26 Юли, 2021 07:08 7 667 92

Методи Лалов сезира прокуратурата за "хулиганство" на Борисов

  • методи лалов-
  • бойко борисов-
  • прокуратура-
  • хулиганство

Това публично мероприятие на бившия министър-председател г-н Бойко Борисов беше разпространено чрез излъчване на живо

Методи Лалов сезира прокуратурата за "хулиганство" на Борисов - 1
Снимка: Архив

Столичният общински съветник от "Демократична България" Методи Лалов, който преди години оглавяваше Софийския районен съд, съобщи, че е сезирал прокуратурата за вчерашните обидни нападки на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов срещу служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Бившият премиер използва изрази като "пияница", "нещастник" и "червен сатрап".

Заради това Лалов е подал до държавното обвинение сигнал за "хулиганство, което се отличава с изключителен цинизъм". Той се мотивира с това, че като гражданин и бивш магистрат има задължението да съобщава за престъпления.

Той публикува и сигнала си до Районната прокуратура в Бургас във Фейсбук. Ето какво пише в него:

"На 24.07. 2021 г., в рамките на своя публична проява в село Бата, община Поморие, област Бургас, започнала в 18:24 часа, председателят на ПП "ГЕРБ" г-н Бойко Методиев Борисов, изрече редица неверни твърдения, направи манипулативни внушения и отправи обидни квалификации към свои политически опоненти, сред които и такива, които бяха адресирани към служебния министър на вътрешните работи: "Ще ме чегърта и щял да се саморазправи тоя пияница! С гол г*з таралеж ще мачкаш - това мо'а да ти кажа, н*щастник такъв!".

Това публично мероприятие на бившия министър-председател г-н Бойко Борисов беше разпространено чрез излъчване на живо от същата дата и час посредством неговия профил във Фейсбук, като намери и широко медийно отражение и по този начин стана достояние на значителен брой хора, включително на мен.

Въз основа на описаната фактология може да се направи обоснован извод за извършено престъпление от общ характер против реда и общественото спокойствие, включително за неговия автор. Г-н Бойко Методиев Борисов, в качеството му на лице, заемащо отговорно обществено положение - председател на парламентарно представената ПП "ГЕРБ", извърши непристойни действия - каза публично в присъствието на значителен брой хора следните думи и изрази, насочени към служебния министър на вътрешните работи: "тоя пияница", "с гол гъз таралеж ще мачкаш", "нещастник". Макар казаното да е насочено към лице, заемащо публичен пост, към което поради това границите на допустимата критика са по-широки отколкото към обикновения гражданин, чрез него г-н Бойко Борисов несъмнено премина допустимите граници на свободата на изразяване на мнение (в тази връзка вж. разясненията на Европейски съд по правата на човека в решението му по делото Обершлик срещу Австрия)".

Нещо повече, използваният от г-н Бойко Борисов език (същият употребява често подобен в публичните си изяви) е обективно неприличен и унижаващ и чрез него се изразява оскърбително отношение на автора към друго лице".


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 96 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквата печели 10 дни

    127 16 Отговор
    за "дребно хулиганство",с което присъдата става 15 години + 10 денонощия..
  • 2 милиционер

    101 13 Отговор
    дайте ми го за 24 часа. достатъчни са.....
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    147 19 Отговор
    БОРИСОВ е мутра рекетьор сикаджия крадец хулига мястото на БОЙКО БОРИСОВ е в ПАЗАРДЖИШКИЯ затвор
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мим

    124 11 Отговор
    Явно нещата загрубяват.Може някой да последва Любо Пенев.Този език на Боко не му отива така да плюе.Срамно е с тези обиди в ефир и публично....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Bai Nudals

    86 15 Отговор
    Е да видим,в Б-с прокуратурата е пълна с диви селяни. Ямбол,Сливен,Болярово,Елхово и т.н. Нищо чудно някой кариерист да плюе на Боко и Гешеф и да ги подкара.

    Коментиран от #63

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БСП на Бунището

    20 85 Отговор

    До коментар #6 от "Го фанете за ку-ро Баце":

    Този Лалов ли разправяше,че Бойко ядял деца....
  • 10 5kof

    110 20 Отговор
    ПП ГЕРБ трябва да бъде забранена, или най-малкото замразена и извадена от политическия живот на страната. И нека медиите не отделят такова голямо внимание, и не дават форум на неврастеничните изцепки на един психопат, който с всеки изминал ден губи почва под краката си, самообладание, и власт.
  • 11 АнтиГРОБ

    78 23 Отговор
    Дайте ми МВР за 24 часа да видите дали един гербер ще остане да щъка на свобода.
  • 12 big

    71 11 Отговор
    В нормална държава това би имало някакъв ефект, но у нас - не! Името на тази ОПГ може да бъде всякакво: СИК2, ВИС3, ТИМ2 или второ издание на всички мафиотски организации в България от близкото минало, но определено не и прокуратура! Те не искат и не могат да разследват себе си!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ЗАЩО НЕ БУЦИ

    42 9 Отговор
    СЕ ИЗПУСНА ВМЕСТО ДА БЯГАШ В ДУБАЙ ТИ ИМ СЕ ПЪЧИШ КАРАТ ТЕ ПО ГРАФИК ТИ ПАК НЕ РАЗБРА ВЗИМАЙ СТОИМЕНОВОТО МОМЧЕ И ПРИ БАТ ВАСКО В ДУБАЙ ЗА МИЛОС ИНАЧЕ ЩЕ ВИ КАРАТ ДО С ВЕТО КОЛЯНО ДА СИ ЗНАЙШ
  • 15 Темидец

    24 77 Отговор
    Този уж е юрист,ма явно е от нивото на Хаджигенов,демек-0.

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 млъкни

    68 14 Отговор

    До коментар #15 от "Темидец":

    Юристът ГешOFF е с невалидна диплома, издадена от милиционерската школа.
  • 18 123

    51 9 Отговор
    Тоя само е мъж в фейсбук-а.Да драсне един ред в колко часа ще се извлече на улицата без охрана, за да поеме народната любов.Може и един live stream да направи.
  • 19 Панко

    25 59 Отговор
    Лалов е един лаладжия и безскрупулен кариерист.
  • 20 Шляхтиц

    30 69 Отговор
    ЛАЛОВ, Вашите проблеми да имам АЗ на моята глава. Защо не обвините Бойко Рашков в закани за разправа с използване и злоупотреба със служебно положение. Точните думи на Рашков: Съжалявам, че не те унищожих, когато бях министър на ВР, но не е късно, има време. КАКВО Е СПОРЕД В А С ТОВА, ЛАЛООО, ??????????? Думи на действащ министър на ВР.......

    Коментиран от #21

  • 21 Рашков е велик

    56 13 Отговор

    До коментар #20 от "Шляхтиц":

    "Точните думи на Рашков"

    Обективен си колкото Ива Николова.
    Браниш Тиквата, ама с голо дупе.
  • 22 Милен

    23 53 Отговор
    Я сезирай и прокуратурата за закана за убийство, такава отправи Рашков в народното събрание!

    Коментиран от #23

  • 23 лъжец

    40 10 Отговор

    До коментар #22 от "Милен":

    Няма такава закана.

    Коментиран от #27

  • 24 агент дс

    16 24 Отговор
    тия джендъри като чуят г-з и веднага се слагат...
  • 25 Мечо Пух

    52 12 Отговор
    Плодовият зеленчук трябва да бъде съден за простащина с взлом, с утежняващи вината обстоятелства поради извършване на престъплението на публично място и публикуването му в социална мрежа с достъп на милиони хора! Просто да го прибират вече или да му наложат "домашен арест" в зайчарника в Банкя и да стои там докато го повикат от следствие и прокуратура...
  • 26 chi

    39 9 Отговор
    Той си е мутра и изразът му е мутренски!
  • 27 Милен

    15 38 Отговор

    До коментар #23 от "лъжец":

    Думите му бяха: Съжалявам, че не те унищожих , но не е късно, има време. Това не е ли?

    Коментиран от #30, #51, #75

  • 28 Боко жалкия

    51 12 Отговор
    Лицето Бойко Методиев Борисов говори на езика на мутрите "Ела ве да ти..." и от тоя род, а причината е че го е страх, много го е страх, че го изчегъртват, страх го е като бито куче, което само лае, лае! Жалка мутра, която така или иначе, ще бъде изчегъртана!
  • 29 Клоун наНарода

    14 37 Отговор
    Нe виждaм никaквa прocтaщинa и хулиганство в нaрoдa, нa чийтo нaрoдeн и oбщoразговорим и разбираемо дocтъпeн зa нaрoдa eзик, Бoриcoв като човек от Народа най свободно си гoвoри...!!!
    А общинския съветник от "Демократична България" Методи Лалов, Защо не подава сигнал до прокуратурата за "хулиганство, което се отличава с изключителен цинизъм към целия български народ" от главния Про3так на Репубиликата, многократно заканвал се на всички че " Ще ви скъсам г*за"...?!!!
  • 30 Хи их хи

    42 8 Отговор

    До коментар #27 от "Милен":

    Хайде без интерпретации! Ето думите на Рашков едно към едно: „Ако става въпрос за мутренските времена, съжалявам само за едно – че тогава не се справихме с вашия лидер. Но има време. От вас зависи, дайте ми тази възможност“.
    Ето твоята измишльотина-Публикувано във факти.бг: Думите му бяха: Съжалявам, че не те унищожих , но не е късно, има време.

    Коментиран от #73

  • 31 Who you bol

    24 9 Отговор
    Електоралната маса на ТУЛУПА СА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. СЛЕД ВСИЧКО ИЗНЕСЕНО, НЕ РАЗБРАХА ЧЕ СА МАНИПУЛИРАНИ ОТ МИСИРКИТЕ И ПРЕКАРВАНИ С 200 ОТ ЛИДЕРА СИ. ХЕЙТЪРИ ДЪЛЪГ ЖИВОТ ДА ВИДИТЕ ТУЛУПА В ЗАТВОРА.
  • 32 Who you bol 2

    22 3 Отговор
    30 ГОДИНИ милиционерско МУТРЕНСКИ преход ОТ ФАЛШИВИ ГЕРОИ - АГЕНТИ, КОМУНИСТИ, КРАДЦИ, ИЗМАМИ. ПОКОЛЕНИЯТА ИМ ЩЕ СТРАДАТ, ВИНАГИ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ ГОРЕ
  • 33 Смях

    19 6 Отговор
    Трудно може тиква да разбере, че не са виновни политическите му противници. Много ще постигне ако се замисли дали наистина му помагат севда , биков, митов, албанския представеител, гърнето, седесара георги, тонито тодороФ, харизанов и ред други насърчаващи го в проява на неговата простосия.
  • 34 Who you bol 2

    19 4 Отговор
    За 30 години РАЗБИХА СЪДБАТА НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ. ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА ВСИЧКИ, ЗА ОСТАНАЛОТО СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ...
  • 35 Васил Божков! НЕЕ работа на това

    4 2 Отговор
    Правителство да се занимава с твоя казус!! Знаеш, че трябва да се случат някой Промени, и тогава има смисъл да се работи и коментира по твойте сигнали, сега няма Смисъл!!
  • 36 Нона

    25 6 Отговор
    Питам се докъде ще стигне простащината на този ББ.Вече и танте Меркел го разбра,що за човек е.Докога ще продължава с това недостойно за политик поведение?Кой загубил изборите лидер на партия се държи така?Направи ни за смях този еднокнижник!
  • 37 Адвокат

    27 6 Отговор
    Методи Лалов е сериозен юрист и бих погледнал на сигнала не на шега. Това наистина беше хулиганство, затова тиквоча се усети и се извини по-късно, макар и половинчато. Защото знае че е точно така.

    Коментиран от #42

  • 38 Хаджиментов

    9 21 Отговор
    А бе, Лалалов, а къде беше когато Хаджиментов, Бабикян, сестра Галева и други затваряха незаконно кръстовища, хвърляха яйца и всякакви боклуци по обществени сгради и паметници на културата, замеряха полицията, обгазяваха я и се опитваха да я палят и да обръщат автомобилите им.
    Такива "правозащитници" с капаци и избирателно разбиране за правото и законите не ни трябват и не трябва да им се дава изобщо трибуна.

    Коментиран от #40

  • 39 НА ГЮВЕЧ

    16 6 Отговор
    БОЙКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ОБИКАЛЯ БЪЛГАРИЯ С ЖИПКАТА КОЯТО ПАК НИЕ МУ КУПУВАМЕ И ЗАРЕЖДАМЕ С БЕНЗИН - ПИТАМ ОБАЧЕ ТОЙ ПОЛЗВА ЛИ ДЪРЖАВНИ РЕЗИДЕНЦИИ И ЛОВНИ СТОПАНСТВА СЪЩО КАКТО ПРЕДИ НА ГЮВЕЧ И НА КОРЕМ ? ПИТАМ ЗАЩОТО ТОЙ ЦЯЛ ЖИВОТ САМО ПОЛЗВА РЕСУРСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА БЕЗ ДА Е ПЛАТИЛ НИЩО - ТОЕСТ ЦЯЛ ЖИВОТ ТОЙ НИ Е КРАЛ .... НЕКА ПОКАЖЕ ДОКУМЕНТ ЧЕ Е СПАЛ В ХОТЕЛ И Е ЯЛ В РЕСТОРАНТ ЗА КОЕТО Е ПЛАТИЛ НЯКОГА , А СПОРЕД НЕГОВИ ДУМИ И В МАГАЗИН НЕ Е ВЛИЗАЛ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ !

    Коментиран от #41

  • 40 Ох Божкеее...

    7 5 Отговор

    До коментар #38 от "Хаджиментов":

    Видял си ти...- ,,уличен терор"...?!Това в сравнение с действията на ,,жълтите жилетки" във Франция е определено -,,слаба ракия"...!

    Коментиран от #46

  • 41 Сър Пичук

    9 17 Отговор

    До коментар #39 от "НА ГЮВЕЧ":

    А резидента Радев какво е произвел? Изкарал ли е поне един лев през живота си? И обикаля и харчи много, много повече от Борисов.

    Коментиран от #52

  • 42 Борисов

    9 5 Отговор

    До коментар #37 от "Адвокат":

    Извинявайте...,изпуснах се...!И отново си с*ах в гащите...☹️🙄😔😰😤!!!
  • 43 5577

    6 5 Отговор
    Всички сте мутри. Не ни занимавайте с тъпите си деяния. Дано Слави ви навре в миши дупки и да има смислени диалози в гражданското общество за икономически просперитет. Защита на пазари. Откриване на нови предприятия. Откриване на нови работни места. Това как една мутра се зъби на друга мутра кой го интересува. И да се съдят и да се осъдят все тая.
  • 44 Who you bol

    5 3 Отговор
    30 ГОДИНИ милиционерско МУТРЕНСКИ преход ОТ ФАЛШИВИ ГЕРОИ - АГЕНТИ, КОМУНИСТИ, КРАДЦИ, ИЗМАМИ. ПОКОЛЕНИЯТА ИМ ЩЕ СТРАДАТ, ВИНАГИ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ ГОРЕ
    08:25 26.07.2021
  • 45 Gowo

    12 3 Отговор
    Такава е съдебната система от ерата мутри и Борисов. За тях нъма съд . Няма последствия. Я спомнете си за мъжът който отправи закани към Борисоф преди време. Качулки нахлуха в домъ му и беше проснат на земята и разпитван. В последствие се бе ,, самозапалил в домъ си ,,. Изгоря втора степен. Случайно.

    Коментиран от #49

  • 46 Хаджиментов

    5 4 Отговор

    До коментар #40 от "Ох Божкеее...":

    А бе не ми пука за Франция. Искам да живея в правова държава. Някъде дори се стрелят по улиците.
    Ако пък искаш сравнения, ще ти посоча Щатите. Където протестиращ, ако без разрешение дори слезе на улицата, веднага го пъхат в затвора. А безчинствалите в Капитолия ги гонят до дупка и съдят с цялата тежест на закона.
    Днес ти си затварял, но утре някой друг ще те затвори теб и ще изпуснеш влак, самолет, интервю за работа, час за лекар и т.н. Ще губиш часове лично време заради идиотщините на този и онзи.
    Мисли малко, бе!!!
  • 47 Филипа

    7 11 Отговор
    Значи всички медиии и протестъри могат да наричат Бойко Борисов с най-долни епитети, а той не може да цитира Народна поговорка?
    "Каквото почукало,такова се обадило". "На зла круша-зъл прът".

    Коментиран от #79

  • 48 Перо

    14 3 Отговор
    При Хитлер престъпниците са ги пращали в Аушвиц,през соца,престъпници,като толупа ги пращаха в Белене,в демократичните страни,такива като него получават ефтаназия или електрически стол,само в БГ,заемат най-високи държавнически постове, с мозък на пиле!

    Коментиран от #50

  • 49 Gowo

    11 3 Отговор

    До коментар #45 от "Gowo":

    Ето извадка от преди само две години на зад когато Борисов беше на власт....,,на 26 март тази година, съобщават от прокуратурата. За срок до 24 часа по Закона за МВР е задържан Теодор Николов, който е отправил заканата за убийство и е извършил хулиганските действия. Извършено е претърсване в дома му и е разпитана приятелката му, която е разказала, че тя е заснела клипа със заканата.,,.....така.Нека видим сега какви са последствията за Борисоф. И защо прокуратурата не реагира реципрочно за заплаха към властова институция на БГ.

    Коментиран от #53

  • 50 Репо

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Перо":

    Всеки народ,заслужава избраниците си...
  • 51 Мечо Пух

    10 2 Отговор

    До коментар #27 от "Милен":

    Публикувано във факти.бг: Съжалявам, че през мутренските време не се справихме с вашия лидер. Но има време!
    Това са точните думи на Рашков, драги ми Милене, или както са публикувани във "Факти.бг"...Това какво е според теб? Заплаха за убийство...???Малко невероятно звучи, нито пък е покана за бой, както го прави плодовият зеленчук! Тъй като г-н Рашков е достатъчно възпитан, това със сигурност означава въдворяване на банкянския зайчар в едно място, което му приляга като ръкавичка, а именно СЦЗ при бай Ставри, южното крило...

    Коментиран от #55

  • 52 Чук по Тиквата!

    6 2 Отговор

    До коментар #41 от "Сър Пичук":

    По твоята логика,още малко ще попиташ,изкарал ли е един лев през живота си ,който и да е военен ...
  • 53 Чудя се

    7 1 Отговор

    До коментар #49 от "Gowo":

    Кой кого заплашва?Хората правят ли разлика между обида и заплаха?!Думите на Рашков заплаха ли са.Чудя се един и същи човек ли ви дава инструкции и команди кога точно да почвате храненето?!

    Коментиран от #67

  • 54 Чудя се

    0 0 Отговор
    Да се чете ХРАЧЕНЕТО,не храненето
  • 55 Gowo

    7 2 Отговор

    До коментар #51 от "Мечо Пух":

    ,,справи ме,,.... закана ли е? . Обида ли е.?С основание Рашков отправя тия думи към хунтата на мафията и мутрите. Много от престъпленията им останаха без последствия.Това са престъпления извършени и дори доказани но без да бъдат засегнати почти 25 години. И Рашков има намеения за да ги изкара на светло.

    Коментиран от #60

  • 56 Ха Ха

    6 3 Отговор
    По тази 'логика ' всички българи са хулигани и трябва да бъдат съдени че изказват мнения и псувни по адрес на политици .. Свободата Санчо

    Коментиран от #57

  • 57 В допълнение

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "Ха Ха":

    "Свободата, Санчо, е на върха на бойното копие!"
  • 58 Ние българите

    4 2 Отговор
    А би методи,не се прави на г-лупак!Защо не говориш за рашков как заплашваше лидер на партия от трибуната на Парламента с унищожаване?!Защо не сезираш прокуратурата за вчерашните заплашителни нападки срещу Борисов?Кое е по тежкото деяние,обида или заплаха за унищожение?Щом се пишеш на "умник" можеш сам да си отговориш,но го кажи гласно и на българските Граждани!

    Коментиран от #59

  • 59 Мечо Пух

    7 4 Отговор

    До коментар #58 от "Ние българите":

    Айде и тоз! Ами разровете се в мрежата и намерете точните думи на Рашков, бре! Какво му приписвате думи, дето не е произнесъл? Да ви повторя, че Рашков не е простак като вожда ви, че да използва речник като неговия...
  • 60 Мечо Пух

    5 5 Отговор

    До коментар #55 от "Gowo":

    "не се справихме..." нито е закана, нито е обида, според мен де! По-скоро изразява съжаление, че не са си свършили работата през 90-те, че ако бяха я свършили банкянският зайчар посмъртно нямаше да бъде ни "глаДен секретар", ни кмет, а още по-малко министър-председател! Което ще рече, че щяхме да избегнем катастрофата ГРОБ! Но не можем да върнем времето назад, така че ще очакваме в най-близкото бъдеще да бъде нанесен удар по боса на ОПГ-то...

    Коментиран от #77

  • 61 Да припомним

    5 3 Отговор
    Нали на "онези записи" не бил гласа на вожда? Той не употребявал цинични думи. Сега вече знам на 100% кой измисли прякора ПКП.
  • 62 Някой

    5 5 Отговор
    Богомил Бонев за Бойко Рашков: Тази пуздра никога не се е борила срещу мутрите! Гешев е цвете в сравнение с Рашков!
  • 63 Коко

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Bai Nudals":

    Световнонеизвестни Мале, световноизвестни, ама връзки, връзкиииии, а знания и кадърност нула и то пресечена! Юристите без връзки си остават в девета глуха, колкото и да са знаещи и можещи! Затова съдебната система няма да се оправи - НИКОГА!!!!!!
  • 64 Хехе

    6 1 Отговор
    Лалче,не лалосвай много, а подай заявление и срещу твоя съпартиец Радан Кънев,който първи използва такъв език,наричайки премиера Бай Х*й.Много мил ви стана червения Бойко Бъклицата, на вас големите демократи..
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Лалов лалоооов..

    5 3 Отговор
    Ей,много им е мил на модерните демократи Бойко Рашков..
  • 67 Gowo

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Чудя се":

    Квот ни каже Тиквун Великолепний-да се свети името Му, тва пишем и говорим!
  • 68 Доктор Радева

    4 1 Отговор
    На мама образцовия, непорочен и девствен Лаладжиев....
    Като истинско бдително комсомолче веднага донася където трябва за злодеянията на партийния враг.
    Връчете му почетна значка на Георги Димитров и томче с избраните съчинения на Сталин 😉
  • 69 Айде бе

    4 7 Отговор
    А това че Бойко Рашков от трибуната на Народното събрание открито заплаши народния представител Бойко Борисов със саморазправа – това, естествено за под.логи като теб, не се брои...

    Коментиран от #70, #71, #72, #76

  • 70 Bai Nudals

    3 3 Отговор

    До коментар #69 от "Айде бе":

    Свири си часовника,Боко депутат ли е...
  • 71 Гогол

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "Айде бе":

    Чукча писател, чукча не читател!
  • 72 Bai Nudals

    8 1 Отговор

    До коментар #69 от "Айде бе":

    Рашков е силов министър,а тиквата е вече кръгла 0.
  • 73 Милен

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Хи их хи":

    Ми то е същото, пак си е закана : дайте ми тази възможност
  • 74 гост

    3 1 Отговор
    От простак какво може да се очаква?!
  • 75 Мъдурко

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "Милен":

    Ма ти си перфектен за Кошаревски свидетел, майко мила, какви импровизации - че ти, от нищо човек вкарваш в затвора бе, алоо!?
  • 76 Ко речи...,Ко...?!

    7 2 Отговор

    До коментар #69 от "Айде бе":

    А това,че Борисов заплаши да ги...,,такова" с 200...?!А това,че Борисов заплаши да ИЗГОРИ един журналист-Елена Йончева...?!Ама вие герберите,с двойните стандарти,много бързо забравяте....?!?!
  • 77 Чичолина

    0 2 Отговор

    До коментар #60 от "Мечо Пух":

    Абсолютно сте прав!Споделям мнението ви!
  • 78 гост

    3 3 Отговор
    Какво се правите на ощипани госпожици,това е езикът за общуване в България,има го навсякъде,по улиците при спорове за паркиране и къде ли не.Но изведнъж видите ли ставаме големи моралисти,а когато навсякъде се пише за него "толуп","тиква"и доста по груби изрази тогава може.А къде бяха тези моралисти преди години когато печелеше на избори,защото той не е дошъл на власт с военен преврат ,нито на щиковете на съветската армия.Прост човек е,но повечето българи приличат на него.
  • 79 Тупан техно

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Филипа":

    Здрасти, Ако ти си Филипа от жк.Свобода - помниш ли как те работихме двамата с Богомил едновременно, мисля, че беше 1995г, в 65 блок в Дружба-1? Ако са ти останали добрите спомени - да си направим пак едно дежаву? ;)

    Коментиран от #89

  • 80 ПЕНКО

    5 3 Отговор
    НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИМАМЕ ОСОБЕННО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЛАЛАЩИТЕ !!! КАКЪВ Е РАШКОВ - ТА ДА Е ЗАЩИТЕН ОТ "ОСТРИ "КРИТИКИ !!! НЕИЗБРАН И БЕЗ КЛЕТВА ПРЕД ПАРЛАМЕТ -ПРОСТО НАЗНАЧЕНО МЕКЕРЕ ОТ "ПЪПЕША " ПРЕЗИДЕНТЪР- ЗА ОТМЪЩЕНИЕ !!!!!! И ОБИКНОВЕН СНАЙПЕР Е ДОСТАТЪЧЕН !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #81

  • 81 ШАЛТЕТО

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "ПЕНКО":

    Пено!Подмокри ли се вече?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Гост

    4 2 Отговор
    Когато Рашков каза, че навремето е трябвало да се справи с Борисов не говори шега а истина, защото по онова време Рашков е бил сол-шашак на мутрите, с които е правил бизнес и е прикривал престъпленията им.
  • 85 Даааа

    0 0 Отговор
    Бой с .КС и сръбска музика
  • 86 Даааа

    0 0 Отговор
    Бой с .КС и сръбска музика
  • 87 Вай вай вай

    3 1 Отговор
    Боко ще напълни гащите скоро шубето е голям страх нали прани или непрани гащи
  • 88 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор
    Лалов, ти главчо не си страна по казуса....
  • 89 ССС

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Тупан техно":

    Тоя па преди 26 години е било, Филипа сигурно е на ошав вече, а и ти с тая мекица.
  • 90 възпитан

    0 0 Отговор
    Затвор за Мутрата,че е позор за България
  • 91 дидо

    1 0 Отговор
    много знаете,но че пак седнахме на рязания се правите че не виждате...е,на някои може да им харесва
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове