27 Юни, 2021 17:37 6 899 84

"Зограф": Боил Банов се е сдобил с къща в Копривщица срещу 56 700 лева, НАП да го провери!

  • боил банов-
  • зограф-
  • копривщица-
  • сдружение зограф

Има ли връзка между проваленото дело за Ларгото и рязкото подобряване на материалното благосъстояние на бившия министър на културата?, питат от Сдружението

"Зограф": Боил Банов се е сдобил с къща в Копривщица срещу 56 700 лева, НАП да го провери! - 1
Снимка: БГНЕС

Как Боил Банов успя да си напазарува имот на безценица във възрожденска Копривщица, след като дори и незастроени парцели в китното подбалканско градче се продават далеч по-скъпо, отколкото е платил бившият културен министър за имотната си придобивка, питат от гражданското сдружение "Зограф".

"Националната агенция за приходите (НАП) е редно да започне проверка на бившия министър на културата Боил Банов, личното благосъстояние на когото сериозно се подобри по време на мандата му - от неговата имущecтвeнa дeклaрaция в рeгиcтърa нa лицaтa, зaeмaщи виcши публични длъжнocти, кaчeнa нa caйтa нa Кoмиcиятa зa прoтивoдeйcтвиe нa кoрупциятa и зa oтнeмaнe нa нeзaкoннo придoбитoтo имущecтвo (КПКOНПИ), cе разбира, чe прeз 2018 г. тoй ce e cдoбил в Архитектурно-историческия резерват гр. Кoпривщицa c къщa c oбщa рaзгънaтa зacтрoeнa плoщ oт 140 кв. мeтрa, кaктo и c двoрнo мяcтo към нeя oт 324 кв.мeтрa cрeщу cумaтa oт 56 700 лeвa", oтбeлязвaт oт cдружeниe „Зoгрaф“. Справка на сайта на Антикорупционната комисия показва също, че през 2019 г. министър Банов си е купил и високопроходим автомобил „Ленд Роувър Фрилендър“, подходящ за офроуд приключения.

"Шансът да успеете наистина да си закупите къща с дворно място във възрожденска Копривища за такива смешни пари обаче е мисия невъзможна - ако разгледате обявите на агенции за недвижими имоти, лесно ще установите, че къщи с тази квадратура и с дворни места на подобни повече от атрактивни цени в подбалканското градче не се предлагат и не се продават - нито днес, нито през последните 3-4 години", подчертават от cдружeниe „Зoгрaф“.

"Пред НАП ексминистър Банов дължи най-малкото обяснение за въпросната си изгодна имотна придобивка за сумата от едва 56 хиляди лева, както и доколко е реална обявената от него цена за покупко-продажбата на къщата с дворното място в Копривища в имуществената му декларация на сайта на КПКОНПИ", заявяват от гражданското сдружение.

От „Зограф“ напомнят, че сред въпросите, които често се повдигат преди подписването на всеки един нотариален акт за покупко-продажба на недвижим имот, е дали в този акт да бъде вписана истинската, реално уговорената между страните цена на имота, или пък да се посочи там една доста по-ниска цена, равняваща се на неговата данъчна оценка или надвишаваща със съвсем малко данъчната му оценка. От страна на купувача главната причина да се настоява за това е свързана със спестяване на местни данъци и нотариални такси - изповядването на покупко-продажбата на значително по-ниска от уговорената цена води до заплащането и на много по-ниски нотариални такси, както и на по-нисък местен данък. Ако сте уговорили обаче една цена, а в нотариалния акт за покупко-продажбата на имота посочвате и фиксирате различна такава (с цел спестяване на данъци и нотариални такси), това означава да декларирате невярно обстоятелство, за което носите и наказателна отговорност. Посочването на невярно обстоятелство в нотариалния акт, каквато е по-ниската цена, е престъпление, изтъкват от сдружение „Зограф“. От неправителствената организация допълват, че прoзрaчнocттa в имущecтвeнoтo cъcтoяниe и дoхoдитe нa зaeмaщитe виcши държaвни длъжнocти лица e нeoтмeним принцип нa прaвoвaтa държaвa и нeгoвoтo нaрушaвaнe cлeдвa винаги дa вoди дo caнкции.

"Не бива обаче да забравяме и за най-скандалния гаф, който сътвори екипът на бившия културен министър Банов - поради некомпетентност и безхаберие те провалиха делото за неустойките за столичното Ларго. Юристите в културното министерство проявиха учудващо нехайство и пропуснаха последния срок за да обжалват съдебното решение, с което бе отхвърлена претенцията на ведомството за неустойка към изпълнителя на проекта „Античен културно-комуникационен комплекс „Сердика“", припомнят от сдружение „Зограф“.

"След като делото за Ларгото бе окончателно приключено, Министерството на културата пропусна възможността да получи 753 хил. лв. неустойка за забавения ремонт на античния комплекс в центъра на София, като на ведомството се наложи да плати и над 73 хил. лв. разноски по въпросното дело. Вместо обаче след този грандиозен гаф да си посипе главата с пепел, Боил Банов очевидно е предпочел да се погрижи за материалното си благополучие, сключвайки изгодни имотни сделки, като тази за къщата си във възрожденска Копривщица", отбелязват още от „Зограф“.

"Българските данъкоплатци не трябва да бъдат наказвани финансово заради скандалната некомпетентност на висши държавни служители в Министерство на културата - редно и морално е Боил Банов да поеме и своята отговорност за огромния гаф на културното ведомство и да възстанови от личните си спестявания въпросните 73 хил. лв. съдебни разноски по проваленото делото за Ларгото", заявяват от сдружение „Зограф".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а така

    80 13 Отговор
    лек полек , ще загробим калинките :)

    Коментиран от #6

  • 2 зачуден

    28 110 Отговор
    Ами имотите на Бойко Рашков - 19 на брой ,между които и резиденцията за 4 милиона лева ,него ... кога ?!

    Коментиран от #4, #5, #9, #14

  • 3 Поп Кръстю

    23 82 Отговор
    За имотите на чъргобиля Рашков нещо?

    Коментиран от #82

  • 4 Рашков

    82 15 Отговор

    До коментар #2 от "зачуден":

    гледай Диков показах документи и ще видиш как будалкат пеевските медии :)

    Коментиран от #76

  • 5 Румпелщилцхен

    66 9 Отговор

    До коментар #2 от "зачуден":

    Първо котилото от ГЕРБ после останалите. Не се опитвай да минаваш отзад на опашката.

    Коментиран от #58

  • 6 Ти па кой ще загробиш, бе Прошляко

    13 42 Отговор

    До коментар #1 от "а така":

    Скъсан?!?
    Ха-ха-ха... Марш у контейнера а вечеряш, от'ре'пко

    Коментиран от #10, #11, #18

  • 7 корумпе мръсно

    48 7 Отговор
    ало Банов съм тоа бе министъра, бе виж'ся тука тая простотия, дайте на мене тия па за вас ония
  • 8 Соломон премудрий

    50 5 Отговор
    Тези два палата не са от една заплата.За ръцете го вържете и на клон го покачете.Щом е бъркал надълбоко,нека гледа отвисоко..
  • 9 Десо

    45 8 Отговор

    До коментар #2 от "зачуден":

    А за Барселона чудиш ли се???
  • 10 ох озвинявай

    28 9 Отговор

    До коментар #6 от "Ти па кой ще загробиш, бе Прошляко":

    банов, ти ли си бе?
  • 11 Десо

    24 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ти па кой ще загробиш, бе Прошляко":

    Чака те да излезеш от контейнера!
  • 12 Даката

    15 37 Отговор
    Рашков като се е сдобил с дворец за милиони що не го проверяват

    Коментиран от #22

  • 13 зачуден

    12 34 Отговор
    Другарю Рашков ,тези идиотски обяснения (пред фъфлещият) могат да "минат" само пред фенове на "Има такъв народ " ,ама ... аз не съм от тях.

    Коментиран от #17

  • 14 като си

    31 5 Отговор

    До коментар #2 от "зачуден":

    толкова "зачуден" /ама, че глагол!/ прочети статията във Факти за "имотите" на Бойко Рашков със заглавие "Публикувано във факти.бг: Бойко Рашков: Нека не пипат костите на моите родители". И продължавай да се "зачудваш", неграмотнико!

    Коментиран от #23

  • 15 БОЛШЕВИК

    37 8 Отговор
    Тия бивши министри на културата Веждичката и Банов се милионери, бе! Щом и от културата можеш да правиш далавери и да богатееш, сега Минеков да им разкрие всичко. После да им се конфискуват богатствата на тия мародери.

    Коментиран от #80

  • 16 смЕх

    14 31 Отговор
    Много се кефя ,когато обитателите на панелни коптори ,защитават (тук) мултимилионери ,като Рашков ,Божков ,Нинова ,Цв. Василев и пр. и пр.
    Ама дали е безплатна "защитата"?!

    Коментиран от #24

  • 17 знам

    30 5 Отговор

    До коментар #13 от "зачуден":

    ти си от феновоете на барцилонския чекмеджийски уруд :)
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 разбойници

    37 5 Отговор
    Герберастите крадоха и безчинствата като башибозук, дори по-лошо и от башибозук. Разбойници, мутри, контрабандисти, криминално проявени, сводници-това са герберастите. Още дълги години трябва да се разчиства герберасткото наследство.
  • 20 този мазният

    27 5 Отговор
    как наистина е купил на тази смешна цена къща в Копривщица. Там имотите започват от 80 хиляди евро.
  • 21 Бано Боилов

    27 5 Отговор
    Този ще бъде разследван от Европейската прокуратура.

    Коментиран от #26

  • 22 я посочи

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "Даката":

    къде е този дворец!

    Коментиран от #59

  • 23 Наивко

    10 24 Отговор

    До коментар #14 от "като си":

    Босяци ,като теб - няма да ги допуснат дори да разглеждат палата на Рашков от вън (охраната ще те изхвърли),ама ти си го защитавай ,защитавай си го! ПП. Някой да ми каже ,че през комунизЪма родителите му са спестили такива пари - мога само да се смея ,все пак Рашков е към седемдесет годишен и к'во - харчи парите на родителите си все още ,а ???!!! Ха ,ха ,ха ,ха ! Това обяснение е по тъпо ,дори от обясненията на Цв. Цв. за парите на тъща му.

    Коментиран от #30

  • 24 смех я

    13 6 Отговор

    До коментар #16 от "смЕх":

    Аз се чудя кога ще си ремонтираш панелния коптор, в който живееш.
  • 25 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    22 6 Отговор
    Бих гласувал за връщане на най-тежкото наказание. Необходимо е за България

    Коментиран от #33, #34

  • 26 БОЛШЕВИК

    24 3 Отговор

    До коментар #21 от "Бано Боилов":

    Минеков е пратил на Кьовеши някой неща, ще видим какво ще излезе. Но далаверите и кражбите се оказаха безумно много, да видим дали и Кьовещи ще смогне!
  • 27 Ало Банов съм

    16 3 Отговор
    Ще продам 🏡 и ще я изпия.Наа!
  • 28 Тия новите... Ге'йо'ве, що не искат пров

    5 24 Отговор
    За продажбата на 3 служебни (държавни) апартаменти от Ушатия ФАТМАК а се занимават с измишльотини?
    Фатмака гушна повече 700 000...и то без .2-та договора на ДЕСО

    Коментиран от #35

  • 29 Бойко -българската Чичолина

    25 6 Отговор
    Престъпника Боил,защо не е арестуван
  • 30 това е

    15 6 Отговор

    До коментар #23 от "Наивко":

    наследствен имот, бе, прошляк! Аре, бЕгай!

    Коментиран от #60

  • 31 Светослав

    6 21 Отговор
    Рашков ли режесира всяка статия? Оставам с впечатление, че той дърпа конците
  • 32 Лейка

    23 6 Отговор
    За кой път четем едно и също от сутринта? Факти бг, пуснете Бойко с видео от днес където обяснява че е построил половин Милярд километра пътища в България. Моля

    Коментиран от #40

  • 33 Лейка

    9 4 Отговор

    До коментар #25 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Твърдо Да. Но кой да чуе гласа на народа?
  • 34 БОЛШЕВИК

    12 5 Отговор

    До коментар #25 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Напълно те подкрепям, един референдум за връщане на смъртното наказание , е напълно необходим. Даже следващите които дойдат на власт, трябва да настояват даже и пред ЕС , да не спъва връщането на смъртното наказание в България - поне за известно време ако не могат да го въведат завинаги!

    Коментиран от #81

  • 35 Сигурно

    15 2 Отговор

    До коментар #28 от "Тия новите... Ге'йо'ве, що не искат пров":

    не четат като теб Догановите медии, защитаващи Борисов и плюещи по другите!
  • 36 Въпрос към булгар имот?

    6 15 Отговор
    Къде е безценицата от 60 000 € на имота в това забито ,осрано и разорано село, и колко трябва да безценната му цена???
    Ганя май си повярва с цените на имотите, А?

    Коментиран от #42

  • 37 Но без басейн

    11 3 Отговор
    А колко трябва да струва една къща ….в Копривщица ?
  • 38 Го4о

    2 8 Отговор
    Тоя "зограф" прави ли връзка с главния мозък!? Какво са сегашните 57,000 лв. за къща в провинцията??? Това са пари за един автомобил втора употреба!

    Коментиран от #70

  • 39 мдда

    7 4 Отговор
    А колко струва къща в Копривщица?? 200 000 евра??
  • 40 Боко вече

    11 2 Отговор

    До коментар #32 от "Лейка":

    е Баир будала. С магистралите приключи :)

    Коментиран от #61

  • 41 Извратеняци

    6 14 Отговор
    А, зр. Рашков, Спецов що никой не ги пита, що никой не ги проверява. Имоти за милиони.

    Коментиран от #55, #62

  • 42 провери в

    8 2 Отговор

    До коментар #36 от "Въпрос към булгар имот?":

    нета колко струват имотите в Копривщица. Простичко е.
  • 43 мдда

    8 12 Отговор
    Проверете комунистическия пингвин РАДев!!! Той е бъкан с евтини имоти!

    Коментиран от #64

  • 44 Румен Радев фен

    6 17 Отговор
    А стига вече тъпотии, Банов е смешка отвсякъде, ама това е тъпа статия - колко да струва къща в Копривщица, на фона на палатите на Бойко Рашков , бунгало си е купил. Копривщица….

    Коментиран от #45, #50

  • 45 Последния Софиянец

    8 3 Отговор

    До коментар #44 от "Румен Радев фен":

    Една лъжа повторена хиляда пъти пак си е лъжа.
  • 46 Пловдив

    4 3 Отговор
    Те такива, като този затова се врат, в политиката...! Иначе, от къде парички...? Цървули прости..! Сган гнусна...!
  • 47 Щом Рашков може

    3 7 Отговор
    Мога и аз

    Коментиран от #83

  • 48 Кон за какво кошка едно към гьотере

    4 2 Отговор
    Няма ли сметна палата където се обявява имотното състояние на държавните служители какви са тези фирми за недвижими имоти след като има данъчна оценка от държавата и валутен борд това е все едно да купуваш и продаваш валута на какъвто искаш обменен курс щом държавата е определила колко може да са разликите в курс купува продава лев евро толкова трябва да са разликите на оценените от държавата различни стоки и услуги на пазара
  • 49 Перо

    7 3 Отговор
    Всеки зам.-министър,министър,вицепремиер и Премиер,и приравнените от другите власти,от мутренското престъпно правителство трябва да бъде проверен и разнищен! Било е голяма кражба на ОПГ!
  • 50 Ти пък кво се обаждаш

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Румен Радев фен":

    На всяка статия - мерудия
  • 51 ВЕСО ЧЕПА

    8 3 Отговор
    АБЕ ТИЯ ГЕРБ ДАЛИ СА КРАДНАЛИ МАЙКООО МИЛАААА АБЕ КАКВО Е ТОВА КРАДЕНЕ АБЕ ВИЕ СТЕ КРАЛИ МИЛИОНИ БЕ АБЕ ОТКРАДНИ 10 20 000 СТАВА АМА ВИЕ СТЕ ОТКРАДНАЛИ МИЛОНИИ БРЕ АБЕКАКВО Е ТОВА КРАДНЕНЕ БЕЕЕ
  • 52 заката

    10 3 Отговор
    А МИЛИАРДИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ
  • 53 Гост

    6 7 Отговор
    До всички знайни и незнайни ,разбиращи и клеветели Българи,аз не познавам Банов и не ме интересува тази персона но обръщам внимание на всички клюкари и злобари,че в Копривщица може да се купи имот на такава цена ,а парцел на много по ниска даже.Но всичко зависи от имота.Същъ така искам да ви кажа,че не е срамно да си Богат ,срамно е ако си откраднал богатството.
  • 54 То е ясно

    9 5 Отговор
    Баща му орева орталъка по разни телевизийки,колко бил "добър" и "свестен" сина му айдука ! Тия отрепки са за разстрел, барабар с тиквениците от ГРОБ !

    Коментиран от #72

  • 55 Куку

    6 2 Отговор

    До коментар #41 от "Извратеняци":

    Ами щото никой не вярва на герберастките лъжи и нескопосаните опити за натопяване! И за твое сведение проверки и за двамата се правят в момента, но хората не афишират по медиите! Когато свършат ще кажат!
  • 56 него ... кога ?

    6 5 Отговор
    Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, са едни от 19-те имота на служебния вътрешен министър Бойко Рашков....
  • 57 32134

    7 3 Отговор
    Бойко Рашков:Цветан Цветанов=19:6
  • 58 зъл пес

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Румпелщилцхен":

    Не позна,първо е котилото на комунягите,те са преди ГЕРБ
  • 59 зъл пес

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "я посочи":

    В полите на Витоша
  • 60 пфу

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "това е":

    Тоя па,ти пил ли си си хапчетата бе.Какви наследства те гонят?
  • 61 цървулан

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "Боко вече":

    Е па и вие толко ще карате по магистрали вече.Прошляци,заслужавате да си карате по очуканите пътища от комунистическо време.Нека жабока Кърмит да ви ги построи.Неблагодарен матрял.

    Коментиран от #65

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 зъл пес

    3 5 Отговор

    До коментар #43 от "мдда":

    Малиииии,гюбрета как защитават гюбрето РАДев.
  • 65 Да ти

    0 2 Отговор

    До коментар #61 от "цървулан":

    кажа честно, ако не разчиташе на глупави опорки, а лекинко да се понапънеш, можеше и нещо по умно да изкараш! Ама ко ти пука! Нали банкянският глупак плаща да се дращи там нещо! Отде толко мозък да разбере, че върху него рефлектиря платената тъпня! 😂

    Коментиран от #68

  • 66 56 хиляди..оставете го тоя!!

    3 2 Отговор
    Кокошкар 🤑🤑🤑
  • 67 Рамзес 166ти

    3 3 Отговор
    Половината Копривщица е изкупена от Вутов-бизнесмена.
    Той се занимава и със строителство.
    Та ако са приятели от малки или нещо такова, що да не му продаде къща на четворно по ниска цена?
    Можело е и да му я подари ама ще го обиди.
  • 68 Цървулан

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Да ти":

    Щото пък твоя коментар е висша класа.Цървул.

    Коментиран от #73

  • 69 Глупости

    5 1 Отговор
    Този не го закачайте, беше само няколко месеца в правителството на ГЕРБ, а това е смешна сума и спокойно може да я построи или купи.
    А в Подбалкана къщите даже са доста по-евтини, защото няма достатъчно хора и поминък!
  • 70 Глупости

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Го4о":

    Къщите извън големите градове в страната са евтини, много
    по-евтини даже от тази сума, защото няма хора и работа и няма кой да ги купува! Има дори рушащи се къщи, няма на кой да ги продават!

    Коментиран от #71

  • 71 595786

    7 1 Отговор

    До коментар #70 от "Глупости":

    Ти явно скоро не си ходил в Копривщица.
    Всеки ден пристигат рейсове с чужденци. Даже и от Япония. Цените са доста по високи от цените в големите градове.
  • 72 Е банов

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "То е ясно":

    И той не е читав. Крушата не пада по-далеч от дървото си.
  • 73 Не се

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "Цървулан":

    нервирай на истината и да казваш на хората как се чувстваш! Ние нямаме вина за твоите действия и чувства! 😃
  • 74 ауууу

    8 1 Отговор
    Всички влизат във властта бедни, излизат милионери и милиардери. Всички. Дори за два месеца.
  • 75 Буха ха

    5 0 Отговор
    Ехооо, не е само ощетяване на държавата с неплащане на част от данъците. По важното в тези измами е че купувачът - висш държавен чиновник няма как да обясни произхода на значително по-високата пазарна цена която плаща. Истинският източник на парите които той плаща “под масата” е корупция. Законът трябва да се промени така, че когато държавен чиновник купува имот на безумно ниска цена, на разликата между пазарната и покупната цена да се гледа като на ПОДКУП.
  • 76 Бай Х.Й....

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Рашков":

    Тази сутрин гледах едно видео, заснето от дрон.Накакъв палат беше, та си помислих, че е къщата в Барселона.Обаче се оказа, че греша. Палатът бил в полите на Витоша и собственост на един друг Бойко.Бил показал документи и признал, че е негов. А парите откъде са? Да не би фея да го е построила?
  • 77 98765

    3 2 Отговор
    Моля нека се спазва реда на опашката за проверки. На дневен ред е Бойко, не Борисов, с 19 имота за няколко милиона. Тогава Банов и т.н. Дръжте се цивилизовано и не препеждайте!

    Коментиран от #79

  • 78 Да,бе

    2 2 Отговор
    Тоя къунь го проверете дали въобще е платил и тия смешни пари за имота или ги е изпил по навик и да се почерпи за далаверата.
  • 79 Глупости

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "98765":

    Ако ще има опашка, най отпред са Севда, Горанчо и мис Гащи. Мата Хари взима по 5000 лв. на сеанс, така че за нейните доходи няма съмнение.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Айде бе

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "БОЛШЕВИК":

    И другарите да решават кой да живее и кой да мре, а?
  • 82 ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Поп Кръстю":

    Нищо
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 АЙДУЦИ

    2 0 Отговор
    Административният съд отмени забраната за строителството на „Златен век” ..................................... БАНОВ Е КРАДЕЦ КАТО БОЙКО ЦЕЦО И ЦЕЦА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове