Last news in Fakti

5 Юли, 2021 11:36 53 602 160

Илчовски: Борисов е сексуален маниак, кюлчета и плеймейтки има, Мата Хари не е една (ВИДЕО)

  • светослав илчовски-
  • бойко борисов-
  • герб

Съдих депутата от ГЕРБ Димитър Аврамов за рекет, но в съда изгониха съдия Ченалова, разказа той

Илчовски: Борисов е сексуален маниак, кюлчета и плеймейтки има, Мата Хари не е една (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Светослав Илчовски е едър земеделски производител. Името му се появява в публичното пространство през 2012 г. Тогава Илчовски подава сигнал за изнудване срещу Димитър Аврамов, който към онзи момент е депутат от ГЕРБ. Аврамов е арестуван и изключен от партията, а по-късно става депутат от ДПС.

"Както всички българи, така и ние помислихме, че ще има промяна с идването на първото правителство на Бойко Борисов. Само че 2012 г. имах проблеми с един депутат – четвъртият в страната Димитър Аврамов и една огромна женица от парламента – Искра Фидосова. Какво направи бате Светльо? Жалих се – къде трябва да се жалиш срещу такива депутати? В ДАНС. При кой в ДАНС? При шефа господин Писанчев. Отидох при него и му казах, че съм един от най-големите данъкоплатци в България. Хиляди хора са зависими от мен и им давам доходите в най-бедната част на Европа. И господин Писанчев каза: „е, и? Сега ще звънна на премиера Борисов да го питам“. Казал му е“ абе тия твоите са сгафили, какво да правя? „ Ядосани от ДАНС, че аз съм си позволил срещу управляващата партия ГЕРБ да се жалвам ми казват, че няма да има разследване. Попитах ги защо и те казаха: „нямаме пари за подкупа!“. Това ми го казаха от ДАНС, а не от МВР и нямат пари за подкупа. Викам: „какъв е проблемът, аз ще го платя! „ Как така? Ей така, ще го платя аз !", разказа Илчовски пред transitionstories.eu за периода, когато от властта са започнали да се интересуват от сектор Земеделие. Ето и още откъси от интервюто на земеделския производител и разкрития, които прави с управлението на ГЕРБ:

Кой искаше този подкуп? Искра Фидосова или Бойко Борисов?

Това беше много тънко подкупче, искаше го Димитър Аврамов. С Фидосова трябваше да разговаряме на по-друго ниво. Подкупът е даден, още сме на депозит.

Колко пари даде?

Нищо не е – към 50 000 лв. , а това беше първоначална вноска, която беше много тънка. Този депозит е в прокуратурата от 2012 г. Какво се случи след подкупа? Нещо невиждано за България ! Почваме да се съдим, а на първа инстанция избяга единият съдебен заседател. Четат осъдителната присъда на депутата Аврамов и в последния момент единият съдебен заседател избяга от съда и делото се гледаше наново. Но най-интересното беше на втора инстанция на Софийски съд. Първа инстанция осъжда депутата и ни викат на дело на втора инстанция. Отивам на делото, излизам на скамейката и тъкмо си казах имената и аха да си отворя устата и се случи нещо, което никой от вашите зрители не го е виждал в живота си ! Влязоха и изгониха съдийката по делото !

Коя съдийка изгониха от делото?

Румяна Ченалова ! Последното ѝ дело бях аз ! Изхвърлиха я като парцал пред очите ми ! Тя е жива, питайте я ! Може да проверите в архивите и е записано.

Защо досега това не са известни факти? Странно е…

Ако бях продължил да говоря щяхте да ме сметнете за луд, може би… Аз слушам какво се говори, гледам, чета коментарите на „другия отбор“. Как съм шантажирал, какъв съм бил измислен, не знам си още какво. Нещата стават все по-интересни, нищо още не си видял.

Спомена в предно, че рекетът е започнал над баща ти. Кой го прилагаше този рекет и какво представляваше?

Баща ми е един от големите фермери в България. Първо него го бяха нападнали Иван Пилето и компания. В записите на Ивайла Бакалова си го каза съветникът на премиера Борисов (бел.ред. разследването на Антикорупционния фонд и записите, които Бакалова е направила на Яне Янев). Рекет няма, всички сме в списъка за контрол. Много хубаво го обясни Яне Янев – този има толкова оборот бой, има толкова печалба – бой. Всички сме в списъка ! Знаех за това много отдавна, но какво да се прави. Някой, ако си мисли, че сме били свободни… Живеем в пълна диктатура ! Кой от вашите зрители е виждал съдийка в съдебната зала да бъде изгонена ? И то по време на съдебно заседание…

Кой я изгони тогава?

Както бях на скамейката влязоха двама и я изхвърлиха като парцал ! Тия двамата ѝ казаха нещо и тя гледаше като луда и само каза: „край, прекъсвам съдебното заседание ! „ На това присъствах, проверете последното ѝ дело, кой е бил свидетел и т.н.

Много хора те критикуват, че си бил близък с шефа на фирма „Градус“ Иван Ангелов и Бойко Борисов. В предното интервю за „Истории от прехода“ каза, че така си искал да спасиш баща си. Обясни малко повече за тази ситуация. Как стана близък с Иван Ангелов, а и с Бойко Борисов?

Както ви казах ние сме сред имената в нашия бранш. Аз се занимавам главно с иновации и земеделие – правим страхотна продукция на ниска себестойност. Едни от най-конкурентните фирми сме не само в България, а и в Европа. Както виждате никой в България не може да се скрие – гледат се баланси, печалби, отчети досиета и всички сме в списъка. Имахме проблеми с управляващата партия още 2012 г. Искам журналистите да питате служебния министър на земеделието господин Христо Бозуков дали когато преди 10 дни Иван Ангелов – Пилето се е „шмугнал“ в офиса му не му е дал злато в джоба в знак на приятелство ? Нито го знам Бозуков, нито съм го виждал, но да отговори взел ли е злато в джоба си от Иван Ангелов ? Ние сме навсякъде, гледаме ви и ви шпионираме !

Злато?

Да, злато. Ето така – на ти, ето ти злато..

Те значи се познават Бозуков и Ангелов? Щом идва да му носи злато?

Той го каза публично как се е шмугнал в министерството чрез един заместник-министър, без да има покана.

Кога започнаха тези искания и рекет от страна на министри, защото те твърдят, че не се познават с теб или други земеделци?

Естествено, че не се познаваме ! Кой се познава с някой? Защо да се познаваме ? Министри много…. От 10 години Министерство на земеделието е под контрола на ДПС. Всички министри, които гледате, са слуги на Доган и Борисов. Дори Иван Ангелов беше дал на Ахмед Доган 500 000 лв., за да има негов познат за министър – Порожанов. Той беше много крадлив. Мехмед Дикме ли? Който продължава да краде евросубсидии през едни мои познати по схемите на домати, тикви ?

Как стават схемите и кражбите с тези евросубсидии?

Много просто, днес ще има голяма субсидия за кратуни и тикви, само че ги знаят определен кръг от хора. И започват да чертаят и да рисуват полетата така, както децата си рисуват скицници. Садят 5 тикви на едно поле и ето тиква над 150 лв. на декар или кратуна. Или 500 лв. за домати от семе. Някакви невиждани изнудвания и схеми. Кръгът винаги е бил един и същи – ГЕРБ, ДПС. Те никога не са били нещо по-различно един от друг.

Кога се запозна с тези хора и стана по-близък с тях, че да те канят на общи срещи? Да обсъждате даже кандидатите за президент, както спомена в предното си интервю за „Истории от прехода“ ? Борисов каза, че не те познава и то няколко пъти го каза. Каза, че не те е виждал никога, а ти каза, че сте се виждали няколко пъти.

Да питаме някой от НСО дали не ме познава. Бил ли съм когато тези хайдути са си редили хората. Във „Витошко-студена“ съм бил 3 или 4 пъти. Това бяха срещите на истинските управляващи, защото тези, които ги гледате по телевизията, те са гола вода и са назначени за пред обществото. Ние никога не сме били в свободна държава, а под диктатура от много години. Това е скрита и контролирана диктатура. Както Яне Янев го обясни в интервюто с Ивайла Бакалова той си беше взел шаблон от Ердоган и Нетаняху за това как да ни управлява и как да ни гласи.

Когато имаше ШАП по дребните преживни животни в Странджа защо трябваше да бъдат избити тези животни ? Понеже Ердоган му е най-големият учител, а Бойко му е най-големият фен Ердоган точеше пари от ЕС да спре бежанската вълна и понеже Борисов завижда на Ердоган искаше в Странджа да има най-големите бежански лагери в Европа и да му дават по 150 евро на ден на човек, за да храним бежанците. Това е едно от най-слабо населените места в България и затова искаха да правят бежански лагер. И на мен да ми дават 150 евро на ден и аз ще гледам половин Европа. Това беше т.нар. ШАП и се наложи да избият козите и овците на хората. Много удобно беше и, че е на границата с Турция и да може да се обменя опит как да ги управляват Ердоган и Борисов.

Кое те накара да почнеш да вадиш тези разкрития? Кое беше връхната точка?

Трябва да се направи филм за това – руската и италианската мафия са нищо пред Борисов и компания ! Никога мафията не е стигала такъв връх, какъвто успя да стигне Бойко Борисов. Няма нещо, от което да не са крали тези хора. Давам ви пример със себе си – как да слугуваме на мафията без да ни забележи ? От 2014 г. Светослав Илчовски слугува и не печели нищо. Как? Както Иван Ангелов показваше едни договори и сделки на „зелено“, само че той не обясни на обществото какви точно са тези сделки. Бях един от купувачите от хиляди фермери в северна България и трябваше да събирам стока от фермерите, за да продължим да храним канала на Бойко Борисов с Ердоган. Оставил съм си документите на най-видното място и пред очите на всички – в системата на НАП. Трябваше да изкупуваме селскостопанска продукция и Борисов да я продава на двойна тройна цена на Ердоган. Ето така оцелях от 2014 до 2019 г. Гледах си моя бизнес и купувах от хиляди фермери стока. 95 % от търговията на слънчоглед за износ за Турция ги правеха Борисов и Иван Ангелов. Аз бях главният закупчик. Даваха ми пари и контролираха с картела на слънчогледа и на зърното цените от земеделските производители. Някой трябваше да свърши мръсната работа – аз ги правех ! Не съм взел един лев , а всички сделки са на публично и скрито място в системата на НАП. Това са хиляди сделки – Борисов ми превежда пари и аз ги давам, нищо не съм взел даже съм на загуба от цялата работа, но трябва човек да оцелее.

Тоест, за да не те закачат правиш сделки с Борисов и Иван Ангелов?

Естествено, изпълнявам заповедите ! Правим се на шушумиги, ей така се оцелява !

Как тогава спря изведнъж всичко това и реши да разкриеш за какво става на въпрос?

Много просто, почнаха много да ми завиждат. Имам 6 фирми, занимавам се с иновации в земеделския бранш и печеля пари. Работя в цял свят, име съм в нашия бранш. И тези почват да викат : „как така ти селянино ще имаш толкова пари“ ? И не ни плащаш на нас? Аз им слугувам, ама те искат допълнително да им плащам ! Септември 2020 г. приключи всичко. То беше смешно – аз им слугувам, тия крадат… Аз изкарвам невиждани пари за мащабите на България. Какво да правим, декларирал съм към системите на НАП в моите компании около 25 млн. лв.

Много хора те обвиняват, че имаш връзки с олигарси – с Божков, с Цветан Василев… Какво ще кажеш за тези обвинения ?

Божков искаше да се срещне с мен след интервютата, за да си поговорим, но аз отказах. Господин Божков, защо не ме търсихте преди 5 години, а ме търсите сега, когато имате проблеми с управляващите ? Цветан Василев не съм го виждал никога. Въобще съм далеч от тези олигарси. Правя си бизнес и не ме интересува никой ! Даже в София не стъпвам, само измамници сте останали там до един ! Колко сте пропаднали в тази София. Бях обещал на Станислав Цанов (бел.ред. популярен Youtube влогър ) , че ще отида на интервю при него. В последния момент гербаджиите ме предупредиха, че са занесени една торба пари на Киро брейка, за да бъда компрометиран ! Не знам дали Цанов е взел тези пари, но Киро брейка със сигурност взе, за да бъда компрометиран и да ме изкарат луд, ненормален, наркоман.

Чакай малко, кои гербаджии са те предупредили за това ?

Сладур, ти как мислиш, че се оцелява ? Ти мислиш, че някой от ГЕРБ обича ГЕРБ ли? Хахаха, аз си получавам информация денонощно. Покрай тиквун сме, покрай тия и ония. Ние сме в диктатура, но си имаме и ятаци ! Не сме случайни ! Нищо, че изглеждам глуповат – това ми е най-големият чар. Изглеждам глуповат, ръб и това ми е най-голямото предимство !

Какво стана с разпитите в прокуратурата ? Разпитаха ли те по всички разкрития, които направи ? Или пропуснаха някои от тях ? Да речем с разкритията за пенсионните фондове.. Питаха ли те за тези неща?

Аз съм ги доказал, приятелю. Не съм отишъл да се самоубивам или както ме нарекоха от другия отбор „Кошаревски свидетел“. Такива „идиоти“ като мен са подготвени много добре ! И то подготвени от години ! Аз да стигна да искам да бягам от България, вместо да изгоним тези изроди от България ! Има камари с документи – това са много тъпи същества тези от ГЕРБ и не са очаквали , че това ще им се случи. Шайката на Борисов и компания просто не са сънували ! Това до един са диктатори, които не могат да повярват, че народът не ги обича ! Това са Борисов и неговата шайка !

Досега лоша дума за прокуратурата не си казал, а хората негодуват от нейната дейност и работа. Имаше протести срещу главния прокурор Иван Гешев. Говори се от други пострадали, в това число и олигарси, че Гешев не е по-различен. Какво ще кажеш по тоя въпрос ?

Искат си документи, за да има разследване. Не защитавам прокуратурата , но просто сме такава демокрация, че е малко неясна за всичко. Трябва да имаш една камара документи иначе ще осъдят Гешев за неправомерни действия. Не Гешев, а българската държава, той затова си иска документи. Прекалено сме демократични.

Има хора, които са пострадали от действията на прокуратурата както са тези разкрития, за които става дума – не само разкритията, които излязоха от записите на Яне Янев.

Винаги сме били под диктатура, не забравяйте ! Борисов имаше „наши прокурори, наши съдии“… Тоест каквото им кажеше това правеха. Добре, че не остана още един мандат, тук щяхме да сме като в Северна Корея.

За тези кюлчета искам да те питам, които се твърди, че Иван Ангелов е давал на бившия премиер Бойко Борисов. Ти каза, че е дал злато на сегашния служебен министър на земеделието – явно на него не му е първи случай, ако е истина. Борисов отрича да е взимал кюлчета.

Ще ви разкажа за един малко по-интересен човек покрай кюлчетата. Кюлчета е имало, снимки е имало, плеймейтки е имало. Както казаха Мата Хари не е една ! Ще ви разкажа за другата Мата Хари. Борисов е сексуален маниак ! За да си истински верен на вожда водиш жена си да ги „оправи“ вождът и после пушим пури и си говорим за политика… Това се отнася за един от най-верните му бизнесмени от кръга на „Котараците“… Хехехе, да водя жена си да ги правя той…

Кой е този бизнесмен, казваш някакви неща, дай конкретика – имена….

От кръга на „Котараците“ е – не мога да го спомена публично. Искате всичко наведнъж да кажа… Конкретиката е да си верен на вожда !

Значи има много Мата Хари?

Мата Хари със снимките е една, а тази дето я „оправя“ вожда и после си пийва уискито и си пуши пурите пред камината е съвсем друга ! Това е един от най-верните му, много готини хора покрай него.

Питаха ли те в прокуратурата за тези неща и за насилието в затворите ?

Естествено ! Кюлчета, фалшиви обороти, рекети ,бой, клипове – всичко …

Да не стане пак като със съдия Румяна Ченалова и изведнъж да има отпор ?

Като стане отпор кой ви каза, че няма да има такъв и от наша страна? По един или друг начин ще се случи, ще видите. Ние няма да бягаме о България, не сме слаби хора ! Много ми хареса какво показа пред обществото служебното правителство. Чудо…. Просто им се кефех ! Има още толкова работи да се показват какво са правили тия…

Казусът с „Напоителни системи“..

Имаше едни 4,5 млн лв. щяха да се хранят доста хора, но не исках да давам пари за рекет ! Един път да платя водата на държавата, един път на местния депутат Пламен Тачев, който Борисов изгони, защото не можа да се оправи с мен. Тия „Напоителни системи“ ги нарязаха за желязо, ама няма да им даваме рекет на тия.

Много хора се притесняваха, че са ви „натиснали“ да не говорите, защото не се появявахте никъде от известно време….

Глупости ! Няма кой да ме натисне мен ! Просто изчакваме, аз съм джентълмен и давам малко време на прокуратурата да събере информация. Ако бях продължил да говоря щяхте наистина да ме сметнете за идиот. Месец и половина служебното правителство показва и който чул и разбрал. Виж какви интересни работи излизаха всеки ден, браво ! Не съм медийна звезда – много съм далеч от публичност и известност. Не искам, но просто се наложи. Нали чухте другия отбор? Питат ме просяк ли съм, богат ли съм ? Дали съм беден, или съм богат – все виновен. Излязоха доста неща.

Между другото искам да кажа нещо за една международна среща в София преди 20 дни между премиера на Северна Македония Зоран Заев и Бойко Борисов. Заев дойде на преговори с Борисов само по една тема – Орце Камчев. Това е олигархът на Никола Груевски в Македония. Този Орце Камчев държи делът на Борисов в най-голямата група от болници в България. Тази братска среша между Заев и Борисов беше само преговори какво да обещае Борисов на Заев, за да пуснат Камчев. Борисов е навсякъде и краде от всичко !

Каква е целта на тази среща за Орце Камчев, какво ще спечели Бойко Борисов ?

Целта е Борисов да предаде националните интереси на България за Северна Македония, ако го изберат у нас. И да пуснат Орце Камчев, а той беше номиниран многократно от Борисов за почетен консул на Северна Македония в България. По този начин Борисов ще го пази от опозицията в Северна Македония.

Какво печели Бойко Борисов от всичко това? Това работи срещу него в собствената му страна?

Борисов има толкова многостранен бизнес, че ви е бедна фантазията ! Още сто години ще четем за него. Орце Камчев е човекът на Борисов в най-голямата група болници в България. Това е точене на здравната каса ! Пари, невиждани, несънувани и аз и ти не можем дори да ги напишем. Нали чу Яне Янев как го учи от къде да взима – той е тъпунгер и най-накрая всички в обществото разбраха какъв тъпунгер ни е управлявал. Той няма акъл за пет пари. Сигурно е бил при Ердоган да го пита как да излезе от ситуацията. Лошото е да не е повикал и турската армия, че такива негодници така правят…


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 256 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван от Провалия

    54 478 Отговор
    Борисов е нашия национален герой и Апостол

    Коментиран от #29, #73, #150

  • 2 Бо Ойко шкафа

    203 43 Отговор
    Офффф,аман..Оставете ме на мира, негодници такива..
  • 3 Дядо ви КуРтИ от село Пиперково

    490 50 Отговор
    Тиквата трябва да бъде съден на площада от народа...Мръсен крадец, комплексар..

    Коментиран от #64, #80, #151

  • 4 Последния Софиянец

    428 44 Отговор
    Повече такива смели българи ни трябват.

    Коментиран от #108

  • 5 Новини

    356 14 Отговор
    Димитър Аврамов по известен като Митко Галата е феодал зърнар от Монтана също така има птицекланица.
    Бивш гербаджия по времето на Фидосова този измисли Белите петна и и обработването на пустеещи земи на хората без оведумление и без рента.
  • 6 айде

    37 166 Отговор
    мани го тоя
  • 7 Сестра Галева

    60 253 Отговор
    Изборите наближават и пропагандата започва да става сериозна както каза мунчо юмручето когато губят моите олигарси изборите са фалшиви когато печеля аз и моите олигарси изборите са честни и във нашите пликове има пури няма пари

    Коментиран от #31

  • 8 Ленин

    65 115 Отговор
    Какъв маниак бе,на тоя не му става от години,това е поредната фантазия и мит за мачото Борисов!!!
  • 9 Факти

    64 147 Отговор
    Дай доказателства не компромати!!!!
  • 10 ТаУмВзе

    229 32 Отговор
    Рашков! Ето ти Свидетел! Веднага мутропитека да се арестува бре.
  • 11 Тредстоун

    60 248 Отговор
    2 сезон на тая платена балалайка. В първия станахме свидетели на това че нищо от казаното не се потвърди , напротив , всичко се оказа лъжа. От насилието над Стайков , до името на мата хари , само плява. Явно са му дадени повечко копейки от колкото заработи при пчеличката , много къс бе мандата на новите варвари , връща се да доизработи платеното. Смешници
  • 12 Мати

    63 11 Отговор
    на повикване !
  • 13 1618

    226 26 Отговор
    Борисов,който сам се хвалеше с автомагистралите,точно там излязоха най- големите кражби и Прокуратурата трябва да се самосезира! Борисов е олицетворение на корупцията. А,Гешев неговия защитник,който остава сляп и глух за престъпленията на Борисов във всички аспекти трябва незабавно да бъде отстранен! Заради него в България на практика няма прокуратура! Прокуратурата беше превърната в политическо оръдие на изпълнителната власт, на чело на която стоеше едноличната власт на Борисов!

    Коментиран от #112

  • 14 Гербер

    162 15 Отговор
    Баце обича да ходи на гости при зърнарите. След като се наяде обича да играе белот с тях защото му дават да победи. Обича и мъжки клипчета от ареста.
  • 15 Чоочовски

    15 47 Отговор
    Да не стане ''me too'' и да го съдиш за влизане с взлом?

    Коментиран от #35

  • 16 Българка

    194 27 Отговор
    "руcкaтa и итaлиaнcкaтa мaфия ca нищo прeд Бoриcoв и кoмпaния ! Никoгa мaфиятa нe e cтигaлa тaкъв връх, кaкъвтo уcпя дa cтигнe Бoйкo Бoриcoв. Нямa нeщo, oт кoeтo дa нe ca крaли тeзи хoрa."
    Тези думи се потвърждават всеки ден от проверките на служебното правителство. Тепърва ще излязат потресаващи гнусотии и зловония. Идва Видов ден
    Народе?....... На 11.07 е шансът да си освободим държавата и да има справеливо възмездии за мафиотите
  • 17 Гого

    214 24 Отговор
    Браво ! Евала момче имаш топки !! Пък нека си говорат квото искат за теб !
  • 18 То е ясно

    141 18 Отговор
    Тиквата е подставено лице.Други са кукловодите.Ще потопят страната в хаус и убийства,само и само да запазят заграбеното за млрд.евро !
  • 19 пройчо

    124 14 Отговор
    ".... Румяна Ченалова ! Последното ѝ дело бях аз ! Изхвърлиха я като парцал пред очите ми ! Тя е жива, питайте я !..." ****** Щото ,оня Тлъст Мискинин не подбира средствата...засега!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 иванова

    89 8 Отговор
    В такива времена на повърхността изплува помията.изненадах се колко много помия се събра за два месеца!
  • 22 Филип Георгиев

    159 15 Отговор
    Илчовски: „ За да си истински верен на вожда водиш жена си да ги „оправи“ вождът и после пушим пури“ Илчовски: „изпълнявам заповедите ! Правим се на шушомиги, ей така се оцелява !“ В ОБЩИ ЛИНИИ Т“ВА ПРЕДСАВЛЯВАТ ГEPБEPACTИТЕ. ИЛЧОВСКИ ГО КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ И ВСЯКАКВИ КОМЕНТАРИ СА ИЗЛИШНИ
  • 23 Тонев

    105 13 Отговор
    Бойко Борисов
    В края на 90-те години на м.в. задкулисието търси нов човек, който да го представлява във властта. Откриват Борисов. Не обичал да губи, обичал парите, адски харесвал да властва над другите, преклонение пред боса. Нарцисизмът е в кръвта му. Идеалният човек за „нов политически проект“. Първият тест е охраната на Тодор Живков. Това е втората школа, изкарана от Борисов. Първата е интимната връзка с Цветелина Бориславова, дъщеря на техническо лице от службите, работило дълги години в български посолства в чужбина. Бориславова знае няколко езика и по разкази на бивши хора от службите, е била свързана с тях. Цветелина изиграва решаваща роля за това Борисов да се превърне в цел на задкулисието за дългосрочен план, свързан с налагането на споменатия вече модел на кръгове в Кремъл – създаване на олигархия, тръгнала първо от силови групировки, преминаваща през изсветляване на бизнеса, натрупване на първоначален капитал чрез придобиване на собствеността на съборената социалистическа икономика и трансформирайки я в база за мафиотизиране на управлението, което да осигури на кукловодите финансово превъзходство и контрол върху политическия живот.

    В проекта завидно участие има и Симеон Сакскобургготски. Той направи Борисов – под давление или по собствен избор, това вече е без значение – главен секретар на МВР. Че това не е случайно се доказва много лесно. В кабинета, който формира завърналия се от Мадрид български цар, преобладават образовани хора, част
  • 24 Дългият

    113 13 Отговор
    Гешееев. Не дреми. Имаш свидетел с документи, защо не назначаваш разследване? Докога ще се правиш на чукнат.
  • 25 Тайна

    77 5 Отговор
    та тайна , Сталийски !
  • 26 onq s konq

    68 7 Отговор
    Отговорът в чекмеджето е заключен
  • 27 сгур

    67 7 Отговор
    Мата Хари да не е Севдето?

    Коментиран от #95

  • 28 разбира се

    51 7 Отговор
    че руската и италианската мафия са нищо пред Борисов и компания. Мата Хари ли? Няма такава. Това си беше мъж отвсякъде и цялата сценка онуй си я знае.
  • 29 ти за

    32 3 Отговор

    До коментар #1 от "Иван от Провалия":

    Сокак Будала ли говориш?
  • 30 кУмУнист

    44 32 Отговор
    Сега да видим дали медиите ще натиснат служебния министър на земеделието с тези коментари ,или ще има двоен аршин. Много лошо действа Президента, като оставя компрометираните му назначения, Спецове, имотния Рашков, Узунов, сега и този, нещо много станаха и е време да ги изчисти, за да не страда той от тези мушета.
  • 31 правописът

    53 9 Отговор

    До коментар #7 от "Сестра Галева":

    ти е под нулата! Върни се в първи клас, че нищо не разбирам, но не се и изненадвам - до един всички гербаджии са необразовани. С конкурс по необразованост ли ви избираха?
  • 32 Дурхан

    64 12 Отговор
    Нетаняху си отиде ,ред е на Борисов и Ердоган
  • 33 Нищо ново

    27 75 Отговор
    Под слънцето! Всички Ганьовци с пари и власт са такива! Цялото интервю е плод на един болен човек,който няма доказателства,а само клюки от женския пазар!
  • 34 Андонов

    51 11 Отговор
    Първо Гешевски във зандана и да покани ББ.
  • 35 да не стане

    8 5 Отговор

    До коментар #15 от "Чоочовски":

    you also, че си в кацата веднага!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Браво Светславе

    70 14 Отговор
    Горе главата и не се предавай. Малко са хората, като теб, другите са преклонили главица.
  • 38 БиБи Кинг

    11 47 Отговор
    Приказки од падарската колиба! Дайте мо пудрата и да лега пак да почива.
  • 39 Оправена

    34 4 Отговор
    Коя кака ще се пусне безплатно на 9-10см?
  • 40 БокоТВ

    52 9 Отговор
    Боко отключва сексуалното си разстройство след като кмета на Симитли го обезчестява. От тогава Боко прави секс с мъже и жени и записва акта на видео как ги унижава сексуално срещу пари.

    Коментиран от #42, #69

  • 41 аз съм Веска

    30 10 Отговор
    СЕКСУАЛЕН МАНЯК ... Е НА ТЕЗИ КАЧЕСТВА СА ЗАЛОЖИЛИ КУКЛОВОДИТЕ .ПОДХВЪРЛЯТ МУ ФУСТИ , КОИТО ДА МУ ОФОРМЯТ МИРОГЛЕДА, И СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ ...
    ТАЗИ ПЕСЕН МИНА !
    ЧАКАЙТЕ ПЕСЕНТА :
    " НОВ СЪМ " !
    " ПРЕРОДЕН СЪМ " !
    " КОВАРЕН АЛБИОН СЪМ "!!!
    БЛАГОДАРЯ НА ДУХОВНИЦИТЕ ЗА ФИЛМА " ГЛАВА НАД ВОДАТА ".
    РАЗБРАХ .
  • 42 Тцььь

    29 3 Отговор

    До коментар #40 от "БокоТВ":

    Не е така, преди кмета е Вальо Златев
  • 43 Неделко

    74 13 Отговор
    За огромно съжаление това е жестоката истина за модела на управление на шайката и мутрата от сик ! Тежко и горко на бизнеса ! Гласувайте срещу мафията и беззаконието българи !

    Коментиран от #57

  • 44 -?????

    27 49 Отговор
    Досега нищо конкретно не е казал, само хвърля халостни бомби в пространството. Ама че свидетел, посочи доказателства, документи. Май и Илчовски е като Божков, и той е бил на софрата ама му секнало в даден момент.
  • 45 Фея

    12 40 Отговор
    Който го може то може, не е като импотентните комунисти
  • 46 айдее

    29 7 Отговор
    Къде е апашката тиква?!.....
  • 47 mi6osp

    48 11 Отговор
    Какви истории ще изскочат, след като се разбере ,че Борисов никога повече няма да е с пост, по-висок от дежурен по шкафче при бай Ставри.
  • 48 Ще има възмездие

    9 47 Отговор
    Илчовски като бивша любовница на Бойко знае‼
  • 49 БРАВО

    42 8 Отговор
    На смелите българи , които ще разкрият всички престъпления на мафиотската власт ! Шайката от рекетьори незабавно в затвора !
  • 50 А бе

    38 26 Отговор
    Голяма статия, голяма работа...
    А само преди месец г-жа Кьовеши беше тук,на крака!
    Къде беше Илчовски тогава, та не подаде тези сигнали,а реди хуморески за Ченалова,Мата Хари,кюлчета и сексуален маниак?
  • 51 Без Негри в БГ

    42 6 Отговор
    Киро Брейка-лалалайката, морал и култура никаква. Но събира чалга умове да му слушат глупостите.
  • 52 Верно е

    14 28 Отговор
    Цялата парламентарна група на БСП е минала през кревата му
  • 53 Behemoth

    66 7 Отговор
    Сега разбрахте ли защо олиото е 4 лева... БАЦЕ изнесъл слънчогледа....да сложим ред в хаоса! ХАХАХ...
  • 54 Аноним

    15 45 Отговор
    Опашати лъжи
  • 55 Ха ха ха

    16 36 Отговор
    България ще се оправи/просперира в деня в който и последният русофил спре да се занимава в угода на сАвеЦката държава за торба копейки !

    Коментиран от #58, #67

  • 56 Ива

    50 10 Отговор
    Решението е просто - излезте и гласувайте срещу престъпната рекетьорска мафия и шайката !

    Коментиран от #60

  • 57 Последния Софиянец

    32 8 Отговор

    До коментар #43 от "Неделко":

    Бацето успя да постигне мечтата на баща си Бай Тошо.Построи комунизма.Жени,пари,пури, всичко общо.
  • 58 Последния Софиянец

    6 22 Отговор

    До коментар #55 от "Ха ха ха":

    Значи бацето Бойко Борисов и руските шпиони около него в затвора.
  • 59 Жоро

    38 10 Отговор
    Смяятай какво се прави благодарение на ДПС и ГЕРБ. Измитаме ги на 11ти - сега или никога. Ако ще да поканим нови крадливци просто трябва да се рискува.!!!!
  • 60 NeXu s

    21 26 Отговор

    До коментар #56 от "Ива":

    Не се притеснявай, ще гласуваме срещу Мунчо, Бкп и хунтата им. Нямаш грижи. Гнусни са с тези фалшиви компромати.
  • 61 Мечо Пух

    36 8 Отговор
    Първата работа на новото Народно събрание е да намери начин да разкара сегашния главен прокурор! Щото Каскетя, буквално назначен от Борисов, няма да си мръдне пръста да направи това, което ТРЯБВА ДА НАПРАВИ СЛЕД ТОЛКОВА СИГНАЛИ срещу плодовия зеленчук! Или пък ще се постарае да замотае разследването и да го изкарат невинен и чист като ангел небесен...Това вече не се трае! Всички знаят, почти всички виждат, а има и доста хора пострадали от действията на плодовия зеленчук, и защо още се страхуват да си отворят устите, е това не мога да разбера!
  • 62 ЗНАЧИ...

    38 8 Отговор
    БИБИТКО Е ЗАВИСИМ. ТОВА ЗА СЕКСА,ТОВА ЗА ЛЪЖИТЕ, ЗА ЛЮБОВТА МУ КЪМ ПАРИТЕ
    ПАДА СИ И КРАДЛИВ. Е КАЖЕТЕ.
    ТОЗИ НЕ Е ЛИ ЗА ПСИХИАТЪР??!?!?.
    КОЛКО ОЩЕ ЗАВИСИМОСТИ ТРЯБВАТ ЗА ДА БЪДЕ ОСВЕДЕЪЕЛСТВУВАН?!?
  • 63 За разлика от този

    11 35 Отговор
    Борисов доказано е мъж .Я за надрусания
  • 64 НАРОДЪТ

    45 8 Отговор

    До коментар #3 от "Дядо ви КуРтИ от село Пиперково":

    Граждански арест, както на Чаушеску!
    Присъдата на Борисов да е същата!
    Каквато беше и на Чаушеску!
    Изпълнението на присъдата да бъде и то същото!
  • 65 шкафчетонабойко

    9 26 Отговор
    я ги плюем и крадем,ама народа ме целува и ме преизбира щото така е свикнал от татово време

    Коментиран от #68, #103, #104

  • 66 мародер

    28 1 Отговор
    Боже каква помия!? Даже не се и срамуват да си признават!? За това трябва клане! Тотално! И на властимащите и на тяхните подлоги изкарващи се на репресирани и рекетирани!
  • 67 ЧЕТИ

    13 33 Отговор

    До коментар #55 от "Ха ха ха":

    Чети класиците:Захари Стоянов, Ботев, Стамболов...
    Русия е смъртен враг на България!
    България ще си отдъхне, чак когато се разпадне РСФР!
    Така , како се разпадна СССР!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 сладур

    16 22 Отговор
    Тоя Илчовски няма ли да се оплаче, че Бойко го е изнасилил, щото натам отиват нещата, като гледам!?
  • 72 сладур

    15 26 Отговор
    Я кажете тоя лалугер с нежната мутра, как е станал едър земеделски производител?????
    Същия, като Бенчо Бенката, лъжец и измамник!
  • 73 Борисов

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Иван от Провалия":

    Браво! Довечера за награда ще ти дам да ми погалиш бастунЯ.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 сладур

    14 33 Отговор
    Ей такива скунксове в казармата ги пукваха от бой, страхливи, подли, долни и лъжливи, само заради физиономията му давам 20 години на тоя палячо.

    Коментиран от #84

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 сладур

    13 28 Отговор
    Тоя, вместо да се занимава със земеделската работа непрекъснато бълва компромати, все едно му е светил на Бойко!?
    АМАН ОТ АНИМАЦИОННИ герои!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 станиШЕФ

    4 23 Отговор
    Ами явно народа си иска СтаниШЕФ, нежен, невинен, женско не видял!
  • 80 Внука

    1 16 Отговор

    До коментар #3 от "Дядо ви КуРтИ от село Пиперково":

    Пак сънува дядо Борисов четири месеца не е министър а всичко от него зависи като няма друг умен все за него ще слушаме този с този акъл е за президент или за служебен министър
  • 81 Господин Светославе Илчовски

    13 30 Отговор
    да се скъсаш да пишеш и да се срещаш с журналисти навсякъде,да се скъсаш жалби да правиш в прокуратурата,да се скъсаш до ДАНС да ходиш или ГДБОП,на папата да се оплачеш НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ ! Уверявам те че както и да протекат изборите отново Бойко и ГЕРБ ще управляват.Знаеш много добре че така ще бъде
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 хсхагс

    14 28 Отговор
    Илчовски е писател фантаст, големи лъжи и измислици на някакъв подставен "производител".
    Всичките му приказки са измислици, непрексънато си противоречи.

    Коментиран от #89

  • 84 Поздрави от Мадрид

    9 5 Отговор

    До коментар #75 от "сладур":

    А такива като теб както и биячите ни даваха по едно кюфте от порциона си .Събирахме по 50 кюфтета и имахме да ядем след тренировките на лостовете и гумите за блъскане

    Коментиран от #88

  • 85 Теофан проповедник

    8 17 Отговор
    Дано Илчовски да не купи пивоварна за бира.......нездравословен бизнес е.Още 2 милиона ще избягат от България
  • 86 БГ тъпчо

    14 13 Отговор
    Ето това е нашия елит , бизнесмен така да се каже - люти селяндури и простаци от всякъде.

    Коментиран от #90

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 сладур

    6 13 Отговор

    До коментар #84 от "Поздрави от Мадрид":

    Аз даже не съм служил. На "голата комисия" като ме видяха в какво състояние съм отзад и ме обявиха за НГСВ - негоден за военна служба. Не съм годен за военна служба, но съм навит за мъжка дружба.
  • 89 Ко речи

    6 9 Отговор

    До коментар #83 от "хсхагс":

    Бойчо, ти ли си ве?
  • 90 ББ Баш тъпия

    17 5 Отговор

    До коментар #86 от "БГ тъпчо":

    Аз съм прост и вие сте прости!
  • 91 Ташо

    10 10 Отговор
    Пак ли те изтърваха от Карлуково!?
  • 92 Жеко

    4 17 Отговор
    Този да не отиде в Дубай на няколко месечна почивка при Божков
  • 93 Хахахаха

    11 3 Отговор
    Май завода за електроавтомобили ще заобиколи България
  • 94 Адолф

    7 14 Отговор
    Илчовскиии.... га яде кифтетата ни рива, сега що ривеш а?Еййй...наиш ли ква си мушичка и ти?На тати юнака!

    Коментиран от #121

  • 95 И тя е минала

    13 3 Отговор

    До коментар #27 от "сгур":

    по реда си. За награда - мъжът ѝ скъпоплатен безделник + къща за 1 000 000 евро.
  • 96 Страхливци сте и ти и Васко,всички

    14 8 Отговор
    Той, Божков и всички които са давали рекети да ги попитам а защо сте давали пари? Защо не сте казвали няма да ви дам пари.А сега казваш 50 хилки са малко пари, цитирам "Нищо не са.... " а след това първоначална вноска а след тази вноска колко и какви суми? И не си само ти който киха.Защо не казахте няма да ви дадем пари.Да видим какво ще направят.

    Коментиран от #99

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Продължението

    12 10 Отговор

    До коментар #96 от "Страхливци сте и ти и Васко,всички":

    Отговори ми/ ни Светославе,какво ще ти направят,какво ще направят на Божков и на всички предприемачи като вас.Нищо не могат да направят.Ще извадят СОБТ и жандармерията ли? За какво, защото не давате рекет така ли.Помисли колко хора работят в фирмите на предприемачите като теб.По една тръба да вземат и от жандармеристите само натрошени кокали ще останат.Просто сте шубета и затова страдате,страдат всички защото са шубета.Нищо не могат да ви направят особенно ако заведете дела в ЕС в евросъда

    Коментиран от #110

  • 100 Иванов

    15 17 Отговор
    Този Илчовски или е много глупав, или говори като типичен простак, който е забогатял от познанството си с определени хора! Няма мозъчен капацитет, пък и освен това някой олигарх като Васил Божков му дърпа конците!

    Коментиран от #114

  • 101 Последния софиянец

    12 23 Отговор
    Този човек е с ментални отклонения! Тоя има халюцинации ,измислена пионка на рашкоФ и радеФ !

    Коментиран от #107

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Филип Георгиев

    13 4 Отговор

    До коментар #65 от "шкафчетонабойко":

    НE БE ИДИОTИ, НE CE ПРAВEТE НA НEРAЗБРAЛИ. CЛEД 11-ТИ ЩE CE CНИШИТE И НA CЛEДВAЩИТE ИЗБOРИ ЩE CE НAПРAВИТE ЧE CИ ИМAТE РAБOТA И ЩE ГИ ПРOПУCНEТE. ПOЗНAВAМ МИЗEРHИTЕ ВИ ДУШИЧKИ. ВИE ПO ТOЗИ НAЧИН ГO РAЗБИРAТE OЦEЛЯВAНEТO. С HАBЕЖДAНE И НE CAМO В ПРEНOCНИЯ CМИCЪЛ НA ДУМAТA. ПOCЛE НИ БИЛИ ВИНOВНИ ТУРЦИТE, ГEРМAНЦИТE, РУCНAЦИТE И Т.Н. И Т.Н.

    Коментиран от #138

  • 105 Koko

    5 8 Отговор
    Пак не си е пил хапчетата
  • 106 краси

    9 6 Отговор
    Всички злине в РБ произлизат от българските комунисти-слуги на въшливите мужици и корумпираната съдебна система!ВСС е смесица от комунисти и полуграмотни милиционери,начело с Гешев!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Хаааа

    8 8 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Ти познаваш ли го тоя, знаеш ли му историята??? Как взема бизнеса от чичо си с измама и заплахи?? Източва по 5 мил еврофондове. Мниго неща не знаеш.

    Коментиран от #113

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Да но ако

    5 1 Отговор

    До коментар #99 от "Продължението":

    Е истината а човека пиар си прави.
  • 111 Lina

    12 5 Отговор
    Звучи точно като за действия на Т.улупа. Няма смисъл този бизнесмен да си измисля.
    Управлявал ни е един мутренски портиер
  • 112 Алабала

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "1618":

    Прокуратурата си знаеха от самото начало кой ще оглави врътките с народната баница.
  • 113 Урко

    7 3 Отговор

    До коментар #108 от "Хаааа":

    Те в министерството на земеделието ни лук яли ни мирисали.Как се взимат милионите по голямата част май май е на хартия.
  • 114 Сбъркан

    2 4 Отговор

    До коментар #100 от "Иванов":

    За да си заравя главата като щраус явно някой му е обещал депутатско или министерско кресло.
  • 115 Димов

    10 5 Отговор
    Прокуратурата може да докаже своята независимост. С разследвания срущу Делян Пеевски и Бойко Борисов.

    Коментиран от #122

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Тонев

    10 3 Отговор
    Взимаш 84 млн. за част от „Хемус“, връщаш 100 хил. Да, държавата е била твоят донор.
    По тази схема е действала герберастката корумпирана машина, оплела цялата държава.
  • 119 Георги!

    7 9 Отговор
    Голямо съчинение на тоя червен бандит Илчовски и обработвалите текста от ДС стари идиоти.От иновации бил забогатял? Ми,едни комбайни внос от латинска Америка пътуваха през България за други държави на север,в които митничаририте откриха наркотици.Завоалирано бе участиети на Илчовски и негови авери! Скоро ще му излязат кирливите ризи на тоя ветропоказател!
  • 120 Тоя лъже уе

    6 3 Отговор
    Прикаа за 50 хиляи леуа а у чикмижето на Бойче само евраци беа 😁
  • 121 Генерал Родригес

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "Адолф":

    Почти никой не яде кюфтета.Когато няма.Но когато има ядат нали?А я неядящите кюфтета когато има ,питате ли ги какво им е когато им замирише и чуят как цвърчат в тиганя?
  • 122 Хахаха

    6 4 Отговор

    До коментар #115 от "Димов":

    Иди докажи че България е суверенна държава😆😅😆😆😆
  • 123 МАТА ХАРИ

    10 4 Отговор
    Снимала съм Бойко,как брои пачките и се
    радва на кюлчетата! Скоро !!!
  • 124 дядо Йоцо вижда

    7 4 Отговор
    изкупи земята на хората без пари а сега искаш и власт мутровище.
  • 125 Толупа

    7 5 Отговор
    си е оплел кошницата и сега пуща чакалите си навсякъде да задълбочават хаоса в държавата,стана ясно ,че неговите олигарси вдигат цените на олиото и всичко -те са в енергетиката,в земеделието,в банките.толупа контролира мафията в държавата.Рашков арестувай го този крадец най-после.Да лежи месеци в спец съд като тези,дето рекетираше.

    Коментиран от #134

  • 126 Браво на Илчовски !

    11 6 Отговор
    Смел мъж !

    Коментиран от #129

  • 127 Димкуф

    8 5 Отговор
    В тази наша предателска държава нямат край хората с много нисък
    интелект.Как може да се вярва на един човек на когото са дадени
    многооо па.............,за да сее като тракторист хиляди глупости.
    Един доказан със своите мутренски набези и методи ще раздава
    правосъдие.Това са старите методи на ДС-от онова време,а на този
    са му скроили яко шапката.След като го използват ще го хвърлят
    на крокодилите в ямата.
  • 128 367в289я

    8 2 Отговор
    Личи си че сте бедни коментарчета, там където са големите пари мисленето е друго и знанията ги нямате да разберете целия пъзел.
  • 129 Лъчо

    2 4 Отговор

    До коментар #126 от "Браво на Илчовски !":

    Ще го заболи устата от приказките и ще млъкне нищо не може да направи нали прочете какво са му казали в данс.Ако беше някой беден човек щяха да го смачкат и разбият живота на него и семейството му.Тук е България нали не си забравил
  • 130 БСП най крадливата партия

    7 9 Отговор
    ЛЪЖИ, ПОРЕДНАТА ДОЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА МАНИПУЛАЦИЯ, КАТО КОСТИНБРОД-2.
  • 131 Протестърът.

    4 6 Отговор
    Червени боклуци.
  • 132 А Ми

    3 5 Отговор
    Много ми е жал за Другаря да му съберем някой лев
  • 133 ЧОБАН

    2 6 Отговор
    Верно е много обича да е е тесни лъжливи д енца И УСТ ЦА В ТОЗИ РЕД
  • 134 МИШОЦИ

    5 7 Отговор

    До коментар #125 от "Толупа":

    АДЕ БЕ РАШКОВ ДАН ТЪ И СТРАХ /АДЕ БЕ НАЛИ СИ ПИЧ КАТО КИРПИЧ АДЕ БРЕ СТИГА ДРЪНКА МИШОК РАДЕВ И ЗА ТЕБЕ СЕ ОТНАСЯ ГОРЕ ЮМРУЧЕТО И НАПРЕД НА НОЖ УРА АДЕ БЕ НАЛИ ВСИЧКО Е ЯСНО НАРОДА ВИ ПОДКРЕПЯ АМА МАЙ НЕ СЪВСЕМ КВО СТАНА ВЕНСЕРЕМОС ИЛИ НАСЕРЕМОС
  • 135 Стана ми забавно

    2 3 Отговор
    И щом събира толкова много пари милиарди какво ще ги прави?
  • 136 бул Столетов 21

    8 3 Отговор
    Най-добре е да бъде арестуван, съден и осъден. Да мине по законния ред, така ще се предотвратят опити за саморазправа. А този човек- бившият премиер- има доста врагове- насилствено отнемане на бизнес, изнудване, рекет, сексуални отношения с чужди жени, поемане на ангажименти и неизпълнението им, неуредени отношения с чужди граждани и доста други .В социален план той вгорчи живота на 95% от българите, те го ненавиждат и мразят от дъното на душата си.
  • 137 защотко

    5 7 Отговор
    Всички от северозападна България познават много добре така наречените''илчовци'' дори и старите баби ще ви кажат; измами, рекет ,злоупотреба с евро субсидий,просто те са местните ''дерибей''! Просто не ''обслужват тези , а онези! п.п. Иначе ние много ги обичаме,............. с ориз!
  • 138 химикът

    3 1 Отговор

    До коментар #104 от "Филип Георгиев":

    ФИЛИПЕЕЕЕЕЕЕ,като нямат сила думите ти , ги пишеш с главни букви,белким някой ги забележи! А дано , ама надали!Всички коментиращи мерите с един аршин,спрямо мирогледа си, това е нормално,но не помислихте ли ,че това е един добре обмислен сценарий.Сменяме Бойко, с неговият кафе-ортак,печелим още някоя годинка,докато ''острия'' народ се усети, пък после ще му мислим. Какво ще кажеш?
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Пак тоя

    5 6 Отговор
    Илчовски е пълен боклук,оплете се в лъжи ,говори несвързано,вади от контекса,говори простовато и естествено гони евтина пропаганда.Никой сериозен сайт не се интересува от манипулациите му.Търсели документи,а той досега говори на принципа " една баба ми каза".
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Бивш гербер

    4 1 Отговор
    След изборите ще разберете,че тулупа е никой в герб и никога не е бил нещо повече от главен бушон.Той е толкова тъп и страхлив,че даваша луди народни пари на своите съветници да му казват как да пази равновесие.Герб са файтон хора наркозависими и други отрепки
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Бойко

    3 1 Отговор
    Ти като си импотентен, аз не съм харесвам красиви жени
  • 145 Директор

    7 2 Отговор
    Коментарите показват ясно интелекта на населението и отговора на въпроса - Защо сме последни в Европа? Жестоката истина е, че Бойко Борисов е последния виновен за това.....
  • 146 гошо

    3 3 Отговор
    Тоя мяза на плъх
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 майа

    2 6 Отговор
    илчовски хапчето си забравил.
  • 150 Още малко ви остана

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван от Провалия":

    Ха ха герой и Апостол наБоклуците
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Ал Тъпоне

    2 0 Отговор
    Ти пък да не си му светил? Доколкото за чекмеджето, добре че не са отворили шкафчето под чекмеджето, че тогава щеше да е мазало!
  • 155 наско пръча

    1 0 Отговор
    Премиер в новото правителство ще е Христо Иванов.Има най-скъпата кампания-вижте си телефона.Цялата разбита магистрала от София до морето с неговите табели.Яко и скъпо рекламно време по всички канали.Познайте от 3 пъти ,,КОЙ,,ПЛАЩА.ПОНЕ ДВАМА СИЛНО ЗАИНТЕРИСОВАНИ,ДА НЕ ГИ ПИПАТ,
  • 156 Кръндела

    1 0 Отговор
    Тия за съжаление само физическо отстраняване ще помогне да се отървем от тях....
  • 157 МИХАЙЛОВ

    3 0 Отговор
    ...ТЯ СХЕМАТА Е ЯСНА
    И НА ДЕЦАТА В ШЕСТИ КЛАС...
    ...МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ
    СЕ Е САМООБЯВИЛА
    ЗА ГЛАВЕН РЕКЕТЬОР
    И ГОДИНИ НАРЕД
    ПОЛУЧАВА ОТЧИСЛЕНИЯ,
    ДАРЕНИЯ, ПОДКУПИ, РУШВЕТИ,
    РЕКЕТ
    ОТ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ
    РЕГИОНАЛНИ И СЕКТОРНИ РЕКЕТЬОРИ
    И ОТ ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ
    С УСПЕШЕН БИЗНЕС И ДОХОДИ
    ВЪВ ВСИЧКИ РЕГИОНИ И СЕКТОРИ...
    ...И ГИ ПРИНУЖДАВА
    ДА СЪТРУДНИЧАТ И СЪДЕЙСТВАТ
    ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ
    С ФИРМИ НА МАФИЯТА - ГЕРБ
    ИЗВЪРШВАЩИ РАЗЛИЧНИ
    ПРЕСТЪПНИ ДЕЙНОСТИ...
    ...А ТЕЗИ БИЗНЕСМЕНИ
    КОИТО ОТКАЖАТ
    ДА ПЛАЩАТ РЕКЕТ
    И ДА УЧАСТВАТ
    В ИЗВЪРШВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
    СЪВМЕСТНО С ФИРМИ
    НА МАФИЯТА - ГЕРБ
    БИВАТ ТЕРОРИЗИРАНИ
    И РАЗМАЗВАНИ ОТ МАФИЯТА - ГЕРБ,
    ЧРЕЗ БУХАЛКИТЕ НА ТАЗИ МАФИЯ -
    МВР, ДАНС, НАП, КФН, КПКОНПИ,
    ПРОКУРАТУРА, МЕДИИ, СЪД....
    ...ДО ПЪЛНО УНИЩОЖАВАНЕ
    НА БИЗНЕСА ИМ
    И ПРИСВОЯВАНЕТО МУ
    ОТ ФИРМИ НА МАФИЯТА - ГЕРБ...
  • 158 Трезво мислещ българин

    1 1 Отговор
    Хайде моля ви се ,приберете лудите в лудницата!
  • 159 направо

    1 0 Отговор
    на клона....
  • 160 Българин

    0 0 Отговор
    Сега разбрахте ли Киро брейка как се оправя и спасява сам.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове