Last news in Fakti

11 Август, 2021 08:34 6 434 29

Първи случай на коронавирус в Народното събрание

  • калоян янков

Заразен е Калоян Янков от "Демократична България"

Първи случай на коронавирус в Народното събрание - 1
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Демократична България" Калоян Янков е с положителна проба за коронавирус. Това е първият случай на заразен депутат с COVID-19 в 46-ия парламент, съобщи "Стандарт".

Народният представител оглави временната комисия за установяване на факти и обстоятелства относно незаконосъобразни действия и бездействия на компетентните органи на територията на лесопарк "Росенец" в Бургас.

Дистанционното участие на инфектираните депутати ще се случва онлайн чрез видеоразговор, който ще се прожектира в пленарната зала. По същия начин се провеждаха заседания със заболелите и в 45-ото и 44-ото НС.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    41 11 Отговор
    Само зарази ръсят тези от ДБ.
  • 2 Избирател от

    23 16 Отговор
    Защо гледате безучастно с министър Кацаров как в Парламента всички депутати нарушават тази заповед без изключение?

    Как искате ние да спазваме заповедта на министъра на МЗ?

    Очакваме да сигнализирате РЗИ София да отиде в Парламента и да ги санкционира и да ги накара да носят маски на закрито.Разбирам,че си приеха да си взимат над 10 000 лева заплата и не им пука за някакви си 300 лева глоба,но това не е демокрация.

    Ние избирателите следим внимателно държанието на всеки депутат и ще го санкционираме при следващите избори.
  • 3 Закривай

    45 14 Отговор
    На бас, че е ваксиниран!
  • 4 Пич

    39 14 Отговор
    Ще кихне няколко пъти , и ще ми мине... Грип като грип , истерията се разпалва заради печалбата от ваксините...
  • 5 плевен

    49 10 Отговор
    Това им е най- малката грижа на Демократична Ббългария. Лошото е че не ги пускат при баницата. А си бяха сложили вече лигавничето.
  • 6 ЕВРО НЮЗ

    24 1 Отговор
    А тая така ценна и любима
    на обществото прослойка кога ще се ВАКСА.???
  • 7 Пич

    26 4 Отговор
    И с обикновените грипове печелеха много от ваксините , но алчността им ги караше да мечтаят , това да стане задължително... Измислиха ковида , и мечтата им стана реалност...

    Коментиран от #12

  • 8 9696

    13 23 Отговор
    Трябва да се вземат мерки отсега, а не да се чака да пламнат цели градове, болниците да се препълнят и хора да умират на стъпалата.
    Заради хотелиерите по морето пуснаха всякакви чужденци в Бг. Служебното правителство се стаява, за да не предизвика народното недоволство и не предприема мерки. А цъкайте минуси сега!
  • 9 Мравояд

    11 10 Отговор
    А тулупа от Банкя кога?
  • 10 Дедо

    18 3 Отговор
    Само един ли? Жалко.
  • 11 9696

    13 15 Отговор
    Заради туристическия сезон и ресторантьорите ще си докараме големи неприятности.
  • 12 Баба Гицка

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    Кой тва?

    Коментиран от #27

  • 13 Изненада

    31 10 Отговор
    А защо не кажете,че е ваксиниран.........В Австрия има заведения,които не допускат ваксинирани.Скоро всички ще се пазим от ваксинираните,защото след ваксините,те остават перманентно болни и най малкия проблем ги тръшка на легло а след като са перманентно болни пренасят и заразата.80% от болните в Израел са с ваксини и сега започва и трета ваксинация,но докога.Който иска да става опитна мишка да става,проблема остава за нормалните.

    Коментиран от #16

  • 14 240Айдука

    13 1 Отговор
    Боже довърши ги, пардон - помогни им!
  • 15 0т дек на дек

    9 4 Отговор
    А аз си мислех,че приносителите на СДС-Заразата не боледуват от нищо друго!?
  • 16 Не нада

    5 17 Отговор

    До коментар #13 от "Изненада":

    Ти никога ли не си бил ваксиниран?

    Коментиран от #19

  • 17 Какви са тея тъпотии

    20 3 Отговор
    Пффф. Да се заразяват. Хич не ми пука за такива хора. Да м*ат. Сега започнали да се правят на заразени за да могат да си локдаунат държавата. На бас че този въпросния уж така наречен заразен ще отиде на море или някъде извън България да си почива на някакво екзотично място и така.
  • 18 Случаен

    13 1 Отговор
    Прилича на Васко Кеца... Сигурни ли сте, че е ковид? Може и друг вирус да е...
  • 19 Изненада

    26 5 Отговор

    До коментар #16 от "Не нада":

    Естествено че съм ваксиниран,но с истински ваксини(органични) а не с непроверени ментета и мРНК ваксини да ми променят генетичния код.Всички бебета се ваксинират срещу менингит а после и срещу туберкулоза,но това е от друго,нормално време.В този ковид експеримент не желая да участвам.

    Коментиран от #24

  • 20 Водолазов

    11 1 Отговор
    Ами така е. Не е редно горките народносъбрантияни да останат без почивка на..........море,шшшшт тихо, тихо. Добре че вирусът се смили над тях. Тъкмо ще затворят морето само за тяхна милост, ухааааа!!!!!
  • 21 Ценен ЦЕНЗОР

    8 1 Отговор
    Ще го убият ли сега ? С последващо изгаряне на трупа , за да не сее още зараза ! А ? Да питаме ли НОЩ ? Те знаят най-добре........
  • 22 Бай Манол

    7 4 Отговор
    Нищо му няма.Аз досега не съм чул заразен депутат да е умрял.То и Бойко пък два пъти завалията го хвана и за жалост още е жив.
  • 23 любител

    5 1 Отговор
    най вероятно не е болен ами не иска да разследва росенец защото доги му плаща.хахаха.
  • 24 Не нада

    3 5 Отговор

    До коментар #19 от "Изненада":

    "след ваксините,те остават перманентно болни и най малкия проблем ги тръшка на легло а след като са перманентно болни пренасят и заразата." - това не се ли отнася за всички ваксини?
  • 25 Верно ли

    7 0 Отговор
    Ама той знае ли?
  • 26 Ай харлия

    2 1 Отговор
    И дано този вирус никога не си тръгва.
  • 27 Иванов

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Баба Гицка":

    Бялата мафия.Хора които от фармацевта до професора не би ми писнали да ги разстрелвам денонощно и с чиста съвест.
  • 28 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КЪДЕ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ К У РВ ОЛЯК СЕ Е ПРИПИЧАЛ НА СЛЪНЦЕ В ЗОНА С КОРОНОВИРУС ???????????
  • 29 слабо

    2 0 Отговор
    Айт в къщи да се лекува с болничен колкото трябва или дисциплинарно уволнение както за него така и за всеки един депутат който: Напуска залата в работно време или не присъства без декларация оправдаваща отсъствието му!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове