Last news in Fakti

2 Юли, 2021 09:55 19 428 99

Проф. Людмил Георгиев: Ще има неподозирано изненадващи резултати на изборите

  • проф. людмил георгиев-
  • людмил георгиев

Огромна част от обществото иска да разбере истината за управлението на Бойко Борисов, смята психологът

"Огромна част от обществото иска да разбере истината за управлението на Бойко Борисов. Това, което излиза напоследък, осветяването на фактите, буди само отвращение и гадене". Това каза пред БНР проф. Людмил Георгиев, считан за период от време за един от близките хора до Ахмед Доган, член на ЦБ на ДПС до 2010 година, преподавател по социална психология.

Той смята, че партиите на промяната "излъчват решение за поставяне на началото на нормализиране на държавата": "Промяна на съдебната система, на закони за държавната администрация, нещата, свързани с перспективата, с бизнеса, с увеличаване на доходите на населението".

В предаването "12+3" проф. Георгиев допълни: "Докато не осъзнаем собствената си отговорност за собствената държава, катаклизми ще се случват. Докато не дойдат политици, които категорично да следват една линия за България като независима от военни, политически или икономически съюзи... Всичко се изгубва в общия проатлантически патос".

Той е категоричен, че ще има "неподозирано изненадващи резултати на изборите въпреки социологическите прогнози".


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 102 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    252 35 Отговор
    Рашков ще блокира ромските махали и Буци и Шкембето и Доган умират прави.

    Коментиран от #15, #32, #91, #98

  • 2 Антон

    126 18 Отговор
    "Дoкaтo нe ocъзнaeм coбcтвeнaтa cи oтгoвoрнocт зa coбcтвeнaтa държaвa, кaтaклизми щe ce cлучвaт. Дoкaтo нe дoйдaт пoлитици, кoитo кaтeгoричнo дa cлeдвaт eднa линия зa Бългaрия кaтo нeзaвиcимa oт вoeнни, пoлитичecки или икoнoмичecки cъюзи... Вcичкo ce изгубвa в oбщия прoaтлaнтичecки пaтoc"
    АМИН
  • 3 Че какво има

    87 11 Отговор
    да се разбира?
    Ние си го знаем.
    Затова сме последни в ЕС.
  • 4 БАЙ Х@Й ‼️

    223 31 Отговор
    Обществото ИСТИНАТА за управлението на Буци я знае, обществото иска да види ВЪЗМЕЗДИЕТО за беззаконията му ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
  • 5 Да,бе

    204 14 Отговор
    Докато не се напълнят затворите с политически "елит" все така ще е,а и докато не им се конфискуват всички крадени придобивки,че там ще ги заболи повече.

    Коментиран от #13, #16

  • 6 mi6osp

    133 32 Отговор
    А, подозираме ги тези резултати. Неподозирани ще са на следващите извънредни избори, когато и на прокуратурата ще бъде ясно, че Борисов вече ще гледа властта през решетки.

    Коментиран от #71

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 АЙДЕ НАЩЕ

    36 78 Отговор
    УРА ДА ЖИВЕЯТ МАШИНИТЕ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗБОРНАТА НИ ПБЕДА / ДАНО ДА Е ОСТАНАЛО НЕЩО ЗА КРАДЕНЕ/
  • 9 JEFF

    73 11 Отговор
    Всички искаме да знаем истината , но той може ли да каже как България може да бъде независима политически, военно и икономически ? Някаква нова утопия ли се прокарва ?
  • 10 bravo

    38 116 Отговор
    само ГЕРБ!

    Коментиран от #62, #92

  • 11 ГЕРБ=БСП=ДПС

    97 13 Отговор
    "Дoкaтo нe дoйдaт пoлитици"

    Политиците не "идват", ние си ги избираме на избори. Последните 20 години повечето от нас гласуват предимно за мошеници. И после ревем, за това за онова... Просто сме си получили това, за което сме гласували. Сами сме си виновни, мнозинството българи са прост народ. Но не всички българи са прости, има много умни и кадърни българи, но са малцинство 30-35%. Когато и най-простите българи, проумеят, че за да живеят добре, трябва да гласуват за морални, честни и интелигентни хора да ни управляват държавата. Тогава ще се оправи България.

    Коментиран от #54

  • 12 Го4о

    58 17 Отговор
    Особено твойта любимо ДъПъСъ! Язък че си преподавател!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Алекс

    98 29 Отговор
    Долу ГЕРБ и Тиквуня.
  • 15 Тошко

    40 82 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Рашков си прави кампания, иска му се да е в следващото правителство на чалгаджиите!

    Коментиран от #65

  • 16 ГЕРБ=БСП=ДПС

    53 16 Отговор

    До коментар #5 от "Да,бе":

    Аз пък не искам политическите "елити" да ги храня, обличам и отоплявам в затвора. Да трябва да им се кофискува всичко, което са натрупали с кражби и лъжи. И по живо, по здраво да ги изпратим заедно с целия им антураж с еднопосочни билети според заслугиите им Нинова в Сибир, Карадайъ в Анадола, Бойко Борисов в Аляска, Даниел Митов и Томислав Дончев бездомници в Брюксел

    Коментиран от #39

  • 17 ЧОБИ

    47 70 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    МОЖЕ И ДА ДОДА /КОГА ЩЕ РАСЛЕДВАТ РАШКОВ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ МАНОЛОВА ЗА КЛЕВЕТИ РАДЕВ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ СПЕЦОВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДДС И ОЩЕ ДОСТА ТАРИКАТИ ИЗПЛУВАЛИ В МЪТНАТА ВОДА/

    Коментиран от #19, #21, #66

  • 18 БАЙ Х@Й ‼️

    67 19 Отговор
    Държавното дружество “Автомагистрали” ЕАД, дойната крава на Бойко Борисов в продължение на десетилетие, се е обзавело със стая ******за първа помощ****** в административната си сграда, която доста напомня на място за любовни приключения, видя Narod.bg. В нея липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. Няма дори един бинт, така че, очевидно е била ..... стая за любов – лукс кревати, баня с воден масаж и шкаф с напитки ....
  • 19 АРТИСТ

    45 59 Отговор

    До коментар #17 от "ЧОБИ":

    МОЖЕ ЛИ МИНЕКОВ ДА СЕ РАСЛЕДВА ЗА МАЛОУМИЕ
  • 20 Българка

    47 36 Отговор
    Очаквам ДБ-23, ИСМВ-8, ИТН-22 да имат мнозинство в следващото НС, за да има стабилно правителство на промяната, което да ни измъкне от блатото, в което ни вкара разбойническото бойково управление. Това зависи от нас. Нека на 11.07 масово гласуваме антимафия!
    Надявам се Рашков да разпореди на полицаите в селищата, контролирани от ДПС да излязат на терен и пресекат купуването на гласове! Не зная защо това до сега не е направено! Не вярвам Рашков да има пристрастия към ДПС
  • 21 Последния Софиянец

    43 11 Отговор

    До коментар #17 от "ЧОБИ":

    Нямам нищо против.Всеки да си получи заслуженото.Няма значение партиите.Към нашите ще бъдем още по безпощадни.

    Коментиран от #80

  • 22 Номер 23 е бъдещето ба България

    19 41 Отговор
    Гласувайте за номер 23 без страх.. БОКО вече не си фактор
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Пфффуу

    33 8 Отговор
    И тоя професор до вчера плюеше при Веса Тимаджийска.
  • 25 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    29 29 Отговор
    ИСМВ ТРЯБВА ДА ИЗПРЕВАРИ ДПС!!!!И ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ РАБОТАТА!!ИСМВ+ИТН+ДБ!
  • 26 Жабата

    36 3 Отговор
    Професорът защо само до 2010 г. е бил в командата на Доган?? Нещо е сгафил??
  • 27 Гай Турий

    58 11 Отговор
    Първо промиха с наивни клишета и антични термини наивните българи, че нашата държава ще стане обновена и модерна. Нашите потурджии се ухилиха до уши, че ще могат дъ пътуват свободно и хукнаха, та 3 милиона не се върнаха. За 2-3 години световните хиени, употребяващи местните невежи и купени бради с плана Ран-Ъп, унищожиха всякаква модерна за времето си индустрия, която беше развита в страната и влачеше след себе си стотици други предприятия като локомотиви, разбиха селското ни стопанство, което хранеше 3 Българии. Държавата ни престана да бъде държава и беше превърната в обслужмваща слугинарска територия, която обаче използва не собствени мръвки и зеленчуци в общественото хранене, а вносни ГМО боклуци, с които да трови както себе си, така и всички "щастливи" туристи. Т.н. "инвеститори", купиха с измами и машинации апетитните терени, унищожиха природата ни на морета и балкани и бетонираха всичко за 15 години. Наивният народ след Тато все търсеше нов бащица спасител, та всеки път от трън та на глог. Кобурга за 800 дни, та комсомолеца с тройната ламя, и накрая мутрата-пожарникар ни закопа веднъж завинаги на дъното на всякакви хубави класации и на върха на всякакви негативни класации. На всичко отгоре тая ГРОБарска глутница от престъпници освен че ограбва безпардонно и пладнешки държавата и народа, ами се снабди със съдебна система, която работи срещу правото и морала в защита на престъпниците. Нашата територия вече не се знае, какво е, и всеки един момент

    Коментиран от #31, #95

  • 28 ИСМВ София Център

    34 35 Отговор
    Трите армии (ИТН, ДБ и ИСМВ) срещу орките на ГРОБ ! Пълно мнозинство и ги дочагъртваме герберастите!
  • 29 Гай Турий

    42 17 Отговор
    Т.2.
    Нашата територия вече не се знае, какво е, и всеки един момент нормалните хора искат да се възстанови реда в целия правен мир. Само се чудя, защо има наивници, които си мислят, че един некомуникиращ за нищо чалгар, ще оправи нещата и на парктика ще ни натресат нов нарцис, тип "пожарникар". Най-добре ще е новият парламент да се опре на авторитета и възможноситте на президента и на активната част от служебния кабинет, да го надгради с някои нови по-активни министри и да започанат ударна смяна на закони, конституция, оправяне на батаците в прокуратура и съдилища и започване на акция "Възмездие" за всички грабежи и грабители, за всички национални престъпници от брадатия Филип до днес. Да се гласува един закон за "Народен съд" и да се започва изкореняването на корупцията. И ако трябва да се възстановят някои кадри от ДС, при тях няма прошка!

    Коментиран от #43, #96

  • 30 Язе

    42 3 Отговор
    Аз пък съм убеден, че нормализацията на БГ ще започне тогава когато ДПС бъде разпусната като политически проект и престане да съществува. Това найстина ще е началото на нормализацията. А найстина ще станем нормална държава когато кукловодите на прехода получат заслуженото, в това число Доган, Людмил, Костов, Руменовците, ДС играчите и прочее сволъч, под крилото на Бай Ставри, строг и справедлив.

    Коментиран от #38

  • 31 Бай Net co

    23 5 Отговор

    До коментар #27 от "Гай Турий":

    Абсолютно ТОЧНО ! 100 ++ от мен !
  • 32 далекоглед

    21 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Това ще промени нещата само в някой части на страната с такова население.София област Пазарджик Пловдив Червен бряг и районите в чужбина Германия Полша Белгия и Холандия.В други градове това няма да има отражение защото живеят по малко.Ромския вот има локален характер изкривява най вече местните избори.
  • 33 нннн

    35 2 Отговор
    Все някакви политици ще изберем. Големият проблем е не кои ще бъдат, а как да ги изгоним, ако нагазят лука. Нали народът им е работодател? Никой работодател няма да търпи лъжлив, крадлив и некадърен работник и 4 минути, камо ли 4 години.
  • 34 Трябва категорична победа над статуквото

    29 28 Отговор
    Затова, Дами и Господа, Другари и Другарки и
    Вие от третия пол,Драги роми и мюсюлмани,
    Арменци, Евреи и други, Гласувайте за партиите на протеста за да изкараме теста ! Заедно да
    Свалиме хунтата от власт ! Благодаря! И успех !
  • 35 Ковънт Гардън

    12 43 Отговор
    ИТН е номер едно!!! Следва ДБ и ИСМВ!!!
    Другите ще са притурки,питифурки !
    Му ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха
  • 36 гост

    29 19 Отговор
    Рашков ще пресече купените гласове и от там статуквото ще загуби едни 10%.
  • 37 Гербавите извън борда....

    36 17 Отговор
    Таз отвратителна орда....
  • 38 ГУДЖО

    11 11 Отговор

    До коментар #30 от "Язе":

    Я научи първо Българския па тогава! Буквата ЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙй не се слага където се сетите!

    Коментиран от #44

  • 39 ГУДЖО

    11 5 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    МЕЧТАТЕЛ! А СОРОСоинднините плямпала къде ще ти ги сложим. Няма няма КОЙ да ти каже и ЖУРНАЛЯ няма и МИСИРКИ абе КОЙ КОЙ не скача е ЧЕРВЕН ..... СДС СДС СДС .... ЦИРКаджии ДЕМОКРАЦИЯяяяяяяяяя УУУУУУУУуууууууууууу ....
  • 40 NeXu s

    26 12 Отговор
    Дрън-дрън! Къде са тези факти? Аз виждам само клевети от типа ЕЖК! ДОКАЗАТЕЛСТВА - йок! Това ще събуди отвращение към правещите компроматите - БСП, ИТПН, Мутри - вътре и Комунистическа България!
  • 41 кристи

    32 1 Отговор
    Демокрацията означава спазване на закона.От тук следват няколко извода: да имаме добри закони, знаещи народни представители, които ги приемат, отговорни управници в изпълнителната власт, които да прилагат правилно законите!!Трябва да се избират знаещи и отговорни лица в публичното управление.Управлението на Държавата не е игра, а отговорност и няма място за самовлюбени във властта лица, които са избрани на случаен принцип от улицата.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Луди всякакви

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "ГУДЖО":

    А ти се позанимай с пунктуацията, преди да съдиш другите!
  • 45 Чичо

    18 10 Отговор
    Пак са се събрали на Бузлуджа куп шкембелий,тия "готват" някаква шашма за която ще се разбере след изборите! Кой ги плаща тия софри?
  • 46 Gen Gurko

    16 5 Отговор
    И от твоето присъствие в ДПС ни се гадеше, така че поне ти се скрий.
  • 47 ПЕНКО

    19 4 Отговор
    ЗА ДА СИ ИНТЕРЕСЕН ЗА ДНЕШНИТЕ ЖУРНАГЪЗЕТА - ТРЯБВА ДА СИ : ПЛЕШИВ;КЬОРАВ И САМОУКРАСЕН СЪС ЗАМЪРСЯВАЩИ СЕ ПРИ ЯДЕНЕ КОСМЕТА !!!!!!!!!!!! НО ИМА И ОЩЕ ---ТРЯБВА ДА СИ ЕДИН ОТ ХИЛЯДИТЕ ПРОФЕСОРЕТА И ПРОФЕСОРЧИНКИ - БЕЗМИСЛИНИ БГ !!!!!
  • 48 Другия с коня

    17 24 Отговор
    Борисов бил Срутище,ама в държавата имало пари и бюджета след тази ужасяваща Ковид криза бил супер...За 12 години ГЕРБ и Бойко Борисов превърнаха България в една модерна и просперираща Европейска Държава с единия крак приета в Шенген,бе червени цървули....Наистина ще се изненадате на тези Избори!!!!

    Коментиран от #68

  • 49 123456

    11 5 Отговор
    Народопсихологично, образователно, интелигентно, морално, психоздравно състояние - за това да се говори, да се подобрява, да се възпитава. Достатъчно е със средствата за масова информация ежедневно да се работи в тази посока и ще има резултат. И когато се създаде качествено общество ще има и качествени политици. До тогава ще се сменят без да има голяма разлика. Ефектът от смяна е само временен до момента на изчезване на емоциите и се разбере, че няма нищо подобрено.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 xxььььььь

    6 9 Отговор
    ами да ДПС ще е на първо място
  • 52 ПРЕСТЪПНИЦИ

    15 10 Отговор
    АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ ЗА БОЙКО ПРЕСТЪПНИКА , КАКТО И ЗА ДОГАН ............ И ДВАМАТА ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО ИЛИ НАКАЗАНИ ПРЕДИ ТОВА !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Чичо от село

    22 8 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    ГЕРБ+СДС+ДПС=корупция, грабеж беден народ!

    Коментиран от #90

  • 55 Николай

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Това каза пред БНР проф. Людмил Георгиев, считан за период от време за един от близките хора до Ахмед Доган, член на ЦБ на ДПС до 2010 година

    Коментиран от #56

  • 56 Николай

    19 1 Отговор

    До коментар #55 от "Николай":

    Господин професора не иска ли да осветли малко далаверите в ДПС и как се източват пари от бюджета, чрез ДФЗ, Горските стопанства и Сектор Енергетика?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Изборокалипсис

    13 8 Отговор
    Е как няма да има "неподозирани резултати" като ще подмените резултатите от машините! Честни избори и демокрация в България не е имало, няма, няма и да има.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 иваило

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "Тошко":

    Уникален ум,когато господ е раздавал простотия колко пъти се нареди на опашката ?или още си там папага......
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 САТЪРА НА ХАНА

    10 1 Отговор
    ЕДИНСТВЕНАТА ИЗНЕНАДА ЩЕ Е АКО СЛАВИ МАЛКИЯ РАПОН , ДЕТО ИСКА ДА СТАНЕ ДОН РАПОН СЕ ОЖЕНИ ЗА ЖЕНА
    .................................
    А ДОГАН И БОЦКО , МОЖЕ ДА СЕ ПОПРАВЯТ САМО АКО СЕ ПРОЧИСТЯТ НА ОГЪНЯ НА КЛАДАТА ЗА ВЕЩИЦИ
  • 71 Иван4о

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "mi6osp":

    Не се безпокойте за ББ. нищо няма да му се случи (от нови управляващи). ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ!
  • 72 без алтернатива

    8 1 Отговор
    След назначаването на правителството на мутрите, гласуването за ГЕРБ вече не е въпрос на предпочитание. Това вече е национална идея.
  • 73 въпрос

    4 4 Отговор
    Много глупава физиономия. По какво е професор този.
  • 74 долу ГЕРБ

    9 9 Отговор
    Герберастите ще вземат много по-малко гласове. Първо: хванаха търговците на гласове и циганите няма да гласуват за тях. Второ: другите гласоподаватели даскалите са уплашени, защото смениха регионалните им началници. Трето: Рашков е взел мерки против герберастките шашми .Четвърто: чиновниците се нагаждат и вече няма да гласуват по принуда за герберастката измет. Реално повече от 15% няма да вземат герберастите.

    Коментиран от #99

  • 75 глад

    5 3 Отговор
    Рашков ще ги плаши до време. Глада е по силен от куршума.
  • 76 Рико

    4 3 Отговор
    Как ги вземате тези професури, бе? Кой от кой по-неграмотен. В кой военен съюз е България? Военен съюз е Рим-Берлин-Токио. НАТО е договор! Договор за колективна сигурност! То му го пише в заглавието, ама то трябва да се прочете. И да се разбере. Две неща - много са за един само професор.
  • 77 Рико

    8 5 Отговор
    България не може да бъде неутрална по две причини. Не е богата и не е авторитетна. Двата дефицита ги има по една причина: в продължение на 45 години България на практика не беше суверенна. От там идва липсата на богатства и липсата на авторитет. Пораженията на болшевизма тук са страшни и продължават да ни тежат във времето.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Борисов

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    познах те
  • 81 4883

    4 1 Отговор
    Тук някой говореше за конфискуване!По този въпрос първо трява да се произнесе съдът и чак след това.....Явно много му се иска на този тъпун.ер да лапне и той нещичко от приватизираното!!Да е ясно на всички:ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРИВАТИЗИРА ОТ ЕДИН ОТИВА ПРИ ДРУГ/само,че НАШ човек/!!Е т,ва е !другото е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ!!!
  • 82 Харалан

    4 0 Отговор
    НИЩО ЛИЧНО.Билбордовете на No 23 са навсякъде ,даже и тук в рекламите.По всички магистрали.От къде Христо, парички,Да не си плащат старите,ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ,а.....
  • 83 жжжжжж

    2 0 Отговор
    депесари те за полден път се самопредлагат. протестърите ще бъдат обслужени. къде е октай да разясни любовта им?
  • 84 Eхххххх

    5 1 Отговор
    Защо България не възпитава зецата ди в Родолюбие.както е в Гърция.Франция.Дания???? Защо? В Дания видяхте ли на всеки метър и тераса и къде ли не знамена.националисти до един.да не говорим в Гърция и Франция и къде ли още не..Турция..а само в България децата нарочно не ги учат на патриотизъм.за да мразят България и да не им пука за страната им.Умишлено е и докога ще е този РЕЗИЛ???
  • 85 Анонимен

    1 0 Отговор
    Слави е човек на Аметчо. Преди герб да вземе властта същото го чувахне, както днес новите с изчегъртването. Да вземем властта, а след това обратно отиваме си ние обратно от герб в новите го казват мично те, номенклатурата. Как ще се оправи Бг. Той от бкогерб се пенсионирал и назначили щерката на негово място за Директор на държавната архива, а отвън няма как да се върне необвързаното инжеерче с българска диолома на 43 години несенейно в Германия, рабитещ общ работник в кауфланд и получаваш 4 хил евро и нагоре. Все тая е на старците самотници. Успех и много не биха отишли до урните и работещите, казвам ви го какво се шушука между тях стсри и младите хора. Бъдете здрави, че лошо без здраве. Медижите искат заплати европейски. Защо ли, клиенти от запад, се оплаквали на лекари, там чаках с болки в корема 9 часа, тук не моя работа, ед число първо лице, за ЕС да съм. Чао
  • 86 Анонимен

    0 0 Отговор
    След 1989 не знаем до кога, а и не ни вълнува, всичко зависее от Доган, назначени от него за все и всичко. Хубав ден. В Бг няма сигурност за нищо. Друго си е в Западните държави. Но как ще ме разберат, та те си живеят мнозина в провинцията по живково. Търсят връзки, с 500 лева заплати и по-малко се задоволяват. Самочувствие без покритие. Къде е и телигенцията, средата, гитти по света, амет. Кой луд да се върне тук. И се втрнаха и оплакват се. Раздори между семействата. Бил си на кон на запад и сега си магаре в бг хохо. Истината не трябва депурати и кандидат депутати да ви боли, а може и да ме факти удари. Не се обиждаме. Както казват старци ден за ден сме на тези земи, имаме си къщи в отвъдното, чакат ни от 1989. Трудно ще се оправи Бг. Другите западни държави е започнало подобрението...
  • 87 3333

    2 1 Отговор
    И вас като ви оставят без работа 1925,1999,2003,2009 и дали няма да сте на моето мнение. Точно щото корените ни са от гърция, мислим като гърците. Но вие бкп от вас не се пада на родените в гръцко по турско, 1923...като знаеш патилото на 1885 и след 1944,1989, гърция никога не е била бкп, а социалдемокрация преди 1989, имаме рода в бг и комотини и от 1944 много от нещата са ни ясни като бял ден, не от кинигите или книгите ви по история, а от живите свидетели по ония години живковисти. Не съм краен човек, но се забавлявам пинякога в свободното си врене, нищо, че удари има от факти, диктатурата ми иде в повече, но световен ред и трябва да се подчиняваме на всички ВИ
  • 88 Анти комунист

    1 1 Отговор
    ГЕРБ 100% ще спечелят изборите и Бойко Борисов ще е министър председател
  • 89 Бай ив

    1 2 Отговор
    За да тръгне България напред нормално,първо трябва криминалната БКП--БСП ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
    И СЛЕД ТОВА ЗАКОН ЗА ОСЪЖДАНЕТО НА КРИМИНАЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ И КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР ЗА ВИНОВНИТЕ.
    ТАВА Е ОСНОВАТА НА ТРЪГВАНЕТО КЪМ И УСТАНОВЯВАНЕТО НА НОРМАЛНА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.
  • 90 Анти комунист

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "Чичо от село":

    Абе чичо те комуняги те ги научиха на този знайат ти да не си комунист
  • 91 Анти комунист

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да после махалите ще ас купени от комунягите
  • 92 Сашо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "bravo":

    В гробищата
  • 93 Бай ив

    2 3 Отговор
    За да тръгне България напред нормално,първо трябва криминалната БКП--БСП ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
    И СЛЕД ТОВА ЗАКОН ЗА ОСЪЖДАНЕТО НА КРИМИНАЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ И КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР ЗА ВИНОВНИТЕ.
    ТАВА Е ОСНОВАТА НА ТРЪГВАНЕТО КЪМ И УСТАНОВЯВАНЕТО НА НОРМАЛНА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.

    Коментиран от #94

  • 94 Рико

    0 1 Отговор

    До коментар #93 от "Бай ив":

    Дерусификация!
  • 95 Боже

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Гай Турий":

    Много ти е слаба паметта!Защо не попиташ знаещите,колко от прехвалени те соц.предприятия работеха на загуба?Колко "доброволен"не заплатен труд полагаха българите в онова време?!Комунистите фалираха държавата през 86 г,през 89,през 97 и т.нКъде изчезнаха спестяванията ни при фалирането на 25 банки,т.н..кредитни милионери,опосканите и окрадени предприятия,бандитската приватизация,кой създаде мутренските бригади,които ни рекетираха,пирамидите,които съсипаха живота на мнозина,хората се самоубиваха,загубили всичко?!На фона на ДПС,което винаги участва при разпределянето на баницата,със сигурен ,гл.....в електорат/не че ние сме по-читави ,де/само по-недисциплинирани.Сега се появиха старо-нови месии,които пак ще ни "оправят"!Ех,младите!Късо паметни сте,незнаещи сте и наивници!Да ви са честити Фърчилков,Рашков,Чалгаря/дето е безумно алчен комплексар/и пчеличката Мая,че и Пинокио!
  • 96 Пфу

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Гай Турий":

    Ти у ред ли си,драги?Моля те,за твое добро,прегледай се!
  • 97 Антикомунист

    1 0 Отговор
    Много лесно се ловите на компроматите на мераклиите за власт бе шаранчета. Борисов от когото, няма " по глупав, по крадлив и по по по незнам си какъв"защо единствен управлява толкова дълго. Защо единствен той направи най много за България. Нахъсват ви простотията и станахте като зверове. С това " новото" което се задава ще берете такива ядове че не ми се мисли. Впрочем скоро ще разберете на каква динена кора стъпахте.
  • 98 Мммм, дааа

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    НА ВСЯКО ГЪРНЕ - МЕРУДИЯ...
  • 99 АМИИИ, бъркаш се

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "долу ГЕРБ":

    КАААК ВИ СЕ ИСКА АА... АМА НЯМА!!! ДАСКАЛЯТА МОЖЕ И ДА ГИ Е СТРАХ, НО СА ДОСТАТЪЧНО УМНИ, ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА СЛАВУН ЧАЛГАТА, ЗА НЕГО ГЛАСУВАТ ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ НА ЧАЛГАДЖИИТЕ, ЗА ИЦКО ИВАНОФФ И ГРАДИНСКОТО ГНОМЧЕ АТАНАСОФФ НЕ БИХА ГЛАСУВАЛИ МНОГО ЗАЩОТО ТЕ СА ХОРА НА КОСТОВ, А И ПЛЯС, ПЛЯС ПЕДАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ЩАСТИЕ, СА МАЛКО, А ИЗПРАВИ СЕ МУТРИТЕ СА ВЪН БЯХА ПЛАТЕНИ И ПОВЕЧЕ ОТ 6%НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ... ДПС ЩЕ ВДИГНАТ ПРОЦЕНТИТЕ, ЗАЩОТО ЧАЛГАДЖИИТЕ ИМ ПОЗВОЛИХА ДА СИ ПРАВЯТ ИЗБОРИТЕ КАКТО СИ ИСКАТ... А НАИВНИТЕ ЧАКАТ ТОШКУ МАЙМУНСКИ И ЧАЛГАРОФФ ДА ИМ ОПРАВЯТ РАБОТИТЕ... САМО ПИТАМ-КОЛКО СТУДЕНТИ ОТИДОХА НА СРЕЩА С ЧАЛГАДЖИЯТА??? 30- ТРИДЕСЕТ!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове