4 Юни, 2021 19:39 7 465 59

Мика Зайкова: "Турски поток" умира

  • мика зайкова-
  • има такъв народ-
  • турски поток-
  • герб

"С тези 13 млрд. трябваше да направим пълно обновление на индустрията'', каза тя.

Мика Зайкова: "Турски поток" умира  - 1
Снимка: БГНЕС

"Това е срам за България, не само за тези господа. Това са бизнесмени, които са се опитвали да получат нерегламентирано пари и да развият с тях бизнес. Както каза Христо Иванов, корупцията е танго за двама, обаче е интересно кой седи отсреща, кой е взел огромните пари, защото и двете страни са виновни. Искам да напомня на г-н Пеевски, че законът "Магнитски" не подлежи обжалване или съдебен контрол, така че неговите адвокати няма какво да правят в Щатите".

Това каза народният представител в 45-ото Народно събрание от ПП "Има такъв народ" Мика Зайкова в предаването "Лице в лице" по bTV.

"Основната причина България да бъде бедна е, защото тук не идват инвестиции или те са много малко. У нас няма реформи, няма върховенство на закона. Хората искат да бъдат спокойни за своите пари. Ако проследим т.нар. демокрация у нас, ще видим, че нямаше реформа, имаше разбойническа приватизация и невежество в управлението на страната. Дойде Царят, помете всичко, но нищо не направи. Ще дойдат инвеститори, когато има закони и когато хората са сигурни за парите си'', коментира Зайкова.

"При управлението на ГЕРБ разцъфтя политическата корупция. Искам да напомня, че Ирландия тръгва с нивото на България, когато влиза в ЕС. Огромните пари, които изсипа Европа досега в България, не се оползотвориха ефективно – те просто се ограбиха и резултатите сега са налице", допълни тя.

Зайкова посочи, че не е удовлетворена от разработения от предишното правителство План за възстановяване и устойчивост и каза, че от заложените над 2 милиарда евро, едва 400 млн. са предвидени за иновации, което е крайно малко за толкова важен сектор.

"Какво иска от нас ЕС? Иска да направим така, че кафявата икономика да намалее и да продължим живота на тази планета. Как можаха Полша и Германия да защитят интересите на работещите в мините и се договориха с Брюксел това да стане чак през 2050 година, а пък нашият премиер Борисов тогава увери ЕС, че ние можем да го постигнем през 2024 година. Нещо повече, не знам доколко е вярно това, но до мен е достигнала информацията, че Борисов дал обещание да спрем и АЕЦ Козлодуй през 2024 година", разкри Мика Зайкова.

"Турски поток" умира – унгарците се отказаха от него, и той отива за Сърбия. Това се дължи на неефективна работа. С тези 13 млрд. трябваше да направим пълно обновление на индустрията'', каза тя.

На въпрос защо от "Има такъв народ" не успяха да съставят правителство в рамките на предишното Народно събрание, Мика Зайкова отвърна, че не е редно да се поставят в зависимост от партии като БСП и ДПС.

"Променихме Изборния кодекс, ама за хората нищо не направихме в парламента", завърши с огорчение Зайкова.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 68 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 запознат

    146 25 Отговор
    Това Бабе ми скри шапката - казаното от нея е вярно и трябва да го приемем като порицание от по-възрастен човек към детските ни щуротии. Де да имаше повече такива Бабета - да ни завръщат да не правим простотии.

    Коментиран от #39

  • 2 Това е ясно

    128 9 Отговор
    Въпросът е друг. Кой ще отиде в затвора за това ограбване на народа?

    Коментиран от #10, #26

  • 3 Бравоооо

    122 11 Отговор
    Това е самата истина.
  • 4 Мале.....

    19 108 Отговор
    Къф е тоа дзвер на снимката???????

    Коментиран от #48

  • 5 Аплодисменти

    80 11 Отговор
    Браво Госпожа Зайкова! " Право куме у очи", но тези за които говориш са си запикали очите от наглост и са си запушили ушите от лицемерие, та думите Ви едва дали ще стигнат до атрофиралото вещество в главите им.
  • 6 РЕСПЕКТ

    85 12 Отговор
    ЖЕНА ЗА ПРИМЕР ,ИСТИНСКИ ЧОВЕК ,ЧЕСТЕН И ПРОНИЦАТЕЛЕН

    Коментиран от #23

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 денис сачев

    48 8 Отговор
    Питайте Рапона от Банкя!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 бх5йк

    50 3 Отговор

    До коментар #2 от "Това е ясно":

    В BG в затвора се вкарват само кокошкари.
    Няма никога да вкарат властимащ или олигарх в затвора.

    Коментиран от #20

  • 11 Така е

    32 4 Отговор
    уважаема госпожо , но от престъпници и безродни субекти , без морал , компетентност и изкован от алчност и мерзост - ето на очакваните последствия !
  • 12 "Турски поток" умира

    36 3 Отговор
    Но балкански поток продължава да смуче наще парички.
  • 13 Ох Баня

    44 10 Отговор
    Има ли още герберастииииииииии? Четете ли бре слепци? Четете ли. Нямам пръсти вече да ви пиша че сте долни. Много долни. Знаете ли за какво се хваща одавник в морето? Не е сламка ама пак е кафяво.

    Коментиран от #19

  • 14 Олигарх

    7 14 Отговор
    Това, че ЕС не е в час си е негов проблем.
  • 15 Хаха

    10 35 Отговор
    Тролчета коментират дърт птеродактил

    Коментиран от #17

  • 16 дадохме

    34 6 Отговор
    едни пари за нещо, че и още дължим. Браво на Мика Зайкова. А онуй беше решил да разпилее България. Не че и сега не е "След мен и потоп".
  • 17 тролът

    24 2 Отговор

    До коментар #15 от "Хаха":

    си ти, ама отивате в канала.

    Коментиран от #25

  • 18 Аз Човек

    16 38 Отговор
    Новата Цола Драгойчева Ще дава акъл и е голямата ПРОМЯНА Свършиха се младите тук а тази изперкала Комуняга ще води България Ужас
  • 19 Аз Човек

    12 28 Отговор

    До коментар #13 от "Ох Баня":

    И вие заблудени наивници вярвате на Цола Драгойчева още повече затъване в блатото си на нищета но явно не го осъзнавате и какво ще промениш с твоите лъжи Нищо
  • 20 Има шанс

    16 3 Отговор

    До коментар #10 от "бх5йк":

    Колко жалко, нали? Но все пак има и първи път. Ако сега имаме силата и волята да гласуваме по съвест, то надеждата за силно и стабилно правителство ще се оправдае. Оттам насетне– по ред и закон.
  • 21 Съпричастен към ТП

    34 6 Отговор
    Зайкова е права... Грабежа беше нагъл, нечовешки, много българи са ограбени жестоко.. Бойко, Пеевски, Емил Димитров ревизора, мвро, Теменужка петкова, Пашата, Каскета, Булгартрансгаз и компания са за затвора, веднага.. .. Това беше индиректно убииство на нашите деца и внуци! Затвор.. Надали

    Коментиран от #24

  • 22 Брендица

    14 31 Отговор
    Бабче Зайкова пиша ти слаб 2 по История на България
  • 23 Аз Човек

    8 26 Отговор

    До коментар #6 от "РЕСПЕКТ":

    Кои сте вие които се респектирате от новата Цола Драгойчева Ужас България яко затъва щом има такива велики мислители
  • 24 Аз Човек

    9 24 Отговор

    До коментар #21 от "Съпричастен към ТП":

    Като гледам много сте си живи и незнам акъл ли нямате че трябва някаква Комундета да ви направлява къде ви е собственото мислене Хора и как така ще заклеймявате непознати за вас Хора обвинявате само защото някаква бабка ви лъже заблуждава както си знае

    Коментиран от #27

  • 25 Хаха

    13 17 Отговор

    До коментар #17 от "тролът":

    А вие с маяма, бибикян, миникян, хаджикян, ристю, фърчил зеления чорап, тошко африкански и др. подобни сте дирекно за Евразия
  • 26 asd

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "Това е ясно":

    Никак не е ДРУГ въпроса!

    "У нас няма реформи, няма върховенство на закона."

    Няма върховенство на закона, ерго няма Тикви в панделата!
  • 27 Запомни

    21 2 Отговор

    До коментар #24 от "Аз Човек":

    Човеко, отсега нататък ще е така!... Много скоро тея за които тролиш ще сменят боята, партията и идеологията за да продължат да крадат.. А ти щеси останеш с троленето.. 30 г ги наблюдааеаме тия хора.. Хора от Бсп основаха Герп..

    Коментиран от #43

  • 28 морал

    22 2 Отговор
    Бабето казва истината. Ама не каза какво те ще направят. Защото до сега всеки НОВ "бори корупцията" плюе по предните управляващи заканва се че ако той упрвлява ще тече мед и масло, а след 4-5 година става ясно, че само са се сменили фигурите но процеса е същия... После иидват избори опозицията плюе управляващите си посипват главата с пепел и се извиняват..... И историята се повтаря.... Мика Зайкова не каза нищо за онези пари на щаба, които и професор Витанов си търси, че и комисионна даде ако някой ги намери....
  • 29 Тая зайка да не

    14 7 Отговор
    Мислите че е много чесна?Тикат ни към САЩ внимавай те! Смърт за ГЕРБ !! Затвор за СИК и ВИС Тия
  • 30 Инженерче глупаво

    20 4 Отговор
    Баба ви Мика да е управила нещата.Нали е била на заплата в министерство на икономиката и в "Подкрепа" при Тренчо.Сега философства и дава акъл за да се нареди отново на хранилката вече като депутат до гроб.От такива няма файда.
  • 31 ЧОБАН

    10 5 Отговор
    АМИ КАТО ЗАРАБОТИ НАХОДИЩЕТО В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ ОТ КЪДЕ ЩЕ МИНЕ ГАЗТА БЕ СКЛЕРОЗО /ДОРИ НЕ ЗНАЕШ ЧЕ ТОВА НАХОДИЩЕ АКТИВНО СЕ РАЗРАБОТВА/

    Коментиран от #52

  • 32 Да не забравяме

    6 12 Отговор
    Ирландия германия полша комунистите не са били на власт от 20-30 год затова са добре И коя страна близка до русия са добре И в коя ЕС страна има руски агенти
  • 33 Казуар

    8 1 Отговор
    След като Путин каза, че турски поток се бави, Борисов направи инспекция на строителството и каза да се направят снимки и изпратят на Путин за да бъде уведомен, че няма никакви проблеми със срока.
  • 34 Vinetu

    6 2 Отговор
    Баба Минка премиер - Славчо не става 😁🎃🇻🇳🚾

    Коментиран от #35

  • 35 Подкрепям

    9 2 Отговор

    До коментар #34 от "Vinetu":

    Възрастната жена за премиер е в пъти по добре от крадлив,нагъл и супер прост такъв!
  • 36 ФАКТ

    8 4 Отговор
    ЧЕСТНО КАЗАНО ДО ЕДИН ПЕРИОД СИ МИСЛЕХ ЧЕ ГЕРБ Е НАПРАВИЛА ДОСТА ХУБАВИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ,,,,ОБАЧЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ РАЗБИРАМ ЧЕ КОЛКОТО ДОБРО ТОЛКОВА И ЛОШИ Е НАПРАВИЛА..А ЗА ТАЗИ "БАБИЧКА" МОГА ДА И КАЖА..БРАВО..НЕЩАТА КОИТО Е КАЗАЛА СА БУКВАЛНО НА 100 ПРОЦЕНТА ИСТИНА..АКО ИМА ПОНЕ 10 ЧОВЕКА В БЪЛГАРИЯ ДА МИСЛЯТ КАТО НЕЯ И ДА СА В ПОЛИТИКАТА ДЪРЖАВАТА НИ БУКВАЛНО ЗА 2 ГОДИНИ ЩЕ ПОЛЕТИ НАПРЕД..И ЗАПЛАТИ КАТО 800 И 1000 ЛВ ЩЕ СА САМО СПОМЕН...И НАРОДА НАИСТИНА ЩЕ ЗАЖИВЕЕМ КАТО БЕЛИ ХОРА....НЕ МИ Е ПРИЯТНО ДА ГО КАЖА..НО ДО КАТО ГЕРБ ПРАВЕХА МАГИСТРАЛИ И ВДИГАХА ЗАПЛАТИТЕ С 10 ПРОЦЕНТА..СЕГА РАЗБИРАМ ЧЕ РЕАЛНО..ЗАПЛАТИТЕ СА МОГЛИ ДА СЕ ПОВИШАВАТ ПОНЕ С 30 ПРОЦЕНТА НА ГОДИНА..АКО СЕ Е КРАЛО ПО МАЛКО..А ТО КОРУПЦИЯТА ЯВНО НАИСТИНА Е СЕ Е ВПИЛА В ВСЕКИ ЕДИН ДЪРЖАВЕН СЕКТОР И НЕ САМО..ДОРИ ДНЕС СЕ ЗАЧУДИХ...СЛЕД КАТО ОТ ЕВРОПА ДАВАТ ПАТИ ЗА ПЪТИЩА..ТОГАВА ПАРИТЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗА ВИНЕТКИ ЗАСТРАХОВКИ...КЪДЕ ОТИВАТ..И ЗА КАКВО...????НАЛИ УЖ ЗА ТОВА ПЛАЩАМЕ ТЕЗИ ПАРИ ЗА ВИНЕТКИ..ЗА ДА СЕ ПОДДЪРЖАТ ПЪТИЩАТА..А ТЕ СЕ ПОДДЪРЖАТ С ПАРИ ОТ ЕВРОПА..АМИ НАШИТЕ ПАРИ..ЗА КАКВО ХОДЯТ ТОГАВА..???СЕГА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ДОБРОТО КОЕТО ГЕРБ Е НАПРАВИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ Е МОГЛО ДА БЪДЕ В ПЪТИ ПО ДОБРО..АКО Е ИМАЛО ХОРА КОИТО ДА КРАДАТ ПОНЕ 2 ПЪТИ ПО МАЛКО..И ЯВНО НЯКОЛКО ЧОВЕКА СА СИ РАЗПРЕДЕЛЯЛИ МИЛИАРДИТЕ..А ЗА НАРОДА Е ДАВАНО ДРЕБНИ СТОТИНКИ..ЗА ДА НИ ЗАЛЪГВАТ...А ГОСПОЖА МИКА ЗАЙКОВА МОГА ДА И КАЖА..ТАЗИ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА Е МИНИСТЪР..ЛОШОТО Е ЧЕ ОКОЛО НЕЯ ЩЕ ИМА САМО ЧАКАЛИ..

    Коментиран от #42, #56

  • 37 Бай Шиле

    6 2 Отговор
    От къде ги взе тези 13 милиарда? Явно за Балканската тръба поддаква на американците.
  • 38 Сандо

    4 8 Отговор
    Тотално объркано бабе,с ниво равно на профсъюзите ни.
  • 39 Аз Човек

    9 12 Отговор

    До коментар #1 от "запознат":

    Дърта Бабишкерница Изпечена Лъжкиня истинска комунистка от 80 год насам Като има наивници защо да не си плещи каквото си иска А като гласуваха С ДПС БКП за секциите в Чужбина Дърта Лъжкиня
  • 40 Бай Шиле

    7 3 Отговор
    Бабо Зайке,мойте уважения но се правиш на две и половина по отношение на Балкански поток.Украйна опищя света,че Путин ги отрязва за транзитна тръба.България вече има такава,а това не се хареса на САЩ.На теб защо не се харесва?С парите можело да се построи нещо?А с парите за Ф 16 не можеше?Иначе си готина и умна бабка.
  • 41 Аз Негодника

    14 0 Отговор
    Бабата с тези 13 милиарда ,трябваше да си обновим индустрията...Коя индустрията,тая от крадливата приватизация на КОСТОВ И БСП...13 МИЛИАРДА БЕЗВЪЗМЕДНО ДА СЕ ПОДАРЯТ НА ТАРИКАТИТЕ. ДЕТО СИ КУПИХА ЗАВОДИТЕ ЗА СТОТИНКИ. И ГИ ФАЛИРАХА ЗАЩОТО СА НЕКАДЪРНИ...ИСКАТ 13 МИЛИАРДА.А ДА ДЪРЖЪТ РАБОТНИЦИТЕ СИ НА МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ...СОЦИАЛИЗЪМ ЗА ОЛИГАРХИЯТА А ЗА НАРОДА КАПИТАЛИЗЪМ ОТ ФЕОДАЛЕН ТИП...БАБО ПИЙ СИ ХАПЧЕТА ЗА ОРОСЯВАНЕИ НЕ СЕ ПОДМАЗВАЙ ЗА СТОТИНКИ...

    Коментиран от #51

  • 42 Аз Човек

    7 3 Отговор

    До коментар #36 от "ФАКТ":

    Тази Бабишкерница и Алчниците от ИТН само за твоята заплата ще мислят и още сега не споделиха ли С теб Милионите субсидия която гушнаха благодарение на такива като теб или пък БКП а там какви са милионери а останалитеизпечени Лъжци

    Коментиран от #47

  • 43 Аз Човек

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "Запомни":

    Защо пишете само лъжи клевети Незнам как решавате кой кой е и постоянно мразите инакомислещите
  • 44 Биби Кинг

    6 0 Отговор
    Америка иа одкриа у крайо на петнайсти век бабо Мичке!
  • 45 Зайкучкова

    2 1 Отговор
    ти Турски поток го остави, пази се, не се напиняй много ще се отървеш.
  • 46 Другия с коня

    6 1 Отговор
    Зайкова,ти по- добре кажи къде са милионите на Профсъюза и за какво го употребихте....4 милиона работници отчисляваха по 8 лева членски внос всеки месец....30 милиона на месец Приходи в КНСБ....360 милиона годишно....30 години по 360 милиона без Нито една стачка в полза на Работниците...Къде са Милионите,бе Зайкова?????
  • 47 ФАКТ

    3 3 Отговор

    До коментар #42 от "Аз Човек":

    ,,,ЧОВЕК АКО РАЗСЪЖДАВАМ КАТО ТЕБ...АМИ ТО БСП СА КРАДЦИ..ПОНЕ ТОВА ГО ЗНАМ И СЪМ ГО ПРЕЖИВЯЛ..ДПС И ТЕ..СДС И ТЕ..СЕГА И ГЕРБ СЕ ОКАЗАХА НЕ ПО НАЗАД...АМИ КАЖИ ТИ КОИ СА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ МИСЛЯТ ПОВЕЧЕ ЗА НАРОДА..И ЕТО АЗ ТЕ ПИТАМ В ПРАВ ТЕКСТ..МАГИСТРАЛИТЕ КОИТО БОРИСОВ ПРАВЕШЕ ДО СЕГА..СЕ ПРАВЕХА С ПАРИ ОТ ЕВРОПА..ЗНАЕ ГО ВСЕКИ ЧОВЕК...И СЕ РАДВАМ ЧЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО..РАДВАМ СЕ ЧЕ И ЗАПЛАТИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАХА С 10 ПРОЦЕНТА ПОСЛЕДНИТЕ...3-4 ГОДИНИ...НО ВЪПРОСА МИ Е..КЪДЕ ХОДЯТ НАШИТЕ ПАРИ ЗА ВИНЕТКИ..ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ИМА НАД МИЛИОН КОЛИ..КАМИОНИ..И Т.Н..И АКО КАЖЕМ ЧЕ ИМА 10 МИЛИОНА АВТОМОБИЛА И СМЕТНЕМ ЕДНО СРЕДНО ТЪЙ КАТО ИМА ВИНЕТКИ И ПО 1000 ЛВ АКО НЕ И ПО ПОВЕЧЕ ЗА ТИРОВЕТЕ..И ГИ УСРЕДНИМ НА 200 ЛВ..НА ВИНЕТКА..200 ЛВ ПО 10 МИЛИОНА..ТОВА СА 2 МИЛИАРДА ЛВ САМО ОТ ВИНЕТКИ..Е КЪДЕ ХОДЯТ ТЕЗИ ПАРИ..ЩОМ ПЪТИЩАТА НИ СЕ ПРАВЯТ С ПАРИ ОТ ЕВРОПА..???..
  • 48 ЛИЦЕТО НА НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мале.....":

    ВСИЧКИ ОБВИНЯВАТ, НИКОЙ НЕ ДЕЙСТВА.......
  • 49 ФАКТ

    3 1 Отговор
    И ДРУГОТО КОЕТО Е..ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВА КОРУПЦИЯ Е В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР..,НА ТЕБ ТИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА ДАЖЕ..ВСЯКА ДЛЪЖНОСТ СТРУВА ОПРЕДЕЛЕНА СУМА..И НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА ДАЛИ ИМАШ И ГРАМ МОЗЪК ЗА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ..ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ ПЛАТИЛ.ИЛИ ИМАШ ЧОВЕК ЕДИ КЪДЕ СИ.А СПОРЕД ТЕБ НОРМАЛНО ЛИ Е ДА СИ УЧИЛ 5 ГОДИНИ..ДА СИ ХАРЧИЛ ПАРИ..И НАКРАЯ ДА ТИ ИСКАТ 5 БОНА ЗА ДА ТЕ НАЗНАЧАТ НА РАБОТА..КАТО НЕКЪВ СИ ТАМ ОБЩ РАБОТНИК..ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е СПОРЕД ТЕБ..???ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ..Я МИ ОБЯСНИ КАК ДВАМА ЧОВЕКА ИЗЛИЗАТЕ С ЕДНА И СЪЩА СПЕЦИАЛНОСТ ОТ ЕДИ КОЙ СИ УНИВЕРСИТЕТ..ОБАЧЕ ЕДИНИЯ Е ЧЛЕН НА ГЕРБ И ВЕДНАГА Е НАЗНАЧЕН ЗА ДИРЕКТОР В ЕДИ КОЯ СИ ФИРМА..А ДРУГИЯ АКО НЕ Е ЧОВЕК НА ГЕРБ..ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ 5000 НА НЯКОЙ ЧОВЕК ОТ ГЕРБ..ЗА ДА ТЕ НАЗНАЧАТ НА РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТ КЪДЕТО РАБОТЯТ ХОРА С СРЕДНО ИЛИ С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И ДОРИ ТИ СТАВАТ НАЧАЛНИЦИ....Е ТИ ЗА КАКВО СИ УЧИЛ 5 ГОДИНИ ЗА ДА СИ ПОДЧИНЕН НА ХОРА С СРЕДНО..ЗАТОВА ЛИ СИ УЧИЛ..ЗА ДА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ МАЛОУМНИЦИ..АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ.ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ...АЗ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИТН ЩЕ МИСЛИ ЗА ХОРАТА..НО АКО НЕ МИСЛИ..ВИНАГИ МОЖЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ОТ ТАМ..АКО ТРЯБВА ВСЯКА ГОДИНА ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ДО КАТО НЕ ДОЙДАТ ХОРА НА ВЛАСТ "ХОРА"..А НЕ ЧАКАЛИ..ВРЕМЕ АЗ И ТИ И ЦЕЛИЯ НАРОД ДА СЕ СЪБУДИ..И ДА ПОКАЖЕМ НА ПОЛИТИЦИТЕ..ЧЕ НИЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ ЗА ДА РАБОТЯТ ЗА НАС..А НЕ ГИ ИЗБИРАМЕ ЗА ДА КРАДАТ ЗА СЕБЕ СИ..,,НЕКА КРАДАТ НО НЕКА Е С МЯРКА..И КАТО СЕ НАЗНАЧАВАТ ХОРА НА РАЗНИ ПОСТОВЕ ДА СА ХОРА С ОТНОШЕНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ ,ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ..А НЕ Х
  • 50 Харесвах я преди да влезе в политиката

    5 2 Отговор
    Днес я гледах при Цветанка Ризова...отблъсна ме с фамилиарниченето, с това, че е станала политически коректна и преиначава и премълчава истини. Разбрах, че нейната партия ще работи не за България, а за да си останем американски подлоги. "Език мой, враг мой"! Няма да гласувам за ИТН!
  • 51 ФАКТ

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "Аз Негодника":

    ..АЗ ТВЪРДЯ ЧЕ ТОВА КОЕТО Е КАЗАЛА БАБАТА Е ПРАВА..И НЕ ГОВОРЯ ЗА ТЕЗИ 13 МИЛИАРДА..А ЗА ЦЯЛОТО И ИЗКАЗВАНЕ КОЕТО Е ОПИСАНО В СТАТИЯТА....И ТО Е НАИСТИНА ТАКА..А ТОВА ВЕЧЕ КАКВО Е КРАЛА ТЯ НА ВРЕМЕ..И ЗА КОЯ ПАРТИЯ Е РАБОТИЛА АЗ ПРЕДСТАВА СИ НЯМАМ..АЗ СЪМ НА 40 ГОДИНИ..НЯМА КАК ДА ЗНАМ ТЯ КЪДЕ Е БИЛА ТЯ..ЗАЩОТО АЗ СИГУРНО СЪМ БИЛ НА 1 ГОДИНА..ТВЪРДЯ ЧЕ ТЯ ГОВОРИ ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО Е..ЧЕ КОРУПЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛИ ЗНАЧИТЕЛНО..ЗАЩОТО В МОМЕНТА Е МЕКО КАЗАНО БРУТАЛНА...ТРЯБВА ДА СПРЕ ТОВА 10 ЧОВЕКА ДА КРАДАТ ПАРИТЕ НА ЦЯЛ НАРОД...И Е ПРАВА ЗА ТОВА ЧЕ ИНВЕСТИТОРИТЕ ГИ Е СТРАХ ДА ИНВЕСТИРАТ..ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ТУК СЕ КРАДЕ НА ПОРАЗИЯ И ГИ Е СТРАХ ДА СИ ИНВЕСТИРАТ ПАРИТЕ ЗАЩОТО ЗНАЯТ ТОВА..ТОВА СА ВСЕ ИСТИНИ..ФАКТИ..КОИТО ГИ ВИЖДАМЕ ВСЕКИ ДЕН..,,А ТОВА ДАЛИ ТАЗИ БАБИЧКА ИЛИ ИТН ЩЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА НЕ ЗНАМ...НО НЕ ПРЕЧИ ДА ПРОВЕРИМ...КАКТО КАЗАХ ВИНАГИ МОЖЕ ДА СМЕНИМ И ТЯХ..КОИТО И ДА ДОЙДАТ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ АКО НЕ РАБОТЯТ ЗА НАРОДА..ПРОСТО НАРОДА ЩЕ ГИ МАХНЕ ОТ ТАМ ОЩЕ ПЪРВАТА ГОДИНА..,САМО ТАКА ЩЕ ПОЧНАТ ДА КРАДАТ ПО МАЛКО.И САМО ТАКА ЩЕ СЕ НАМАЛИ КОРУПЦИЯТА..НО ЗА ТАЗИ ЦЕЛ НИЕ ВСИЧКИ НАРОДА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИ..И АКО ТРЯБВА И НАСИЛА ДА ПОКАЖЕМ НА ПОЛИТИЦИТЕ..ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ ИСКАМЕ .КРАДЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ..НЕ ИСКАМЕ ДА РАБОТИМ ЗА 800 ЛВ..ЗАЩОТО ТОВА НЕ СА ПАРИ..ТЕЗИ ПАРИ НЕ СТИГАТ И ЗА УМРЯЛ ЧОВЕК..КАМОЛИ ЗА ЖИВ..КАМОЛИ ЗА СЕМЕЙСТВО..ОБЯСНЕТЕ МИ КАК Е ВЪЗМОЖНО В ВСЯКА ДРУГА СТРАНА НА ЕВРОПА..ХОРАТА ДА РАБОТЯТ ЗА МИНИМУМ 2000 ЛВ..А НИЕ Т

    Коментиран от #57

  • 52 бузю

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "ЧОБАН":

    брех , ти да не копАш там , че знаеш ?
  • 53 ФАКТ

    1 0 Отговор
    ......В ВСЯКА ДРУГА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДА 2000 ЛВ А ПРИ НАС 650...ЗАЩО БЕ ХОРА..КАКВО НИЕ НАС..НЕЩО ЛУДИ ЛИ СМЕ..ХОРА ЛИ НЕ СМЕ..ТОЛКОВА ЛИ НЯМА "ХОРА" В НАШАТА ДЪРЖАВА...КОИТО ДА ГИ Е ГРИЖА ЗА ХОРАТА В ДЪРЖАВАТА..ВСИЧКИ ЛИ СМЕ НЯКАКВИ БОЛНИ КРАДЦИ...ЗАЩО В ВСИЧКИ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ НА НАШАТА РАБОТЯТ ЗА ПО 1800 И НАГОРЕ..А НИЕ ТУК РАБОТИМ ЗА 800..И СИ МЪЛЧИМ..АМА ЗАЩО БЕ..НИЕ НЕ СМЕ ЛИ ХОРА..КАТО ГЪРЦИТЕ КАТО РУМЪНЦИТЕ СЪРБИТЕ..И ДРУГИТЕ НАШИ СЪСЕДНИ СТРАНИ..ТАМ КАК МОЖЕ ДА ИМА УПРАВЛЯВАЩИ КОИТО ДА МИСЛЯТ ЗА НАРОДА..А ПРИ НАС НЯМА..ЗАЩО..И КОЙ Е ВИНОВЕН..УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИЛИ НИЕ САМИТЕ ХОРА..ЗАЩОТО ФАКТА ЧЕ СЕ ПРИМИРЯВАМЕ БУКВАЛНО С ПАРИ ЗА УМРЕЛИ..ЗНАЧИ НИЕ САМИТЕ СМЕ УМРЕЛИ..НЕ ОСТАНАХА ЛИ ХОРА С СЪРЦА В ТАЗИ ДЪРЖАВА..ХОРА КОИТО ДА ИСКАТ ДА СЕ ПОЧУВСТВАТ ПОНЕ НА ПОЛОВИНА ЕВРОПЕЙЦИ..АКО НЕ ЕВРОПЕЙЦИ..ПАРИ СЕ НАЛИВАТ МИЛИАРДИ ЗА МАГИСТРАЛИ ЗА НАЙ РАЗЛИЧНИ ДРУГИ ПРОЕКТИ..ОТДЕЛНО НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИ ЗА ТЕЗИ ПЪТИЩА...И В ЕДИН МОМЕНТА ИДВА БОРИСОВ И НИ КАЗВА ЩЕ ВИ ВДИГНА МИНИМАЛНАТА ОТ 600 ЛВ НА 650....ЕХООО...ПРИ СЪСЕДИТЕ НИ Е 2000.....И ИМА ХОРА КОИТО СЕ РАДВАТ ЧЕ СА ВЗЕЛИ 50 ЛВ ПОВЕЧЕ..И ЗАПЛАТА ИМ Е СТАНАЛА ОТ 700 НА 800..ЛЕ ЛЕ..КАКВО Е ЧУДО СТАНАЛО..И ДО КАТО ТЕБ ТИ ВДИГАТ ЗАПЛАТАТА С 80 ЛВ ..РАЗБИРАШ ЧЕ НЯКОИ СИ НЯКЪДЕ ТАЗИ ГОДИНА Е ЗАБОГАТЯЛ С 10 МИЛИОНА..И В МОМЕНТ ТИ КАЗВАТ ЧЕ ТЕ НЕ ЗНАЯТ НИЩО ЗА ТЕЗИ ПАРИ,....НИКОЙ НИЩО НЕ ИМ Е ДАЛ..,,С ДВЕ ДУМИ ДО КАТО ЗА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗАПЛАТАТА Е СКОЧИЛА С 10 ПРОЦЕНТА..ЗА ДРУГИ 100 ЧОВЕКА ЗАПЛА
  • 54 ФАКТ

    1 0 Отговор
    ... С ДВЕ ДУМИ ДО КАТО ЗА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗАПЛАТАТА Е СКОЧИЛА С 10 ПРОЦЕНТА..ЗА ДРУГИ 100 ЧОВЕКА ЗАПЛАТАТА ИМ Е СКОЧИЛА С 100000 ПРОЦЕНТА....И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО ОСТАНАЛИТЕ РАБОТИМ ЗА 800.АМИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ЧУДИТЕ.АМИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ СПИТЕ..ИМАЙТЕ ПРЕДВИД ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ НА ЗАПАД СЕ ДАВАТ НА БЕЗРАБОТНИТЕ..А НИЕ ТУК РАБОТИМ ЗА ТЯХ..ЧЕ ОТГОРЕ НА ВСИЧКО И РАБОТОДАТЕЛЯТ ТИ ИСКА И ДА РАБОТИШ ЗА 900 ЛВ..ЕХООО..КАКВО ДА РАБОТЯ ЗА ТЕЗИ ПАРИ БЕ..ТЕЗИ ПАРИ ПО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ГИ ВЗЕМАТ ХОРА КОИТО НЕ РАБОТЯТ...А ТЕ ИСКАТ ЧЕ И ДА РАБОТИШ...КОГАТО ИМА ИЗБОРИ ВИЕ ОТИВАТЕ И ГЛАСУВАТЕ ЗА ДАДЕНА ПАРТИЯ ИЛИ ДАДЕН ЧОВЕК..С ИДЕЯТА ТОЙ УТРЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА ТЕБ И ЗА НАРОДА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА..ОБАЧЕ КОГАТО ГО ИЗБЕРЕШ..ТОЙ ОТИВА ГОРЕ И ПОЧВА ДА СИ РАБОТИ САМО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ....И ТИ ГО ЗНАЕШ..НО СИ ТРАЕШ..ЧАКАЙТЕ МАЛКО БЕ..ВИЕ СТЕ ГО ИЗБРАЛИ..ВИЕ СТЕ МУ ДАЛИ ТОЗИ ПОСТ..НЕ ЗА ДА КРАДЕ..А ДА РАБОТИ ЗА ВАС..СЛЕД КАТО НЕ ГО ПРАВИ..ВЪН..НА КРАДЦИ СЕ НАГЛЕДАХМЕ 50 ГОДИНИ..СТИГА ТОЛКОВА..НИЕ НАРОД ЛИ СМЕ ИЛИ НЯКАКВА СБИРЩИНА КУЧЕТА..ЗАЩОТО ТО С 900 ЛВ..И ЕДНО КУЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ХРАНИШ..КАМОЛИ ЧОВЕК...ЕДНИ ЩЕ СИ ПОРЪЧВАТ КУ-ВИ ЗА ПО 5000 БОНА НА ЧАС..И ТО ПО НЯКОЛКО ТАКИВА..А НИЕ НЯМАМЕ ПАРИ И СОБСТВЕНИТЕ СИ ЖЕНИ ДА ГЛЕДАМЕ..КАМО ЛИ ДА ГЛЕДАШ И ДЕЦА....КАКВО ОСТАНА ЗА КУ-ВИ..НО ВИЕ СИ ТРАЙТЕ..НЕКА ДА ВИ ТРЕТИРАТ КАТО 5 УПОТРЕБА ХОРА..ДРЕМЕ ВИ НА ВАС..СПЕТЕ СИ СПОКОЙНО..НО И НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ ЧЕ ДЪРЖАВАТА НИ Е ЗЛЕ..И ЧЕ НЯМАТЕ ПАРИ ЗА КРЕДИТИ..И ЧЕ РАБОТИТЕ ЗА 900 ЛВ....ЗАЩОТО
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 И аз да кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "ФАКТ":

    Какъв ти факт- парите от Европа се отпускат за съфинансиране, винаги един % е собствено финансиране. За текущи ремонти на второстепенната мрежа не се дават европари. Разбира се, че трябва да се плащат винетки от тези, които ползват пътищата- откъде накъде от пенсиите на бабичките трябва да се поддържат трасетата на тежките камиони и джиповете. Според мен ГЕРБ и злоупотребите им се демонизират. Не че ги няма, но сега всички посредствени хорица взеха обясняват несъстоятелността си с "диктатурата на Борисов". Не посегнали да свършат нещо, или висяли на издръжка на НПО-та, реват как се убивал бизнесът и се прогонвали децата им!
  • 57 Айде бе

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "ФАКТ":

    Миличък, прав си за някои неща и понеже си млад и мога да съм ти родител, ще ти обясня някои други: отпреди 1989 г комунягите са се впили в икономиката и освен да уреждат своите и да мачкат всеки, който не е с тях, никога не са свършили добро в икономиката и при всеки опит ни водят до кризи и фалити. Но те режисираха прехода, заграбиха активите и нагласиха най-некадърните си хора в администрацията на несменяеми позиции в цялата държавна администрация. Като дойдоха 2009, ГЕРБ нямаха хора и ги оставиха, отделно назначиха доста новозавършващи абсолютно без връзки, имам поглед за Министерство на финансите, Министерство на туризма и АПИ. Там старите службаши обаче ги засмукаха доста ловко, като отхвърлиха онези, които се противяха на схеми и корупция. После, за 10 години в управлението, нещата се задълбочиха и наистина не да добре. Прав си, че е обидно да се работи за 800лева, но виж че по-скоро такива са заплатите , които дават червените капиталисти. Тях най-ги устройва да ни хързулнат към Евразия, да ни затворят границите или да внасят евтини работници оттам; като за себе си и децата си да осигурили луксозно битие на Запад. ГЕРБ се опитваха чрез повишаване заплатите в държавния сектор, да тласкат към повишаване на всички, но понеже не стана точно така, уреждането с държавна хранилка стана награда за свои хора ( които за това време набъбнаха неимоверно). Лошото е, че революциите не решават тези въпроси, а само сменят върхушката, а новата, която се намърдва в
  • 58 Vinetu

    1 0 Отговор
    Турцки поток умира а баба Минка не 😁🎃🇻🇳🚾
  • 59 Хроматид

    0 0 Отговор
    Дали може да се каже , че ГЕРБ е ОПГ ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове