Last news in Fakti

17 Юни, 2021 21:34 4 842 62

Осъдиха МВР да огласи проверката си за побоя над журналиста Димитър Кенаров

  • димитър кенаров

И до днес от МВР твърдят, че не са задържали Кенаров по време на миналогодишните протести срещу правителството, а са го "поканили в Пето районно управление"

Осъдиха МВР да огласи проверката си за побоя над журналиста Димитър Кенаров - 1
Снимка: БГНЕС

Асоциацията на Европейските журналисти осъди МВР да огласи проверката си след побоя на журналиста Димитър Кенаров по време на протестите срещу главния прокурор и правителството на Бойко Борисов през лятото на миналата година.

Държавата е длъжна да предостави на Асоциацията всички материали от вътрешната проверка. И до днес от МВР твърдят, че не са задържали Кенаров, а са го "поканили в Пето районно управление".

Прокуратурата така и отказа да започне разследване, след като МВР обяви, че столичната полиция не е открила данни за престъпление. Самият Димитър Кенаров заведе дело срещу министерството, а за следващото заседание е насрочена видеоекспертиза.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    37 12 Отговор
    И мене на втори септември ме поканиха във пето районно през ноща с белезници.ха ха ха ха

    Коментиран от #5, #23, #53

  • 2 Оня с коня

    6 57 Отговор
    Нашия фаворит и лидер Станислав Недков известен като Стъки в студиото на НОВА ТВ показа документи че не е получавал по милион и 100 хиляди на година а 200 хиляди финансиране от ММС, още 280 хиляди от Финансовото министерство за превенция на хазарта и наркотиците и още по 39 хиляди на година за екипировка и транспортни! Тoва прави малко над половин милион годишно а говорителя на служебното правителство каза че са над 5 милиона за 5 години. Но нашия безспорен кандидат за президент Станислав Недков напълно ги заслужава, не като вас тук коментиращите световно неизвестни. За вас са олющените панелки и скромните ви заплатки

    Коментиран от #6, #7, #10, #14, #18, #19

  • 3 ох милите

    46 7 Отговор
    полицайчета! Само го поканили! Паста имаше ли, да ви се не види мутрите-биячи. Да ви съдят, да ви дерат, да ви окълцат наполовина като състав все ми е тази. Дришльовци. Като сте по един се напикавате от един юмрук.
  • 4 име

    10 28 Отговор
    тоя е мазохист. навсякъде си проси боя.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 я кажи

    29 5 Отговор

    До коментар #2 от "Оня с коня":

    чий фаворит и лидер е този престъпник, че да знаем компанията му в затвора.
  • 8 Гост

    6 13 Отговор
    Е как се огласява нещо, което никога не е правено?!🤔🤔🤔

    Коментиран от #41

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 осъзнаваш ли

    30 6 Отговор

    До коментар #2 от "Оня с коня":

    какви глупсоти пишеш , затова опг ГРОБ никога повече няма да помирише власт , а вече ще мирише килиите на бай Ставри !
  • 11 Jonansson

    9 29 Отговор
    Туй недоразумение не е журналист, а прозд несретник. Всеки ден бой му трябва .
  • 12 БКП=герп=сдс

    33 6 Отговор
    Ние сме най-бедната държава в ЕС, но с най-много милиция на човек от населението и разбира се с най-голям държавен бюджет!
    Закривай и наново!

    Коментиран от #58

  • 13 Пловдив

    28 4 Отговор
    Тъпи и нагли, милиционерски муцуни...!
  • 14 Хаха хаха ха

    28 6 Отговор

    До коментар #2 от "Оня с коня":

    Стъки огладня и щял да става политик.

    Стъки е МММ-палячо.
    Тупат го, като брашнян чувал.

    Ха ха ...хах...
  • 15 Патологии

    9 24 Отговор
    Този доказано ли е "бит" или пак измислени историйки като с фалшивите фейсбук снимки от съвсем друг протест, другарката дето я "опипали" (най вероятно и се е искало но уви), или великият студент дето отишъл в Пирогов и на другия ден блееше по всички телевизии с нито една видима синина, но иначе го "пребили". Всички се питахме дали е добре с главата.

    Коментиран от #17, #59

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Последния Софиянец

    16 4 Отговор

    До коментар #15 от "Патологии":

    Мене не ме биха,ама Митко яко го бяха бушонирали.
  • 18 Александър Симов -журналист

    28 4 Отговор

    До коментар #2 от "Оня с коня":

    Такъв храненик като Стъки отдавна трябваше да дава отговори пред прокуратурата.

    Само си представете в какво е превърнал страната Бойко Борисов - паяжина от държавни паразити, смучещи алчно и ненаситно средства, един адски коктейл от питекантропи, които са си осигурили лично благосъстояние на наш гръб.Един нищо и никакъв Стъки е бил захранен с 1 милион лева. Трябва ли да се учудваме тогава на имотните сделки на Владислав Горанов, на безобразията в ББР, на източените язовири с техния прелестен и затревен пейзаж, на свръхбогатите директори на болници и техните съдебни плонжове?
    В друга държава обаче, вместо да разиграва телевизионни маймунджулъци, такъв като Стъки отдавна трябваше да е обект на интерес от страна на прокуратурата. Вместо да се прави на кандидат за президент, той трябва да дава отговори, защото безобразията на предишната власт всеки ден излизат като гной, която беше напът напълно да убие държавата.

    Коментиран от #60

  • 19 фаро

    17 5 Отговор

    До коментар #2 от "Оня с коня":

    Служебното правителство правилно се изрази,че 5 милиона са разпределяни между няколко и Стъки е един от тях.Сумите посочени от Стъки са в доклада на правителството и не са по-различни.Липсват парите за протестите,но те са на час и не са много

    Коментиран от #22, #30, #54

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Рибен Буквар

    5 17 Отговор
    И като закриеш "милицията", кой ще те пази от апаши комунистическа пенсийо? Между другото, се пише ГЕРБ и "милиция" отдавна няма. Явно и през социализма е имало неграмотни като тебе.

    Коментиран от #33

  • 22 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    12 5 Отговор

    До коментар #19 от "фаро":

    Казвам се Станислав Недков известен като Стъки! Президент на ММА федерацията в България. Двата наши сайта на ГЕРБ са публикували че уверявам че ще съм новия президент на Р.България. Сега за мен - Започнах в Търново към местни лихвари като събирах парите им. След това се ориентирах да изнудвам местни търговци да ми плащат месечен рекет. Никой не ме закачаше защото по това време Бойко бе гл.секретар на МВР. Но 1 депутатка от Търново Мариана Костадинова заплаши че ако МВР не вземе мерки срещу мен ще направи питане по парламентарен контрол. Преди това бях изнудвал и приятеля на фолк певицата Вероника за 2 хил.лв и за да разбере че не се шегувам отрязах главата на бялото й кученце. Но след акция на МВР когато изнудвах търговка от Д.Оряховица ме хванаха с 500 лв.белязани и нож и боксове в мен. Осъдиха ме и лежах в ареста. След време рекетирах и караваните по морето да ми плащат. Преди 5-6 г.бях охрана и на Бареков. В момента съм президент на ММА федерацията и приятел на мин.Красен Кралев и получавах по 1 милион на година финансиране от министерството. Така че както ме цитираха нашите сайтове на ГЕРБ скоро с хората ми също криминални излизаме на протест срещу КAУН радев.
  • 23 Плондир

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Оттогава ли се подмокряш нощно време?

    Коментиран от #26

  • 24 Последния Софиянец

    7 3 Отговор

    До коментар #20 от "Другия с коня":

    Много странни мечти имаш!?

    Коментиран от #31

  • 25 Николай Тихомиров Бареков

    15 3 Отговор
    Интересен пост на Бареков, чийто охрана бе Стъки преди години:" Стъки не може да пише, но написал проекти за 1,5 милиона пред Красен Крадев!"
  • 26 Последния Софиянец

    9 3 Отговор

    До коментар #23 от "Плондир":

    В пето районно попаднах на познат полицай и не мога да се оплача от лошо отношение.Даже ме пуснаха предсрочно.Но на един от протеста пак в Пето районно му счупиха крака.Зависи на какви ще попаднеш.

    Коментиран от #32

  • 27 Вярно е

    11 4 Отговор
    Ние сме най-бедната държава в ЕС, но с най-много милиция на човек от населението и разбира се с най-голям държавен бюджет!
    Закривай и наново!
    И затова ни пишат в докладите на ЕС и САЩ, че дори и на Русия, че сме най-корумпираната държава!

    Коментиран от #37

  • 28 Николай Тихомиров Бареков

    10 4 Отговор
    Друг пост на Бареков :" Сега видяхте ли ЗАЩО онова Стъки протестира за ГЕРБ? За няколко милиона годишно и ний ще протестираме🥂💪😂👻

    Коментиран от #29

  • 29 Последния Софиянец

    10 4 Отговор

    До коментар #28 от "Николай Тихомиров Бареков":

    Още миналото лято Тиквата даваше пари на Стъки да ни прави контрапротести.Нищо ново.

    Коментиран от #34

  • 30 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    4 10 Отговор

    До коментар #19 от "фаро":

    Приятели! дрОгаре форумци! Разбирам яда ви и завистта спрямо моя приятел Станислав Стъки! Да , вие сте ядосани че няколко години получаваше милиони държавно финансиране от ММС. Че оставаше и за него, че с тези финансови средства си купи няколко луксозни автомобила и имоти по Българското черноморие. Но бедни ми , бедни дрОгаре! И вие да сте на негово място ще защитавате предишното управление и ще призовете за масови протести за връщане ГЕРБ на власт отново! И вас разбирам дрОгаре че злобеете и беснeeтe срещу Станислав и ГЕРБ ! Вие сте принудени да работите за да си платите консумативите в олющените панелки ( ток, вода, интернет , телефон, храна) и транспорта и след като платите това не ви остават средства за нормално съществуване ! Ами живота ви може да се сравни с този на едно дворно kyчe! И то има осигурена храна и покрив - колибка където да спи и да е на сухо. С тази разлика че то не е принудено да работи за храната си и да плати разходите за покрива си. Така че клети дрOгаре разбирам ви за омразата към Бойко и Станислав! Но разберете и него защото ако бяхте на негово място също щяхте да излезете на протести за да не ви спре кранчето! Всеки един от Вас иска лесни милиони подаръци, но за Вас..няма!!!

    Коментиран от #43, #46

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Карл Маркс

    4 6 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    На кой ги разправяш бе плондир? Никой не вярва на евтини платени като тебе. Казваш каквото ти наредят, за да ти купят една бира. Няма да влезеш в парламента, дори и пак да "дойде" комунизма.
  • 33 пенцио

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Рибен Буквар":

    И затова ще си останете колаката на ЕС, защото сте свикнали милиционери да ви пазят, хем да ви скубят с рушвети за да не ви вземат ш. книжката, .... , хем да им плащате големите заплати и труда им "1 категория"...
    На вас ви трябват такива като малоумника стък.. , пожарникаря ... да ви управляват....

    Коментиран от #44

  • 34 Другия с коня

    5 6 Отговор

    До коментар #29 от "Последния Софиянец":

    Ако господин победител Борисов плащаше на Станислав за контрапротeсти миналото лято нямаше да има 14 човека пенсионери на тях а много повече на които Станислав щеше да плати. Станислав излезе безплатно да ви трeпe и да пази Румънското посолство от вас на Ситняково

    Коментиран от #40

  • 35 Да,бе

    3 1 Отговор
    Голямата новина!Осъдиха мевирету.То който не се е хванал,не ги е осъдил.Даже и безработен юрист няма да се хване с кауза пердета.От всякъде пердета,яко.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Клуб Пенсия

    3 5 Отговор

    До коментар #27 от "Вярно е":

    И кaтo зaкриeш "милициятa", кoй щe тe пaзи oт aпaши кoмуниcтичecкa пeнcийo? Мeжду другoтo, ce пишe ГEРБ и "милиция" oтдaвнa нямa. Явнo и прeз coциaлизмa e имaлo нeгрaмoтни кaтo тeбe.
  • 38 Да,бе

    2 0 Отговор
    Голямата новина!Осъдиха мевирету.То който не се е хванал,не ги е осъдил.Даже и безработен юрист няма да се хване с кауза пердута.От всякъде пердута,яко.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Последния Софиянец

    6 4 Отговор

    До коментар #34 от "Другия с коня":

    За трийсет лева никой не ще да се излага.Наскоро на паркинга до царския дворец бяха докарали мутри от Хасково да протестират срещу Радев и Стъки им раздаваше по трийсет лева и кутии с китайска храна.Двама си го получиха в градинката на Кристал и още един зад Царския дворец и вече не смеят да идват в София.

    Коментиран от #47

  • 41 Бръмммм

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Лесно бре пускаш една хубава лъжа като мълва и хората започват да я разнасят навсякъде.Хората вярват на ВСИЧКО ама ти казвам на ВСИЧКО 😁Просто нямат мозъци повечето и като тръгнат мухите по "кафявото" да кацат и нали се сещаш ....то мухи ,кацат и върху "кафявото" и върху мед и хляб и всичко.Омацват и хубавия пейзаж😁
  • 42 Последния Софиянец

    6 1 Отговор

    До коментар #39 от "ЛГТБ":

    Ама Коня от вашите ли е?Сори!Вече няма да му нарушавам правата ,че ще ме съдите.

    Коментиран от #45

  • 43 ти си лидер

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    на откачените. Слава Богу, че в Търново мълчиш и си траеш като презрял пъпеш. Иначе ще отнесеш боя.
  • 44 Трабант

    3 3 Отговор

    До коментар #33 от "пенцио":

    Е по-голяма клоака от държава пълна с такива като тебе няма. Имаш ли начално образование и за какво ти плащат пенсия? Ти и за метач нямаш ценз.

    Коментиран от #48

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Милена

    4 5 Отговор

    До коментар #30 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Така е Бай Курти! Ти си наш лидер от много години, но тези несретници не могат да го преглътнат в тясните си панелки.
  • 47 Ком подлога

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "Последния Софиянец":

    Айде не се прави на скъп. Ти и за 5 лева се предлагаш. Проститутките на магистралата се оплакват че им правиш икономически дъмпинг.
  • 48 А ти

    1 4 Отговор

    До коментар #44 от "Трабант":

    верно си бил много см о тан и сигурно си милиционер!
    Държавната хранилка и нищоправене... Такива сте! Кокошкарски далаверки от нещастните хора, които изнудваш .. Рекет за богаташите за които работиш незаконно... и много още....

    Коментиран от #49

  • 49 Рибен Буквар

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "А ти":

    Мeжду другoтo, ce пишe ГEРБ и "милиция" oтдaвнa нямa. Явнo си неграмотен продукт на социализма. Въпросът е защо въобще получаваш пенсия след като очевидно нямаш начално образование?
  • 50 Ония с мулето до#20

    1 2 Отговор
    Ти маи не си с които ,а с куцо магаре
  • 51 Ония с мулето до#20

    0 2 Отговор
    Ти маи не си с кон а куцо магаре
  • 52 Брат Ралчев

    0 1 Отговор
    Аз ще кажа на братята в Германия...
  • 53 Аз Човек

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Малко са го били трябваше да смачкат всичките пройдохи там върлуваше безконгролно
  • 54 Отговори

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "фаро":

    На тези служебни реваншисти Оставка само лъжи злоба омраза ненавиждат България разрушават я
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 МИРЕН ПРОТЕСТ

    2 0 Отговор
    Абе, пикльо, като се страхуваш от мечки не ходи в гората. Като не искаш да те бият не ходи при лумпените на площада, да се дереш и пениш заедно с тях от хулигански крясъци. Хулигани - нали така комунистите, наричаха тези които нарушаваха обществения ред и ги вкарваха в Белене! Хайде пикльо, изобщо не си позволявай да го наричаш "мирен протест" - пиене на бира, чупене на държавно и обществано имущество, хвърляне на тонове яйца, домати, павета, заливане на полицаити със запалителна течност и боя, развалена риба, палене на слама, блокиране на улици, закани - заплашващи майки с малки деца - и още куп фекалии изляти на площада! ТОВА ЛИ НАРИЧАШ "МИРЕН ПРОТЕСТ!" - "др."младчий комсомолец Кенаров?! Когато отиваш като журналист да отразиш определено събитие, не вземай страна, особено при такава хулиганска война, а не "мирен протест" - бъди неутрален! Ще те бият ами - то си беше като бой на негри в тъмна нощ, там не се вижда на кой пише на челото -"журналист"! Какво си мислиш, че като си журналист всеки трябва да ти сваля шапка, - защото имаш имунитет на журналист и всичко ти е позволено, можеш да се вживяваш в ролята на ХУЛИГАН?! Сбъркан ти е комунистическия манталитет! Да, Асоциацията на Европейските журналисти осъдиха МВР, а ние обществото питаме - кой ще осъди и защити моралните и физически вреди нанесени от вас върху служителите на МВР ? - Кой ще осъди и ще плати за имуществено-обществени вреди?! КОЙ?! Ще те бият "др." Димитър Керанов когато вземаш страна - н
  • 57 МИРЕН ПРОТЕСТ

    2 0 Отговор
    ...КОЙ?! Ще те бият "др." Димитър Керанов когато вземаш страна - не пищи като ощипана невинна девойка - о почакай, ти, не си видял истински бой от милицията на добрата грижовна майка БКП!
  • 58 РАВНИ

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "БКП=герп=сдс":

    БКП е = на хитлеристката СС. Едните правеха хората на сапун, а другите хранеха прасетата с техните трупове. " ХУМАНИСТИ!".
  • 59 МАЛКО МУ Е

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Патологии":

    Подкупен. Лъже като дърт циганин. Така казва, че е бил бит, но мълчи като муштата гайда за другото, там де, за дето бил сарандисан, а бе дето е сарандисан, разбирате там от дядо поп с китката и кръста.
  • 60 МЪКА ВИ Е

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Александър Симов -журналист":

    "УМЕН" - гнойта е ваша, от вашите рани която сте я събирали от 11-сет годишната изолация от управление. Мъката ви е голяма. Сега, освободени от ъгъла в който ви беше наказал българския народ, днес сте бесни и жадни за мъст, неможейки да понесете унижението! Вълкът си е винаги вълк жаден за кръв, както при обезумелите побеснелите деветосептемврийски превратаджии от 44-та. ЗА КАКВИ безобразия квичиш "другарю" Ал.Симов?! Много бързо забравяте безобразията на БКП-БСП, която е забранена със закон на 05.05.2000г. за политико-криминалното си 45 годишно управление : национализация - чиста кражби на имоти, репресии , избита интелигенция, който не е с партията е обявяван за враг на народа и гавра с неговите близки, 86 комунистически концлагери на смъртта, хранене на прасета с човешки трупове, 60 000 убити невинни българи, държавно предателство - 16-ста република, македонизиране на пиринския край - създал днешен проблем, възродителен процес - създал днешен проблем, 45-ти парламент - маймунярник и още хиляди простотии-престъпления. За какви безобразия квичиш?! ДЪРЖАВАТА ни е убита от 1944г., "др." Симов, и все още не е в състояние да се възкреси, защото вашата партия
    я докара до това състояние на бедност, защото отново се опитвате да я върнете в тези почти позабравени мракобеснически времена на комунизъм, който ни обещаваше светло бъдище. Отново се опитвате да лъжете народа и му обещавате светло бъдеще. Кого баламосваш с журналистическите си простотии - на ког
  • 61 МЪКА ВИ Е

    2 0 Отговор
    ... Кого се опитваш да баламосваш с простотиите които си написани в коментара си "другарю" Ал. Симов?! Комунизма направи от България една безобразна държава - ще трябват още много години зада се оправим от тежкото минало - комунизма е прът забит в колелото на развитието ни - ще трябват години, да догоним успелите държави.Може ли изобщо да се случи - може би, ако народа се осъзнае кой точно трябва да се ИЗДЖАГЪРКА, изразявам се с вашите термини "др." Симов!
  • 62 възпитаник

    0 0 Отговор
    мутрите и мафията в затвора
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове