Last news in Fakti

20 Февруари, 2013 15:32 3 475 24

Контрапротест в подкрепа на ГЕРБ - Видео

  • контрапротест-
  • подкрепа-
  • герб-
  • протестите

Около 200 – 300 души протестираха днес пред Народното събрание в подкрепа на ГЕРБ. Според подкрепящите ГЕРБ, които имат фейсбук група от близо 13 000 души,  не е ясна позицията на досега негодуващите, които предизвикаха тази оставка.

Те твърдят, че не е ясна позицията с камък и бира и скандираха "Искаме Бойко". Според тях сме бедни не от днес и вчера, а вече 20 и няколко години. Високи сметки е имало и през предишните мандати на управляващите.  Подкрепящите Борисов искали стабилност. Освен това те припомнят, че кабинета на Борисов е изградил инфраструктура и с това е създал лицето на държавата ни в Европа.

Сред протестиращите се появи и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, който призова протеста да не се поддава на провокации. Той убеди множеството, че Борисов е постъпил по най-правилният начин след като са били мятани камъни по полицаите.

Страницата във Фейсбук за подкрепа на Борисов е създадена около 11,30 часа днес. В момента тя се пълни с лозунги и се уточнява мястото на протеста довечера.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Късно е чадо

    1 3 Отговор
    Къв контрапротест кви пет лева.Да си обират крушите герберастите и да се готвят за избори защото няма да вземат нито едно место там без да подкупят някой като тез които са излезли да скандират бойко името на предателя Бойко
  • 2 Дядо Мраз

    1 2 Отговор
    Я сега си признайте по колко ви плати....?
  • 3 хаана

    1 3 Отговор
    ГЕРБ да се маха, бабарар с Бойко Борисов, абсолщтни некадърници излязоха, имаха време да променят нещо и им гласувахме много доверие и търпение. Осъдени мутри няма, промени няма, само дето се влоши положението на обикновеннят човек, на работещият човек в това общество.
  • 4 Станимир Христов

    0 1 Отговор
    ..абе, колко трябва да си м..умен да скандираш че искаш да се върне Бойко тиквата .... ...добре че не е военно време че такива "застъпници" щеше да им се ...м..та.
  • 5 Бай хой

    1 1 Отговор
    Те той протест Пеловска може да поведе. Гледам по телевизията и само пенсионери комунисти бивши охранители и бивши милиционери които се хвалят пред камерите че са от ДС. Това са феновете на буда.
  • 6 те продадоха България

    0 1 Отговор
    http://postimage.org/image/6oaiwve7j/
  • 7 КОЛЕВ

    1 3 Отговор
    НАПРАВО МЕ РАЗЧУВСТВА ЦВЕТАНОВ ...ГОЛЯМА ЗАЩИТА НА РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ....пак яко се е.ават с народа ....дано хората не се заблуждават от тази смешна защита...иначе не още 23 години ами още 100 години ще ни гаврят ! пък и честно казано колко по бедни можем да станем ..? не стига че мръвка не е останала по хората ами искат и кокалите да ни изядът...РЕШЕНИЕТО Е ПРЕМАХВАНЕ НА ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ!
  • 8 овчев

    1 0 Отговор
    интересно ще ги бият ли и тях като вчерашните?дали?
  • 9 Веселин Пенчов

    1 0 Отговор
    Добре искам да попитам след като се премахнат всички парламентарни партии какво става....идват следващите червеи...всичко е едно и също който и да застане на власт...резултата ще е един и същ (до КОЛЕВ отговор номер 7)
  • 10 Веселин Пенчов

    0 0 Отговор
    Искам да ви попитам сега кой според вас трябва да е на власт тогава интересно ми е....не сам за никого аз...просото информативно..
  • 11 Аз съм българче, обичам...

    0 1 Отговор
    Седем коментара. Само в шестия не се откриват правописни и пунктуационни грешки. Колко е лесно да се контролира поведението на неграмотната маса?
  • 12 влай

    1 0 Отговор
    Трагедията на народа е, че след 23 години съсипване на народ и държава всичките му политически управляващи партии и формирования заявяват участие отново за управлението и искат влязат в парламента отново, но не като отделни партии а направо като единен фронт.В този фронт ще са пак същите бкп,бсп,дпс, сдс,дбс, герб.Фронтът им може да се назове МКФМ.Не, не го разбирайте като марката колбаси, а Милиционерско Комунистически Фронт на Мутрите!Те от сега заявяват намерения да участват в избори и управление!Гражданско управление това е истината.
  • 13 Бай хой

    1 4 Отговор
    Защо всеки се интересува кой ще дойде на мласт. Трябва първо сегашните да си получат заслуженото и в затвора.
  • 14 хихи

    0 1 Отговор
    XAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAX, сбрали сеот жал 200 мутри на "контра-протест", уааааауууу, хаха,горките, други ще ви мсенят в краденето, споко, хаха!
  • 15 бла

    1 1 Отговор
    Ето ги , бе, дивите купени, ха-ха, насладете им се на тъпите муцуни!
  • 16 аззззз

    1 1 Отговор
    Безкрайно интересни коментари. По всичко личи, че българина е компетентен и притежава значителни познания и култура по отношение на това какво и как е трябвало, трябва и трябва да се направи в политиката на страната ни. Изхождайки от това мисля, че всеки може да ръководи държавата ни. Очевидно народа мисли като мен, иначе не би издигнал един обикновен човек на този пост (визирам за неразбралите г-н Борисов). Е, народе и това го пробвахме! Значи дефекта не е в правителството, а грешката е някъде в народа.
  • 17 караба

    1 1 Отговор
    Искам да попитам тези протестиращи, и предварително се извинявам. Хора вие иматели малко мозък в главитеси . Този ваш вожд ,,Бойко Борисов,, е свързан с всички мафии а вие го защитавате. И нека да се разбере че , София не е България . В София ако нещичко се направи в другите Градове и Села нищо не направи. Долу Мутрата и всички Министри .

    Коментиран от #19

  • 18 gun

    1 1 Отговор
    В говежда държава с говеждо население си организирали говежди протест в защита на говеждия им водач. Говеждо стадо, мдаааам.
  • 19 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "караба":

    Тия не са софиянци не гледаш ли м...лите не могат да говорят Български. Договори от преди 10 години сега се сетиха да разсекретяват. До сега трябваше да са в затвора. След като 4 години нищо не направиха вън.
  • 20 Ехх,

    1 1 Отговор
    Ами как няма да си "организират", нали на тъпите им е префектно да им е премиер такъв като тях. Наистина не мога да повярвам коло прости има тука. Това е някаква генетическа аномалия сигурно, не знам. Диво, диво, диво, диво, тъпо племе .
  • 21 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Има някои който седи и само слага минуси И това е един от тези дето от сутринта се опитват да пишат дивотии във фейсбук че без Бойко ни е свирено отвсякъде !!!Дано поне са взели някое левче за " светлото " си дело Хайде сега на минуситееее - кефя ви се !
  • 22 горд българин

    0 0 Отговор
    до gun :маика ти и тя говедо създала защото тя самата е говедо!мдаам
  • 23 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор
    ТОВА Е СТРАТЕГИЯ НА Г-Н ПРЕМИЕРА ИЛИ ПО- ТОЧНО КАЗАНО : –––– СЛУГАТА НА ПАШАТА !!!!!!!!!!!!!!!! А СТРАТЕГИЯТА ГЛАСИ СЛЕДНОТО СТАРО ПРАВИЛО :––––––––– РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !!!!!!!!!!!!!!! ДО КОЛКОТО РАЗБРАХ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНИТЕ СА БИЛИ ПУСНАТИ ОТ РАБОТА ДОСТА РАНО С ИДЕЯТА ДА ОТИДАТ И ДА ПОДКРЕПЯТ ТЕХНИЯ ,, ЩЕДЪР '' РАБОТОДАТЕЛ НА ПРОТЕСТА И ТОВА БЯХА ХОРАТА КОИТО ПОЛИЦИЯТА ПАЗЕШЕ НА ,,ОРЛОВ МОСТ'' !!!!!!!!!!!! ОКАЗА СЕ ЧЕ БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ДЪРЖИ НА ВАРИАНТА :– ДВАМА БЪЛГАРИ ЧЕТА - А ТРИМА - ЧЕТА С ПРЕДАТЕЛ !??? ТА МИСЪЛТА МИ БЕШЕ : – ИЛИ ВСИЧКО ИЛИ ... АД .........................................................................
  • 24 веско алексиев

    0 0 Отговор
    На бас че премиер на следващите избори ще е Бойко
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове