17 Юли, 2021 06:55 4 314 67

Поискаха оставката на Стойчо Кацаров с писмо до президента

  • стойчо кацаров-
  • оставка-
  • пирогов-
  • президент-
  • писмо

Потресени сме от опита за манипулация на обществото, заявяват служители на "Пирогов"

Поискаха оставката на Стойчо Кацаров с писмо до президента - 1
Снимка: БГНЕС

Служители на "Пирогов" поискаха оставката на здравния министър Стойчо Кацаров. В своя позиция те настояват да се прекрати с "ужасяващия тормоз". Те изпратиха отворено писмо до президента Румен Радев и служебния премиер Стефан Янев, съобщи bTV, цитиарна от news.bg.

Не спираме работа и в протестен режим, както и в условията на целенасочени атаки и обиди. Категорични сме, че ще протестираме, докато не бъде възстановен нормалният тон и проф. Асен Балтов не бъде върнат на поста изпълнителен директор, уверяват служителите на "Пирогов".

Според тях служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров си е позволил в национален ефир да преиначи истината. Така се е опитал отново да опетни труда на лекарите от "Пирогов".

Служебният министър Кацаров на 15 юли 2021 г., показвайки епикриза, издадена от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" той заяви: Тази епикриза е от 21 до 25 януари. Не съм бил в болница "Пирогов" по това време с никаква диагноза.

От Института за спешна медицинска помощ съобщават, че след обстойна проверка в системите на болницата са установили, че през месец януари 2021 г. Кацаров е хоспитализиран в болницата с негово знание, в негово присъствие и с неговата лична карта.

Министърът е бил наясно, че за да бъде изследван след преболедуван два месеца по-рано COVID-19, трябва да си заплати изследванията или да постъпи в болница.

Насочваме вниманието на НЗОК, че пътека за грижа за пациенти с постковид усложнения все още няма, казаха медиците.

В базата данни на "Пирогов" има и резултати от направени множество изследвания, сред които скенер, ЕКГ и пълен пакет клинико-лабораторни показатели, посочват от болницата.

Оттам допълват, че са потресени от опита за манипулация на обществото, внушавайки му се отново, че в "Пирогов" се правят фалшификации.

Президентът Радев и премиерът Янев разполагат и с Декларация на служителите на "Пирогов", подкрепена със събрани само за два часа близо 1000 подписа. В нея медиците заявяват, че няма да допуснат постигнато от тях през последните 15 месеца да се оспори.

"Няма да допуснем името на стратегическа за страната болница като "Пирогов" да се петни, няма да допуснем опитите за разделение отвътре, няма да допуснем водещи специалисти да се откажат от професията си и че няма да допуснем личностни, финансови и лобистки интереси да рушат имиджа на съсловието и цялата система", пише в писмото.

Според служителите на "Пирогов" още по-обидно е, че едни немотивирани промени се извършват от служебно правителство в момент, в който вече има избран нов парламент, заявяват от "Пирогов".

Медиците изтъкват, че вече са възразили срещу констативните протоколи от шумно оповестената в медиите проверка и възраженията са депозирани в законовия срок и ред в НЗОК.

Медиците в най-голямата спешна болница в страната снемат доверието си от управителя на НЗОК Петко Салчев, който, по думите а служителите, също си е позволил да внушава на обществото, че извършват злоупотреби и че без да се работи, без да отчита дейност въпросното лечебно заведение е получило пари

Служителите на "Пирогов" уверяват, че там се работи в денонощен режим, откакто е създадена през 1951 г. Болницата се справи с COVID-19 вълните и е готова с изпитана организация, ако се стигне до нова заплаха.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сланина и Зурла

    111 17 Отговор
    Бялата мафия ,алчни мръсници!

    Коментиран от #17, #62

  • 2 оня с коня

    32 82 Отговор
    Ама как така ще искат Оставка на хора от Служ. Правителство - Нали така Чорапът ще почне да се разплита и накрая няма да остане никой от това Правителство?А идеята е То да стане РЕДОВНО с Мандата на Слави,защото Целия бълг. Народ му се възхищава!

    Коментиран от #3, #10, #40, #41, #52

  • 3 може ли

    83 16 Отговор

    До коментар #2 от "оня с коня":

    КОНКРЕТНО с ФАКТИ да посочиш какво грешно прави служебното правителство за да не се харесва на народа ?? показа на яве с ДОКУМЕНТИ огромната корпция наследена от герб и с някои изключения се справя отлично

    Коментиран от #33

  • 4 Да,бе

    68 10 Отговор
    Стачкувайте повече,че да падне смъртността в страната.
  • 5 Шарлатани

    78 13 Отговор
    Долу бялата мафия!
  • 6 БЯЛАТА МАФИЯ БЕЗ ЗАПЛАТИ

    82 11 Отговор
    УМОРИХА ТОЛКОЗ НАРОД ЧЕ И ПРЕМИИ ОТ БОКО ПОЛУЧАВАХА С ХИЛЯДАРКИ.МИНЬОРИТЕ СТРОИТЕЛИТЕ ПОЛУЧАВАТ ЛИ ПРЕМИИ ЗА ТОВА ЧЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА БЕЕЕЕЗ ДА УМОРЯВАТ ХОРА....

    Коментиран от #13, #23

  • 7 Бялата мафия

    63 11 Отговор
    Слага стендове и прави операции, отивам здрав тия те правят на зеленчук.

    Коментиран от #36, #63

  • 8 Ужас

    66 9 Отговор
    Крадците викат дръжте крадеца..... Бг 21 век.
  • 9 Мафия

    20 47 Отговор
    Кацаров като областен управител помагаше на мафията да се откраднат работещи заводи на стойност стотици милиони.
  • 10 555

    40 9 Отговор

    До коментар #2 от "оня с коня":

    Абе ти гледай коня ти да не се разпадне

    за служебното правителство не бери грижа.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Миризлив пор

    19 53 Отговор
    И Кацаров, и президента ще си отидат но болница Пирогов ще остане.

    Коментиран от #66

  • 13 Сссс

    19 7 Отговор

    До коментар #6 от "БЯЛАТА МАФИЯ БЕЗ ЗАПЛАТИ":

    Ами искаите от чорбаджиите повече пари! Прави разлика между държавни служители и роби на труда. Нали преди 32 години искахме капитализъм.?
  • 14 Гост

    52 7 Отговор
    На тоя натегач/куфар Балтов да не би второто му име да е "професор", а първото - "директор"!? Ако не е директор, свърша света и друго не може да работи ли... Ами това е негов проблем! Тези вместо да протестират, да вземат да се засрамят, че са източвали здравната каса, дори трябва да бъдат разследвани за документални престъпления!
  • 15 Санитар

    47 7 Отговор
    Защо не се оттеглите и си харчите откраднатите пари на спокойствие?Защото сте тулупи същите като главния тулуп,който ви даде свобода да градите своя рай върху страданията на хората.Балтов е измамник и слуга на еднокнижните мутри и не е сам.Арестувайте всички на снимката и ще разберете,кой за какво се бори ще се изненадате.Направете ревизия на Първа градска с шеф д-р Димитров.Същият е заплашвал своите служители с уволнения и поставянето им в черни списъци,ако не лижат.Искате ли свидетели,ще ги имате много са,но когато махнете Гешев

    Коментиран от #21

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Аз Човек

    8 25 Отговор

    До коментар #1 от "Сланина и Зурла":

    Вие българи дотам ли стигнахте в затъкнат и в собствената си злоба затова ще се самите в собствената си злост
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Аз Човек

    8 22 Отговор

    До коментар #15 от "Санитар":

    Вие които пишете тези тъпотии докъде може да стигнете с омразата си
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Аз Човек

    6 19 Отговор

    До коментар #6 от "БЯЛАТА МАФИЯ БЕЗ ЗАПЛАТИ":

    Защо не станете лекари като знаете много омразни безделници затова ще живеете в блатото тук

    Коментиран от #42

  • 24 Последния Софиянец

    31 6 Отговор

    До коментар #16 от "Прудо":

    Ами сключили са договор за кетъринг с някой човек на властта и не смеят да правят рекламации.Аз на майка ми в болницата и оставих една пачка по пет лева,че за всяко звънене на сестрата взимаха по пет лева,иначе не идват,ако ще да мре.Само който не е бил в ръчичките на мафията в бели престилки може да ги защитава.Ако им паднат друга песен ще пеят.
  • 25 Последния Софиянец

    31 6 Отговор

    До коментар #20 от "Аз Човек":

    Явно не си бил в болница.Ако идеш друга песен ще пееш.Моли се да не паднеш в ръцете на мафията в бели престилки.
  • 26 Вълканов

    27 6 Отговор
    Човекът (министърът) бил на ски, после минал на контролен преглед, преглеждащия го лекар обаче без да го пита, му написал диагноза с разни приложения - цял роман, които показва като доказателство. Господин докторе, не на нас тия Ваши драсканици, използвайте ти за Ваши лични цели, а не за доказателства, че сте му били извършвали безбройните дейности само за контролния преглед.
    Бумащина, на която неможе да се вярва.
  • 27 big

    24 3 Отговор
    Аз не знам точно как е организиран финансовия поток към болниците и каква част от заплатеното от НЗОК формира техните заплати, но ако те се формират на база извършени и заплатени услуги, всички в болницата ще бъдат засегнати от затварянето на това кранче. На първо време може да изглежда, че има организиран герберски протест, но де факто е против намаляването на заплатите им. При едни реални действия по контрол на тези средства, дали е Балтов или някой друг няма значение, заплатите пак ще намалеят!

    Коментиран от #31, #46

  • 28 Факт

    19 4 Отговор
    Крадци мръсни оядени!
  • 29 Гост9

    9 4 Отговор
    Как не ги е срам. Човека е инвалид с цироза и те са го лекувани.9
  • 30 Без да мразя

    18 6 Отговор
    Месечна заплата
    Лекар - 30 000 и нагоре
    Сестра - 800 - 1000
    Санитар - 500 - 700
    Няма мафия значи или всички да учим за лекари тогава.Дори в САЩ лекарите не вземат толкова

    Коментиран от #37

  • 31 Миризлив пор

    8 3 Отговор

    До коментар #27 от "big":

    Финансовия поток е да се лекуват хора по утвърдени цени. В случая изследването е над 2000 лева, касата се прави на ударена и не го гласува и не го плаща. Като отидете трябва да си го платите за да се види какви са пораженията и как да се продължи лечението ако се налага. В случая са направили изследванията но са писали друга диагноза за да не плаща пациента. Дали парите са в брой или по каса за болницата няма значение.

    Коментиран от #48

  • 32 Кацаров Вън

    10 15 Отговор
    Крайно време беше. Да се маха този некадърник кацаров. И да плати на Пирогов парите за прегледите и процедурите през Януари, след като не било по здравна каса.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 незнайко

    8 12 Отговор
    Щом посягат и на болниците което не е отсега смятайте какви пари се въртят !!! Щом здравния министър Стойчо Кацаров е извършил това значи не му е мястото там !!! Толкова ли е БЕДЕН, че не е платил за изследванията а е ИЗТОЧИЛ КАСАТА ???

    Коментиран от #50

  • 35 Васил

    11 3 Отговор
    От кога точенето на здравната каса се нарича тормоз що не кажат колко бонуси си раздават?
  • 36 Тъпанар

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "Бялата мафия":

    стендове слагат в сервизите, на сърцето се слага ктент. Неграмотни ци тръгнали да коментират. Ужас!
  • 37 Абе

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "Без да мразя":

    барабан prost, ти знаеш ли колко лекари взимат по 30 000 лева заплата та говориш?
  • 38 Перо

    3 7 Отговор
    Просто грешката е на доктора,че е правил изключения и манипулации за да спести на Ст.Кацаров пари,които е трябвало той да плаща за скенер и изследвания,след изтичане на едномесечния срок. Правно погледнато е извършено нарушение,като сумата за Ст.Кацаров е платена от НЗОК. Моралната страна е друга,която не е свързана с наказателния процес. Това разделение на наш и чужд човек е страшен недъг на обществото. Ако доктора е преглеждал непознат външен човек,той е щял да си плати от джоба! Уволнението на Балтов и предсеането му в прокуратурата е правилно!
  • 39 123

    8 3 Отговор
    Кацаров да разнищи цялата ковид измама в болници и РЗИта. Само да иска всичко ще излезне много бързо. Много пари прибраха лекарите за да лъжат с ковида.

    Коментиран от #55

  • 40 Рейтингът

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "оня с коня":

    на това правителство е над 60%. А що се отнася до случващото се не само в "Пирогов" - открай време там са "галените деца на демокрацията". Един пример - когато учителите бяха обвинявани, че давали частни уроци на ученици от собственото им училище и им бе забранено, на лекарите /най-напред от "Пирогов"/ им бяха предоставени кабинети, в които да имат частна практика. Аз съм бил в такава ситуация. - "Елате еди кога си ..." - за допълнителен преглад -въз основа на изследвания по здравна каса ,впрочем/. Преди седмица излизам от болница - държавна - и се наложи да плащам 500 лева за "избор на екип" - защото просто за редовен трябваше да се чака поне два месеца; за ЯМР - също - има часове след два месеца, но ако платиш 300 лева - още утре... И последно - ако шеф на фирма допусне пасив 1 000 000 лева, какво ще му се случи?

    Коментиран от #43

  • 41 НАЙ ВАЖНОТО

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "оня с коня":

    След изборите, основната интрига е:
    Ще има ли редовно правителство България?

    ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ИМА ДРУГИ ПРАВИЛА!
    НЕ КАКВИТО БЯХА ДОСЕГАШНИТЕ!
    Крайно време е в НС да се спазва Конституцията на Република България!
    Крайно време е депутатите да гласуват в съответствие със своята съвест и убеждения!
    А не единствено монолитно, под диктовката на партийните гаулайтери и централи!

    Ето точният конституционен текст:

    Чл.67.

    ал1.
    Народните представители представляват не само своите избиратели,
    а и целия народ.
    Обвързването със задължителен мандат е недействително.

    ал.2.
    Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите
    в съответствие със своята съвест и убеждения.

    Конституцията ясно повелява,
    депутатите да представляват целият народ,
    а не само избирателите си и партиите си!
    Очевидно гласуването на всеки депутат,
    което не е в съответствие с неговата съвест и убеждения,
    а е под натиска и диктовката на партийните лидери,
    е противоконституционно, нали?
    И зaтoвa cмe нa тoвa дeрeджe!
  • 42 Нека сме

    11 3 Отговор

    До коментар #23 от "Аз Човек":

    наясно - едно е да си лекар, друго е да си администратор в болница. Като какъв е уволнен въпросният Балтов - като лекар или като администратотр? И защо е този вой - право на работодателя е да уволнява и назначава администраторите в системата. В случая има нарушения , които са достатъчни за уволнение. Това е. И никой не "уронва престижа на "Пирогов". Независимо как се казва нейният -на болницата -шеф, тя пак ще си работи на денонощен режим.
  • 43 Курнелка

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "Рейтингът":

    на която не съм и фен го каза оня ден:
    Виновни са политиците а не докторите.
    Системата е зле и всеки гледа да се възползва.
    Някои се възползват щото 20 000 лева са им малко, други се възползват щото 2000 лева са им малко.
  • 44 Д-р Хаус

    9 3 Отговор
    Някой трябва да припомни на влюбения в джипката проф. Балтов, че когато назначаваха него за шеф на Пирогов преди няколко години, същия този персонал на болницата правеше същите протести в защита на бившия си директор. Това е много показателно за маниерите на работа там и начина на управление. Има ли изобщо някой, който да вярва, че "протестиращите" са се организирали сами, сами са изработили и платили тези плакати.?! Очевидна политическа акция на хора, които все още си мислят, че са несменяеми
  • 45 българка

    5 3 Отговор
    Защо се напъвате, бе хора! Всеки, който е лекуван в Пирогов през последните години знае, че в епикризата му са вписани разни неща, които нямат нищо общо с неговото заболяване.
    Друг е въпросът, че там са едни от най-качествените специалисти и не се оплакват хората от тях!
    Друг е също въпросът, че парите на болниците не стигат за качествено лечение!
    И кой е виновен - аз мисля че тези които ограбиха България през последните 32 години!
  • 46 Естествено

    5 2 Отговор

    До коментар #27 от "big":

    И не само това им е проблема на протестиращите. Санкцията, която касата им е наложила, е прекратяване на договора на болницата по тези клинични пътеки, по които са установили фиктивни хоспитализации. Демек, болницата вече няма да работи по тях, съответно няма да получава пари от касата. Между другото, по закон, достатъчно е да се установи само 1 човек, който не е лекуван, а му е създадена документация, за да се прекрати договора. В случая са над 400.Дори и да не е Кацаров, остават още 399 човека, които попадат в тази хипотеза.
  • 47 Пенди

    6 2 Отговор
    Крадци! Не се наядохте. А и от вас голяма част сте некадърници. Половината сте за в затвора!
  • 48 Еееее!

    6 3 Отговор

    До коментар #31 от "Миризлив пор":

    Аз наистина не мога да разбера за какъв скенер и за какви изследвания говорят. Човека, Кацаров много ясно каза многократно, че не е ходил повторно, след ноември миналата година. Това, че му е създадена документация, съвсем не означава, че той е бил там. Бележки от изследвания се пускат от апаратите много лесно, моля ви, не се заблуждавайте и по отношение на прекарване на лична карта през четеца. За подписите в документите - има си графологична експертиза

    Коментиран от #51

  • 49 изрод от ГЕРБ

    6 1 Отговор
    ВСИЧКИ ТЕЗИ СА ЗАМЕСЕНИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
  • 50 И ОТНОВО

    4 3 Отговор

    До коментар #34 от "незнайко":

    те дори не са му казали и така го правят неволен съучастник

    Коментиран от #56

  • 51 Миризлив пор

    3 2 Отговор

    До коментар #48 от "Еееее!":

    Около мен доста хора го изкараха по трудния начин. Видях пораженията и последиците. Кацаров е лекар, трябва да е луд да е имал възможност и да не си е направил изследванията за поражения.
  • 52 оня с тигъра

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "оня с коня":

    даже нямаш доблестта да отговориш на затапилия те N: 3 герберасте всички сте страхливи като идола си тиквата хахахахахахаххахаха
  • 53 Тъжно

    8 3 Отговор
    Толкова омраза, злъч и завист може да изпитат купени лекари за съжаление.
    Ами, нека се огледат и да анализират как и колко са оценени другите лекари и среден персонал в България...
    Пирогов беше каца без дъно...
    Пирогов не е здравеопазването в България.
    Стига себелюбие и злоба !!!
  • 54 Пирогов не точи касата, точи е Балтов и

    7 2 Отговор
    Обкръжението му!! Всичко вие "дарение, от пациентите и Държавата" "Пирогов, невиеЧастна собственост, там работите но и Крадете, кой то е минал от там, е усетил, през какви" схеми" го прекарвате"!! Болница Пирогов нее Частно здравно заведение!!! Запомнете го!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 И аз да кажа

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "И ОТНОВО":

    Глупости- дал си личната карта и се подписал... И сега учуден- сълза от сърна! Само чакам какво ще намаже той от "чегъртането"- за Янаки Стоилов и Рашков вече се дочу; Киро Харварда ясно ще вземе комисионна от косоварската фирма за електромобилите. Ние сме малка държава и за всички ще се разбере, лошото е че е на наш гръб, а наивниците ръкопляскат и се радват!
  • 57 JEFF

    4 1 Отговор
    Проверки, проверки и пак проверки , не само в Пирогов,навсякъде.
  • 58 наблюдател

    5 3 Отговор
    Тоя частен случай с цирозата на Кацаров, дето медиите го раздухват 3 дни, имаше за цел да измести по-важния въпрос - 1 милион липсват от Пирогов. Това е най-малкото, за което Балтов да бъде изкъшкан. Пък дори да е най-добрият лекар на света.

    Коментиран от #59

  • 59 Айде бе

    4 0 Отговор

    До коментар #58 от "наблюдател":

    Що си кривите душата- всеки знае, че неосигурените и ромите тичат в Пирогов и там не могат да им откажат. Основно от там нарастват дълговете на всички болници, които имат спешни звена, какво да говорим за Пирогов. Без да твърдя, че персоналът са ангели. Зашото аз пък имам ужасни спомени от други лечебни заведения, включително Токуда
  • 60 111

    3 3 Отговор
    Ако не дай боже има следваща вълна от COVID,може би ще чакате Стойчо Кацаров да ви лекува,ами успех ви желая.
  • 61 ПЕНКО

    3 3 Отговор
    КОЙ ПОРЪЧА ДЕЙСТВИЯТА НА ПОД ЛЕЦА КАЦАРОВ ??? КАКВО ПИСМО ДА ПОРЪЧИТЕЛЯ "ПЪ ПЕШ " !?!?!? И ЗАПОМНЕТЕ - НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРАВОМОЩЕН МИНИСТЪР -БЕЗ ДА СИ ПОЛОЖИЛ КЛЕТВА !!!!!!!!!!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Кардиолог

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бялата мафия":

    Ало ,неграмотник!! Пише се стенТове а не стенДове!! СтенДовете са в автосервизите!! Схващаш ли бе тикво??
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 фурми 2020

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Миризлив пор":

    Лежах в болницата 2 пъти..първи път кълцаха, кърпеха..изписаха с ясно съзнание че пак ще се върна с много повече проблеми..но така устроена системата..пътеки и др.интереси..Докторите..ако бяхме бяла държава половина от вас щяха да бъдат уволнени за некадърност и за корупция..За другите не знам..има ли ..
  • 67 Андро

    0 0 Отговор
    Подкрепям министър Стойчо Кацаров !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове