Last news in Fakti

11 Февруари, 2013 22:37 14 496 22

Млад мъж се самоуби в София

  • самоуби-
  • млад мъж-
  • самоубил-
  • столицата

25-годишен мъж се е самоубил тази вечер в столицата. Това съобщи старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР, цитиран от Агенция "Фокус" . Около 20.08 часа е получен сигнал за прострелян младеж в жилищна кооперация в кв. "Яворов" на ул. "Леонардо да Винчи". На място са пристигнали полицейски екип и линейка.

Установено е, че 25-годишен мъж с инициали К.Ч. се е прострелял в главата с пистолет, законно притежаван от баща му. В жилището са живеели младежът, родителите му и неговата приятелка. По първоначална информация, без да бъде забелязан, 25-годишният мъж е взел пистолета и се е прострелял в главата с него.
При транспортирането му за болнично заведение, мъжът е починал от нараняването. Установява се - какви са мотивите за самоубийството.

Водят се разговори с родителите му и с приятелката му, за да се установи по какви причини младият мъж се е самопрострелял. Продължава работата по случая.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат

    1 3 Отговор
    Абе защо никога министри не се самоубиват ?

    Коментиран от #13

  • 2 Христо Ковачев

    9 1 Отговор
    ТИ ДА СИ ВИДЯЛ НЕЩАСТЕН МИЛИОНЕР,ВИЖ БОКО ЧОКО ПОСТОЯННО СЕ ХИЛИ КАТО ПАФКАНЯК
  • 3 Sims

    1 2 Отговор
    Депресия, изразяваща се в безперспективно бъдеще в монополистична България. Много млади хора са така. Дават си сметка, че тук или си робуваща мишка цял живот само за хляба си или ако имаш късмет тръгваш с далаверите в мутренската ни държава. Общо взето е хубаво да си мутра в България - някак си чувстваш се добре, че си над останалите слаби и живеещи в мизерия хорица мачкайки ги. Това са комплексите на силните, които търсят слаба жертва за да си галят егото. Бедните те уважават, като те видят на улицата, а те псуват когато са си сами вкъщи. Младите ти се възхищават и се мъчат да ти подражават. Тая държавица трябва да се прекръсти на Монополия
  • 4 Дядо поп

    1 2 Отговор
    Хубаво е да си мутра,но се иска дупе за да станеш.Повечето хора са страхливи и покорни а онези от горе на това разчитат.Жалко е ,че един млад човек приключва с живота си по този начин!Но може би той отива на по добро място от това в което живеем ние.

    Коментиран от #6

  • 5 Смърт или свобода

    7 1 Отговор
    Докато си чешим езиците тук младите и здрави хора умират. Заспал народ трябва някой да го събуди, явно пак се нуждаем от един "Левски". Бог да пази България

    Коментиран от #12

  • 6 свети Петър

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо поп":

    Наистина е така-отива на едно по-добро място от това в което живеем!

    Коментиран от #7

  • 7 Просветен

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "свети Петър":

    Живота на земята е тест. Самоубийството е невзет тест. Душите на хората, които сами си отнемат живота, не отиват на по-доброто място.
  • 8 никсън

    1 0 Отговор
    при липса на смъртно наказание и наличие на оръжие и крайно невъзможно за живот положение има по-добър изход - да гръмнеш някой български "политик", така поне ще те помнят хората , а сега се превръщаш просто в поредния неудачник в новините и новина само за деня !!!!!!!!!!!!!
  • 9 бате бойко

    1 0 Отговор
    самоубйството е грях. лошо пак ми се развали настроението и така е всеки ден когато прочета за някои нещастен случай с БЪЛГАРИ. всеки ден. всеки ден. всеки ден.
  • 10 испанец

    1 0 Отговор
    Докъде докараха хората,боже.Последният изход-самоубийство!Под вещото ръководство на партията.Но.Има и друг изход.И той е:БУНТ.БУНТ срещу измамниците на българите.Срещу всички и всичко.Срещу всички псевдо-политици от всички цветове.Защото всички са с един цвят-червен.И отначало.Нови политици,с нова конституция и нови правила и закони.И всички тия ;управлявали ни;по един лист и да пишат какво са правели по време на управлението си и защо.Въпроси,много въпроси задавани от българите.И те да отговарят.И затвор.Много затвор за назидание на тези на които ще поверим управлението на България.Трябва да сменим СТРАХА-не ние да се страхуваме от управляващи и мутри а обратно-те от нас.Някой народи са го правили.Има примери.Време е за СЪБУЖДАНЕ.Стига сме били рая,хайде да бъдем НАРОД!
  • 11 Пешка

    0 1 Отговор
    Стига фантасмагории. Защо не допуснете, че момчето просто си е играло на "руска рулетка".
  • 12 по темата

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Смърт или свобода":

    Като не могат да се справят с депресията чрез психолози да пробват с министри - така хем ще се излекуват от депресията, хем ще останат живи и най-важното - отърване от някой министър, макар и късно.
  • 13 333

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бат":

    samo v 4ujbina,na6ite sa imunizirani ot 4uvstva i ugrizeniq...no pone naslednicite im se samoubivat s narkotici :D
  • 14 калайката

    1 0 Отговор
    Ако някоя гадателка му е предсказала че БУДА пак ще манипулира изборите , какво друго да направи момчето .
  • 15 gaz

    1 0 Отговор
    Ето до това ни докара тиквата Боко(буда). До бедност, мизерия, глад и отчаяние, безработица и безпътица. Направил бил 50км магистрала и една линия метро...... на фона на цялата мизерия това е нищо, доходите на хората и стандарта трябва да се променят, да се разкарат монополите и грабителите от тази държава! Какво направи господин мъжкаря Борисов по тези въпроси- едно голямо нищо, само приказки и дървене пред журналистките. Долу Борисов българоубиеца, смърт за всички национални предатели сини, червени,жълти и тн.
  • 16 auuu

    1 0 Отговор
    Цялата паплач да бъде изрината- всички политици управлявали до сега в затвора и конфискация, всички мутри в африкански затвори и конфискация! Нова конституция, млади необременени хора в управлението (специалисти, с народен произход, не с дядовци, бащи и тн от номенклатурата). Връщане на всички национални богатства в български ръце. Само така ще се промени статуквото и ще се подобри живота на хората! Долу Борисов, Станишев,Доган,Царе и всички останали боклуци! Смърт за националните предатели!

    Коментиран от #18

  • 17 Niko

    1 0 Отговор
    Един качествен Restart на цялата ни каша. Съгласен съм с написаното.
  • 18 Niko

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "auuu":

    Един качествен Restart на цялата ни каша. Съгласен съм с написаното.
  • 19 муспи

    1 0 Отговор
    България е еврейска колония. Това дяволско племе чрез което става всичкото зло, което докара 14 век турците, което извъртя победоностните ни Балкански войни в национална катастрофа, което докара комунизма, разтрелва свирепо и сега по демократически ни убива законно, ние го търпим, даже много му служат за джобни пари. Мислиме си че да убиваме евреи е нарушение на божията заповед - не тяхната дяволска, а Христовата. А това значи че въшките и глистите наричаме хора! Да се приемат тези бесове за одушевени същества е грях по голям от убийство и на хора. То определя като нещо нормално сегашния ни геноцид. Убивай чифутската гнус!
  • 20 Nashio

    1 1 Отговор
    Препоръчвам на всички, които са недоволни от живота си и обвиняват правителството за собствения си мързел и нещастие - да поемат по този път и да си пуснат по 1 в кухите лейки... Поне ще има нещо там :)

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 испанец

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Nashio":

    Ти не си нещо добре с главата,май.БУДА-ла.Видяхте докъде докарахте държавата.Защото сте много умни.Не да вай нещо което ти липсва.Ум,де
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове