27 Юли, 2021 21:17 9 708 112

Методи Лалов пред ФАКТИ: БСП са част от причината да имаме Гешев

  • методи лалов-
  • демократична българия-
  • бойко борисов-
  • бсп-
  • иван гешев-
  • всс-
  • боян магдалинчев

"БСП са част от причината да имаме такъв Висш съдебен съвет, Цацаров и преди това кой ли не друг", категоричен бе политикът от "Демократична България"

Методи Лалов пред ФАКТИ: БСП са част от причината да имаме Гешев - 1
Методи Лалов, снимка: ФАКТИ

"Видях, че в социалните мрежи има неразбиране. Аз не защитавам Бойко Рашков по ред причини, но основната - юридическата, е, че той може по частен ред да се защити срещу такива изявления (б.р. конкретно от това на Бойко Борисов). Моята цел беше да сезирам институциите, да има институционална реакция спрямо едно хулиганско по моему поведение (б.р. на Бойко Борисов), изразяващо се във вулгарни, цинични фрази, изрази и думи - нещо, което е наблюдаваме години наред". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ общинският съветник в Столичния общински съвет от "Демократична България" - Методи Лалов. Думите му са по повод скандалните обиди на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов спрямо служебния вътрешен министър Бойко Рашков. По случая Методи Лалов сигнализира Районната прокуратура в Бургас, тъй като на територията на Бургаска област Борисов изрече обидните думи спрямо Рашков.

"Ако Борисов е символ на овладяната държава на задкулисието, той е символ и на просташкия език в публичното говорене в обществено-политическия живот. Трябва да има реакция към това. Не може да оставим не просто политиците, а всеки един гражданин, една публична фигура да дава такъв пример. Така ли възпитаваме децата си - на такъв език, какъвто има Борисов? Дълги години го търпяхме, това обаче не означава, че не трябва да има реакция", добави Лалов.

"При всички случаи езикът на Борисов е недопустим. Когато говорите публично на форум в едно село, когато това се отразява медийно и имате такъв език, означава, че не зачитате добрите порядки, добрия ред, културата, уважението, добрия език, аргументирания дебат, политическия дебат. Да наричаш един човек "пияница", да казваш там със задните си части какво щял да мачка, да го наричаш "нещастник", това по никакъв начин не допринася към политическия дебат. Тези изявления не съдържат информация за определено поведение, не са критика. Това е изключително вулгарно поведение, показно, че Борисов не го интересува как ще бъде възприеман, той прави каквото си иска, той ще говори както си иска, той ще говори оскърбително, а ние, гражданите, трябва да поемаме това и освен това младите да вземат да му подражават. Не мога да търпя това и като юрист, и като гражданин", категоричен бе той.

"Не по-малко важно е институциите да реагират по разследванията, които доведоха до този обществено-политически упадък, в който се намира България. Делата за чекмеджетата, за кюлчетата, за пачките, за обществените поръчки, за еврофондовете, за Доган и "Росенец", за Доган и Варна - и езерото, и теца, за "Автомагистрали, за тези "in house" процедури, чрез които са дадени милиарди. Това е Борисов. Но Борисов освен задкулисие и обвързаности, или поне данни за това, е един истински невъзпитан, груб, циничен човек, който няма абсолютно никакви задръжки да има такова поведение. Наказателното право е част от възможностите да се регулира такова поведение. Ако Борисов бъде санкциониран за това поведение, не само той ще се поправи и ще знае, че не трябва да прави така, тъй като ще има последици за него, но и останалите граждани ще приемат, че това е недопустимо и е поведение, което се санкционира. Това беше моята цел. Борисов трябва да бъде санкциониран. Ако за чекмеджета и записите все още не е изяснено дали го е казал Борисов, дали е казал точно това и няма някакъв монтаж, тези изявления са от първо лице, пред очите на хората", каза още по темата общинският съветник, който е юрист с дългогодишен опит, включващ председателстването на Софийски районен съд.

Лалов изказа възмущението си от това, че по сигнала му прокуратурата "тупа топката", тоест не върши работа по същество. "Такава прокуратура повече обществото ни не трябва да издържа - прокуратура, обслужваща Борисов".

"Гешев няма да бъде отстранен от тези 20 човека, които гласуваха за него. Те са подчинени нему, те са изградили такова мислене през годините", коментира той опита за отстраняване на главния прокурор Иван Гешев през процедура във Висшия съдебен съвет.

"Хора като Магдалинчев са обида за съдебната система. Този човек е един от страшните в съдебната система. Неслучайно е защитник на Гешев - един от най-отявлените, неслучайно е по студията, и то не защото е говорител. Това е Боян Магдалинчев. Нека хората помнят неговото име, а и на останалите - Наимова, Кояджиков, Гроздев. Не ги забравяйте. Списъкът го има на сайта на Висшия съдебен съвет, следете тези хора, защото тези хора ще се върнат в съдебната система и ще правораздават. Страшното не се свършва с тяхната смяна. В съдебната система има много магдалинчевци, които правораздават по конкретни дела и които със същата тепигьощина, която проявяват публично, решават делата. Тези дела не са във фокуса на общественото внимание, а сега ги гледа цялото общество и виждате за какви безобразници става въпрос. Ами по делата? Там не ги виждате, виждат ги двете страни", описа част от картината в съдебната ни система Лалов.

"Няма място за отстъпление. Политическите сили в Парламента трябва да бъдат изключително решителни по отношение на съдебната реформа. Наистина трябва реформа, трябва реподбор, включително стриктни критерии за преценка качествата на съдиите, за тяхното повишаване, за тяхната несменяемост, за техните възнаграждения. Това е изключително голяма по обем и сложност работа. Нека обществото да се готви за задълбочен дебат на специалисти, нека изисква този дебат да не се води по партийните централи и по разни кабинети", призова авторитетният юрист.

Водещата Лили Маринкова повдигна темата за бягането от отговорност на БСП по темата "представители във ВСС". Социалистите бягат от отговорност за своите представители, които несъмнено са част от статуквото, което стоеше зад Цацаров, а сега стои зад Гешев като главен прокурор.

"БСП са част от причината да имаме Гешев, БСП са част от причината да имаме такъв Висш съдебен съвет, Цацаров и преди това кой ли не друг - Черния Красьо. Съдебната система е само една от прогнилите части на държавната ни система. Така че БСП да не бягат от отговорност. БСП бяха формална опозиция", коментира от своя страна Методи Лалов.

"Основните на тази игра са поставени още в началото на прехода. Неслучайно имаме Конституция, в която Прокуратурата е изведена като безконтрола и безотчетна власт. Неслучайно през целия преход Прокуратурата е основният мотор на това задкулисието да има защита от гражданското общество".

"Борбата на доброто и злото, на задкулисието и публичността, и отчетността, е вечна. Въпросът е кой доминира. В сегашното ни общество доминира задкулисието и правилата, определени от него. Време е гражданите да си вземат властта в своите ръце - чрез своите политически представители, които трябва да държат под око постоянно. Няма представител на някого, който ако бъде оставен безконтролно, да не се самозабрави в някаква степен. Дали ще е немърливост, дали ще е мързел, дали ще е интереси някакви други... За това основната отговорност е на нас гражданите - трябва да следим политиците. Това, което заявяваха като предизборни обещания, трябва да бъде изпълнявано. Гражданите трябва да са готови. Във всеки един момент, в който видят, че политическите им представители по една или друга причина отстъпват от своите заявки, трябва да бъдат готови да им го покажат. Най-лесният, най-демократичният начин това да бъде показано е чрез граждански протест. Но говоря за масов протест, не говоря за 100-200 човека, защото това делегитимира всеки един такъв протест", заяви още Методи Лалов.

"Бойко Рашков е реагирал добре, но нима няма по-добри? Нима няма хора с необременено минало? Хора, които не казват: "Ние не се справихме някога с Борисов". А защо? Просто е неумения или е нещо друго? Така че да не издигаме чак толкова на пиедестал. Бойко Рашков беше и депутат от БСП. БСП - онази, която създаде Цацаров, която създаде Гешев, или беше част от създаването, която избираше в задкулисно съгласие инспекторите на Висшия съдебен съвет, които не дават информация на председателя на ВКС и които са с изтекъл мандат. От над година и половина имаме нелегитимен Инспекторат", даде своя коментар политикът от "Демократична България" за личността на служебния министър на вътрешните работи - Бойко Рашков, изразявайки сериозен скептицизъм относно него.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДъБъ

    62 30 Отговор
    Лаладжия и безскрупулен кариерист.

    Коментиран от #107

  • 2 Гешеф

    27 3 Отговор
    Я сам Батман, а Боко е Робин
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 11 Отговор
    ИВАН ГШЕВ БОЙКО БОРИСОВ са част от олигаро мутренскио каиталистичен модел а мутра кръв повръща пари не връща
  • 4 Стига философии!

    67 9 Отговор
    Свалете Каскета и тогава плямпайте! Въпросът е не кой го е качил на магарето,а кой ще го свали от него!

    Коментиран от #12

  • 5 Малиййй

    48 8 Отговор
    И туй ГАРГАМЕЛЧЕ се изтропа на метеното...
  • 6 Алфа Вълкът

    14 52 Отговор
    Колеги от Герб! Явно тези Рашков,Манолова,Христо Иванов,Николай Хаджигенов,като този бивш председател на Софийския Районен Съд Методи Лалов сериозно са решили да изправят Бойко пред правосъдието и да бъде осъден! Единствената пречка е само Иван Стоименов Гешев , който е в правомощията си да предяви обвинение! Затова е тази неистова битка срещу Гешев да бъде премахнат! Рашков внесе сигнал срещу него при заместник главния прокурор. Христо Иванов и Хаджигенов навсякъде тръбят че единствената им цел е сваляне на Гешев и изправяне на съд заедно с Борисов. Колеги от Герб ! Ще допуснем ли това ? Нека всички членове и симпатизанти на партията излезем и защитим Бойко и Иван! Иван е последната преграда , за да не бъде осъден Бойко! Война е - който оцелее!

    Коментиран от #15, #29, #37, #110

  • 7 Тиквун е приключен

    41 15 Отговор
    64,3% от българите зад Радев, служебният кабинет високо оценен.

    Общественото мнение по отношение на служебния кабинет е твърдо положително. Това е свързано и с традиционния авторитет на президента, който сега дори укрепва. Има известно обществено успокояване, показва сондаж в рамките на ежемесечната независима изследователска програма на „Галъп интернешънъл болкан“.   

    Общата оценка на служебния кабинет е положителна - 58,9% го одобряват, а 28,8% не го одобряват. Останалите се колебаят.

    Междувременно, личното доверие в Румен Радев е 64,3%, а недоверието е 22,2%. 12,5% се колебаят, а само 1% не са чували за Румен Радев. Основните (и почти единствени) опоненти на Радев са привържениците на ГЕРБ.

    Доверието в Радев в последните месеци на практика расте – вероятно причината са именно действията на служебния кабинет. Така Радев запазва мястото си на най-харесвана фигура в българския политически процес и на единствена фигура с положителен рейтинг, т.е. доверие, надвишаващо недоверието.  
  • 8 Последния Софиянец

    22 9 Отговор
    В четвъртък пред ВСС партиите не дойдоха,а бяха обещали.Бяхме само безпартийни.Явно Цацаров и Гешеф държат партийците с компромати.
  • 9 Абе...

    15 14 Отговор
    Гешев само Божков щеше го управи.Сами виждате че този от стола няма да падне. окупирал се е със негови хора и царува...ще кажеш че нарочно и на пук на народа го прави.
  • 10 РАДЕВ

    31 10 Отговор
    ТВОЙТА МАМА И ТАТИ СЪЩО СА ОТ БКП.ЗАБРАВИ ЛИ БЕ ГАЛОШ
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Подкрепа за Борисов

    7 40 Отговор

    До коментар #4 от "Стига философии!":

    Ей бачкатори! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 62 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,с луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град ! Със спортно Порше подарък от Бойко. Дъщеря му Венета с Бугати ВЕЙРОН за милион и половина долара а замък в ЛА за 24 милиона.А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #17, #19, #21, #23, #24, #32, #53, #103, #109

  • 13 истината

    34 9 Отговор
    Ами това е Тиквата, циничен и вулгарен простак. Чак сега ли го разбрахте, след цели 12 години. Мутра културен и етичен човек става ли? Не! И това недоразумение невъзпитано го търпяхме толкоз године да ходи да ни излага по света и да ни управлява. Вижте другите премиери и вижте нашия селски хитрец какъв противен и елементарен човек.
  • 14 пешо

    12 2 Отговор
    заптиета, защо триете, бре! какво обидно и за кого бях написал? или ще отиде надницата, ако се напише нещо за бой.кике.в и компания?
    смешни сте.
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 9 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    съд до дупка за мутрите гешв борисов и другите герб мутри затвор аАЛФА ВЪЛКЪ много да не знае щото май и той е бандит а гарван гап рвану око не вади

    Коментиран от #20

  • 16 пешо

    14 1 Отговор
    да повторя - не можеш да имаш министър, от твоите, в правителство на Оногова, и после да обвиняваш другиго във всички смъртни грехове.
    всъщност може, ако си много неостър и безочлив.
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 14 Отговор

    До коментар #12 от "Подкрепа за Борисов":

    съд присъда затвор за БОЙКО
  • 18 !!!?

    14 5 Отговор
    Гешев не е виновен, че сте некадърни юристи ! Ако не беше той Главен Прокурор щеше да е друг дебелоглавец !!!?
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 10 Отговор

    До коментар #12 от "Подкрепа за Борисов":

    троле гербав злобеш ли цял ден и като защитаваш БМБ какво получаваш а жълти стотинки за някоя паруца или в кисната бирар
  • 20 Алфа Вълкът

    8 23 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Бандит съм дотолкова колкото да те окача на въжето и ритна стола...Като се върне Бойко пак да КОМАНДВА това ви чака. ДОКРАЙ

    Коментиран от #22, #26, #27

  • 21 ИСТИНАТА

    14 8 Отговор

    До коментар #12 от "Подкрепа за Борисов":

    Аз нам защо квичите червени тролове!
    Защото правителството на ИТН ще бъде избрано с мнозинство!
    От всички парламентарни групи!
    С изключение на московските комунисти от ГЕРБ!
  • 22 Хаха хаха ха

    25 9 Отговор

    До коментар #20 от "Алфа Вълкът":

    Ще се върне Бойко на Куково лято!
    ГЕРБ са се запътили при НДСВ!
  • 23 Бреееййй

    19 3 Отговор

    До коментар #12 от "Подкрепа за Борисов":

    Ти направо на закопа бе младеж!Викни три пъти "УРА" за Бойко и лягай да спиш.Тури и една снимка в колзета на батя ти Бойко- първо козируваш след това сядаш да с*р*ш

    Коментиран от #30

  • 24 Тоз път си прав

    22 4 Отговор

    До коментар #12 от "Подкрепа за Борисов":

    Прав си този път! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и Порше-то на Борислава!
  • 25 Гешев е позор

    20 4 Отговор
    Жена му е танцьорка на пилон и имотна далавераджийка
    Пътят към промените в България минава през отстраняването на Гешев. Имаме главен прокурор, който е престъпник. Това е последното убежище на Борисов, което играе като политическа тояга, атакува избирателно и си затваря очите за други. Просто трябва да се намери прокурор, който да го обвини. Ще се намери такъв. Винаги има някой, който носи маршала в раницата си.

    Коментиран от #28

  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "Алфа Вълкът":

    внимавай да нете спипат ХОРАТА на ВИЦ наГЛАВЕСТИЯ
  • 27 Антитрол

    13 4 Отговор

    До коментар #20 от "Алфа Вълкът":

    Мечтии гербаджийски - завръщането на Бойко ще го гледате през крив кюнец. Беше ви добре като крадяхте народни пари и ще има да ревете за Вожда ви ама с реването ще си останете.

    Коментиран от #42

  • 28 А пък

    10 1 Отговор

    До коментар #25 от "Гешев е позор":

    Жената на Пеевски е чалга певица.Някак си по престижно звучи.
  • 29 Съд

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    И затвор за Гешев и Борисов
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "Бреееййй":

    тоя цял ден не се спря да възхвалява БОИСОВ май н е в ред има някаква фикция мисли с за нещо особено а е просто залязваш трол на който ще се свършат тролските
  • 31 АЗ ПОМНЯ ВАШАТА ВИНА

    5 3 Отговор
    Когато предсоеше процудурата по избор на нов главен прокурор, президентът Радев се опита да повдигне интерес в обществото към този избор и и какви камества трябва да има лицето, което ще заеме поста. Тогава синичките баклици се спукаха да му обясняват, че това не било негова работа. После всички бяхме поставени пред свършен факт: състезанието с един кон.
  • 32 Съд

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "Подкрепа за Борисов":

    И затвор за Гешев и Борисов

    Коментиран от #38

  • 33 БСП на Бунището

    2 10 Отговор
    Скрий се бе, кобур...Кво се обясняваш като кифла....Каунь!!!

    Коментиран от #35

  • 34 Психолог

    12 1 Отговор
    Достатъчно ми е да видя физиономията на един човек , за да определя що за морал има ! А този от снимката мога да дефинирам дори и по сянката , която хвърля !
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 АЗ ПОМНЯ ВАШАТА ВИНА

    9 3 Отговор
    Към онзи момент сините все още смятаха Радев за руско творение и не спираха да го плюят за да не трупа рейтинг и за да запазят за себе си темата правосъдие. Сега ми прави добро впечатление че Ат. Атанасов, Хр. Иванов и повечето сини спряха да плюят по Радев. Може би разбират че най-големия общ враг са ОПГ-то ГЕРБ-ДПС. Съките спряха и плюенето по БСП, но явно все още има дребни душички като този. Надявам се че скоро ще проумеете че и от плюенето по БСП файда няма. Ако покажете единна позиция по теми като правосъдие, всички само ще спечелим. Вкл и избирателната акнивност ще се покачи.
  • 37 Подкрепа за Борисов

    5 11 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    Няма да позволим връщане на комунизмът Време е да защитим Демокрацията

    Коментиран от #49

  • 38 Подкрепа за Борисов

    1 4 Отговор

    До коментар #32 от "Съд":

    Ти си анонимник и си Никой Можеш ли да разбереш комунисти

    Коментиран от #44, #47

  • 39 АЗ ПОМНЯ ВАШАТА ВИНА

    15 4 Отговор
    Да обвинявате БСП за гешев е всу едно да обвините себе си че сте подпомогнали Борисов да е 12г на власт. Да, има баклици в БСП, които са патерици на ГЕРБ, но да генерализирате цялото БСП, че евиновно за Гешев е все едно да кажете, че цялото ДБ е все още патерица на ГЕРБ.
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор
    герб са мутренско бандитска организация на която да се пречупи гръбнака

    Коментиран от #46

  • 41 Гешев е позор

    8 5 Отговор
    Прокуратурата смачка делото срещу гербавите шефове на АПИ за катастрофата с над 20 жертви до Своге
    Кешев - каскета на Мафията , разследване и съд за прокриване и съучастие към масово убийство .
    Закриване на каскетурата и лустрация на гербавите сарайски каскети в ВСС - гнездото на Мафията !

    Коментиран от #43

  • 42 Подкрепа за Борисов

    2 5 Отговор

    До коментар #27 от "Антитрол":

    Колко си елементарен Явно ти сега крадеш здраво и си радостен комунисти

    Коментиран от #58

  • 43 Подкрепа за Борисов

    5 7 Отговор

    До коментар #41 от "Гешев е позор":

    Защо си мислиш че знаеш нещо по това дело имаш ли Поне средно образование бедняко нали така са ти казали ДРАСКАЙ Лъжи клевети хвърляй кал Безделници мразещи България

    Коментиран от #52

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Не нам

    3 7 Отговор
    Престъпник е президента ни,не гл.прокурор.
  • 46 Подкрепа за Борисов

    1 6 Отговор

    До коментар #40 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Гледай твоят гръбнак да не се пречупи от много метани безделнико
  • 47 Севда

    12 2 Отговор

    До коментар #38 от "Подкрепа за Борисов":

    Не мога да разбера комунста Бойко Борисов. Уж убили дядо му, а не било точно така, ама бил комуне и паж на бай Тошо, пък сега ги плюе. Да не би да го прави за да трупа рейтинг сред антикомустите и най-вече за да прикрие липсата на каквато и да е политическа цел и престъпните си схеми?!

    Коментиран от #54

  • 48 Подкрепа за Борисов

    1 9 Отговор

    До коментар #44 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти не си вред Що за тъпотии драскаш омраза Да Искам ГЕРБ да управлява Искам си Демокрацията Искам си Развитието на България И ти Не можеш да промениш това колкото и каквито лъжи да бълваш

    Коментиран от #55

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Истината е друга

    6 1 Отговор
    И на този като на Боце Тиквата вечно са му виновни комунистите. И той лъже като Тиквата. Истината е, че съдебната реформа през 90-те години направиха седерастите. Виновни са те и никой друг. Сега разчитат на незнанието на младите хора и си мислят, че вечно ще ги лъжат, прехвърляйки вината върху друг. Между преименуваните днес седерасти /които бяха и продължават да са патерици на ГЕРБ/ и ГЕРБ няма никаква разлика. Облеченият койотът в агнешка кожа си остава винаги койот.
  • 51 МАЧКАЙ БАЦО

    6 0 Отговор
    На бай ставри една игра да не си му дал! И си викни мата хари докато още можеш, да те утеши че 5 години не можеш да бутнеш кака ти Кури. Иначе мачкай ;)
  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #43 от "Подкрепа за Борисов":

    наричаш ХОРАТА бедняци а ти кой си бе БАЙ КУРТИ МАРТИН ССТЕФАНОВ ПЕТОВ БРАВО НА господин РАШКОВ пресече купуването на гласове а и теб те спипаха в ромската махала ВЕЛИКО ТЪРНОВО с пари готови за купуване на тласове парите бяха описани и конфиксувани знаеш какво те чака

    Коментиран от #78

  • 53 Митко

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Подкрепа за Борисов":

    Дори бих те допълнил!?След време вместо,вместо байганювщина,хората ще казват бойковщина.Дори може и мерна единица за простотия да създадат-1 Бойко.

    Коментиран от #57, #66

  • 54 Подкрепа за Борисов

    1 7 Отговор

    До коментар #47 от "Севда":

    И ти ли си наета да плюеш по Борисов Честито Да ви кажа само че с плюене по Борисов няма да стане България има нужда от управление А Тези които сега крадат разграбват България скоро ще си получат каквото са искали

    Коментиран от #59

  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Подкрепа за Борисов":

    аз искам мутрите в затвора

    Коментиран от #62

  • 56 Биби Кинг

    8 1 Отговор
    Борисов мачка мекия. 5 години не може да се пребори с Корнелия Нинова, че да превземе БСП. А Румен Радев го прави дармадан с дрона си!
  • 57 Подкрепа за Борисов

    3 6 Отговор

    До коментар #53 от "Митко":

    Сериозно Като гледам колко простотии лъжи манипулации клевети се изливат върху Борисов се чудя толкова ли жалки омразни неприятни хора има тук

    Коментиран от #65

  • 58 Бочко Крадлето

    5 2 Отговор

    До коментар #42 от "Подкрепа за Борисов":

    Скоро американците като треснат твоя шеф с големия Магнит и му запорират всички сметки , ше секнат стотинките за твоята ПУТКРЕПЪ за Буда Борисович и гербидж троловете ще ровите в кофите

    Коментиран от #67

  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "Подкрепа за Борисов":

    герб БОРИСОВ ГЕШВ затвор
  • 60 тнт

    3 0 Отговор
    Лалов,Цацаров и Гешев са кадри на ГЕРБ,тъпа.о!!!
  • 61 Подкрепа за Борисов

    2 3 Отговор
    Да му помогнем да влезе в затвора с десетилетия присъди и да му пожелаем крепко здраве, без право на помилване и строг режим!

    Коментиран от #64

  • 62 Подкрепа за Борисов

    1 4 Отговор

    До коментар #55 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Така де само че от Теб Нищо не зависи Е можеш да се дереш от сутрин до вечер И да ти кажа Има Още много много Мутри тук но незнам защо всички хулите Борисов

    Коментиран от #73

  • 63 olo

    0 0 Отговор
    другата част от причитата,са дървени философи с дълги носове,спящи со обЕд.
  • 64 Подкрепа за Борисов

    2 7 Отговор

    До коментар #61 от "Подкрепа за Борисов":

    Първо Борисов няма за какво да влиза където и да било и най важното добре че ти си Никой и от теб нищо не зависи Можеш само да лаеш

    Коментиран от #68, #70

  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Подкрепа за Борисов":

    РУМЕН РАДВ ПРЕЗИДЕНТ

    герб съд присъди затвор

    Коментиран от #69

  • 66 ПИЧ

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Митко":

    Не след време, а от години този дебил е станал нарицателно за простотия и лъжи. Аз бих искал да си изгние в затвора и да го забравим. Хич не искам да си спомням, кражбите, лъжите, неспазените обещания, престъпността и мизерията до която докара България за 12г копане на дъното в ЕС.
  • 67 Подкрепа за Борисов

    2 5 Отговор

    До коментар #58 от "Бочко Крадлето":

    Що за глупости Лъжи Какво ви става Хора Защо толкова искате да се мразим българи срещу българи За какви пари дрънкаш

    Коментиран от #79

  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #64 от "Подкрепа за Борисов":

    има за какво БОРИСОВ да влезе в затвора а и вече е лежал вЧЕШКИ затвор за авто кражби бойко е сикаджия мутра престъпник

    Коментиран от #71

  • 69 Подкрепа за Борисов

    4 6 Отговор

    До коментар #65 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Гадев И превратаджиите му са за Разследване Разрушават Грабят Къде са Парите за Хемус Защо не върви Ваксинацията Защо заплашват безпричинно българите

    Коментиран от #72, #104

  • 70 т-п трол гербав

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "Подкрепа за Борисов":

    Дали има или не ще реши следващия ВСС и новия главен прокурор. Ти гледай много да не лаеш, че да не опре НАП и до троловете на тиквоча, които не работят, ама харчат пари.

    Коментиран от #75, #76

  • 71 Подкрепа за Борисов

    0 4 Отговор

    До коментар #68 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти да не си му биограф бе човече Излагаш се стоите лозунги комунистически Нищо няма да промениш Върви да работиш не мързелувай

    Коментиран от #77

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #62 от "Подкрепа за Борисов":

    смени си дилъра
  • 74 Севдалина Арнаудова

    4 2 Отговор
    Другари от ГЕРБКП
    Демокрацията и чекмеджето на вожда е в опасност !
    Да се вдигнем и да защитим Чекмеджето на вожда и Каскета. те са последната преграда
    която пази свещените пачки , кюлчета, суджуци , потоци.!
    Венсеремос
  • 75 Подкрепа за Борисов

    1 5 Отговор

    До коментар #70 от "т-п трол гербав":

    Ти Нормален ли си Кой си ти че ме заплашваш Изчезва й с твоите дивотии върви при Чалгаря да въртиш кючеци
  • 76 Подкрепа за Борисов

    1 4 Отговор

    До коментар #70 от "т-п трол гербав":

    И ти си мечтаеш така да си лежиш и да си харчиш парите Споко Сега Славуцата раздава Ферарита Милиони така че мечтата ти ще се сбъдне Ама някой друг път
  • 77 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #71 от "Подкрепа за Борисов":

    работил съм плащах си всичко къмържавата мащеха съкратиха ни такива като БМБ а защо два млн ДУШИ СА В ЧУЖБИНИТЕ ДА НЕ БИ ОТ ДОБРО А а ти нищо не работиш нама ден стож

    Коментиран от #85

  • 78 Подкрепа за Борисова

    1 5 Отговор

    До коментар #52 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ХА ха Ха откъде ги ИЗМИСЛЯТЕ тези дивотии незнам Вижте Бедняци сте защото един умен образован успешен българин Няма по цял ден да драска дивотии тук Можете ли да разберете изобщо явно Не Приятно висене и писане на Дивотии това го можете
  • 79 за тия пари говорим

    4 2 Отговор

    До коментар #67 от "Подкрепа за Борисов":

    Говорим за милиардите, които се точат от здравата каса, а на среща здравеопазване в батака. За милиардите кредити, срещу които няма нищо свършено. За милиардите за пътиша, срещу които има само дупки и свлачища. За милиардите за руско-турския газопровод. За милиардите за самолетчета на хартия. За милиардите за гьола в Белене. За милиардите потънали в енергетиката. За милиардите, крадени по европрограми. За милиардите за ремотлнти и риманти на ремонтите и на тях пак ремонти. За вилиардите, дето крадна с Дянков от пенсионния фонд. Сега за кражбите за милиони да говорим ли? Или халал да му са на фона на мириардите?!

    Коментиран от #86, #88

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Караибрахим

    3 1 Отговор
    Някои неща уж се промениха. Сега следва две години тъпчене на едно място. А кога ще заживеем нормално? Кога ще изчезнат лошите?Бог да пази Бъргария!
  • 82 КЛОНИНГИ

    0 9 Отговор
    БСП СА ПРИЧИНАТА ДА ГИ ИМА ДПС, ГЕРБ, СДС, ГЕШЕВ, КОСТОВ, ПЕЕВСКИ И КОЙ ЛИ ОЩЕ НЕ....
  • 83 Подкрепа за Борисов

    2 3 Отговор
    Да му помогнем да влезе в затвора да получи десетилетия присъди и да му пожелаем крепко здраве, без право на помилване и строг режим!
  • 84 Мармалад

    6 3 Отговор
    Лалов а хвърлянето на яйца урина камъни паленето на слама скачането върху полицейски коли купени от суверена какво е.Волен Сидеров го осъдиха а Росен Миленов е герой
  • 85 Подкрепа за Борисов

    1 6 Отговор

    До коментар #77 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това са Възможности За Развитието на Българите България е изостанала в развитието си от Богатите европейски страни поне със 100 год Там Никога Не е имало Комунисти Социализъм Там е имало Развитие Прогрес Система демократична от много много Години Тук комунистите ни заблуждаване за гнилият капитализъм Не ни позволяваха даже да пътуваме И сега същите тези Продължават да кадруват И държат парите на България На България и трябва Време и силни Личности които да изведат страната ни от това положение Но за сега не виждам Никого Способен да направи това

    Коментиран от #87, #89

  • 86 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #79 от "за тия пари говорим":

    точат ги роми и с фаливи телкове като уж слпите братя от ГРАД ЛЕВСКИ а карат коли имат палати държавата нищо не може да им вземе щото всичко се води на клошари а и много роми не плащат ток вода здравни лекуват ги не плащат данъци щто ги пази герб и БОЙКО И ГЕЩЕВ а по селата битовата престъпноост е голяма
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Подкрепа за Борисов

    1 5 Отговор

    До коментар #79 от "за тия пари говорим":

    Борисов има Много Грешки Но не можем да го обменим за всичко Белене е още от 80 год започнато от БКП а за реформите вярно не направи в здравеопазването За съда и прокуратурата за икономиката Но Вижте Какъв капацитет има България какви хора са тук в управлението Трябва да се постъпва Разумно Нали не мислите че Маята От БКП мисли за България или Дончева или Отровите Божковисти А за Чалгарите да не говорим Къде е Слави Излез Бе Слави политик си искаш да управляваш България А наричаш Българите Боклуци Бил си Рептил Ужас А Африкански

    Коментиран от #91, #92, #98

  • 89 Кратун

    1 2 Отговор

    До коментар #85 от "Подкрепа за Борисов":

    направи си справка с Китай после пиши умозаключения!
  • 90 Подкрепа за Борисов

    1 4 Отговор
    България Винаги е била Недоразвити и Бедна Няма как Да стане от Раз Трябва време усилия Работа и Истински Политици Ане Мошеници Крадци реваншисти МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИЯ И МИСЛЕЩИ СЕБЕ СИ ЗА СПАСИТЕЛИ ЕДИНСТВЕНИ МЕСИИ

    Коментиран от #94, #99

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Я си

    4 1 Отговор

    До коментар #88 от "Подкрепа за Борисов":

    спомни твоя полубог как нариаше българите като беше в Чикаго!

    Коментиран от #93

  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #92 от "Я си":

    наричаше дори пенсионеите лош човеши матерял
  • 94 правилно

    4 2 Отговор

    До коментар #90 от "Подкрепа за Борисов":

    Трябва ред, а не рев! Трябва работа, а ну крадене, трябват кадърни хора, а не калинки. И най-вече трябва работеща прокуратура и съд за да вкара в кауша шайката, която управляваше 12г.

    Коментиран от #97

  • 95 Диип Ханал

    3 1 Отговор
    Някой да се съмнява защо му викат на тоя дълбоко дипе?! По-платен не може да бъде човек от тоя… нищо хубаво не ни чака продажни боклуци такива!
  • 96 Нема се косиш

    3 2 Отговор
    Рашков яко ги е назорил и засега това ме устройва. Скоро ще трябват и резултати обаче. Каскетурата не може да се похвали с нищо - оставиха да избягат мошеници, чийто бизнес беше станал апетитен за шишковците, опропастяват доказателства за значими дела, но правят дармадан в Биберон и нянка.
  • 97 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #94 от "правилно":

    ГЕШЕВ БОРИСОВ затвор
  • 98 за тия пари говорим

    3 1 Отговор

    До коментар #88 от "Подкрепа за Борисов":

    Забравих повече от два милиарда за електронни услуги, опукани от Томислав Дончев! За тях кой е виновен, бе тролчо?!
  • 99 Буци

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "Подкрепа за Борисов":

    имаше 12г. на разположение и всичките пари от ЕНП!Защо пак сме недоразвити и последни?Я виж една Румъния!
  • 100 Кинжал

    5 2 Отговор
    А Христо Иванов е причината мафията на Борисов да просъществува 12 години, като го върна на бял кон след Орешарски и му стана даже вицепремиер!
  • 101 споко

    4 1 Отговор
    така е г-не,но управлявани от станишевци и миховци...разделението,обслужването на лични интереси...доведе гешев...Народа ни има нужда от Правителство и Парламент...работещи за просперитета ни,Господ е безгрешен!...единствената опозиция в "парламентите"на борисов бе БСП...Справедливо отношение моля.....без БСП...няма парламент и правителство...и процентите ви...ще ви измамят,ще спрат да растат ако не работите за Народа ни...наследници сме на Андрешко...не ни подценявайте!!!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Един Човек

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Подкрепа за Борисов":

    Скоро ти ще станеш бачкатор…много е вероятно,времената се менят!!!Може и да си прав за “Тиквата” , ама това теб какво те грее!?И не,Ние не му завиждаме ,напротив ,презираме го!И милиарди да има,едва ли ще има възможност да им се порадва!!Ще е хубаво сам да си влезе в затвора за много години,защото на вън не е много здравословно за него!Сретан Йосич,Черепа,Арабаджиев,Гришата,Дамбовците…о извинявай,нещо се отплеснах….тВа е друга тема!!!
  • 104 Подкрепа за Чекмеджето

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "Подкрепа за Борисов":

    Борисов сам си направи преврат срещу себе си след толкова кражби , далавери , корупция и убийства. Хората го намразиха защото краде по 10 милиарда на година за гербавите олигарси, пачки , шкафове със злато , замъци в Барселона ..а тролове викат УРА и милионерката Севда Армаудова и Гошо Хризантемов раздават на роми пт Факултето по един пакет боб и леща да протестират срещу Генерал Радев.
  • 105 споко

    3 1 Отговор
    некъв вълк...ни плаши,че като се върнел борисов...ще рита столчета...нито ще се върне,нито ще риташ...ще ритате в затвора...без значение дали сега,ако направят правителство...или след година...две пет...нейзбежно е...бягайте докато можете...ама то пък божков ви чака...
  • 106 Гаргамел

    5 2 Отговор
    А вие гаргамунци дадохте втория мандат на байтулуп като му станахте ОРТАЦИ .... ако тогава не бехте го подкрепили нямаше да има и байХ0я и КАСКЕТ немаше да има!!!!
  • 107 Jamеs

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ДъБъ":

    Точно пък за Мето да говориш, че е кариерист... Познавам го от 19 години, много честно и почтено момче. Началниците му в СГС му се подиграваха колко е принципен.
  • 108 ДоуниКепеуета

    2 1 Отговор
    Ибрикчии винаги е имало и ще ги има во век и веков,но трябва да бъде ограничено до минимум присъствието им в институциите и участието в управлението и във властта.Магдалинчевци ще ги им винаги,както и Лальовци.
  • 109 Остров Тумбак Ту

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Подкрепа за Борисов":

    От Ботев:
    Богат е казва, по го не пита,
    колко души е изгорил ?????....?????...?????
  • 110 Иян

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    Очевидно е,че Б.Б. има привърженици.Това е разбираемо.Но години наред се чудех защо позволява "журналисТката"Ива да го защитава.Не му ли беше обидно.След записа за ПКП все още се чудех,но след"таралежсловата" - не.
  • 111 Пенчо

    3 1 Отговор
    Този е егати л@йното. Неговата партия беше коалиционен партньор на Боко тиквата, когато промениха закона за избора на ВСС. По този променен закон беше ибран сегашния ВСС, който избра Гешев.
  • 112 БоБо

    2 1 Отговор
    Стига с тази дъвка Борисов, бе Лалалов. Вече се изтърка.
    Има по-нови и по-важни проблеми.