ФАКТИ.БГ

България изчезва, и то съвсем не метафорично

Решения на Възраждане за справяне с демографската катастрофа в страната

Публикувана: 16 Юни, 2021 09:00
126 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3632
България изчезва, и то съвсем не метафорично
Снимка: Възраждане
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.2 от 65 гласа.

През последните 30 години два милиона българи напуснаха родината. Над 617 села са без население или само с един жител. Ежедневно умират почти два пъти повече българи, отколкото се раждат. Няколко големи града са принудени да приютят хората, които търсят препитание, защото такова няма по родните им места. В резултат на тази вътрешна миграция към градовете „гостоприемници“, се натоварват извънредно много здравната, образователната и социалната система.

Това е ситуацията в страната ни и тя трябва да се разреши бързо, защото числеността на българите намалява, а това е предпоставка съвсем скоро България просто да я няма, и то съвсем не метафорично. Извън страната ни живеят над 1/3 от трудоспособните българи и е необходимо българската държава да предприеме незабавни мерки за завръщането на българите в България. За да възродим България, са ни нужни всички българи.

България може да последва практиката на Гърция, която основно с помощта на Европейския съюз в периода 1990 – 2000 г. върна повече от 1 000 000 икономически емигранти с пакет от икономически мерки, които даваха възможност на всеки емигрант да не плаща данъци пет години след като се завърне в Гърция. За тези от тях, които започнат да развиват бизнес на територията на Гърция, този срок бе 10 години. Разбира се, сред завърналите се имаше и много хора от други националности, които успешно се претопиха и възприеха гръцко самосъзнание. Всичко това се финансираше предимно от Европейския съюз. Ние сме уникален случай, защото в съвременния свят в мирно време нашият народ намалява на година с толкова, колкото не е намалявал във всички войни, които сме водили в историята ни. Наложително е договаряне на помощ от страна на Европейския съюз и финансирането на пакет от икономически мерки за завръщането на българските емигранти в страната ни.

В програмата на Възраждане за справяне с демографската криза са заложени още: повишаване на социалната помощ за отглеждане на дете;

право на социална помощ за отглеждане на дете за всяко семейство на работещи родители;

адекватно подпомагане на многодетни семейства;

увеличаване на държавните стимули за семейства с цел повишаване на раждаемостта; държавна помощ или безлихвен заем за покупка на жилище за работещи родители с многодетни семейства;

осигуряване на повече възможности за безплатна асистирана репродукция;

адекватно подпомагане на семейства с деца в неравностойно здравно или социално положение;

реализиране на програмата за стимулиране на етнически българи, живеещи по рождение в чужди страни, и на лица с български корени да се върнат в България, с облекчена процедура за това;

развиване на специални икономически зони в изоставащите региони на страната, с което ще бъдат осигурени повече работни места в по-малките градове;

данъчни стимули и допълнително финансиране за развитие на селските райони на България.

Демографският проблем е най-важният стратегически проблем на страната ни през ХХI в. България се намира в остра демографска криза, в извънредно положение, за преодоляването на което са необходими спешни и ефективни мерки. Децата и българското семейство трябва да бъдат издигнати като основна ценност в политиката на България.

Експертите на Възраждане са разработили специална програма за справяне с демографската катастрофа в страната. За да започнем осъществяването ѝ, се нуждаем от доверието на българските граждани

Възраждане е под номер 11 в интегралната бюлетина за Възраждане.

България има нужда от Възраждане!

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.2 от 65 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
зен
1 Отговор
Държавата с няй -много партии на глава от населението .

Оценка:
-10 +93

мдааа
2 Отговор
Браво "Възраждане", на тея избори, ще гласувам за Мая картечарката, но на следващите съм с вас! Истинските патриоти!

Оценка:
-68 +26

Радост
3 Отговор
Най накрая днес една радостна новина.

Коментиран от #36


Оценка:
-25 +42

Сър Алтън Джон
4 Отговор
...😆😆😆😆😆😅😅😅😅😅😅😆😆😆😅😅😅😅😅...😅😆😅😆😆😆😆😅😅😅...😆😅😆😅😆😆😆😆😅😅😅😆😆😆😅😆😅😆😆😆😆😅😅😆😆😆😆😅😅😅😅😆😆😅😅...хахахахаха...😅😆😆😆😆😆😅😆😆😆😅😆😆😆😅😆😆😆😆...😆😅😆😆😆😅😅😆😆😆😅😅😅😅😅😅😅😆😆😆...

Коментиран от #60


Оценка:
-35 +14

Ако 1990г
5 Отговор
бяхме използвали дърветата в София по предназначение...със сапун и въже, нямаше да я има тази катастрофа.

Коментиран от #43, #121


Оценка:
-14 +72

6
Този коментар е премахнат от модератор.
Фърфалак
7 Отговор
България изчезва а ти и господарите ти сте основни виновници за това.

Коментиран от #81


Оценка:
-54 +36

3012
8 Отговор
Публикувано във Факти: осигуряване на повече възможности за безплатна асистирана репродукция; ето тек ще се включа с безплатна помощ.

Оценка:
-6 +16

Факто
9 Отговор
Като знам кой ги подкрепя тези, корупцията при тях би взела размерите на Путинските гаргантюански палати за сметка на обикновените страдащи хорица.

Оценка:
-55 +24

И ти си се
10 Отговор
взел много насериозно,но жалко освен да рекламираш себе си в тази предизборна кампания и да говориш от свое име кьорав човек няма около тебе.ТОВА ПОКАЗВА КАКЪВ НАРЦИС СИ И ТИ ПОТРИПОТЕ.Под всеки байряк юнак ЗА СУБСИДИЯТА.

Оценка:
-48 +28

Русофил идиот
11 Отговор
Ти ли ще ни спасиш?

Коментиран от #83


Оценка:
-51 +25

реалиста
12 Отговор
този и той е един измамник

Коментиран от #97


Оценка:
-56 +23

фен на Копейкин
13 Отговор
Копейкин е стабилен магаре да му го .......пак няма да се помръдне и да върне къщите

Коментиран от #23


Оценка:
-49 +22

Грешка
14 Отговор
България не изчезва а българите изчезват.

Коментиран от #29, #48, #58


Оценка:
-7 +39

Госあ
15 Отговор
Гърция е с един от най големите търговски флот в света и корабостроене. Има земеделие и устойчив туризъм. Културен център на Европа е и учените им не вземат заплати на чистачки, също така, китайските инвестиции са колосални. И не на последно място, имат армия достатъчна за да осигури относителна независимост. Тези неща трябва да се кажат, когато се говори за наистина социалната Гърция, където социалист не е обидна дума.

Оценка:
-3 +71

Директно
16 Отговор
в затвора такива национални предатели-русофили като този.

Коментиран от #98, #106


Оценка:
-58 +17

Анадолски теляк
17 Отговор
Аз твърдо заставам зад Копейкин

Оценка:
-48 +9

Centurion
18 Отговор
Те мерките да се завърнат хората са едни.Минимална заплата от 1500Е и средна 3000Е.Сега как да кажа и да искам от дъщеря си да се прибере,като тук ще взема 2000/2500лв а в Германия получава 5000Е,а на петата година което е съвсем скоро заплатата и ще бъде 6800Е.Как да стане тя работата, то само с приказки не става.Трябва ресурс от поне още 30 милиарда който да се разпредели като заплати.

Коментиран от #32


Оценка:
-13 +25

копейкин
19 Отговор
Кръв повръщам къщи не връщам ..

Оценка:
-44 +20

Румъния
20 Отговор
В Румъния гръмнаха няколко комунистически измекяра и вижте как ни изпревариха. И Дачии вече ще продават чак в Австралия.

Оценка:
-20 +31

мдда
21 Отговор
Костя, и руските ибрици и те изчезват..

Оценка:
-47 +10

no name no face no number
22 Отговор
Референдум за НАТО и ЕС

Оценка:
-10 +52

копейкинчикията
23 Отговор

До коментар #13 от "фен на Копейкин":


а ще се помръдне ама назад

Оценка:
-26 +6

Ран Ът
24 Отговор
Планът "РАН-ЪТ"си работи. Дори добре си работи и резултатие са видни.
Откозях пращат тролове, да разправят как за всичко е виновна БКП и Русия, само дето ние от 32 години сме далеко от тия неща.
Ще кажете, че те, ония комунисти от ДС все още дърпат конците. Да, щях да се съглася с вас, но от какъв зор тогава ловим "руски шпиони" замразяваме потоци, трупаме натовски бази... И най-вече, как така руснаците, дето според вас командват тук, ни пуснаха да идем в НАТО и ЕС ?
Логика, господа! Логика няма. А когато няма логика, става "женска логика". Тоест, логиката се изсмуква от пръсти и се шият черни неща с бели конци!

Коментиран от #122


Оценка:
-7 +51

Коце събуди се момче
25 Отговор
Как така млада жена без образование е назначена в БНБ- ДЪРЖАВНА БАНКА !! и отгоре на всичко е работила само като стюардеса в автобус? и получава заплата над 4 хилки месечно .И същата особа започва стремглаво да се изкачва в кариерата. Сега господине Костадине от по възраждане ще коментираш ли как ще върнеш/престроиш оградата с 2 км на юг където и е мястото и как делтата на реката ще върнеш в предишните граници отново с два км на юг

Оценка:
-14 +12

Behemoth
26 Отговор

До коментар #6 от "DARK RED AMERICAN ❌":


Клишета!Плитък мозък!Целият политически и национален спектър е еманация на конформизма и тарикатлъка на оцеляващия ген...чипа е сбъркан както казваше мадридския крадец...народ без достойнство и чест който смята ,че скъпата кола и къща го правят личност...душите са черни и с паленето на свещички и Черкуване няма да стане...

Оценка:
-5 +25

герп=мафия
27 Отговор
За последните десетина години цветът на нацията се изнесе масово на запад!

Оценка:
-6 +26

Редови
28 Отговор
Като български гражданин от турски произход, ПОДКРЕПЯМ!Аз обичам нашата Родина!Всички, "барабар" с псевдо-патриотите трябва да приемат факта, че България може да обичат и "други"!Така или иначе, след 20-30 години ще има патриоти със "сини венци"!България ще я пребъде, не се страхувайте.Османлиите са заварили по тези земи три малки царства и население българи християни общо около 300 000 души,при милионен Константинопол!Друг е въпроса,че трябва да се свиква един ден Пловдив да има кмет от Столипиново или Сливен от "същата боя", но пак българин в България с хилядолетна история!

Коментиран от #30


Оценка:
-15 +18

хазната е празна
29 Отговор

До коментар #14 от "Грешка":


Територията на абсурда.

Оценка:
-2 +12

Чичо Сам...
30 Отговор

До коментар #28 от "Редови":


Българите преди робството са били около 2 милиона. Само при Видинското царство е имало 700 хиляди души бе.

Оценка:
-5 +19

КОГАТО БЯХМЕ С РУСИЯ! !
31 Отговор

До коментар #6 от "DARK RED AMERICAN ❌":


БЯХМЕ 9 МИЛИОНА! !ВСИЧКИ ЗДРАВИ И РАБОТЯТ! !РАЗВИТА ТЕЖКА И ЛЕКА ПРОМИШЛЕНОСТ. .РАЗВИТО ЖИВОТНОВЪДСТВО И ЗЕМЕДЕЛИЕ! !ЕКОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА. .СЕГА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА ---НЯМА РАБОТА! !1 МИЛИОН С РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. .1 МИЛИОН С ПСИХИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ. .И 1 МИЛИОН ХИЕНИ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА. ..ХА ХА ХА

Коментиран от #51


Оценка:
-8 +54

Ташунко Сапа
32 Отговор

До коментар #18 от "Centurion":


Ганю винаги е бил тъмен балкански субект.

Оценка:
-8 +10

СиСи
33 Отговор
И защо ще даваме на мигрантите , а не на хората тук , които последните години ядат л.йната., плащат данъци и си гледат децата. Нямаме 10-15 години идвам си вземам парите и след 1 година обратно. Тъпанар

Коментиран от #40


Оценка:
-5 +13

пфууй
34 Отговор
Кой те финансира тебе бе, а си кажи. Поредния измислен подкупен "спасител".

Коментиран от #94


Оценка:
-29 +7

Копейкин
35 Отговор
е рублояд, майцепродавец и антибългарин...

Коментиран от #92


Оценка:
-34 +9

36
Този коментар е премахнат от модератор.
глоги
37 Отговор
България си отива. Беше,каквото беше. Кючекчийският дъжд ще я отмие.

Оценка:
-13 +8

38
Този коментар е премахнат от модератор.
Тредстоун
39 Отговор
Прайдовете не водят до увеличение на раждаемостта

Оценка:
-0 +34

Майна
40 Отговор

До коментар #33 от "СиСи":


Престанете да ви са виновни емигрантите, повечето работим и учим в чужбина, но имаме имоти в РОДИНАТА, за които плащаме данъци, помагаме на близките си и ще се върнем в БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА И ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ ТАЗИ МАФИЯ!!! И НА ПРОТЕСТИТЕ БЯХМЕ!НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ЛИШИ ОТ РОДИНАТА НИ!

Оценка:
-4 +31

Комунистите казват така
41 Отговор

До коментар #6 от "DARK RED AMERICAN ❌":


Ние сме по хора и българи от останалите и ние имаме само правото да живеем и парите са наши щот другите ше ги похарчат за непотребни неща така че всячески ше се стараем парите да не попадат в чужди ръце ....източниците за правене на пари също ще са в наши ръце ...с такова разсъждаване е цяло чудо как бегето по рано не изчезна

Коментиран от #105


Оценка:
-10 +2

Копейкин каза
42 Отговор
Ако минем към Росия няма да изчезнем, само че ще стане има човек има проблем няма човек няма проблем

Коментиран от #95


Оценка:
-22 +11

Брадвата
43 Отговор

До коментар #5 от "Ако 1990г":


Както сте се чудили какво да правите 45 години и сте се попипвали, така и '90-а сте се ослушвали, дали пък няма да се върне комунизЪма. И така се чудите още 30 години по-късно, дали пък няма някой да дойде да Ви оправи

Оценка:
-3 +12

хай
44 Отговор
Червен руски бацил мори добитъка.

Коментиран от #62


Оценка:
-23 +3

Ккк
45 Отговор
Нормално е повечето българи да не вярват на нито една партия. Но възраждане не са като другите. Ако не вярвате направете си едно ваше проучване.

Оценка:
-3 +32

46
Този коментар е премахнат от модератор.
Българка
47 Отговор
Гледах две интервюта на Костадинов. Говори с факти, доводи и разумни предложения. Е някои неща не одобрявам, но като цяло това е наистина партията с патриотични български послания

Коментиран от #52, #99


Оценка:
-6 +36

интересно
48 Отговор

До коментар #14 от "Грешка":


Не знам кое не ти е ясно?
След като българите изчезнем, България няма ли да изчезне.

Коментиран от #75


Оценка:
-0 +19

Сандо
49 Отговор
Не напразно Възраждане ги гонеха институциите и искаха да ги забранят.

Оценка:
-2 +29

6385
50 Отговор
То стана като лозунга-виц от едно време '' Училище хубаво ще ни направите, ама няма деца ''...''И деца ще ви направим ''
Братчет, всеки вече има интернет, и търси работа не за 20 лева на ден/ от тъмно до тъмно и без осигуровки /а за 60-80 евро , и всеки час извънредно да се заплаща... Ето за това е демографския антибум

Коментиран от #69


Оценка:
-1 +20

Русофил идиот
51 Отговор

До коментар #31 от "КОГАТО БЯХМЕ С РУСИЯ! !":


Защото беха затворени границите бе брааат!Иначе щехте да останете само номенклатурчуците.

Оценка:
-15 +7

Русофил идиот
52 Отговор

До коментар #47 от "Българка":


Ти що не се пишеш рускиня,и без това знаем,че си такава?

Коментиран от #90


Оценка:
-18 +5

БАЙ Х@Й ‼
53 Отговор
Нищо лично ‼ Защо никой не иска да сравни БГ от 1959 с БГ от 1989 и БГ от 1989 с БГ от 2019 ‼ Все 30 години път към светлото бъдеще ‼ Брой на жители, училища, болници, работещи предприятия/фирми .....

Коментиран от #54


Оценка:
-2 +21

Кое да сравним
54 Отговор

До коментар #53 от "БАЙ Х@Й ‼":


Че тогава се чакаше за москвич по 5г ли?А сега във всяко семейство има по 2-3 автомобила?Може да я сравним и с Царско време,когато българина е плащал със златни левове

Коментиран от #55, #56, #59


Оценка:
-24 +2

БАЙ Х@Й ‼
55 Отговор

До коментар #54 от "Кое да сравним":


Явно мисленето не ти е силната страна :::: "Брой на жители, училища, болници, работещи предприятия/фирми ...." ‼ Айде стига с това , че сме нямали GSM и пр. ‼ Кога си чакал 5 години за Москвич? Трабантите бяха без ред, Москвич излизаше до 2 години, а Шкода за 4 ‼ Или " ама така са ми казвали " ‼ И не всичко е банани , приятелю‼

Коментиран от #76


Оценка:
-6 +23

БАЙ Х@Й ‼
56 Отговор

До коментар #54 от "Кое да сравним":


Население в България : 1959г - 7, 6 млн . 1985г - 8,9 млн. 2019г - 7 млн ‼

Оценка:
-3 +20

ДПС "1"
57 Отговор
Нямате никаква работа в парламента.

Оценка:
-13 +6

Бгг
58 Отговор

До коментар #14 от "Грешка":


Господине или госпожо вие тъп/а ли сте ?
Хайде да помислим , от кого се изгражда една държава? И какво е нужно за да има държава ?
Освен територия трябва и .....

Коментиран от #64, #79, #88, #91


Оценка:
-2 +11

БАЙ Х@Й ‼
59 Отговор

До коментар #54 от "Кое да сравним":


Ако в царска България през 1942 г. е имало 10 500 училища, то през 2000 г. вече са 3491, а през тази учебна година училищата у нас са 2456. За 14 години са закрити близо 1000 училища, а само за 2016 г. са закрити 27, се казва в позиция от Синдиката "Образование" към КТ "Подкрепа"

Оценка:
-0 +17

ьяао
60 Отговор

До коментар #4 от "Сър Алтън Джон":


Кво се хилиш като из.плющян? Отдавна не ти се е случвало ли?

Оценка:
-0 +5

FIRE
61 Отговор
Черт попери, товарищ Копейкин !

Оценка:
-15 +1

qwerty
62 Отговор

До коментар #44 от "хай":


А добитъкът си ти.

Оценка:
-0 +5

63
Този коментар е премахнат от модератор.
111
64 Отговор

До коментар #58 от "Бгг":


Разбира се че е тъп/а. Троловете са тъпи, неграмотни и злобни същества.

Оценка:
-0 +7

Реалист 2
65 Отговор
30 години щатско-турска власт = 30 години погром над България.

Коментиран от #68


Оценка:
-1 +16

ДЕЙСТВАЙТЕ
66 Отговор
Обръщам се към всички партии, чиновници, държвници, църквата,службите , моля, обърнете внимание на демографската катастрофа , докато политиците и чиновниците се борите за кокала, България се стопява и умира, а друга част от НАСЕЛЕНИЕТО НАПУСКА СТРАНАТА, НАПРАВЕТЕ НЕЩО, НЕ ЗАКРИВАЙТЕ РАБОТНИ МЕСТА, А ОТКРИЙТЕ НОВИ ДОБРЕ ПЛАТЕНИ РАБОТНИ МЕСТА ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ПОДКРЕПЕТЕ ВСЯЧЕСКИ ДРЕБНИЯ И СРЕДЕН БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС, А НЕ ГИ РЕКЕТИРАЙТЕ, ЦЪРКВАТА ДА СЕ ЗАЕМЕ И ДА СЪЗДАВА ЦЕХОВЕ И РАБОТНИ МЕСТА В СЕЛСКОТО СТПОПАНСТВО И ПРОИЗВОДСТВОТО ,ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕТЕ НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, НА ВСЯКО ДЕТЕ, АКО ТРЯБВА И ДОМ ЗА ОСИНОВЕНИ ДЕЦА ДА НАПРАВИТЕ И ГИ ОТГЛЕЖДАТЕ, ЕВТИНИ ЖИЛИЩА И ГИ ОБРАЗОВАТЕ ИЛИ ДА ГИ ОБУЧИТЕ В ПРОФЕСИИ В КОИТО МОГАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ В БЪЛГАРИЯ, НАПРАВЕТЕ НЕЩО, АКО ТРЯБВА И ВНЕСЕТЕ ЕВРОПЕЙЦИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И УКРАИНЦИ,СЛАВЯНИ,ВКЛ. И ДЕЦА,ЮНОЩИ, НАПРАВЕТЕ НЕЩО!

АКО ИМА ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНИ РАБОТНИ МЕСТА, ДОБРИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЖИВОТ , РЕД И СПОКОЙСТВИЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА, НИКОЙ НЯМА ДА НАПУСКА БЪЛГАРИЯ!
НАПРАВЕТЕ НЕЩО, ЗАЩОТО УБИВАТЕ ДЪРЖАВАТА НИ С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ ПО ПРОБЛЕМА С ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА!

Оценка:
-1 +15

гост
67 Отговор
Помощ от Европейския съюз??? Ама нали трябваше да го напуснем незабавно!?!?!?

Оценка:
-7 +2

стига лъга
68 Отговор

До коментар #65 от "Реалист 2":


ДПС е руска партия! Не изопачявай фактите!
Прасето респективно Мултигруп ако бяха американски нямаше да го хване Магнитски!

Оценка:
-13 +3

5ко
69 Отговор

До коментар #50 от "6385":


Е точно това е планът ран - ът, спазван стриктно от всяко правителство до сега. Вярвам на Възраждане.

Оценка:
-2 +14

Фермер
70 Отговор
Искам Възраждане в Парламента

Оценка:
-4 +14

30 години русофобия
71 Отговор
и България свърши..

Коментиран от #109


Оценка:
-2 +8

72
Този коментар е премахнат от модератор.
стига лъга
73 Отговор
Възраждане мрази ЕС и НАТО, но обича еврото! Също, както техните господари и техният ЦАР ПУТИН!

Коментиран от #100


Оценка:
-16 +6

74
Този коментар е премахнат от модератор.
Ясно е че на теб не ти е ясно
75 Отговор

До коментар #48 от "интересно":


В черна космическа дупка ли ще е, ще я преименуват на Източна Македония? Как ще изчезне България? Изчезват българите ще бъде населена от сирийци, афганистанци, роми и други.

Коментиран от #107


Оценка:
-7 +3

Без никакво
76 Отговор

До коментар #55 от "БАЙ Х@Й ‼":


Моят Москвич си го купих през 1980г. директно от Мототехника - Михайломград без никакво чакане.

Оценка:
-2 +15

демоГраф
77 Отговор
Не се лъжете! Истинските българи са малко. Повечето не искат да са българи но ползват български паспорти. Населението няма как да се увеличи като бройка защото България не е индия. А със високи доходи няма да върнеш човек избягал и отвратен от България поради лични причини. Повечето избягали са се уредили в чужбина със чужди семейства , за какво да се връщат назад ?

Оценка:
-7 +4

78
Този коментар е премахнат от модератор.
Не всичко се набива
79 Отговор

До коментар #58 от "Бгг":


Господине или госпожо вие тъп/а ли сте ? Хайде да помислим , от кого се изгражда една държава? И какво е нужно за да има държава ? Освен територия трябва и българи. Как да обясниш на лейка,

Оценка:
-0 +3

Единствено
80 Отговор
Като гледам в протестърските партии все стари,известни и познати труженици и труженички от 32 годишния бардак - Ванковки,ШИшета,Коминтерновски и номенклатурни изтърсаци. Около президента също се овъртяха мошеници,финансово и морално дискридитирани хора. За ГРОБ и ДПС пък да не говорим - дебили,калинки и мутри. Възраждане са единственото ново нещо предлагащо визия за България.

Коментиран от #89


Оценка:
-1 +13

Джаф-джаф
81 Отговор

До коментар #7 от "Фърфалак":


А вашият тиквопитек не е ли отговорен??! И верно си фарфалак!!!

Оценка:
-0 +10

ВЪЖЕ И САПУН
82 Отговор
ТИ КAЖИ КOГA ЩE ПРEМAХНETE ПРOТИВOКOНCТИТУЦИOННИТE И НEЗAКOННИ "куркумaНEвирocТ" OЩE "мeрки". СПОКО, ВЧЕРА В ЩАТА ДЖОРДЖА ЗАСТРЕЛЯХА КАТО КУЧЕ ЕДНА НАГЛА КАСИЕРКА ДЕТО ИСКАЛА КЛИЕНТ ДА СЛОЖИ МАСКА. СКОРО И "МЕРКАДЖИИТЕ" ПО ЦЯЛ СВЯТ ШЕ ПОЧНАТ ДА ДАВАТ ФИРА. "МЕРКИТЕ" СА ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В МИЗАРСТВАЩИ ДЪРЖАВИ-КАТОРГИ И ВCEКИ СЕ ОПИТВА ДА БЯГА НА ЗАПАД.

Коментиран от #86


Оценка:
-4 +3

83
Този коментар е премахнат от модератор.
ОБЕДИНЕНИЕ
84 Отговор
ВЪЗРАЖДАНЕ ДА СЕ КОАЛИРАТ С НЯКОЯ ГОЛЯМА ПАРТИЯ, ЗА ДА СА СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА!

МОЖЕ ДА НЕ СА С ДОСТАТЪЧНО МЕСТА И ВЛАСТ ДА РЕШАВАТ САМИ ПРОБЛЕМИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО , НО ПОНЕ ЩЕ ПОСТАВЯТ ПРОБЛЕМИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ДНЕВЕН РЕД В ПАРЛАМЕНТА И ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ГИ РЕШАВАТ ЗАЕДНО С ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ!

А ПРОБЛЕМ НОМЕР ЕДНО Е ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА И ЗА ДА СЕ ПРЕОДОЛЕЕ , ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАВАТ ДОБРЕ ПЛАТЕНИ РАБОТНИ МЕСТА ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ДА СЕ СТИМУЛИРА ДРЕБНИЯ И СРЕДЕН БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС И ДА НЯМА РЕКЕТ, ДА НЯМА И МОНОПОЛИ!

Коментиран от #87, #104


Оценка:
-2 +8

1944
85 Отговор
продажниците на българия при навални

Оценка:
-1 +3

Джаф-джаф
86 Отговор

До коментар #82 от "ВЪЖЕ И САПУН":


Ми бягай и ти като си толкова отракан и се имаш за нещо повече от поредния драскач- @лигУфрен😬😬😬! Какво кибичиш още тук,какво,каквоооо.....???

Оценка:
-2 +1

87
Този коментар е премахнат от модератор.
Абе умен льольо
88 Отговор

До коментар #58 от "Бгг":


Прочети още веднъж коментара. Нужен ти е разбор на едно изречение ли?

Оценка:
-0 +0

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
89 Отговор

До коментар #80 от "Единствено":


👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍1000+

Оценка:
-0 +1

Джаф-джаф
90 Отговор

До коментар #52 от "Русофил идиот":


А ти що не се пишеш соросоид? И без това знаем че си такъв!!

Оценка:
-1 +4

Тъпотията ходи по глупавите
91 Отговор

До коментар #58 от "Бгг":


България ще има но българи няма да има ако продължаваш да тролиш вместо да правиш ползотворна любов.

Оценка:
-0 +5

Джаф-джаф
92 Отговор

До коментар #35 от "Копейкин":


За себе си ли говориш??

Оценка:
-0 +1

Капиталист
93 Отговор
За 500 години османците не успяха, но американците за 30 ни попиляха

Оценка:
-1 +14

Джаф-джаф
94 Отговор

До коментар #34 от "пфууй":


Точна на теб ли трябва да се отчита? А троле-соросоид???

Оценка:
-0 +6

Джаф-джаф
95 Отговор

До коментар #42 от "Копейкин каза":


А тиквопитика банкянски какво каза? Ние сме най-добре от сите братя и сестри!

Оценка:
-0 +6

96
Този коментар е премахнат от модератор.
Джаф-джаф
97 Отговор

До коментар #12 от "реалиста":


Също като баце нали???

Оценка:
-0 +2

Тъй ли
98 Отговор

До коментар #16 от "Директно":


И такива като баце,корнела,шиши,Гешев..и т.н.т.също!!!

Оценка:
-1 +0

1944
99 Отговор

До коментар #47 от "Българка":


вмирисаните кифтета на копринка водят до такива глупави мисли

Коментиран от #102


Оценка:
-8 +0

А бе стига троли
100 Отговор

До коментар #73 от "стига лъга":


Точно Възраждане мрази и еврото. Колкото и да не ви се вярва на герберастките тиквопитика!

Оценка:
-1 +8

101
Този коментар е премахнат от модератор.
Тъй ли
102 Отговор

До коментар #99 от "1944":


А пък прайдовете водят умозаключения като твоето! Водиш ли колоната с цветовете на дъгата,водиш ли я??

Оценка:
-0 +8

не притесняй се
103 Отговор
Последният комунист ще умре в България

Оценка:
-6 +1

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
104 Отговор

До коментар #84 от "ОБЕДИНЕНИЕ":


👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍1000+

Оценка:
-0 +1

интересно
105 Отговор

До коментар #41 от "Комунистите казват така":


Всичко написано от теб е вярно, но се отнася за вас ПРЕБОЯДИСАНИТЕ КОМУНИСТИ. Комунистът си е комунист независимо какъв цвят се е пребоядисал син, жълт, лилав, зелен и т.н.

Оценка:
-3 +1

Джаф-джаф
106 Отговор

До коментар #16 от "Директно":


Ми айде вкарай го се! Ама нещо не ви се получи и ударихте на камък макар,че мнооого ви се искаше да го вкарате в затвора,герберопитеци,продажни,долни,ненакрали и ненаяли се,доказани престъпници през годините!

Оценка:
-1 +6

интересно
107 Отговор

До коментар #75 от "Ясно е че на теб не ти е ясно":


Не виждам смисъл да ти влизам в тона, само ще кажа, че каквито и да има на тази територия различни от българите то тогава вече тази държава не е България.

Оценка:
-1 +3

дасвя
108 Отговор
Тоя бояджия ли бе? Дето мина през всички партии, купи си имоти със субсидии и дори не може да говори като хората. Жалка личност!

Оценка:
-6 +2

Памет народна
109 Отговор

До коментар #71 от "30 години русофобия":


16-ти юни,
1958-ма година.
Имре Наги, Пал Малетер и други водачи на Унгарското въстание от 1956 г. за освобождение от съветската окупация,
са екзекутирани от съветските окупатори

16-ти юни,
1989-та година.
Екзекутираният през 1956 г. министър-председател на Унгария Имре Наги е препогребан с високи почести.

Нищо подобно не се случва и до днес в България.
Продължават да са неизвестни гробовете на ДЕСЕТКИ хиляди,
избити без съд и присъда от АБПФК на БКП.
МОЧА и Альоша продължават да възхваляват съветските окупатори!

Очевидно националните празници на България
са ни натрапени от комунистите.

На 3-ти март и на 9-ти септември ,
празнуваме двете окупации на българските земи от Русия.
Пропагандирани, като освобождения.

В нормалните държави националните празници са два:
-ден на учредяването на държавата
-ден на придобиването на независимостта на държавата!

Очевидно НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ на днешна БЪЛГАРИЯ са ДВА:

13-ти ЮЛИ- Ден на учредяване на днешна България
на Берлинския конгрес-1878г

5-ти ОКТОМВРИ- Ден на независимостта от Османската и от Руската империя-1908г.
и коронясването на Фердинанд за цар.

Оценка:
-5 +2

гост
110 Отговор
Спокойно гласувайте за Костадинов, и той е посетил посолството на САЩ за инструкции, така че подобно на партията на говедото Трифонов и той трябва да влезе в Парламента, за да обслужва господарите от Запада.

Коментиран от #111


Оценка:
-7 +3

Домакин
111 Отговор

До коментар #110 от "гост":


Правилният избор е Бюлетина №23!

Не забравяй, че Христо Иванов
заби българското знаме
на плажа на Доган сарай!
В руския анклав Росенец!

ДС/КГБ агент Сава Доган е най-охраняваният
руски диверсант в България!
Христо Иванов е безразсъдно смел!

Коментиран от #113


Оценка:
-7 +1

пояснение
112 Отговор
за кои става дума : за българските граждани или за българите

Оценка:
-0 +3

Въобще
113 Отговор

До коментар #111 от "Домакин":


Въобще не забравям,че Пинокио по фамилия е Бойкикев,коминтерновци. Въобще не забравям,че той и Рада Дълбоката са с обърната резба.Въобще незабравям,че тия са троцкисти,необолшевики.

Оценка:
-0 +0

ИКОНОМИСТ
114 Отговор
А защо набихте всички инвестиции в пловдив и софия като знаете, че там са високо рискови зони поради ясни причини ? Южна България получи всички инвестиции и сега ще си сърба попарата. Да сте мислили.

Оценка:
-0 +3

МАРШ
115 Отговор
ЕЙ КРАДЛИВ БОКЛУК НА ХРАНИЛКА.

Оценка:
-1 +3

НАГЛЕЦО
116 Отговор
КАК ЕНОВИЯТ ДВОРЕЦ ИНОВАТА КОЛА КУПЕНИ ОТ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ С НАРОДНИ ПАРИ, БОКЛУК.

Оценка:
-1 +5

Българин
117 Отговор
Сега дерт вързах! Нямало да е има Българи в България! Хич да няма един да не остане тук Българин! Когато гласувахте не ревахте , а сега ето ви последствията! Комунистите-демократи до тук ви докараха но избора си бе ваш! Освен злоба кючеци , гюбеци кражби и някакви феодални порядки от робството ! Какви права имате освен да гласувате? Почивка ли! Доходи ли! Колко часа ви е работната седмица? Колко дни работите в седмицата? При 5дневна седмица работите 6 дена! На почивка ходите ако ви позволят или имате изгладувани пари! С 20-30лв. ще ви увеличат заплатите с 100% цените скачат по магазините ви! Ха ха ха смях Жалка работа и това ви харесва като начин на съществуване!?

Оценка:
-0 +1

генетик
118 Отговор
Гена на истинските българи вече е размит. Няма ги старите българи, които милееха за земята си. Или останаха много малко. След експериментите "народна република" и "извратена демокрация" няма как да се излъжат българите . Сега са хитри, лукави и неверни и гледат сеири.

Оценка:
-1 +0

12345
119 Отговор
КОГА ЩЕ ВЪРНЕТЕ СУБСИДИЯТА. БОКЛУК

Оценка:
-2 +3

ВикиЛексъсОсло
120 Отговор
България изчезва защото беше над 50 години под комунистическо - съветско робство - реално до поне 1996 г.! Когато сами си го убиха комунистите главния московски командир луканов! И продължават да командват московските комунисти все още привлекателни територии в България! Курортния комплекс Камчия на 30 км. от Варна е превърнат в напълно руска губерния - абсолютно всички табели са на комунстическият руски език наред името на училището там на съветската власт - гагарин - къде го има това другаде в Евро съюза 2021 година??? И защо се допуска хора на диктатора путин да владеят един от най-добрите някога Български курорти?!

Оценка:
-5 +0

бай Вълчо
121 Отговор

До коментар #5 от "Ако 1990г":


Прав си всички зайци трябваше да "намажат" въжето от "вътрешната" му страна .....

Оценка:
-0 +0

рада дълбоката
122 Отговор

До коментар #24 от "Ран Ът":


+++++++++++Колкото и плюсове да получите все ще са малко за това справедливо , честно и доказано с факти в времето мнение .

Оценка:
-0 +1

PSG FR
123 Отговор
Всичко звучи много прекрасно, но интересно кой ще се възползва от всичко изброено горе? Кои деца са в нужда от социално подпомагане и сега? Къде са въпросните многодетни семейства? Раждаемостта ще се повиши още там, където и сега е повишена. Въпрос на манталитет е... и начин на живот, които някои никога няма да променят.
Това е наливане на бензин в огъня!

Оценка:
-1 +1

Притежател
124 Отговор
Всеки който е заплаха за статутковото бива яко оплют. Тукашните тролове кръв повръщат, защото ако дойде Костадинов ще им секне хранилката, забележете само колко настървено си бранят кокала- жалка работа!

Оценка:
-0 +2

Илиян
125 Отговор
Само ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

Оценка:
-3 +2

мечо
126 Отговор
то сичги селяни у шопету дойтоха

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Ангел Джамбазки
Евродепутатът защити българските граничари след обвиненията на холандската му колежка Кати Пири
Гастарбайтерите са нагли, груби и арогантни. Минете през бензиностанциите, където спят - след тях остава Кербала, свинщина..."

Още бисери
ТОП 5