6 Август, 2021 11:55 18 482 178

Трифонов бесен: Много обичам, когато някой ми се отваря на тема “партийни субсидии”

  • слави трифонов-
  • партийна субсидия-
  • партийни субсидии-
  • има такъв народ-
  • итн

Лидерът на "Има такъв народ" се ядоса, че го критикуват как хем дарява партийна субсидия, хем хули Бойко Борисов за същото

Трифонов бесен: Много обичам, когато някой ми се отваря на тема “партийни субсидии” - 1

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов се разгневи на хората, разкритикували го как хем дарява партийна субсидия, оповестявайки го във Facebook, хем е хулил Бойко Борисов за същото преди няколко месеца. Трифонов се аргументира със становището, че “Има такъв народ” изпълнява волята на суверена, изразена на национален референдум и взима само 1 лев партийна субсидия на глас, докато председателят на ГЕРБ дарява 150 хиляди лева от партийната си субсидия и същевремнно с другата ръка прибира на влог десетки милиони левове годишно от същата партийна субсидия". "Има разлика, когато даряваш пари на хората, взети насила от хората. Нали така?", попита реторично Трифонов.

Ето и цялото му обръщение, публикувано, разбира се, във Facebook:

Много обичам, когато някой ми се отваря на тема “партийни субсидии”. Чета коментари как съм критикувал Бойко Борисов, че дарява пари от партийната субсидия на ГЕРБ, а вчера аз съм направил същото - дарил съм пари от субсидията на “Има такъв народ”. Само дето има една огромна разлика.

“Има такъв народ” изпълнява волята на суверена, изразена на национален референдум и взима само 1 лев партийна субсидия на глас. Така ние в предния парламент взехме 136 хиляди лева и върнахме в бюджета близо 1 милион лева. А можеше да ги вземем и тия пари. Законът ни го позволява, но не ни го позволява моралът.

ГЕРБ и Бойко Борисов обаче нямат проблем с морала и прибраха от участието си в предния парламент още 1 милион и 600 хиляди лева субсидия. Ние, пак да кажа, взехме 136 хиляди.

Да, критикувал съм Бойко Борисов, защото той дарява 150 хиляди лева от партийната си субсидия и същевремнно с другата ръка прибира на влог десетки милиони левове годишно от същата партийна субсидия. И то без хората да искат да му ги дават тия милиони.

Има разлика, когато даряваш пари на хората, взети насила от хората. Нали така?

Всъщност, всички партии си мълчаха за угояването на ГЕРБ през годините с брутално високата партийна субсидия, защото и те получаваха от “мазнинката”. Партиите си бяха задруга и са си задруга по тая тема до ден днешен.

След провеждането на националния референдум и резултатите от него, реално се извършва грабеж над българските данъкоплатци от страна на партиите.

“Има такъв народ” не осъществява грабеж над българските граждани. Ние взехме, колкото ни позволява суверенът. А вчера се отказахме и от цялата субсидия, защото така е правилно. Защото това е най-доброто, което може да се направи с тази сума в този труден момент за пожарникарите и за семействата на Антон и Валери.

И пак да се върна на партиите. Нима забравихме, че всички партии си мълчаха и си трайкаха, когато получaваха по 13,23 лв. на глас вместо законните 11 лева на глас? И си ги прибираха, докато с моя екип не ги хванахме, че крадат. Между другото, мълчаха и медиите. И ако има разследваща журналистика, това беше нейна работа, а не на едно шоу. Но пък от друга страна, резултатът е важен.

А какъв беше финансовият резултат от това, че хванахме партиите да крадат? Оцветените с цветовете на тия партии, които ми държат сметка на мен за субсидията, ще кажат ли какво случи след това?

Едва ли ще имат доблестта да кажат, че благодарение на нашето разкритие партиите бяха принудени да върнат обратно в бюджета над 14 милиона лева? Над 14 милиона лева.

С онзи близо 1 милион, който “Има такъв народ” върна тази година от субсидията, нашият принос към бюджета по темата “партийни субсидии” е 15 милиона лева.

Медали не щем, медалите са за олимпийците, но поне една грамота можеха да ни дадат от НАП като едни от най-големите данъкоплатци в държавата, върнали в бюджета 15 милиона лева.

А сега, нека хейтът започне отначало.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 131 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУЦИ

    223 67 Отговор
    А тогава от къда са ви парите?

    Коментиран от #130, #131, #143, #153

  • 2 Българин

    241 94 Отговор
    Трифончук ще бъде изритан като Жан Виденов

    Коментиран от #59, #119, #120

  • 3 Пурко

    203 44 Отговор
    Е и .... по-важно е какво следва!!! Така като гледам ще бъде едно голямо НИЩО ....

    Коментиран от #168

  • 4 АЙ СТИГА БЕ

    198 59 Отговор
    Я си събирай келеметата и си отивай на село да дишаш чист въздух. Гуно композитора познаваш ли го?

    Коментиран от #152, #154

  • 5 Кака Мара

    214 56 Отговор
    Тоя пък нагъл като Боку. Субсидията нали от нашия джоб я получаваш? Дай от милионите които си взел

    Коментиран от #164

  • 6 ИСТИНАТА

    196 54 Отговор
    Примката около недъгавия врат на чалгаря се затяга смъртоносно! Блестящ като по учебник ход на БСП. И ИБНИ и ДБ вече знаят не подкрепят ли наредения от олигархията негов кабинет, остава служебния както те желаят! Ще бъде подкрепен и от тях и БСП. С гласовете на ИТН стават 149 почти абсолютно мнозинство. Пред Учиндолеца ще има два избора- да подкрепи служебния на президента или да гласува против заедно с ГЕРБ и ДПС и да се самоубие и да не може вече да остане в България! Наистина става интересно...

    Коментиран от #36, #91, #140

  • 7 Пипи Чорапчето

    54 111 Отговор
    По този "кейс" специално ще се съглася напълно с Трифонов!
  • 8 Фершел

    132 26 Отговор
    И на тоа му намазаха ските
  • 9 Ама този пак е нацупен

    146 18 Отговор
    Намерете някоя снимка на която е усмихнат!

    Коментиран от #33, #44, #85, #97

  • 10 гадно

    160 23 Отговор
    Хе-хе чалгарите искаха да се намалят партийните субсидии, но за намаляване на депутатските си заплати бяха против.

    Коментиран от #52

  • 11 МУТРА ОТВОРКО

    114 25 Отговор
    ТОЯ ГОВОРИ КАТО МУТРАТА ГЕРБЕРСКА-СТЪКИ.
  • 12 Методи

    146 28 Отговор
    Г-н Трифонов , дали поради некомпетентност , дали умишлено защото бягаш от управлението или си подплатен финансово или имаш зависимости , ти си вече тотално компрометиран! Още преди да си съставил правителство недоверието към теб е огромно! Дори миналия ден Десислава Атанасова от Герб злорадстваше и написа -" Гледам хейта и се наслаждавам. Аз идвам и водя ада със себе си а", и дори го бе превела на Английски. Трифонов, Слави ...Аз също гласувах за теб и семейството ми за да детронираме ГЕРБ. Но с твоите неадекватни действия дали целенасочено или неволно ти работиш за връщането на ГЕРБ и ДПС. Докато имаш възможност да запазиш поне част от достойнството и себеуважението се оттегли. Защото както е видно от обществените настроения ще бъдеш принуден от обществото да се оттеглиш и тогава няма да има път занапред за теб!

    Коментиран от #50

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 русенец

    134 21 Отговор
    А мутрите не обичат твърде някой да им се отваря. Иначе лексиката на Тиквата беше по-добра, изразяваше се като селски и** диот. Докато Трифонов и това не умее. Интересно ми е колко промит мозък трябва да си, за да гласуваш за ИТН.
  • 15 Притча

    97 15 Отговор
    Най-готино е да си почетен председател като Доган, Борисов или Трифонов или в сянка като Гергов, Дъбов, Пеевски, Прокопиев и др.
    РАЗДАВАШ АКЪЛ, РЪСИШ ПРОСТОТИИ, ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ ТЕКАТ КЪМ ТЕБЕ, РАЗПРЕДЕЛЯШ ПОРЦИИ И СИ ВЕЛИК В СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ!!!
  • 16 От куха

    106 12 Отговор
    кратуна семе ? И тоя като ББ критика не търпи, тръгнал политика да ми прави ! Яяяя , кой от къде е !
  • 17 от ада

    93 14 Отговор
    Връщай се обратно там откъдето изпълзя, сатана
  • 18 Изумен

    125 19 Отговор
    Чалгаря във видео включване каза - "Аз знам какво иска Христо Иванов. Иска постове в новото правителство. Те са 4 политическа сила и когато станат 1-ва тогава ще имат" . Ей чалгар с вид на бавнорaзвиващ! Значи всички други да ви подкрепят да управлявате еднолично само с ваши номинации но всички партии от протеста да носят негативите на вашите некадърни избраници! Я си спомни чалгар безмозъчeн кога досега формации които са подкрепяли управление не са участвали със свои представители за да носят отговорност също. Спомни си тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС формулата бе 8-5-3 според гласовете и процентите. Спомни си предишния парламент и коалицията ГЕРБ-ОП? ГЕРБ имаха 95 депутата а ОП 27. И ОП имаха вицепремиер и министър на отбраната Каракачанов , вицепремиер Валери Симеонов , министри на околната среда Ненов и министър на икономиката Емил Караиванов от квотата на Атака. Имаха областни управители като Илиан Тодоров на Софийска област и на други области. А ГЕРБ тогава имаха 95 депутата а ти сега 65. А искаш еднолично да управляваш и крадеш Европейските фондове а останалите са длъжни да ти ръкопляскат. ОП имаха 27 депутата и Борисов им даде толкова министерски постове а сега ДБ 34 но казваш искали някое министерство. Ей чалгар мутренски, осъзнай се. Не знаеш ни най малко какво те очаква. Та дори Борисов бе коректен с партньорите си спрямо теб!

    Коментиран от #158

  • 19 fen

    110 11 Отговор
    И тоя се кани да управлява държавата! То май не той де... Абе обърках се! Нищо! Берачите на ягоди в Англия пак да гласуват за Него!
  • 20 "Отваря" ли?

    74 11 Отговор
    И ти ли лато Бою плещиш? Страхотен речник, няма що..... Внимавай с изказа си жаргоните! Не си за политиката. Излезе истината какви сте от вашата партия.
  • 21 Ти си

    68 15 Отговор
    С един лев субсидия е много лесно да се купят не само депутати а цели партии. Та в тоя смисъл предложението на Трифонов е меко казано тъпо !
  • 22 Иван

    90 13 Отговор
    Чалгаря постигна това за което бе проектиран! Успя да измести народната омраза и гняв от ДПС,Гешев и Борисов към него и сбирщината му. Вниманието сега е насочено към него, какъв състав на правителство ще предложи и кои ще го подкрепят! Борисов пое глътка въздух! И това е целта- престъпленията му са се размиват напред във времето! Чалгаря увери че няма да има нито един представител от служебното правителство , чийто рейтинг е 60%. Най висок за изпълнителна власт от промените! Проектирания в лабораториите на мафията и олигархията от ДПС и ГЕРБ успешно върши своята роля. Но зимата всичкия народен гняв ще се стовари върху него и както бе казал политическия анализатор Октай " от тях няма да остане ни партия , ни телевизия".
  • 23 ИСТИНАТА

    69 9 Отговор
    Чалга месията на последните избори имаше 650 хил.гласа а ДБ имаха 350 хил. От тези 650 хил. 200 хиляди гласуваха само затова защото според проучванията само те имаха шанс да детронират ГЕРБ от 1-то място. След провала на ЧАЛГАРИТЕ и станалите ясни зависимости от олигархията и задкулисието на ИТН , на момента тези 200 хиляди се оттеглят като избиратели на Трифонов. Насочват се към други протестни формации , предимно към ДБ , ИБНИ, Възраждане и малка част към БСП. С течение на времето останалите 400 хиляди започват да се люспят постепенно и също се насочват към другите протестни формации или няма да гласуват . До няколко месеца чалгарската сбирщина пада на 150-200 хиляди колкото е границата за влизане в парламента. ИТН ще остане в историята като най бързо разпаднала се партия от създаването си.
  • 24 Стоян

    66 10 Отговор
    Мутрите от Герб и мутрите на СЛАВУЦА чалгаря нямат разлика! Около първите са мутри осъждани като Стъки Георги Валентинов, Даниел Илиев( вижте снимките им прегърнати) а мутрите около втория са подобни наркопласьори като Емо черния, Миро пашата , Данчо пръча. Напишете в Гyгъл Слави Трифонов Емо черния Миро пашата и ще се ужасите. Едно и също са тиквата и чалгата
  • 25 глоги

    77 7 Отговор
    Трифонов Е бесен: "- Много обичам, когато някой ми се отваря на тема “партийни субсидии"!ДРУГО НЕ ОБИЧАШ ЛИ? ЧЕСЪН,НАПРИМЕР.
  • 26 Поемай за село, стар си и безполезен

    98 8 Отговор
    Като си бесен, ваксинирай се против бяс. Народът разбра всичките ви лъжи и задкулусия.
  • 27 ТаУмВзе

    77 8 Отговор
    Чалгарче, сдавай Мандата на Служебното правителство и спри да лаеш глупости от диванчето. Не се различаваш от мутропитека.
  • 28 Доган

    81 8 Отговор
    Слави като вземаш милиони от Доган бълха те ухапала за субсидията. Аиде стига вече такива неща не се огласяват, когато даряваш го правиш от сърце а не за да сложиш медал на ревера.

    Коментиран от #96

  • 29 Лош

    87 8 Отговор
    Какво се ежиш бе мишок. Скрил си се в миша дупка и квичиш от време на време като заклещен. Покажи се като мъж и кажи каквото има да казваш. Явно вече и "за пред хората" не ставаш.
  • 30 Загрижен

    68 7 Отговор
    Абе, чалгар, ти мандата трябваше да върнеш. Тия дето си ги дал, не са важни...
  • 31 Такъв

    83 8 Отговор
    министър-председател България не е имала, ама и такъв лидер на партия не е имала. Този хич не го слуша главата! Ами върви в парламента и се ядосай там, ама не ти стиска. Любимият ти суверен намаля драстично, заради фейсбук "изявите" ти. Аре, поемай пътя към Учиндол, че ни парламент, ни телевизия, ни шоОООО /ах/ ще видиш вече.
  • 32 Комуниста

    56 13 Отговор
    Айде марш бе герберско мюре учиндолско!
  • 33 Доктор

    47 8 Отговор

    До коментар #9 от "Ама този пак е нацупен":

    Защото не е мушкал отдавна , самолета като не фърка и всичко ти е криво!
  • 34 Здравко Думанов

    72 9 Отговор
    Господи, избави България от този! Жив го дръж, но далеч от властта. Господи, какъв долнопробен език...
  • 35 нннн

    59 6 Отговор
    Е, той и Пеевски е голям и прочут дарител...
  • 36 Чакай

    38 6 Отговор

    До коментар #6 от "ИСТИНАТА":

    чакай, чакай. Сметките ти са сферата на фантазията. Чакай да видим първо гласуването на кабинета.
  • 37 Мамооо

    54 8 Отговор
    виолиста съвсем се е бъгнал!!!Леко ве келеш!
  • 38 Харесвам 🎃, само сготвени

    67 6 Отговор
    Този от сутринта е вкиснат. Нищо, до довечера ще го мариноват. 😄😄😄
  • 39 Някой

    26 38 Отговор
    Като четеш коментарите, ти става ясно, че с такъв ПРОСТ народ няма да има оправия който и да дойде на власт!

    Коментиран от #129

  • 40 ПСР

    10 32 Отговор
    В този,конкретен случай е напълно прав.След като връщат във фиска разликата 1/8 лева,значи има основание да се нерви.ББ,лъже,както обикновено.Както и пристрастните му мисирки.
  • 41 Смех

    50 9 Отговор
    Еми волята на суверена на следващие избори е да си седи дома и да си се клати с патериците, да се прави на шут във платената си тИливизия и да го забравяме вече...
  • 42 Пламен

    53 8 Отговор
    Чалгарина ще ни управлява от дивана.Тиквуня от джипката...разлика,няма
  • 43 Бар Баганьос

    55 7 Отговор
    Славчо, за партийната субсидийка е ясно. Хайде сега със същия плам кажи нещо за Пеевски, Гешев, ДПС, Банкянското чудо и т.н.
    Ама със същия плам, не по-малък!
  • 44 Този

    50 6 Отговор

    До коментар #9 от "Ама този пак е нацупен":

    ни плаши повече и от Боко. Не знам кой е пиарът му, но е по-зле и от него.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Независим

    50 5 Отговор
    Трифонов, бе ти какъв човек си, изказваш се за неща като това дарение които сте направили и което е добро нещо, а в същото време мълчиш като комунист на разпит за много, ама много по важни и належащи неща, от които зависи бъдещето на България, като това ЗАЩО отричате това въз основа на което спечелихте изборите, а именно, че ГЕРБ, БСП и ДПС са токсични партии с които вие НЯМА да се сдружавате ????????????????????????????????????
  • 47 Месии

    66 5 Отговор
    Поредният надут селянин, който се мисли за последна инстанция.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Доктор

    50 4 Отговор
    Трифонов,кажи си що се скарахте с Баце?

    Коментиран от #55

  • 50 хаха

    48 6 Отговор

    До коментар #12 от "Методи":

    Методи, ти не разбра ли, че ИТН са проект на хидроинженера? За какво детрониране на ГЕРБ и ДПС говориш?
  • 51 Ю.кортес

    50 5 Отговор
    За 30 години,дългия само е хвалел доган и никога дори и една критика
  • 52 БСП в канала

    42 7 Отговор

    До коментар #10 от "гадно":

    Ама, то и БСП гласуваха против намаляването но заплатите. Нали са социална партия, защо не даряват половин заплата + бонуси + безотчетни на дом за възрастни хора?

    Коментиран от #88

  • 53 Абе

    37 5 Отговор
    Стига се излага бе баце 2
  • 54 Българин

    25 8 Отговор
    Ако България не плаща на политиците си, чужди държави ще намерят начин как да го правят Срещу интересите на България "⚠️
  • 55 Абе

    40 5 Отговор

    До коментар #49 от "Доктор":

    почвам да си мисля че вярно е искал 50% от герб
  • 56 5055

    47 8 Отговор
    Дълъг и прост!
  • 57 Кружит

    49 8 Отговор
    Станиславчо ти си един уникален с...ник колко хора излъга да гласуват за теб и ги предаде още веднага, когато става въпрос зс друг когато е неморален може а когато става въпрос за теб и твоите хора за същото няма проблем вие надминахте дори и тиквата и то още сега а си представям ако управлявате една година за повече да не говорим. Ало последователния, не спря да повтаряш в всяко предаване колко много си последователен как безброй пъти повтаряше че с БСП, ДПС, и ГЕРБ как няма шанс не за преговори а въобще за каквито и да е разговори е това се казва "последователност" социолозите не знам какво проучват но при нови избори отивате в небитието и ти го знаеш поне бързо те разкрихме.
  • 58 Светлина

    44 9 Отговор
    Не е ок това. Какво му е здравословното състояние не зная, но психическото е много зле. Все пак мисля, че играе театър, за който му е платено. Знаейки, че Райчев е зад него и той скоро пусна опорката за ДПС и етническия мир... Дъщеря му е кандидат депутат Ружа. Хубаво момиче, но доста семпло.

    Коментиран от #62

  • 59 LOSHIA

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    МЕЧТИ ......БЛЯНОВЕ В СЪНИЩА.....БЪЛНУВАНЕ ........
  • 60 цигу

    37 6 Отговор
    Цигулката на прехода, поискала си половината от депутатите на групировката герб, получила си ги доброволно или не? Кой ви финансира? Поредния проект на задкулисието сте. Да лъжеш с мълчание. И такова нещо имало. Махайте се!
  • 61 младенов

    26 6 Отговор
    егаси смешката ХаХа
  • 62 изрод от ГЕРБ

    20 14 Отговор

    До коментар #58 от "Светлина":

    И на Бацо психическото състояние не е за завиждане
  • 63 Помисли

    52 5 Отговор
    Преди да се изказваш Слави, най напред помисли. Ти знаеш ли самовлюбено човече с твойте гръмки слова колко хора дразниш, вбесяваш и им качваш кръвното. Ето още един пример колко си приличаш с Толупа. Не те интересува Суверена ИЗОБЩО. Палиш като заместника си Тошката на най малкият намек да ви опонира човек. Оня с джипката се криеше от хората за да не му зададат въпроси, защото е яко тъп ако не му е написно, а ти се криеш от Мисирките и отговаряш само на написани отговори, но не в лице с лице, а от запис в твойто срудио. Жалко с нищо не си по добър от Бб
  • 64 от космоса

    30 5 Отговор
    партийни субсидии, само това ли знаете космонавти? Изтичат милиарди лева и евро, защо не говорите за това? То е ясно че трябва да се спрат. Но е всеизвестно, че партиите се финансират от олигархията и клептокрацията. И на хоризонта са още едни други милиарди. За тях се бори мафията.
  • 65 итн

    33 6 Отговор
    1. C мълчaниe излъгaхa хoрaтa
    2. Нe прeдлoжихa cвoитe хoрa прeди избoритe
    3. Прeдлoжихa Никитo, кoйтo нocи cвoитe oбвързaнocти и му дaдoхa трибунa
    4. Cъюзихa ce c пaртии oт cтaтуквoтo и модела КОЙ, твърдяхa oбрaтнoтo, чe нямa
    5. Пoдгoтвили и oттeглили мacoн и плагиат зa прeмиeр, кoйтo cъщo e в oбвързaнocти, чe и бил нa хрaнилкaтa при БCП, кoнcултaнти нaли, удoбнo
    6. Нaпaдaт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo и прeзидeнтa
    7. Нaпaдaт ДБ
    8. ГEРБ и ДПC ѝм ръкoпляcкaт
    9. Издигнaхa чoвeк зa прeмиeр, кoйтo нe жeлae дa вoди биткa c мaфиятa
    10. Лицето от точка 5. се предлага за министър на МВР!
    11. Вeчe ca из мeдиитe нa oлигaрхиятa
    12. Излизa инфoрмaция зa oбвързaнocти c групирoвкитe oт прeхoдa
  • 66 ПУТИН

    27 14 Отговор
    ИДВАТ ВИРУСИ, МИГРАНТИ, ПОЖАРИ, БЕДСТВИЯ И АВАРИИ, ПОСКЪПВАНЕ НА ВСИЧКО, БЕЗРАБОТИЦА, ГЛАД И МИЗЕРИЯ - ПЪЛНА РАЗРУХА. ТОВА НИ ОСТАВЯТ СЛУЖЕБНИТЕ, А НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ РАЗБИРАТ ОТ НИЩО, НО ЩЕЛИ ДА СЕ НАУЧАТ ЗА ГОДИНА, ДВЕ? ВАЖНОТО Е ДА ЗНАЯТ ЕЗИЦИ!

    Коментиран от #75

  • 67 АнтиМ

    36 4 Отговор
    Отварят ти се значи, а? "...и чакай бе, нали нямаше да ЗАТВАРЯШ? Като какъв ги ЗАТВАРЯШ? Някой иска ли от тебе да ЗАТВАРЯШ нещо? А ти като какъв се водиш, като ЗАТВАРЯЧ?"
  • 68 Павел пенев

    42 4 Отговор
    Не разбрахте ли,че Славчо е по голям идиот от Бойко? По време на избори ние сме електорат по време на пандемия- пациенти а през останалото време клиенти. След избори чалгата ни прекръсти на суверен или ние сме всичко друго но не и български народ,поробен от прости алчни психопати.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Политик

    42 3 Отговор
    Слави, стига си употребявал думата суверен! Ти я преварна в паразитна думичка! Особенно с последните действия на ИТН звучи даже като подигравка с народа.
  • 71 Пресръпника от Банкя

    37 3 Отговор
    Нормално ли е тоя вхт наркоман да определя управлението на България!
    Прилича на амфетаджуя от Обеля!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ХАН КРУМ

    24 2 Отговор
    лицемерието прозира от всякъде. става въпрос за подреждане на държавата в полза на хората ,не за евтин популизъм и подеяния .

    Коментиран от #77

  • 74 Българин

    41 3 Отговор
    Мазният чалгар много тънкообиден е станал! А той можеше цели 25 години да сипе помия по когото си иска от телевизионният екран, нека сега види колко го обича народа!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Той бил бесен

    37 3 Отговор
    Чалгарят бил бесен!? На мен пък най ми е драго надрусани миндер кокони да са ми бесни. А това Нищо наистина се изживява като Нещо. Дочуване..
  • 77 АДА НА СЛАВИ

    35 3 Отговор

    До коментар #73 от "ХАН КРУМ":

    НА САТАНИСТА ВСИЧКО МУ Е КРИВО, ДАЖЕ И ЖИВОТА МУ Е КРИВ. НАЙ-МУ Е ДОБРЕ ПРИ САТАНА.
  • 78 волен сидеров

    30 2 Отговор
    ЕЙ ГО НА -ПАК НА ДИВАНА-ОТВРАТ
  • 79 ПУТИН

    29 5 Отговор
    ДЪРЖАВАТА СЕ СЧУПИ! ДО ВЧЕРА ВСИЧКИ ПАРТИИ НА ПРОТЕСТА СЕ НАТИСКАХА ДА УПРАВЛЯВАТ НО МАЙ ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА, ЧЕ НЕ СТАВА, НЕ МОГАТ! АКО УСПЕЯТ ДА "НАКИСНАТ" ЧАЛГАРИТЕ, ТЕ ДА ОТНЕСАТ НЕГАТИВИТЕ И НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО - ДОБРЕ, АМА НЯМА ДА СТАНЕ! САМО СЛЕД МЕСЕЦ ИДВАТ НОВИТЕ СМЕТКИ И ЦЕНИ НА ТОК, ВОДА, ПАРНО, ГОРИВА, ХРАНА, НАПИТКИ, ЛЕКАРСТВА И Т.Н. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!
  • 80 gggw

    27 1 Отговор
    мъка, популистка. Това са 1,2 млн. ако направите държавата нормална, никой няма да ви държи сметка за това. Проблемите са в милиардите, а не в 1,2 млн
  • 81 По-добре субсидия

    22 2 Отговор
    Отколкото да се взима от Доган, Пеевски...или обобщено: собствениците на " Мултигруп" !
  • 82 Урко

    39 2 Отговор
    Защо обръщате толкова внимание на този самовлюбен чалгар, който вероятно поради заболяването си се е озлобил към всички хора? Да си плюе там и да толкоз.. Той вече беше разкрит, че не става и сега е само въпрос на време да бъде изритан, заедно с шутовете си Тошко Джуджето и онзи със скъсаните дънки, обратно на село
  • 83 Вида му е

    33 3 Отговор
    на болен човек. С психиката също е зле, няма и възпитание. Да се разкара час по-скоро, че ще ни "затрие" съвсем.
  • 84 ПУТИН

    33 3 Отговор
    ЕДНИ ОЛИГАРСИ ДЪРЖАХА БОЙКО, НО ДРУГИ ОЛИГАРСИ РЕШИХА ДА ГО СМЕНЯТ И ДА СИ СЛОЖАТ СВОИ ХОРА И С ПОМОЩТА НА НЕОБХОДИМИТЕ ИДИОТИ СПЕЧЕЛИХА ИТН! ДА АМА НИЕ КАКВО ПЕЧЕЛИМ? ШОУ? ШОУТО НА ДЕБИЛИТЕ!
  • 85 Търси се

    24 4 Отговор

    До коментар #9 от "Ама този пак е нацупен":

    Ако има снимка на усмихнат Слави на митинг или между хората,дарявам една дамаджана сливова ракия варена без захар и костилки на притежателя и.
  • 86 боже боже

    31 3 Отговор
    Ако от всеки свирач, ставаше музикант ?!!! Ако от всяко дърво ставаше свирка? ?? Ако от всеки самовлюбен се ставаше политик ??? Щеше да е чудо-нечувано. И като му е заседнала в ума тази дума "суверен ". Направо е влудяващо. Не знае ли, че българският език е толкова богат, че всяка дума , може да се замени с друга, със същото значение. Писна ми от тези ИТН.
  • 87 dron

    23 3 Отговор
    Не знам за к,ви 14млн.говори славчо .но те са троха/ако е истина/ в сравнение с милиардите ,които ще глътнат при "продажбата" на ББР.
  • 88 гадно

    27 5 Отговор

    До коментар #52 от "БСП в канала":

    Прав си, но проблема е, че чалгарите се правят на загрижени, а в същото време са като всички останали.
  • 89 стига

    16 2 Отговор
    Хайде стига с тоя референдум- хем нямаше достатъчно подкрепа, хем изминаха 5-6 години от тогава. Кой как мисли днес е по-важно. Някои хора/партии вечерта заспиват с едно решение, на сутринта вече е съвсем друго - няма да цитирам, всички го знаят.
  • 90 суверена

    23 2 Отговор
    Този е доста ограничен човечец. Непрекъснато повтаря "суверена, суверена", но едва ли знае значението на тази дума. Не е чел книги, нито има правна подготовка, един прост чалгар, дошъл от село Учин дол, Плевенска област.
  • 91 психо

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "ИСТИНАТА":

    Ще се оттегли в манастир или ще отиде в някоя луксозна лечебница да му церят нервите. Ако беше жив проф. Никола Шипковенски, светилото на българската психиатрия, можеше да го изцери....

    Коментиран от #100

  • 92 1618

    24 2 Отговор
    Програмата на Има такъв народ не струва нищо , щом за министър –председател и министри сте посочили хора свързани с Цацаров, Гешев, ГЕРБ и ДПС! Това е тотално предателство и подмяна на вота на вашите избиратели! Има такъв народ,спрете да лъжете от трибуната на Парламента, кои са ви приоритетите, защото отлично знаете, че с това предложено правителство не само , че няма да се спре корупцията и кражбите , но ще се върнат отново в ръцете на олигарсите от ДПС и ГЕРБ, За Гешев и Цацаров да не говорим, щом вашите кандидат министри са в приятелски отношения с тях и са зависими!Така, че вие сами доказахте ,че сте предателска партия на подмяната!Вие сте нагли лъжци и искате да вкарате в капан протестните партии и БСП , но няма да ви се получи!
  • 93 сит на гладен

    24 3 Отговор
    Трифонов в какви джипове и коли се вози? А пари за охрана- лична и на имуществото? Ситият на гладния не вярва....суверена, суверена....
  • 94 гошо

    20 2 Отговор
    Без белото мяза на дълга тения.
  • 95 Ооо

    16 0 Отговор
    Следва да се намалят депутатите /следващата воля на народа
  • 96 Финикийски

    14 2 Отговор

    До коментар #28 от "Доган":

    Не само от Доган, но и от свинаря Гергов....и от други, той си знае....Има и за илачи, има и за бяло, и за джипове, и за мацки, и екскурзии, и за развлечения, и за нови имоти
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Васил

    8 21 Отговор
    Не знам какво плюят по Слави да не би той да ви е вдигнал цената на тока водата храните горивата или пък да е крал шари от бюджета като диктатора. Плюят такива държавни мижитурки които се страхуват за сладките си служби да не ги загубят.
  • 99 Дааа

    9 19 Отговор
    НА ВСИЧКИ ВИЕ ПЛЮВАЧИ СРЕЩУ СЛАВИ САМО ЩЕ КАЖА,ЧЕ ВИЕ СТЕ МАЗОХИСТ И.НЕМОЖЕ ДА ТЕ КРАДЪТ А ТИ ДА КАЗВАШ ГОЛЯМА РАБОТА.ПРОСТИ И ОГРАНИЧЕНИ,КАТО ТИКВУЦИИ СТЕ ВСИЧКИ,НО ТОВА СИ Е ЗА ВАС.ХУБАВОТО Е ,ЧЕ ТОВА ВРЕМЕ СВЪРШВА,КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА.БУЦИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ.
  • 100 ПРАВ СИ

    6 1 Отговор

    До коментар #91 от "психо":

    С МЕНТА ГЛОГ И...МАСТИКА😵
  • 101 Дяволе

    16 4 Отговор
    Славчо мамин това ти беше целта да си осигуриш субсидия но явно чалгаджийчетата надхвърлиха твоите очаквания.
  • 102 ха хахаха

    16 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: “Има такъв народ” изпълнява волята на суверена..." Славуца се изявява май като фелдмаршал....
  • 103 Жорж

    25 2 Отговор
    Учиндолски цървул,по-добре да взимаш официално регламентираната субсидия,отколкото да получаваш пари от сенчести бизнесмени и от ДПС,и да изпълняваш техните поръчки,назначавайки смешни анонимници в Министерския съвет.
  • 104 Аз Негодника

    5 5 Отговор
    Имам един,напълно резонен въпрос...На кого се опитваш да отвориш ОЧИТЕ...На гласеващата администарцията,и бизнес партньорите на ГЕРБ...или на бившата администрация,и бизнес партньори на КОСТОВ - Сега ДБ...О, я стига, с тия безмислици...Министърът ти без портофейл,по ромските въпроси...Е много добър ход,с малко,инвестиция.... С добра предизборна агитация...Можеш да постигеш КОЛОСАЛЕН успех...Там има едни 200 000 ГЛАСА ОТ КОЙТО МОЖЕШ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ...СЪС 100 ДЕПУТАТА...С ЛЕКОТА МОЖЕШ ДА ИЗНУДИШ...ДЕПУТАТИТЕ НА БСП...И НА ДБ ...ДА ТЕ ПОДКРЕПЯТ...ГЕРБ НАПРАВО СИ КУПУВАХА ДЕПУТАТИ...ДА ОТЛЪЧИХА СЕ ОТ ПАРТИИ ТЕ СИ И СТАНАХА НЕЗАВИСИМИ...ВСИЧКО ИМА ЦЕНА...ТОВА Е НАЧИНА...ИГРАЕ Ш ПО ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА И ГИ ИЗПОЛЗВАШ СРЕЩУ ТЯХ ЗА ГИ БИЕШ...200 000 РОМСКИ ГЛАСА...ЧАКАТ ДОБРА КАУЗА...ЧИСТА ИДЕОЛОГИЯ...
  • 105 Шаки

    20 3 Отговор
    Когато дариш от собствената си сметка половината, тогава ще държиш такъв тон ! И като си голям патриот, плащай си данъците тук! Защо имаш офшорни сметки???
  • 106 Риба

    22 3 Отговор
    Този защо все гледа лошо?
  • 107 СлавчУ

    21 2 Отговор
    СлавчУ за колко се продаде, кажи? Ние, твоите избиратели питаме. Що не отговаряш на въпросите на Сашо Диков, Бивол и т.н. А за министрите ти кво ще кажеш, а?
  • 108 Бамбука

    17 2 Отговор
    Тоя бил върнал субсидия от един милион, другия и той, ама на народа му се губят милиарди, а вие двамцата си мълчите като ..."мисирки" !
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 2 Отговор
    СЛАВИ е като троянски кон
  • 111 Аз Човек

    13 7 Отговор
    Слави Нали си милионер Защо не дадеш на тези семейства от твоите милиони или от твоите имоти имаш Много и излишни Помогни на пострадалите българи Щом си такъв Родолюбец Фалшив Ментак Кои ли са гласували за такъв Рептил
  • 112 Аз Човек

    7 8 Отговор
    Слави Нали си милионер Защо не дадеш на тези семейства от твоите милиони или от твоите имоти имаш Много и излишни Помогни на пострадалите българи Щом си такъв Родолюбец Фалшив Ментак Кои ли са гласували за такъв Рептил
  • 113 Аз Човек

    11 8 Отговор
    Слави Нали си милионер Защо не дадеш на тези семейства от твоите милиони или от твоите имоти имаш Много и излишни Помогни на пострадалите българи Щом си такъв Родолюбец Фалшив Ментак Кои ли са гласували за такъв Рептил

    Коментиран от #136

  • 114 ТУЗ

    12 4 Отговор
    Лош човек е Слави. Злобен, негативен и отмъстителен.
    Веднъж съм го виждал на ул. "Шипка" 6, беше с един голям мотор и наби едно момче.
  • 115 мдда

    19 4 Отговор
    Слави... като човек който иска да управлява държавата, имаш прекалено махленски изказ и недопустимо държание. Чудно ми е все още как цели 24% от гласуващите отидоха и натиснаха за тебе. Жалка работа..
  • 116 Буха ха

    17 3 Отговор
    Славчо, не ми се отваряй а бЕгай да търсиш министър че нЕма време

    Коментиран от #126

  • 117 Селтак !

    19 3 Отговор
    Тъп чалгар ! Речник на ниво търговец от битака ! И нискокултурните които гласуваха за него , вече не го харесват !
  • 118 циркаджия

    12 2 Отговор
    Субсидията МУ от 1 лев съвсем не му е важна. Шиши дарява милиони и милиарди на патериците си като него.
    Когато заработи честно едни пари, тогава да парадира с даренията си.
    Има и една подробност, че който парадира с даренията си, търси изгода от тях.
  • 119 ТИ ДА ВИДИШ

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Като две капки вода са... и за туй са се гушкали и на кино са си ходли заедно даже!!!
  • 120 Бацо Гацов

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Боли ме фаро за Трифонов.
  • 121 Макробиолог

    10 2 Отговор
    Можем да смятаме--50-100млн които ще ни спестиш от субсидията 1лв е чудесно,супер.,но ко праим с отраднати дузини милиарди разкрити от служ правителство,на което ти скочи координирано с клиентелистките партии герб и дпс?При тая мършава субсидия,горе долу свестни няма да останат,всичко става клиентела.
  • 122 КОВИД 19

    6 2 Отговор
    ПАНДЕМИЯТА- СЛАВЧО 21 . Е ИЗОБРЕТЕНИЕ НА НАШИТЕ ПОЛИТМУТРИ. ОТ ТОЯ ЧАЛГАР МУТРА,ВАКСИНА НЯМА. ЧАКА ВИ,! ИЦО СОРОСА.
  • 123 Някои газови фирми получават газ

    3 1 Отговор
    Като интернационална субсидия а родните депутати се чудят как да си гласуват 8 лева на глас субсидия от изборите
  • 124 РЕАЛИСТ

    6 16 Отговор
    БРАВО СЛАВИ МАЧКАЙ СМЕШНИЦИТЕ.ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ
  • 125 АУУУУ

    15 2 Отговор
    КОЛКО Е СТРАШЕН И ЛОШ ТОЯ МАЛОУМНИК. ЖАЛЪК НИГРАМОТНИК. "СУВЕРЕНА" ЩЕ СТРАДА. ЖАЛКО!
  • 126 Смях

    15 3 Отговор

    До коментар #116 от "Буха ха":

    Ама голям смях! До 17ч. "търсим министър на правосъдието" !!! До къде я докарахме, да издирваме министър! Пак ли кастинг? WANTED! Абе тия хора в кой век живеят? Кои (мало)умници са гласували за тях, а и продължават да упорстват, че нека да им гласуваме доверие че и пак щели да гласуват за шутовете??? Еми,.....няма такъв тъп народ!
  • 127 Да бе

    15 5 Отговор
    Сигурно пък суверена много обича Слави, удобно излегнат на дивана в домашно облекло, с намръщено лице и огромно его да го поучава, да му се кара и размахва пръст. Айде слез от величието си, прибери си малко самочувствието, че си велик и ако искаш нещо да кажеш на суверена просто излез от дупката си и го кажи. Щото ни писна от фейсбук да ни поучават и да ни се карат и обиждат самовлюбени "величия".
    И да попитам ти политик ли си? Какъв си? Депутат не искаш да ставаш, както Чекмеджан. В парламент не искаш да влизаш. Разговори с политическите партии не водиш. Ама иначе съставяш правителство и предлагаш министри. И то с претенции да имаш подкрепа от другите партии, щото без нея залязваш. Ама не искаш да даваш постове, щото другите искали били. А ти като не искаш, защо не дадеш и на други, А??? Нали искаш подкрепа, а не даваш. Ламтиш за всичко. Но, не и за отговорност. Бързаш да заявиш, че ако не гласуват за твоите министри, видиш ли другите щели да бъдат виновни, а не ти. Айде, до сега изтърпяхме един еднокнижен, селски хитрец. Втори не ни трябва.
  • 128 JEFF

    16 3 Отговор
    Затваряй се в 7/8 и страдай. Защо трябва да ни интересува какво обичаш или не обичаш ? Ще се отваряме на каквито си поискаме теми. Сбогом !
  • 129 анонимен

    5 1 Отговор

    До коментар #39 от "Някой":

    👋
    Това е най-голямата истина!
  • 130 Естет

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "БУЦИ":

    Е как откъде?Нали всички световни музикални компании се избиват да дават пари за авторски права на такива "бисери" като "На на найна на комбайна..."
  • 131 2020

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "БУЦИ":

    Простакъъът Славчо само едно си знае - суверен, та суверен!!!
    Суверен (от френски: souverain – „висш“, „върховен“) е лице, на което, без каквито и да е ограничителни условия и в течение на неопределен срок, напълно принадлежи върховната, висша власт в държавата.
    Та Славчо, като Тиквата си мисли, че той е монархът, суверенът. Народът не може да е суверен, суверен е една личност или група - олигархия!) Чалгараска работа!
  • 132 КуКу Къш

    10 2 Отговор
    Не всяка партия има телевизия и рекламни спонсори.
    Нито пък изпълнява поръчки срещу заплащане.
  • 133 Данъкоплатец

    14 1 Отговор
    Субсидията трябва да се определи с референдум. Аз ще гласувам за 0 лв. Партиите трябва да се финансират само от членския внос и никакви други финансови средства!!!
  • 134 Чест и почитания Слави!

    5 18 Отговор
    Ти си стойностен човек! Морален, доблестен и принципен! Затова и понасяш толкова храчки, от боклуци, които никога нямат шанса да са честни доблестни! Достойният народ на тази държава е зад теб! Продължавай да правиш каквото трябва, пък да става каквото ще!

    Коментиран от #138

  • 135 За крадец не ставаш сине ти си будалааа

    6 2 Отговор
    Щом акъла ти е взела Йованкаааа
  • 136 ДРАЙФУС

    6 0 Отговор

    До коментар #113 от "Аз Човек":

    На въпроса - истинските човеци, не същества като тебе!
  • 137 ivan

    9 3 Отговор
    пуснах една сълза,Слав4о върнал 15млн. ама заради него отиваме пак на избори и 6те трябва да изхар4им едни 100-150млн.сме6на работа
  • 138 ivan

    8 1 Отговор

    До коментар #134 от "Чест и почитания Слави!":

    майко мила,ти знае6 ли зна4ението на думите доблест,морал и най ве4е принципи

    Коментиран от #139

  • 139 Както

    3 1 Отговор

    До коментар #138 от "ivan":

    е видно аз ги знам, ама вашите защо не са те научили, че и ти да знаеш и да не питаш и правиш глупости!
  • 140 Съвест ли

    4 10 Отговор

    До коментар #6 от "ИСТИНАТА":

    А на теб какво точно ти харесва в служебния кабинет?!Че кой е гласувал за Румен Радевите?!Или фуражката иска да командва, без да се е явявал избори, без да се е борил почтено!И най-важното,без да носи отговорност страхливеца,както винаги досега!Събудете се малко!Чалгата може да го подкрепят кретени,но са реални гласове,дори и със служебна победа.Ако Радев иска власт,пътя е ясен- политическа формация и избори!И после отговорност!Гарантирам!С камъни ще го гонят,защото за нищо не става!Едно огромно его и Кобрата на не знам кой си!

    Коментиран от #147

  • 141 МАЧКАЙ СЛАВИ

    4 11 Отговор
    НЕ ГИ ЖАЛИ.......ЗА ПАРИ ДРУГИЪЕ ПАРТИИ ЩЕ ПРОДАДАТ МАЙКА СИ ИБАЩА СИ......АААЛЧНИ СА...ДА ГРАБЯТ НАРОДНА ПАРА....МАЧКАЙ ГИ СЛАВИ
  • 142 ......

    8 4 Отговор
    Наркоман прост,ако питаш суверена да няма данъци,според теб как ще гласува,а онзи ден ,когато искаха да намалят заплатите на депутатите твойта пасмина как гласува?Не въпроса в това колко да е субсидията ами тази субсидия да се изразходва по предназначение и да има контрол, а не ти си решил да даряваш,а питаш ли гласоподавателите дали искат да даряваш,както и онзи тиквеник...
  • 143 Оракула

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "БУЦИ":

    От къде , да има пари Слави Трифонов????
    Този въпрос, Слави Трифонов не го обича?
    Помним че ,
    Бойко Борисов и Цветан Цветанов,
    бяха уж теглили кредит заедно ,
    при основаването на ГЕРБ,
    но Цветанов бе изритан от Бойко ,
    и не разбрахме, къде му остана дяла в партията?
    Дали не е цедирала ТИМ ," ИН АДВАНС"?
    Те са му истинскте съдружници в партия ГЕРБ?

    Коя банка е толкова щедра, като КТБ ,
    по времето на Цветан Василев,
    когато направиха, Николай Бареков, "евро-депутат" ,
    а едни ЧСИ -та ,
    му прибираха заплатата от Европарламента?"?

    Такива пари ,рано или късно , водят до безпаричие !
    Та и Слави не го знаем, на кой, колко има да връща?
    Току виж му продали телевизията , на оная
    "Юнайтед компани "от Нова Телевизия в Сърбия ?
    Не се учудвайте уважаеми избиратели,
    всичко е толкова секретно ,
    че утре можем да осъмнем, като Американци,
    или като Руснаци!
    Зависи кой на кого, дължи присвоените милиарди?
  • 144 цървулан

    12 4 Отговор
    не ми пука дали си бесен чалгар с цървули.
  • 145 Хей

    11 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Много обичам, когато някой ми се отваря
    Слави Трифонов да престане да се прави на последна инстанция, защото все още е никой в политиката и както е тръгнал такъв и ще си остане...
  • 146 невероятно

    14 3 Отговор
    Същества, които десетки години се гавриха с различни обществени личности и им съсипваха живота, сега видиш ли, смятат че е недопустимо някой да каже , каквото и да е за тях и тяхната партия. Ех, Славчо, сякаш не знаеш, че критиките, забележките, обидите дори, грозните епитети, намеците за умствения ви багаж и смешките по ваш адрес, едва сега започват. Много има да ви се връща. В кое ли шоу ще цъфне някой твой, окарикатурен образ, а задължително и на Тошко, и какво си мислиш, че точно тези , които те избраха , няма да си умират от смях ? О, лъжеш се, те най-много ще се кискат, защото са любители на скечове. Ще видиш.
  • 147 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #140 от "Съвест ли":

    Не се нервирай ! Не са ти ясни работите !
  • 148 Рослямист

    5 6 Отговор
    Не се подигравайте на господин Трифонов, той е болен като господин Козлодуй ама от спин.
  • 149 меги

    9 6 Отговор
    Високомерен, самовлюбен,самочувствие до небето.. Добре че Ванката не е номиниран за министър. Впрочем , не е късно . Трифонов е авторитарен и доста напомня Б.Б.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Аlex

    8 5 Отговор
    Лелейй,ама тис бил велик патриот,бе!И колко си загрижен за моята скромна личност!И от къде на къде и аз съм ти в кюпа,наречен "суверен".И кой си ти,чалга безподобна,че ще ме смяташ за твой електорат?!Я по-полека!
  • 152 Уйке

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "АЙ СТИГА БЕ":

    Вече имаме двама позьори!
  • 153 Трифонов, падение и то какво

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "БУЦИ":

    Вчера беше уважаван шоумен. Днес си презирана кукла на конци!! Евала мутро
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Хайде смелчага!

    7 5 Отговор
    Славчоо , покажи се някъде между хората тия дни, да речем в сряда пред Народното събрание да видиш колко те уважават хората. Подозирам, че няма да ти хареса, но ти пробвай, нали си голям мъж!

    Коментиран от #162

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Шайба

    4 4 Отговор
    Подхлъзна народа да гласува за 1 лев субсидия и сега му я връща като дарение,каква подигравка,да бяхме гласували за 20лева субсидия,сега щеше да има повече пари за нас.
  • 158 Лустрация

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "Изумен":

    Съд и затвор
    Ристо министър при Бойко ,Атанас ченге
    Мая и Татяна стари комунистки


    Както се очакваше-предатели
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 БРЦК

    5 4 Отговор
    Слави поредната к.... ва
  • 161 БРЦК

    6 1 Отговор
    Дела трябват а не думи ВАСИЛ ИВ . КУНЧЕВ Не идиоти
  • 162 явно

    4 1 Отговор

    До коментар #155 от "Хайде смелчага!":

    Явно си фен на ББ, ти, за народа ли се имаш.
  • 163 Йеронимус БОШ

    2 3 Отговор
    Пак се е изгаврил с Тиквата и Шайката му !
  • 164 чекмедже 2

    3 6 Отговор

    До коментар #5 от "Кака Мара":

    Браво на Слави, а за други партии един голям мазен...
  • 165 Мамата

    6 3 Отговор
    ОООО ДИВАНИЯТ ПОЛИТИК,КО СТАА,СТИГНА ДЖИПКАДЖИЯТА
  • 166 Аамет Доан

    4 2 Отговор
    Ни съ кахари,сеир сандък ефенди,нъл знаш чи ша ти дам повече алтъни.
  • 167 Стара чанта

    6 3 Отговор
    Отворко, бастун селски ! Всички в тая партийка - чалгарка сте тъпи , прости, арогантни примати !
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 волен сидеров

    3 4 Отговор
    ДИВАНДЖИЯТА ПАК РЪСИ МОЗЪК
  • 170 Слави Номер 1

    3 4 Отговор
    Както винаги точно, ясно и изчерпателно. Който не е разбрал, проблемът е само негов. Силата е в истината!Завинаги пълна подкрепа за ИТН! С вас съм.
  • 171 ГОСТ

    3 3 Отговор
    Чалга и политика са като мангоджери и космос.
  • 172 5310

    4 2 Отговор
    Млъкни бе, Шушляк, ти ни излезе по-скъпо от издръжката на партиите за 20 години напред. На гърба ти се пишат два избора - този, който мина и следващите.
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Маймуняка

    2 3 Отговор
    Дългуча скоро ще яде манатарката на Тиквоча.Оня потрива копита от кеф !
  • 175 смиловипръц

    0 1 Отговор
    а де, защо
  • 176 Бойко

    1 4 Отговор
    Мачкай Баце!
    Ама каква гнусна снимка на шоумена-политик са изтипосали! :)))

    Ей Баце! Ще търсим някой куражлия като теб, ама няма да намерим! Само леваци и страхливци!
  • 177 БОКОКРАД

    0 0 Отговор
    трифончо спичели омразата на народа ПРЕДИ ДА КОНСУМИРА ВЛАСТТА ............. ОТ ДЪРТИ ЕРГЕНИ ХУБАВО , НЕ ЧАКАЙТЕ ! ТОВА СА ЕГОИСТИ И АЛЧНИЦИ ! И ДВАМАТА СА КАРАТИСТИ С8МОТАНЯЦИ , ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ...... ПАРИТЕ И НА БОКО И НА СЛАВИ СА В ОФШОРНИ ЗОНИ !
  • 178 Екс

    0 0 Отговор
    Последния сульо,кажи за Силвето и офшорките,не ни се отваряй на нас отворените!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове