    До последно трябва да се преследват герберастите,
    ограбили 11 години от собствения ми живот, през
    което време са ме "обирали до шушка", за да си строят
    къщи по Барцелона и пълнят шкафчетата със злато
    и валута . . .
  • 61 БЪЛГАРИН

    3 8 Отговор
    УМНИКО, А ДАЛИ ТИ ВЛИЗА НЕЩО В ТЪПАТА ГЛАВА, ЧЕ ТВОЯТ РЕД ИДВА?
  • 62 Чикаго ГЕРБ

    11 16 Отговор

    До коментар #56 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    Аз лично от Чикаго ще гласувам за ГЕРБ, против дъртите комунисти и Радев. Така че избягвай да говориш уж от името на всички емигранти. Не сме всичките водачи на тирове като тебе или неосведомени студентчета, все пак някои от нас сме образовани и можем да мислим. Няма да гласуваме нито за "демокрацията", нито за Чалгаря, нито за мухлясалата пропаганда на БСП от доста ниско ниво.

    Коментиран от #66, #70, #71, #72

  • 63 СЕВЕРОЗАПАДА

    6 8 Отговор
    СТАНИМИРЕ, №60 - МНОГО СИ ТЪП БАТКОВОТО. ЗА ТЕБ НЯМА НИКАКВО СПАСЕНИЕ!

    Коментиран от #68

  • 64 Ива

    12 6 Отговор
    За сикаджията е достатъчно прокурор да разпита за рекета - 67 млн от Божков и право в пандиза заедно с ГОРАНОВ , факти и доказателства навсякъде !
  • 65 😂😂😂😂😂

    12 6 Отговор
    Боко е най долния тип раждал се в БГ след 1877г!
  • 66 Неделко

    11 6 Отговор

    До коментар #62 от "Чикаго ГЕРБ":

    Видяхме на миналите избори , че 2% в чужбина са гласували за мутрата от СИК , то карлуковски пациенти има навсякъде по света и не е изненада за никого !
  • 67 Винету

    13 6 Отговор
    Дo змиярa Чикaгo/Гeрб
    Зa кaквo Чикaгo гoвoриш бe ceлякo,
    кoйтo ceдиш някъдe cкътaн из Дeлиoрмaнa,
    зa дa мoжe дa пуcнeш днec пoвeчe пocтoвe
    в зaщитa нa Бaнкярa, зa дa cи вържeш cирoмaшкaтa
    нaдницa !

    Коментиран от #76

  • 68 Анти Станимир

    8 6 Отговор

    До коментар #63 от "СЕВЕРОЗАПАДА":

    "Станимир" е от тези на които винаги някой друг им е виновен т.е. почти целия народ. Все "държавата" трябва да ги ръководи, все някой трябва да ги "оправя". Не го вдига - Бойко е виновен. Като толкова те ограбили "Станимире", що не отиде в чужбина да работиш, да видиш какво значи истинска експлоатация. Там такива хленчещи като тебе не издържат и седмица.
  • 69 Пинчо

    9 6 Отговор
    Гласувайте за бспидпс или божков. Обещават постоянно сензационни статии за герб и заплати в еврота. Още на жените безплатни масажи, на мъжете 50 девственици след смъртта. И помнете: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ТОВА КОЕТО КОМУНИСТИТЕ МОГАТ ДА ВИ ОБЕЩАЯТ

    Коментиран от #74

  • 70 Хмм

    9 9 Отговор

    До коментар #62 от "Чикаго ГЕРБ":

    Мислещ, образован и герб! Противоположности! Със сигурност има лъжа в този коментар! Кое не е вярното? 😂
  • 71 ДО ГЛАСУВАЩИЯ УЖ ОТ ЧИКАГО

    12 6 Отговор

    До коментар #62 от "Чикаго ГЕРБ":

    ТИ СИ В ЧИКАГО КОЛКОТО МУТРАТА ОТ СИК НЕ Е РЕКЕТЬОР И ТОЛУП !
  • 72 Перо

    11 7 Отговор

    До коментар #62 от "Чикаго ГЕРБ":

    В Чикаго сте като овце,в стадото! Не знам защо трябва да гласувате! По американските закони,твоя кумир,тиквата,щеше да бъде ефтанизиран,поради премахването на електрическия стол за извършените престъпления. Срамно е да живееш в САЩ и да не можеш да направиш разлика с мутренския режим.Явно си загубен селтик,живеещ в български затворен кръг!

    Коментиран от #79

  • 73 оня

    9 4 Отговор

    До коментар #34 от "Бесен":

    Такива договори е сключил оня с торбичката на била:)) Не са виновни от временния кабинет. Стига си ръсил простотии:))

    Коментиран от #75

  • 74 Ам чи

    7 6 Отговор

    До коментар #69 от "Пинчо":

    и герб е в тази групичка драги! Не си ли се напънал да се замислиш, защо всички Доганови или Пеевски, както искаш ги наречи медии и техните сателити, пускат само лъжи и компромати срещу опоненти на подлото чудо от Банкя! Защо ли? 😂
  • 75 Перо

    6 4 Отговор

    До коментар #73 от "оня":

    Договора е сключен от СерГей Станишев,като Премиер!
  • 76 Чикаго ГЕРБ

    10 10 Отговор

    До коментар #67 от "Винету":

    Поздрави от Чикаго, 6:50 часа е. Повдигам си настроението като казвам истината на комунистически драскачи като тебе. Не всички в Чикаго сме необразовани еснафи като тебе. Евтини предизборни театри като този разигравам в момента от дъртите номенклатурчици на Фърчилото Радев просто не ни минават. ГЕРБ 2021 ПОБЕДА! Много ви се иска всички да са с промити малки мозъци като тези които излизаха на "протестите", ама се вижда от совалка че нито Чалгаря, нито Фърчилото могат да управляват. Чалгаря се отказа, за да не стане за резил, но комундетата са упорити. Те имат опит във воденето на България към поредната национална катастрофа. Помним, не сме забравили!

    Коментиран от #80, #81

  • 77 ЧУДЕСНО Е ЧЕ ТРОЛОВЕТЕ НА МУТРАТА

    12 7 Отговор
    ОРЕВАХА САЙТА ( ТО НЕ ЧЕ НЕ СА ДВАМА ТОЛУПА ОТ ПИК НА ДЕНОНОЩНО ДЕЖУРСТВО ТУК ) ТОВА ОЗНАЧАВА , ЧЕ СЕ ВЪРВИ В ПРАВИЛНА ПОСОКА - И ВИЖТЕ ДОБРЕ ЗА КАКВО РЕВЪТ !
  • 78 Перо

    8 5 Отговор

    До коментар #49 от "Не знаеш":

    До сега Толупа сам се избираше!
  • 79 Чикаго ГЕРБ

    9 10 Отговор

    До коментар #72 от "Перо":

    С българи в Чикаго въобще не комуникирам - отвращават ме селски еснафи които само се клюкарят кой имал повече пари. А за интелигентност, имам достатъчно за да осъзная че ГЕРБ е най малкото зло за България в момента. Служебното "правителство" е на власт от няма и месец и вече вони на тоталитарен комунизъм. Компромати без доказателства, елементарни опити за промивки на мозъка .... Живял съм през социализма и тия номера просто не ми минават. За такива като тебе може и да минат, затова България ще става все по зле.

    Коментиран от #83, #86

  • 80 ИВА ДО УЖ ЧИКАГО - МУТРА ТРОЛ

    14 6 Отговор

    До коментар #76 от "Чикаго ГЕРБ":

    ДНЕС В АМЕРИКА Е MEMORIAL DAY LONG WEEKEND И ВСИЧКО ЖИВО СПИ В 6.00 СУТРИНТА , САМО БУДНИЯ И ОБРАЗОВАН БЪЛГАРСКИ ТРОЛ НА СИКАДЖИЯТА МИЛЕЕ ЗА ГЕРБ ! СМЕХ , СМЕХ , СМЕХ !

    Коментиран от #85

  • 81 Еййй

    11 5 Отговор

    До коментар #76 от "Чикаго ГЕРБ":

    И в Чикаго четели Кафявите сайтове! 😂 И те като нашите платените ученици от подлеца Борисов, градят коментар около опорки и лъжи! 😂 Та дали подлеца от Банкя е стигнал да наема ученици чак от Чикаго? Или като всеки платен от подлеца, е цар на лъжата и мечтата!
  • 82 Ха ха ха

    7 7 Отговор
    Поредното комунистическо плямпало с много ялова пропаганда без обективни доказателства ... но все пак ,то това е и запазената марка на всички комуноиди .

    Коментиран от #84

  • 83 ДО УЖ ЧИКАГО ИНТЕЛИГЕНТА

    8 6 Отговор

    До коментар #79 от "Чикаго ГЕРБ":

    ВИЖ КОЛКО ПРОЦЕНТА ГЛАСУВАХА ЗА СИКАДЖИЯТА И ШАЙКАТА В ЧИКАГО ДАННИТЕ СА ЛЕСНО ДОСТЪПНИ , АКО НАИСТИНА НЕ ВЪРТИШ ГЕВРЕКА НА ТИРА В МОМЕНТА !

    Коментиран от #88

  • 84 За теб

    3 5 Отговор

    До коментар #82 от "Ха ха ха":

    истината е кошмара на трола, а за нас ти си манна небесна! Платен от подлият глупак Борисов, да му показва подлостта! Е нема по сладко нещо от това! 😂 С неговите пари, по неговата куха кратуна, от неговите купени ученици! 😂
  • 85 Чикаго ГЕРБ

    6 9 Отговор

    До коментар #80 от "ИВА ДО УЖ ЧИКАГО - МУТРА ТРОЛ":

    Коментарът ти е на типично пенсионирано комунде. Като било празник, видите ли аз съм бил ДЛЪЖЕН да спя понеже целия американски народ спял. Ами някои от нас правят каквото искаме, а не каквото ни наредят "отгоре" - знам че ти е трудно да схванеш такава свобода в поведението. Смешка!

    Коментиран от #89

  • 86 ДО ЧИКАГО ИНТЕЛИГЕНТА - МУТРА ТРОЛ

    7 6 Отговор

    До коментар #79 от "Чикаго ГЕРБ":

    КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО РАНО СИ СТАНАЛ В СЪБОТА 5.00 ЧИКАГСКО ВРЕМЕ СУТРИНТА САМО ГЕВРЕКА НА ТЕРА ВЪРТИШ НЯКЪДЕ , НЯМА ЛОШО РЕСПИКТ ЗА ВСЯКА ПРОФЕСИЯ И ТРУД !

    Коментиран от #90

  • 87 бай курти 45 г.-сгоден- 21 г.ваш ЛИДЕР

    3 9 Отговор

    До коментар #43 от "доброжелател":

    Голтача, скоро се връщаме на власт и геноцида по време на предишния ни мандат ще ви се види като розов сън. Като един Пазарджишки клошар подвизаващ се по сайтовете като Атила който за 12 години наше управление докарахме до кофите за смет!
  • 88 Чикаго ГЕРБ

    8 6 Отговор

    До коментар #83 от "ДО УЖ ЧИКАГО ИНТЕЛИГЕНТА":

    Напълно съм наясно че българите в чикаго са предимно необразовани еснафи и лесни за манипулиране, щом гласуваха най много за един чалгар понеже му гледали шоуто. Без капка мозък се поддадоха на изтъркани лозунги от 1989. Просто казвам че не всички в Чикаго сме такива плебеи. Някои не се поддаваме на мозъчни промивки и можем да мислим. Та ГЕРБ е най добрият избор за България в момента. Всички други, ще я съсипят напълно.

    Коментиран от #91, #93

  • 89 ДО ЧИКАГО ТРОЛА НА БУДА

    9 5 Отговор

    До коментар #85 от "Чикаго ГЕРБ":

    Запази разсъжденията си по темата кои са комунисти за хора , които не познаваш и никога не си виждал и се съсредоточи върху обвиненията срещу банкянската мутра за рекет и източване н унищожение на КТБ И ББР ! И виж процента за който ти споменах , ако имаш интернет в тира ! Good luck !

    Коментиран от #94

  • 90 Чикаго ГЕРБ

    5 10 Отговор

    До коментар #86 от "ДО ЧИКАГО ИНТЕЛИГЕНТА - МУТРА ТРОЛ":

    Объркал си времето с един час. Но нормално за пенсиониран комунист, вие така и не се научихте да смятате в училище. Друго си е да ръсиш безсмислени партийни лозунги, много по лесно е.

    Коментиран от #102

  • 91 И като

    10 5 Отговор

    До коментар #88 от "Чикаго ГЕРБ":

    се събуди сутринта, взе че се оказа ученичка, в България, продала се на подлият глупак от Банкя, че да пише опорки и лъжи от кафявите сайтове и да ни показва, че подлеца плаща за това! 😂 Абе баце да не е педофил?
  • 92 до чикаго герб

    6 5 Отговор
    "Като бъде за лъжата, дъртите цигани са нищо пред теб"
    По Алеко Константинов
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Чикаго ГЕРБ

    8 11 Отговор

    До коментар #89 от "ДО ЧИКАГО ТРОЛА НА БУДА":

    И без да се "съсредоточавам" се вижда от совалка че "обвиненията" срещу Бойко нямат реални доказателства. Виж реалните обвинения срещу Божков са друго нещо, но комундетата там не стъпват защото вече ги е купил с парцалите. Елементарен опит за "другарски съд" от 1944, но забравяте че не е 1944 и идват избори ....

    Коментиран от #114

  • 95 хтврп

    10 5 Отговор

    До коментар #14 от "Sieg":

    Ами това е така, защото при Боко 12 години има високото ниво на корупция, което води до ниско ниво на инвестиции и от там на по-ниско ниво на брутен вътрешен продукт и съответно до ниско жизнено равнище на населението, до ниски заплати, до изоставане спрямо другите европейски страни. За това хората напускат страната, а също и чуждите инвеститори. А също и липсата на прозрачност и контрол върху обществените поръчки. Просто сме затънали яко в блатото и оня наглец от Банкя иска пак да управлява, глупакът си вярва, че бил голям управленец.
  • 96 За ГЕРБ

    6 7 Отговор

    До коментар #32 от "Б Цеков":

    е естествено да не реагира.Но за уж русофилската БСП?
    А двамата генерали масони Радев и Янев, овладели цялата власт, понеже няма парламент, единствени изразяват държавната позиция, но са глухи, слепи и неми.

    Коментиран от #106

  • 97 Ванга ми шепне

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Кръчмар":

    Виждам от отвъдното...

    Пачките в спалнята на Борисов са кървави пари!

    ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов
    са от най-долната утайка на БКП!

    На 11 юли, който гласува за престъпникът Борисов
    вечно ще го преследва нещастието!

    Колата му ще пропадне в дупка на асфалта!
    Жената, децата и внуците му ще се поболеят!
    На него ще му изсъхне ръката
    и ще му капят месата...

    Ще сънува кошмари!
    Ще бъде прокълнат!
    Той, и семето му!
    И на този, и на оня свят!

    Ванга ми шепне...
  • 98 Свидетел

    3 6 Отговор

    До коментар #24 от "Марков":

    Точно на същото място по време на голямо учение преди години се приземиха 2 стратегически бомбардировача. Странно, изтеглиха се в края на летището и никой не слезе от тях. И стояха така цял ден, без някой да ги обслужва. Нито гориво, нито нищо. Пристигна Ту154 . Слязоха 20-тина души и се отправиха към бомберите. После разбрахме, че екипажите са арестувани и директно с обратния полет на 154 -ката заминали за Москва. Стратегическите самолети с други екипажи също отлетяха. След време се разбра, че идвайки от север ,вместо на Бургас, бомбардировачите са направили завой на запад 150 км по -късно, като са навлезли дълбоко в извън БГ възд. пространство. И веднага – стоп и арест.
  • 99 Очевидно

    7 5 Отговор

    До коментар #15 от "БГ гражданин":

    на 95% от БГ народа не му дреме! Аз имам добра извадка около себе си. Което автоматично означава, че с.адото ВЪОБЩЕ не осъзнава към момента драматичността на ситуацията или казано по-кратко не осъзнава, че мълчанието на институциите и всички (до една) партии означава много страшен факт….какво ни се пише, когато новите овладеят властта.
    С г а н!
  • 100 Ептен факт

    6 6 Отговор
    Чудя се , до сега какво разкриха ? Ами за сега едно голямо нищо ! Хиляди приказки от 1001 нощи , художествени произведения и няма изкаран нито един факт и едно доказателство . Кутев щял да изкара още . Изкарайте доказателства за досегашните ! Съдете някого ! Покажете ни , че всичките тия приказки не са напразни ! До сега предизвиквате в хората , повече гняв и отврат в хората . Всичко звучи като една огромна очерняща пропаганда . Извадете доказателства за поне едно . Писна ни да слушаме за всевъзможни злоупотреби , без да има завършек
  • 101 Чикаго ГЕРБ

    12 8 Отговор

    До коментар #93 от "НЕДЕЛКО ДО ЧИГАГО ГРОБ МУТРА УЖ ТРОЛ":

    Повечето българи в Чикаго гласуваха категорично за един Чалгар, който се на-дрис-ка когато стана време за управление. Което си показва какво им е умственото ниво и защо въобще не говоря с тях. За радост, не всички в Чикаго сме такива лумпени. Аз се въздържах от гласуване заради коронавирусът, но този път няма да ви се размине и няма да гласуват само лумпени. ГЕРБ ПОБЕДА 2021!

    Коментиран от #105, #122

  • 102 БУДА ДО МУТРАТА ОТ ЧИКАГО

    11 6 Отговор

    До коментар #90 от "Чикаго ГЕРБ":

    В ЧИКАГО БЪГАРИТЕ С ПОДОБЕН КАРУЦАРСКИ ЕЗИК КАТО ТВОЯТ СА 2% И ОТГОВАРЯТ ТОЧНО НА БРОЙКАТА ГЛАСУВАЛИ ЗА БАНКЯНСКАТА ПРЕСТЪПНА МУТРА ! ВСЪЩНОСТ САМО ДА ПОПИТАМ - ДА НЕ СИ В НЯКОЙ ЩАТСКИ ПАНДИЗ , ЧЕ ТОЛКОВА РАНО СА ТЕ СЪБУДИЛИ ?

    Коментиран от #126

  • 103 Абе опуленкото

    7 8 Отговор
    Комуниста кутев и разни приказки за истината . Голям смях, комунист за истина и законност да говори - това са несъвместими неща .....
  • 104 Възмутен

    7 9 Отговор

    До коментар #30 от "Н Марков":

    Много по-жалки от льотчик Радев, който като всеки демагог и диктатор се възползва от всяка възможност, са тия политици, журналисти и обикновени избиратели, които му свалят звезди от небето и го издигат в култ, призовавайки сегашната му хунта да остане и след изборите и да стане редовно правителство.
    Култът към личността на един мр ъ сник добива уро дл иви размери и истинската журналистика трябва да воюва с това и да показва истината за продажника Радев.
  • 105 ДО ЧИКАГО МЕСИЯТА НА БУДА

    8 6 Отговор

    До коментар #101 от "Чикаго ГЕРБ":

    А БРЕ ШОФЬОРЧЕ ТИ СИ НАИСТИНА ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ ! ЩО НЕ СЛЕДЕШ ОТ ТИРА ДА УДАРИШ ЕДНА МАРИХУАНА ?
  • 106 Това

    4 6 Отговор

    До коментар #96 от "За ГЕРБ":

    се е случило в учението, което е преди служебното правителство! Ако до сега не се е знаело, то сега има гласност и ще се провери къде е грешката! Ти какво би казал, ако те изненадат, че нещо се е случило без твое знание! Не би ли проверил първо за какво иде реч! Влизате в някакви филми! Изчакайте няколко дена, ако няма реакция, ревете!
  • 107 Всички тия

    8 9 Отговор

    До коментар #56 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    ке ле мета от Инициативния комитет на льотчика, които лъжеха и мамеха, и Курнела най-вече, и превъзнасяха тоя мошеник, носят основна вина за ката стро фалната ситуация в България.

    Коментиран от #108

  • 108 Това е много

    7 9 Отговор

    До коментар #107 от "Всички тия":

    вярно.Всички тия кел еме та от Инициативния комитет на льотчика, които лъжеха и мамеха, и Курнела най-вече, и превъзнасяха тоя мошеник, носят основна вина.

    Колкото него.
  • 109 Тодорова

    3 9 Отговор
    Отдавна България е колония с двама господари – САЩ и ЕС.
    За това гласуваха българите !
    Хак им е – марионетните правителства да ги крадат , тормозят , бият и арестуват.
    Западняците да контролират парите , позволявайки на послушковците свободно да богатеят и издевателстват над бизнеса , доколкото го има.
    Американците ни щавят с въоръжението което трябва да купуваме , но най – вече ни облъчват и налагат безумна русофобия .
    И правителства и служби , като добри роби , не смеят да гъкнат и налагат омраза към Русия .страната благодарение на която ние съществуваме като държава!
    Големи неблагодарници сме ! Затова господ ни наказва и сме на изчезваме . Това заслужаваме!
  • 110 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ".......това да те извика министърът, за да обясниш защо си взел парите и какво правиш с тях, според тях било цирк.....БЕЗСРАМНИЦИ, МОЛЯ ВИ СЕ, НЕ ИСКАТ ДА СТЪПЯТ НА КИЛИМЧЕТО И ДА ДОКЛАДВАТ ПО УСТАВ....
  • 111 Дядо Иван

    4 9 Отговор
    От 30 години насам всички правителства се назначават от Вашингтон. Докато ни управлява целият този политически елит и сме колония, все ще е така. Дори БСП е твърдо превзета от перестройчиците и се кланя на новия господар. Дано се радвате сега на бананите така, както са се радвали индианците на мънистата. Такъв хубав резерват с казина ще стане от тая територия
  • 112 Така ще е

    4 7 Отговор
    – плюят руснаците, лижат задниците на американците, мълчим на Брюксел и си чакат назначенията. Защо бе джанам не ни питате всички нас какво искаме – НАТО, Европейски съюз, евроатлантически ценности, джендъри и тем подобни. Кажете си какъв ви е кяра, че ни държите в мизерия? Всички български политици са маскари и продажници без изключение. Повръща ми се от тях.
  • 113 Омерзен

    6 6 Отговор
    К’во стана бе, натовски льотчик генерал, нали си ербап, що се криеш в дупката 20-ти ден, заедно с натовското ти правителство?!
    Досега сто пъти трябваше да си на шо кал по арогантната глава американския посланик, заради ПОКАЗНАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ КОЙ ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ!
    Едно е да си мъж със сърце обаче, друго е да си измислен натовски рецитатор, който от диагностична амбиция и егоцентричност на всяка цена да спечели втори президентски мандат, само дето още американско гражданство не е взел.
    То не беше срещи с американската Мустафа, то не бяха пози, то не бяха снимки на подбраните ти над упени така наречени министри и вся остальная, то не беше преигрване, то чак говорителят ти кутев чак се подмокри да обяснява какъв точно натовски генерал си и какъв точно е авера ти масон премиерът ти, също натовски.

    Коментиран от #121

  • 114 ДО ЧИКАГО УМНИКА

    5 8 Отговор

    До коментар #94 от "Чикаго ГЕРБ":

    БРАТ ИМАШ НАИСТИНА НУЖДА ОТ ПСИХИЧЕСКА ПОМОЩ , НАПРАВО СИ ИЗТРЕЩЯЛ КАТО БАНКЯНСКИЯ ПОЖАРНИКАР , НЕ МОЖЕШ И ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КОЛКО НЕАДВЕКАТЕН И ОБЪРКАН СИ ! АКО НАИСТИНА СИ В ЩАТИТЕ ИМА КОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ !
  • 115 Абе

    6 4 Отговор

    До коментар #24 от "Марков":

    до кога ще наемат деца за няколко бонбона, да пишат приказки? Пълна излагация!
  • 116 зъл пес

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    След малко ще ти пратим линейка от Карлуково.От НАП казаха че се нуждаеш от спешна психиатрична помощ.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Румeн Пeткoв:

    5 8 Отговор
    Защо началникът на отбраната мълчи за американската военна атака?
    „Нa 11 мaй, пo врeмe нa ширoкo рeклaмирaнoтo cъвмecтнo вoeннo учeниe, aмeрикaнcки вoйници нaхлувaт в прoизвoдcтвeн цeх в Плoвдивcкo. Тoвa e или oчeвиднo нeкaдъриe, или злoнaмeрeнa дeмoнcтрaция, нo и в двaтa cлучaя трябвa дa ce търcи cъдeбнa oтгoвoрнocт. Дeмoкрaтичнитe бългaрcки инcтитуции мълчaт, мълчaт двaмa пoрeдни миниcтри нa oтбрaнaтa, мълчи нaчaлникът нa oтбрaнaтa, мълчи кoмaндвaщият нa cъвмecтнитe cили зa cпeциaлни oпeрaции, мълчaт вcички“.
    „Имaлo ли e зaплaхa зa нaшaтa тeритoрия, кoй и кoгa e дaл рaзрeшeниeтo зa тoзи пoлeт, oт кaкъв бългaрcки caмoлeт e бил придружaвaн B-52 и нa кaквo ocнoвaниe ce e рaзхoждaл нa другитe eврoпeйcки cтрaни, нac нe ни интeрecувa, нo нaд Бългaрия, Чeрнo мoрe и Coзoпoл. Въпрocи, кoитo cигурнo щe прoкънтят, дaнo дa нe зaмрaт бeз oтгoвoри“
  • 119 Измисленият

    6 6 Отговор
    “натовски” генерал Радев е продал сигурността на държавата на т.нар. евроатлантически партньори в замяна на втори мандат! Говори се, че Радев се е сдушил с “евроатлантик” номер едно у нас и безкруполен продажник ЦвЦв! Предстои да разберем… Апропо, всички капии на ЦвЦв в МВР не са пипнати от новия министър , най-значимите сред които за полицейските аташета в САЩ и Германия! Факт
  • 120 кьорфишек

    9 8 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданите искат възмездие !":

    А аз пък си живях добре при Боко.То некадърния човек все търси някой да му е виновен.

    Коментиран от #131

  • 121 Тън тън

    5 5 Отговор

    До коментар #113 от "Омерзен":

    По вашата сметка, подлеца от Банкя преведе 20 ст. за изречените глупости и лъжи! Благодарим ви в усилието да излъжем заедно хората!
  • 122 БУДА

    5 7 Отговор

    До коментар #101 от "Чикаго ГЕРБ":

    МУТРАТА ОТ СИК ОТЛЕТЯ С ДВЕСТА И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД ! И ТИ НЕ СИ В ЧИКОГО ЛЪЖЕЦ !
  • 123 цървулан

    6 4 Отговор

    До коментар #7 от "долу ГЕРБ":

    Споко,Рашков няма да ви прости и на вас,скоро ще го поемате четвъртит.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 То и Александър Пеев ,

    5 2 Отговор
    Е бил офицер от Царство България , но е служил в интерес на СССР, под псевдонима “ Боевой”.
  • 126 дете 44

    5 6 Отговор

    До коментар #102 от "БУДА ДО МУТРАТА ОТ ЧИКАГО":

    Неграмотно копче,от няколкото ти драсканици,няма една без правописна грешка.Като всичко живо спи в Чикаго,ти що не спиш бе,панелен плъх ? Оня що не спял,бил въртял геврека...май ти въртиш геврека в Делиормана,а?
  • 127 ПЕНКО

    8 4 Отговор
    ХИЛКО -ХИЛЕЩИЯТ СЕ БЕЗ ПРИЧИНА -АГЕНТ НА КГБ -ВЕРБУВАН КАТО СТУДЕНТ В МОСКВА -ЗАЕДНО С "МАУАЙЯ МАЙ НА ТА И- ВСЕОБЩА / !!!
  • 128 Пенсионер

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "гнус":

    То и гражданите не се интересуват от нищо. Като дойде петък и хукват към Гърция. Ще има еди край, но за съжаление лош.
  • 129 Добро утро!

    5 9 Отговор
    Да вземете, да си ги приберете по къщите, братята американци. Тъкмо да разнообразите антропологичните белези на този малък, но за сметка на това, изключително п.ост народ. Когато Ви писах, че е недопустимо, посред нощ над Пловдив, 3 часа да летят тежки бойни самолети, при положение, че в цяла Европа се каца със загасени двигатели, Вие ме нарекохте „мало умник“? Мало умие, наистина има, но то е в решенията, а не в нашите реакции.
  • 130 ТтТ

    8 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    На протеста бяха само клошари!А Марйка Атанасова ги насърчаваше! Марйка “журналистката”

    Коментиран от #138

  • 131 фтнр

    8 5 Отговор

    До коментар #120 от "кьорфишек":

    Не е важно само ти да си живял добре. Трябва населението на България да живее добре и достойно. Егоист.

    Коментиран от #134

  • 132 титаник

    9 5 Отговор
    направили си банка да си раздават само на тях пари..хакнали нап 10 милиарда липса..построили магистрали 5 години вече счупени..построили паток вече имаме да даваме пари..фалирали ктб виновни няма..тоз кръглото нещо ще излезе че със 100 милиарда ни е вътрил..хубав човек/некомунист..ей глупаци ловете самолетите и за дубай щото тука вече бъдеще за вас няма
  • 133 ТтТ

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Кръчмар":

    Ей тоя отгоре е такъв, ама от каде акъл и очи, да го видиш!
  • 134 ТтТ

    9 8 Отговор

    До коментар #131 от "фтнр":

    Ти ако си аултсайдер, не ти е виновен ББ!

    Коментиран от #136

  • 135 Хаха

    6 3 Отговор
    По, мияр
  • 136 Прави ли

    6 6 Отговор

    До коментар #134 от "ТтТ":

    ги 75% от населението, живеещи по статистика под прага на бедността аутсайдери? Лъжата не променя истината! 😂
  • 137 Пише в биограффията,

    6 4 Отговор
    На Антончо, че е учил в Москва . Какъвто е настъпателен, от известна българска фамилия , е бил с голяма перспектива, за кариерно израстване! Напълно подходящ за СС, агент. Не са го пропуснали службите на Путин. Ако беше учил, в Симеоново, нямаше да говори такива неща, но Кутев специалист, по културата!
  • 138 Последния Софиянец

    7 5 Отговор

    До коментар #130 от "ТтТ":

    Ти на протест с фрак ли ходиш?
  • 139 необяснимо

    5 6 Отговор
    Гледам, слушам, чудя се - каква всеобхватна, мащабна стратегия за събаряне на Борисов. Но кой и как успя да го измисли ? Кой организира толкова хора ? Дори с риск да се пресоли манджата, да стане горчиво и непоносимо, дори за неутралните, дори да е грозно и невероятно, няма затишие. Канонадата не спира, а извира - поточе, река, море. Кой ли ще се удави там. Най-лошото е, че тези изявления не са сценарий за криминален филм, а е реалността, в която , дори да не искаме, се налага да живеем.

    Коментиран от #141

  • 140 ЦИРКАДЖИЯ

    7 3 Отговор
    АМИ ЦИРК Е БЕ ШМЕКЕР ЗА ДА ВЗМА ПАРИТЕ ПИСМЕНО СЪМ ОБЯСНИЛ КВО ЩЕ ГИ ПРАВЯ И КАК ЩЕ ГИ ВРЪЩАМ /ЧЕТИ ТАМ ПИШЕ НЯМА КВО ДА ТИ СЕ ОБЯСНЯВАМ И ДА ТИ СЛУШАМ ГЛУПОСТИТЕ/ КЛОУНИ
  • 141 МОРЯК

    6 6 Отговор

    До коментар #139 от "необяснимо":

    АМИ ША ТИ КАЖА /ЧЕРЕПЧЕТО ,БАНКЕРЧЕТО. ХОТЕЛИЕРЧЕТО ФАЛШИВИТЕ БАНЕВИ РУСКАТА АГЕНТУРА ЗА ДА ДЪРЖИ В СТРАХ СЛЕДВАЩИТЕ ,БОКЛУКЧИИТЕ БОБОКОВИ,НЕНАСИТНИ НЕГРАМОТНИ ЗЪРНАРИ . ГЛАДНИ КОМУНИСТИ .ФАЛИРАЩИ ЧАЛГАРИ ПОЛИТИЦИ КОМПЛЕКСАРИ , ИЗРИТАНИ ОТ СЛУЖБИТЕ БИВШИ КРАДЛИВИ ЧЕНГЕТА / ПО МОРЕТО БОКЛУКА ПЛУВА ОТ ГОРЕ И СЕ СЪБИРА НА ТУМБИ
  • 142 tate

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "Румен Коремното":

    Ела да ми разтриеш "Юмручето" ако искаш !!
  • 143 Някой

    8 5 Отговор
    Хайде бе кутев,откога чакаме тия "ужасяващи неща",но подкрепени с факти.Искаме точни факти с документи,а не празно бращолевене.Чакаме те кутев.Не те пиша с главна буква защото не си човек за уважение.
  • 144 Аз Човек

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Кръчмар":

    Вие които пишете тук тъпотии те си какви сте
  • 145 123

    6 4 Отговор
    Аз досега не виждам нищо да сте разкрили.
  • 146 ФАКТ !

    7 3 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    Най-големите престъпления ги направи БКП-БСП !!! Както те ни ограбиха,никой друг нямаше да го направи !!!! Резултатът е ,че БЪЛГАРИЯ се лиши от най-умните и интелигентни българи-лекари,медицински сестри, учители,инженери,........ !!! ВРЕМЕ е да ОТГОВАРЯТ за престъпленията си всички политици !!! А не да правят ПАРТИИ !!! Бизнесът в България е престъпен !!! И той трябва да се разследва !!! Политици и бизнесмени са заедно и ХИЧ не им пука за българския народ !!! Това трябва да искаме българите -да се разследват всички бизнесмени и политици !!! Знаем как бяха създадени и от кои !!!
  • 147 ФАКТ !

    7 5 Отговор
    Антон Кутев как НЕ ви е СРАМ ??? Кой е виновен в тая държава ???? Защо не си признаете за провала ???? Вие сте престъпници и само говорите глупости !!!
  • 148 Другия с коня

    7 7 Отговор
    Хунтата от Протеста начело с Летеца направи Преврат без Избори,без доверието на Народа.Сложиха начело човек от управлението на Жан Виденов за масова сеч на Професионалисти- Бойко Рашков е шеф на Националната Следствена Служба към Главния Прокурор 1995- 2001 ва......Точно когато Мутрите вилнеят безнаказано сред Народа,а Олигарсите разграбват Родината пазени от Следователите на Бойко Рашков.....Даже и Приватизаторката Нинова тогава безнаказано на 28 години ограби Техноимпекс..Народа знае КОЙ го ограби,червен цървул.....
  • 149 ФАКТ !

    8 6 Отговор
    БСП- в ЗАТВОРА !!!! ПРЕСТЪПНА,ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА,АЛЧНА ,БЕЗБОЖНА ......ОРГАНИЗАЦИЯ !!! Клонинги на ПРЕСТЪПНАТА БКП !!! ВСИЧКИ в ЗАТВОРА !!!
  • 150 Бай Курти

    8 7 Отговор
    Колкото повече плюете и храчите по ГЕРБ ,толкова повече затъвате в блатото.За това на предстоящите избори максимум четвърта политическа сила. Този това ви е много но нищо.
  • 151 Пенсионер

    5 5 Отговор
    Балони с въздух.
  • 152 Бий Боко по глъвъта,бий,бий,бий

    5 3 Отговор
    Те тва е
  • 153 В понеделник в 07.00. часа...

    6 4 Отговор
    Ще бъде арестуван лицето Бойко Методиев Борисов. Ще се предава по Нова телевизия онлайн. Също и по БНТ,БТВ. Дали ще прекъснат
    емисиите си ?!
  • 154 Чикаго ГЕРБ

    5 5 Отговор
    Поздрави от Чикаго, часът е 14:40. Казвам го за комундето водач на тир който не може да смята, но се мисли за достатъчно умен да лъже тука че видите ли всички в Чикаго сме били против ГЕРБ. Аз ще гласувам за ГЕРБ и се надявам да спечелят с 51% за да се сложи край на мухлясалия тоталитарен комунизъм който в момента се разиграва в България. Ако ли пък не, ще ви "управлява" Чалгаря и още 1/3 от България ще се изнесат.
  • 155 АНАЛ ИЗАТОР

    1 3 Отговор
    ЛЕЛЕ НЕ МОЖЕ ДА Е ВЯРНО /БОКО Е БИЛ ИНТИМЕН СЪС СТАНИШЕВ/

    Коментиран от #157

  • 156 Gowo

    2 3 Отговор
    При такива разкрития гражданите на друга държава отдавна да бяха линчували ,,избранниците".Държавата щеше да ври и кипи.Телевизиите щяха да топят антените.Кучетстс да видят като пред катастрофа.....тук е нормален уикенд.Народа се е насъбрал около неделната трапеза опушена от кълбета дим от барбекюто.Чалгата уплътнява въздуха.Лабо нема.Ай на здраве ...да е
  • 157 АНАЛ ИЗАТОР 2

    1 2 Отговор

    До коментар #155 от "АНАЛ ИЗАТОР":

    НЕ Е ВЯРНО С КУТЕВ НО НЕ СЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ПОДОБАВАЩО
  • 158 АНАЛ ИЗАТОР 2

    0 2 Отговор
    НЕ Е ВЯРНО С КУТЕВ НО НЕ СЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ПОДОБАВАЩО
  • 159 ХАН КРУМ

    0 3 Отговор
    КУТЕВ,стига сте ходили след тъпотиите на бойко,той толкова си може.на тази наша държавица и трябват български генерали ПЪРВО,И СЛЕД ТОВА НАТОВСКИ ,ЕВРОПЕЙСКИ И КАВИТО ИСКАШ.ТАКИВА ТРЯБВА ДА СА И ПОЛИТИЦИТЕ–БЪЛГАСКИ ДЪРЖАВНИЦИ , А НЕ ,КАТО ДО СЕГА ,ВЕЛИКИКИ ЕВРОПЕЙЦИ, ЕВРОАТЛАНТИЦИ ,НАВЕДЕНИ,РАЗКРАЧЕНИ И ОБИКНОВЕНО БАЗ ГАЩИ.
  • 160 дъртия

    2 2 Отговор
    ** УЖАСЯВАЩИ РАЗКРИТИЯ ** само че НЯМА ФАКТИ !!!
  • 161 ФАКТ !

    1 2 Отговор
    А Жан Виденов пак ли ще бъде ИЗПОЛЗВАН ???? От КОИ ??? Българи ,НЕ се хващайте за поредната лъжлива партия !!!!
  • 162 cpv

    0 2 Отговор
    Кутев,какво разкрихте до сега,едно нищо!Това са махленски приказки на едни самозабравили се комунисти!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове