22 Август, 2021 18:45 5 885 79

Волгин: Слави трябва да разбере, че БСП е партията, която защитава нормалността

  • петър волгин-
  • слави трифонов-
  • итн

Либералите усещат, че ИТН е точно обратното на всичко, което проповядват, и, съответно, е заплаха за тяхното господство, смята той

Волгин: Слави трябва да разбере, че БСП е партията, която защитава нормалността  - 1
Снимка: БГНЕС

Петър Волгин сватоса БСП и ИТН по БНР. Той заяви, че ако партията на Слави Трифонов не избере нормалността, която изповядва БСП , може да претърпи фиаско и да изчезне много бързо.

"Радостното все пак е, че в България има и партии, които защитават нормалността. От представените в парламента политически формации такава, безспорно, е БСП. В това има известен парадокс, защото посестримите на социалистите в Европа отдавна са затънали в тресавището на либералните ексцесии няма вероятност да се измъкнат някога оттам. Нашите социалисти се държат много по-достойно. Въпреки страхотния външен натиск БСП твърдо се противопостави на Истанбулската конвенция и така показа, че нормалността за нея е по-важна от наднационалните директиви", коментира журналистът.

"Естествено, най-важният въпрос е на коя страна ще застане първата политическа сила „Има такъв народ“. Дали ще прегърне господстващата либерална идеология с нейния акцент върху мултикултурализма, третия пол, борбата срещу измисленото „бяло превъзходство“ и политическата коректност, което е днешното име на цензурата, или, напротив, ще предпочете нормалността, уважението към националните традиции и история, защитата на държавата. Засега нямаме ясен отговор на този въпрос, а изказвания на представители на ИТН дават основания тя да бъде пращана както в единия, така и в други лагер.

Обаче има един лакмус, който е много показателен за същността на тази формация. Става дума за отношението на представителите на либералния мейнстрийм към нея. Не може да не сте забелязали, че либералите – имам предвид не само политиците, но и всевъзможни коментатори, политолози, режисьори, аниматори – не могат да понасят „Има такъв народ“. То не са изобличителни статии, не са гневни статуси във фейсбук, не са прочувствени тиради по телевизиите. Целта на тези изблици е да бъде представена „Има такъв народ“ като някакво чудовище, което си е поставило за цел да унищожи нашия прекрасен нов свят. И това не е случайна омраза. Логична е, заяви още той.

Либералите усещат, че ИТН е точно обратното на всичко, което проповядват, и, съответно, е заплаха за тяхното господство. Да, ние не можем да кажем в каква точно посока как ще се развие тази партия. Обаче едно е сигурно. Ако „Има такъв народ“ иска да има сериозно политическо бъдеще, тя трябва да избере страната на нормалността, да защитава националното и обикновените хора, а не елитите. Ако тръгне по пътя на либералните измишльотини, животът на ИТН ще бъде много по-кратък от очакваното", каза още Петър Волгин.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 21 Отговор
    така е герб е партия на мутрите

    Коментиран от #54, #62, #78

  • 2 Българка

    42 32 Отговор
    Аз разбирам казаното от Волгин и пред мен се показва само една единствена дума - ПОПУЛИЗЪМ.

    Коментиран от #58

  • 3 НАТО

    52 55 Отговор
    Руският пропагандатор, който българската държава с десетилетия хрантути отново води груба комунистическа и руска пропаганда!
  • 4 пройчо

    32 22 Отговор
    А дано--ма надали!....и на него главата пълна с Тиквени семки,кат на бат му Бою!
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    54 39 Отговор
    БСП е партията създала мутрите

    Коментиран от #10

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 38 Отговор
    Обичам БОЙКО БОРИСОВ

    Коментиран от #8, #9, #12, #17

  • 7 Не се мъчи

    54 13 Отговор
    Слави и след третите избори пак нищо няма да разбере. Ще има по-малко гласове. Без мен

    Коментиран от #28

  • 8 Чичо Гошо

    19 6 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И аз. Също и ПКП
  • 9 Бай Ставри

    16 6 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз даже го искам
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 9 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    не копирай ника ми твоя БОЙКО е мутра

    Коментиран от #15

  • 11 БСП на Бунището

    34 44 Отговор
    Само преди 8 години Народа наистина се Изправи срещу престъпната Комунистическа мафия и Протестира 400 дни срещу кабинета на Орешарски и БСП....Гнусните Червени Престъпници били Нормалността......Лустрация на Комунистическата Мафия или на Бунището на Историята ще ви запрати Народа !!!!
  • 12 Пунта Мара

    15 2 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Сладур си ти. Шегобиец
  • 13 плюс минус

    42 5 Отговор
    Първо беше СДС.
    После - НДСВ.
    После- ГЕРБ.
    И десетки други партии и партийки, оттекли се в канала.
    Ред ли е на ИТН?

    Коментиран от #21

  • 14 Шегобиец

    17 15 Отговор
    Тоз фанатик вярвал в нормалноста но избирателите им не
  • 15 Чичак

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И Венелина обичаш. Знам. В 0.30
  • 16 mi6osp

    18 10 Отговор
    Доган не разрешава на Слави да разбира такива работи.
  • 17 Чичак

    4 9 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Паметник ще му направим

    Коментиран от #25

  • 18 Шаренкова

    25 28 Отговор
    Човекът от Поволжието да не е взел програма Хоризонт на концесия до пенсионирането си? Подобен журналист би трябвало да работи само в партийна телевизия / радио/ или да обикаля студиата като анализатор ,защитавайки определена партия.Не може да го слушаме години наред от ефира на националното радио да облъчва хората с обърканите си идеи.
    Тъжна родна действителност!
  • 19 Бесен Язовец

    19 12 Отговор
    Учиндолеца играе с Гошо Гергов, а Гошо Гергов играе с Борисов!
  • 20 Интересно???

    18 6 Отговор
    Харесваш статията, гласуваш 5( пет) звезди, показват се две???!!! Нещо ни гъбаркат от "ФАКТИ`

    Коментиран от #59

  • 21 Цецо Цветанов

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "плюс минус":

    Да. Определено
  • 22 КРОКОДИЛА

    10 12 Отговор
    ЧЕ ЛЪЖЕ НАРОДА Е БЕСЕПЕ ......... ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ВЛАС - НО ТАКА ДЪРЖАВАТА ПОТЪВА НАДОЛО - ТИТАНИК .....................................................................................................
  • 23 Просветен илюминат

    17 7 Отговор
    А всъщност има ли разлика между БСП и всички останали?
    Ако идеята е да се служи на народа,то това партийно разделениие и цирк на който от години сме свидетели в името на българите ли е или на алчността да се лъже и манипулира народа?
    На НС какво пише?
    Каква е ползата от този надпис като видимо всичко е точно обратното?
    Какъв е Волгин да му слушам мненията и на базата на какъв опит и професия го коментира?
    Бойко Борисов от охранител стана политик министър председател,Слави от шоумен иска да става политик и на тези ли има доверие народа?
    Промяната не идва от отвън преди да се случи вътре в нас.

    Коментиран от #39

  • 24 Другия с коня

    24 22 Отговор
    Да се Отречеш от Името на Баща си....От Името и Паметта на Рода си и да се наречеш Волгин е нещо Нормално ли????Кажи бе ,Петър Петров Георгиев????Що се Отрече от Името им ..бе....500 години са го пазили Дедите ти,Езика на който пишеш са пазили,Вярата са пазили и един ден да се Отречеш и да се кръстиш на Руска Река и да сложиш Червена вратовръзка в синхрон с Червените цървули в главата ти.....- Родоотсъпник!!!!

    Коментиран от #33, #48

  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 5 Отговор

    До коментар #17 от "Чичак":

    мечтай си БМБ е политически труп аут е
  • 26 btw

    7 7 Отговор
    Не чух нито една патия да акцентира върху мултикултурализма и третия пол в предизборната си кампания. Очевидно другите ни проблеми в момента са по-важни.
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 8 Отговор
    БМБ е слуга на ЕРДОГАН
  • 28 Сатана

    10 12 Отговор

    До коментар #7 от "Не се мъчи":

    Задкулисието е иска гласовете на млада България да отидат от ИТН в
    Дясната алтернатива ДБ на братя Прокопиеви,Ивони Румен.Слави е на път да разбие порочният политически модел в България,ще видите.Просо не се поддавайте и подкрепете ИТН без патериците Мая и Христо.
  • 29 Абе

    14 18 Отговор
    всички се мъчат да представят ИТН във всякаква светлина! А истината е съвсем проста! Те просто се борят за морал в политиката! Нещо което до сега нямахме! И само глупав човек, такъв без ценности и продажник, не би видял! Та напъвайте се! Харчете пари за лъжи и манипулации! Ако Българина е поумнял ще живее достойно! Ако не е, ще си продължи 30 годишната приказка, в лъжи, кражби, продажничества, предателства, лицемерия, гьонсуратлък!
  • 30 Мисисипкин

    7 18 Отговор
    Долу статуквото ! Герб,бсп и дпс !
    Гласувайте за ИТН, ДБ и ИБГНИ !!!

    Коментиран от #40

  • 31 Деймос

    15 4 Отговор
    Няма нищо добро да си член на ЕНП, ПЕС , или Либералите. Този политически ред и всички добавки ИТН вече вероятно ги виждат ! Има доста промити разбирания , че митичното ДЯСНО е нещо добро !
    Има една прекрасна нова книга " КРИСТАЛЛ-РОСТА". Там ще разбере че всящност най -великите темпове на растеж в България ( около 15% са реализирани през социализма. Но има ляв социализъм , има десен социализъм , има троцкизъм ( бурно развиващ се в САЩ)
    Социализмът е въпрос на на точен баланс . Кое е по важно ...общността или индивидуалните права ?
  • 32 Аз не съм комунист !

    14 8 Отговор
    И никога няма да бъда !
    Аз съм просто човек !....
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 13 Отговор

    До коментар #24 от "Другия с коня":

    а коя е твоята РОДИНА от къде си работиш ли

    ВОЛГИТ не го коментирам но помня в едно негово предаване преди 11 12 години пусна чалга нещо немислимо и невъзможно за
    БНР
    ПРОГРАМА ХОРИЗОНТ не те лъжа провери в ИНТЕРНЕТ представяш ли си чалга в национална медия
    това вече не е
    КУЛТУРА
  • 34 ЧОЧО

    14 6 Отговор
    Всички партии са дъщерни фирми на комунягите.
  • 35 Мислещ

    17 6 Отговор
    Гешев и ДПС ли са нормалността?
  • 36 И още от

    20 3 Отговор
    Петър Волгин :
    "От доста време насам глобалните елити налагат една нова господстваща идеологема. Тя включва следните неща. Първо, отказ от националната държава. Второ, допълнително овластяване на
    наднационалните институции, които, апропо, никой не е избирал. Трето, допълнително атомизиране на обществото, посредством разрушаването на всякаква групова принадлежност. Когато си самостоен индивид, без принадлежност към родина, класа, религия, пол, ти си изключително лесно манипулируем.
    Истинската цел на Истанбулската конвенция, например, не е защита на жените, а размиване границите на пола, тоест унищожението на още една силна групова принадлежност. Точно такава е целта на
    глобалните елити – да няма вече силни общности, да няма общества, а само атомизирани индивиди, които да правят това, което им бъде казано. Класическите десни и леви партии отдавна са включени

    Коментиран от #61

  • 37 Който свали Гешефт ?!

    14 11 Отговор
    Гласувам за него с двете си ръце !!!
  • 38 нннн

    10 7 Отговор
    Нищо няма да разбере. Слави си знай, че е по- по- най.
  • 39 Социалнаблюдател

    14 6 Отговор

    До коментар #23 от "Просветен илюминат":

    Така е, нородът го е казал: от един дол дренки.
    И все пак не е ли по-добре, по малкото зло/както сватовства Волгин/, отколкото нежния грабеж и издевателства на неолибералити?
  • 40 Лошото е

    9 3 Отговор

    До коментар #30 от "Мисисипкин":

    че дб и ибгни, се борят и те за статукво! Та сега освен със старото, ще трябва и с новото да се бориш!
  • 41 ВОЛГИН?? БСП е Парния на синове и внуци

    17 12 Отговор
    На Старите Комуняги от преди 10 10 1989г и на Ченгета та от ДС!! Какво да се очаква от Такова наследство!!! Че са нови, хора?? Фамилни политици, наследници, на Чугунените глави, които ни Управляваха, допреди 31год!!
  • 42 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    13 10 Отговор
    Най важното е гробарите да ги няма.
    За да няма нова измама. Каза ми го мама.
  • 43 сусс

    19 14 Отговор
    БСП защитавала "нормалността"? Този е на тежки наркотици. Веднага да се хоспитализира!!
  • 44 ГЕРБ=БСП

    14 11 Отговор
    Г-н Волгин БСП, ДБ и Мая Манолова. Престанете с тази борба за министерски постове и далавери. Ако бяхте искренни в говоренето си сега, че на България на всяка цена и трявба редовно правителство. Нямаше преди 1 седмица да бламирате правителството на Сави Трифов с "измислени" пртенции към непублични хора, било досега извън мръсотията на властта. Вие БСП най-много от всики искате да заемете министерки кресла на гербаджиите. Защото вече 8 години сте извън разпределянето на баницата. Ако се направи правителство с 3-5-8 разпределяне на министрите. При приемането на бюджета всяка една партия ще дърпа, нейното министерство да вземе повече пари(повече за нейните далавери). И пак ще се скарате след няколко месеца при приемането на бюджета за 2022. На България и трябват избори до дупка. Докато или ГЕРБ паднат от клона. Или пак Борисов да се върне и унищожи, този алчен и прост народ унищожаващ вече 20 години държавата си. Това заслужаваме, българският народ, щом продъжават над 50% от него, да гласуват за доказани некадърници и мошеници като ГЕРБ, ДПС и БСП.
  • 45 Волгин неразбрал момчето

    6 12 Отговор
    Социализма в западна Европа умря защото хората го построиха..в страна в която икономиката и законите работят няма идеологическа обосновка да съществуват такива партии и идеи..от друга страна нащо бсп изглежда почти нормално защото по същество са си патрицианска партия и на практика десни

    Коментиран от #46

  • 46 Въобще не е умрял!

    15 3 Отговор

    До коментар #45 от "Волгин неразбрал момчето":

    Ако се поразходиш из западна Европа и им видиш социалната политика, а и здравната, ще видиш, че хората отдавна живеят в социализъм! Ние сме в див капитализъм!

    Коментиран от #47

  • 47 Волгин момчето неразбрал

    10 5 Отговор

    До коментар #46 от "Въобще не е умрял!":

    Кои го построи там социализма..май десните го построиха.. Тука левите строят капитализъм и затова сме на тоя хал
  • 48 Волгин

    12 4 Отговор

    До коментар #24 от "Другия с коня":

    Новия генерален директор на бнр ! За ужас на всички районни станциики на бнр. Ще ги разпердушини набързо тия мегдански и църволански репортрчета!!
  • 49 ненормално

    11 4 Отговор
    БСП е наследник на БКП

    Коментиран от #63

  • 50 оня с коня

    5 6 Отговор
    Волгин твърди,че БСП е Партия на "НОРМАЛНОСТТА".Неотдавна обаче един Политик съвсем отговорно се произнесе че 80% от Населението на БГ са "Лумпени",което Определение за въпросната Човешка маса МНОГО СЛАБО кореспондира с "Нормалност".И да обясни Волгин:При това положение обречена ли е БСП на ЕЛЕКТОРАЛНА СМЪРТ поради липса на "Нормални" Гласоподаватели в България?И по-нататък по въпроса с Нормалността на БСП:Предизборно "Столетницата" води Преговори за Коалиция с доста Партии,межде които и АБВ и ВЕК-21.Не се разбраха нито с Петков,нито с Дончева.И го питам аз- това "Неразбиране" ЗНАЧИ ЛИ че Нормална БСП НЕ МОЖЕ да се разбере с Ненормалните Петков и Дончева?А това че Дончева отида при "Изправи се" значи ли че тази цялата Партия е ненормална,защото Нинормален при ненормални отива?
  • 51 Avangard

    5 8 Отговор
    Няма срам този продажник.Не случайно се е прекръстил не на река, а на съветски автомобил.
    На врмето имаше едно правило, че който е завършил там се прибира или с Волга, или с Олга, или с цветен телевизор. Най-малко се минава с последното, директно в казана и си решава проблема.
    Така че и този заклет русофил е само за казана.
  • 52 Волгин

    4 3 Отговор
    В треблинка
  • 53 ГОДЖИ

    5 4 Отговор
    СЛАВИ Е МАША.ПЕШКА НА МУТРИТЕ ИПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ. ПЛЮС ТОВА Е ПРОЗЗ.ТЪП И БЕЗ СЛУШАЛКИ В УШИТЕ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ И ГЪК. А ПОСТОВИТЕ МУ ГИ ПИШАТ БЕЗДАРНИТЕ ЧАЛГАСЦЕНАРИСИ,УЖ.

    Коментиран от #55

  • 54 Хахаха

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нормалността според Волгин е Бсп да са на власт както беше то бай тошово време. За някои нормалността е да има гей бракове. За мен нормалността е да се строят магистрали и да има пари за всички за почивки, и за нови коли и имоти. Но, определено това няма ни го даде бсп.От всички там най малкото зло е Бойко борисов
  • 55 Изака се

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "ГОДЖИ":

    сега папкай бонбончето!
  • 56 big

    6 3 Отговор
    Слави някъде дълбоко в себе си го разбира, но ако го озвучи ще загуби значителна подкрепа от гласуващите за него промити мозъци! Една лъжа, казана стотици пъти за някои хора става истина! Не случайно БМБ ръси постоянно небивалици за БСП и Радев. За огромно мое съжаление в тази пропаганда той печели.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 пешо

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    не те знам що за българка си. по-скоро си от соро.соидното котило. или се напъваш да си там. в това няма твърде много българско.
    това, което прави волгин, е да даде простичко обяснение на едни не дотам прости процеси. в същността е абсолютно прав - в европа, по различни причини, либерастията се приши към левите партии и движения. у нас соросоидите се пръгърнаха и цАлунаха с психодесните. основно заради т.н. преход през 90-те. свидетел съм от относително близко разстояние на тия процеси.
    та, така.
  • 59 естественно

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Интересно???":

    Всичкото им на Фактите е такова , не само лайковете, ами виж им и съпровождащите снимки към "новини"-те им ...фалшиви шменти-капели . А снимковият материял ,също е информационен ... Ако нямат такъв автентичен -да не качват поне снимки с лятна разстителност през зимата например . А кажи ,как да им вярваш на останалото ? А ?Препечатват или което чуят от БНР-то веднага го качват и лепват някаква си снимка от нямай и нъде си мисориците ...Те това е .
  • 60 Приликата

    2 1 Отговор
    Бетоноглавия демократ е също като бетоноглавия социалист и затова са обречени да не се разберат никога.
  • 61 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "И още от":

    а всичко това минава през УНИЩОЖАВАНЕТО НА МОРАЛА!!!!!
  • 62 ИСТИНАТА

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Щом всички ляво десни креатури на БКП
    се нахвърлиха срещу Слави,
    значи на изборите правилният избор
    е ИТН!
  • 63 ИВАН

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "ненормално":

    За съжаление - НЕ Е!
  • 64 ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

    6 4 Отговор
    ВОЛГИИИН , БСП Е ПАРТИЯ НА ПИРИНСКИ СТАНИШЕВИ ДОБРЕВ - ТОВА НОРМАЛНОСТ ЛИ Е ? СТАНАЛ СИ ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ И ТИ КАЗВАМ АРЕ У ЛЕВО !
  • 65 БОКЛУК ГЕРБ

    3 3 Отговор
    Начело на ГЕРБ са 11 души, а от тях 7 са комунисти и членове на Комунистическата партия. Във върховното ръководство - Изпълнителното бюро на наследницата на БКП БСП са 17 човека, а само 9 са имали партиен билет при Бай Тошо.

    Това ли е дясното в България? Или и двете партии БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета с лика на Тато?

    Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков:

    Бойко Борисов – син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията.

    Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ

    Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител

    Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен

    Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията

    Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив

    Пламен Нунев – редови член на БКП

    Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка:

    Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет

    Коментиран от #74

  • 66 БСП Изправи се ДБ

    3 0 Отговор
    Общо 83 депутати в 46НС най голямата скрита сила ,но крайно недостатъчно за нещо повече от трети мандат в които Герб отпада по давност ДПС е недостатъчно с 29 депутата и наистина остава ИТН с 65 депутата,но Слави ги изпревари и им каза гответе се за нов изпит през октомври.....ако бяха Обединени патриоти щеше да стане номера защото Герб и ИТН нямаше да имат над 120 депутати.......
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ТРЕНД

    4 0 Отговор
    И всички са неолиберали, и консерватори и либерали. Искат всичко за бизнесът. Унгария с данък 9%. Левите казват - че интересът на богатите не съвпада с интересът на бедните, и на робът с робовладелецът, на работниците и на работодателите. Либералите и консерваторите казват, че чрез либерализъм или чрез консерватизъм, бедните и богатите стават с еднакви интереси и гледат в една посока. Агнето и Вълкът имат еднакви интереси и гледат в една посока, НЯМА ЛЯВО НЯМА ДЯСНО.. КАЗВАТ ВЪЛЦИТЕ, ДЕСНИТЕ, БОГАТИТЕ.. бсп се изживяват за антикомунисти и консерватори, Тачър е това което иска да е Корнелия.
  • 69 ВЕЗНИ

    3 1 Отговор
    Тe лecнo щe ви пoдвeдaт. Тoвa e тeхният плaн зa дeйcтвиe: първo дa ви oчaрoвa c дoбрoтa, дa ви cъчувcтвa и cлeд тoвa зaпoчвaт дa ви изпoлзвaт. Кoгaтo им дaдeтe вcичкo, oт кoeтo тe имaт нуждa — пaри, врeмe, любoв, грижи и кaквo ли oщe нe, тe прocтo щe cи тръгнaт бeз прeдупрeждeниe, зaщoтo вeчe имaт вcичкo, кoeтo иcкaт. Тoвa e изключитeлнo нeблaгoдaрeн и бeзчувcтвeн знaк, зaтoвa внимaвaйтe мнoгo c тях. Вeзнитe прocт имa ceриoзнo прeзрeниe към вcичкo и вcички нaoкoлo. за ИТН - СЛАВИ - ЗОДИЯ ВЕЗНИ
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ТРЕНД

    3 3 Отговор
    Капитализмът - буржоазната икономика се скапа, и за замазване на положението се Говори само за консерватизъм и за либерализъм. Тоест няма опасност от бедност и нулев растеж за изоставащите, а има цигани, джендъри и бежанци, ислямисти, тръмписти... Едни грантаджии журналисти и водещи взимат грантове за консерватизъм, а другите от Сорос, общо от ЦРУ и НАТО. ОТ ФИНАНСОВИЯТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ.
  • 72 ТРЕНД

    1 5 Отговор
    Радев не направи партия, подписа изродът Гешев да стане главен прокурор. Държи СЕМ същият, и ГЕРБ има пълна медийна власт. Служебният му кабинет не вади досиетата от офшорните зони и швейцарските банки. Не огласяват чия собственост е концесията за летището в София. . Радев да прави партия, президент да е Зарков - вице да е Корнелия. Ако веднага не се вдигне социалната пенсия на 500 лева и минималната заплата на 1000 лева, и след четири години те да стигнат 60% от доходите в Германия, то в следващите години няма да има икономика и политически живот - ще напуснат страната още 2 милиона българи за 5 години. А регистрираните в официално работещи са 2,1 милиона. Десни икономисти упрекват, че българите много искали и очаквали изравняване със стандартът на запад за 2 години?? НО НИЕ СМЕ ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ И?? Всеки да види колко му е бил доходът преди 15 години и колко е купувал с него, и колко купува доходът му сега. От 1995г. доходът купува колкото сега. Спрямо развитите в ЕС имаме напредък с 10-20% за 15 години, но това е защото последните 10г. ние имаме 30% растеж, а развитите имат за този период 20%, при инфлация 20%. Така щеше да е и извън ЕС, или по-добре. 10г. преди ЕС растежът за 10 години е 300%.
  • 73 Архимандрисандрит Бибиан l

    3 1 Отговор
    Значи таа фамилиа Волгин не бе ли свободна шеха да го петолъчат Ленин тоа толуп пембенио!
  • 74 от форумите:

    3 1 Отговор

    До коментар #65 от "БОКЛУК ГЕРБ":

    БСП/БКП вкараха България през социализма в три тотални фалита, БСП/БКП репресираха неудобните, пращаха ги в трудови лагери, народен съд, безследно изчезнали, БСП/БКП криха за радиацията от Чернобил! Помнете купонната система и дефицита на стоки в началото на демокрацията! БСП/БКП фалираха 29 банки през 1996, изчезнаха спестяванията на редовия честен българин, запалтата стана 3 долара, мутри, обири, убийства, мафиотски групировки! НЕ БЪДЕТЕ БЕЗПАМЕТНИ!
  • 75 Пенсионер 007

    4 3 Отговор
    Простотиите на ДБ ще ме накарат да гласувам за БСП, за които не съм пускал никога. Прав е Волгин, че либералността стана българоунищожителна.
  • 76 ууууууу

    5 1 Отговор
    БСП- БКП първо не е нормална и второ единственото, което искат е да ДОКОПАТ КОКАЛА и са мега отчаяни. Волгин, колко ти платиха?
  • 77 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    0 1 Отговор
    може но без Нинова!
  • 78 факт

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    и комунягите
  • 79 0001

    1 0 Отговор
    тъмночервен боклук
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове