Last news in Fakti

7 Февруари, 2013 17:55 1 129 10

Цветанов: Няма човек, който да държи в зависимост премиера

  • цветан цветанов-
  • бойко борисов-
  • буда
Цветанов: Няма човек, който да държи в зависимост премиера - 1
Снимка: БГНЕС

Няма човек, който да изнудва и да държи в зависимост премиера на страната. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов пред журналисти по повод изнесените в последните дни документи по досието „Буда", в които се твърди, че Бойко Борисов е бил вербуван като агент.

Силовият вицепремиер заяви, че не е запознат с разпространените тази нощ от сайта „Бивол" нови документи от досието "Буда", чиято цел е да се определи "приоритетната престъпна ориентация" на Бойко Борисов.

Според Цветанов оттук нататък предстои постоянно изваждане на досиета и архивни материали, тиражиране на компрометиращи документи, които може и да са фалшиви.

„В България през всички тези години не са малко лицата, които са се възползвали от реализирането на подобни сценарии с използването на материали или фалшифицирането на материали, за да може да държат в зависимост някого и да бъде той послушен. Самият факт, че премиерът Борисов даде съгласието си - той всъщност се обърна с молба да бъде разсекретено всичко това - показа много ясен знак, че няма човек, който да изнудва или да държи в зависимост премиера на страната“, каза Цветанов.

Според него, Бойко Борисов е доказал това и с управленския си подход, и с всичко, което е осъществил през последните години.

Вътрешният министър заподозря предшественика си Румен Петков за изтичането на документите за „Буда”. „При положение че имаше бивш вътрешен министър, който говореше с подробности за материалите по делото "Буда",...означава, че някои са се възползвали от позицията, която са заемали в държавата, за да боравят с класифицирана информация и да се подготвят да я разпространяват или да я фабрикуват в удобна за тях позиция”, коментира Цветанов.

“Не знам за такива документи, не чета и не се интересувам”, коментира пък новите публикации около досието „Буда” Бойко Борисов от Брюксел, където е на извънредна среща на върха, свързана с европейския бюджет до 2020 г. Ако имаше 0,0001% истина в лъжите, които се тиражират, те щяха да са ме размазали, заяви Борисов.

"Завършваме мандата си, от Лондон до Белия дом, от Париж до Брюксел, навсякъде хората са ни оценили, просто това е последното издихание на мафията и на организираната престъпност, и на техните политически покровители", заключи министър-председателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хейтър

    0 0 Отговор
    Тази информация беше ясна години преди да я публикуват (изтече). На всеки гражданин му е ясно че зад "големите" в политиката седи минимум мутра или цяла организация, която му осигурява параван и и за която се въвеждат новите глупави закони. Като се замислим реално кой печели от промените в закона като те о.ират още повече ситуацията в България, кой ако не "мафията".
  • 2 калайката

    0 0 Отговор
    От тук нататък предстояло изваждане на още "компромати" !!! Не е ли по-добре компромати отколкото калашници .
  • 3 Трибал

    0 1 Отговор
    Няма човек, който да държи в зависимост премиера!!!

    Хахаха има пък лекарства бе пич!
  • 4 FRIDAM

    2 1 Отговор
    Браво бат Боикоооо треперат им га6тите ве4е резна им крилцата отвсиакаде и 6е полудеиат хахаха само така докажи на тапиа ни народ кои се опитва задколисно 4рез компромати да дестабилизира даржавата ни а ако може6 и в затвор да ги вкара6те сами 6есе топат после кои кво е правил и кви игри е играл.Подсказвам ти - Петков ,Ов4аров ,Стани6ев, старите генерал4ета 6тото без тех таз игра нема как да се полу4и само така 6е убие6 таз КОМУНИСТИ4ЕЗКА ЗГАНННННННН
  • 5 woody

    1 0 Отговор
    Интересно кога ще видим един грамотен фен на премиера Слънце....Или агент Буда?....
  • 6 испанец

    0 1 Отговор
    То и с Мишо бирата беше съшото.Аз не съм,аз не знам,аз, аз, аз, и накрая си призна.Сега ще е същото.Въпрос на време е.А що се отнася до оценката народа ще те оцени на изборите,въпреки много добре подготвените фалшификации.И след това познай-народа ще е виновен че не го е оценил.Абе мутренски му работи.Трудно можеш го разбра защото то затова си трябва практика.А той премиера-слънце си я има в излишък,нали
  • 7 кик

    1 1 Отговор
    бокоо сънуваш ли Сретен?

    Коментиран от #8

  • 8 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "кик":

    abe ti mai si smenil dilara
  • 9 Трибал

    0 0 Отговор

    Думите на Цветанов още повече потвърждават със какво си имаме работа!

    Цветанов: Няма човек, който да държи в зависимост премиера!
    Борисов атакуван от "петата колона на Русия" - БСП

    Спешно,Спешно,Спешно!!!

    Наблюдаваме шизофрения в различните и форми всеки ден,при случая Борисов!Мисля че е крайно време някой да обърне време на тези симптоми!
    Във конкретния случай с божеството Буда Борисов наблюдаваме симптоми на шизофрения влошаващи се със всеки изминал ден и Будали които не си дават сметка до какви рискови фактори може да доведе това за обществото и за околните като цяло!Ако човек е наясно какви са симптомите на шизофрения ще има ясна представа какво "божество"трябва да търпим всеки ден на такъв отговорен пост като министър председател!Така че ако все още има специалисти на 4ти километър и Карлуково нека незабавно вземат мерки до като дадения индивид във случая Буда,не е нанесъл непоправими последствия освен на него самия а и на обществото като цяло!

    Шизофренията представлява заболяване на мозъка, което засяга основни психични функции, които дават на здравия човек усещане за индивидуалност, неповторимост и автономност.

    Налудностите са болестни вярвания, несподелени от другите. Например индивидът, страдащ от шизофрения може да вярва, че е преследван, че е Бог, че много неща носят специално значение за него и т.н. Тъй като заболелият не може да познае, че тези вярвания са грешни, те не могат да се променят чрез апелиране към фактите или към разума.
    Мисловни разстройства
    Много заболели лица вече не могат да мислят или общуват логично. Мислите им, а също и речта им стават дезорганизирани и е трудно да бъдат следени.

    Някой да уведоми за конкретния случай медицинските екипи и да се действа на време!СПЕШНО
  • 10 испанец

    0 0 Отговор
    По точна ощенка за мутрата надали някой би могъл да даде.Не бях се сетил за това.Браво Трибал.Точно и ясно.Дано да го разберат най после и буда-лите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове